- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Καλές βουτιές με χαρμόσυνα νέα!!!!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Καλές βουτιές με χαρμόσυνα νέα!!!!

Αυτή δεν θα είναι άλλη μία καλοκαιρινή ανάρτηση.  Θα είναι όμως μια ανάρτηση γεμάτη αισιοδοξία και φως.  Φως = ήλιος.  Ήλιος = καλοκαίρι! Μμμμμμ μου μυρίζει θάλασσα.

Ακούστε πως έχει το θέμα!  Στο σπίτι μας έχουμε γιορτή!

Η αγαπημένη μου κουμπάρα μου ζήτησε να σας γράψω. Για να δώσει ελπίδα σε όσες γυναίκες παλεύουν όπως και η ίδια να γίνουν μητέρες.

πηγή

Η Δ. είναι η πρώτη μου κουμπάρα (την πάντρεψα πριν 12 χρόνια), φίλη από πάνα στην κυριολεξία! Εκείνη ήταν 2, εγώ σχεδόν 4 όταν γνωριστήκαμε και παίζαμε μαζί με τις αδελφές μας.  Η φιλία μας διαρκεί 35 χρόνια. Δεν έχουμε ποτέ ανταλλάξει ψέμματα ή κολακείες, δεν έχουμε ζηλέψει ούτε καπελώσει η μια την άλλη, όπως δυστυχώς πολλές φορές στις φιλίες είθισται.  Είμαστε πάντα εκεί η μια για την άλλη.

Η Δ. ήθελε από μικρή να κάνει πολλά παιδιά.  Ήταν "γεννημένη μάνα" που λέμε.  Λάτρευε όλα τα πιτσιρίκια και εκείνα την λάτρευαν αμοιβαίως.

Γνώρισε τον άντρα της μικρή, ήταν το άλλο της μισό κι έτσι παντρεύτηκαν αρκετά νέοι.  Πριν ακόμα παντρευτούν είχαν αρχίσει τις απόπειρες τεκνοποίησης και αρχικά δεν πτοήθηκαν από τα χρόνια που περνούσαν αλλά μπεμπέ δεν ερχόταν.  Άλλωστε είχαν τόσο καιρό μπροστά τους.

Μετά από 5 περίπου χρόνια άκαρπων προσπαθειών, αποφάσισαν να επισκεφθούν ένα γενετιστή. Τον πρώτο στη σειρά γιατί ακολούθησαν δεκάδες.  Επώνυμοι αλλά και λιγότερο γνωστοί.  Μέχρι και στη Βόρεια Ελλάδα έφτασε από την απελπισία της.



Έκαναν άπειρες εξετάσεις, μικροεπεμβάσεις άχρηστες, έδωσαν πολλά πολλά χρήματα, επισκέφθηκαν κι άλλους γενετιστές εκ των οποίων οι περισσότεροι τους φλόμωσαν στις παπαρολογίες και σε ακόμα περισσότερα φάρμακα.  Πρόβλημα ουσιαστικό δεν υπήρχε.  Δεν κάπνιζε, δεν έπινε.  Αιτία άγνωστη.

Της έλεγαν όλοι να το "βγάλει" από το μυαλό της το θέμα παιδί και εκείνο θα 'ρθει. Λες και ήταν ένα πουκάμισο που το βγάζεις έτσι απλά!  Το έβγαζε όπως μας διαβεβαίωνε.  Και την πιστεύαμε, επειδή το θεωρούσαμε το πιο εύκολο.  Εκείνη όμως πάντα, σε ένα μικρό, τοσοδούλι μέρος του μυαλού της, κρατούσε την φλόγα αναμμένη και φορούσε εκείνο πάντα το πουκάμισο.....

Τα χρόνια περνούσαν, τα φάρμακα πολλά, οι επιπτώσεις στο σώμα και στην ψυχή της Δ. ποικίλα.  Εντωμεταξύ όλες της οι κολλητές, η αδελφή της, οι φίλες, γνωστές και άγνωστες γίνονταν μάνες και εκείνη έμενε με την πίκρα.  Γιατί ότι και να λέμε, σίγουρα χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου, αλλά όταν γυρνάς σπίτι σε παίρνουν τα κλάματα και σκέφτεσαι "γιατί όχι εγώ".

Στα 10 συνολικά χρόνια, 13 εξωσωματικών, πήρε πολλά κιλά, άλλαξε ο μεταβολισμός της, έγινε φιλάσθενη, λύγισε, ξανασηκώθηκε, έκλαψε, πόνεσε, αλλά πάντα μα πάντα χαμογελούσε!
Αυτή είναι η κουμπάρα μου!

Μας "ξεγέννησε" όλες τις αγαπημένες της φίλες.  Ήταν πάντα εκεί, με το φωτεινό της γέλιο να μας στηρίζει.  Μπορεί να μην είχε δικά της παιδιά, αλλά απέκτησε 5 βαφτιστήρια και καμιά 10αρια "ανίψια" που όλα την βλέπουν και λιώνουν.  Τα παιδιά μου όταν ακούν ότι θα έρθει η "θεία Δ." πετάνε τη σκούφια τους.  Πέφτει κάτω στα πατώματα μαζί τους, γελάει, γίνεται κι εκείνη παιδί.
Πολλές φορές ακόμα κι εμείς οι μαμάδες στερεύουμε από υπομονή και αντοχές.  Εκείνη ποτέ.  Έχει τόση αγάπη και δύναμη μέσα της που δεν κλείνει ποτέ η κάνουλα!

Ο άντρας της, ο μοναδικός μου Θ. την αγαπούσε περισσότερο από όσο εκείνη ήθελε να κάνει παιδί. Και οι δυο τους να έμεναν στη ζωή, θα ήταν ευτυχισμένος.

Συζητήθηκαν κι άλλες λύσεις όλα αυτά τα χρόνια.  Υιοθεσία, παρένθετη μητέρα, ωάρια από άλλη γυναίκα, κλπ  Δεν θα τα αναλύσω όμως εδώ.

Πόσες προσευχές κάναμε, πόσα τάματα, πόσα δάκρυα χύσαμε όλοι όσοι την αγαπάμε. Μετά από κάθε εξωσωματική, να περιμένουμε να περάσουν οι μέρες για τη β χοριακή.  Κάθε μικροπονάκι που είχε, κάθε ναυτία, την εκλαμβάναμε ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης, εμείς οι "ειδικοί".  Μάταια όμως.  Μόλις παίρναμε εκείνα τα ρημαδοχαρτιά από τα μικροβιολογικά εργαστήρια, η χαρά μας έπεφτε στα πατώματα.  Ο πόνος μας ήταν μεγάλος.  Ο δικός της? Ανυπέρβλητος!  Δεν είχε μείνει ούτε μία φορά έγκυος! 

Γιατί?  Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ!

Κάποια στιγμή πέρυσι, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα.  Αυτή τη φορά το εννοούσε.  Αφοσιώθηκε στον εαυτό της και σε ότι θα την έκανε χαρούμενη.

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι τον Peter. Αφού εγώ θα βάπτιζα το παιδί που θα έκανε, θεωρούσα τον Peter, το τετράποδο τριχωτό βαπτιστήρι μου! Του πήρα και δώρο κολάρο για να με σκέφτεται:)
Εκείνη του έδωσε όλη της την αγάπη και την προσοχή.  Κυκλοφορούσαν μαζί, παντού. Μόνο σε μάρσιπο δεν τον έβαζε τον άτιμο!

Άρχισε να κάνει καλύτερη διατροφή, να αθλείται εντατικά, να δουλεύει, να διασκεδάζει.  Να ζει χωρίς αυτή την εμμονή του "παιδιού".  Πραγματικά την είχε αποβάλλει.

Πριν καιρό είχε καθυστέρηση 2-3 εβδομάδες και δεν το είπε σε κανέναν μας γιατί δεν το θεώρησε σημαντικό.  Επικοινώνησε με το γυναικολόγο της ο οποίος την έστειλε αρχικά να κάνει μια β χοριακή για να αποκλείσουν την πιθανότητα εγκυμοσύνης και μετά να πάει από το ιατρείο του για εξέταση.

Εκείνη γέλασε κοροϊδευτικά: "Τι μας λες βρε γιατρέ! Σιγά μην είμαι έγκυος!"

Πήγε και την έκανε πάραυτα.  Της είπαν να πάει την επομένη για τα αποτελέσματα και εκείνη το αμέλησε/ξέχασε με την πεποίθηση πως δεν είναι έγκυος!  Πήγε αργότερα.

Της έδωσαν το φάκελο στη reception, τον άνοιξε, είδε τις μονάδες που δήλωναν εγκυμοσύνη και τους τον έδωσε πίσω "Έχετε κάνει λάθος όνομα, εγώ δεν μένω έγκυος!".

Αφού της επιβεβαιώσαν πως είναι δικά της τα αποτελέσματα και γλύτωσε το εγκεφαλικό, πήρε εμένα πρώτα τηλ, τη νονά του παιδιού της (ο άντρας της ήταν σε ένα σημαντικό ραντεβού και δεν ήθελε να του το πει από το τηλέφωνο, του έκανε τρελή έκπληξη μετά).

Με έπαιρνε απανωτά τηλέφωνα στο κινητό, εγώ μιλούσα στο σταθερό για ένα πρόβλημα που προσπαθούσα να λύσω, έβλεπα τις κλήσεις, της το έκλεινα και έβριζα από μέσα μου "Τι θέλει κι αυτή τώρα!".

Μου στέλνει μήνυμα "Πάρε με, είναι πολύ σοβαρό!"  Κλείνω και την παίρνω.

- "Ποιος πέθανε" της λέω (αυτό ήταν το μόνο σοβαρό που περίμενα ν'ακούσω).

- "Δεν πέθανε κανείς, κάποιος θα γεννηθεί!"

- "Ποιος καλέ?" (πάλι δεν πάει το μυαλό μου).

- "Τι περιμένεις τόσα χρόνια από μένα?"

- "Να γίνω νονά!" (επιτέλους είχα καταλάβει!)

.................και κλάαααααααααμα μετά και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να σας κούρασα με την υπερανάλυση των γεγονότων, αλλά ήθελα να σας βάλω στο πετσί της έντασης!  Τί σεναριογράφος/σκηνοθέτης/συγγραφέας θέλω να γίνω άλλωστε:)))

Την ίδια μέρα λοιπόν έκανε και υπέρηχο.  Ήταν ήδη 6 εβδομάδων έγκυος, άκουσαν την καρδούλα του και η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά.

Όσο είχε την καθυστέρηση (που ήταν τελικά έγκυος), έκανε οποία βαριά δουλειά μπορεί να φανταστεί μια νοικοκυρά.  Έπλυνε και σήκωσε χαλιά, μετακινούσε έπιπλα, καθάριζε, έπλενε βεράντες.  Παράλληλα έλιωνε με τρελή γυμναστική CrossFit και εξαντλητικά ωράρια δουλειάς.  Αντίστοιχα τα μαύρα χρόνια των εξωσωματικών, έπεφτε ξάπλα από την πρώτη στιγμή και σηκωνόταν μόνο για τουαλέτα!

Αν το πιστέψετε, θα γίνει! Θα συνωμοτήσει το γνωστό σύμπαν του Coelho.

Γυναίκες εκεί έξω που προσπαθείτε να κάνετε μπεμπέ, να προσέχετε πρώτα από όλα τον εαυτό σας, να τρώτε σωστά, να έχετε νου υγιή σε σώμα υγιές

Αυτά δεν είναι δικές μου συμβουλές.  Είναι συμβουλές μια γυναίκας που προσπαθούσε σχεδόν 15 χρόνια (5+10) να μείνει έγκυος και τα κατάφερε μόνη της! Χωρίς τα "καλά" αυτά φάρμακα που είναι σαν ατομική βόμβα στον οργανισμό.

Θέλω να στείλετε ΟΛΟΙ, την θετική σας αύρα, ενέργεια, αστερόσκονη, αγαπόσκονη και νεραιδόσκονη να γεννηθεί το μπεμπέ της Δ. και του Θ. μου γερό!!!!!

Καλέ θα γίνω (ξανά) νονά!!!!!!!  Στο μπεμπέ αυτό που άργησε 15 χρόνια:)

Λατρεμένη μου κουμπαρίτα, "αδελφή" μου! Σ'αγαπώ πολύ και σου λέω από τώρα πως δεν χρειάζεσαι μαία! Οικονομία.  Εγώ θα σε ξεγεννήσω!  Δυο παιδιά έχω κάνει και έχω δει πολλά βίντεο στο γιού τιούμπ, πόσο δύσκολο θα είναι:))))

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν την έχετε ήδη διαβάσει, τρέξτε οπωσδήποτε να βουτήξετε στη συγκλονιστική ανάρτηση της Κατερίνας εδώ που περιγράφει τη δική της εμπειρία.  Γίνονται θαύματα αρκεί να προσέχουμε τον ευατό μας. 

Αγαπημένα μου αναγνωστάκια σας εύχομαι καλές βουτιές.  Βουτιές σε όλα τα χρώματα του μπλε της θάλασσας, με μουσική υπόκρουση παλιό, ελληνικό, αγαπημένο μου κομμάτι αυτό.

Και μην ξεχνάτε να μοιράζετε χαμόγελα:)

Δήμητρα

πηγή


35 σχόλια:

  1. α ρε Δήμητρααααα κλαίω κι εγω από χαρά... Να ερθει με το καλό το βαφτιστήρι σου... Να ειναι γερό και να σας γεμίσει όλους χαρες και γελια... Ποσο πολυ το χαρηκα... Μπραβο μπράβο!!!! Φιλια στην κουμπαρούλα σου κι απο μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το καλό να γεννηθεί το βαφτιστήρι σου!
    Πάρα πολύ ευχάριστα νέα μας είπες!!
    Φιλιά πολλά και καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο νέο! Πραγματικά υπέροχο! Κι εξίσου σημαντική είναι και η φιλία σας Δημητράκι μου γλυκό! Να της δώσεις τις θερμότερες ευχές μου και να είναι ευτυχισμένη! Καλό καλοκαίρι χαρά μου και καλή ξεκούραση! Πολλά γλυκά φιλιά σε σένα και στην κουμπάρα σου :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα σε δάκρυα και μύξες, με το συμπάθιο, στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια στο ζευγάρι και στο μωράκι τους!!!! Να γεννηθεί γερό Δημητρούλα μου, γεροί να είσαστε όλοι και αγαπημένοι!!! Άντε τώρα εσύ, οικονομίες κοριτσάρα, θα γίνεις νονά και δεν θα την βγάλεις με ένα λουράκι όπως του Πέτερ :))) Σας στέλνω πολλά γλυκά φιλιά και όλη μου την αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενταξει τι πιο ομορφο απο το να κλαιμε όλοι για την χαρά του αλλου! Οχι απλά εχεις όλη την θετικη ενεργεια και αγάπη μου για το μωράκι αυτό αλλά περιμένουμε να μας ενημερώνεις και για τα νεότερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλη μου την καλή ενέργεια για το μπεμπέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το καλοοοοοο!
    Χαιρομαι παρα πολυ!
    Ευχομαι ολα να πανε καλα χαζονονα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο βρε κουκλάρα μπράβο.
    Συγκινήθηκα, χάρηκα τόσο πολύ και ανυπομονούσα να φτάσω στο τέλος... Να διαβάσω τα ευχάριστα.
    Μπράβο στη φίλη σου, είναι αξιέπαινη. Για την υπομονή, την αισιοδοξία... Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μια υπέροχη μαμά.
    Να απολαύσει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της εύχομαι. Το αξίζει.
    Σας φιλώ πολύ και τις δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ομορφα νεα ειναι αυτα; Πολυ χαρηκα! Μπραβο τους!
    Με το καλο να ερθει το μωρακι τους στον κοσμο μας!
    Φιλακια πολλα! Καλο σκ να εχεις νονα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τις πιο αισιόδοξες αναρτήσεις που έχω διαβάσει!!!!!!!
    Με το καλό στην κοπέλα!!! Καλή απόλαυση της εγκυμοσύνης, της μητρότητας και του όλου ονείρου που πλέον είναι πραγματικότητα!!!!
    Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοριτσάρες μου απίστευτες!!!!
    Σας ευχαριστούμε πολύ για την τόσο υπέροχη ανταπόκρισή σας!!!
    Είμαι σίγουρη πως με τόση θετική ενέργεια όλα θα πάνε καλά!!!!
    Συγνώμη που δεν απαντώ ξεχωριστά στην καθεμία. Φεύγω σήμερα διακοπές και τρέχω πανικόβλητη!!!!
    Να περάσετε όλες φανταστικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ρε Δημητράκι!!!Τι νέα φανταστικά. Μπράβο μπράβο μπράβο.όσο για όλα όσα γράφεις, για την φροντίδα στον εαυτό μας...είναι τόσο σωστό! Το ξέρω από πρώτο χέρι. όλα είναι στο μυαλό μας τελικά και ναι! Γίνονται θαύματα. Τα ζούμε καθημερινά.Υπέροχα νέα κι εσύ κουμπαρούλα της τρελοΔήμητρας μας...να ζήσεις μια μαγική μαγική εγκυμοσύνη. Δήμητρα, Φιλιά στην τριχωτή μούρη του πρώτου βαφτισιμιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι ναι! Τώρα θυμήθηκα την δική σου ιστορία και τη σχετική σου ανάρτηση. Τόσο ίδιες περιπτώσεις. Τόσο απίστευτες κι όμως αληθινές!!!
      Όταν βρω λάπτοπ κ wifi θα την ψάξω και θα τη συμπεριλάβω κι αυτήν.
      Είστε ελπίδα για όσες γυναίκες ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά!!!
      Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!!

      Διαγραφή
    2. Μόλις μπορέσω θα την προσθέσω και στην ανάρτηση
      http://kapaworld.blogspot.gr/2013/07/blog-post_18.html?m=0

      Διαγραφή
  13. Μα πόσο τέλεια νέα !!!!!!!!!!!!! Πόσο τέλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Όλα καλά να πάνε, εύχομαι στα κουμπαράκια σου και ν' αγκαλιάσουν στην ώρα του ένα γερό μωρό !!!!

    Φιλάρες πολλές (αμάν πια, πότε θα μπεις στο FB να τα λέμε καλύτερα ;;;) και Καλές Διακοπές !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου τα είπες, αλλά τώρα που τα διάβασα με έκανες να βουρκώσω! Ανατρίχιασα :) Τρελονονά, ο Peter θα κάνει ζήλειες, αλλά δεν πειράζει! Μάζευε λεφτά γιατί πρέπει να γίνει γλέντι τρικούβερτο :P
    Η αγαπημένη σου φίλη-κουμπάρα-"αδερφή" είναι άλλη μια απόδειξη ότι θαύματα γίνονται κάθε μέρα. Η επιμονή και η υπομονή σε αυτό που έχει λαχταρήσει περισσότερο αληθινά η ψυχή μας, είναι πάντα γερές βάσεις!
    Να είναι καλά η μέλλουσα μανούλα, σε σώμα και ψυχή, να απολαύσει το δώρο που της δόθηκε, να γελάει πολύ! Όλα θα κυλήσουν...μαγικά! <3
    Υ.Γ. Τι ωραία η φιλία σας! Κατάφερες μέσα σε μια ανάρτηση να μας υπενθυμίσεις ένα σωρό μηνύματα ζωής ;) Καλές βουτιές φίλη μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πρώτον: αλήθεια δάκρυσα και εγώ χωρίς καν να ξέρω τι κοπέλα!
    δευτερον: είναι η δευτερη εγκυμοσύνη που μαθαίνω από εχθές και σκέφτομαι πως δεν έχουν τελειώσει τα καλά νέα σε αυτόν τον κόσμο..
    τρίτον: εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα κατ' ευχή. έγινα και εγώ πρόσφατα μάνα και ξέρω τι σημαίνει να κρατάς το βλαστάρι σου στα χέρια σου..

    φιλιά και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To πρώτο σχόλιο μου εξαφανίστηκε....οπότε το ξαναγράφω.

    Δε ξέρεις πόσο πολύ χάρηκα όταν έμαθα τα νέα. Δε την ξέρω την κουμπάρα σου αλλά ειλικρινά συγκινήθηκα και χαμογελασα για αυτό το όμορφο δώρο...
    Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος....
    Να περάσετε και εσείς όμορφα στις διακοπές σας....και όταν γυρίσετε με το καλό ελπίζω να με βρεις κάτοικο Αθήνας
    Φιλιά πολλά φιλενάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια!!!! Μα πόσο χάρηκα κι ας μη την ξέρω!! Να της δώσεις και τα δικά μου τα φιλιά! Αντιμετωπίζουμε κι εμείς παρόμοιο πρόβλημα και ξέρω πώς είναι να περιμένεις το θετικό τεστ και να μην έρχεται. Φαντάζομαι όμως πώς είναι όταν επιτέλους έρθει το πολυπόθητο +.

    Πάντα ευχάριστα νέα να ακούει από δω και πέρα!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημητρούλα μου με το καλό το νεό σου βαφτιστήρι. Με συγκίνησες και δεν σου κρύβω ότι με έκανες και δάκρυσα. Διάβαζα... διάβαζα και περίμενα να φτάσω στο τελος να μάθω τα νέα (αν και ήξερα ότι θα είναι καλά από την αρχή!) Καλή εγκυμοσύνη να εχει, να την απολαύσει και να μοιράζεται τις νέες συγκινήσεις της μητρότητας με τους πολύτιμους και ξεχωριστούς φίλους που έχει. Πολλά φιλιά και καλές βουτιές... της στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αχ μωρέ Δημητρούλα μου, είμαι στο γραφείο και κλαίω! από χάρα! λες και την ξέρω την κουμπάρα σου! σαν να ήμουν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και να βιώνα τις προσπάθειες της!!!!!
    Να δώσεις τις καλύτερες μου ευχές σε παρακαλώ!!!!! Και ένα τεράστιο φιλί στην κοιλίτσα! και να πείς στο παιδάκι αυτό ότι είμαι σίγουρη ότι θα έχει την καλύτερη μανούλα του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπέροχο!!!!!!!Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί και εγώ εκεί που πάθαινα κρίσεις επιληψίας(όπως είχαν αποφανθεί το νοσοκομείο της πόλης μου και ξεκίνησα αγωγή), τελικά μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος..όλα ήταν κρίσεις πανικού και άγχους!!!!!!!Τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία το μικρούλη μας!!!!!!Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το θαύμα της δημιουργίας μιας νέας ζωής!!!!!!Στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη και εύχομαι να πάνε όλα στη κουμπάρα σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δήμητρα μου, πρώτη φορά σε βρίσκω μέσω του Γίναμε γονεις και πολύ χαίρομαι που έγινε με αυτή την ανάρτηση... Κατ' αρχάς μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να πάνε όλα καλά για την κουμπαρόαδελφη (!) σου, και θα πάνε! Όλη αυτή η θετική διάθεση και αύρα θα είναι καθοριστική! Χαίρομαι πάρα πολύ που μοιράστηκες αυτή την ιστορία, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν όλες οι μανούλες που δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους- είτε για τον έναν λόγο είτε για τον άλλον. Είμαι παθούσα και ξέρω και αυτός ο λόγος και του μπλογκ μου- να δίνω δύναμη, πίστη και επλίδα γιατι και εγώ πέρασα από μια κόλαση για να κρατώ τώρα στην αγκαλιά μου το μαιμουδάκι μου... Θα χαρώ πολύ να σε δω και στη δική μου παρέα. Δώσε μια τεράστια αγκαλιά στην φιλενάδα σου και ένα ζεστό ζεστό χάδι στην κοιλίτσα της..... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδί μου, το' χεις με το σενάριο/σκηνοθεσία! Πολύ γλαφυρή ανάρτηση! Μου θύμησες ανάλογη προσωπική μου εμπειρία (εντάξει όχι τόσο μακρόχρονη!) Με το καλό λοιπόν κορίτσια, η μία να γίνει μάνα και η άλλη νονά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δάκρυσα!!!
    ΣΛ και φιλιά Δημητρούλα μου !
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α, ρε τρελονονά! Μου τα είπες αλλά τα έγραψες πιο ωραία βρε φιλενάδα :-)
    Με όλο το καλό του κόσμου να έχετε (yes altogether φίλες) μια όμορφη εγκυμοσύνη και δείτε σε λίγους μήνες το θαυματάκι σας από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για σου κουμπαρα!
    Ε ρε το παιδι απο που θα παρει λάδι χα χα.
    Καλώς να σας ερθει :)

    Αυτο με τις εξωσωματικες εχει ξεφυγει τελειως. Σε λιγα χρονια θα μαθουμε ποσο κακο κανουν στις γυναικες.

    Αντε καλές βουτιες!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πραγματικα μας εβαλες στο πετσι της εντασης...συγκινηθηκα,ανατριχιασα....Τι να πω!!! Με το καλο να ερθει το μωρακι,αυτο το μικρο θαυματακι...!!! Τρελη νονα θα το βαφτισει βεβαια αλλα χαλαλι!! χαχαχα Τις ευχες μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άντε με το καλό! Να της πεις να προσέχει πολύ τώρα κι όλα θα πάνε καλά!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης είναι από τα πιο όμορφα νέα που μπορεί να ακούσει κάποιος. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει σε φίλη αγαπημένη που την έχεις σαν αδερφή. Πόσο μάλλον όταν αυτή η φίλη αγαπημένη προσπαθεί χρόνια να τα καταφέρει. Φαντάζομαι τη χαρά σου! Αφού χάρηκα και εγώ που το διάβασα. Ειλικρινά σου μιλάω.
    Από όταν έγινα μαμά, έχω μία ιδιαίτερη ευαισθησία και πραγματικά το χαίρομαι όταν μαθαίνω χαρμόσυνα νέα που αφορούν στον ερχομό στον κόσμο ενός νέου μωρού.
    Θα γίνεις και νονά! Τι ωραία!
    Με το καλό λοιπόν! Τις θερμότερες ευχές μου για μία καλή εγκυμοσύνη και γέννα.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πόσο συγκινητική ιστορία!! Με το καλό να έρθει το μωράκι της ...!!!
    Οι προσευχές μας μαζί της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δήμητρα την διάβασα την υπέροχη ανάρτησή σου. Όπως μου είπες στο instagram. Θα σου πω κάτι. Μπορεί να μην έκανα εξωσωματικές αλλά περίμενα πολλά χρόνια να γίνω μαμά. Ούτε μια φορά έγκυος. Και ξάφνου βρίσκομαι μόνη στην ζωή, ετών 37, μετά από 14 χρόνια "συμβίωσης". 'Όλα τερμάτισαν. Ζούσα χωρις προσδοκίες και είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν θα κάνω οικογένεια. Στους 6 μήνες μετα την απόφαση αυτή γνωρίζω των τωρινό άντρα μου και στους μετά από 5 μήνες μένω έγκυος. Το σύμπαν αν συνωμοτεί? Τα "μαγειρεύει" όλα τέλεια. Μέσα σε 4 χρόνια απέκτησα 3 άντρες. χα! Πες στην κουμπάρα σου η κουκλίτσα της είναι μόνο η αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι συγνωμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα!!!
      Και η δική σου περίπτωση είναι μοναδική!!! Ξέρω καλά τι εννοείς. Εκεί που νομίζεις πως ολα τελειωσαν, ξαφνικά αρχίζουν πιο ομορφα και αληθινά απο ποτέ!!!
      Φιλάρες πολλές και εύχομαι καθε ευτυχία με τα 3 σου αντράκια!!!!!

      Διαγραφή
  31. Κοριτσάρες μου αν και αργά, συνειδητοποίησα πως η γαιδούρα δεν σας ευχαρίστησα για τις υπέροχες ευχές σας!!!!! Το μπεμπέ μας γεννήθηκε 17 Φεβρουαρίου και στις 5 Ιουλίου θα τη βαπτίσουμε με δόξα και τιμή!!!!
    Σας ευχαριστούμε όλες για τη θετική σας αύρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)