- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Η ανάρτηση που άργησε δυο-τρεις μέρες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η ανάρτηση που άργησε δυο-τρεις μέρες

Όχι φίλοι μου. Αυτή δεν είναι άλλη μία αγαπησιάρικη ανάρτηση αλλά δεν είναι και μία αντι-Βαλεντίνικη ανάρτηση!  Μην φύγετε όμως. Θέλω να διαβάσετε τι έχω να σας πω!

Δεν είχα σκοπό να σας γράψω για τον Άγιο Βαλεντίνο, γιατί δεν είμαι ο αμιγώς ρομαντικός άνθρωπος όπως τελικά νόμιζα για πολλά χρόνια.  Εννοώντας πως δεν μου αρέσουν τα πολύ γλυκανάλατα πράγματα (αλλά τα λουλουδικά μου και τα μικρά μηνυματάκια αγάπης τα θέλω η γυναίκα).

Από μικρή ήθελα να ζήσω ένα έρωτα παθιασμένο που θα κατέληγε σε γάμο.  Να μου κάνει ο καλός μου τη σούπερ ντούπερ ρομαντική πρόταση, να πίνω σαμπάνια και να καταπιώ το μονόπετρο, να τρώω σοκολατίνα και να πνιγώ με το μονόπετρο, να περνάει ένα αερόστατο ψηλά στο γαλάζιο ουρανό και να γράφει "Παντρέψου με Δήμητρα" και ένα μονόπετρο να πέφτει με καλαθάκι από τον ουρανό, κλπ πολλά και διάφορα που μπορώ να σας εξιστορώ με τις ώρες, πάντα με πρωταγωνιστή το μονόπετρο, εμένα και τον φιούτσερ χάσμπαντ.   Εντάξει, μάλλον έφταιγαν οι πολλές αισθηματικές ταινίες που έβλεπα (από τις αγαπημένες μου αυτή), τα πολλά Άρλεκιν ( ιστορίες αγάπης) που διάβαζα μικρή και φυσικά η μεγάλη μου φαντασία!

(θέλω το ζευγάρι louboutin και χωρίς την πρόταση γάμου!!!)

Η ζωή ήρθε να με διαψεύσει γιατί περνώντας τα χρόνια, διαπίστωσα πως τελικά δεν άντεχα τις μεγάλες και βαρύγδουπες εκδηλώσεις αγάπης. Με κούραζαν μακροπρόθεσμα.  Ήθελα πράγματα απλά και αληθινά, χωρίς υπερβολές και φαμφαρισμούς.

Και τσουπ, σχεδόν καρμικά, σκάει στη ζωή μου ο αντρούλης μου!  Ένας προσγειωμένος, πρακτικός και θα έλεγα όχι ρομαντικός άνθρωπος (μεταξύ μας: παρόλο που για να με ρίξει, είχε παραγγείλει παπούτσια NikeID που έγραφαν το όνομά μου! Ήμουν-και είμαι δλδ κελεπούρι! Να τα λέμε αυτά παιδιά!!!).

Μπορεί να μην μου έκανε την πρόταση γάμου υπερπαραγωγή που ονειρευόμουν μικρή, αλλά με αγάπησε (και μ'αγαπάει) αληθινά και τελικά είναι το μόνο που με νοιάζει.  Νιώθω ασφάλεια δίπλα του.  Δεν με αγχώνει ποτέ με τα οικονομικά, ξέρει να ζει και δεν μιζεριάζει ποτέ. Είναι ανοιχτοχέρης και απίστευτα καλόκαρδος.  Λατρεύει τα παιδιά μας και όλα τα παιδιά και είναι ο παιχνιδιάρης μπαμπάς του κόσμου. Το χιούμορ του σπάει κόκκαλα και με κάνει να γελάω κάθε μέρα με τις θεϊκές ατάκες του.  Μου κάνει όλα τα χατίρια και εγώ τον κάνω (σχεδόν πάντα) ότι θέλω και φυσικά το ξέρει.  Αυτός είναι ο άντρας μου και τον αγαπώ. Έτσι απλά.

Νομίζω παλιότερα σας είχα γράψει πως σε κάποια επέτειό μας,  πήγε να μου πάρει λουλούδια (από ένα ανθοπωλείο στη γειτονιά-κλασσικά τελευταία στιγμή επειδή μουρμούριζα φυσικά), ο  ανθοπώλης είχε κλείσει για λίγο γιατί κάπου είχε πεταχτεί.  Εκείνη την ώρα περνούσε ένας που πούλαγε καρπούζια (από εκείνους τους φοβερούς cult τύπους).  Τελικά αντί για ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα, εκείνη τη μέρα κατέληξα με ένα κατακόκκινο καρπούζι!

Που θέλω να καταλήξω τώρα? Ο κάθε άνθρωπος δείχνει τον έρωτά του με διαφορετικό τρόπο. Δεν σημαίνει πως δεν σ'αγαπάει κάποιος αν δεν σου φέρει λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά δεν σημαίνει κιόλας πως σε αγαπάει περισσότερο αν σου φέρνει κάθε μέρα τριαντάφυλλα.  Ο έρωτας φαίνεται με μικρά πράγματα αλλά και με μεγάλα, που άλλοτε έχουν σημασία και άλλοτε όχι.  Ο έρωτας είναι τρελός από μόνος του. Δεν έχει κανόνες.  Και να του βάλεις δηλαδή, θα τους καταπατήσει.

Πώς λοιπόν λες κυρία μου "Δεν γιορτάζω αυτή τη μέρα γιατί γιορτάζω κάθε μέρα". Πώς γιορτάζεις δηλαδή κάθε μέρα Mrs Desperate housewife? Αφού ξέρουμε καλά πως η καθημερινότητα και ειδικά αν έχεις παιδιά, σε φθείρει. Σε τρώει. Πολλές φορές ξεχνάμε να μιλήσουμε και σαν ζευγάρι γιατί μιλάμε μόνο για τα παιδιά, για τους λογαριασμούς, για τις υποχρεώσεις.  Πέφτουμε πχ στο κρεβάτι τσακωμένοι, με γυρισμένη την πλάτη και δεν κολλάμε τα πόδια μας να ζεσταθούν.  Ξεχνάμε να ρωτήσουμε "Πώς ήταν η μέρα σου?" γιατί ήρθε το χαράτσι και μας χτύπησε κατακούτελα.   Και ναι, μιλάω κυρίως για τα παντρεμένα ζευγάρια (με παιδιά)  που το πάθος και η τρέλα του πρώτου καιρού έχει φύγει και στη θέση του υπάρχει μια βαθιά, μεστή αγάπη που όμως ναι, ξεχνάει καμιά φορά ότι παλιά ήταν πάθος.  Κακώς, αλλά το ξεχνάει.

Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει μια μέρα που να γιορτάζει το πάθος? Ο έρωτας?  Γιατί δηλαδή να υπάρχει παγκόσμια ημέρα της μαμάς, του μπαμπά, του παιδιού, του ραδιοφώνου, και τόσες πολλές άλλες, αλλά την μέρα για τον έρωτα να την κράζουν οι μισοί και οι άλλοι μισοί να την αποθεώνουν?  Δεν σημαίνει πως περιμένεις την 14η του Φλεβάρη για να γιορτάσεις, σημαίνει απλά πως πιστεύεις στον έρωτα, στην αγάπη, στο πάθος και θέλεις να το γιορτάσεις.  Και εσύ φίλε μου που το κάνεις, σε χαίρομαι και σε γουστάρω. Μαζί σου!  Εσύ όμως που δεν τον πιστεύεις σαν θεσμό, δεν χρειάζεται να τον απαξιώνεις.

Δηλαδή θέλω να μου πεις, εσύ αντιρρησία που διαβάζεις και έχεις ξινίσει τη μούρη σου,  πως αν γυρνούσες σπίτι του Αγίου Βαλεντίνου και σε περίμενε η γυναίκα σου με μια υπέροχη τούρτα καρδιά φορώντας ένα σούπερ σέξυ νεγκλιζέ, αν ξυπνούσες εσύ κυρία μου και ο άντρας σου είχε αφήσει ένα post it στο μπάνιο γράφοντας "σ'αγαπώ" ή  αν σου έφερνε ένα μπουκέτο λουλούδια που μάζεψε από τον κήπο, θα του/της έλεγες "Δεν γιορτάζω του Αγίου Βαλεντίνου?".  Με τι καρδιά οέο?


Χωρίς να δώσουμε μεγάλη σημασία στη μέρα, σαν μέρα, αλλά σαν μια ευκαιρία (ακόμα) να δείξουμε σε αυτόν/η που αγαπάμε, τον έρωτά μας, ναι γουστάρω την 14η του Φλεβάρη!


EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji

Και σας άφησα τελευταίο ένα ερωτικού περιεχομένου περιστατικό που μου έτυχε και θεώρησα καρμικό να βρίσκομαι εγώ σε εκείνο το σημείο, τη συγκεκριμένη ώρα ώστε να σπείρω αγάπη.  Ω ναι, love is in the air....αλλά και in στη στάση!:

Σάββατο απόγευμα 15 Φλεβάρη.  Για κάποιους λόγους που δεν θα αναλύσω μη γίνω κουραστική, έμεινα χωρίς αμάξι και έπρεπε να επιστρέψουμε με την κόρη μου σπίτι μας. Τσιγκουνεύτηκα να πάρω ταξί μιας και η απόσταση ήταν μικρή και αποφασίσαμε να γυρίσουμε με το λεωφορείο.  Εγώ σε λεωφορείο? Επικίνδυνη αποστολή.  Είχα να μπω, μπορεί και 18 χρόνια!  Με μετρό κινούμαι, με λεωφορεία όχι.   Πραγματικά η υπομονή μου δοκιμάστηκε.  Αυτή η πολύωρη αναμονή στη στάση, μπορεί να με σκοτώσει.

Φτάνουμε λοιπόν στη στάση, άδεια. Καθόμαστε με Αναστασία. Μετά από λίγο έρχεται και κάθεται ένα ζευγαράκι περίπου 18-22 ετών.  Ήταν τσακωμένοι.  Εκείνος να μιλάει δυνατά και να της ζητάει συγνώμη, να της λέει χίλια γλυκόλογα, τίποτα εκείνη. Ανένδοτη.  Περνάνε έτσι 20 λεπτά αναμονής και εγώ στο δεξί μου αυτί να ακούω τον πιτσιρικά να παρακαλάει. Μπίρι μπίρι μπίρι!  Να αναρωτιέμαι τί της έχει κάνει ο τύπος και την πείσμωσε τόσο!

Με κοίταζε η Αναστασία, την κοίταζα και εγώ. Γελούσαμε με τα μάτια μ' αυτά που ακούγαμε.  Το πήρα απόφαση. Ήταν ακόμα φρέσκια και η ανάμνηση του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν γινόταν να αφήσω αυτό το ζευγαράκι τσακωμένο. Θα μιλούσα (θα σκαγα αλλιώς!).

Γυρίζω στην κοπέλα, Φλώρα την έλεγαν, το είχα ακούσει άλλωστε δεκάδες φορές όλη αυτή την ώρα.

-Βρε Φλώρα ρίξ'του μια ματιά, μου έχει τρυπήσει το δεξί μου τύμπανο 20 λεπτά τώρα. Λυπήσου με να χαρείς. Τι σου έκανε ο άτιμος και του έχεις πεισμώσει?

.....τίποτα η Φλώρα. Ένα γελάκι όμως της ξεφεύγει.... οκ σκέφτομαι, πάμε καλά.

Εντωμεταξύ ο πιτσιρικάς, του οποίου το όνομα τελικά δεν έμαθα, με κοιτάει με ένα ύφος ευγνωμοσύνης.

......πετάγεται και μια άλλη που περίμενε στη στάση:

-Αν την απάτησε καλά του κάνει!

....κοίτα την άτιμη σκέφτομαι, τόση ώρα δεν μιλούσε, τώρα πάει να μου χαλάσει την κατάσταση!

-Βρε Φλώρα, αν υποψιαστώ ότι το πρόβλημα είναι γκομενικό, θα του χώσω μια μπουνιά εγώ από τα αριστερά του και εσύ από τα δεξιά και δεν θα ξανακοιτάξει άλλη:)
(τι να κάνω, να διακωμωδήσω την κατάσταση!)

....τίποτα η Φλώρα, τσιμουδιά, αλλά γελάει τώρα λίγο πιο έντονα.

.......πετάγεται ο πιτσιρικάς

-Ά κυρία μου (με είπε και κυρία που πάω να του σώσω το τομάρι!), εγώ μπορεί να κάνω βλακείες αλλά δεν κάνω τέτοια πράγματα!

....συνεχίζω την "επιχείρηση επανασύνδεση"

-Φλώρα ένα δίκιο το έχεις να μην του μιλάς. Είναι πολυλογάς ο άτιμος. Έτσι μιλάει συνέχεια? Τόσο πολύ?  Ηρωίδα είσαι κοπέλα μου!

.....το τείχος αρχίζει να πέφτει. Γυρίζει προς το μέρος του και τον κοιτάει τώρα. Του χαμογελάει.

-Φλώρα κορίτσι μου, τα 20 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα.  Δώσε τόπο στην οργή και δώσ'του και ένα φιλί.  Φαίνεται καλό παλικάρι.

.......το τείχος πέφτει και του πιάνει το χέρι. Σκύβει αυτός και τη φιλάει και αγκαλιάζονται.

Αποστολή εξετελέσθει.

Ήταν λοιπόν της μοίρας γραφτό να βρεθώ σε εκείνη τη στάση.  Παρόλο που με είχε πιάσει η μουρμούρα μου νωρίτερα και χρονομετρούσα πόση ώρα θα κάνει να έρθει το λεωφορείο, το ερωτευμένο ζευγαράκι μου έφτιαξε τη διάθεση και ξέχασα αναμονές και στάσεις και όλα!


Ερωτευτείτε, ζήστε, χαλαρώστε.  Η ζωή είναι μικρή και πολύ ωραία για να τη ζούμε μίζερα.

Α, και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!


photos via: http://www.boredpanda.com/love-facts-list/

66 σχόλια:

  1. Υπέροχη Δήμητρα μου, αλλά αυτό με το καρπούζι θεϊκό! Φοβερός ο σύζυγος! Αλλά αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε!!! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ειρήνη μου γλυκιά!!! Έτσι όπως τα λες είναι. Πραγματικά νομίζω ότι προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου εκείνος, αντί το μονόπετρο:)
      Φιλάρες πολλές!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλά Δήμητρα δεν υπάρχεις! Ηθοποιός έπρεπε να γινόσουν, χαραμίζεσαι σου λέω! Γέλαγα όλη την ώρα και σε φανταζόμουν :) Για την γιορτή τιυ άγιου βαλεντινου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά έχε χάρη που ντρέπομαι να στήνομαι μπροστά στις κάμερες. Γλύτωσε η Κέιτ Μπλάνσετ και η Μέριλ Στριπ από μια ανταγωνίστρια! Θα τους έκλεβα τα όσκαρ μέσα απο τα χέρια:)))
      Το ξέρω πως συμφωνούμε για του Αγιου Βαλεντίνου καρδιά μου!!! Είμαστε on fire!!!!!

      Διαγραφή
  3. Γελάω με όσα περιγράφεις! Κατάφερες να με πάς εκεί στη στάση και να κρυφογελάω κι εγώ περιμένοντας το λεωφορείο. Όσο για το σύζηγο με το καρπούζι, κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι και βέβεια όχι με άδεια χέρια.
    Όπως τα λες είναι τα πράγματα για τους συζήγους με παιδιά... με τις δουλειές και τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε. Μόνο για τα παιδιά συζητάμε και διαδικαστικά πράγματα της καθημερινότητας. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήξερε Νίκη πως αν γυρνούσε με άδεια χέρια θα είχε κρεβατομουρμούρα:)))
      Όσο για την καθημερινότητά μας, αυτή είναι η αλήθεια. Θέλει "δουλίτσα" ο γάμος για να κρατηθεί η φλόγα. Είναι στο χέρι μας όμως. Από σήμερα θα κυκλοφορώ με νεγκλιζέ πάντως αποφάσισα:)))
      Καλημερα όλη μέρα Νίκη!!!

      Διαγραφή
  4. Προξενητρα με τα καρπουζια εισαι καταπληκτικη, απολαυστικη, απιθανη. Πρεπει να γραφειs καθε πρωι να μαs φτιαχνειs τη διαθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα σου γράφω καθημερινά αλλού φιλενάδα μου γλυκιά!!! Κι άλλο θες καλέ;;;; Θα με βαρεθείς μετά:))))

      Διαγραφή
    2. Δε ξερω αλλα οι αναρτησειs εχουν αλλό χρωμα. Η ιδια κλασσικη Δημητρα αλλα με μια ολοκληρωμενη μορφη. Αν και καποιεs φορεs αυτα που στελνειs ειναι ετοιμεs αναρτησειs. Γι αυτο πρωτα να γραφειs εδω να σε χαιρονται ολοι! Α και υπαρχει ανθρωποs να σε βαρεθει;
      Φιλακια

      Διαγραφή
  5. Καταρχην συμφωνω με οσα ειπες για του Αγιου Βαλεντινου!!ναι ,καθε μερα ειμαστε ερωτευμενοι και το γιορταζουμε(λεμε τωρα...)αλλα τι πειραζει να υπαρχει και μια μερα που να επικρατει ολο αυτο το κοκκινο και ο ερωτας;;Χωρις αρκουδακια και περιττα εξοδα,ακομα και με ενα ποστ ιτ οπως ειπες!!! Ο αντρας σου θεος με το καρπουζι!!!δεν υπαρχει!!!!Αλλα κι εσυ..μια χαρα τα καταφερες με το ζευγαρακι!!!σιγα μην δεν μιλαγες...χαχα
    ΥΓ 1 :Κυρια με εχουν πει κι εμενα(εγκεφαλικο)και οχι μικρα παιδακια!!!
    ΥΓ 2: Τοσο συντομα αναρτηση;;;με εκπλησσεις ευχαριστα!!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη μου την πέρδικα!! Είδες Αλεξανδρουλίνα; Είχα έμπευση με τους έρωτες!!!
      Άντε το "κυρία" το καταπίνω, το μανδάμ δεν θα το αντέχα:)
      Χαίρομαι που συμφωνούμε αλλά και να μην συμφωνούσαμε, δεν θα είχα πρόβλημα. Δημοκρατία έχουμε:) φιλιά πολλά κουκλάρα!!

      Διαγραφή
  6. Ο ΟΗΕ ζει αναμεσα μας!

    Απίστευτη είσαι.. Καλά ο νεαρός λαμπάδα πρέπει να σου ανάψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν όντως τυχερός ο νεαρός φίλη μου Χριστίνα που βρέθηκα στο διάβα του:))
      Δεν έβλεπα να την "έβγαζε" καθαρή το Σαββατόβραδο!!!
      Χα χα χα. ΟΗΕ!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/2/14

    Το καρπούζι εντελώς must! Χάρηκα που βρήκες χρόνο να γράψεις σύντομα, γράφεις τόσο ωραία! Εμείς προσπαθούμε να καθιερώσουμε το in house dating, για να μην πέσουμε στη συνήθεια! Το συστήνω ανεπιφίλακτα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και για τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι τι είναι το in house datting??? με βρίσκεις αδιάβαστη!! Καταλαβαίνω τι σημαίνει, αλλά δεν το είχα ξανακούσει!!!
      Πάντως έτσι είναι. Με τα παιδιά και τις υποχρέωσεις, ξεχνάμε πως είμαστε ζευγάρι πολλές φορές.
      Θα περάσω να τα πούμε και από σένα που έχω αρκετό καιρό:(
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολυ

      Διαγραφή
  8. Έχεις δίκιο! Γι'αυτό θα σου δώσω το τηλ. του Νίκου να τον προετοιμάσεις για του χρόνου :-)
    Όσο για την υποκριτική.. είπαμε! Θα πάμε σε ερασιτεχνική ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε Βεράκι. Μη νομίζεις όμως και εγώ τα γράφω για να τα διαβάζει και ο Στράτος:)))
      Μπαααα για το σανίδι δεν με βλέπω. Τώρα θέλω πίσω από τις κάμερες να εργαστώ:) ως σκηνοθέτης ή σεναριογράφος:))) μιλάμε έχω λαλήσει!!!

      Διαγραφή
  9. α ρε Δημητρούλα προξενητρα και ζευγαροφτιάχτρα.... χαχαχα!!! Κι οσο για τα ρομαντικά... οκ εχεις ένα δικιο δε λέω... Αν και είμαι απο αυτές που πιστεύουν οτι η αγάπη μετράει πάνω από όλα και κάθε μερα.. μια ρομαντική κίνηση δεν θα με χάλαγε...Απλά δεν μου αρέσει να το κάνει επειδή είναι -και καλά- του Αγιου Βαλεντίνου.. αλλά επειδή θέλει πραγματικά ... Κι αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μέρα!!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδάκι μου εσύ γλυκό!!!! Μωρέ τα ίδια λέμε. Και του Αγίου Βαλεντίνου και καθημερινά, αλλά πάντα έμφυτα. Κάθε μέρα είναι ερωτική αν το θέλουμε!!! Έρωτααααα ερωτασαααα μου!!!!!

      Διαγραφή
  10. Συμφωνώ με οσα λες για τον Αγιο Βαλεντίνο..
    Ο άντρας σου Θεός με το καρπούζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την Αννούλα!!!! Θέος ε;; Πάταγο με αυτό το καρπούζι έκανε ο άτιμος. Τώρα θα πάρει τα πάνω του και θα με τσακίσει στο καρπούζι. Πλησιάζει και η εποχή του σε λίγους μήνες:)))

      Διαγραφή
  11. εγω που δεν τρώω και καρπούζι ,φαντασου τι θα γινόταν αν μου το έφερνε!

    μα να μη μάθεις τι το φοβερό ειχε κανει ο νεαρός;;Για δημοσιογραφος κάνεις σε πάνελ! θα σε ετρεμε η Σασα Σταμάτη!
    οι τελευταιες προτασεις σου ταιριαζουν απόλυτα με αυτο που νιωθω ,έκανα ,κάνω και θα κάνω όσο ζω,ειδικα τωρα που προσπαθησαν ,χωρις επιτυχια ,να με ''φουντώσουν'' καποιοι στην μπλογκοσφαιρα......χαλαρωστεεεεεεεεεεε!
    φιλάκια ,καλή συνέχεια Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άει μαρή που ασχολείσαι ακόμα !!! Χαλάρωσε, λέμε ! ;-) Φιλιά πολλά !!!

      Διαγραφή
    2. Αγγελικουλα ζαχαρη Αγγελικούλα μέλι! Με ρωτουσε καλέ ,γι αυτο ασχολήθηκα....κουβεντα να γινεται!

      Διαγραφή
    3. Ναι. Επιβεβαιώνω πως εγώ τη ρώτησα!! Αλλά όπως σωστά είπες Νάσια, τα αφήνουμε πίσω και προχωράμε μπροστά!!!

      Όσο για το καρπούζι, δεν θέλω μα σκέφτομαι τι θα το είχες κάνει αν είχε γυρίσει ο Δρακούλης εκείνη τη μέρα:))) κολλάρο λες;;;

      Λες σε μια άλλη ζωή να ήμουν Σάσα Σταμάτη;;; Θα αυτοκτονήσω!! Πάντως μετά τον άντρα μου, είσαι η δεύτερη που με συγκρίνει με πανελίστρια:))) χα χα χα χα. Βρε λες;;;;

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω για τους άλλους, πάντως αν ο Χρίστος γυρνούσε σπίτι του Αγίου Βαλεντίνου και τον περίμενα με μια υπέροχη τούρτα καρδιά φορώντας ένα σούπερ σέξυ νεγκλιζέ, θα φώναζε τον μπόγια να με μαζέψουν και μετά θα χλαπάκιαζε την τούρτα μόνος του !!! Κι αν ξυπνούσα εγώ και εκείνος μου είχε αφήσει ένα post it στο μπάνιο γράφοντας "σ'αγαπώ" ή αν μου έφερνε ένα μπουκέτο λουλούδια που μάζεψε από τον κήπο, θα του 'βαζα θερμόμετρο !!! Κι αν έδειχνε 36.8, θα του 'βαζα τις φωνές που κουζουλάθηκε στα γεράματα ;-)

    Εμάς ο έρωτάς μας είναι ... ... ... βαθύς και εσωτερικός, παιδί μου !!! Τόσο πολύ που δεν φαίνεταιαιαιαιαι ... ... ... ... ... ούτε με τηλεσκόπιο (ή μικροσκόπιο - δεν ξέρω τι χρειάζεται για να δεις κάτι βαθύ κι εσωτερικό :-p).

    Αλλά μπράβο σε όσους γιόρτασαν και όσους τον γιορτάζουν. Κάθε τι που φέρνει χαρά, καλό είναι !!!

    Ο νεαρός στην στάση πρέπει να σου οφείλει αιώνια ευγνωμοσύνη !!! Φιλιά πολλά, προξενήτρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, μόνο που φαντάζομαι τα σκηνικά που περιγράφεις έχω λιώσει!!!!! Χα χα χα χα
      Ξέρεις κάτι Αντζέλικακι μου; Κάθε ζευγάρι εχει τους δικούς του κώδικες επικονωνίας και αγάπης. Μπορεί για κάποιον τρίτο να φαντάζουν παράξενοι, αλλά γι'αυτούς που τους βιώνουν, είναι η καθημερινότητά τους, το αλατοπίπερό τους, η ζάχαρη στον καφέ.
      Είμαι σίγουρη πως με το Χρίστο σου έχετε τον απόλυτα δικό σας κώδικα, όπως και εμείς τον δικό μας. Αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη να πρωταγωνιστούν.
      Φιλάρες πολλές κορίτσαρε!!!

      Διαγραφή
  13. Χθες το βράδυ (κατά τη 01:15-01:20 πρέπει να ήταν), διάβαζα την ανάρτησή σου από το κινητό μου! Να ξέρεις, κοιμήθηκα με ένα πελώριο χαμόγελο!!
    (Έλεγα βέβαια πως θα ερχόμουν πρωί-πρωί να σχολιάσω, αλλά τώρα κατάφερα να κάτσω και να σερφάρω με τη ησυχία μου!)
    Δεν θέλω τελικά να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο! Μόνο στο ότι και τώρα που σε ξαναδιάβασα... πάλι χαμογελάω!!!
    Είσαι αστέρι!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα με διάβασες δηλαδή μες τη μαύρη νύχτα καλέ;;; Να δεις τι επαθα το πρωι εγώ. Δεν είδα πως ήταν μετά τα μεσάνυχτα οταν δημοσιεύτηκε η ανάρτηση και την είχα τιτλοφορήσει "...άργησε δυο μερες". Και ξυπναω το πρωι και βλεπω πως ηταν με ημερομηνία Δευτέρας και λέω "αμάν, τι γράφω στους αναγνώστες μου η τρελή!!"
      Είναι μεγάλη μου χαρά και ο μοναδικός σκοπός αυτού του μπλογκ, να προσφέρω και να μετράω χαμόγελα και το δικό σου Γιάννα ειμαι σίγουρη πως ειναι απο τα μεγάλα και αυθεντικά!!!

      Διαγραφή
  14. Δημητρούλα μου γεια σου πάρτα όλα δικά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Το ξέρεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Τι να πρωτοσχολιάσω ε; Όχι πες μου@ Το καρπούζι, το προξενικό σου ταλέντο, το free style σου, το χιούμορ σου για την τύχη σου; οεο; Πού πήρες το καλύτερο παιδί;
    Να ζουλέψω τώρα ή μετά;
    Αν δεν πετύχει αυτό που έχω στα σκαριά συνεχίζεις ακάθεκτη τα προξενιά ..ξέρεις εσύ! ;-)
    Ματς μουτς αγαπούλα μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλομελέτα εσύ κυρία μου και σιγοβράζεται και το δικό σου το καλό παιδί!!! Έτσι θα σε αφήσει ο Θεούλης;; Τέτοια γυναικάρα και ψυχάρα και ταλεντάρα;;;
      Το ξέρω (η μετριόφρων) πως με λατρεύεις και ξέρεις και εσύ καλά πόση αδυναμία σου έχω!!! Λατρεύω να σε διαβάζω και χαίρομαι όταν αναδεικνύεται η ταλεντάρα σου!!!
      Σου εύχομαι να γιορτάζεις τον έρωτα κάθε μέρα εφεξής και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ερωτευμένη και με τη ζωή και με τον λεγάμενο!!!

      Διαγραφή
  15. Η επέτειος με τα καρπούζια μου άρεσε πολύ!
    Δεν συμπαθώ πολύ και τα λουλούδια βλέπεις. Το έχω ξεκαθαρίσει και στον Κωστή… του έχω πει ότι όποτε νιώθει την επιθυμία να μου φέρει λουλούδια ας μου παίρνει καλύτερα ένα σουβλάκι!
    Εμένα αυτό που με χαλάει τόσο πολύ την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου είναι το εμπόριο που έχει στηθεί γύρω από αυτή τη γιορτή… με τις κόκκινες καρδούλες, τα λουλούδια, τα αρκουδάκια και τα πανάκριβα γεύματα σε δήθεν ρομαντικά εστιατόρια. Συμφωνώ, ας υπάρχει μια μέρα που γιορτάζεται ο έρωτας με δόξα και τιμή, αλλά θα προτιμούσα να μη μας υπαγορεύουν πώς πρέπει να τον γιορτάζουμε.
    Το περιστατικό με το ζευγαράκι αποθέωση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα σουβλάκι!!! Είσαι μοναδική Ερμιόνη!!!!
      Και βέβαια ειμαι αντίθετη με την εμπορευματοίηση της ημέρας. Είπαμε. Απλά πράγματα και με λίγη δόση ρομαντισμού. Τόσο, όσο.
      Αλήθεια δεν συμπαθείς τα λουλούδια;;

      Διαγραφή
  16. Αχ αυτό το μονόπετρο ζημιά που σου είχε κάνει, αλλά τελικά το καρπούζι είχε όλη τη γλύκα!
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου...είναι δυνατόν να σου πει ο άλλος χρόνια πολλά και να μην τα δεχτείς? ειδικά αν συνοδεύονται με τούρτα ή καρπούζια!
    Συνηθίζω να λέω πως η μέρα αυτή είναι μια ακόμα ευκαιρία για γιορτή για όσους επιθυμούν να τη γιορτάσουν...τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω..ευκαιρίες να δείξουμε την αγάπη μας άλλωστε έχουμε καθημερινά κι ας μην είναι ντυμένες νεγκλιζέ κάθε βράδυ κι ας επισκιάζονται μια στο τόσο από το χαράτσι...χαχα!
    Το ζευγαράκι ήταν πολύ τυχερό που ήσουν στη στάση!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι Μαράκι μου. Ένα καρπούζι και μια τούρτα κάνουν τη μέρα αυτή πάντα ξεχωριστή:)
      Το ζευγαράκι όντως ήταν τυχερό. Το παληκάρι δηλαδή. Μια λαμπάδα να μου ανάψει ίσα με το μπόι μου:) χα χα χα
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  17. Διαβάζω και γελάω, διαβάζω και γελάωωωωωω!!!
    Και σχολιάζω φυσικά: 1) Να υποθέσω ότι έχεις μια εμμονή με τα μονόπετρα;;;;
    2) Είμαι έτσι και έτσι για την έλλειψη ρομαντισμού από μεριάς συζύγου εννοώ, παρθένος παιδάκι μου...και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ισχύει. Θα έλεγα ότι είναι ρομαντικοί, αλλά έχουν ένα πρόβλημα στο να το εξωτερικεύσουν. Όλα με το τσιγκέλι ρε παιδάκι μου!!! Αλλά άμα πάρουν φόρα.....!!! ε; ε;
    3) Αυτά τα nike, πρέπει να τα δω!!!
    4) Είμαι επίσης σίγουρη ότι σε λατρεύει γιατί εκτός από το ότι είσαι ένα χρυσό παιδί, κουβαλάς την τρέλα που ποτέ κανένας παρθένος δε θα μπορούσε να έχει και όπως ξέρεις τα ετερώνυμα έλκονται!
    5) Πώς γίνεται να βγάζεις ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο με 3 μέρες καθυστέρηση και παράλληλα να μας εξιστορείς το love story συνοικέσιο που έκανες στην στάση του λεωφορείου, αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει!!!!
    6) Ο Στράτος διάβασε την ανάρτηση και όσα τρυφερά λες γι΄αυτόν; Αν όχι, θα΄πρεπε!
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωράκλα μου εσυ!!! Σου απαντώ παρακάτω:
      1)είχα εμμονή με τα μονόπετρα. Πλέον δεν εχω γιατί απέκτησα:))))
      2)συμφωνώ απόλυτα για τους παρθένους. Ξέρεις εσύ....
      3) δεν υπάρχουν πιά! Τα ειχε στο πορτ μπαγκάζ μια μερα που ηταν γυμναστήριο, άνοιξαν το αμάξι και τα έκλεψαν! Κάποιος άτιμος τα φοράει τώρα!!!
      4)εχει και αυτός μια τρέλα, δεν μπορώ να πω, αλλά σαν και μένα καμιά:)))
      5)ο Θεός και εγώ μόνο Σινάκι το ξέρουμε)) χα χα χα
      6) τον έβαλα και τη δίαβασε με το ζόρι, όλη! Συγκινήθηκε λιγάκι η καρδιά αγκινάρα του:))
      Μάκια σου πολλά

      Διαγραφή
  18. Ε λοιπόν ναι το ομολογώ! Μου αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Θα μου άρεσε να μου έκανε μια έκπληξη ο αγαπημένος μου, να μου έφερνε λουλούδια ή μια σοκολάτα, ή να μου άφηνε σημειωματάκια στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο (όχι, δεν έκανε τίποτα από αυτά και τώρα που το σκέφτομαι, ξέχασα να του γκρινιάξω!!!).
    Εντάξει, ναι η αγάπη γιορτάζει κάθε μέρα, αλλά δεν πειράζει αν μια μέρα το χρόνο το δείξουμε λίιιιιγο παραπάνω!
    Όσο για το ότι έκανες την καλή σου πράξη πάλι και έπαιξες τον ρόλο του θεού Έρωτα με το βελάκι στο χέρι, είσαι απίστευτη!!!! Εγώ δεν θα είχα το θάρρος! Κανονικά θα έπρεπε να σου στείλει λουλούδια ο νεαρός!
    Φιλιά πολλά τρελοφιλενάδα μου!
    Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου που σε αγαπάει και απ' ότι έχω καταλάβει κουβαλάτε την ίδια τρέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου γλυκό ναι. Το κατάλαβες πως κουβαλάμε την ίδια τρελα:))) χα χα χα
      Ξέρω κατακαημένη μου πως και εσύ παρθενόπληκτη είσαι και σε νιώθω. Και εγώ αν δεν γκρινιάξω, δεν έχει λέλουδο και το θέλω το λουλουδικό μου που και που. Δεν είπαμε κάθε μέρα αγάπες και φαμφάρες, αλλά μια στο τόσο είναι ιδανικό και αναζωογωνητικό:)
      Λες να ψάξω το νεαρό εκείνο να του πω να μου στείλει;;;

      Διαγραφή
  19. Γεια σου Δημητρούλα! Με έκανες και χαμογέλασα, μετά από μία κουραστική και αγχωτική μέρα.... Τι όμορφα που τα περιγράφεις...αααχ!
    Μπράβο στον αντρούλη σου, είναι από τους λίγους! Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις! Να είστε πάντα αγαπημένοι...
    Όσον αφορά στο μαλωμένο ζευγαράκι, τι να πω...? Ήταν όντως καρμικό!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ήταν εν μέρει και ο σκοπός μου Μαράκι. Να σας κάνω να χαμογελάσετε. Ένα χαμόγελο μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση και μας ομορφαίνει.
      Σ'ευχαριστώ πολύ.
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  20. Φοβέρη η ανάρτησή σου...πολύ όμορφες περιγραφές και ωραίο χιούμορ!!
    Και φυσικά μπράβο που κατάφερες και μόνοιασες το ζευγαράκι!!
    Αν θες επισκέψου και το νέο μου blog diaba-zo.blogspot.gr.Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθή σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.
      Θα τα λέμε λοιπόν μέσα απο τα blogs μας και θα μοιραζόμαστε όμορφε σκέψεις και ιστορίες.
      Φιλιά πολλά και καλή αρχή σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  21. Δημητρούλα που είσαι κοπέλα μου και μας έλειψες!
    Χασκογελάω μόνη η άμοιρη που σε διαβάζω και θέλω τόσα να πω εκείνη την ώρα και μετά
    έρχονται κι άλλα και τα ξεχνάω χχααχα :) Λοιπόν, εσύ βάλθηκες να πας από μονόπετρο ε; Και κει που άφησες τους πνιγμούς και έπιασες τα αερόστατα, λέω θα πει, θα πέσει το μονόπετρο στο κεφάλι μου και θα με αφήσει σέκο.
    Το άλλο πάντως με το ζευγαράκι είχε πολύ πλάκα. Ένα χαμόγελο σπάει τον πάγο :) Και σ'αυτή την ηλικία μάλλον για βλακείες μαλώνουν.. Φιλιά Δημητρούλα, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σου ρε Δήμητρα με τα ωραία σου για τον άντρα σου, για μας, αλλά και για τους ξένους όπως τα παιδιά στη στάση που θα σε ευγνωμονούν! Τα σέβη μου κυρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό με το καρπούζι κάτι μου θυμίζει αλλά το διαβάζω ξανά και γελάω με την καρδιά μου! Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος!
    Όσο για το ζευγαράκι ..δεν ήξερε με τι προξενήτρα έμπλεξε! Πάντως εύκολη ήταν η αποστολή τελικά! Θέλω να μάθω τι είπε η κόρη σου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ολο και κάτι μου θυμίζουν οι περιγραφές σου και τα περιστατικά!!! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο την κάθε στιγμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά με ανατρίχιασες!!! Μπράβο βρε Δημητρούλα. Μήπως του συμπαραστάθηκες επειδή κι εσύ μιλάς πολύ,χιχι!!! Είσαι Θεά.... μην σταματάς να γράφεις!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αχ Δημητρουλίνα μου!!!! τι όμορφη η ιστορία στη στάση.. η συμβολή σου όμως ήταν καταπληκτική!!!! μπράβο, μπράβο!!!! πάντα να βοηθάς!!! όλοι μας πρέπει να αγαπάμε πιο πολύ καθημερινά!!! :) φιλάκια πολλά πολλά!!! (εσένα σου πήρε καρπούζι του Αγ. Βαλεντίνου, εμένα τσουρέκι!!! χαχχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Nice post!! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin? let me know...
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Η ανάρτηση που άργησε τρεις μέρες!" ( Κατά το: "Η αγάπη άργησε μια μέρα")
    Ταινία ελληνικής παραγωγής (2014)

    Υπόθεση: Μια κοσμαγάπητη ελληνίδα μπλογγερ, επικηρυγμένη στην μπλογκόσφαιρα, γιατί πλέον γράφει αραιά, και που, προκειμένου να ανέβει ξανά στην κορυφή, αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή. Να αποκαταστήσει το όνομα του Αγίου Βαλεντίνου στην κενωνία!!
    Ακόμη και κουρασμένη, ακόμη και χωρίς το μαγικό της αυτοκίνητο, τα καταφέρνει μια χαρά, κολλώντας τις ραγισμένες καρδιές σε κάθε γωνιά της πόλης. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή στη στάση του λεωφορείου. Όταν το πλήθος τη σηκώνει στα χέρια αφού συμφιλιώνει ένα απίστευτα πεισματάρικο ζευγαράκι. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες από την ΟΝΤΕΟΝ στο τέλος του μηνός. Μην τη χάσετε ;)

    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τί γέλιο έριξα! Δήμητρα είσαι καταπληκτική στις περιγραφές σου! Μου έφτιαξες τη διάθεση! Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου περί αγ. Βαλεντίνου. Έτσι όπως τα λες είναι.
    Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και τα παιδιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είσαι απίστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πωπω ντρέπομαι φοβερά να κάνω κάτι τέτοιο!!!!!!!!Τους είπες πως έχεις blog και θα βγάλεις τα προσωπικά τους(τι προσωπικά δηλαδή αφού κάνανε ερωτικό καβγαδάκι σε στάση λεωφορείου....)στην φόρα???:)

    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα είπες Γιωργία. Ποια προσωπικά καλέ;; Σου λέω 20 λεπτά μιλούσε δυνατά και τον άκουγαν όλοι στη στάση! Εγώ απλά τον έκανα διάσημο. Πρέπει να με ευχαριστεί κιόλας:)

      Διαγραφή
  31. καλημέρα! καλως σε βρήκα!
    χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βρήκα σε τούτη την αγαπησιάρα ανάρτηση.
    να είσαι καλά!
    φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα Κική και καλώς ήρθες!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για την βολτούλα και τα καλά σου λόγια!!
      Φιλιά πολλά και σε σένα και χαίρομαι πολύ που είσαι χαμογελαστό παιδί!!!

      Διαγραφή
  32. Θεάρα Δήμητρα ή μήπως να σε λέω από μηχανής Θεά?Το έκανες πάλι τι θαύμα σου!Είσαι το δεξί χέρι του έρωτα και δεν το έχεις καταλάβει βρε!Συνέχισε να σκορπάς αγάπη δεξιά και αριστερά με τον τρόπο σου γιατί οι απανταχού ερωτευμένοι (και μη) σε χρειάζονται!Σε απόλαυσα και σε επικροτώ για την στάση σου,συνέχισε έτσι και σε λίγο καιρό μόνο ερωτευμένοι θα υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο!
    Πολλά φιλάκια κοριτσάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα το πάρω απο το τέλος... και που ξερεις οτι εκανες καλό στην κοπελια? Και αμα το παλικαρι ειναι κακό παιδι και την έριξες στα νύχια του λυκου??? Ε??? Αμα το σωστο ηταν να σηκωθει να φυγει, γιατι στο παρακάτω στενό μπορεί να έπεφτε στην αγκαλιά του πραγματικου άντρα της ζωης της. χα χα!

    Η Μερα του Αγιου Βαλεντινου οπως ολες οι εμπορικες εορτες, γιορτημαμας, γιορτη γυναικας κτλ.
    εορταζονται για εμπορικους λογους. Και ξεκινουν φυσικα απο την Αμερικη, την χωρα του μονοπετρου και της προτασης γαμους... να γιατι τα λενε χαζοαμερικανακια.
    Ο ερωτας δεν εορταζεται απλα τον ζεις.
    Μα καλα τι κολλημα αυτο με το μονοπετρο? Δεν ειναι πεζό να σου κανει δωρο ο αντρας της ζωης σου ενα δαχτυλιδι που φοράν οι μισες γυναικες ανα τον κόσμο? Τοσα κοσμηματοπωλεια, αλλο σχεδιο και αλλο ειδος κοσμηματος δεν υπάρχει. Δηλ.αμα σου κάνει δώρο ο αγαπημενος σου ενα ζευγαρι σκουλαρίκια με μαυρα μαργαριτάρια (θέλω πολύ!) ή ενα ζευγαρι γόβες λουμπυτάν (και αυτες τις θελω) θα του τα φερεις στο κεφαλι? Οχι, οποια δεν τα θελει να μου τα δώκει εμένα χα χα.

    Παντως εγω θα εκτιμουσα πολυ περισσοτερο να μου εφερναν δωρο nIke με το ονομα μου
    παρα μονοπετρα και τουρτες καρδιά (οχι οτι δεν θα την έτρωγα αν ηταν σοκολατα).
    Θυμαμαι στο παρελθόν ειχα δει μια ασημενια μπάλα ποδοσφαιρου Nike
    και ευχομουν απο μεσα να μου την κανει δωρο ο αγαπητικος. Οταν το ειπα και στο απ εξω μου
    γιατι καταλαβα οτι δεν θα πηγαινε ποτέ ο νους του οτι θα θελα κατι τετοιο (δεν επαιζα και ποδόσφαιρο χα χα) μου λέει τι να την κάνεις? Να την βλέπω, ειναι όμορφη.
    Γιατι δηλ. τα λουλουδια και τα αρκουδια τι ακριβως τα κάνεις? Απλα τα κοιτα και στολίζεις το σπίτι σου και σου θυμιζουν τον αποστολέα. Ε, αυτός ακριβως θα ηταν και ο ρόλος της μπάλας... ασε που ειχα σκεφτεί να την σετάρω με κάι ασημί μαξιλάρια του καναπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να σχολιάσω το καρπούζι αλλά μετά μου την χάλασες με την στάση!
    Συγκινήθηκα γιατί μου θυμίσε δικούς μου τσακωμούς με τον άντρα μου που στο τέλος καταλήγουμε να γελάμε!
    Και ναι! δεν πιστεύω στου Αγίου Βαλεντίνου, αλλά το γιορτάζω! Γιατί όχι δηλαδή;;;;
    Εξάλλου όπως κάποια φίλη είπε.. κάθε μέρα είμαστε μαμάδες αλλά χεζόμαστε απο την χαρά μας οταν παραλαμβάνουμε δωράκι στην γιορτή της ημέρας!!!

    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βρε ατιμο πλασμα και στην σταση εβαλες το χεράκι σου !!!τα παιδάκια χαχαχαχζ
    Να χαιρεσαι το αγορι σου να εισαστε παντα μα παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Πως να το κάνουμε???
    Κάποτε θα σε βλέπω στην τηλεόραση να βραβεύεσαι για τα μυθιστορήματά σου και θα λέω.... "Ποια? Τη Δημητρούλα? Εγώ καλέ την ξέρω χρόοονια τώρα από τα blog... Πφφφ....."
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΄Ηρθα με καθυστέρηση, με έκανες και γέλασα πολύ.....
    Το πολύ πολύ να ψάχνει να σε βρει η κοπελιά για να στα ψάλλει, κοίτα μη σε
    πετύχει πουθενά......
    Φιλάαααααααααααααακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν θα σταθώ στα περί Αγ. Βαλεντίνου γιατί με κάλυψε η Beauty Follower. Θα σταθώ σε αυτό που έγραψες πως κάθε άνθρωπος εκφράζει την αγάπη του με τον τρόπο του. Ωραίες οι φανφάρες, ωραία και τα Χολυγουντιανά σενάρια, αλλά στην τελική στα απλά & ουσιώδη φαίνονται τα αισθήματα του άλλου, με την στάση του σε όμορφες αλλά και άσχημες καταστάσεις και πάνω από όλα στην μεγάλη δύναμη που λέγεται Καθημερινότητα. Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δήμητρα με καις!
    Εκείνη την έλεγαν Φλώρα. Χάθηκε ο κόσμος να μάθεις πως έλεγαν κι εκείνον;;;
    Δλδ πλάκα θα' χει να ήταν ο γιος μου (ο κόσμος είναι μικρός άλλωστε) και να χει βρει αυτήν τη λυσσάρα που μου το ταλαιπωρεί το αγοράκι μου κι εγώ η δόλια η μάνα δεν το ξέρω!! Αχαχα! Μου έφτιαξες το κέφι! Αλλά πως να μην μου το φτιάξεις;; Εδώ το έφτιαξες σε ολόκληρη Φλώρα που είναι και τσαούσα από ο,τι κατάλαβα!!!
    Υ.Γ Το καρπούζι το έβαλες σε βάζο ή ακόμα;;; !! Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το πρώτο που διάβασα στο μπλογκ σου είναι αυτή η ιστορία περί Αγίου Βαλεντίνου.... Τι να πω;;;; Είσαι όντως από αυτους που προτιμούν να μπαίνουν στη ζωή από τη μικρή πόρτα έτσι για γούστο.... Keep counting smiles.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βρε, αφου σε ακολοθω μεσω μεηλ γιατι αυτες οι αναρτησεις μου ηρθαν τοσο αργα; θα μπαινω να ελεγχω να μη σε χανω.
    Τι υπεροχη που εισαι! Χαρη σε σενα μπορει να σωθηκε ενας μεγαλος ερωτας. Σε δεκα χρονια μπορει να λενε την ιστορια αυτη στα παιδια τους! Που να ξερουν οτι εγινε ο ερωτας τους γνωστος στο μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)