- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Τα ξυπνήματα

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τα ξυπνήματα

Φέτος το 2015, θα κλείσω τα δεύτερα -άντα της ζωής μου και θέλω να με βρει η στιγμή αυτή φρέσκια και δροσερή σαν παγωμένο γιαούρτι! Να συμβαδίζω με το άσμα της αείμνηστης φίλης μου της Ρίτας, πως οι 40αρες τρώνε λάχανο δύο 20αρες! Τώρα που ακριβώς είναι η αλήθεια και που η υπερβολή στο άσμα αυτό, δεν ξεύρω:) Άλλη κουβέντα, μεγάλη!!!!

Η χρονιά μου που λέτε, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Με βρήκε πολύ ντάουν και με καμία διάθεση εορτασμού. Θλιμμένη για την ακρίβεια. Οι τελευταίοι μήνες του '14 δεν ήταν καλοί. Κάποια σοβαρά θέματα υγείας αγαπημένου ανθρώπου στην οικογένεια που απαιτούσαν (και απαιτούν) την αμέριστη φροντίδα και αγάπη μας, σε συνδυασμό με την ιδιότητά μου ως εργαζομένης ξανά, εκτός από μαμάς και συζύγου (α και γυναίκας μην ξεχάσω!), με εξολόθρευσαν ψυχή τε και σώματι. Διαπίστωσα πως δεν είμαι όσο δυνατή νόμιζαν όλοι και άλλο τόσο κι εγώ.

φώτο
Καθημερινά νομίζω πως τα κάνω όλα λάθος και κυρίως ότι αφορά στην οικογένειά μου. Διαβάζω δεκάδες άρθρα για την οργάνωση του χρόνου και τη σωστή ανατροφή-διαπεδαγώγηση των παιδιών, τον τέλειο γάμο, την σούπερ συνταγή και νομίζω πραγματικά πως τα εμπέδωσα.  Όταν γυρίζουμε σπίτι, στην πραγματικότητά μας, και γίνεται της μουρλής και πρέπει να τα προλάβω όλα, να μας ακούει η πολυκατοικία μέχρι να κάνει την αντιγραφή του ο Παναγιώτης χωρίς να κρέμεται ο μισός από το κρεβάτι και τα γράμματά του να είναι μία αποτύπωση της Γραμμικής Β, να κλείνω τα παράθυρα για να μην ακούγονται οι φωνές της Αναστασίας που βαριέται να διαβάσει για το αυριανό τεστ και προτιμάει να παίξει με αυτές τις τραγικές κούκλες Monster High, να πρέπει να μαγειρέψω μέσα σε μισή ώρα πριν φύγουμε για δραστηριότητες φαγητό για δύο μέρες, να μαζέψω το χάος του σπιτιού (όσα βλέπει η πεθερά πάντα), να βρω λίγο χρόνο για το χάσμπαντ,  κάπου εκεί στη μέση συνειδητοποιώ πως τελικά συνταγή για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει και σκέφτομαι να πηδήξω από το παράθυρο. Μην φοβάστε. Δεν το κάνω όμως. Είμαι και κότα εκτός από drama queen!  


Κάπως έτσι, έχανα καθημερινά το χαμόγελό μου. Κάπως έτσι έφτασα (αλλά δεν χτύπησα το κουδούνι) στο κατώφλι της κατάθλιψης και παρολίγο και του ψυχολόγου. Και δεν είναι πως δεν θέλω να τον επισκεφθώ ή το έχω ταμπού. Απλά χρήμα κ χρόνο για τις συνεδρίες δεν έχω! Αν δλδ υπήρχε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν με 24 ακόμα ώρες ημερησίως που εκεί θα μπορούσα να τα χωρέσω όλα όσα θέλω να κάνω, μάλλον τώρα θα σας έγραφα ανανεωμένη και ξαπλωμένη από τον καναπέ του θέραπιστ:)

Και μέσα σε όλο αυτό το συνονθύλευμα συναισθημάτων, παραμονή Πρωτοχρονιάς πέφτω από το πουθενά στο ίσιωμα και για λίγα εκατοστά απόσταση παραλίγο να μείνω στον τόπο! Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο ήταν πως μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα που βλέπεις και νιώθεις τη ζωή σου να περνά, εγώ ένιωσα και να τρώω το σμάλτο των δοντιών μου! Κατάλαβα πως είχε σπάσει δόντι/α. Μα τι στο καλό! Θα ήμουν φαφούτα Πρωτοχρονιάτικα;;;;;; Θα έχανα το λαμπερό μου χαμόγελο;;; Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Μαγνήτιζα την αρνητική ενέργεια. Έπρεπε κάτι να κάνω!! Εκτός από την επίσκεψη στον οδοντιατράκο μου τον αγαπημένο που με έκανε σαν καινούρια και απεκατάστησε το χαμόγελό μου, σειρά είχε να αποκαταστήσω και το χαμόγελο της ψυχής μου. 


Το δούλεψα. Το δουλεύω δλδ ακόμα. Μια ξυπνάω έτσι, μια αλλιώς και τελικά διαπιστώνω πως ένα κλικ είναι η διάθεση. Αρκεί κάτι πολύ απλό αλλά ουσιώδες που σε ξυπνά και σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Για μένα όλα αυτά τα ξυπνήματα είναι (με τυχαία σειρά) μια ατάκα των παιδιών μου που με λιώνει ή με ρίχνει κάτω από τα γέλια.  Ένα μαγικό κομμάτι που ακούω ενώ οδηγώ . Ένα γλυκό κοπλιμέντο.  Ένα καλό βιβλίο που διάβασα ή μια αφυπνιστική ταινία που με καθήλωσε. Μια έξοδος με τον άντρα μου μετά από πολλούς μήνες, μοναχά τα δυο μας ως γκόμενοι βρε αδελφέ και όχι ως τρελοί γονείς γιατί καλώς ή κακώς ξεχνάμε πως κάποτε ήμασταν φουλ του έρωτα και τώρα αντίθετα φουλ της κούρασης. Μια οικογενειακή, όμορφη βόλτα. Το φαγητό που μου πέτυχε. Ένα ηλιόλουστο πρωινό. Ένα ποτάκι με αγαπημένες φίλες, φορώντας τα καλά μου που είχαν αραχνιάσει, έτσι για να νιώθω πως ακόμα περνάει η μπογιά μου (είπαμε, τα κόμπλεξ της 40αρας από την πρώτη παράγραφο!!!).


φώτο

Και άρχισα να ξαναβλέπω τη ζωή υπέροχη. Και να ξαναβρίσκω το χαμόγελό μου (το μέσα και το έξω) και να μην εκνευρίζομαι με το παραμικρό ούτε να πέφτω....στο κενό. Ούτε να τσακώνομαι με την γειτόνισσα την παστρικιά που πλένει μες το καταχείμωνο κάθε Σάββατο τα μπαλκόνια και έχω από κάτω απλωμένα αλλά ούτε και με τον π@πάρα που μου έκλεψε τη θέση παρκαρίσματος που με κόπο έψαχνα μισή ώρα και να μαζεύω το μεσαίο δάχτυλο που έτοιμη ήμουν να του υψώσω. Γιατί τελικά είναι όλα όπως πρέπει να είναι και έχουν τη θέση τους στη ζωή, σαν τα πιόνια σε μια παρτίδα σκάκι. Ξέρω, εκτός από ψυχολόγο, χρειάζομαι και το λευκό μπλουζάκι που δένει πίσω! Άλλωστε μου πάνε τα λευκά:)))

Γι'αυτό λοιπόν αποφάσισα φέτος να κάνω αυτό το νιού γίαρς ρεζολουσιόνε (που έκανα και στο χωριό μου!) και να προσπαθήσω να το υλοποιήσω.  Γιατί αν αφεθώ, θα με φάει η μαρμάγκα και θα με επισκέπτεστε σε κείνο το μεγάλο (και πλήρες τον τελευταίο καιρό), ίδρυμα επί της λεωφόρου Αθηνών και θα με καμαρώνετε στα ρούχα μου τα λευκά!

Όχι, δεν θα βάλω υψηλούς στόχους που δεν υλοποιούνται (να γίνω εθελόντρια στη Greenpeace και να σώσω τις φάλαινες-αν και θα το ήθελα). Ούτε όμως και απλούς που δεν μου ταιριάζουν όπως πχ να αρχίζω να γυμνάζομαι, γιατί ξέρω πως δεν θα το κάνω. Βαριέμαι. Κάθε χρόνο λέω πως φέτος θα αρχίσω γυμναστική και κάθε χρόνο πλαδαρεύω περισσότερο και το καλοκαίρι που βγαίνω στην παραλία, αυτομαστιγώνομαι για τη βλακεία που με δέρνει.


Μετά από πολύ σκέψη που σχεδόν έκαψε και τα τελευταία σώα εγκεφαλικά μου κύτταρα, αποφάσισα τα παρακάτω:
  • Να μαλώνω λιγότερο τα παιδιά μου και να περνάω περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους
  • Να βγαίνουμε περισσότερο με το χάσμπαντ σαν ζευγάρι και να ξαναγίνουμε γκόμενοι
  • Να κάνω πράγματα για μένα
  • Να αρχίσω επιτέλους να γράφω το βιβλίο που έχω στο μυαλό μου
  • Να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Και δεν εννοώ να φορώ φωτοστέφανο, αλλά να μην γίνομαι μικροπρεπής και κατίνα, κάτι που με πιάνει καμιά φορά
  • Να μαζέψω χρήματα (δύσκολο) για τη βάπτιση της βαπτιστήρας που περιμένω 15 χρόνια 
  • Να σταματήσω επιτέλους στα 40 μου να τρώω τα νύχια μου
  • Να ολοκληρώνω ότι ξεκίνησα και να μην αφήνω μισές δουλειές
  • Να σταματήσω να γίνομαι έρμαιο των "πρέπει"
Και φτάσαμε στο τέλος της ανάρτησης αυτής και συνειδητοποιώ πως δεν σας ευχήθηκα Καλή Χρονιά. Σας την εύχομαι ολόψυχα λοιπόν, πρωτίστως με υγεία γιατί είναι απαραίτητο συστατικό στο κοκτέιλ της ζωής μας . Μετά προσθέστε λίγη τύχη αλλά πολύ αγάπη, εν συνεχεία αρκετές φέτες χαμόγελο και τέλος ένα σφηνάκι τρέλαςΜε το κοκτέιλ αυτό θα κάνετε "κεφάλι" και μια υπέροχη ζωή:)

Δήμητρα


φώτο

65 σχόλια:

  1. Αχ ρε Δημητρα... Δεν περνας μονο εσυ δυσκολα. Παρ'ολα αυτα εισαι απο τις λιγες που ακομπλεξαριστα βγαινουν να το πουν.
    Παντως διαβαζοντας τη λιστα σου διαπιστωσα πως τουλαχιστον τα μισα ειναι και δικες μου επιθυμιες για το 2015.
    Ευχομαι τα καλυτερα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Χρυσαυγούλα μου το ξεύρω. Όλες οι μαμάδες τα ίδια πάνω κάτω περνάμε. Το θέμα είναι πως τα διαχειριζόμαστε. Εγώ μπλόκαρα με το θέμα αυτο υγείας του αγαπημένου προσώπου που έχριζε και χρίζει απόλυτης φροντίδας, και ήρθα και έκλεισα....θέση στο ίδρυμα:))) χαχαχα
      Σ'ευχαριστω πολύ πολύ. Εύχομαι και σε σένα το ίδιο και να εισαι πάντα δημιουργική, χιουμορίστα και μοναδική:)

      Διαγραφή
  2. Εννοώ το κείμενο. Οχι αυτό που περνάς (γράφω από κινητό εξού κ το λακωνικό μήνυμά μου). Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Αυτή τη φορά σου γράφω από το laptop, οπότε μπορώ να απλώσω σεντονάκι άνετα :)
      Λοιπόν, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι χαίρομαι που πήρες τα "πάνω" σου. Όπως γράφεις και εσύ, η διάθεση ένα κλικ είναι. Αρκεί να το "πάρεις αλλιώς". Γνωρίζω τα ζόρια που περνούσες το τελευταίο διάστημα. Χαίρομαι που όλα φαίνεται να πήραν το δρόμο τους και ηρέμησες επιτέλους και μπορείς και πάλι να ασχοληθείς με το εαυτό σου και τα 'θέλω' σου. Σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα. Κατάλαβα το "υπέροχο" που πήγαινε βρε φιλενάδα. Σ'ευχαριστώ πολύ:)
      Ναι, νομίζω πήραν το δρόμο τους όλα και ναι πρέπει να ασχοληθώ με τον εαυτό μου που έχω αφήσει πίσω και με τα θέλω μου!!! Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας, μας αγαπά και εκείνος και δεν γίνεται θύμα των "πρέπει".
      Φιλάρες πολλές Ασπασάκι.
      ΥΓ αυτο το ποτάκι με τις αγαπημένες φίλες που ήπιαμε την Παρασκευή, ήταν γιατρικό μεγάλο:))

      Διαγραφή
  3. Βρε δε λες που, με άλλη κυβέρνηση μάς άφησες και με άλλη κόντεψες να μας βρεις (αχαχαχα!)..αλλά μας λες ένα σωρό δικαιολογίες τόσην ώρα; (αστείο είναι αυτό Δημητρούλι μου!) Μου έλειψες πολύ και σου στέλνω πολλά μεταμεσονύχτια φιλιά και καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην επίτευξη στόχων και καλό ξημέρωμα, φεύγω να αναπνεύσω, διότι θα σκάσω η γυνή! Μάκια καλέ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα Πέτρα!!!! οι κυβερνήσεις πέφτουνεεεε μα η αγάπη μένειιιιιιιι όπως λέει και λαικόν άσμα του Γεώργιου Νταλάρα:)))
      Πρόλαβα όμως να γράψω πριν αλλάξει!!! Αυτό εχει σημασία:)))
      Σ'ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου ξανθιά αγαπημένη παναγιά (έχω κατεβάσει κρασάκι, δεν εξηγειται η βλακεία μου!). Πάντα το πέρασμά σου είναι απολαυστικό!!!
      Φιλαρες πολλες!!!!

      Διαγραφή
  4. Είσαι το άλλο μου μισό ! Σε λατρεύω !!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν το ξεύρω;;;;;;; Έλα που το άλλο μου μισό είναι εκατοντάδες χλμ μακριά και δεν μπορώ να σε απολαύσω!!!! Σε περιμένω λοιπόν τ'άλλο καλοκαίρι κι έχω κρυμμενο στην αμμουδιά έν'αστέριιιιι.
      Αν δεν έρθεις εσυ εδω, θα παρω το πρώτο αερόπλανο και θα ρθω στη Γηραια Αλβιωνα να σε συναντησω:))))

      Διαγραφή
  5. Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες,δεν ξέρω γιατί και πως αλλά δεν σε έχω δει καθόλου στο instagram,δεν είχες κάνει ανάρτηση,δεν έχεις και fb βρε παιδί και αναρωτιόμουν που να είναι αυτή η ψυχή...
    Χα!Νομίζεις πως είσαι η μόνη σ'αυτά που ζεις?Όοοοχι βέβαια!!!Είναι κι άλλες που νιώθουν ότι τους πάνε τα "άσπρα ρούχα" κοπελιάαααα και ας μην το λένε....Βρήκες όμως μόνη σου τη λύση...την ίδια βρήκαμε....γιατί αλλιώς δεν βγαίνει!ΧΑ!
    Να γράψεις το βιβλίο που θέλεις,δεν ξέρω τι θα είναι αυτό αλλά μου αρέσει από τώρα!!
    Σε φιλώ και συνέχισε θετικά!Κι εγώ μαζί σου!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μωρέ Λαμπρινούλα. Πόσο χαίρομαι που συμβαδίζουμε στην τρέλα των λευκών:)))
      Ώστε μ'έψαχνες μωρέ;;; Θα ρωτάς τις άλλες τις τρελές τις φιλενάδες μου. Εκείνες πάντα ξεύρουν και με ξυπνάνε όταν πάω να πέσω:)
      Αν δεν είχαμε όλες αυτά τα "ξυπνηματα" θα ήμασταν τώρα μαζι στον καναπέ του θέραπιστ:)))
      Φιλάρες πολλές και οταν θες κάπου να ξεσπάσεις, εδω ειμαι ε;;;;
      ΥΓ το βιβλίο μου θα είναι μια μαύρη κωμωδία. Ενα έγκλημα αλλά με πολύ χιούμορ και αστυνομικο δαιμόνιο και θα προσθέσω και λιγο ρομάντζο ετσι για το καλό!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλη χρονια!
    Μωρε, μηπως ειναι κατι των διδυμων; Ο Δεκεμβριος ηταν ο χειροτερος μηνας, και αν και περυσι ειχα γραψει τα new year's resolutions, φετος το απεφυγα διοτι η μεγαλυτερη αποφαση θα ηταν να κλεισω το μπλογκ. Τελικα το παλιομπλογκακι μου ζει ακομα κι ετσι μπορει καποια στιγμη να γραψω ποιος ηταν ο βασικος λογος που μου εχει χαλασει το κεφι και σκεφτομαι μεχρι και βιβλιο να το κανω! Παω να σου κλεψω τη δοξα της συγγραφεως!
    Ευχομαι καθε προβλημα υγειας να εχει αποκατασταθει και το 2015 προβλεπω να ειναι καταπληκτικο! Ε, αφου θα γεννηθει και η μικρουλα! Με το καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ λες να ειίναι ζωδιακό το θέμα;;;; blame it on the stars Δημητρούλα μπας και βρούμε γιατρειά:)))) χα χα χα
      Χαίρομαι που δεν τήρησες τα δικα σου ρεζολούσιονς και δεν έκλεισες το μπλογκοσπιτάκι σου!!! Καμιά φορά δεν βαζουμε σωστούς στόχους😉
      Αν ειναι να γράψεις βιβλίο, δεν με νοιάζει, παρε μου όλη τη δόξα!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολυ για τις ευχες σου. Ανταποδίδω το ίδιο αληθινά και δυνατά και ευχομαι το 2015 μας, να ειναι γ@μάτο!!!!!

      Διαγραφή
  7. χαμογελα Δημητρούλα!!! Και θα βοηθησυμε κι εμείς στην επανεγκατασταση του χαμογελου σου!! Αλλωστε ολοι καπως ετσι ειμαστε κοριτσι!! Δεν υπάρχουν τελειες οικογενειες ουτε τελειες μαμαδες και σύζυγοι.. Στο χερι μας ειναι να κανουμε τη ζωη μας και το σπιτι μας όπως μας βολευει εμας.. Βαλε μπρος το βιβλιο που ανυπομονω να διαβασω και χαμογελα... ή καλυτερα γελα δυνατα.. ειναι καλυτερο!! Κι αλλη φορα να πεις στην καταθλιψη να μην σε φλερταρει.. Παρε με τηλεφωνο να τη διωξω..χαχαχαχα... πολλα φιλια κορτιτσαρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι δίπλα στο τηλέφωνο Ελπιδάκι, ετοιμοπόλεμη να παλέψες για μένα με την παλιοκατάθλιψη:))))
      Αχ αυτό με τις τέλειες οικογένειες. Ναι μεν το ξέρω, αλλά μάλλον δεν θελω να το συνειδητοποιήσω!!! Είναι που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τις οικογένειες βιτάμ όπως γράφει και η Αριστέα παρακάτω και αν μας πετύχουν ευάλωτες, πάει, μας έριξαν!!!
      Όσο για το βιβλίο μου, αυτό το περιβόητο, είμαι χαρούμενη που ακόμα δνε ξεκινησα να το γράφω και έχω ήδη κλείσει 3-4 πωλήσεις:))) χα χα χα
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα:)

      Διαγραφή
  8. Δεν είσαι ούτε κότα ούτε drama queen Δημητρούλα μου! Είσαι μία γυναίκα που προσπαθεί να τα βολέψει όλα. Και τι μας έμαθαν οι διαφημίσεις και τα περιοδικά; ότι όσο και κουρασμένη κι αν είναι η γυναίκα-σύζυγος-μητέρα-εργαζόμενη-νοικοκυρά-φίλη-κόρη-αδερφή κλπ κλπ στο τέλος της ημέρας υποδέχεται με γόβα και πέρλες τον σύζυγο, σε μια αστραφτερή κουζίνα- τραπεζαρία με κεριά και χαμηλό φωτισμό, τα παιδιά είναι ήσυχα στο δωμάτιο τους κι αυτή έχει μαγειρέψει ένα καταπληκτικό έδεσμα! Και είναι και σούπερ ξεκούραστη μακιγιαρισμένη και χαμογελαστή!

    Φυσικά η ζωή δεν είναι διαφήμιση! κι έχει απ'όλα. κι αυτά που έζησες Δημητρούλα μου ήταν διδάγματα και μαθήματα: για να βρεις έπειτα τους δικούς σου μικρούς στόχους!
    Εύχομαι με baby steps όλα τα καταφέρεις! κι αν δεν τα καταφέρεις δεν χάθηκε ο κόσμος μανούλα μου!
    Η προσπάθεια μετράει!
    Καλή χρονιά και γλυκό φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Αριστάκι μου! Έχεις τόσο δίκιο!! Και δεν είναι πως δεν το ξέρω καταβάθος, αλλά είναι οι στιγμές που με πέτυχαν ευάλωτη και κουρασμένη. Έπεσαν πολλά μαζί και δεν μπόρεσα να τα χειριστώ-αντιμετωπίσω. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω σιγα σιγα.. Να σταματήσω να υποκύπτω σε ηλίθια "πρέπει" που με βομβαρδίζουν καθημερινά. Να κάνω όσα μπορώ και κυρίως πράγματα που με ευχαριστούν. Το προσπαθώ τουλάχιστον:)
      Σ'ευχαιρστώ πολύ για το τόσο ζεστό και γεμάτο κουράγιο μήνυμά σου:)

      Διαγραφή
  9. Α βρε τρελόκομειο!! Μια διάβαζα και με στεναχωρουσαν αυτά που περνάς,την άλλη έσκαγα στα γέλια! Καταλαβαίνω κάπως τι περνάς... Δεν μου φτάνουν οι ώρες,όχι για να ασχοληθώ με τον εαυτό μου...αυτό έχει περάσει σε 2η μοίρα,για να μαζέψω το χάος στο σπίτι ,να ασχοληθώ με την μικρή και τον σύζυγο!! Εν τω μεταξύ με πιάνει ένας εκνευρισμός και μου φταίνε όλα. Διάθεση χάλια!! Είπα κι εγώ να το αλλάξω φέτος αυτό,θα βάλω προτεραιότητες για να είμαστε όλοι πιο χαρούμενοι!! Λοιπόν ,για να δω χαμόγελο...!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανδράκι αυτό ακριβώς!! Έναν διαρκή εκνευρισμό. Όπως το είπες. Σαν να είσαι ένα ρομπότ και κάνει όλη μέρα τις προγραμματισμένες δουλειές. Και εγώ κάπως έτσι το είδα. Σαν θέμα προτεραιοτήτων. Όχι άλλα πρέπει:)
      Φιλάερες πολλές κοριτσάκι μου και πάρε και ένα μεγάλο χαμόγελο:)))

      Διαγραφή
  10. θα με συγχωρήσεις αλλά γελάω λίγο με τις αποφάσεις σου ,ειδικά με την 1η!
    Πρέπει να διάβασες το ''50 αποχρωσεις του γκρι'' διαφορετικά δεν εξηγείται η 2η απόφαση!
    Μόνο στα μοναστηρια υπάρχει πρόγραμμα και ακολουθούνται οι κανόνες γι αυτό μην αγχώνεσαι ,ζούμε έξω απ'αυτά και ζούμε τρελά και άναρχα!
    Θέματα υγείας να μη μας ταλαιπωρούν μόνο.
    Πολλά φιλιά και καλή χρονιά σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και τα είπαμε Νάσια μου μοναδική, γέλασα τόσο πολύ με το σχόλιό σου!!! Και βέβαια διάβασα τις πενήντα αποχρώσεις του Γκρι και περιμένω και την ταινία τώρα!!!!
      Όσο για τη δεύτερη απόφαση, θα την τηρήσω γιατί έχουν γίνει οι ώρες που φωνάζω, περισσότερες από εκείνες της ηρεμίας:(
      Αλλά γουστάρω το μοτό σου!!! Πάμε μπροστα, ζούμε τρελά και άναρχα!! Κάνουμε ένα κόμμα;; Τί λες;;; Χα χα χα
      Να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα πάντως!!!! Φιλάρες και σε σενα και υπομονή εκεί με τα τέσσερα αρσενικά σου:)

      Διαγραφή
  11. Αγαπούλα μου γλυκιά!
    Εμείς τα έχουμε πει και προσωπικά, αλλά ξέρεις ότι πάνω-κάτω μια από τα ίδια είμαι κι εγώ...
    Η ανάρτηση σου μου δίνει πολύ κουράγιο και ελπίδα :)
    Αν εσύ -ένας από τους πιο φωτεινούς και υπέροχους ανθρώπους που έχω την τιμή να γνωρίζω- βρίσκεις τη δύναμη και τη θετική ενέργεια να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, τότε υπάρχει ελπίδα στον κόσμο!
    Μ' αρέσουν οι στόχοι σου... είναι ρεαλιστικοί και ουσιαστικοί!
    Μην τυχόν και δεν με καλέσεις στο birthday party σου, σ' έσφαξα!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιονάκι μου μ'έλιωσες σαν το βούτυρο από τις υπέροχες συνταγές σου:)))
      Είναι και δική μου τιμή να σε γνωρίζω και να ξέρω πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Το blogging μας έφερε κοντά το άτιμο!!!
      Τα έχουμε πει εμείς βέβαια, αλλά στο λέω και από εδώ. Όχι άλλα πρέπει. Χρόνος για εμάς και happy thoughts:) και πού σαι;;; Και καμιά καλή ταινία για να ανταλλάζουμε απόψεις:))))
      Α εσύ το πήγες μακριά για το bday πάρτυ!! Έχουμε καιρό μέχρι το καλοκαίρι!! Θα είσαι από τις πρώτες καλεσμένες όμως:))))
      Πολλά πολλά χαμόγελα και όλα θα φτιάξουν κοριτσάκι μου!!!

      Διαγραφή
  12. Συνοψίζοντας: Κότα, παρολίγον φαφούτα, χωρίς νύχια, στα πρόθυρα της κατάρρεσης μπλα, μπλα, μπλα!
    Λοιπόν, όλα αυτά που γράφεις, σε εσένα κ' μόνο μπορούν να κάνουν κακό. Γιατί, για σκέψου να συναντηθούμε και να είσαι δίπλα σε μία υπέρλαμπρη, απαστράπτουσα θεότητα like me! Κρίμα κ' άδικο να σε "ρίξουν" στη σύγκριση μαζί μου!!!
    :-p
    Λοιπόν, λατρεμένο μου μουρλοκομείο, βάλτο καλά στο glitterένιο μυαλουδάκι σου: Είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά προσπάθησε να βρεις κάτι που θα σε κάνει να ηρεμείς, να σε χαλαρώνει και να σου δίνει ενέργεια να αντέχεις! Αν οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς, τότε εσύ είσαι ο... Αστερίξ μου! Βρες λοιπόν, το μαγικό ζωμό σου και... προχώρα!!!
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ!!! ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!!
    ;-)
    Ευτυχισμένο το νέο έτος, κουκλάρα μου!
    Υγεία, θετική σκέψη, γερό στομάχι και πολλή-πολλή αγάπη! (Τη δική μου την έχεις!!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ατελείωτα!
    ==Take care!!==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελοκόριτσο γλυκό εσύ!!! Ακολούθησα τη συμβουλή σου και έφτιαξα το μαγικο ζωμό!!! Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα:)) Θες ο ζωμός, θες όλα αυτα τα υπέροχα και ουσιαστικά σας σχόλια; Μου φτιάξατε τόσο πολύ τη διάθεση. Ήταν και αυτά για μένα ένα ξυπνημα.
      Να είσαι πάντα έτσι αληθινή, χαρούμενη, λαμπερή και φυσικά θεότητα Γιάννα μου γλυκιά!!!
      Σου εύχομαι τα καλύτερα για το 2015! Εύχομαι να είναι μια υπέροχα φωτεινή χρονιά!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος18/1/15

    "Ερμεο των πρέπει" ... Εγώ να δεις πόσο έχω αναθεωρήσει, ή προσπαθώ τέλος πάντων. "Πρέπει" και "πρόγραμμα", με έφαγαν. Προσπαθώ να ζήσω με λίγο πιο ελεύθερο μυαλό. Γιατί σκέφτεσαι να πηδήξεις από το παράθυρο κι εγώ γλυκοκοιτάζω τους γκρεμούς. Να δεχτούμε όσα μας δίνει η ζωή, ας τα απολαύσουμε χωρίς υστερίες, ε; Αυτό είναι ο δικός μου στόχος για φέτος. Για σήμερα, για αύριο. Για κάθε μέρα.
    (το τραγουδάκι πολύ σούπερ)
    Φιλιά πολλά
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μωρέ Όλγα, στο μυαλό μου είσαι:))
      Λες να γίνουμε Θέλμα και Λουίζ;;; Ενας Μπραντ Πιτ μας λείπει και το κάνω ηδη εικόνα:))))
      Ενώ γενικά είμαι κουλ άνθρωπος, στοιχειώθηκα από τα καθημερινά πρέπει της οικογένειας, του γάμου, των ευθυνών γενικότερα και χαντακώθηκα!!!
      Απόλαυση χωρίς υστερίες λοιπόν για το 2015!!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι:)
      Φιλάρες πολλές γυναικάρα:)

      Διαγραφή
  14. Εγώ μωρό μου θα σου ευχηθώ ότι κι αν σε βασανίζει να περάσει γρήγορα και όλα σου τα όνειρα να βγουν πραγματικότητα κι ακόμη παραπάνω. Όσο για την κατάθλιψη...μην της δώσεις χώρο γιατί αμέσως θα τον εκμεταλλευτεί και μετά δεν φεύγει με τίποτα. Το νου σου κι εσύ. Από μακριά να την έχεις. Καλή χρονιά αγαπημένη μου. Όλα να σου πάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μακριά Γιωτάκι μου, από μακριά κι αγαπημένες με το θεριό αυτό!!! Είναι τόσο εύκολο να κυλήσεις πάντως. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου που είμαι σίγουρη πως είναι βάσει εμπειρίας αφού τον τελευταίο χρόνο έχεις περάσει τόσα πολλά.
      Ας έχουμε μια υπέροχη χρονιά με πολλά ξυπνήματα και πολλές χαρούμενες σκέψεις:)

      Διαγραφή
  15. Δημητρουλίνα μου, να έχεις μια υπέροχη χρονιά γεμάτη υγεία καταρχήν!!! όλα τα υπόλοιπα έρχονται και μην είσαι και τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, αφήσου λίγο παραπάνω και θα δεις, όλα θα είναι καλύτερα!!!! κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν κάνει τα πάντα τέλεια!! όλοι σε κάθε βήμα της ζωής μας μαθαίνουμε και προχωράμε!!! φιλάκια πολλά, μου έλειψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι Ευάκι μου που παρόλου που είμαι κουλ άνθρωπος γενικότερα, με πιάνει η βλακεία μου ώρες ώρες και θέλω να τα κάνω όλα σωστά. Γυναίκες παιδί μου. Ανώμαλες:)))
      Όσο για το θέμα υγείας, φυσικά και την θεωρώ πρώτη πρώτη και αναγκαία για να έχουμε μια όμορφη ζωη. Έλα όμως που ο αγαπημένος μας άνθρωπος που αναφέρω στην ανάρτηση ακόμα ταλαιπωρείται και χρειάζεται την απεριόριστη φροντιδα μας και αυτό μας έχει επηρέασει. Όμως πολύ σωστά λες, όλα αυτά μας βοηθάνε και μας κάνουν δυνατότερες να προχωράμε μπροστά:)
      Φιλάρες πολλές κρητικοπούλα μου!! Και μένα μου έλειψες!!!

      Διαγραφή
  16. Καταρχήν, άσε κάτω τα δεκάδες άρθρα για την τέλεια οργάνωση του τέλειου χρόνου, της τέλειας μάνας/γυναίκας/εργαζόμενης/υπεργκόμενας, γιατί αυτά τα πράγματα, απλά δεν γίνονται!
    Μόνο όταν αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα καλά (πρόσεξε, δε λέω τέλεια, απλά καλά), θα χαλαρώσεις και θα δεις τα πράγματα καλύτερα! Κι αυτά φυσικά τα λέω σε σένα, μπας και τα ακούσω κι εγώ...
    Κράτα τα ρεζολουσιόνε σου, και βάλε μπρος το βιβλίο, να σου βγαίνει εκεί το άχτι!
    Υ.Γ. 1: Και άμα θες καμια γρήγορη συνταγή να τους ξεπετάς, ξέρεις εσύ....
    Υ.Γ 2: Καλά μωρή, κοτζάμ γυναίκα, τρως τα νύχια σου???!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλως ηρθες πισω! μου ελειψες πολυ! καλη χρονια με υγεια και χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλως την! και ας αργησες πολύ να γράψεις! το ξέρεις ότι μέσες άκρες έτσι είμαστε όλες! τα είπαμε πολλάκις και τηλεφωνικώς! εύχομαι να είναι όοοολα περαστικά και αγύριστα! επίσης εύχομαι να πας πάνω και ακόμα παραπάνω γιατί αν πέσεις εσύ εμένα ποιος θα με σηκώνει;; ποιος θα μου τηλεφωνεί και θα μου λέει όλα εκείνα τα πιπεράτα που μόνο εσύ λες;; ποια θα είναι το καρφί και ποια το πέταλο;; και πως εγώ θα αρπάζω τις πάσες σου και θα σολάρω αν εσύ δεν είσαι σε καλή διάθεση να τις πετάς;; ξέρω ότι για τους άλλους φαίνονται κινέζικα αυτά που γράφω ...but u know!! kisses n hugs crazy girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είσαι θετικός άνθρωπος. :)
    Κάποιες φορές χρειαζόμαστε ένα touch down πριν την ανάδυση στην επιφάνεια, στο φως!

    Να έχεις μια υπέροχη ευτυχισμένη χρονιά.
    Τον τρόπο θα τον βρεις. Τον έχεις μέσα σου. :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α βρε Δήμητρα, μάς τάπες όλα, απενοχοποιήθηκες εσύ και μας έχωσες βαθιά στις ενοχές τις υπόλοιπες... ούτε προγραμματισμό μισής μέρα δεν μπορώ να κάνω και εσύ τον έκανες ετήσιο...

    Φιλάκια πολλά για μια ολόκληρη χρονιά!
    Να!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή χρονιά Δημητρά μου, εύχομαι όλα πραγματικά να πάνε καλά από εδώ και πέρα, όλες οι μαμάδες τα ίδια τραβάμε....keep smile, και το πιο σημαντικό βρες χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν χαρούμενη ΄-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημητρούλα μου καλησπέρα! Αν σου πω ότι σε σκεφτόμουν τις προάλλες θα με πιστέψεις? Και να που σήμερα ανοίγω τον η/υ και το facebook και πέφτω πάνω στην ανάρτησή σου...(που κοινοποίησε η Μάχη, ευτυχώς δλδ, γιατί δεν λαμβάνω νέα σου στο email μου, ενώ έχω εγγραφεί γι'αυτό.... παράλογο ε?) Λυπάμαι που πέρασες όλα αυτά τα δυσάρεστα και κυρίως αναφέρομαι στο πέσιμο μου (διότι όλα τ'άλλα γίνονται), που ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό! Να ξέρεις, ότι δεν είσαι η μόνη που σκέφτεται αρνητικά (μερικές φορές ή πολλές..χαχα), ή που μαλώνει τα παιδιά της, ή που τα βλέπει όλα μαύρα, ή που γίνεται μικροπρεπής και κατίνα κ.ο.κ! Υπάρχουν κι άλλες....χαχαχα Συγκεκριμένα εγώ! Χαίρομαι που το παλεύεις και ψάχνεις να βρεις το καλύτερο φάρμακο γι'αυτό που δεν είναι άλλο από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ! Keep going! Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη! Έστω και τους μισούς από τους εννέα στόχους, που όρισες, αν υλοποιήσεις, είμαι σίγουρη ότι θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ξανά ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!
    Τέλος, θέλω να σου ευχηθώ - μέσα από την καρδιά μου - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγάπη, τύχη και ελπίδα! Σε φιλώ γλυκά, η διαδικτυακή σου φίλη, Μαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξερω ποσα απο τα "to do" θα κάνεις , αλλα απαραίτητα ξεκίνα το βιβλιο ! Γραφεις υπεροχα και αληθινά !!! Εχεις εδω την πρώτη σου αναγνωστρια που περιμένει ;)
    Μια καλη χρονιά , με Υγεια και γέλιο σου ευχομαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έκλεισα τα 40 το 2014 και η αλήθεια είναι πως βρήκα πολλά κοινά στην αναρτηση σου. Δεν ξέρω αν είναι η ηλικια, η κουραση, ή απλά ένα ξεκαθάρισμα που έπρεπε να γίνει! το τέλος του 2014 μας βρήκε βάζοντας υπογραφή για να βγούμε από την αθλιότητα του Παίδων και ίσως από την "αθλιότητα" της μιζιέρας μας!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο! Διαβάζω τελευταία παλιά άρθρα του μπλογκ σου και έχω εντυπωσιαστεί από την αμεσότητα σου. Νιώθω σα να έχουμε βγει για καφέ και μου μιλάς! Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι... :) Γιούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α ρε Νικήτα! Τι να σε κάνω που στεναχωριέσαι (και για τα μικρά ακόμη) και αμφιβάλεις για τη δύναμη σου; Όχι τη δύναμη για να ακολουθείς τα πρέπει αλλά τη δύναμη για να ξαναβάλεις το χαμόγελο στη ζωή σου! Σ'αγαπώ με πάθος να ξέρεις και σου εύχομαι μια μαγική χρονιά με παιδιά, χάσμπαντ, φίλες, μαγειρικές, δημιουργίες και γράψιμο, μπόλικο γράψιμο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με την λευκή μπλούζα εσύ; Αποκλείεται! Εσύ παιδί μου είσαι το χαμόγελο και η αισιοδοξία! Βέβαια ξέρω ότι τρέχεις για όλους και για όλα! Αλλά μόνο ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα σε κάνει να τα ξεπερνάς! Φαίνεται άλλωστε από την ανάρτηση που ακόμη και λίγο πριν "το χτύπημα του κουδουνιού" εσύ γράφεις όπως γράφεις! Ένα ένα όμως όχι όλα μαζί βρε κορίτσι μου! Κι αν και δεν είμαι υπέρ των στόχων του νέου έτους...σου εύχομαι όλους να καταφέρεις να τους υλοποιήσεις!

    Με κάνεις πάντα και χαμογελώ....το ξέρεις; Φιλιά πολλά! Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αστέρι μου, ακόμα και μέσα στις αφηγήσεις των δυσκολότερων στιγμών σου με έκανες να χαμογελάσω και αυτό λέει πολλά! Είσαι και θα είσαι ένα πλάσμα σπάνιο με ένα από το πιο γλυκά χαμόγελα του κόσμου! Όσο για τα λευκά...έλα μωρέ...κι εμένα μια χαρά μου πάνε! Μαζί στην τρέλα!
    Να είσαι γερή και χαμογελαστή Δημητρούλα μου. Η διάθεσή είναι όντως ένα τσακ μόνο - το ζω καθημερινά - πίστεψέ με!
    Είμαι σίγουρη πως θα καταφέρεις να τηρήσεις όλες τις ρεζολουσιονες σου για το 2015 και του χρόνου θα μας λες τι τέλεια που νιώθεις!
    Σου στέλνω γλυκό φιλί (τρελοκομείο!!!)
    Μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Tip από πρώην νυχοφαγωματομανή...πήγαινε για ένα καλό μανικιούρ και να τα έχεις ΠΑΝΤΑ βαμμένα! Και όχι από αυτά τα διαφανοξενερουά μανό, τα άλλα, τα έντονα!
      Εγώ φιλενάδα έτσι σταμάτησα να τρώω νύχια (που όταν πήγαινα για μανικιούρ η κοπέλα παραμιλούσε και έλεγε "Μπράβο ρε Ειρήνη...πως τα κατάφερες και έφαγες τα πάντα;;;;")

      Διαγραφή
    2. Έλα, 800 σχόλια κάτω από το σχόλιό μου θα αφήσω στο τέλος. Βραβείο σου έχω κοριτσάκι! Έλα από το Μικρό μου Blog να το παραλάβεις!!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  28. υπέροχη ανάρτηση!!!
    keep counting smiles dear!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λοιπόν φιλενάδα ξέρεις τι παρατήρησα; Οτι οχι μόνο λατρευω τα κειμένα σου αλλά και οτι ξυπνας στους αναγνώστες σου την διάθεση για τρελά και υπέροχα σχόλια. Πραγμα που σημαινει οτι εμπνέονται από την δική σου υπέροχη ''τρέλα''. Οσο το γιατι ησουν ετσι να σου πω οτι την Πεμπτη στα ιταλικά διαβασα ενα κειμενο σχετικα με τους λόγους για τους οποιους νιωθουμε ετσι. Επειδη ομως δεν ξερω αν θα το ανεβάσω για να το διαβάσεις τελικά θα σου εκμυστηρευτω οτι κραταει μεχρι τα πρωτα -αντα. Υπομονη λοιπόν λίγο ακόμη. Μηπως να προσθετες στους στόχους να γραφεις εδώ συχνότερα ; Δεν σε χορταινουμε

    Φιλάκια πολλά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/1/15

    Εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους και να είναι η χρονιά σου φέτος.
    Και ο καναπές του θέραπιστ καλός είναι, αλλά κανείς δεν θα σε κάνει να το πάρεις αλλιώς, όλα δική μας απόφαση είναι (όπως με το ποτηρι, το βλέπουμε μισογεμάτο ή μισοάδειο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Hello sweetie, I want to invite you to join my giveaway, you can win a lovely necklace! :) I hope you join and I hope you win, good luck! By the way Love this post!

    Fashion gets Fierce Giveaway.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ελπίζω όλους τους στόχους που έβαλες για αυτή την χρονιά να τους πετύχεις!!!
    περαστικά να είναι όλα τα θέματα υγείας...
    όσο για την τρέλα, χρειαζόμαστε λίγη για να μην μας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες.
    καλή, γεμάτη υγεία, τρέλα, γλύκα και γλυκά χρονιά να έχεις με τον χάσμπαντ και τα παιδιά σου!!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλέ τι χαμός είναι αυτός; Κοσμοσυρροή σε κάθε πέρασμα σου! Βρε είδες που κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα "προβλήματα" σου; Κι αυτό γιατί εκπέμπεις ευτυχία, χαρά κι αισιοδοξία απο μακριά, πώς να το κάνουμε; Ότι θλιμμένο κι αν πεις το λες τόσο μαγικά που όλοι φεύγουμε απο εδώ με πλατύ χαμόγελο. Σαγαπώ πολύ φιλενάδα κι αυτό που έχεις να ξέρεις είναι χάρισμα, ταλέντο πως το λένε! Μας λείπεις, να γράφεις πιο συχνά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε Δημητρούλι, τι έγινε κοριτσάκι μου; Και για σένα περίεργο το 2015; Χμμμ θέλει κανάκεμα μου φαίνεται το νέο έτος και μάλιστα απ' όλους!
    Λοιπόν, εύχομαι η χρονιά να είναι ξεχωριστή και όμορφη, μα πιο πολύ εύχομαι να 'ναι αυτή μια υπέροχη δεκαετία για σένα! Η καλύτερη ως τώρα, ναι! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη, για να γελάς μέχρι να πονέσει η κοιλιά σου (ο μόνος τρόπος να γυμναστούν οι κοιλιακοί) και να ταξιδεύεις! Να χαίρεσαι όσους αγαπάς και να σε χαίρονται κι αυτοί!
    Και που 'σαι: εκείνο το βιβλίο γράψτο σε παρακαλώ. Γράφεις τόσο ωραία! Θέλω κι ένα χιουμοριστικό, γιατί γελάω πολύ με τα γραπτά σου ναι;
    Σε φιλώ με την ευχή να τα πούμε πίνοντας πολλά καφεδάκια παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλή δημιουργική χρονια με υγεια πανω απολλα και φαντασια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δημητρούλα μου, αν σου πω ότι διαβάζοντας την ανάρτησή σου μία θλιβόμουν με τα όσα σου συνέβησαν και μία γελούσα με τον τρόπο που τα λες, τι θα πεις; Γιατί αυτό ακριβώς είναι η ζωή: μια διαρκής χαρμολύπη, μια εναλλαγή συναισθημάτων, αλλά στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη και να βρούμε την ηρεμία! Κι εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου η μέρα θα είχε 240 ώρες, να μπορούσα τελικά να τα προλάβω όλα, αλλά κάθισα και το φιλοσόφησα και κατάλαβα ότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε τέλειες σε όλα και να έχουμε και την ηρεμία μας! Οπότε βάζω προτεραιότητες και το παλεύω! Δε χάθηκε κι ο κόσμος... Αλλιώς θα λαλήσω σαν τον κόκκορα, που ξυπνούσε παλιότερα τους ανθρώπους στα χωριά (α και κάτι χαριτωμένο που διάβασα τις προάλλες: "Αλήθεια τότε που ξυπνούσαν με τον κόκκορα πώς έβαζαν αναβολή;;;")! Κλείνοντας ήθελα να σου πω ότι με πρόλαβες και σχολίασες στην ανάρτηση μου για το βραβείο που σου χάρισα! Περιμένω να δω και τις δικές σου απαντήσεις, που φαντάζομαι από τώρα ότι θα είναι το ίδιο απολαυστικές όσο και τα κείμενά σου! Φιλιά (Μαρία)
    http://www.countingsmiles.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλη χρονια... ελα και θα δεις οτι η χρονια των 40 ειναι μοναδικη!
    Στην λιστα σου να προσθεσεις: ξεπορτισμα τουλαχιστον 2 φορες τον μηνα με κοριτσοπαρέα φοροντας μίνι ;-)
    Φιλια και μην σε χανουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα γεια σου!
      Καλή Καθαρά Δευτέρα!
      Πεταξες αετο, εφαγες λαγανα, ταραμοσαλατα???
      Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  38. Το πως καταφέρνεις με τέτοιο χιούμορ να θίξεις τόσο σοβαρά θέματα συνονόματη είναι απίστευτο!!!! Καλά να είσαι κοριτσάρα και να προσέχεις την Δήμητρα γιατί όπως κατάλαβες, αν αυτή καταρρεύσει, πέφτουν όλα! Άντε και με το καλό στα 40, πάντα έτσι δυνατή, ακόμα και μέσα σε αδύναμες συγκυρίες. Καλό μήνα & φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απολαυστικός ο τρόπος που περιγράφεις την όχι και τόσο απολαυστική καθημερινότητα της μέσης εργαζόμενης Ελληνίδας μάνας, γιατί όοοοοοχι δεν είσαι μόνη σου σε όλο αυτό! Έχεις πολλές συμπάσχουσες. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω, άλλωστε είμαι κι εγώ από αυτές τις χαζές που βρίσκουν ή καλύτερα προσπαθούν να βρίσκουν χαρά σε όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια. Οι ρεζολουσιόνες σου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δημητρουλίτσα μου εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλα όσα θέλεις την νέα χρονιά μα πάνω από όλα να είσαι καλά στην υγεία σου και να σκέφτεσαι θετικά !!! Τα 40 δεν είναι άσχημα καλέ (εγώ τα έκλεισα πριν λίγο καιρό) ακολούθησε το άσμα της Ρίτας και μην πτοείσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αδυναμία μου, πες αλεύρι ... βραβειάκι σε γυρεύει !!! :-0 http://skepseis.co.uk/wp/archives/1744
    Σμουτς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλώς σε βρήκα Δήμητρα! Απόλαυσα ιδιαίτερα τη γραφή σου καθώς μέσα σε λίγες παραγράφους περιεγραψες τη ζωή μου σε μεγάλο βαθμό. Όπως πολύ σωστά είπες ένα κλικ είναι η διάθεση.. Απλά δεν είναι πάντα εύκολο αυτό το κουμπί να μείνει πιεσμένο στη θέση που επιλέγουμε.. δε πειράζει όμως εμείς θα επιμείνουμε δυναμικά.. Παλεύω με την κατάθλιψη από το 2009 θέλω να σου πω και η 《πάλη》 είναι κυριολεκτική... Εγώ θα κερδίσω! Θα χαρώ να σε ξαναδιαβάσω σύντομα!!! Φιλιά από μια νέα φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος21/3/15

    Και νόμιζα πως αποτελούσα την μεοιψηφία στο ελληνικό γιγνεσθαι!!Τόσες αλήθειες,τόση παραστατικότητα!!Τα πλησιάζω και εγώ τα 2α -άντα,και τρώγω κι εγώ κάτι φλασιές,με την κόρη μου σε εφηβεία,να βγαίνει και βολτίτσα με το αγόρι της ,και να γίνομαι ΠΕΘΕΡΑ!!Δε μπορώ να το διαχειριστώ πολύ αυτό!Σας φιλώ ,καλό κουράγιο σε όλες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ξυπνήματα ε;Αντε πάλι απο την αρχή. Ωραία ήταν τόσο καιρό. Φέτος ευτυχως είμαι κοντά στο σπίτι μας οποτε θα σηκώνομαι στις 7.30 για να πηγαίνω σχολείο....
    Φιλια κορίτσι και καλη χρονιά στα ζουζούνια σου!
    Εγω φετος πήρα Πρωτη και εχω τρελό ενθουσιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. που εισαι φτασαμε στην επομενη γιορτη σου και ακομη τιποτα !!!!! χιλιοχρονη καλη μου να τους χαιρεσαι και να σε χαιρονται !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)