- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Η πρώτη της σοκοlacta και παντοτινή....?

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η πρώτη της σοκοlacta και παντοτινή....?

Τρελά μου φιλαράκια γεια και χαρά σας!!!

Πριν ξεκινήσω να σας μιλήσω σήμερα, θέλω να ξέρετε ότι πήρα την άδεια της πρωταγωνίστριας για να σας τα γράψω. Της 7,5 χρονης κόρης μου φυσικά!

Τα πρόσωπα:
Α' Γυναικείος ρόλος....η Αναστασία
Α' Αντρικός ρόλος....ο Θ.
Β' Γυναικείος......η μαμά (εγώ)
Β' Γυναικείος επίσης......η Λ. (μαμά του Θ.) εφεξής αποκαλούμενη....Συμπεθέρα!

Μες την εβδομάδα που μας πέρασε, μια ωραία πρωία ανηφόριζα να πάρω τα τέκνα μου από το σχολείο.  Ξάφνου ακούω φωνές. Η Λ. (η συμπεθέρα) μαμά ενός συμμαθητή της Αναστασίας που γνωρίζω μεν, αλλά λέμε ένα απλό "γεια".  Με φωνάζει λοιπόν αγχωμένη από μακριά! Σας παραθέτω τη στιχομυθία μας:

Εγώ: Τι έγινε καλέ? 
Συμπεθέρα: Θέλω κάτι σοβαρό να σου πω! Ο γιος μου......ξέρεις......είναι ερωτευμένος με την κόρη σου!
Εγώ:  (αφού έχω μείνει κάγκελο και πολύ συγκινημένη) Ο Θ? Αυτό είναι πολύ γλυκό!!! Γιατί όμως κάνεις έτσι?
Συμπεθέρα:   Ήθελα να σε προετοιμάσω πως θέλει να της κάνει ένα δώρο! Με έχει φάει να της αγοράσουμε κάτι!
Εγώ: Που είναι το πρόβλημα καλέ? Σε παρακαλώ όμως όχι κάτι λιγότερο από 24Κ!
Συμπεθέρα: (αφού έλιωσε) Έχουμε κρίση βρε συμπεθέρα, κάτι πιο οικονομικό:)
Εγώ: Εντάξει, 14Κ αλλά όχι φο:)

Την επόμενη μέρα στο σχόλασμα (μην τον δουν οι συμμαθητές και τον κοροϊδεύουν) έρχεται η μαμά του Θ. με μια κατακκόκινη σοκολάτα Lacta και επειδή εκείνος ντρεπόταν πολύ, την έδωσε η μαμά του στην Αναστασία, λέγοντάς της πως είναι δώρο από τον γιο της. 
Η κόρη μου την πήρε απλά και ανέκφραστα και πήγε στο Θ. και του είπε ευχαριστώ.
Εκείνος ο καημένος, κοκκίνισε, πρασίνισε, ίδρωσε, άλλαξε χίλια χρώματα. Ένα υπέροχο, γλυκό, τρυφερό αγόρι. 
Πάμε σπίτι. Δεν της λέω τίποτα μήπως ντρέπεται ή στραβώσει γιατί είναι και περίεργη. Περιμένω να μου μιλήσει εκείνη. Μέσα μου πολύ συγκινημένη και τρώγομαι! Ο πρώτος της θαυμαστής!
Περιμένω να δω πως το έχει πάρει μεν και δεν θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα δε και την επηρεάσω.
Τίποτα εκείνη. Τη ρωτάω αργότερα, γιατί φυσικά δεν έχω υπομονή, "Αναστασία γιατί σου έδωσε ο Θ τη σοκολάτα? Γιόρταζε?"
"Δεν ξέρω...μάλλον με αγαπάει, όλο με κοιτάει!" (μωρέ κοίτα αυτοπεποίθηση η δικιά σου!)
"Δεν ξέρουμε αν σε αγαπάει ή όχι, πάντως ήταν πολύ γλυκιά η κίνηση του.  Μην αρχίσετε αύριο τα δουλέματα με τις φίλες σου. Σας ξέρω εσάς τις γυναίκες! Ο Θ. είναι ντροπαλό αγόρι."

Τη ρωτάω αν μπορώ να το πω στο μπαμπά της και μου λέει ναι. Παίρνω το Στράτο (χωρίς να με ακούει εκείνη) και του τα λέω! Εγκεφαλικό εκείνος! Συνειδητοποίησε πως το κοριτσάκι του μεγάλωσε. "Ανέβασε το κοστούμι Νο2 από την αποθήκη" μου προστάζει!  (δυο κοστούμια έχει όλα κι όλα, ένα του γάμου και ένα που το έχει φορέσει στις βαπτίσεις των παδιών μας και σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις των τελευταίων 7 ετών!).

Το ίδιο απόγευμα είχαν ζωγραφική.  Φτάνουμε και βλέπω το Θ. να της έχει κρατήσει θέση δίπλα του. Κοντεύω να λιώσω εγώ η μάνα και η κακούργα η κόρη μου πάει και κάθεται απέναντι, δίπλα στην κολλητή της. Θα την καρύδωνα την άτιμη αλλά ξέρω πως οι κολλητές είναι υπεράνω! Γυναίκες!
Ο Θ. χαμηλώνει το κεφάλι.  
Πάω δίπλα του και τον χτυπάω στην πλάτη με συμπόνοια και σκέφτομαι "Καημένο αγόρι, δεν ήξερες που έμπλεξες! Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!".

Βγαίνουμε έξω με τη συμπεθέρα::
Εγώ: Κοίτα συμπεθέρα, ο γιος σου θα υποφέρει και δεν το θέλω! Στο λέω, δεν δέχομαι επιστροφές μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου:)
Συμπεθέρα: Όχι, όχι τη θέλουμε την Αναστασία. Είναι πολύ καλό κορίτσι και μια κούκλα!
Εγώ: Καλάααααα, πάντως όταν "τρώει" παντόφλα, μην μου πεις τίποτα! (όχι πως ξέρω εγώ από παντόφλες....ο δικός μου αντρούλης "τρώει" μόνο τηγάνια!!!)

Την άλλη μέρα η δικιά μου που δεν τη νοιάζει τι θα φορέσει και γενικά είναι αγοροκόριτσο, μου θέλει στόλισμα για το σχολείο! Αρχίσαμεεεεεε.
Στο σχόλασμα, βλέπουμε το Θ. και τη μαμά του και τον βλέπω να την κοιτάει και να λιώνει και η δικιά μου κάτι πονηρά, πλάγια βλέμματα. Αμάν λέω!
Στο σπίτι μου λέει "Μαμά ο Θ. όλο με κοιτάει στην τάξη".  "Και σε ενοχλεί αυτό?" της λέω.
"Όχι καλέ. Μου αρέσει!"  (πονηρά θηλυκά!)

Τη μεθεπόμενη μέρα βλέπω πάλι τη συμπεθέρα στο ανέβασμα για το σχόλασμα. Έρχεται γεμάτη χαρά μου λέει "Ο γιος μου από τη μέρα που χάρισε τη σοκολάτα έχει αλλάξει πολύ! Ενώ ήταν ντροπαλός, δεν έλεγε <<γεια>> ούτε στη γειτόνισσα, τώρα την καλημερίζει, ξυπνάει μες τη χαρά, είναι γενικά χαρούμενος! Ο έρωτας του έχει δώσει φτερά!"  (καλέ θα τρελαθώ! είμαστε αγαπησιάρικο σόι!!)

Μιλάμε ξέρετε πόσο ευφράνθηκε η καρδιά μου? Ο Θ είναι ένα πολύ καλό παιδί και νοικοκύρης. Όμορφος και τρυφερός.  Α, όλα κι όλα.  Να μην θέλω η κόρη μου να καλοπεράσει?? Να μην της μαγειρεύει ο καλός της ένα ρομαντικό dinner? Της καημένης της μαμάς της (εμένα δηλαδή) ο αντρούλης, αυγό ξέρει μόνο να βράζει:)
 Η Αναστασία μου ένα μικρό στραβοξυλάκι και πολύ πεισματάρα αλλά πολύ καλό και ευγενικό παιδί. Έχει αρχίσει  αυτές τις μέρες και όλο μου μιλάει για τον Θ. από εκεί που δεν την ένοιαζε. Θέλει να πηγαίνει περιποιημένη και ετοιμάζει τα ρούχα της από την προηγούμενη!  Καλέ χτενίζεται κιόλας που μέχρι πρότινος πήγαινε σχολείο σαν αναμαλλιασμένο πρόβατο!  Εκεί όμως που κατάλαβα ότι κάτι τρέχει περισσότερο είναι που δεν θέλει τα λέω στο μπαμπά της! (στους αναγνώστες και στις φίλες μου τις bloggers με αφήνει όμως! γνήσια blogoκόρη!)

Να, πάλι τώρα πριν λίγο που έπεσαν για ύπνο, με φωνάζει (αφού έχει κοιμηθεί ο αδελφός της) και μου λέει ψιθυριστά ¨"Μαμά δεν μπορώ να κοιμηθώ....θέλω να φωνάξουμε το Θ ένα απόγευμα σπίτι να παίξουμε".  (να τρέξω να ραφτώ????)

via
Εντάξει. Ότι και να περιγράψω (και δεν είμαι καλή στα συναισθηματικά εγώ) είναι λίγο. Το κοριτσάκι μου μεγάλωσε.  Άραγε νιώθει αυτά τα σκιρτήματα στο στομάχι της? Αυτά που νιώθαμε όταν είμαστε ερωτευμένοι τον πρώτο καιρό? Αχ πόσο όμορφος είναι ο έρωτας σε κάθε ηλικία.  Δεν ξέρω τι πρέπει να της λέω, πως να συμπεριφέρομαι, μην την κομπλάρω και μαζευτεί στο καβούκι της.  Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να σέβομαι την καρδούλα της και να της δίνω χώρο και χρόνο να ανθίσει.

Εύχομαι ολόψυχα να μην πληγωθεί ποτέ, να νιώθει αυτό το ερωτευμένο βλέμμα πάνω της 24/7. Ξέρετε ποιο λέω....αυτό που δίνει φτερά και μας κάνει ευτυχισμένους και αισιόδοξους!

Love is in the air tonight φίλοι μου:)

ps 1 Όσο σας γράφω έχω τσακίσει μια Lacta!
ps 2 Τη Lacta του Θ την τσακίσαμε οικογενειακώς εκείνο το βράδυ!!!
ps 3 Λέτε να σκάσει με μονόπετρο ή βιάζομαι?





78 σχόλια:

  1. ΚΑΛΕ ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    Κοιτα να δεις τώρα επειδή οι αναγνώστες σου δεν ξέρουν τι Βασιλειάδου είσαι,άσε τα παιδιά ήσυχα γιατί θα έχεις να κάνεις με εμένα! Πωπωπωπωπω πρεπει να βρω την συμπεθέρα να της τα πω ένα χεράκι και να πιάσω και την κόρη σου να την ενημερώσω για τα πλάνα σου!

    υ.γ. το ''θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι'' με πέθανε! ρε τον κακομοίρη τον Γεωργίτση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ πως δεν ξέρουν τι Βασιλειάδου είμαι οι αναγνώστες μου:)
      Και οι πέτρες το ξέρουν αυτό!!!!
      Άσε την κόρη μου ήσυχη εσύ! Βρήκε ένα καλό παιδί, θα μας χαλάσεις το προξενιό!!!

      Διαγραφή
  2. Καλα έχω λιώσει σα τη λακτα λέμε... Να σας ζήσουν τα ερωτευμενα πιτσουνακια!!! Και μια χαρά τη βλέπω τη συμπεθερα !! Προλαβαίνεις δε πρλαβαινεις να ραφτεις Δημητρουλα :-D . Πάντως όπως και να έχει εύχομαι στο κοριτσάκι σου να ζήσει τέτοιες στιγμες με όλο τους το μεγαλείο.. Πολλά πολλά φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν προλαβαίνω λες Ελπιδάκι??? Στείλτε καλέ κανά haute coutoure κατά δω μην ξοδεύομαι:)
    Αχ ναι, να τις ζήσει όλες αυτές τις στιγμές το κοριτσάκι μου!!! Μόνο που τη βλέπω έτσι, ανατριχιάζω λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχαχχα με πέθανες βραδιάτικα!Κλαίω και κυλιέμαι στα πατώματα!!!
    "Ο Θ είναι ένα πολύ καλό παιδί και νοικοκύρης"
    "(να τρέξω να ραφτώ????)"
    "Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!"
    Είσαι Θεά αγάπη μου!
    Έχεις ακόμη να δεις πολλά.Απλώς είσαι πρωτάρα και ευσυγκίνητη!
    'Οταν θα την κυνηγάνε τρεις να σε δω τι θα κάνεις!!!
    Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου που μεγαλώνει Δημητρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πουλάκι μου τα ξέρεις απο την άλλη πλευρά ε;;; Έχεις το γιο σου τον κούκλο και διώχνεις τις θαυμάστριες ε;;;
      Αχ Μιραντάκι μου πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια!! Πότε της έφτιαχνα φρουτόκρεμα, τώρα της φτιάχνω το μαλλί για να είναι όμορφη:)

      Διαγραφή
  5. Αχ Δημητρούλα μου, είσαι το αγαπημένο μου τρελοκομείο, στο λέω!
    Αρχίσατε ε; Εμ έχετε και κορίτσια και κάνετε τ' αγόρια μας να λιώνουν. Αχ αχ!
    Μα τι γλυκό! Τα θυμάμαι βρε τα σκιρτήματα, αλλά εγώ δεν έπαιρνα lacta...
    Άντε καλή σας αρχή.
    Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται εσύ να μην έπαιρνες lacta! Τέτοιο γλυκό κορίτσι!!!!
      Επειδή τη βλέπω τη δουλειά με τα αγοράκια σου που είναι κουκλιά, τα κοριτσάκια θα λιώνουν και εσύ θα ετοιμάζεις εδέσματα συχνά πυκνά για να τα προσφέρουν αντί lacta στον έρωτά τους:)

      Διαγραφή
  6. Κάτσε να πάρω εγώ τηλέφωνο την Αναστασία αύριο να της πω πως πρέπει να φέρεται γιατί μου φαίνεται πως η μαμά της ... ... ... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν !!!

    Καταρχήν, όταν πήρε την Λάκτα έπρεπε ν' απαντήσει "Ευχαριστώ πολύ, αλλά να ξέρεις ότι μου αρέσει περισσότερο η ΙΟΝ". Θέλουν τσιγάρισμα οι άντρες ... γίνονται πιο νόστιμοι έτσι ;-)
    Στη ζωγραφική της βάζω μεγάλο βαθμό που πήγε και κάθισε με την κολλητή ! Μπράβο της, έδειξε κύρος και αυτοπεποίθηση ... ... ... μη δίνουμε και πολλά θάρρητα.

    Αχ μωρέ !!! Τι όμορφοι που είναι αυτοί οι πρώτοι έρωτες !!! Να τους ζήσει όσο πιο έντονα γίνεται !!!

    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!!!! Αγόρια έχεις εσύ πουλάκι μου! Σκέψου να τους κάνουν τέτοια βασανιστήρια αύριο μεθαύριο τα γκομενάκια, θα σου πω εγώ:)))
      Άντε και στα δικά σας εύχομαι! Καλομελέτα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Τους κάνω πλύση εγκεφάλου καθημερινά, μη φοβάσαι ! Όλο "η μαμά σας αγαπάει πιο πολύ από όλους" και "δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς που θα σας αγαπήσει πιο πολύ από μένα" κλπ. τους λέω. Μας βλέπω να πρωταγωνιστούμε σε ρημέικ του Ψυχώ σε λίγα χρόνια - χαχαχαχαχαχαχαααα !!!

      Διαγραφή
    3. Κακία πεθερά:)))) χα χα χα
      Καλά, και εγώ κακιά πεθερά θα γίνω, δεν το συζητώ!!! αυτά που κοροιδεύω, θα τα κάνω!!!
      Βλέπω τα παιδιά μου να μετακομίζουν σε άλλη ήπειρο!!!!

      Διαγραφή
  7. Αχουουου μωρέ, τι τέλειοι αυτοί οι πρώτοι έρωτες! Μην ακούς τι σου λένε, τα ίδια και χειρότερα θα έκανα και θα σκεφτόμουν κι εγώ η τρελαμένη μάνα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Μαριαντίνα, πες τα:)))
      Θα σε νιώθω και εγώ σε 6-7 χρονάκια που η Νικολέτα σου θα αρχίσει τα ίδια. Εδώ θα είμαστε πάλι να τα μοιραζόμαστε:)

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/11/13

    χχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ
    Απίστευτη η πιτσιρίκα σου, το παιζει δύσκολη στην αρχή κι έτοιμη να το ψήσει στο ταψί το παλικαράκι!!!!!
    Πωπω πρεπει να ναι τρομερή ζουζούνα!!!
    Αχ απιστευτα ολα αυτα!ευχομαι να τα ζήσει στο έπακρο κι ανώδυνα!!!!!
    Κι ευσ ασε τα συμπεθέρα και συμπεθέρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ λες και το ξέρε πως τα ίδια έκανα και εγώ! Όχι τόσο μικρή βέβαια. Μετά τα 15!
      Άλλαξαν οι εποχές Μαρία!!! Δεν ξέρω από μου θα μου ρθει το εγκεφαλικό κάθε φορά:)
      Είναι η άτιμη φοβερή προσωπικότητα!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  9. αχ αυτοί οι παιδικοί έρωτες!!! καλέ τι μου θύμησες!!!! εγώ του δικού μου στο δημοτικό του έφτιαχνα ζωγραφιές και ολόκληρα γράμματα όταν κλείναμε για γιορτές! εκείνος είχε πει στη μητέρα μου τότε πως ήθελε να με παντρευτεί.. μετά άλλαξα σχολείο και έχασα το τυχερό!! χαχαχαχα.. απολαυστικές στιγμές ζείτε εκεί!!! σε νιώθω!!! αα θέλω ενημέρωση, να μάθουμε πως θα εξελιχθεί η σχέση!!!!!! φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Ευάκι μου. Θα σου στέλνω προσωπική ενημέρωση εσένα:)
      Δηλαδή άλλαξες εσύ σχολείο ενώ είχες έτοιμο το αμόρε??? Θα τρελαθώ!!! Φαντάζομαι κλάματα,κακό!
      Έμαθες ποτέ τι έκανε αυτό το αγόρι? Εγώ πάντως που αγαπούσα στο Δημοτικό το Δημήτρη και εκείνος με έφτυνε, ακόμα τον θυμάμαι. Τον είχα πετύχει πριν λίγα χρόνια και είχε γίνει χάλια! Α πα πα πα, ήμουν τυχερή:)

      Διαγραφή
    2. εννοείται πως θέλω ενημέρωση!!! καλά εγώ τόσα σχολεία που είχα αλλάξει δε στέριωνε τίποτα!!! χαχαχαχα.. να σου πω και να τον δω δεν είμαι σίγουρη πως θα τον αναγνωρίσω, έλειπα και τόσα χρόνια από το Ηράκλειο! μου είχε πει όμως ο πατέρας μου πως τον βλέπει καμιά φορά στη λαϊκή, ο πατέρας του είναι τυροκόμος. :)

      Διαγραφή
  10. 'Άντε άντε, πιάνε να ράβεις τα προικιά, βγάλε και τα χρυσαφικά και πιάστε τα τραγούδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέχω Μαρθουλίτα, τρέχω!!! Και είμαι και ακαμάτρα καλέ για να ράψω! Κανά χρυσαφικό θα της φυλάξω απο τις γιαγιάδες της γιατί εγώ μόνο τη βέρα μου έχω:)
      Φιλάρες πολλές!!!

      Διαγραφή
  11. Nα ζησουν!!Να ζησουν!!!!Καλα μια μικρη θεα η Αναστασια!!!και καλα δεν με νοιαζει στην αρχη και μετα ....στολισματα και αυπνιες!!!χαχα Τι ομορφα αυτα τα συναισθηματα..τοσο αθωα!!!καλα αμα μου ερθει και το Κωνσταντινι με θαυμαστη...θα πεθανω...!!!!χαχαχα ο μπαμπας εγκεφαλικο!!! Αντε φιλεναδα τρεχα να ραφτεις γιατι βλεπω ειναι μεγαλος ερωτας,θα ερθουν να στην ζητησουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράβομαι, ράβομαι Αλεξάνδρααααααα
      Ράψου και εσύ εντομεταξύ γιατί το Κωνσταντίνι σου μεγαλώνει...καλομελέτα!!!!

      Διαγραφή
    2. τετοια λεγε μου...χαχα Προς το παρον ενας πιτσιρικος της τραβαει τα μαλλια..λες να υπαρχει ερωτας απο πισω;;;χαχαχα

      Διαγραφή
  12. άρχισε να πλέκεις και ζιπουνάκια χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν έχω και προικιά να φτιάξω! Φωτιές μ'ανάψανε λέμε!!!!!!

      Διαγραφή
  13. χαχαχα την απόλαυσα αυτή την ανάρτηση...τα γλυκούλια μου τι αθώα που είναι...άντε και καλούς απογόνους..ουπςς...βιάστηκα μάλλον έτσι; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι λες να γίνω νέα γιαγιά στα 50 σαν την Άννα Βίσση???
      Πάω για μποτοξάκι! Πως θα βγω στα περιοδικά και στα κανάλια???

      Διαγραφή
  14. Εντάξει μαμά και κορη είστε απαιχτες. Εμπλεξε ο Θ και η συμπεθέρα....

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θ εσύ, Θ η κόρη μου, εντάξει, σας βόλεψα! Αν κρίνω από τον δικό σου Θ, είστε τυχερές αμφότερες.
      Τα καλύτερα παιδιά παίρνετε:)
      Η συμπεθέρα και ο Θ έμπλεξαν και ακόμα δεν το έχουν καταλάβει!!! χε χε χε

      Διαγραφή
  15. Εχω αρχίσει να γελάω από την αρχή της ανάρτησης και όσο διαβάζω σκέφτομαι τι θα περάσω η δόλια μάνα με τον ερωτύλο γιο μου. Γιατί - πέσαμε ακριβώς στην περίπτωση - απὀ χθες με τον άντρα μου γελάμε με το εξής: ο πεντάχρονος γιος μου ερωτεύτηκε την Χ. στο νηπιαγωγείο, για την οποία μας έχει ζαλίσει βδομάδες τώρα, στη γιορτή του σχολείου μας την έδειξε και χθες το μεσημέρι, που πήγε ο άντρας μου να τον πάρει, τον είδε να πάει να της δώσει ένα αποχαιρετιστήριο φιλάκι - στο μάγουλο, ντε! έχουμε και τακτ- κι εκείνη δεν τον άφησε!
    Αχ, κακούργες γυναίκες!!!
    Μήπως να ραφτούμε μαζί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί να ραφτούμε, μαζί Μαίρη!!!
      Να σου πω κάτι? Την κόρη μου δεν την φοβάμαι. Είναι τσαούσα και ξύπνια. Ξέρω πως θα κάνει σωστή επιλογή. Τον άλλο, τον μικρό τον χαλβά που σαν άντρας είναι αθώος και άβγλατος, εκείνον φοβάμαι μην την πατήσει.
      Γι'αυτό λέω και εγώ "κακούργες γυναίκες"!!! Εμείς βέβαια είμαστε άλλο, είμαστε εξαίρεση στον κανόνα:)
      (να ελέγξεις τη νύφη πριν την βάλεις σπίτι!!! χα χα χα)

      Διαγραφή
  16. Α χα χα μου θυμισες τον πίνακα του Γύζη τα ''Aρραβωνιάσματα''!
    Καλε ουτε που θυμαμαι πως ενιωθα στα 7 μου για τα αγορια. Παντως η Lacta ήταν η αγαπημενη μου σοκολάτα τοτε. Βεβαια δεν βρέθηκε κανενας ανεπροκοπος συμμαθητης να μου κανει δωρο μια... θα τον ειχα παντρευτει στα σιγουρα καθ οτι γλυκατζού απο τα γενοφάσκια μου :)
    Ευχομαι να βρεθουνε μόνο καλά αγόρια στην στράτα της Αναστέζια εως ότου βρεθει αλαμπρατσέτα με τον έναν και μοναδικό ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασα να αφήσω τις ευχές μου για υπέροχες χριστουγεννιάτικες μέρες και νύχτες με μπόλικο φαγητό και γέλιο!

      Διαγραφή
  17. χαχαχαχα α ρε Δήμητρα, κατουρήθηκα στο γέλιο!!!!!! δε θα σχολιάσω εδώ, θα σε πάρω τηλέφωνο να σου τα πω ένα χεράκι!!! εγώ η έμπειρη γιατί καθότι γνωστό έχω και 2 κόρες μεγαλύτερης ηλικίας βεβαίως, βεβαίως :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήμητρα γέλασα πολύ με την ανάρτηση. Σκέφτομαι πως θα αντιδράσω εγώ όταν ο γιος μου αρχίσει να ερωτεύεται.
    Πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ααχχαχαχαχαχαχχαχαα. Δεν υπάρχεις! Ήθελα να σε έβλεπα από μια γωνιά στα σκηνικά που μας διηγείσαι :) Ο Θ. ξέρει με τι πεθερά θα μπλέξει; Μήπως να το ξανασκεφτεί πριν στείλει τη 2η Lacta;

    P.S. Ξέρεις τι μου έκανες τώρα, ε; Πάω να πάρω μία Lacta. Την Lacta-ρισα η εγκυούλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχαχα καλά Δήμητρα δεν υπάρχεις, μιλάμε τρελό γέλιο, ρε τι κορίτσι είσαι εσύ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα τι συγκινητικο!!! Καλα κ οι διαλογοι με την συμπεθερα ολα τα λεφτα! Κ κοιτα το μονοπετρο αν ειναι κατω σπο 24κ να μη το δεχτειτε! Ειπαμε οχι τσιγκουνηδες!!!! Αντε με το καλο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είσαι μεγάλη μάρκα Δημητρούλα! Καλέ αθεόφοβη προξενιό και στην κόρη σου θα κάνεις; Αλλά κι αυτή η τσαχπινογαργαλιάρα....το παίζει δήθεν δύσκολη. Εσένα μοιάζει; Χιχι! Γελάω απίστευτα και η κόρη μου με κοιτάζει παράξενα! Αυτό με το μουστάκι, τα 24 καράτια ήταν όλα τα λεφτά! Άραγε να νιώθουν σκίρτημα σε αυτή την ηλικία; Δεν ξέρω είχα ερωτευτεί λίγο μεγαλύτερη! Τι χτυποκάρδι!!!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καρδιοκατακτήτρια η μικρή! Ο πρώτος της θαυμαστής! Φαντάζεσαι μετά από χρόνια να παντρευτούνε!
    Εμάς ο Μιχάλης αγκαλιάζει όλα τα κοριτσάκια που συναντάει. Ερωτιάρης μας βγήκε!
    Να σε δω όταν θα ερωτευτεί ο Παναγιωτάκης τι πεθερά θα είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμπεθερα με πεθανες!!!!
    Δεν μου ειπες ολη την ιστορια οτι η Αναστασία ετοιμαζεται για να παει σχολειο !!σκετη τρέλα !
    περιμενω αυριο λεπτομέριες!!!!
    τυχερά τα καινούργια συμπεθέρια !
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/11/13

    Ααααααααχχχχχχ.... πόση γλύκα!!!!!!!!!!!!! Τί όμορφες στιγμές!!!!!! Και πόσο ωραία τα έγραψες!!! Να σου ζήσουν βρε! Άντε και να τα χαίρεστε τα παιδιά! Βεβαίως, περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, έτσι;;;;;

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όση ώρα ρουφούσα το κείμενο σου ενα χαζό χαμόγελο ειχα στα χείλη μου!! Αυτό τα λέει όλα!! Περιμένω τις εξελίξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι τέλεια ανάρτηση!
    Τόσο γλυκιά, τόσο τρυφερή, με έκανε να χαμογελάσω!
    Σε συγχαίρω πάντως για την ψυχραιμία σου!
    Εγώ θα είχα πάθει 10 εγκεφαλικά, 5 ανακοπές, θα την είχα κλείσει σε γυάλα και θα της είχα αγοράσει ζώνη αγνότητας!
    Μ’ αρέσει και η κόρη σου πάντως! Σκληρό καρύδι και ζόρικη, όπως πρέπει να είναι μια γυναίκα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άλλος φέρνει την Lacta κι άλλος θα ψήσει τα αρνιά!!!δεν παίζεσαι με τίποτα Δημητρούλα μου!!να τα χαίρεστε βρε τα παιδιά!!και ραφτείτε άμεσα!!!δεν προλαβαίνετε!!κι εγω έχω αγόρια και τα έχω ζήσει αυτά!!έγραψες όμως απίστευτα την ιστορία αυτή που άμα την δεί η εταιρία της Lacta θα θελήσει να κάνει σεναριάκι διαφημιστικό το story σου!!!φιλάκια άπειρα γλυκούλα μου..ένα όμορφο βραδάκι σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλέ Δήμητρα, πότε έγραψες ανάρτηση και δεν το πήρα χαμπάρι; Α πα πα! Βρε τι χαζομαμά είσαι εσύ που καμαρώνεις για τις κατακτήσεις τις κόρης σου !!!! Αχ Αναστασία, καρδιές καις! Και το τσιτσιρίζεις κιόλας το παλικάρι! Βλέπω τον μπαμπάκα να μην ξανακοιμάται ήσυχος!
    Κάτι μου λέει όμως Δημητρούλα, πως εσύ νιώθεις περισσότερες πεταλούδες στο στομάχι από την κόρη σου!
    ΦΙλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ααααααχ!
    Κι εγώ είχα ένα θαυμαστή στο νηπιαγωγείο. Με αγαπούσε κι ας του έριχνα 3 1/2 κεφάλια...
    Τι φοβερή η ατάκα με το μουστάκι... Μήπως του φέρνει λιγουλάκι και του Γεωργίτση;;;
    Θέλουμε και τις κατακτήσεις του Π. !!!!
    Σε φιλώ βιαστικά βιαστικά!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αααααχ, τι ωραία! Εγώ το βρίσκω τέλειο!!! Και μ'αρέσει η Αναστασία που είναι δύσκολη, αμ πώς;;; Άστην να είναι στην αρχή σκληρή κι ας μαλακώνει μετά :-) Χεχεχεχε!
    Φαντάζομαι τον Στράτο και χαμογελώ...χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σε διάβαζα και ένα χαμόγελο πέρα ως πέρα ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου!

    Να σας ζήσουν Δήμητρα! :P
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγκινήθηκα,χαμογέλασα και ξεκαρδίστηκα με τα γραφόμενα σου Δήμητρα!Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες συμπεθέρες!!! Και ΝΑΙ να ραφτήτε οικογενειακώς!!!!Χάρηκα που σε διάβασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλενάδα, παρ' όλο που κάποια τα ήξερα συγκινήθηκα και γέλασα πολύ! Το Αναστασάκι το όμορφο, το καλό περιποιείται;;; Θα τρελαθώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Ααααχ! Τι ωραία που είναι αυτά! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δημητρουλίνα ένα παιχνιδάκι σε περιμένει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν μπορώ να σταματήσω τα γέλια!!!!!!Απίστευτη είσαι!!!!Αχ!Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία!!!!Τόσο μοναδικός!!!!Εμένα τον έλεγαν Βασίλη,δευτέρα δημοτικού λέμε τώρα....Ακόμα τον θυμάμαι.Τον βλέπω στις παλιές αυτές φωτογραφίες που έχουμε όλη η τάξη μαζί-ξέρεις αυτές που είμαστε όλοι χωρίς δόντια-και αναπολώ εκείνες τις εποχές!!!Η πιο αγνή αγάπη!
    Μπράβο σου!Ακόμα μια υπέροχη ανάρτηση,αργείς αλλά το πετυχαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλε τι αξια έχει ενα μονοπετρο μπροστα στη LACTA , πως σε καμαρωνω Δημητρακι μου που χωθηκε με τα μπουνια στα βαθια συμπεθερια σας φιλω ολους πολυ πολυ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χαχαααααααααααα...τέλειο!!!Να σας ζήσουν!!!!
    Πολλά φιλιάααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απο νωρις στα βασανα!!! Τι εχουν να δουν τα ματια σου... (βγαζω την ουρα μου απ' εξω, ο δικος μου ειναι μικρος ακομα!)
    Καλο βραδυ κοριτσι, φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στο έχω ξαναγράψει νομίζω. Καθόμαστε και γράφουμε βαθυστόχαστες αναρτήσεις, βγάζουμε ωραίες φωτογραφίες, τις επεξεργαζόμαστε, προσέχουμε τον φωτισμό, το τι θα γράψουμε, πως θα το γράψουμε και έρχεται η κυρα Δήμητρα και γράφει τα πράγματα όπως τα σκέφτεται και σπάει τα κοντερ με τα σχόλια. Κατάλαβες; χαχαχα Πολύ τρυφερή ανάρτηση. Σ' αγαπώ πολύ μωρό μου <3. Πάω για μια lacta τώρα.και φταις εσύ γι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εντάξει...εγώ γιατί άργησα να σε ανακαλύψω??????Δεν παίζω!Έχω χάσει πολλά αλλά θα σε ξεζουμίσω να τα διαβάσω όλα!
    Είσαι απολαυστική,τέλος!
    Όσο για τα παιδιά...σε καταλαβαίνω μάνα,έχω 3 και η μία που φέτος πάει γυμνάσιο, είναι κάθε πρωί μπροστά απ'τον καθρέφτη...αλλά δεν της αρέσει κανείς λέει...κάτι μου βρωμάει..λεεεες???
    Σε φιλώ και χάρηκα που βρεθήκαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πού είσαι ??????
    Και γιατί εγώ λείπω από αυτό εδώ το πανηγύρι?????
    Πώς πάει το ειδύλλιο ???? Χα,χα,χα, αρχίσαμεεεεεεεεεεε !!!!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απόλαυση όπως πάντα η ανάρτησή σου! Γλυκιά σαν τη lacta!
    Καλώς τα δεχτήκατε τα συμπεθέρια. Δαχτυλίδι δε βλέπω και αγχώνομαι.
    Λες να τα γυρίσει ο γαμπρός? Περιμένω τα νεότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλά ρε συ Δημητρουλα πότε την έκανες αυτή τη γλυκιά ανάρτηση! Το δώσαμε το κορίτσι πάει? Πολύ μ'αρεσε! Φιλιά ολόγλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πού είναι καλέ το σχόλιό μου???
    Ώχουουουουου...
    Πάντως και όταν το πρωτοδιάβασα το post και τώρα, την ίδια κατάληξη είχα: ΓΕΛΙΟ!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
    (Ελπίζω να μην φτάσατε σε φάση τυπώματος προσκλητηρίων!!!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα Δήμητρα μου, χάρηκα και εγώ πάρα πολύ που σε γνώρισα από κοντά και τελικά είμαστε περισσοτερο κοντά από όσο γνωρίζαμε!!! Η ανάρτηση σου και ο τρόπος που περιγράφεις την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία για ολη την οικογένεια,με πρωταγωνίστρια την μικρή κορούλα σου είναι απλά μοναδική απολαυστική και τόσο πραγματική!!! Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε,καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα! Άντε να μας πεις τη συνέχεια.
    Έχεις βραβείο http://www.beautyandthemist.com/2013/12/new-blogger-awards-its-all-greek-to-me.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λοιπόν μικρή...εγώ πέρασα να σου ευχηθώ. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν Δημητράκη!!!Πόσο χαίρομαι που φροντίζετε όλες μαζί το κορίτσι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλά έχω ρίξει το γέλιο με συγκίνησες κι όλας στο τέλος χα χαχα! Αχχχ έρωτας!!
    Να περνάτε καλά και καλές γιορτές Δημητρούλα μου!!
    Πες μας πως εξελίχθηκε το ειδύλλιο :)
    Φιλάκια στα μουτράκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά, σε σένα και στους αγαπημένους σου Δήμητρα!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πες μου, ότι τόσον καιρό εξαφανίστηκες, γιατί ετοιμάζεις τους γάμους της κορούλας! :) Καλή χρονιά σας εύχομαι Δήμητρα και ότι αγαπάτε! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. I hope you have a fabulous New Year!

    Με αγάπη για σας Δημητράκι μου!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αχου ποσο χαριτωμενο,με συγκινησε η ιστορια σας!!!!!Sweet Memories!!!!!!Love is in the air!!!!!!! <3
    Το τραγουδι μου για τους μεγαλους ερωτες: http://www.youtube.com/watch?v=69hFWD9R0yY
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλή χρονιά Δημητρουλίνα!!!!!! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα!!!! φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. καλη χρονια κουμπαρα που χαθηκες εισαι καλα; θελουμε νεα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλη χρονια αγαπες μου σας φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εμένα μου έκανε εντύπωση η συγκίνησή σου για το γεγονός. Αλλά θά ερθει και εμένα ο καιρός μου και εχω και αντρες ευαισθητους σαν τον Θ.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μα πού είσαι ??????
    Μας λείπεις !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μα τι περνάνε και αυτα τα μικρά....ωραια η ιστορία σας ...εχουμε και μεις τετοια Δημημτρούλα ...ερωτευμενη η δικια μου απο το προνηπιο με τον Θ αλλα αυτος το παιζει σε διπλο ταμπλο χαχα και η δικη μου κολλημενη εκει ...αντε να δουμε..παντος λεει θα τον καταφερει χαχα
    Ευχομαι να ειστε όλοι καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)