- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Ανακαινιστήκαμε...μετρώντας χαμόγελα!

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ανακαινιστήκαμε...μετρώντας χαμόγελα!

Επιτέλους φίλοι μου τα κατάφερα και άλλαξα το blog μου.  Κάτι που ήθελα εδώ και μήνες.

Θα μου πείτε γιατί. 

Γιατί όταν ξεκίνησα να bloggάρω, είχα άλλα σχέδια.  Βομβάρδιζα καθημερινά όλα τα φιλαράκια μου, στέλνοντάς τους emails με ότι ξεχωριστό, αστείο και συγκινητικό έβρισκα στο διαδίκτυο.  Επειδή δεν είχα FB, δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα παρά μόνο τα emails.  Ένας φίλος μου, ο Β. χακεράκιας ΙΤ μου λέει "Γιατί δεν φτιάχνεις ένα  blog να ησυχάσουμε εμείς και να ανεβάζεις εκεί ότι σου αρέσει? Μου γεμίζεις το Inbox με βλακείες!".  Ναι, έτσι μου είπε ο άτιμος!   Όταν σταμάτησα βέβαια να του γεμίζω το inbox με "βλακείες" όπως τις αποκαλούσε, γύρισε γονυπετής πως του έλειπαν οι "βλακείες" μου! Κατάλαβες???

Τέλος πάντων.  Έτσι κάπως ξεκίνησα το blog μου.  Ψάχνοντας όνομα, είχα κολλήσει τρελά. Δεν μπορούσα να βρω κάτι να με καλύπτει και να με εκφράζει.  Τελικά κατέληξα στο For my friends μιας και αυτοί ήταν οι αποδέκτες του.  Οι φίλοι μου.  

Αρχικά λοιπόν άρχισα να αναρτώ ότι έβρισκα και μου άρεσε αλλά που και που έγραφα και κάτι δικό μου.  Στην πορεία διαπίστωσα ότι τις αναδημοσιεύσεις τις έκαναν άλλοι bloggers πολύ καλύτερα από μένα.  Ανακάλυψα παράλληλα πόσο με γέμιζε να γράφω ιστορίες, αστείες κυρίως  και γενικώς να εξιστορώ περιστατικά (αληθινά πάντα) που έκαναν τους αναγνώστες μου να χαμογελούν και να τους φτιάχνουν τη διάθεση.  Ήταν σχεδόν ηδονικό το συναίσθημα:)   Έτσι συνέχισα μόνο να γράφω . Λιγότερο συχνά βέβαια διότι είχα αρχίσει να εθίζομαι με το blogging και να παραμελώ την φαμίλια μου.   Έγραφα και σέρφαρα πλέον όταν έβρισκα χρόνο, όπως και τώρα δηλαδή.  Επειδή είμαι πολυλογού αλλά και σχολαστική με τα ορθογραφικά λάθη και τις εκφράσεις μου, κάθε ανάρτηση μου έπαιρνε (και μου παίρνει) 4-5 ώρες με μικρά διαλειμματάκια!  Ω ναι!



Φτάσαμε λοιπόν στο παρόν. Το θέμα του ονόματος το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όπου κι αν ήμουν, στο μπάνιο, στο αυτοκίνητο, στην κουζίνα, στο κρεβάτι, έψαχνα να βρω το καινούριο όνομα του blog μου.  Ήθελα να είναι κάτι που με εκφράζει, κάτι που με χαρακτηρίζει.  Και αυτό ήταν σίγουρο το γέλιο και το χαμόγελο που δεν λείπουν ποτέ απ' τη ζωή και την καθημερινότητά μου.  Είναι το ελιξήριο μου.  Το υαλουρονικό οξύ μου:)  Το μποτοξάκι μου βρε αδελφέ:)

Μια μέρα λοιπόν ακούγοντας αυτό το τραγούδι, μου ήρθε η έμπνευση......counting stars το κομμάτι.....counting smiles εγώ!  Αυτό ήταν.  Κόλλησα.

Έκανα βέβαια και ένα brainstorming στις φιλενάδες μου τις bloggers και σε άλλες non bloggers αγαπημένες φίλες, αλλά στην ουσία είχα ήδη καταλήξει.  Αυτό ήταν my precious, το διαλεχτό μου!

Αγόρασα το domain πολύ οικονομικά και απευθύνθηκα στην παλιά μου συνάδελφο και φιλενάδα Σύνη, να μου φτιάξει το logo καθώς και τις υπόλοιπες ζουζουνιές.  Δεν ήθελα πάρα πολλά μπιχλιμπίδια και υπερβολές. Απλά πράγματα αλλά χαρούμενα.  Η Σύνη με ξέρει πολλά χρόνια και κατάλαβε αμέσως τί θέλω.  Ελπίζω να αρέσει και σε σας:)



Έτσι λοιπόν παίδες μου αγαπητοί, εφεξής θα αποκαλούμαι counting SMiLES!  Μην με ψάχνετε στο FB. Δεν έχω και δεν πρόκειται να φτιάξω ποτέ διότι δεν το γουστάρω.  Μπορεί να χάνω πολλούς αναγνώστες έτσι αλλά δεν με πειράζει.  Bloggάρω για το κέφι μου.  Άλλωστε έχω όλους εσάς και αυτό μου φτάνει:)  

Ξέρω καλά πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος όλων μας και πόσος απαιτείται να γράφεις στο δικό σου blog, να επισκέπτεσαι τα αγαπημένα σου, να αφήνεις σχόλιο (απευθύνομαι φυσικά στους bloggers αναγνώστες μου εδώ) και ταυτόχρονα να είσαι μαμά/μπαμπάς, σύζυγος ή και εργαζόμενος.  Έτσι έχω περιορίσει τις αναρτήσεις μου και τα σχόλια που αφήνω και σας καλώ να μην μου αφήνετε σχόλιο όταν δεν σας περισσεύει χρόνος. Μου αρκεί όταν με διαβάσετε, ένα μεγάλο, αυθεντικό χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπό σας. Ένα χαμόγελο που θα σας φτιάξει τη διάθεση!


Πάμε λοιπόν γερά.....μετρώντας χαμόγελα:)

Με αγάπη
Δήμητρα



photo via: http://www.compasscareer.com/workforce-solutions/change-management/

61 σχόλια:

  1. Ελα ρε Δημητρουλι!!!Καλοριζικο!!!!Ειναι τελειο το ονομα και το Blog!!!Οτι μας χαριζεις χαμογελα ειναι το μονο σιγουρο!!!φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Αλεξανδρουλίνα μου γλυκιά!!!!!

      Διαγραφή
  2. με το δεξί μπήκα!
    ειναι πολυ όμορφο και ξεκουραστο στο μάτι το μπλογκ σου !
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου βρε Νάσια φοβερή που σε απολαμβάνω κάθε φορά!!! Πολύ σ'ευχαριστώ!!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε το χρώμα:)

      Διαγραφή
  3. Με το δεξί κοριτσάρα μου. Με πολλές αναρτήσεις και πολλά, πολλά χαμόγελα!! Η ανακαίνιση super, το νέο header επίσης super και όλο αυτό μου δείχνει την δική σου εικόνα! Σφραγίδα Δήμητρας!!! Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλύκα μου εσύ!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Είδες? Η σφραγίδα μου παντού!!!! για να μην με ξεχνάτε:)

      Διαγραφή
  4. Καλορίζικο!
    Μου αρέσει. Και το πράσινο ξέρεις ότι το γουστάρω τρελά!!
    Είδες; Μέτρα και τα δικά μας χαμόγελα, ξεκινώντας από τώρα ;))
    ΦΙλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρουλίνα μου καλή!!!!
      Και σου πάει το πράσινο πολύ!!!! Μετράω χαμόγελα λοιπόν...ξεκινώ!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλοτάξιδο στην blogoσφαιρα το νέο σου "Look" Δημητρούλα μου!
    Είναι πολύ πολύ όμορφο και μου αρέσει ιδιαίτερα το header που διάλεξες.
    Μου θυμίζει χαντρούλες δεμένες ανέμελα σε σχοινάκι, να της κρατώ στο χέρι και να της κουνώ, και να είμαι με τις φίλες μου, και να είναι καλοκαίρι και και και......το πήγα μακριά ε;
    Μέτρα και το δικό μου χαμόγελο πάντως!
    Φιλάκια πολλά κοριτσάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεανούλα μου πολύ όμορφη η σκέψη σου. Κατάλαβα καλά που το πήγες και γλυκάθηκα.
      Η φιλενάδα μου σκέφτηκε τις χαντρούλες και ομολογώ πως δεν ειχα κάνει το συνειρμό.
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια και το χαμόγελο σου:)

      Διαγραφή
  6. :) Ιδανικο ονομα για ιδανικό κορίτσι. Παντα μας κάνεις να χαμογελάμε. Δεν νομίζω ομως οτι θα είναι ευκολο να μετρ'ησεις τόσα πολλά χαμογελα!!!!!
    Οι αλλαγές πολύ καλές αλλά νομίζω οτι στα περιεχόμενα λειπει μία κατηγορία ;)
    Το logo AΠΪΘΑΝΟ με κέρδισε αμέσως.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω κυρά πονήρω ποια κατηγορία σου λείπει.....το σεξ!!!!! Γι'αυτό πρέπει μάλλον να φτιάξω ενα άλλο blog. Προς το παρόν εσύ συμβιβάσου με τις συζητήσεις μας εκτός blogging:))))
      Μαράκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ πολύ και μετρώ και το δικό σου χαμόγελο!!!!

      Διαγραφή
  7. Oh, yes!!!
    Μου αρέσει τρελάάάάά!!!
    Και η νέα εμφάνιση και το απίθανο καλωσόρισμά σου!!!
    Παίρνω ένα χαμόγελο, αφήνω άλλο ένα και σου εύχομαι όλα καλά να είναι πάντα, κούκλα μου!
    Καλά και χαμογελαστά!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με γειά! Με γειά!!!
    Πολύ όμορφο!!!
    Μ' αρέσουν οι αλλαγές!!!
    Καλή συνέχεια, Δήμητρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφο είναι Δήμητρα μου!!!! Το σχοινί, οι χάντρες,το ξύλο,απίθανος συνδυασμός τόσο ζεστό και φιλικό όλο το σκηνικό!!!! Μου χτύπησες όλες μου τις καλιτεχνικές μου φλέβες!!! Καλές διαδρομές!!! σε φιλώ γλυκά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλορίζικο και καλοτάξιδο στη bloggοσφαιρα φιλενάδα! Είναι πολύ ωραίο και φρέσκο, όπως κι εσύ :-P
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει φορά που να έχω έρθει εδώ και να μην έχω φύγει με χαμόγελο, αλήθεια! Άρα.. πετυχημένο το όνομα και ο σκοπός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλορίζικο το καινούριο blog κοριτσάρα!
    Το περίμενα πώς και πώς!
    Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι κεφάτο, χαρούμενο και πολύ cozy, όπως ακριβώς είσαι και εσύ. Μου βγάζει «Δήμητρα» βρε παιδί μου! Το όνομα φοβερό, αυτό ακριβώς είναι το blog σου, η πιο ωραία… χαμογελομηχανή που μας φτιάχνει τη διάθεση!
    Φιλιά πολλά και ακόμα περισσότερα χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφο και θετικοτατο !!!! Καλη αρχη !
    *Εγω εχω μανια να αλλαζω το blog μου αλλα στο τελος θα φαω βρυσιδι οποτε ειπα να το αφησω για λιγο ησυχο..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοριτσακι μου καλορίζικο!!!!!!
    Μου αρεσουν όλες οι αλλαγές φωνάζουν Δήμητρα!!
    Μέτρα κι έμενα στα χαμόγελα αλλά τι χαμογελα με εσένα σκάμε στα γέλια !!!
    Φιλάκια πολλα αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχα, γελάω με την "χαμογελομηχανή" της Ερμιόνης γιατί περιγράφει το όλο κόνσεπτ επακριβώς αλλά και την πραγματικότητα!
    Άντε, με γεια τα νέα!

    Φιλιά κοριτσάρα μου!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήρθα κι εγώ με το δεξί ! Καλορίζικο Δημητρούλι το καινούργιο χαμογελαστό blog! Πάντα χαμόγελα να φιλοξενεί και να μοιράζει σε όλους. Το banner βραχιολάκι φα - ντα - στι κο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με γειαααααααααα !!! Τέλειο το καινούριο αμπαλάζ !!! Το δικό μου το χαμόγελο είναι πάντα σταμπαρισμένο στην αφεντομουτσουνάρα μου, οπότε να το 'χεις για σιγουράκι :-)
    Αλλά να ξέρεις ότι είμαστε εδώ για να σου δίνουμε κι εμείς χαμόγελα, όποτε τα χρειάζεσαι, ναι ;
    Φιλιά πολλά και ρουφηχτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλορίζικο μάνα μου και με γεια! Ο,τι και να γράφεις, μου φτιάχνεις το κέφι! Πολλά φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάρε και καμιά 100στή χαμογελάκια από μένα...και πρόσθεσέ τα στα όσα έχεις ήδη μετρήσει :) Δημητρούλα μου, είναι πάρα πολύ όμορφες οι αλλαγές. Το banner, τα χρώματα, το όνομα...
    Μη σταματάς να μας κάνεις να χαμογελάμε και να γελάμε γενικότερα :)))))))))))))))
    Φιλάκια!!!
    (ήδη φεύγω χαμογελαστή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. header ήθελα να πω (άκου εκεί banner...)

      Διαγραφή
    2. Άσε Ασπασία κι εγώ banner το έγραψα..... Αν αντέγραψες από εμένα θα πάρεις κι εσύ "κουλούρα"!!! χεχεχεχε Τι να κάνεις, ένα μυαλό Χειμώνα - Καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  19. Τρόμαξα να σε γνωρίσω από τις ενημερώσεις μου! Καλά που μπήκα γιατί συνδύασα την ανακαίνιση με το Dimitra αλλιώς θα έχανα την ευκαιρία να συγχαρώ εγκαίρως και πάλι! Καλορίζικο κοριτσάρα μου χαμογελαστή κι ολόγλυκια! Και πριν έσκιζε και τώρα σκίζει το όνομα και το περιεχόμενο φυσικά ταιριαστό! Εχω μια απορία κομπιουτερίστικη πως γίνεται και παίρνουμε ενημερώσεις ενώ άλλαξες url (έτσι δε λέγεται?)!?
    Εντάξει δεν θα κάνουμε σχόλια αφού έχουμε αυτή την επιλογή! Εναλλακτικά θα σε προωθούμε από τις facebookικές σελίδες μας! Δρακουμελίστικο σατανικό γέλιο!
    Σε γλυκοφιλώ Δημητρούλα μου και σου εύχομαι να έχεις πάντα κέφι και να σκορπάς το γέλιο σε όλους μας, όπως ακριβώς κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παρα πολύ όμορφο! καλορίζικο και καλοτάξιδο σε όλη την μπλογκοχωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημητρούλα! Τι όμορφη αλλαγή ήταν αυτή! Πολύ μου άρεσε το header σου, η φίλη σου έκανε πολύ καλή δουλειά! Αλλά και ο τίτλος του ταιριάζει πολύ. Και βλέπω κι εγώ και λέω ποιο είναι αυτό το μπλογκ. Μεγειά και καλορίζικη η καινούρια σου εμφάνιση λοιπόν. Με έπιασε και μένα η όρεξη για αλλαγή, είναι της εποχής φαίνεται :) Φιλάκια γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/3/14

    Ωραίο Δήμητρα! Λιτό και κομψό!
    Καλορίζικο!
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημητρουλα μου ειναι υπεροχο! Υπεροχο ομως! Μπραβο σε σενα και σε οσους βοηθησαν στις αλλαγες!
    Να εισαι καλα φιλη μου! Φιλακια πολλα! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eφτασα κι εγώ! Καλέ τι αν έχουμε χρόνο; Θα βρούμε για σένα εννοείται, χαλί γίνομαι να με πατήσεις!
    Πολύ όμορφα όλα και ταιριαστά με το προφίλ σου, καλοτάξιδο χαμογελαστό μας κορίτσι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Έχεις ήδη μερτήσει πολλά χαμόγελα και σίγουρα θα μετρήσεις πάρα πολλά ακόμα. Συνέχισε να είσαι τόσο αληθινή και απολαυστική. Την καλημέρα μου μ' ένα χαμόγελο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ όμορφη η αλλαγή του blog Δήμητρα, πραγματικά με τόσα χαμόγελα σου φτιάχνει την ημέρα ... καλή και δημιουργική συνέχεια με πολλούς φίλους και ωραίες ιδέες!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ουφ ήρθα κι εγώ φιλενάδα... Τελευταία και καταϊδρωμένη αλλά ο Νικόλας μου μποϋκοτάρει το λαπτοπ.. Μόλις με βλέπει να κάθομαι έρχεται και θέλει να κάτσει αυτός!! Anyway.. καλορίζικο και καλοτάξιδο (γιατί σίγουρα θα μας ταξιδέψεις..) το blog.. Χαρούμενο και τρελιάρικο όπως εσύ..Και που είσαι...αποστολή εξετελέσθη: μου έφτιαξες ήδη τη διάθεση!! πολλά πολλά φιλιά Δημητρούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. είναι η πρώτη φορά που σε διαβαζω και ο σκόπος του blog σου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
    Χαμογελάω τώρα που γράφω!
    Μου άρεσε αυτή η αναδρομή που έκανες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χέλοου μάι γουόντερφουλ μάνταμ!
    Ή να πω καλύτερα μίσις μετρώντας χαμόγελα! Βάλε και το δικό μου στο μέτρημα! Έτσι κι αλλιώς πάντα με κάνεις και χαμογελώ! Και δεν με κούρασες ποτέ με τα μέιλ σου!
    Σε φιλώ γλυκά και χαμογελαστά αν και πονεμένη :))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δήμητρα το κείμενό σου μ' έκανε να χαμογελάσω!Να το ξέρεις και να είσαι περήφανη,που προκαλείς στους αναγνώστες σου χαμόγελα!Με 'γεια η νέα εμφάνιση,είναι πραγματικά πολύ φίνα και όμορφη!!Συνέχισε έτσι όμορφα!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δημητρουλίνα μου είναι απλά το τέλειο όνομα και σου πάει πολύ!!!!!!! πολύ όμορφες αλλαγές!!!! χαίρομαι!!! :) πάντα χαμογελάω και πριν και μετά που θα περάσω από το μπλογκ σου!!!! είσαι έξω καρδιά και σε πάω πολύ!!!!! :) φιλάκια πολλά και χαμόγελα πολλά!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλορίζικο κι εύχομαι αμέτρητα χαμόγελα!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και μόνο τα παραπάνω σχόλια τα λένε όλα!!! Απαιχτο το logo!!! Εμάς πάντως μας κάνεις να χαμογελάμε διάπλατα και από το ίντερνετ και από κοντά! Να πω επίσης ότι αν είναι να γράφεις περισσότερο. σου επιτρέπουμε να μην αφήνεις σχόλιο,χιχι! Καλή επαναφορά... (βλ. ολική,χιχι!) Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλοτάξιδο! Το όνομα πανέξυπνο, εύκολο να το θυμάσαι και σου ταιριάζει πολύ! Και το λογότυπο κ οι αλλαγές πανέμορφες! Πολύ μου αρέσει όταν φυσάει τέτοιος ωραίος αέρας αλλαγών στην blogoσφαιρα! Τα φιλιά μου! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλορίζικη συνέχεια γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το "For my friends"!Ωραία,ανάλαφρη,δροσερή η εμφάνιση!!!!

    Και ποσο συμφωνώ με τα λεγόμενά σου!!!!Λίγες αναρτήσεις και καλές όπως οι δικές σου!Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ τα blogs με 2 και 3 αναρτήσεις την ημέρα με αναδημοσιεύσεις....νισάφι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δήμητρα συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!
    Μου αρέσουν οι αλλαγές και εσύ του έδωσες και κατάλαβε αυτή τη φορά!
    Είσαι πολύ θετικός άνθρωπος και το έβγαλες αυτό με τον καλύτερο τρόπο!
    Μπράβο σου που το ψάχνεις!
    Φιλι τεράστιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δήμητρα, μου αρέσει το νέο τρελιάρικο look σου !
    Χαμογελώ, λοιπόν....
    και σου στέλνω την αγάπη μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Hρθα και εγώ....
    Ωραία η αλλαγή , όμορφα χρώματα, ξεκούραστο στο μάτι.
    Χαμόγελο και απο μένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δημητρούλα μου, εξαιρετικό! Το αγάπησα με την πρώτη... και πραγματικά στο τέλος της ανάρτησης, χαμογέλασα! Το πέτυχες!
    Τι όμορφη και απλή δουλειά, όπως το ήθελες! Όσο για το λογότυπο, πανέξυπνο, εύστοχο, χαμογελαστό!
    Σε φιλώ
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι μερικοί μπλόγκερς που απλώς γράφοντας μια ζεστή αύρα σε διαπερνά. Να! έτσι αισθάνομαι όταν έρχομαι κρυφά εδώ (και δεν προλαβαίνω να αφήσω το σχόλιο μου).
    Είναι πανέμορφο το μπλογκ σου. Έξυπνος τίτλος, με έξυπνη απεικόνιση :)

    καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μεγειες, μεγειες... και για το ονομα και για το logo.
    Η μπλε χάντρα για το μάτι ;)
    Παντως συντονισμος φοβερος, και εμενα με επιασε η προκοπη να βαλω ενα σωστα σχεδιασμενο σημα χα χα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλορίζικο φίλη μου το υπέροχο όνομα που πραγματικά δεν γίνεται, να μην σε κάνει αμέσως να χαμογελάσεις, όταν το διαβάσεις. Το logo μου αρέσει και σου ταιριάζει πολύ! Τρελαίνομαι με τη φαμίλια στο footer και ναι είστε crazy, lovely family και σε αγαπώ βρε τρλοκόριτσο γιατί έχεις την καλύτερη καρδιά! Εσύ θα μετράς χαμόγελα σε κάθε επίσκεψή μας και εμείς όπως γινόταν πάντα, θα φεύγουμε με χαρούμενη διάθεση και γεμάτη καρδιά. Έχεις φυσικό χάρισμα να μεταδίδεις θετική ενέργεια και αγάπη χωρίς σιρόπια και υπερβολές. Είσαι αληθινή κι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι και αν υπήρχε 15μελές των bloggers θα ήσουν πρόεδρος. Επειδή θα μας υποσχόσουν εκδρομές χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δημητρόυλα εγινε σούπερ το μπλογκ σου καλορίζικο!!!
    μαρεσει και σου ταιριάζει!!!!!!
    παντα να χαμογελας !!!!σε φιλώ!!!!!!!να περνάς όμορφα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τέλεια η αλλαγή και το όνομα δεν μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο! Πάντως εμένα ένα χαμόγελο μου ξεπετάχτηκε διαβάζοντας σε, μπορεί να ήταν μικρό αλλά ήταν σίγουρα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλά ε έγινε φανταστικό! Το μόνο μου δεν μου άρεσε είναι το γκρι στο κάτω μέρος. Μήπως να το άλλαζες; Δεν φαίνεται καλά και η οικογένεια με αυτό! ¨Τα χρώματα είναι υπέροχα και από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς. Η φίλη σου έκανε δουλειά καλή!
    Να γράφεις πιο συχνά για να μας φτιάχνεις την μέρα.
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Με γεια λοιπόν την νέα εμφάνιση και ονομασία συνονόματη!
    Θα περνάω να μαζεύω χαμόγελα :)
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ήθελα να σας ευχαριστήσω μια μια για τα όμορφα, γλυκά και αληθινά σας λόγια αλλά δεν τα κατάφερα!!!
    Με κάνατε πολύ χαρούμενη που λατρέψατε τις αλλαγές μου. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου!!!
    Να είστε όλες καλά και να χαμογελάτε πάντα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εγω σου ευχομαι να μετρας χαμογελα παντα και παντου στη ζωη σου! Καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πάρε ένα μεγάλο χαμόγελο και από μένα!

    θα τα λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πολλά χαμόγελα και από εμένα... Καλή αρχή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Με γεια το ονομα και ολες οι αλλαγες! Θα μπω μετα απο το λαπτοπ να τα δω καλυτερα. Σου γραφω στα κλεφτα γιατι δεν μπορω να αντισταθω! Περιμενω τοσο καιρο αναρτηση.
    Πολλα φιλια σε σενα και τα παιδακια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εξαιρετικο κειμενο θαυμασιες αλλαγες και ...αποψεις που επικροτω!!!Να σαι καλααα και να κανεις παντα αυτο που σου λεει η καρδια σου!!καλη συνεχεια και καλη βδομαδααα!!σε φιλωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. E, λοιπόν, πολύ μου αρέσει και όσο περνά ο καιρός και σε γνωρίζω, πολύ μου αρέσεις κι εσύ! (Βέβαια, αυτό εννοείται, διότι αφού μου αρέσει αυτό που το δημιουργείς εσύ, είναι λογικό να μου αρέσεις εσύ.Χαχαχααα!!)

    Χαίρομαι που σε συνάντησα!!
    Να μετράς μόνο πολλά χαμόγελα στη ζωή σου!
    Σε φιλώ πολύ, όμως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)