- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Ένα χάρτινο περιστέρι + μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες = μία μοναδική εμπειρία!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ένα χάρτινο περιστέρι + μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες = μία μοναδική εμπειρία!

Όταν ζήτησε η δασκάλα του γιου μου (Α' Δημοτικού) να συνοδέψουμε-βοηθήσουμε 4-5 μαμάδες σε μια εκδρομή που θα πήγαινε το σχολείο στο Καλλιμάρμαρο, μιας ένας κίνδυνος υπήρχε λόγω του μεγάλου χώρου και της πολυκοσμίας, χωρίς καν να το σκεφτώ είπα το ναι.  Ψοφάω για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά μου, τις δραστηριότητές τους και γενικά ότι τους γεμίζει εμπειρίες.  Φυσικά θα ήταν και η κόρη μου που πάει Β' Δημοτικού μαζί και είχα διπλή χαρά!

Ξέραμε λοιπόν πως θα πάμε σε μια εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς αγώνες.  Μιας και πήζω τελευταία, δεν ασχολήθηκα να μάθω που ακριβώς θα πάμε.  Μια μέρα πριν έμαθα.

Ναι. Θα ήμασταν και εμείς αρωγοί στην προσπάθεια να μπούμε στα ρεκόρ Γκίνες για την κατασκευή του μεγαλύτερου χάρτινου περιστεριού. Μια προσπάθεια που στόχο είχε και έχει δηλαδή, να περάσει στους μαθητές και σε όλο τον κόσμο, τα μηνύματα των Ολυμπιακών Αξιών, του ευ αγωνίζεσθαι, της ειρήνης, της φιλίας, της αριστείας, μέσα από την κοινή αυτή προσπάθεια.



Μια άκρως οργανωμένη και πρωτότυπη πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας, στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου Προγράμματος "Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας".
  • 11 Απριλίου 2014
  • 3.000 τ.μ. η έκταση του τεράστιου περιστεριού!
  • 45.000 μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων από ΟΛΗ την Ελλάδα!
  • 280.000 χάρτινα καραβάκια από Α4!

Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες που θα διαβάσετε σε διάφορα sites.  Ήθελα μόνο να σας περιγράψω πόσο μοναδική εμπειρία ήταν και είχα την τύχη να τη ζήσω σαν μαμά μαζί με τα παιδιά μου.

Φτάσαμε νωρίς και πήγαμε στη θέση μας.  Μπορεί να υπήρχαν εκατοντάδες σχολεία, αλλά η οργάνωση ήταν φοβερή.  Σεβασμός, πειθαρχία και πολύ μεράκι από τους εθελοντές!  Για όσους δεν γνωρίζουν, απαγορεύονται οι καφέδες και οι τσίχλες στο στάδιο για την αποφυγή λεκέδων στα μάρμαρα του σταδίου.  Η καφρίλα βέβαια όπως πάντα από εμάς τους Ελληνάρες που κοιτάμε πως να περάσουμε τους καφέδες κρυμμένους και τελικά αρκετούς χυμένους, σιγά μην έλειψε!

Οι εθελοντές μας καθοδηγούσαν, μας μετέδιδαν το κέφι τους αλλά και το δέος τους.  Σχολεία συνεχώς κατέφθαναν.  Το στάδιο γέμιζε.  Παιδιά και δασκάλους.  Κέφι και περηφάνια.

Τα Α4 μοιράζονταν σε μικρούς και μεγάλους, οι σακούλες που μάζευαν τα έτοιμα καραβάκια πηγαινοερχόντουσαν και ο πυρετός των καραβακιων είχε ανέβει!!!!  Χάρτινα καραβάκια παντού! Θυμηθήκαμε τα παιδικά μας χρόνια οι μεγάλοι, μας έδειχναν οι μικροί γελώντας.
Μας τέλειωναν τα χαρτιά, ψάχναμε να βρούμε περισσευούμενα από δίπλα, πάνω, κάτω, μοιραζόμασταν.  Κάποια σχολεία είχαν έρθει προετοιμασμένα με δεκάδες χιλιάδες έτοιμα.



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φυσικά και όλοι αυτοί που πρέπει να παρευρίσκονται κάθε φορά και δεν χρειάζεται να τους εκθειάσω.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ως παρουσιαστής ήταν πολύ κεφάτος και μεταδοτικός και η Κατερίνα Λέχου Πρωθιέρεια της Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016 ήταν πανέμορφη και ταπεινή.  Δεκάδες ολυμπιονίκες είχαν παρευρεθεί αφιλοκερδώς όπως διάβασα, αλλά και παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα στα οποία ήταν αφιερωμένη η μέρα αυτή.  Τι να σας πω για τη στιγμή που εμφανίστηκαν και μας χαιρέτησαν με καμάρι και μας μετέδωσαν τη δύναμη και την ελπίδα τους.

Οι καλλιτέχνες (Demy, Vegas, Κώστας Μαρτάκης, Shaya, κλπ) που είχαν έρθει να δώσουν ακόμα παραπάνω κέφι στην οργάνωση, έκαναν φοβερή δουλειά!  Ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε ετοιμάσει χορογραφία βάσει κάποιων ολυμπιακών αθλημάτων (πάλη, άρση βαρών, κολύμβηση, τοξοβολία, δίσκος) και σε συνδυασμό με το ρυθμό και τη μουσική, γίναμε και εμείς χορευτές!  Το κέφι στο ζενίθ!  Δεν υπήρχε άνθρωπος να κάθεται! Ήμασταν όλοι όρθιοι, με χέρια ψηλά και χορεύαμε!  Δεν μπορώ πραγματικά να σας περιγράψω τη χαρά μου! Σας γράφω και ανατριχιάζω!  Καμάρωνα τα παιδιά μου που ζούσαν και εκείνα την εμπειρία αυτή, καμάρωνα όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τους εθελοντές.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη δασκάλα του γιου μου,  που ξεσήκωσε το σχολείο μας για να παρευρεθεί, αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους δάσκαλους και εκπαιδευτικούς που κάνουν πέρα την ταλαιπωρία και την τεράστια ευθύνη που τέτοιες εκδηλώσεις/εκδρομές κρύβουν, για να ζήσουν οι μαθητές τους τέτοιες μοναδικές εμπειρίες.  Είναι παρήγορο να συναντάμε στην πορεία της ζωής μας ως γονείς, δασκάλους με μεράκι, όρεξη και ζήλο.  Νιώθω πολύ τυχερή.

το περιστέρι ολοκληρωμένο

Διάβασα σε κάποιο site πως το προηγούμενο ρεκόρ κατασκευής χάρτινου περιστεριού το είχε κατακτήσει το Τόκιο, με μόνο 16.000 καραβάκια!  Τι να πει καλέ το Τόκιο μπροστά μας!!!  Εμείς είμαστε πληθωρικοί Έλληνες και όλα τα κάνουμε μεγάλα:)

Σήμερα φίλοι μου έβαλα και εγώ μαζί με τα παιδιά μου ένα λιθαράκι, για την ακρίβεια μερικά χάρτινα καραβάκια, ώστε να κατακτήσουμε μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες!  

Μαζί λοιπόν με τα μικρά καραβάκια, μέτρησα και πολλά μεγάλα χαμόγελα:)

Με αγάπη
Δήμητρα


ΥΓ1 Η Μάχη και η καινούρια ομάδα στο FB των μαμαδο-blogs (δείτε δεξιά) ανέβαζε φώτος που της έστελνα σε αναμετάδοση στο FB. Μαχάμα μου σ'ευχαριστώ!

ΥΓ2 Η ανάρτηση αυτή δεν θα είχε γίνει αν δεν με είχε ξεσηκώσει το Κατερινάκι. Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα!!!

ΥΓ3 Όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση από την εκδήλωση, μπορείτε εδώ.


photos via:
http://hoa.org.gr/
http://www.naftemporiki.gr/story/793247/mathites-apo-oli-tin-ellada-mpainoun-sta-rekor-gkines-me-ena-gigantiaio-xartino-peristeri

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113254838
http://www.neolaia.gr/2014/04/09/ellhniko-xartino-leuko-peristeri/#ixzz2yagAStcM

39 σχόλια:

  1. Αστέρι μουουουουου!!!
    Ανατρίχιασα (με την καλή έννοια!!!) Με διαπέρασε ένα ρίγος!
    Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
    (Τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου τον ένιωσα!)
    ;-)
    Αγκαλίτσα και φιλάκια πολλά-πολλά!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα τα φιλάκια, πηρα και την αγκαλίτσα και είμαι σούπερ Γιαννάκι μου γλυκό:)
      Πολύ χαίρομαι που σας μετέδωσα τον ενθουσιασμό μου!!!
      Φιλάρες πολλές κορίτσαρε μου!!!

      Διαγραφή
  2. Δημητρούλα μου τι όμορφη ανάρτηση είναι αυτή!
    Ένα μεγάλο μπράβο στην δασκάλα σας για αυτή της την πρωτοβουλία και χαλάλι η όλη ταλαιπωρία. Τέτοιες στιγμές αξίζουν. Σε ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας!!! Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σινάκι μου σ'ευχαριστώ.
      Πραγματικά νιώθω τόσο τυχερή και που το ζήσαμε αυτό με τα παιδιά μου αλλά για τη δασκάλα του γιου μου που θέλει πάντα οι μαθητές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες.
      Πολύ σ'ευχαριστώ:)

      Διαγραφή
  3. Βρε θηρίο τα κατάφερες τελικά! Τι υπέροχη, μοναδική εμπειρία! Μπράβο και στους διοργανωτές, χίλια μπράβο και στους συμμετέχοντες! Σίγουρα θα μείνει σαν υπέροχη ανάμνηση στα παιδιά! Και φυσικά μπράβο στους δασκάλους που αγνόησαν την ταλαιπωρία, προκειμένου να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Υπάρχει ελπίδα τελικά, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται!
    Και τώρα που το σκέφτομαι..... το δικό μας σχολείο γιατί δεν συμμετείχε;;;;;;;;;;;;; γκρρρρρρρρρρρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια Μαράκι δεν ξερω πως γίνεται η ενημερωση στα σχολεία, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να είναι πολλά περισσότερα.
      Ευτυχώς που με μπρίζωσε η Κατερίνα και έκατσα χτες και την έγραψα την ανάρτηση γιατί μετά θα το άφηνα ως συνήθως.
      Φιλάκια πολλά Μαράκι μου.

      Διαγραφή
  4. Χίλια μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση !!!!!!
    Πολύ αξιόλογες προσπάθειες !!!!! Τα συγχαρητήριά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ράνια. Πολλα μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει όλο αυτό. Οι εθελοντές νομίζω έκαναν όλη τη σκληρή δουλειά και τους αξίζει ενα τεράστιο μπράβο!
      Να είσαι καλά. Πολλά πολλά φιλιά και σ'ευχαριστώ που πέρασες απο εδώ.

      Διαγραφή
  5. Αξίζουν χιλιάδες συγχαρητήρια σε όλους εσάς για τούτη την εξαιρετική ιδέα! Μπράβο σου Δήμητρα που ήσουν εκεί, άξιζε τον κόπο γιατί θα είναι κάτι που θα σας μείνει για πάντα!
    Όσον αφορά για τη φωτογραφία με το ολοκληρωμένο περιστέρι... δεν έχω λόγια! Έγινε απίστευτο! Και με φόντο το Καλλιμάρμαρο... φανταστικό!
    Νομίζω ότι η θέση στο ρεκόρ Γκίνες θα κατακτηθεί ανετότατα! Και θα είναι προς τιμήν όλης της χώρας, της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ!
    Καλό βράδυ καλή μου
    :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαράκι. Πραγματικα ήταν μια φοβερή εμπειρία που με γέμισε περηφάνια.
      Το περιστέρι όταν άρχιζε και έπαιρνε μορφή φαινόταν τόσο όμορφο. Δεν το πίστευα πως χιλιάδες χάρτινα καραβάκια θα φτιάξουν ένα περιστέρι!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ. Φιλια στα αγοράκια σου:)

      Διαγραφή
  6. Φοβερή ανάρτηση Δήμητρα!! Και τι μαγική εμπειρία!! Και τι καταπληκτική προσπάθεια..!!! Το είδα το πρωί στο facebook που το ανέβασε η Μάχη!!! Καλά δεν έχω λόγια.. ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σας μουρλαμέντος μου! η αλήθεια είναι ότι για άλλο λόγο περίμενα να μπεις στο Γκίνες.....αλλά το περιστέρι σας ''τα θπάει'' που λέει και το ταλιμπανιώ! πολύ καλός ο σκοπός και χίλια μπράβο σε όσους βοήθησαν! Τι να πει καλέ το Τόκιο χωρίς μουρλαμέντος;; που να φτουρίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμητρα με έκανες και ανατρίχιασα! Τι συγκίνηση, τι υπερηφάνεια, τι γιορτή... μας το μετέφερες και σε ευχαριστούμε! Μπράβο στους διοργανωτές, μπράβο και σε εσάς! Είναι μια σπουδαία εμπειρία να συμμετέχεις σε κάτι τόσο μεγάλο! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ... εγώ είχα ανατριχιάσει μόνο από την αναμετάδοση που μου 'κανες μέσω κινητού !!!! Καταπληκτική εκδήλωση, υπέροχη εμπειρία !!! Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες - μικρούς και μεγάλους !!!

    Τι κρίμα να μην έχεις προφίλ στο FB να το ανέβαζες κι εκεί να το δει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται !!!! Ας είναι καλά οι μπλογκοφίλες σου που ανεβάζουν τα λινκς για σένα :-p

    Φιλάρες πολλές !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/4/14

    Ένιωσα σαν να ήμουν εκεί! Τόσο όμορφα και γλαφυρά που το περιέγραψες, με πήρες μαζί σου σ' αυτά που έβλεπες! Μπράβο σε όλους σας! Στους δασκάλους για την πρωτοβουλία, σ' εσάς που συμμετείχατε με τα παιδιά σας...

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ευχαριστούμε που μας μετέφερες εκεί. Πόσο θα ήθελα να ήμουν!!! Συγχαρητήρια σε ολους οσους συμμετείχαν.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ μπραβο Δημητρουλα μου! Μπραβο σε ολους σας! Υπεροχη αναρτηση, υπεροχες πρωτοβουλιες! Συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετειχαν! Το περιστερι εγινε υπεροχο!!!
    Ενοιωσα υπερηφανη και εγω μαζι σας!!!

    Να εχεις ενα ομορφο σκ! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ωραία εκδήλωση, πολλά μπράβο σε όλους σας!!! Με ξετρελαίνει ο ενθουσιασμός σου και το κέφι σου Δημητρούλα μου!!! Να είσαι πάντα έτσι κοριτσάρα!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσα καραβάκια!!!
    Κρίμα να μην έχω τώρα παιδιά στο σχολείο να έβρισκα δικαιολογία να είμαι κι εγώ εκεί!!
    Πάρα πολύ ωραία εκδήλωση και σε ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας!!
    Το περιστέρι είναι τέλειο!!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δήμητρα, με συγκίνησες τα μάλα! Οι στιγμές με τα παιδιά μας, χαράσσονται για πάντα, και μέσα μας και μέσα τους! Ο ενθουσιασμός σου είναι διάχυτος κι εγώ σας στέλνω σε σένα και στα παιδιά πολλά γλυκά φιλιά και πάντα "περιστέρια και καραβάκια"!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η περιγραφή σου ολα τα λεφτά! Σαν να ήμουν εκει ένιωσα! Πολλα μπράβο σε όλους!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο!! Πολύ ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/4/14

    Τέλεια, υπερτέλεια εμπειρία φίλη μου! Νομίζω δεν είχες συνειδητοποιήσει ούτε την προηγούμενη μέρα που έμαθες, τι θα ζούσατε στο Καλλιμάρμαρο! Βάλατε το λιθαράκι σας τσαχπίνες μου και αφήσατε το στίγμα σας, όπως κάθε συμμετέχων σε κάτι τόσο όμορφο! Μακάρι να ζήσουν και τα παιδιά μου κάτι παρόμοιο :)
    Υ.Γ. Μα, δεν θα έγραφες γι'αυτό; Θα σε έτρωγα ζωντανή! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά τι φοβερή εμπειρία!
    Να σου πω την αμαρτία μου Δημητρούλα, δεν έτυχε να διαβάσω για αυτό κάπου αλλού και χαίρομαι πάρα πολύ που το πληροφορήθηκα από σένα.
    Και όμορφα περάσατε λοιπόν και κάνατε κάτι πραγματικά μοναδικό!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπου γάμος και γιορτή η Μαγδάλω πρώτη!!! Θα στο έγραφα και εγώ και ας μην αυτοσαρκαζόσουν. Χαχαχα
    Το γεγονός και μόνο ότι πάτε για βραβείο Γκίνες, το καθιστά μοναδική εμπειρία! Από ότι ξέρω, τα βραβεία Γκίνες πληρώνονται αδρά. Ποιος θα πάρει τα λεφτά εδώ; Το Υπουργείο Παιδείας άραγε για να καλύψει τρύπες; Εύχομαι μόνο να πάνε για καλό σκοπό και να μην γεμίσουν τσέπες...ήδη γεμάτες.

    Πάντως εσύ από την πλευρά σου καλά έκανες Δήμητρα. Βοήθησες το σχολείο για κάτι τόσο όμορφο και ταυτόχρονα απέκτησες μοναδική εμπειρία.
    Φιλιά φιλενάδα

    P.S. Πάντως και εγώ είχα την ίδια απορία με την Ερμιόνη. Γιατί τα media δεν ανέφεραν μία τέτοια σημαντική είδηση; Μάλλον γιατί συνέπεσε με την επίσκεψη της κας Μέρκελ στην Αθήνα. Οπότε σου λένε, θα καπελώσει το περιστέρι τον ερχομό της καγκελαρίου; Απαπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχη φαίνεται να ήταν η διοργάνωση! Και το αποτέλεσμα καταπλητικό! Καλημέρα & καλή εβδομάδα να έχεις Δήμητρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήμουν σίγουρη ότι θα έκανες ανάρτηση και την περίμενα πώς και πως!
    Ομολογώ ότι συγκινήθηκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπημένα μου φιλαράκια φύγαμε για Πάσχα και εδω που είμαι δεν έχει σήμα καλό. Ούτε να σας ευχηθώ δεν πρόλαβα!
    Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία. Να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να αφήσετε το Άγιο Φως να σας δώσει γαλήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα κατάφερα να ἐρθω! Πολύ ωραία εμπειρία Δημητράκι, μπράβο για τη συμμετοχή! Εννοείται, σιγά μην έχανες κάτι τέτοιο, σε αυτά είσαι πρώτη! (και σε άλλα δηλαδή!)
    Τα φιλιά μου σου στέλνω με ένα περιστέρι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αχ τι να πω,που όταν βλέπω τέτοιες δράσεις συγκινούμαι;Χαίρομαι όταν βλέπω τόσο κόσμο μαζεμένο να είναι όλοι ενωμένοι για ένα κοινό στόχο.Δείχνει πως ακόμα δεν έχουμε πετάξει το πνεύμα συνεργασίας στα σκουπίδια.
    Δήμητρα μας μετέδωσες στο έπακρο τον ενθουσιασμό και το κέφι σας!
    Μπράβο σε όλους!
    Φιλιά πολλά και καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άσπρα καράβια τα όνειρά μας
    για κάποιο ρόδινο γιαλό...
    Μπραβο, ετσι ομορφα να περνας με τα τεκνά σου!

    Ενθυμουμαι πριν αρκετά χρόνια,
    πηγαινα λύκειο. Ειχαμε μαζευτει ολα τα γυμνασια & λυκεια της Αθηνας
    στο Καλλιμάρμαρα για την γενική πρόβα παρέλασης Εθνικης Εορτης.
    Θα παρελαυναμε την άλλη μέρα μπροστά απο τους επισημους μπροστα απο τον Αγνωστο Στρατιώτη.
    Γευμάααααατο το σταδιο απο μαθητες. Φυσικά οι καθηγητες μας ειχαν πει να ειμαστε ησυχα και καλά παιδια κτλ.
    Με το που τελειωνει η πρόβα, 2-3 σχολεία βγαζουν καδρόνια και πέφτει ένα βρωμόξυλο πάνω στις κερκίδες του Σταδίου... τυφλα να χουν τα ψάρια του Ολυμπιακού χα χα!
    Η απορια μου μετα απο τόσα χρόνια, έχει μείνει η ίδια:
    Πως στο καλό ειχαν φέρει τόσο μεγάλα καδρονια μαθητές
    μέσα στο Καλλιμάρμαρο χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι (φαντασου οτι υπήρχε αστυνομία) χα χα!!!

    Καλό Πάσχα, γλυκά τσουρεκομπουκώματα & τρελά αυγο-τσουγκρίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δημητράκι πέρασα να σου αφήσω τις ευχές μου! Καλή Ανάσταση, με πολλά-πολλά χαμόγελα για όλους! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη Δημητρουλίνα!!!! Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια!!!! Είμαι σίγουρη πως περάσατε φοβερά!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημητρούλα μου Χρόνια Πολλά και συγχαρητήρια για την
    συμμετοχή σου στην τόσο πρωτότυπη εκδήλωση !!!!!!
    Φιλάααααααακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μέσα σε όλα!!!!!!!
    Το έζησες κι αυτό !!!!!Μπράβο αστέρι μου πολύ καλά έκανες!!!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άργησα αλλά σε βρήκα.
    Καταπληκτική κίνηση αυτή που διάβασα εδώ.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αστερι μου έχεις βραβειο
    http://mommasdailylife.blogspot.gr/2014/05/musicawards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα, Μάχη !!! Την ίδια σκέψη κάναμε !!! :-) Κι από μένα βραβείο, κυρία μου !!! http://skepseis.co.uk/wp/archives/1478

    Άντε, γιατί πολύ στο σορολόπ το 'χεις ρίξει τελευταίως ! Εμ δεν κάνεις προφίλ στο FB, εμ έχεις φορτώσει το μπλογκ στον κόκκορα :-p.

    Σε λατρεύω και σε γλυκοφιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τέλεια! Μπράβο ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)