- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Καν'το όπως ο κύριος Πλυντηριάς!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Καν'το όπως ο κύριος Πλυντηριάς!

Σας έχω κουίζ!  Ποια οικιακή συσκευή του σπιτιού όταν χαλάσει, τα βάφετε μαύρα, κλαίτε με μαύρο δάκρυ και ψάχνετε μία σκάφη και ένα καράβι να φύγετε μακριά? Ή έστω ένα μπαλκόνι να πηδήξετε?

Σας βοήθησα πολύ!  Το πλυντήριο!
φώτο από εδώ
Την αγαπώ αυτή τη συσκευή! Την προσέχω σαν τα μάτια μου! Αν μπορούσα θα της είχα ξεχωριστό δωμάτιο όπως στα μεγάλα σπίτια. Ένα laundry room, απλό, λιτό και απέριττο!  Την καημένη όμως την έχω στριμωγμένη σε μια καμαρούλα μια σταλιά....δύο επί τρία (το μπάνιο μας ντε!).

Το Σάββατο που μας πέρασε λοιπόν, η αγάπη μου αρρώστησε! Το μωράκι μου! Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, βογκούσε, μετά σταμάτησε και έβγαζε νερά πολλά (εμένα μου φάνηκε σαν να αιμορραγούσαν οι πληγές του ένα πράμα! Ξέρω πολλά αστυνομικά βιβλία διαβάζω!!), τα ρούχα βγήκαν χάλια, με κολλημένα-λιωμένα χαρτιά πάνω τους.



Μέσα στον οδυρμό μου, συνειδητοποίησα τρία πράγματα:

1) Κάποιος είχε ρίξει (κατά λάθος πάντα) είτε περιοδικό, είτε εφημερίδα, είτε ολόκληρο ρολό χαρτί υγείας μέσα και δεν το πήρα χαμπάρι όταν το γέμιζα.  Αυτός ο "κάποιος" ήταν σίγουρα ένας από τα δύο αρσενικά του σπιτιού μας. Πώς το κατάλαβα? Απλά! Οι γυναίκες του σπιτιού δεν κουβαλάμε εφημερίδες και περιοδικά στην τουαλέτα:)))

2) Η ζημιά θα ήταν σίγουρα μεγάλη! Ίσως είχε καεί το μοτέρ, ίσως είχε χαλάσει η αντλία, πάντως σίγουρα είχε φρακάρει το πλυντηριοσύμπαν μου!!! Άντε τώρα πλήρωνε έκτακτη ζημιά τουλάχιστον 100-150 ευρώ!

3) Σάββατο βράδυ ο Mr. Πλυντηριάς θα είναι με τη φαμίλια του και είναι κρίμα και αγένεια να τον ενοχλήσω! Πώς θα αντέξω μέχρι τη Δευτέρα οϊμέ?

Ο κύριος λοιπόν Πλυντηριάς, που φυσικά βρίσκεται στα "αγαπημένα" στο κινητό μου, βρισκόταν και στη σκέψη μου όλο το ΣΚ! Δεν άντεξα η αχόρταγη! Του τηλεφώνησα Κυριακή απόγευμα μήπως ευκαιρούσε την επομένη κιόλας να έρθει και τον προλάβω πριν κλείσει άλλο ραντεβού (δικαιολογίες για να μου φύγουν οι τύψεις)!

Ο γλυκός μου...το προσπάθησε αλλά δεν συντονιστήκαμε. Ήρθε την Τρίτη τελικά.  Μέχρι τότε, μοίραζα τα λερωμένα, τ'άπλυτα, τα παραπεταμένα από εδώ κι από εκεί! Στην Κα Βάσω, φίλη-γειτόνισσα του 1ου ορόφου, στα ξαδέλφια μας που μένουν παραδίπλα και ετοιμαζόμουν να πάω και τρίτη φουρνιά σε μία φίλη, αλλά μαζεύτηκα:)

Ο χάσμπαντ, πρακτικός και σούπερ κουλ ως συνήθως, πήρε ένα φίλο-γνωστό να του δώσει προσφορά για να πάρουμε καινούριο, πριν ακόμα μάθουμε τη λυπητερή! Κάτσε βρε αδελφέ του λέω! Ξέρεις πόσο έχει ένα πλυντήριο ρούχων? Δεν ήξερε ο καρίφης και του 'ρθε κεραμίδα!

Έτσι περιμέναμε και οι δυο με περίσσια αγωνία τον τεχνικό-αγαπημένο-μάστορα-σωτήρα!

Ξημέρωσε η Τρίτη και μετρούσα τις ώρες μέχρι το μεσημέρι που θα μου χτυπούσε το κουδούνι ο Mr Washing Machine-man! Ούτε γκόμενος τέτοιο πράμα δηλαδή!  Και χάθηκε να 'ταν και σαν αυτούς στις ταινίες που όταν ανοίγεις την πόρτα σου τρέχουν τα σάλια?  Όχι, ο δικός μου "εραστής" είναι ένας 60αρης αφρατούλης με γυαλάκια.

φώτο από εδώ
Τον καλωσόρισα και του χάρισα το πιο μεγάλο χαμόγελό μου!  Ο σωτήρας μου, ξέχασα να σας πω, είναι και φιλόσοφος!  Ω ναι!  Σας έχει τύχει σε κάτι άσχετες φάσεις της ζωής σας, να γνωρίσετε ανθρώπους που δεν σας γεμίζουν το μάτι και τελικά αποδεικνύονται φιλοσοφημένα άτομα? Γι'αυτό δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον από την εμφάνιση φίλοι μου.  Ορίστε, τσιμπήστε και το δίδαγμα της ημέρας:)

Κλειστήκαμε λοιπόν στο μπάνιο για 1,5 ώρα (ξέρω, ακούγεται kinky) και ξεχάσαμε τον έξω κόσμο! Σε αυτό το διάστημα πήρε ο χάσμπαντ τηλέφωνο, το σήκωσε η κόρη, της είπα να του μεταφέρει πως δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι με τον "μάστορα", τα παιδιά μου βρήκαν ευκαιρία και σηκώθηκαν από τα γραφεία τους όπου διάβαζαν, χάθηκε 1,5 ώρα μελέτης, έκαναν το σπίτι άνω κάτω, έκαψα τα τυροπιτάκια που έψηνα γιατί δεν άκουσα το καμπανάκι της κουζίνας και βρήκα 10 αναπάντητες στο κινητό!

Σε αυτή όμως την ώρα είπαμε τόσα πολλά! Ο άνθρωπος ήταν θεός! Το τί μου είπε δεν λέγεται!

- Πως κάνει τη δυσκολότερη δουλειά του κόσμου, γιατί έχει να κάνει με τα πιο πολύπλοκα και πεισματάρικα πλάσματα της γης....εμάς τις γυναίκες! (δεν τον αδικώ...να λέμε αλήθειες ε???)

- Κάθε φορά που επισκέπτεται σπίτια με χαλασμένα πλυντήρια και τους (μας δλδ) δίνει συμβουλές σωστής λειτουργίας τους, εμείς κάνουμε τα δικά μας και του λέμε αυθάδικα "Ναι, αλλά η φίλη μου, μου είπε αυτό....."!

- Πως τώρα που έκλεισαν Δρομοκαϊείτιο και Δαφνί (αλήθεια έκλεισαν?) δεν ξέρει που να απευθυνθεί!

-Πως στη ζωή ότι δίνεις, παίρνεις (καλά, αυτό το ήξερα και εγώ!).

-Πώς όταν τα παιδιά ενηλικιωθούν και δεν μιλάνε ή δεν φροντίζουν (για την ακρίβεια παρατήσουν) τους ηλικιωμένους γονείς τους, δεν φταίνε αυτά, σίγουρα έχουν δίκιο. Συνήθως φταίνε οι ίδιοι οι γονείς που δεν τους μετέδωσαν σωστές αξίες όσο ήταν μικρά (εδώ σοβαρέψαμε).

Είπαμε πολλά και λυπούμαι που δεν είχα τεφτέρι να του πάρω συνέντευξη...Πφ!

Αφού βρήκαμε το πρόβλημα (το χαρτί ντε) που τελικά κατά καλή μου τύχη δεν είχε κάνει ζημιά κατευθυνθήκαμε προς την εξώπορτα για τη "λυπητερή?",

Μου λέει ο πιο-αγαπημένος-τεχνικός-στη-ζωή-μιας-γυναίκας....15 ευρώ!

Τι??? Μόνο 15 ευρώ για 1,5 ώρα δουλειάς και αμέτρητες βαθυστόχαστες σκέψεις? Ήθελα να ορμήξω να τον φιλήσω αλλά συγκρατήθηκα!

Όχι του λέω! Πάρ'τε 30 γιατί εκτός από όμορφη, πονόψυχη και έξυπνη...είμαι και λάρτζ!
Πέραν της πλάκας, αγαπημένε μου κύριε Σάκη, του λέω (έχει όνομα ο άνθρωπος), περίμενα το λιγότερο 100 ευρώ και εσείς μου λέτε 15? Χαλάλι σας!!!

Και έτσι τέλειωσε η περιπέτειά μου αγαπημένα μου αναγνωστόπουλα!

Πριν φύγω όμως, σας έχω συμβουλές για ένα πλυντήριο με μεγάλη διάρκεια ζωής, όλες από την εμπειρία του Σάκη...του Πλυντηριά!

1) Δεν γεμίζουμε ασφυκτικά το πλυντήριο. Να υπάρχει μια χαλαρότητα, ένα μικρό κενό.

2) Δεν ξεχειλίζουμε τις θήκες με τα απορρυπαντικά! Αυτό είναι από τα χειρότερα σφάλματά μας. Όσο απορρυπαντικό και να βάλουμε, εκείνο θα πάρει αυτό που χρειάζεται. Το υπόλοιπο εκτός οτι σπαταλιέται, κάνει και ζημιά. Ειδικά στα πλυντήρια που ανοίγουν από πάνω!

3) Ανάλογα τη χρήση, μια φορά το 2μήνο (όταν είναι συχνή) ή μια φορά το 3μηνο4-μηνο το βάζουμε να λειτουργήσει σε ολόκληρη πλύση, στους 90 βαθμούς, άδειο και στη θήκη του απορρυπαντικού βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και μισό ποτηράκι του κρασιού ξύδι. Αν μας ενοχλεί η μυρωδιά του ξυδιού που μένει για λίγο καιρό, υπάρχει λέει (έτσι μου είπε, δεν το εξακρίβωσα ακόμα), στα φαρμακεία, ειδική σόδα για τα πλυντήρια! Σάματις ξεύρω? Οποια ξέρει, να μας πει!

4) Δεν κλείνουμε τα καπάκια τους αμέσως μετά τις πλύσεις. Τα αφήνουμε ανοιχτά να στεγνώσουν, ειδάλλως μαζεύουν υγρασία.

5) Αν το φίλτρο βρίσκεται σε εμφανές σημείο (συνήθως είναι σε πλαϊνό κάτω μέρος, σαν θηκούλα), το βγάζουμε και να το καθαρίζουμε. Το δικό μου δυστυχώς είναι μέσα στον κάδο και θέλει πτυχίο της Nasa για να το καθαρίσεις (υπερβάλω λίγο!).

Και αν είστε παστρικιές κι εσείς όπως και εγώ, μπείτε να ακούσετε τις αγαπημένες μου mama colada (aka Σοφία, Βέρα και Κάλη) που αφιέρωσαν τις δύο τελευταίες τους εκπομπές στην καθαριότητα, με συμβουλές πολλές και φυσικά το μοναδικό τους μπρίο που τρίζει από λάμψη!

Όσοι δεν το έχετε ήδη μάθει, τη φετινή σαιζόν δεν κατάφερα να είμαι μαζί τους μιας και είμαι πλέον εργαζόμενη και η εκπομπή έγινε πρωινή.  Επειδή όμως δεθήκαμε και ρίξαμε ατέλειωτα ξενύχτια και γέλια, τα κορίτσια με θεωρούν μέλος την ομάδας και έτσι μου έδωσαν και δική μου κούπα mama colada αλλά και αυτό το......μικρό και μοναδικό τίτλο της: γραμματέως-συμβούλου-manager-groupie-fan-stalker:))))

Η εκπομπή τους θα είναι φέτος κάθε Τετάρτη πρωί 11:00-12:30.  Συντονιστείτε στον ifeelkid.gr!

Και ιδού περικαλώ ντοκουμέντα από τη μέρα που πήγα μαζί τους για να ηχογραφήσουν το σποτάκι της εκπομπής και των blog τους.

Mama colada avec Κωνσταντίνος και Bekk!

Ο ηχολήπτης μας Bekk on the deck...υπό την απειλή όπλου βγήκε φώτο!

Ο φακός με απαθανάτισε σε αυθόρμητη στιγμή!
(το ψαράκι μου είναι made by Oh So Cute Things)
Και επειδή τα όμορφα πρέπει να μοιράζονται, παρακαλώ να ακούτε και την εκπομπή "Τι ακούω η μάνα" κάθε Πέμπτη πρωί 11:00-12:00 από δύο χαμογελαστές και δραστήριες μαμάδες αλλά κυρίως φοβερές μαγείρισσες, τη Θέμιδα (συγγραφέα του βιβλίου Μαμά δεν τρώω πράσινα) και τη  Γωγώ ).

Επίσης, κάθε Δευτέρα βράδυ 22:00-24:00 η υπέροχη Άσπα και ο μοναδικός Χρήστος σας κάνουν συντροφιά στις Γειτονιές των blogs (μέχρι τη στιγμή που γράφοντας αυτές οι γραμμές δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η εκπομπή τους).


Σας γλυκοφιλώ και σας υπόσχομαι σύντομα σούπερ βιβλιοδιαγωνισμό!!!

Δήμητρα


ΥΓ Το όνομα "Πλυντηριάς" ήταν ατάκα του υιού μου και την υιοθέτησα!

26 σχόλια:

  1. Έχουμε ήδη μιλήσει τόσες φορές και μου φαίνεται περίεργο που σήμερα αφήνω το πρώτο μου σχόλιο εδώ...
    Anyway, τουλάχιστον κάνω καλή πρώτη εντύπωση γιατί... κυρία κυρία (το σπασικλάκι), εγώ τηρώ κατά γράμμα όλες τις οδηγίες του κυρίου Πλυντηριά! Εντάξει ίσως ξεχνάω πού και πού το φίλτρο (δηλαδή πάντα), αλλά όλα τα άλλα τα κάνω! Ε; ε; πώς με βρίσκεις;;;
    p.s. Η αυθόρμητη φωτό σου είναι υ-πέ-ρο-χη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμητρα! Καλέ τι κούκλα είσαι! Και είχα ξεχάσει τι όμορφα γράφεις!
    Οϋτε φίλτρο καθαρίζω, ούτε την πλύση στους 90 βαθμούς με σόδα και ξύδι ανά δίμηνο βάζω! Τα υπόλοιπα συνήθως τα τηρώ. Και να πεις ότι ο δικός μου ο πλυντηριάς δεν μου τα είπε; Μου τα είπε, αλλά τα ξέχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε Δημητρούλαααα.. μου έλειψαν τα κειμενα σου!! Οκ με τον πλυντηρια εμεις δεν έχουμε τετοια σχεση..χεχε.. Βασικα τώρα που το σκέφτομαι... δεν έχω και πλυντηρια..χαχαχα... Πάντως το προσέχω το πλυντηριάκι μου και τα βασικά τα ξέρω.. Φοβερη φωτογένια κοριτ΄σαρα μου!! φτου φτου!! Θεα!!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραιο που ειναι να ανοιγεις το πρωι τα mail σου και να μετρας χαμόγελα!!! Καινουρια αναρτηση!!! Να σου πω λοιπον οτι μαλλον χρειαζομαι τον κυριο πλυντηρια!!! Εχει χαλασει το δικο μου και δεν παιρνει από πανω το απορρυπαντικο και ετσι το βαζω στον καδο. Αλλα χωρις πλυντηριο για λιγο κανω. Το πολύ πολύ τα παω στη μαμά μου. Χωρις ηλεκτρικη σκουπα πεθαινω! Και μου εχει χαλασει και αυτη. Εκπομπουλα ακουσα μονο μια γιατι μετα ετρεχα αλλα θα βαλω μια σημερα καθως θα κανω δουλειες! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολόκληρη ανάρτηση για πλυντήριο, την οποια απόλαυσα και μοιράστηκα την αγωνία σου για το αν έφτιαξε τελικά!!!!!!!
    Καλημέρα φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρούλα δεν παίζεσαι!!!! Πάντως βρε παιδί μου αυτή η θεωρία του χάους, έχει η άτιμη τον τρόπο της να τρυπώνει σε κάθε έκφανση της ζωής μας... χαλάει το πλυντήριο...καίγονται τα τυροπιτάκια!!!!
    Ας είναι καλά ο κος Σάκης. Εγώ κρατώ την απορία του περί Δαφνίου και σε καλημερίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτσε ν’ αρχίσω απ’ τα σοβαρά και σημαντικά:
    1ον) Καλά ε ;;;; Ο συνδυασμός καστανόξανθο/sunkissed μαλλί και μαυρισμένο/σοκολατένιο δέρμα είναι σούπερ-ντούπερ-γουάου !!! Δηλαδή, σε είδα στην φωτό και σου σφύριξα σαν οικοδόμος σε σκαλωσιά ! Γυναικάρα μου εσύ !!! Μουάτς !!!

    2ον) Δίκιο έχει ο κος Σάκης σε όσα είπε για το πλυντήριο και τα τηρώ κι εγώ κατά γράμμα. Το προηγούμενό μας πλυντήριο το είχαμε γύρω στα 13 χρόνια και παρόλο που δεν το χώνευα καθόλου γιατί έκανε πολύ θόρυβο και μου έσπαζε το νευρικό σύστημα, το φρόντιζα και ήταν σαν καινούριο. Τελικά το αλλάξαμε γιατί τα παιδιά έσπασαν την πόρτα του και πήραμε ένα – σχετικά – αθόρυβο, το οποίο το προσέχω ως κόρη οφθαλμού.

    3ον) Καλός, χρυσός και φιλόσοφος ο κος Σάκης. Απόδειξη για τα 30 ευρώ έδωσε όμως ;;; (ξύπνησε ο ελεγκτής της Τρόικας μέσα μου ! Χαχαχαχαχαχαχαα !!!)

    Φιλιά, κοριτσάρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ίδια θα έλεγα με την Αγγελική και θα προσθέσω '' φτου σκόρδα'' ,γιατί αυτή ματιάζει λίγο!

      Διαγραφή
  9. Απίστευτη ανάρτηση για τον πλυντηριά!!! Να σου πω ότι δε σε καταλαβαίνω... Το πλυντήριο + εγώ= Love for ever!!! Και εμένα έκανε κάτι κόλπα και δε δούλευε τη μέρα που γυρίσαμε από τις διακοπές αλλά δούλεψε 'αρβίλα'. Έφαγε μια σφαλιάρα και ήρθε στα ίσα του προσωρινά. Ο τεχνικός ήθελε να μου το πάρει για μερικές μέρες γιατί είναι ηλεκτρονικό αλλά εγώ του είπα Μόνο πάνω από το πτώμα μου!! χαχαχαχαχα φυσικά και το κράτησα και το προσέχω σαν τα μάτια μου γιατί δε τη παλεύω χωρίς πλυντήριο. Το είχα ανακαλύψει αυτό που λες με τα πολλά ρούχα (όταν το παραγέμιζα έβλεπα πως έσβηνε), σόδα έβαζα στην πλύση αλλά δεν ήξερα πως έπρεπε να μπει στους 90 από μόνη της και με ξύδι. Αυτό με το φίλτρο σφυρίζω αδιάφορα... όλο το ξεχνάω... χιχιχι Θα ακολουθήσω τις συμβουλές του φιλόσοφου!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφη και λαμπερή που είσαι βρε κορίτσι!
    Πολύ πολύ όμορφη φωτογραφία!
    Ωραίος ο κύριος Πλυντηριάς, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα καλοί μάστορες και ευγενικοί άνθρωποι!
    Πάντως ναι κι εγώ θα φρίκαρα αν χαλούσε το πλυντήριο μου!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας έλειψες!

    Σούπερ μπρονζέ σε βρίσκω, γονατίσαμε τα νησιά φέτος;! :P
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε αγαπώ τρελόπαιδο! Τέλος.
    Θα τρελαινόμουν αν χαλούσε το πλυντήριο καθότι κι εμείς βάζουμε σχεδόν κάθε μέρα :-) Και αυτό με τη σόδα και το ξίδι δεν το ήξερα! Μα πόσα θα μάθω πια σ'αυτή τη ζωή;
    Είσαι και θα είσαι για πάντα μια mama colada my darlingggggg!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το δικό μου σάπισε τελείως πριν από 3 χρόνια οπότε και αγοράσαμε άλλο,δεν σήκωνε το καημένο επισκευή....Μέχρι να ψάξουμε για καινούριο,να το παραγγείλουμε,να το φέρουν δεν μας είχε μείνει ούτε βρακί καθαρό να βάλουμε....Κάθε φορά που βάζω πλυντήριο μακαρίζω τον άγιο άνθρωπο που το εφηύρε !!!Και προσεύχομαι να βρεθεί και ένας άλλος να φτιάξει την συσκευή που θα τα βγάζει και σιδερωμένα....:)
    Αυτό με την σόδα και το ξύδι θα το κάνω...Σε ευχαριστούμε για τα tips!!!

    Στην φωτογραφία είσαι μια απίστευτη κούκλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπαίνω κι εγώ η ανυποψίαστη να δω τι νέο γράφεις και κολλάω με σούπερέξτραουάου γκλου εδώ μέσα! Να θέλω να διαβάσω πιο γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω, και να μη γίνεται! Κοπελιά είσαι θεότητα. Και τώρα που σε είδα και σε φωτό, το επιβεβαιώνω πολυπλεύρως! Θα κάνω κι εγώ τη σόδα με το ξύδι. (Σιγά μην κρατηθώ και πάω να πάρω ειδική σόδα. Θα το κάνω μόλις γυρίσω.) Φιλιάααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ ευχαριστουμε πολύ χρησιμο!
    Καλό μας βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι Θεά αγάπη μου, από κάθε άποψη!! Κι ο Πλυντηριάς, όχι μόνο Θεός, αλλά και οικονομικός! Φιλιά γλυκά και πάντα τέτοιες βαθυστόχαστες στιγμές σου εύχομαι Δημητρούλα μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο 15???? Ουτε του παπα μην το πεις Dimitra!
    Ασε εγω ειχα παρε δωσε με υδραυλικο τον Σεπτέμβρη και παραλίγο να μου φάει όλο το προικό!

    Α μα τι τρεντυ short haircut :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σόδα με ξύδι,ε? χμμμ...αυτό το κάνω στο νεροχύτη, δεν ηξερα πως πιάνει και στο πλυντήριο!!! είσαι απίθανη πάντως, σα να τη βλέπω μπροστά μου τη σκηνή μ ετον πλυντηριά που έρχεται σπίτι και φεύγει με τα 30!!! χαχαχα... καλά, μαλλί και style σούπερ ντούερ έξτρα ουάου!!! φιλάκια πολλά Δημητρουλίνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή και φιλοσοφικά αποφθέγματα και επισκευή πλυντηρίου μόνο με 15 ευρώ; Συμφέρει! Μήπως να χαλάσω το πλυντήριο...; Δεν θα με χάλαγε μια φιλοσοφική συζήτηση... :-)
    Καλώς σε βρήκα!
    υ.γ. Μπράβο σε όποιον τράβηξε την τελευταία φωτό! Είναι τόσο αυθόρμητη κι εσύ έχεις ένα τόσο γλυκό χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλημέρα υπέροχο μπλόγκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Δήμητρα, μπορεί να άργησα αλλά τα κατάφερα! Εγώ δεν έχω τέτοια σχέση αγάπης με το πλυντήριό μου και μάλλον γ΄αυτό ξέρει τη θέση του και δουλεύει άψογα εδώ και αρκετά χρόνια!
    Ήσουν πολύ τυχερή με τον πλυντηριά σου, μη τον χάσεις! Απολαυστικό το κείμενό σου!
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας ευχαριστώ όλους για τα σούπερ αστεία και γλυκά σχόλιά σας!!!! Πραγματικά θέλω να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά και ο χρόνος δεν με αφήνει!!!! Ζητώ συγνώμη:(
    Όσο για το θέμα της φωτογραφίας μου....έχει πέσει πολύ φότοσοπ:))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. απίθανη ανάρτηση!! ευχαριστούμε για τις συμβουλές!

    ΥΓ> η φωτό σούπερ!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ήρθα να πάρω μια δόση Δημητρούλας γιατί μου έχουν λείψει οι αναρτήσεις σου και διαπίστωσα ότι μου είχε ξεφύγει αυτή η σούπερ ανάρτηση!!! Τα πλυντήρια μας και τα μάτια μας!!!! Αυτά τα αγόρια όλο κάτι τέτοια κάνουν...ας μην επεκταθώ!! Σούπερ και οι συμβουλές!!! Ευχαριστούμε τον κ. Σάκη!!! Ώστε εργαζόμενο κορίτσι ε; Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Σε φιλω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είσαι θεά! Μετά το post πήγα να δω αν είναι καλά το μασιν το δικό μου. Ευτυχώς όλα καλά! Μας εύχομαι να τα εκατοστησουν τα μανάρια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)