- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Δήμητρα η filmaniac (και δωράκι για θερινό σινεμά)!-ΝΙΚΗΤΕΣ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δήμητρα η filmaniac (και δωράκι για θερινό σινεμά)!-ΝΙΚΗΤΕΣ

φώτο από εδώ
Μια από τις μεγάλες αγάπες της ζωής μου είναι ο κινηματογράφος.

Έχω διαφωνήσει κατά καιρούς με φίλους και γνωστούς που με κράζουν γιατί δίνω λεφτά στο σινεμά ενώ μπορώ να απολαύσω τις ταινίες από τον καναπέ του σπιτιού μου και τσάμπα!  Ε ρε παιδιά δεν είναι το ίδιο!!!!!!!

Η αίσθηση της μεγάλης αίθουσας, η τεράστια οθόνη, η μαγεία να βλέπεις μαζί με άλλους την ίδια ταινία μόλις αυτή κυκλοφορεί, με ενθουσιάζει απόλυτα!!!

Την αγάπη για το σινεμά μου την έχει μεταδώσει ο πατέρας μου. Μαζί του πήγαμε πρώτη φορά με την αδελφή μου. Μη με ρωτήσετε ποια ταινία είχαμε δει, δεν θυμάμαι!  Αυτό που θυμάμαι μόνο είναι ο έρωτας που με κεραυνοβόλησε και δεν έσβησε ποτές:)



Μεγαλώνοντας, άρχισα να πηγαίνω με την παρέα μου.  Θυμάμαι 10 εικοσάχρονα να πηγαίνουμε όλο ενθουσιασμό να δούμε το Breaveheart μόλις πρωτοβγήκε και να χαζεύουμε με κομμένη την ανάσα!  Συνεχίζοντας να μεγαλώνω άρχισα να πηγαίνω και με αμόρε που γνώριζα κατά καιρούς. Ήταν ένα κρας τεστ που τους περνούσα. Αν δεν τους άρεσε ο κινηματογράφος, απορρίπτονταν! Μη κουνάτε το κεφάλι επικριτικά αναγνώστες μου, ήμουν νέα και επιπόλαιη αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, γίνεται να αγαπηθούν δυο άνθρωποι όταν ο ένας δεν συμμερίζεται τα  "θέλω" του άλλου?

Μια φορά θυμάμαι, μου έκανε μια φίλη ένα προξενιό (τα ξέρει ο χάσμπαντ γι'αυτό τα γράφω!) -τι νομίζετε μόνο εγώ έκανα προξενιά?  Λοιπόν.....θα συναντιόμασταν στο κέντρο να πάμε σινεμά με το αγόρι εκείνο.

Πρώτη ξινίλα: Έρχεται με το λεωφορείο κοτζαμάν μαντραχαλάς για να μην κινήσει το αυτοκίνητο και τύχει και βρέξει και του λερωθεί και μετά μην τύχει και δεν βρίσκει να παρκάρει!

Δεύτερη ξινίλα: Πρώτο ραντεβού και μπαίνουμε στο ταμείο να βγάλουμε τα εισιτήρια. Φυσικά δεν είχα την απαίτηση να πληρώσει εκείνος, αλλά δεν έκανε καν κίνηση να πληρώσει έστω τα δικά του! Οπότε όπως καταλαβαίνετε, πλήρωσα εγώ!

Τρίτη και τελειωτική: Καθόμαστε στις θέσεις μας. Έχω ήδη ξενερώσει αλλά λέω να του δώσω μια ευκαιρία. Θέλω λοιπόν να φάω ποπ κορν και να πιω αναψυκτικό. Δεν βλέπω να κάνει κίνηση να πάει προς το μπαρ και αποφασίζω να πάω εγώ.  Τον ρωτάω, καθότι είμαι και ευγενικός άνθρωπος, αν θέλει και εκείνος κάτι.  Φυσικά και ήθελε το αγόρι!!! Τα αγόρασα λοιπόν και επέστρεψα στη θέση μου.  Τα καταβρόχθισε το αγόρι, ευχαριστώντας με φυσικά και κανόντας ΚΑΜΙΑ κίνηση έστω ευγενείας, να μου δώσει τα χρήματα.  Με πολύ δυσκολία άντεξα μέχρι το διάλειμμα.  Του είπα πως κάτι μου έτυχε και έπρεπε να φύγω βιαστικά....για την ακρίβεια....τρέχοντας! (εκ των υστέρων διαπίστωσα πως σας έχω ξαναγράψει για το περιστατικό. Δεν ξεχνιέται η μιζέρια...χα χα χα).

Ευτυχώς μετά από χρόνια γνώρισα τον μεγάλο και τρανό μου χάσμπαντ, τον Στράτο! Πέρασε τα διάφορα κρας τεστς μου (!!!) ανάμεσα σε αυτά και την κοινή μας αγάπη για το σινεμά και έτσι τον παντρεύτηκα:)))))  Με ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα (και λίγα λέω καλέ!!) και ερχόταν μαζί μου ακόμα και στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που εκείνος απεχθανόταν αλλά εγώ λατρεύα!  Κοιμόταν φυσικά στον ώμο μου....
Η πρώτη ταινία που είδαμε μαζί ήταν η Ληστεία αλά ιταλικά! Έπαιζε και αυτή η άσχημη η Σαρλίζ και ήθελα να την πνίξω για την ασυναγώνιστη ομορφιά της. Ξέρετε πώς είναι....τον πρώτο καιρό της σχέσης, νιώθεις ακόμα ανασφάλεια και νομίζεις πως όποια κουκλάρα περάσει από μπροστά του ή ακόμα και στην οθόνη εμφανιστεί, είναι πιθανή αντίζηλος:)
(λες και είχε ελπίδες η συνομήλικη Σαρλίζ μπροστά μου!).

Αγαπώ να βλέπω όλες τις ταινίες:  κομεντί, σινεφίλ, γαλλικές, δραματικές, κλασσικές, επιστημονικής φαντασίας, ιστορικές,  blockbusters, πολεμικές, κλπ  Οι λατρεμένες μου ever είναι οι αστυνομικές και οι action!  Αυτές που δεν βλέπω καθόλου είναι με σατανιστές και διαβόλους (ούξου από δω!!!).

φώτο από εδώ

Εννοείται πως μετά από άπειρες ώρες προβολών, έχω πλέον και σκηνοθετική άποψη! Διαπιστώνω σεναριακά κενά, κακές ερμηνείες, λάθη φωτογραφίας, αντιγραφές από άλλες ταινίες, κλπ.  Αμ τι νομίζατε. Τρέμει η Σοφία Κόπολα μην βγω στο σκηνοθετικό στίβο!!!

Φυσικά την αγάπη μου αυτή την παθιασμένη, την έχω και εγώ με τη σειρά μου μεταδώσει στα τέκνα μου, τα οποία πήγα σινεμά πρώτη φορά στα 2,5 τους χρόνια περίπου.  Δεν κατάλαβαν πολλά από την ταινία είναι η αλήθεια, αλλά ερωτεύτηκαν και εκείνα όπως εγώ και κάθε φορά που είναι να πάμε σινεμά τρελαίνονται!  Παρόλο που δεν πηγαίνουμε πολύ συχνά για οικονομικούς λόγους κυρίως, το παλεύουμε και κάθε φορά φεύγουμε εκστασιασμένοι μικροί και μεγάλοι!!!

Βρε παιδιά όμως, έχει καταντήσει και ο κινηματογράφος ακριβή έξοδος. Παλιότερα αν ήθελες να βγεις οικονομικά ένα Σαββατόβραδο ή Κυριακή απόγευμα, πήγαινες σινεμά.  Στην πορεία έγινε (σχεδόν) πολυτέλεια για κάποιους ανθρώπους.  Ένα ζευγάρι ήθελε 9+9= 18 ευρώ αν δεν ήταν 3D η προβολή, βάλε και τις σαβουρίτσες που πάντα τρως εκεί, πήγαινε το σύνολο στα 30 ευρώ σχεδόν!  Αλλά και τίποτα να μην έτρωγες, να έχωνες στην τσάντα σου πατατάκια και να τα περνούσες "στη ζούλα", πάλι τα 20 ευρώ δεν ήταν και οικονομική έξοδος! Ευτυχώς το κατάλαβαν οι ιθύνοντες, μείωσαν τις τιμές και ξεκίνησαν πολλές προσφορές μεσοβδόμαδα.  Έτσι μπορώ κι εγώ μια μαμά με δυο παιδιά που πριν ήθελα 3 Χ 9 ευρώ = 27 ευρώ (χωρίς τα παρελκόμενα φυσικά), να μπορώ να πάω με τα μισά χρήματα.

ΔΩΡΑΚΙ

Έτσι λοιπόν και εγώ σκέφτηκα να κάνω ένα δωράκι σε όλους όσους αγαπούν σινεμαδάκι και μάλιστα θερινό.  Ακούστε πως έχει το πράμα:

Ανέλαβαν φίλοι μου αγαπημένοι, ένα θερινό σινεμά στην Αργυρούπολη, το οποίο ανακαίνισαν πρόσφατα και αγαπούν πολύ.  Προβάλει όλες τις καινούριες ταινίες, blockbusters, σινεφίλ και φυσικά παιδικές!  Τώρα που τελειώνουν και τα σχολεία, θα γίνουμε θαμώνες φορ σουρ!   Δεν έχουμε πάει με τα τέκνα μου σε θερινό. Θα είναι η πρώτη τους φορά! Θα τρελαθούν!

Λοιπόν κουκλιά μου! Ο θερινός κινηματογράφος λέγεται ALOMA και βρίσκεται στην Αργυρούπολη, M.Γερουλάνου 103 & Πόντου (στάση ΜΕΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ).

Αν θέλετε, κάν'τε like εδώ για να τους ανεβάσουμε!!!

Όσοι είστε εντός Αττικής και μπορείτε να τον επισκεφθείτε, δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για προβολή από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Τρόπος:

Αφήστε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση ή στείλτε μου email με την ένδειξη "διαγωνισμός", με μία αγαπημένη ταινία που απολαύσετε κάποιο καλοκαίρι με τον έρωτά σας ή με κολλητή φίλη/ο/ους!

(Όσοι δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να συμμετέχετε λόγω απόστασης, αφήστε και εσείς σχόλιο πάραυτα, γράφοντας την αγαπημένη σας ταινία, με την ένδειξη "δεν συμμετέχω").

Όροι συμμετοχής:

-Λόγω περιοχής, αναγκαστικά μπορούν να συμμετάσχουν μόνο κάτοικοι Αττικής.

-Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από σήμερα 6/6/14 έως και Τετάρτη 11/6/14.  Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους και στο blog μου. Για το λόγο αυτό, αφήστε έγκυρη διεύθυνση email.

-Οι νικητές θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το cine ALOMA στο 210-9937011 για να κανονίσουν πότε θα αξιοποιήσουν τις προσκλήσεις τους (για προβολές από Δευτέρα έως και Πέμπτη) και για όποια ταινία επιλέξουν.

-Οι προσκλήσεις θα ισχύουν μέχρι και 15/7/14.

Καλή επιτυχία σε όλα τα filmaniac αναγνωστάκια μου!!!

--------------------------
UPDATE:
Οι νικήτριες έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω email και τους εύχομαι καλή προβολή!!!!

Για λόγους ασφαλείας, γράφω μόνο τα αρχικά από το ονοματεπώνυμό τους:

Α.Δ.
Α.Σ.
Ε.Τ.
Ζ.Σ.
Κ.Κ.
Π.Κ.

φώτο από εδώ

Σας αφήνω γιατί έχω να ετοιμαστώ για εκπομπή σήμερις με τρομερό θέμα!!!!!  Νομίζω θα πέσει πολύ γέλιο!!! Συντονιστείτε στις 22:00 σήμερα το βράδυ στον www.ifeelkid.gr και πατήστε LISTEN για να απολαύσετε τις mama colada (κάντε κλικ)!


Σας στέλνω πολλά πολλά χαμόγελα!!!

Δήμητρα


ΥΓ  Μην νιώθετε άσχημα αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή μας.  Εμείς κάνουμε το κέφι μας, περνάμε καλά και θέλουμε και όσοι μας ακούτε να κάνετε το ίδιο.  Αν χάσετε την εκπομπή και θέλετε να την ακούσετε όταν έχετε χρόνο, θα την βάζω στο blog μου κάτω κάτω μόλις ανεβαίνει στο αρχείο στο mix cloud ή μπορείτε να μπαίνετε στο αρχείο των εκπομπών του www.ifeelkid.gr (εδώ) για να την ακούσετε.

24 σχόλια:

  1. δυστυχως δεν μπορω να συμμετεχω μιας και είμαι μακρυά.. Και τρελαίνομαι για θερινο...σνιφ σνιφ... Σινεμανής κι εγώ... Τα έβλεπα όλα.. Παλιά δηλαδή.. Τον πρώτο χρόνο σχεσης με τον Αντωνη είχαμε δει ότι ταινια παιζόταν... Και ναι.. και το "ληστεια αλά Ιταλικά" το είχαμε δει μαζι.. χεχε.. Εχω να πάω πολύ καιρό ομως.. Μου λειπει μεν αλλά απλησιαστα τα εισιτήρια βρε παιδι μου.. Με το Νικόλα πήγα πάντως και είδαμε το "Rio" σε 3D..Και ανυπομονώ να πηγαίνω σινεμά με το γιοκα μου.. Τις αλλες ταινίες θα τις βλεπω κι εγω στο σαλόνι.. πολλά φιλιά Δημητρουλα.. Θα τα πουμε το βραδυ στο chat του ifeelkid!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αργυρούπολη μου πέφτει μακρυά και δεν θα συμμετέχω αλλά αγαπώ και εγω πολύ τον σινεμα και πάμε πλέον και με τον Στρατο μια φορά τον μήνα σε προσφορα αυτα τα 1+1 απο Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και όχι φυσικα σε 3D. Πάντως και εγω ειχα πάει με τον άντρα μου στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών και κοιμηθηκα στα γόνατα του! Αλλα απο την αρχη μέχρι το τέλος!! Μονο τους τίτλους είδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι φαν του σινεμα,παω σχεδόν καθε Σαββατο!
    Βλέπω τα πάντα και ταιριάζουμε σχεδόν σε όλα όσα είπες ,εκτός από τα προξενια ,που δεν τα πήγαινα σινεμα...πάω μόνο με φίλες μου!
    Φισικά δεν συμμετέχω!Καλή επιτυχία στους φίλους με το σινεμά...εδώ δεν έχουμε θερινό ,αλλά ως φοιτητρια στην Αθηνα του ειχα αλλαξει τα φωτα και του θερινού!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''φυσικά''....γραφω στα σκοταδια.......

      Διαγραφή
    2. Έχετε θερινό σινεμά. Και στην Κουρούτα - στην παραλία - και στην Μαραθιά, μέσα στο πευκόδασος !!! Αλλά δεν ξεκουνιέστε λίγο παραέξω απ' τον Πύργο !!! Κάτσε να 'ρθω εγώ εκεί σε λίγο καιρό να σε βγάλω έξω ! :-p

      Διαγραφή
  4. Ούτε εγώ συμμετέχω λόγω απόστασης, μα εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους σου!
    Φυσικά λάικ θα κάνω!
    Τρελαίνομαι για σινεμά και ο θερινός με συναρπάζει, μα τελευταία πάω όλο και πιο σπάνια κι όχι επειδή δε θέλω!
    Πολύ γέλασα με τον καρμίρη που σου 'λαχε!!...εγώ πάντως πριν φύγω, θα του ζητούσα όσα ξόδεψα για τα μούτρα του...μη σου πω πως θα έβγαζα ένα εισιτήριο από την αρχή και θα αγόραζα μόνο τα δικά μου...ναι, νομίζω πως έτσι θα έκανα..χαχα!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεροχη η ιδεα σου φιλη μου αλλα και εγω λογω αποσταστασης δε μπορω να συμμετεχω!
    ευχομαι ομως καλες δουλειες στους φιλους σου και μπραβο σε σενα που μας σκεφτηκες!

    εμενα μου αρεσει πολυ το 3d και ο θερινος σινεμας.

    καλο τριήμερο να έχεις!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ συμμετέχω!!! Είμαι πολύ κοντά!!χαχαχα
    Ωραίο καλοκαιρινό δωράκι μας έχεις!!
    Καταπληκτική ταίνια το Braveheart!!
    Μια άλλη αγαπημένη ταινία είναι το Message in a bottle, το είχα δει με τη κολλητή μου!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται ότι δεν συμμετέχω αλλά να πω ότι ήταν υπέροχη ανάρτηση και ιδέα ( για όσους μένουν Αθήνα).
    Μοιραζόμαστε κι άλλα κοινά Δημητρουλα μου! :)))
    Λατρεύω τη μεγάλη οθόνη ! Κάποια χρόνια πριν έβλεπα όλες τις ταινίες που έφερνε το ένα και μοναδικό σινεμά μας. Και φυσικά κι εγώ έχω άποψη σκηνοθετική! Όχι μόνο εσύ κυρία μου!
    Μπράβο που το πέρασες και στα μικρά σου!
    Φιλάκια πολλά ♥

    (μην χάσεις το Παιχνίδι των λέξεων χιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου ραδιοφωνικη παραγωγαρα!!! ειστε φοβερες και οι 4!! σας ακουω αλλη μερα βεβαια γιατι δεν κρατιεμαι ξυπνια... Για το σινεμα συμφωνω,ωραια και στο σπιτι αλλα αλλη η μαγεια του σινεμα!! Κι εμεις εχουμε αραιωσει λογω οικονομικων..και ακομα δεν εχω παει την μικρη μου...Τωρα ειναι ευκαιρια με το θερινο!! Καλη αρχη λοιπον στους φιλους!!!!φιλακια πολλααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν συμμετέχω χαρά μου, καθότι μακριά ο σινεμάς! Αχαχα! Αλλά αγαπώ κι εγώ πολύ το σινεμά, που δεν συγκρίνεται με καμία (Παναγία!) τηλεόραση του κόσμου! Όμως αγαπώ υπερβολικά και το θέατρο! Καλή Κυριακή χαρά μου και καλή επιτυχία στις εκπομπές, με μεράκι και μπρίο :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν με ρωτάνε τι είναι αυτό που μου έλειψε περισσότερο από τότε που γέννησα... ειλικρινά είναι το σινεμά! Το λατρεύω γιατί με ταξιδεύει!!! Οπότε εννοείται πως παίρνω μέρος. Αλλά όπως και να χει το σινεμά αυτό είναι τόσο κοντά μας που θα το δοκιμάσω σίγουρα! Ευχαριστούμε πολύ είναι σούπερ ο διαγωνισμός!!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ δεν συμμετέχω με μεγάλη μου λύπη γιατί είμαι κι εγώ μεγίστη σινεφίλ, αλλά - ρε συ - το λήαρ τζετ το ΄χω βάλει για σέρβις και για κάνα μήνα δεν θα μπορώ να μετακινούμαι :-p.

    Όπως λέει κι η Κάλη πιο πάνω κι εμένα αυτό που μου λείπει πιο πολύ από την Π.π. (πρό παιδιών) εποχή, είναι το σινεμά !!! Ειδικά οι μεταμεσονύχτιες παραστάσεις που πηγαίναμε με τον Χρίστο και το ευχαριστιόμασταν γιατί είχαμε όλο το σινεμά δικό μας (άντε και με άλλους 5-6). Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών το 3 έτσι το είδαμε. Πήγαμε στις 11:30 το βράδυ στο σινεμά και φύγαμε στις 2:00 με τους υπαλλήλους του κινηματογράφου να μας σιχτηρίζουν από μέσα τους - χαχαχαχχααχα.

    Ωραίες εποχές ! Τώρα περιμένουμε πώς και πώς πότε όταν έρχονται οι γονείς μου μήπως μπορέσουμε και δούμε καμιά ταινία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ααα εγώ μπορώ να δηλώσω συμμετοχή καθώς απο τις 20 του.μήνα θα μαθ Αθήνα. Αφού κοντά στο ΜΕΤΡΟ βολεύει και ας μένουμε σε άσχετη περιοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ααα όσο για ταινία ενα θα σου πω.Ο Χρηστος με εχει συνοδευσει σε δυο παιδικές... Ε είναι μετά να μη τον παντρευτώ. Η πρωτη που είδαμε μαζί ηταν η εποχη των Παγετώνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης, παλι σχόλιο αφηνω, ειδα το πρώτο κ είναι μες στα λάθη. Είμαι απο κινητό κ σου γράφω ενώ κουνάω το ριλαξ για να κοιμηθεί ο άλλος μεγάλος έρωτας, ο ανιψιός μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ βρε υπέροχο κορίτσι, την αγάπη μου για το σινεμά και τις ταινίες την ξέρεις πιστεύω!
    Πολύ γέλασα με την εικόνα του Στράτου να κοιμάται στον ώμο σου, αλλά στον Άρχοντα και αυτός βρε παιδί μου; Πάντως έχω ρίξει και εγώ κάτι ωραιότατους ύπνος σε σινεμά!
    Μου έχει λείψει πολύ αφού γεννήθηκαν τα κορίτσια!
    Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο και καλές δουλειές στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εγώ μικρή με τον μπαμπά μου πηγαίναμε κινηματογράφο και η πρώτη ταινία που είχα δει πρέπει να ήταν του Τζέιμς Μποντ! Λατρεύω τις ταινίες (sci-fi, horror, μυστηρίου) και η αγαπημένη μου είναι η φυσικά η αρχική τριλογία των Star Wars!
    Καλή επιτυχία στα παιδιά με το σινεμά (δεν συμμετέχω φυσικά λόγω απόστασης) :)
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία!
    Είμαι με τον Στράτο!
    Μα εκεί τον έτρεχες τον άνθρωπο για να δοκιμάζεις τις αντοχές του!
    τςτςτςτς

    Βέβαια συμμετέχω και βέβαια μ΄αρέσει το καλοκαιρινό σινεμά!

    Φιλάκιαααααααααααα!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρίμα,που δε μπορώ να συμμετέχω....λίγο μακρυά είναι η Αθήνα από Θεσσαλονίκη!Εύχομαι σ' όποιον κερδίσει να το απολαύσει,γιατί τα θερινά σινεμά είναι υπέροχη εμπειρία!
    Καλά όσο για το παλικάρι τι να πω; Μα ήταν ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ και πολύ μα πολύ κουβαρντάς!χεχε!!!
    Στον κινηματογράφο δεν έχω κοιμηθεί.Έχω κοιμηθεί όμως στο σπίτι,όταν έβλεπα το ''Μη σπρώχνεις,έρχομαι'' με το Ζακ Γαλυφιανάκη.Βαρέθηκα,αν και μπορεί απλά,να ήμουν κουρασμένη....
    Από τις αγαπημένες ταινίες μου είναι ο Ψαλιδοχέρης!Αγαπώ Τζόνι Ντεπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή εκπομπή για σήμερα Δημητρούλα και κορίτσια!
    Τώρα ακούω μια παλιά σας, από τα κουμπάκια πιο κάτω... Φιλιά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/6/14

    Κάποτε με το ψηλό αγόρι πηγαίναμε πολύ συχνά σινεμα , και δυο και τρεις φορες την εβδομαδα . Εχω απίστευτες αναμνήσεις και απίθανες ιστορίες να σου πω από σινεμά !!!Θα σου θυμήσω όμως μονο δυο : η μια είναι που είχαμε πάει να δούμε το Hidalko , με τα άλογα , και κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ και τα αγόρια μας κορόιδευαν και η άλλη είναι που είχαμε πάει στο θερινό village στο Ρεντη να δούμε Spiderman , εγώ με την κοιλούμπα τεραστια , και εσυ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ συγκινήθηκες και εκλαιγες και εμεις ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ κλαίγαμε από τα γέλια !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συμφωνώ! άλλη αίσθηση η αιθουσα κινηματογράφου και άλλο ο καναπές!
    εγώ νομίζω πρώτη φορά κινητογράφο πήγα στο Αττικον! ακόμα το θυμάμαι και γενικότερα όταν μου έρχεται η επιθυμία να πάω να δω μια ταινία, αυτή η αίθουσα μου έρχεται στο μυαλό..

    δυστυχώς έχω καιρό να πάω cinema. που θα αφήσω το 8 μηνών μπισκότο μου; δεν θέλω να το αποχωρίζομαι.. ίσως όταν ξαναμπώ σε αίθουσα θα είναι σε κανά χρόνο plus+ για κάποια μεταγλωτισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων.. αχ, τι καλά!
    όλα έχουν τη γλύκα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εεεε ναι, αλλο πραμα το σινεμά αλλο το dvd... συγκρινεις τωρα την τζαγκουαρ με το punto?
    Τρελαινομαι για θερινό σινεμα, ακομη και πατατα να δω
    δεν κλαίω τα λεφτα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)