- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Η "ατρόμητη" Δήμητρα!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η "ατρόμητη" Δήμητρα!

Αγαπημένα μου φιλαράκια πόσο καιρό έχω να σας γράψω καλέ? Ούτε ευχές δεν είπαμε για τη νέα Χρονιά!  Σας εύχομαι ΜΙΑ και μοναδική και την εννοώ απόλυτα: ΥΓΕΙΑ!

Χωρίς αυτήν, όλα τα άλλα τι να τα κάνουμε? Και επειδή τελευταία η κυρία αυτή με έχει παιδέψει, την έχω στα όπα όπα!

Είμαι ατρόμητη γενικά (τρομάρα μου!). Δεν με φοβίζει (σχεδόν) τίποτα από τις νορμάλ φοβίες των ανθρώπων. Ούτε οι σεισμοί, ούτε η ανεργία (που τη βιώνω), ούτε το σκοτάδι, ούτε να οδηγώ/κυκλοφορώ μόνη το βράδυ. Ούτε να μένω εβδομάδες μόνη με παιδιά όταν λείπει σύζυξ, ούτε οι κατσαρίδες, ούτε οι ψευτόμαγκες οδηγοί, κλπ.  Εντάξει, νομίζω το πιάσατε το νόημα:)  Τέλος πάντων, θεωρώ πως όλα τα ξεπερνάμε με εσωτερική δύναμη, μεράκι και αισιοδοξία!

Ε το μόνο που είναι ικανό να με τσακίσει, είναι οι σοβαρές ασθένειες αγαπημένων μου προσώπων και δικές μου φυσικά καθώς και οι νοσηλείες σε νοσοκομεία και επισκέψεις σε γιατρούς! Δεν γουστάρω τους γιατρούς! Καμία ειδικότητα! Α, μόνο τους Οφθαλμίατρους που είναι άκακοι! Όλοι οι άλλοι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου ανακοινώσουν κάτι κακό. Αναγνωρίζω την ιδιότητα, την ύπαρξη, το λειτούργημά τους σαφώς, αλλά ρε φίλε δεν τους θέλω! Μακριά κι αγαπημένοι!  Ακόμα και τα παιδιά μου, θα τα πάω στην παιδίατρο μας στην έκτακτη περίπτωση. Ευτυχώς που α) δεν είναι φιλάσθενα και β) για τα απλά συνεννοούμαι τηλεφωνικώς μαζί της και (σχεδόν) πάντα πέφτει μέσα. Δεν θέλω να περνάνε αυτή την ψυχοφθόρα επίσκεψη σε γιατρό.  Παρόλο που η παιδίατρός μας είναι μαγική, δεν παύει να είναι γιατρός!

Με ξέρετε ρε παιδιά. Για άσχημα και δυσάρεστα δεν σας μιλάω. Δεν διανύω όμως καλή περίοδο στη ζωή μου. Κάποια θέματα υγείας και απαντήσεις που περιμένω, με έχουν στείλει με το ένα πόδι...στον Άδη!  Εντάξει, υπερβάλω.  Γιατί ξέχασα να σας πω πως συν τις άλλοις είμαι και μεγάλη Drama Queen! Άμα πάθω κάτι, είμαι σίγουρη πως αργοσβήνω! Ευτυχώς που έχω κουμπάρο με το καλύτερο Γραφείο Κοινωνικών Εξυπηρετήσεων της Αθήνας (κοινώς.....Γραφείο τελετών!). Στην τελευταία μου κατοικία θα μ'έχουν στα πούπουλα και θα πάω βασιλικά!

Έτσι λοιπόν, τον τελευταίο καιρό με ένα θέμα του Παναγιώτη (πάλι αυτός ο καημενούλης μου) που αφού μας (με, βασικά γιατί ο Στράτος ήταν cool εξαρχής ως προσγειωμένος Παρθένος πως δεν είναι τίποτα) τον έτρεχα σε παιδίατρο, ακτινολόγο και παιδοορθοπεδικό πως είναι κακοήθεια! Ευτυχώς ήταν μια απλή κύστη Baker. Και ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι για να το έχετε υπόψιν σας γιατί ναι μεν δεν είναι συχνό αλλά δεν είναι και σπάνιο.

Μετά είχα (και ακόμα έχω) κάτι δικά μου διάφορα που δεν θα αναλύσω φυσικά. Λογικά είναι περαστικά και θα με ανέχεστε για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά επειδή εγώ είμαι Drama queen όπως είπαμε, θέλω να μεμψιμοιρήσω λίγο ακόμα! Το τι έχουν τραβήξει φαμίλια και φιλαράκια μου τελευταία, είναι ήρωες! Τριγυρνώ μες το σπίτι σαν την άδικη κατάρα και μιξοκλαίγομαι. Ναι καλά ακούτε! Εγώ η αισιόδοξη και χαρούμενη Δήμητρα. Όταν είναι να παρηγορήσω και να συμπαρασταθώ στους αγαπημένους μου ανθρώπους και φιλαράκια, είμαι Τέρας αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας. Όταν πρόκειται για μένα, ακόμα και μια παρανυχίδα να βγάλω, κάθομαι και σκέφτομαι γιατί την έβγαλα, μήπως έχω κάτι σοβαρό? Μήπως περνάω αυτοάνοσο? (Update: Να συμπληρώσω, που το ξέχασα, πως αυτά όλα τα έχω πάθει Μ.Π.Ε. - Μετά Παιδιών Εποχή!  Είναι η τεράστια αγάπη και ευθύνη που νιώθω γι'αυτά και θέλω να είμαι καλά για να τα χαρώ?)

Σιγά σιγά πάντως μαθαίνετε τα κουσούρια μου. Τι νομίζατε, πως είμαι τέλεια? Φευ!

Εντωμεταξύ έχω και τον σύζυγο να με δουλεύει διαρκώς και να βιώνουμε τραγελαφικές καταστάσεις στο σπίτι. Τελικά όταν ο Θεούλης όριζε τη μοίρα μας, ήξερε με ποιον με ένωσε. Άλλος δεν θα με ανεχόταν (ούτε και εκείνον άλλη βέβαια...μην τρελαθούμε!). Αλλά αναρωτιέμαι καμιά φορά τι θα γινόταν αν ήμασταν αμφότεροι παρανοϊκοί!

Βλακεία εγκεφάλου μου νο 1:
-Εγώ: Πρέπει να μαζέψουμε λεφτά για την κηδεία μου!

-Στράτος: Δεν χρειάζεται. Θα μας την κάνει τσάμπα ο Θοδωρής! (ο κουμπάρος ντε!)


Βλακεία εγκεφάλου μου νο 2:
-Εγώ: Άμα πεθάνω, μην ξαναπαντρευτείς!

-Στράτος: Μ@λ@κ@ς είμαι να κάνω το ίδιο λάθος δεύτερη φορά?


Βλακεία εγκεφάλου μου νο 3:
-Εγώ προς τη φίλη μου Δήμητρα που με συνόδεψε για κάτι εξετάσεις: Θες ένα καφεδάκι? Ίσως είναι το τελευταίο που πίνουμε!

-Δήμητρα: Ε να το πιούμε τότε:)


Βλακεία εγκεφάλου μου νο 4:
-Εγώ προς τη φίλη μου Σοφία: Σοφία θέλω να μάθεις ντεκουπάζ να μου κάνεις το φέρετρο πρωτοποριακό και μοναδικό!

-Σοφία: Μη σκας, αρχίζω μαθήματα:)


Βλακεία εγκεφάλου μου νο 5:
-Εγώ (προς τον γνωστό πλέον κουμπάρο μου, με το γνωστό Γραφείο Τελετών): Θοδωρή σου έχω τέλεια ιδέα για το γραφείο σου! Θέλω ποσοστά! Φέρετρα με τεχνική ντεκουπάζ!

-Θοδωρής (ο κουμπάρος ντε): Τι με πέρασες καλέ? Ξέχνα τα ποσοστά! Έχω ήδη! (μου είπε και μια ακόμα τεχνική που δεν τη θυμάμαι τώρα αλλά να δείτε τι κουμπάρ
ο έχω ε???? Α ναι, κρακελέ!)


Βλακεία εγκεφάλου μου νο 6: 
Πήρα την αγαπημένη μου κουμπάρα και σύζυγο του γνωστού κουμπάρου με το γνωστό πλέον Γραφείο τελετών και της τραγουδούσα παραλλαγμένο στο α' πρόσωπο (για να το συνηθίσω) αυτό εδώ !


Βλακεία εγκεφάλου μου νο 7: 
Το Σοφάκι μου έφερε αμέσως μόλις τις είπα τα νέα μου, κεράκι από τον Πανάγιο τάφο και τρίβω καθημερινά το γόνατο του Παναγιώτη με την κύστη και μετά τρίβομαι και εγώ! Όλα αυτά κρυφά, μην μας δει ο Στράτος και αρχίσει το δούλεμα (επικριτικός άνθρωπος)!
Ε ένα βράδυ μας πέτυχε στο δωμάτιο να τρίβω τον Παναγιώτη με το κεράκι και μετά τον εαυτό μου και τι να σας λέω τι έγινε:)  Γιατί ρε παιδιά? Ομολογώ πως δεν είμαι η κλασσική θρήσκα που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία (μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα). Πιστεύω όμως πολύ στον Θεό. Έχω πίστη. Δεν πιστεύω απλά στους εκπροσώπους του. Τους κληρικούς! Αυτοί είναι που με έχουν ξενερώσει. Ναι, εξαιρέσεις υπάρχουν φυσικά, αλλά δυστυχώς είναι λίγες! Οτιδήποτε όμως έχει να κάνει με την πίστη, την αλληλεγγύη και την καλοσύνη, το αγκαλιάζω, το διακηρύττω και το κάνω πράξη. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία.   Πιστεύω λοιπόν πως ότι είμαστε και ότι κάνουμε στη ζωή, θα μας γυρίσει πίσω. Όλα τα βλέπει από εκεί ψηλά.

Και αφού λοιπόν έχω περάσει αρκετά άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις, από αυτές που έχω χάσει το χαμόγελό μου και την θετική μου ενέργεια, τις τελευταίες μέρες με διάφορα μικροπράγματα όπως αυτά.......

-Η 8χρονη-πρώην-αγοροκόριτσο κόρη μου, μεγάλωσε καλέ και μου φοράει μπλούζα με τον ώμο έξω, κοιτάζεται και στον καθρέπτη με ύφος μοιραίας!

-Το πρώτο δόντι του Παναγιώτη που κουνιέται και εκείνος χαίρεται γιατί μεγαλώνει!

-Ένα μαγικό, καινούριο, ζεστό, μπουφανάκι που μου έφερε ο παραπάνω cool σύζυξ, για να με χαροποιήσει και να ζεστάνει το θεσπέσιο κορμί μου αλλά και την πονεμένη μου καρδιά ( #oscar καλύτερης δραματικής ηθοποιού!)

-Όλοι μου οι αγαπημένοι φίλοι που με ανέχονται αυτό τον καιρό, με νοιάζονται και με αγαπούν!
-Αυτό και αυτό, καινούρια αγαπημένα κομμάτια που ακούω στο ρ/φ, με ξεσηκώνουν και μου φτιάχνουν τη διάθεση!

Έτσι λοιπόν πήρα λίγο τα πάνω μου. Σκέφτηκα όλα εκείνα που έπρεπε εξαρχής να σκεφτώ! Μια ζωή την έχουμε και πρέπει να τη ρουφάμε!

Ασχολήθηκα και λίγο με το blog μου, ξεχάστηκα και κατάφερα να σας γράψω σήμερα. Και άντε να σας το πω. Ετοιμάζω και αλλαγές. Όνομα και εμφάνιση. Όχι αυτές που βλέπετε τώρα. Είναι προσωρινές. Θέλω ανανέωση! Να είστε έτοιμοι λοιπόν. Υπόσχομαι να γράφω πιο συχνά. Αν αργήσω πάλι πολύ, να με ψάξετε στις αγγελίες κηδειών ε????

Α και ξέχασα! Στην κηδεία μου θέλω να φοράτε όλοι χρωματιστά ρούχα και δεν θέλω στεφάνια και τέτοια. Τα λεφτά να πάνε σε Ιδρύματα και ΜΚΟ! Υπόσχεση!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση.....μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!!




Δήμητρα


PS 1  Για εσάς που με ρωτάτε για το ειδύλλιο της κόρης μου, να ξέρετε πως καλά κρατεί! Τα Χριστούγεννα μάλιστα ο γαμπρός, της πήρε τρία δώρα! Ανοιχτοχέρης μωρέ ο γλυκός μου. Ένα αρκουδάκι να κοιμάται μαζί του, μια κορδέλα για τα μαλλιά της που ξέρει πως λατρεύει και ένα....κουμπαρά να μαζεύει λεφτά για την προίκα γιατί αν περιμένει από την πεθερά του (εμένα δλδ)...σώθηκε!.



PS 2  Μην ψαρώνετε! Θα ζήσω καλέ (το λέω να το πιστέψω)! Χάνεται τέτοια προσωπικότητα από την σφαίρα της γης και τη μπλογκόσφαιρα γενικότερα???

UPDATE 7/2: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΘΑ ΖΗΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΘΑ ΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ:))))
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ!!!!


photos via:
http://hqwallpapersplus.com/happy-new-year-2014-pictures.html/happy-new-year-2014-pictures-4
http://www.searchquotes.com/Heart_Touching/quotes/about/Smile/

44 σχόλια:

  1. Δήμητρα μου μην τα συζητάς, εγώ κάθε μέρα έχω και από έναν καινούργιο καρκίνο! Όταν τους εξαντλώ, ξανά από την αρχή, διαγιγνώσκω τους ίδιους! Εύχομαι ολόψυχα, περαστικά και αγύριστα!!! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και να παντρέψεις το αγαπημένο ζεύγος, τον γιόκα σου αλλά και τα εγγόνια σου!!! Καλά χρονιά, καλό μήνα, καλή εβδομάδα και ευτυχώς γύρισες εγκαίρως και θα πούμε τα Πασχαλινά στην ώρα τους :))) Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μπράβο βρε Ειρήνη. Χαίρομαι να διαπιστώνω πως δεν ειμαι μόνο εγώ παρανοική:)
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ζεστές σου ευχούλες!!! Τις χρειάζομαι πολύ!!!!!
      Α και που σαι, καλά να μάστε, στο γάμο της κόρης μου είσαι καλεσμένη!!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Δήμητρα! Καταρχήν να σου πω ότι με τράβηξε το theme σου... πολύ γελαστό, αισιόδοξο! Κατά δεύτερον γέλασα με τον τρόπο που γράφεις, είναι αστείος ρε παιδί μου! Μπράβο σου που τα αντιμετωπίζεις όλα έτσι...! Όσον αφορά στα υπόλοιπα, don't worry, be happy, περαστικά να 'ναι όλα! Είμαι κι εγώ μαμά και blogger και δεν γράφω πολύ συχνά επίσης... προσπαθώ τουλάχιστον γιατί ασχολούμαι περισσότερο με τους δυο μπόμπιρές μου! Θα σε παρακολουθώ... χάρηκα! Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαρία!! Καλώς ήρθες και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφό σου σχόλιο!!! Είναι γμτ δύσκολο να συνδυάσεις παιδιά και μπλογκινγκ. Ευτυχώς που μου το επιβεβαίωνεις και εσύ γιατί καμιά φορα σκέφτομαι τι κάνω λάθος:)
      Θα έρθω και εγώ επίσκεψη να πιουμε διαδικτυακό καφεδάκι:)
      Καλημέρα όλη μέρα!!!

      Διαγραφή
  3. Ξεκινάει η ανάρτηση και λεω...μπα πολύ από κάτω την πήρε την Δημητρούλα. Πολύ μελαγχολική η ανάρτηση μετά από τόσο καιρό. Και προχωρώ το διάβασμα και λέω πως τέτοιο γύρισμα με ατάκες μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις!
    Smile Δημητρούλα κι όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη!
    Όσο για τα δώρα του γαμπρού σκίζουν! Ειδικά ο προικοκουμπαράς!
    Ανυπομονώ για την αλλαγή στο blog! Ήδη τα χαμόγελα σου φτιάξαν το κέφι! Να γράφεις κάθε βδομάδα! Βοηθάει!
    Φιλιά και την αγάπη μου
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Κατερινάκι μου. Όντως βοηθάει πολύ το γράψιμο! Είναι αγχολυτικό...κάτι σαν το πλέξιμο μάλλον που δεν κατέχω όμως:)
      Είδες ο γαμπρούλης μου μωρέ τι καλός???
      Πάρε και από μένα την πιο μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί!!!

      Διαγραφή
  4. Αχ βρε Δημητρα δεν ξέρω πως να νοιώσω με αυτα που γράφεις. Συγγνώμη αλλά γέλασα πολύ. Ευτυχώς που ανέβασες αυτη την ανάρτηση γιατι επειδη ξέρω οτι όλα θα πάνε καλά θα έτρωγες ενα ξύλο λειαν συντομως..... Τωρα την γλύτωσες.
    Ακου φερετρο κρακελε. Γι αυτο ετοιμαζουν σχολη. Ανεβηκε το επιπεδο.
    Σε αγαπάμε τρελά χαμογελαστό κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γελάσεις τα έγραψα Μαράκι!!!!! Δεν θέλουμε κλάματα εδώ!!!
      Όσο για το ξύλο που θα φάω, μπες στη σειρά, περιμένουν κι άλλοι να με δείρουν:)
      Ξεκίνα εσύ τα φέρετρα, θα κάνεις χρυσές δουλειές λέμε:)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/14

    Εγώ πάλι που έχασα τα ποσοστά για τη νέα καριέρα που θα ξεκινούσα στην τεχνική ντεκουπάζ πάνω σε φέρετρα, χαμογελούσα από την πρώτη πρόταση. Ήμουν σίγουρη για τη συνέχεια της ανάρτησης :) Σε αγαπώ πολύ, είμαι πεπεισμένη ότι είσαι τρελοκομείο και δεν σε αφήνω να πας πουθενά. Εδώ θα μείνεις, να μας λες τα ωραία σου (ξέρεις εσύυυυυ), να μας κάνεις να κοκκινίζουμε (ξέρεις εσύυυυυυυυυυ), να συγκινείσαι εκεί που δεν το περιμένω (ξέρεις εσύυυυυυυυυυυ) και να ξεπαγιάζεις μαζί μου στο κρύο (μάντεψε...ξέρεις εσύυυυυυυυυυυ). Αναμένω τις μεγάλες αλλαγές και την κυριότερη όλων, την τακτική παρουσία στο μπλογκόσπιτό σου. Εγώ την πόρτα την χτυπάω...θέλω να ανοίγει από δω και στο εξής! Νταααααααααξ; :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταααααααααααξ Σοφάκι μου γλυκό!!!!!
      Όσο για τη νέα καριέρα σου, μάθε εσύ την τεχνική και θα κάνουμε δική μας εταιρεία παραγωγής φερέτρων είπαμε....coffin designers!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα και για το κεράκι ακόμα περισσότερο. Είμαι σίγουρη πως αυτό αλλά και φυσικά όλη η τεράστια αγάπη που έχω εισπράξει από όλους, έφεραν τα καλύτερα αποτελέσματά μου!!! Και εγώ σ'αγαπώ πολύ και θα παγώνουμε παρέα για πολλά χρόνια ακόμα εκεί που ξέρω και ξέρεις:)

      Διαγραφή
  6. Είσαι πολύ Drama Queen ρε παιδί μου! Είπαμε και ξαναείπαμε!
    Και δεν θέλω ηττοπάθειες τώρα που κανονίζω να σε κάνω και κουλτουριάρα!!!!
    Και αναμένουμε τις αλλαγές με ανυπομονησία ντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι!!!! Άμα είναι να γίνω κουλτουριάρα, θα αναβάλλω την κηδεία μου:))))
      Ετοιμάσου για τις αλλαγές φιλεναδίτσα μου!!!
      Ή είμαστε σούπερ μπλόγκες ή δεν είμαστε:))))

      Διαγραφή
  7. Ρε σε Δημητρούλα περίμενε λίγο βρε κορίτσι μου, όχι τώρα χειμωνιάτικα να τρέχουμε σε κηδείες. Θες να φορέσουμε και χαρούμενα χρώματα και θα διαγράφεται και η κυτταρίτιδα και δεν έχω προλάβει να γίνω κορμάρα ακόμα! προς το καλοκαίρι αν βολεύεσαι, αν και τότε θα έχω την βάπτιση και παλι δεν με βολεύει!
    Βρε αντε ξεκούνα τον μπιπ σου να σε δούμε σε λίγες μέρες να χαρούμε! την παλιά καλή Δήμητρα εεεε;; και κοίτα μαρή να σκάσεις παρέα με τον κουμπάρο και μέσα σε κανα κοφίνι, ικανή σε έχω!

    σμουτς και περιμένω τις αλλαγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. You're back!!!
    Αχ, σε νιώθω! Κι εγώ όταν κάτι έχω νομίζω ότι πεθαίνω.
    Και δεν τους μπορώ κι εγώ καθόλου τους γιατρούς. Σήμερα πήγαμε το μωράκι μας στο νοσοκομείο. Ευτυχώς μάλλον δεν είχε τίποτα, αλλά φρικάρω κι εγώ με το παραμικρό.
    Φίρμα ο Θοδωρής! Ε, πρέπει να σου δώσει ποσοστά!
    Πολλά φιλιά, αγαπημένη μου! Ελπίζω να είσαι καλά!
    Κι εγώ θέλω να συμμαζευτώ λίγο και να πάω λίγο πιο χαλαρά με το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα μας πέθανες άτιμο πλάσμα για άλλη μια φορά!!!!
    Μα να μην ζει κανείς το δράμα σου όλοι κάνουν πλάκα!!!
    Αγαπούλα μου καλή όλα καλά θα πάνε (ξέρεις ότι έχουμε τον ίδιο κάλο στον εγκέφαλο) και δεν θα μας τρέχεις σε μνημόσυνα !!!
    Άντε να δούμε αλλαγές!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάστα γερά Δημητρούλα!
    Όλα καλά θα πάνε...
    Αφού έχεις τέτοιο επιτελείο, μη σε φοβάσαι!
    Να πάνε όλα πολύ καλά με τον Παναγιωτάκη,
    Τα περιστάτικά που περνάνε τα παιδιά μας, μας αρρωσταίνουν περισσότερο εμάς, έχω να πω...
    Σου στέλνω φιλιά της καληνύχτας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα σχολιάσω καθοοοοόλου τις μ......που γράφεις περί Άδη και τα σχετικά, γιατί θα με κόψει η λογοκρισία, πανάθεμα σε έχω blog για παιδιά και δεν επιτρέπεται να βρίζω...μην έρθω και εκεί και σε τσουρομαδήσω λέμε!!!!
    Παρά ταύτα σου επιτρέπω, να κλαψουρίσεις λίγο, γιατί είναι πρώτη φορά. Καλά η κακά μαντάτα, είναι μόνο μαντάτα, περαστικά και δόξα τω Θεό αντιμετωπίσιμα. Φταίει που όταν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο ο εγκέφαλος κολλάει εκεί που δεν πρέπει και αρνείται πεισματικά να χρησιμοποιήσει την λογική.
    Είναι μόνο μια μπόρα και οι μπόρες περνάνε κοριτσάκι μου. Σε αγαπώ πολύ πολύ, να το ξέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ απολαυστικό το κείμενό σου Δήμητρα!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!! Δεν πιστεύω να τα έχεις κάνει πλακάκια με τον κουμπάρο και να παίρνεις ποσοστά;;;
    Καλό μήνα και καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητρουλίνα μουυυυυ!!!!!! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι η απουσία σου είχε να κάνει με αρρώστιες και τα σχετικά!!! λέω θα έχει βαρεθεί, δεν θα έχει χρόνο!!! είναι αυτή η αισιοδοξία σου και τρέλα συνάμα!!!! περαστικά που είναι και μην ακούω χαζομαρούλες!! και ναι, μια ζωή την έχουμε!!!! μη τη χαραμίσουμε να μυξοκλαίμε!!! καλά το λέω σε σένα να ακούω κι εγώ, γιατί τα ίδια κάνω!!! χαχαχαχα... μου αρέσουν οι αλλαγές, θέλω να δω τι ετοιμάζεις!!!!! ωραία κουμπαριά έχεις κάνει, δε μπορώ να πω!!!! και με κρακελέ,ε?? καλά πολύ μπροστά ο κουμπάρος λέμε!!!! φιλάκια πολλά πολλά!!!! love you+ a big hug!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι θεόμουρλη!!! Είσαι για δέσιμο!!!
    Κατ' αρχήν, όλα περαστικά να είναι, κορίτσι μου!
    Απο 'κει και πέρα, τί άλλο να γράψω? Οι γύρω σου είναι όντως ΗΡΩΕΣ! (Και συνεργάσιμοι στην όποια παλαβομάρα σου!!!) Εσύ είσαι για το Δαφνί και το παιδί σου πάει για γάμο! Ας μην παντρευτεί όμως ακόμα... Να έχει φυτρώσει το δοντάκι του Παναγιώτη!!!
    ;-)
    Όλα καλά να είναι, Δημητρουλίνι μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχαχαχα... Δήμητρα άσε το θαυματουργό κερί και τράβα άναψε μια λαμπάδα από τον Πανάγιο τάφο ίσα με το μπόι του Στράτου!! Ηρωας!!!! Ηρωας!!!

    Δεύτε τελευταίον ασπασμόν... (μτφ φιλί τεράστιο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρήκα μια αδελφή ψυχή !!!!
    Το τι κεράκια έχω ανάψει, τι τάματα έχω κάνει, το πόσο έχω σταυροκοπηθεί κατά καιρούς, δεν λέγεται......
    Στο κρακελέ δεν έχω φτάσει αλλά πολλά τα κοινά σημεία........
    ΄Ασε τις κηδείες προσωρινά, πάμε για γάμους τώρα και συμπεθεριά.......!
    Φιλάκια, μη χάνεσαι !!!!!!!!!!! Κάνε αλλαγές, κάνε ότι θες, να σε βλέπουμε όμως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλέ τι κρακελέ και ντεκουπάζ!
    Εγω του έχω πει να με βαλσαμώσει ,να με εχει μεσα στο σπίτι ,να με βλέπουν και να επιβλέπω τα πάντα! Πες του κουμπάρου να μάθει κι αυτην την τεχνική ,χρυσές δουλειές θα κάνει!
    για τις αρρώστιες δε θα μιλήσω ,ουτε γι αστείο δεν τις πιάνω στο στόμα μου! Μπορει να με θυμηθούν!Περαστικά σας ,σιδερένιοι αμφότεροι σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οκ τώρα είμαι σίγουρη οτι είσαι το alter ego μου!! Αμα σου πω οτι το τελευταίο διάστημα περνούσα κι εγώ τα ίδια.. Το πόσο μισώ τους γιατρούς και το τι τρέξιμο σ'αυτούς έκανα το τελευταίο διάστημα δεν περιγράφεται!! Και εννοείται οτι είμαι καλά!! Το κρακελε θα με περιμένει για πολύ ακόμη..χεχε!! Τι καλα που επανήλθες Δημητρούλα!! Μου έλειψες!! πολλά φιλιά ps. Οι ευχές σου για τα γενέθλιά μου ήταν οι καλύτερες που άκουσα φέτος!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να σου πω, φιλενάς !!! Δείξε κι αυτό στον κουμπάρο: http://www.bbc.co.uk/news/uk-26013278 να δει τι κάνουν στην Ευρώπη να παίρνει ιδέες !!! Και να είσαι κι η πρώτη στην Ελλάδα που θα κάνει πρόβα τζενεράλε στην κηδεία της !!! Αμ πώς !!!

    Περαστικά κι αγύριστα και ξανά να μην δείτε γιατρό ... ... ... ούτε πό μακριά !!! Κάνε μου αναπάντητη στο κινητό να σε πάρω όποτε είσαι εύκαιρη. Τρελοκομείο !!! Μουάτς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντώ πρώτη πριν απαντήσω στα άλλα κορίτσια για να ξέρεις κυρία μου πως έστειλα το λινκ στον κουμπάρο μου και το ήξερε ήδη! Αμ τι μας πέρασες! Είμαστε πολύ μπροστά από την εποχή μας λέμε!!!!!
      Επίσης έχε υπόψη σου πως συνεργάζεται εκεί στο Λόντον με μεγάλο γραφείο τελετών ελληνικό! Θα έχεις πάντα ένα κονέ (αχρείαστο να είναι!!!!! Χα χα χα)
      Φιλιά πολλά τρελιάρα μου Αγγελική!!! Σ'ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε τηλεφωνικώς λίαν συντόμως!!!!

      Διαγραφή
  20. Βρε άσωτη κόρη, που χάθηκες και ξέχασες να επιστρέψεις! Σε πεθυμήσαμε Δημητρούλα, αλλά χαλάλι σου. έπεσα κάτω από τα γέλια με την ανάρτησή σου.. Όχι με τα σοβαρ'α της υπόθεσης βέβαια, αλλά με τις δικές σου αντιδράσεις!!!
    Μια από τα ίδια κι εγώ, υποχόνδρια και νευρωτική όταν πρόκειται για αρρώστιες... Για γιατρούς δε, ούτε να τους δω!
    Πάντως σε χαίρομαι που μέσα στην ανησυχία σου σκέφτεσαι τους άλλους.. Για τη Σοφία λέω ντε, που τις βρήκες νέα καριέρα, και για τον κουμπαρούλη σου :) Χαχαχα!
    Κανόνισε να μας γράφεις συχνότερα!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλώς ήρθες και πάλι!!
    Να 'σαι πάντα καλά και χαρούμενη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δεν θέλω να ξανακούσω για κηδείες και φέρετρα.....Ο άντρας σου το διαβάζει το blog σου???Ελπίζω πως όχι....γιατί αν το διαβάζει θα πρέπει να γυρίσει σπίτι και να σου δώσει ένα χέρι ξύλο να συνέλθεις!

    Εγώ πάλι όταν είμαι άρρωστη και δεν είναι κάτι που φαίνεται δεν το λέω πουθενά,κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου και στους γιατρούς θα πάω μόνο αν φτάσει η κατάσταση στα άκρα.Δεν θέλω να κάνω τους άλλους να ανησυχούν και να τους μαυρίζω την ψυχή.Εξάλλου αν πω στον keyman πως έχω κάτι θα μου πει ορθά κοφτά:"άντε ετοιμάσου να πάμε στο νοσοκομείο".Δεν έχει αναβολές.....για τον keyman αν πονάς πας στο γιατρό αλλιώς μου λέει :"σταμάτα να κλαίγεσαι!!!!!"Και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο....πάντα αγανακτώ με την μαμά μου που συνέχεια όταν την παιρνω τηλέφωνο έχει να μου πει και για κάποιο καινούριο,διαφορετικό πόνο και όταν της λέω να πάμε στο γιατρό αλλάζει κουβέντα.
    Πωπω παρασύρθηκα και άρχισα την πολυλογία...αλλά αυτό το παθαίνω πάντα με τα υπέροχα γραπτά σου!

    Φιλιά και περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε τρελοκομειο ακομα και με τετοια αναρτηση μας εκανες να γελασουμε...~!!!Περαστικα να ειναι ολα και μην ακουω βλακειες επειδη εχεις και tredy κουμπαρο..ακου κρακελε φερετρο!!!θα με κανεις το googlαρω τωρα...χαχαχα Φιλια στα παιδακια σου που μεγαλωνουν και περιμενω τις αλλαγες!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μας έλειψες βρε τρελοκομείο, άντε να γελάσει το χειλάκι μας! Είσαι μεγάλο νούμερο κι εσύ ε; Αλλά μην μασάς, όλες εμείς οι ατρόμητες, από τότε που γίναμε μάνες, τρέμουμε με τα θέματα υγείας ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Δεν είσαι η μόνη λοιπόν!
    Υ.Γ. ευχαριστώ τόσο πολύ για το υπέροχο μήνυμά σου και σχόλιο, με συγκίνησες!
    Σε φιλώ κι ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά κάποια στιγμή. Και μην χάνεσαι! Περιμένω τις αλλαγές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Περαστικά και περασμένα όλα Δήμητρά μου και να ξέρεις πως το χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο για όλα! Φιλώ σε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. #$^^%$#$#%^^!
    Δε σου μιλάω! Είμαι θυμωμένη!
    Άργησες πολύ ! :(((

    Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις στης Φλώρας στο Παιχνίδι με τις λέξεις! Ίσως ξεθυμώσω έτσι!

    ΣΛ όμως κάργα!
    Να το θυμάσαι!
    Φιλί!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μην ξεχάσεις να περάσεις από το Παιχνίδι των λέξεων ε;
      Θέλω να δω αν θα με πετύχεις :)))
      Μουατς!

      Διαγραφή
  27. Άντε βρε κούκλα!
    Σε διάβασα και αναθάρρησα!
    Όλα καλά θα πάνε βρε ουφάκι, μην ανησυχείς!
    Ευτυχώς που έχεις σύζυγο λεβεντιά και φίλες τρελοκομεία γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω να την πάλευες!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάνω στην ωρα ηρθαν οι ευχές σου, μαζί με την πρωτοχρονια των βουδιστών χα χα.
    Ευχομαι η Νέα χρονια του πράσινου Αλογου να σου φερει υγεια με το τσουβαλι!

    Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα, φανταζομαι οτι υπερεβαλες σε ολα?!

    Παντως οι βολτες το βραδυ μόνη ειναι απόλαυση!
    Εισαι πολύ τυχερη που εχεις τετοιον κουμπάρο, ξερεις ποσο έχei φτάσει το undertaking.

    Μα καλα με αυτα τα τραγουδια φτιάχνεσε? Εμ δεν ειναι να απορεις γιατι εχεις χάσει την αισιοδοξία σου. Εχει δει πως τελειωνει το video clip του LOVE ME AGAIN του Τζόν Νιούμαν.
    Βάλε χρυσή μου κοπέλα αυτα τα τραγουδακια να δεις πως πρεπει να γλεντάμε την ζωη...
    http://www.youtube.com/watch?v=95BFPf8PB3w
    http://www.youtube.com/watch?v=EDDWshjJoWw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σαγαπω, σαγαπω, σαγαπώ! Εισαι η μια και μοναδική, η ανεπανάληπτη, η ατρομητη Δημητρα! Σε ευχαριστουμε Θεουλη που δεν θα μας την πάρεις μακριά :) Τι ωραίες και οι αλλαγές! Μου λειψες τρελοκομείο, σου στλενω ενα γλυκο φιλι και μια πολυ σφιχτή αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και εγώ!!!! και εγώ όπως η Γεωργία! Σ'αγαπάω πολύ και το ξέρεις!!!
    Θα τα πούμε την Κυριακή, φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ να δεις. Φοβάμαι να πάω στους γιατρούς, μη μου βρούνε αυτό που (δεν) έχω: μυαλό! Χαχα! Καλώς βρεθήκαμε και καλό Σουκου κι από δω! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από που έρχομαιαιαιαι; Από της Αγγελικής! Και τα έμαθα τα ευχάριστα κοριτσάρα μου!!! Θα είμαστε γερές, να παραλογιζόμαστε με τις αρρώστιες, άνετα και χαλαρά!!! Καλό Σαββατοκύριακο! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Bρε συνονόματη μια απο τα ίδια ειμαι και γώ και χειρότερηηηηη....χαχαχα πως μας αντεχουν αυτοι οι αντρες μας ;σε διαβαζα την νυχτα απο το κινητό και δεν μπορουσα να γραψω ...πηγα στο τελος και διαβασα όλα καλα ουφ!!!περαστικά στο μικρό σου!!!!μολις αρρωσταινουν οι δικοι μας αρρωσταίνουμε και μεις... ατρόμητες Δημητρουλες!!!!!ηρεμήστε !!!!να ειστε καλά!!!!!Ωραιες οι αλλαγες με τα φατσουλίνια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αμάν Δημητράκι!
    Τι Drama Queen παιδάκι μου, εσύ κι η Μάρθα Βούρτση στις παλιές ελληνικές ταινίες!
    Ευτυχώς που η κολόνα σε αντέχει ακόμα!

    Τί λουλουδάτο λες να φορέσω; Τί θα σού άρεσε;
    χιχιχιχιχι!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πόσο μοιάζουμε όμως Δημητρούλα! Κι εγώ συνέχεια με το θανατικό στο στόμα είμαι όταν αρρωσταίνω! Δε με προλαβαίνει στο δούλεμα ο Γιώργος! Για να φανταστείς την Κυριακή που πήγαμε τρεχάτοι στα επείγοντα γιατί ο μικρός είχε πυρετό που δεν έπεφτε κι εγώ έβηχα παροξυσμικά, πήραμε προτεραιότητα γιατί είπα στον γκισε υποδοχής πως υποψιάζομαι ό,τι έχω φυματίωση...άλλο να σου λέω κι άλλο να βλέπεις τα μάτια της γιατρού πως πετάχτηκαν έξω από το στρόγγυλο παραθυράκι επικοινωνίας!!! Για τέτοια κατάσταση υποχονδρίας μιλάμε!
    Ελπίζω να είσαι καλύτερα και καλή ανακαίνιση στο μπλογκάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλα δε φοβάσαι τις κατσαρίδες;;;Αχ ποσο σε ζηλευω!

    Τωρα με τους γιατρους και εγω μια απο τα ιδια. Ακομα και με τους οφθαλμιατρους

    Εγω μολις νιωσω κατι το γραφω στο google και φανταζεσαι τι και τι βρισκω...
    Ο συζυγος καθοτι κομπιουτερακιας μου ειπε πως θα μου αποκλεισει την προσβαση σε ενα φορουμ... για να μη διαβαζω ολα.οσα γραφουν.Προς το παρον δε το εχει κανει, ευτυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)