- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Κλείσαμε τα έξι κι όποιος αντέξει:)

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κλείσαμε τα έξι κι όποιος αντέξει:)

photo
Ζω. Ναι φίλοι μου είμαι εδώ ακμαία και αλλοπαρμένη.

Αποσυντονίστηκα μετά της διακοπές, το ομολογώ. Άρχισαν και τα σκολεία και πλέον έχω στο σπίτι και πρωτάκι και δευτεράκι!!! Μεγάλα πράγματα λέμε!!!
Πέρυσι είχα ένα μαθητή και μια δραστηριότητα τέκνου. Φέτος Χ 2 όλα!!! Με νιώθετε μάνες ε???

Η αλήθεια με το blogging είναι πως άμα το αφήσεις, σε αφήνει...
Εκεί που είχα συνηθίσει στα ξενύχτια για blogging, το καλοκαίρι με γύρισε ρεμάλι να κοιμάμαι με τις κότες! Ξεσυνήθισα.

Προσπάθησα πολλάκις να γράψω, χωρίς αποτέλεσμα. Οι απανταχού θαυμαστές μου όμως κινδύνευαν με λιμοκτονία, βομβάρδιζαν με emails τα εισερχόμενά μου, έτσι είπα να μην τους τεζάρω! Μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου έχει φτάσει η χάρη μου! Ο φίλος μου ο Γιάννης από το σούπερ μάρκετ, με ρωτάει κάθε φορά "Άντε, πότε θα γράψεις!". Όπως καταλάβατε τους αναγκάζω και εκεί να με διαβάζουν, με δημοκρατικές διαδικασίες πάντα "ή θα με διαβάζετε ή δεν ξαναψωνίζω απο εδώ:)"

Σήμερα λοιπόν ετοιμαστείτε για τρομερή φλυαρία!!! Έχω καιρό να γράψω και το αξίζω!

Θα σας μιλήσω για ένα λιγότερο ευχάριστο και ένα πολύ ευχάριστο συμβάν!!! Δεν ήθελα να τα διαχωρίσω σε ξεχωριστές αναρτήσεις, διότι στενάχωρες αναρτήσεις εγώ δεν κάνω!!!!

Με αφορμή λοιπόν τα 6α γενέθλια του μικρού άντρα του σπιτιού, του Παναγιώτη μας στις 23 Σεπτέμβρη, αποφασίσαμε να του κάνουμε ένα πάρτι μιας και ο καημένος σαν δεύτερο παιδί είναι ριγμένος (ναι, το ομολογώ...η Αναστασία πρόλαβε και καλές εποχές).

Ο καημενούλης μου όμως αρρώστησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ακριβώς εκεί κοντά στα γενέθλιά του. Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας.  Εγώ η δυνατή (υποτίθεται) μαμά έκλαιγα, σκεφτόμουν αρνητικά πως έχει κάτι πολύ σοβαρό, κλπ κλπ κλπ.   Ευτυχώς τελικά δεν ήταν κάτι απειλητικό για τη ζωή του, ένα μικρόβιο στο αίμα που τον γέμισε εξανθήματα σε όλο το σώμα όμως πραγματικά τρομερά στην όψη!  Όταν αρρωσταίνει το παιδί σου ακόμα και με το πιο απλό πράγμα, μαυρίζει η ψυχή σου, σκοτεινιάζει ο ουρανός!  Ο καημενάκος μου ράγιζε την καρδιά που τον έβλεπα με ορούς και φάρμακα. Ήθελα τόσο πολύ να βγούμε από το νοσοκομείο όπως και εκείνος άλλωστε. Μου έλεγε "Μαμά πάμε σπίτι μας"  "θέλω την αδελφούλα μου" (με την οποία πλακώνεται συνήθως), "θέλω να αναπνεύσω καθαρό αέρα", "θέλω την κυρία Λιάνα μου" (την παιδίατρό μας-όταν τον εξέταζαν άλλοι γιατροί), "μου πήρες όλο το αίμα" (όταν του έπαιρναν αίμα), κλπ άλλα συγκινητικά και αστεία συγχρόνως.
Τα τηλέφωνα είχαν σπάσει, ήθελαν όλοι να έρθουν να μας δουν αλλά δεν τους άφηνα. Σε ένα νοσοκομείο γεμάτο μικρόβια δεν ήθελα κανείς να κολλήσει και φυσικά να μην μεταφέρουν στον Παναγιώτη κάτι άλλο μιας και ήταν πεσμένο το ανοσοποιητικό του.
Υγεία!!! Πόσο πολύτιμο αγαθό! Δυστυχώς όταν κλονιστεί το συνειδητοποιούμε πως την έχουμε δεδομένη. Όσοι λοιπόν την έχουμε, να την προσέχουμε και να την εκτιμούμε!!! Είμαστε τυχεροί.

Όσο λοιπόν ήμασταν στο νοσοκομείο τα δυο μας όλη μέρα, κάθε μέρα (ο μπαμπάς μας πήγαινε-έλα δουλειά-σπίτι-Αναστασία-νοσοκομείο), σκέφτηκα πως ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση φέτος να μην κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι να γιορτάσουμε την υγεία του και φυσικά τα 6α του γενέθλια!!!

Επειδή έχουμε πολλούς φίλους και βάλε και τους συμμαθητές του, ανέβαινε το κόστος τρομερά, στο σπίτι δεν χωρούσαμε, σε παιδότοπο δεν ήθελα (για οικονομικούς και άλλους λόγους), το επεξεργαζόμουν πολύ. Ήμουν σε τρομερό δίλημμα. Ήθελε να καλέσει τους συμμαθητές του που ήταν πολλοί, ήθελε κάποιους κολλητούς εκτός σχολείου, ήθελε και η μάνα και ο πατέρας δικούς τους φίλους με παιδιά, άστα να πάνε!!! Αναγκαστήκαμε να κάνουμε δυστυχώς περικοπές και με αυτές κιόλας, φτάσαμε στα 40 παιδάκια και 30 μεγάλους, λίγο προς βάπτιση αντί πάρτι το γεγονός:)

ΠΟΥ

Που θα κάναμε λοιπόν αυτό το πάρτι με τόσο κόσμο και χωρίς πολλά λεφτά???
Το βρήκα....στη Γιορτή! Σε ένα μαγικό μέρος που πάμε συχνά τα παιδιά κούνιες και εξερευνήσεις μες στο δάσος, μιας και δίπλα ακριβώς είναι ο Βοτανικός κήπος Χαϊδαρίου που επίσης πάμε συχνά. Έχει μέσα στον υπέροχο χώρο εστιατορίου και καφέ, ένα μικρό πάρκο, με ξύλινα τραπέζια για πικ νικ και κούνιες για τα παιδιά. Είχα δει να κάνουν πάρτι εκεί κάποια Σάββατα ή Κυριακές που πηγαίναμε. Οπότε ο κύβος ερρίφθη!  Δεν χρειαζόταν να πληρώσουμε ενοικίαση χώρου. Είναι ελεύθερη μεν η πρόσβαση, προφυλαγμένος δε ο χώρος για τα παιδιά. Πήγα μια βδομάδα νωρίτερα να μιλήσω στο καφέ-εστιατόριο για τους καφέδες που θα κερνούσαμε τους μεγάλους και όλα οκ.

Τη μέρα εκείνη στόλισα με μπλε μπαλόνια το χώρο, πιάνοντας τα ανάμεσα στα δέντρα.  Μου έφτιαξε και η Σίνα γιρλάντες με σχήμα ποδοσφαρικής φανέλας που έγραφαν "Παναγιώτης".


ΠΩΣ

Δεν είχα κάνει ποτέ θεματικό πάρτι στα τέκνα μου. Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν που μπλογκάρω, με τόσο υπέροχες ιδέες πάρτι που έχω δει στο ίντερνετ και με ακόμα πιο υπέροχες μπλογκο-φίλες που έχω (Β15), γινόταν να μην κάνω θεματικό πάρτι???

Το θέμα το επέλεξε ο ίδιος φυσικά. Το ποδόσφαιρο, τι άλλο!!! Είχε ήδη ξεκινήσει σε ομάδα, πριν αρρωστήσει και το γούσταρε τρελά. Στην αρχή μου τα χάλασε με τα χρώματα γιατί ήθελε κίτρινο+μαύρο (χρώματα ομάδας που παίζει) μαζί με μπλε+μαύρο (ομάδα που υποστηρίζει...Inter Milan).
Βρε χρυσέ μου, βρε καλέ μου τσίρκο θα το κάνουμε!!! Εγώ πάρτι κιτς δεν κάνω η μάνα!!!

Ευτυχώς με λίγο πλύση εγκεφάλου, καταλήξαμε στα χρώματα μπλε-λευκο.
Ωραία, αλλά εγώ ήμουν άσχετη από όλα αυτά τα ωραία που έβλεπα στο διαδίκτυο και εκτυπωτή δεν είχα! Ποιος θα μου τα φτιάξει οέο???
Έσπευσαν οι Β15 να με βοηθήσουν.
Η μαγική μου Σίνα του Είμαι Παιδί και Sugar & Pearls που μου έφτιαξε όλα τα εκτυπώσιμα.  Της είπα πως ΔΕΝ είχα απολύτως τίποτα στο μυαλό μου και μαζί με κάποιες ιδέες που μου είχε στείλει το Ασπασάκι μου και το Κατερινάκι του Ανθομέλι και με έσωσαν, έκατσε η Σίνα εμπνεύστηκε και έψαξε άλλα τόσα και μου έφτιαξε δεκάδες πράγματα!!!  Δείτε εδώ σε ανάρτησή της. Μιλάμε το κοριτσάκι μου με απογείωσε!

Όλα αυτά τα εκτυπώσιμα τα σχεδίασε και έφτιαξε η Σίνα του Είμαι Παιδί και Sugar & Pearls

Μου έφτιαξε και αυτή τη σούπερ πρόσκληση που την τύπωσε και έγινε χαμός όταν τη μοίρασα! Χαμός λέμε! Έβαλε και το πράσινο σαν εφέ από το χόρτο του γηπέδου. Προσθήκη που έδωσε την σούπερ πινελιά σε όλο το ποδοσφαιρικό μας πάρτι!!!  Το κείμενο δικό μου, το layout όλο της Σίνας!


Η ημερομηνία αποφασίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.  Από το νοσοκομείο βγήκαμε δυο βδομάδες νωρίτερα αλλά ήθελα να γίνει εντελώς καλά διότι το ανοσοποιητικό του είχε πέσει με τα δεκάδες φάρμακα που είχε πάρει.  Και όσο ο καιρός ήταν μαγικός αρχικά...όσο έφτανε η ημερομηνία και ειδικά τη βδομάδα εκείνη έκανε παγωνιά και έβρεχε καθημερινά! Ξυπνούσα κάθε μέρα με το άγχος. Το δελτίο καιρού όμως έλεγε για το Σάββατο εκείνο πως θα έχει λίγα σύννεφα, κρύο και ευτυχώς όχι βροχές!

ΔΩΡΑΚΙΑ

Άρχισα τις προετοιμασίες.  Ένα από τα βασικά πράγματα ενός επιτυχημένου πάρτι, είναι φυσικά τα δωράκια! Καλώς ή κακώς παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες, τα παιδάκια χαίρονται τρελά με αυτά! Μπορούσα να μην κάνω? Έλα που ήταν και πολλά τα άτιμα τα τέκνα! Το μπάτζετ δεν με έπαιρνε για πολλά.  Ιδέες για δωράκια άπειρες μου έδωσε η Κατερίνα όπως σας είπα και παραπάνω! Τελικά κατέληξα σε τρία δώρα παρακαλώ και χωρίς πολλά λεφτά (σε σχέση με τα παιδάκια βέβαια)!!!
1) Χρωμοσελίδες με θέμα το ποδόσφαιρο. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα χιλιάδες. Επειδή δεν είχα εκτυπωτή, τα έστειλα με email στον αγαπημένο μας ξάδελφο που μένει παραδίπλα, μου τα τύπωσε και τα έβγαλα φωτοτυπίες σε ένα βιβλιοπωλείο (τα γράφω για όσες φίλες στερέψουν από ιδέες και δεν έχουν καταπληκτικές μπλογκοφιλενάδες όπως εγώ!!!).  Αγόρασα και πράσινα λαστιχάκια να τα τυλίξω. Για τα αγόρια "αγοράκι και μπάλα" και για τις τσούπρες "κοριτσάκι και μπάλα".
2) Φουρφουράκια.  Η Σίνα μου έφτιαξε φουρφουράκια σε διάφορα χρώματα του πάρτι φυσικά τα οποία μοίρασα στα παιδάκια και δεν ήξεραν ποιο χρώμα να διαλέξουν!
3) Marshmallows στα χρώματα του πάρτι.  Το Σοφάκι μου πρότεινε τα δοκιμασμένα απο το Χατζηγιαννάκη τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει και στην μοναδική βάπτιση σταθμό της Δωροθέας. Πεντανόστιμα και πενταμάλακα!!!  Δεν κάνω διαφήμιση εδώ αλλά πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Πήρα τηλ στην εταιρεία και επειδή δεν κάνουν λιανική, μου έδωσαν το τηλ των καταστημάτων που συνεργάζονται στην περιοχή που με βόλευε. Πήρα αμέσως, παρήγγειλα τα χρώματα που ήθελα (λευκό, πράσινο και γαλάζιο/μπλε) και την άλλη μέρα τα έφεραν. Να τα λέμε και τα καλά!!!
Η κάθε σακούλα έχει 100 τμχ περίπου, οπότε επί 3 χρώματα = 300 τμχ και έβαλα στο κάθε σακουλάκι 6 τμχ να είναι πλούσια και λαχταριστά!!! Φυσικά περίσσεψαν και τα τσακίσαμε, πήραν τα παιδιά και στο σχολείο να κεράσουν κι άλλα φιλαράκια.
Τα τύλιξα λοιπόν σε σακουλάκια με κορδελίτσες στα ίδια χρώματα και πέρασα ένα καρτελάκι που μου έφτιαξε η Σίνα που έγραφε "ευχαριστώ πολύ Παναγιώτης".



ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δεν είχα την Κατερίνα  εδώ να μας κάνει τον διασκεδαστή, αλλά μου έδωσε χιλιάδες ιδέες και πήρα άλλες τόσες από τα περίφημα πάρτι τους που αφήνουν εποχή. Δείτε με θέμα Ninja, ζωγραφική, δεινόσαυρους, χαβανέζικο, στο camping, και πολλά άλλα.

Θέλαμε οπωσδήποτε να φέρουμε ένα μάγο-διασκεδαστή που έχουμε συναντήσει σε άλλα πάρτι αλλά και βάπτιση και τα παιδιά τον λατρεύουν. Είναι και γείτονας και φοβερό παιδί. Τα παιδιά ακόμα μου λένε γι'αυτόν όπως και οι φίλοι τους όταν τους συναντώ στο σχολείο ή μιλάμε στο τηλ. Είναι οικονομικός και έκατσε και πολύ παραπάνω από τις δύο ώρες που είχαμε συμφωνήσει γιατί τα παιδιά δεν τον άφηναν να φύγει, χωρίς να μας χρεώσει τίποτα έξτρα. Το καλλιτεχνικό του είναι Ramirez! Έπαιξε άπειρα παιχνίδια μαζί τους μες τη φύση, μετά τους έκανε μαγικά κόλπα, εμφάνισε λαγουδάκι, στήθηκαν σε ουρά να το χαϊδέψουν με απόλυτο σεβασμό και προσοχή. Ενώ λοιπόν είχα αγοράσει κώνους να παίξουμε ποδόσφαιρο, είχα φέρει μπάλες, είχα τυλίξει μικροδωράκια να παίξουμε παιχνίδια, δεν κάναμε τίποτα από όλα αυτά αφού ο μάγος τους απασχόλησε σχεδόν τρεις ώρες και μετά τα άτιμα έφυγαν στις κούνιες!
Φορούσαν όλα φόρμες και ρούχα απλά όπως είχε ζητηθεί στην πρόσκληση και έτσι ένιωθαν άνετα και cool!!!

Ramirez...ο απόλυτα αγαπητός μάγος! Κινητό 698 4410645

ΦΑΓΗΤΟ

Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν επικεντρώθηκα πολύ και γιατί τη βδομάδα του πάρτι έλειπε ο Στράτος επαγγελματικό ταξίδι, δεν είχα αμάξι και είχα χιλιάδες εκκρεμότητες αλλά και γιατί τα παιδιά δεν νοιάζονται για το φαγητό αλλά για όλα τα άλλα στο πάρτι.  Αφοσιώθηκα λοιπόν σε όλα τα υπόλοιπα και είπα πως όσον αφορά το φαγητό θα έπαιρνα από το φούρνο της γειτονιάς μας τυροπιτοειδή, θα έφτιαχνα σαντουιτσάκια κομμένα στα τέσσερα (ιδέα που είδα πάλι απο το Ανθομέλι για να μην τα κάνω μεγάλα και πετιούνται), πιροσκί και μπόμπες που θα έφτιαχνε η κουμπάρα μου Δήμητρα, κέικ η φίλη μου η Δήμητρα (πολλές οι Δήμητρες!) και αγόρασα μπισκοτάκια, κρακεράκια, κουλουράκια και διάφορα τέτοια που τρώγονται με τα χέρια και δεν θέλουν μαχαιροπήρουνα κλπ. Δεν είχαμε ούτε τον χώρο να μεταφέρουμε χιλιάδες πράγματα εκεί αλλά ούτε και τα χρήματα να κάνουμε υπερπαραγωγές. Καφέδες κεράσαμε όλους τους γονείς από το καφέ εκεί και φυσικά είχαμε χυμούς μαζί και νερό.

Δύο ακόμα ιδέες που βρήκα από δύο καταπληκτικά blogs που διαβάζω σαν τρελή, είναι οι εξής:

Κουβαδάκια με δημητριακά από την Κατερίνα των Kapa για τα άκρως καλοκαιρινά γενέθλια του Γιώργου. Τελικά δεν βάλαμε δημητριακά, ούτε χρησιμοποιήσαμε κουβαδάκια, την προσαρμόσαμε την ιδέα στα μέτρα μας. Έφτιαξε η Σίνα θηκούλες ποπ κορν στα χρώματα του πάρτι και τις γεμίσαμε διάφορα σνακ (κρακεράκια, ποπ κορν, πατατάκια, κλπ που έφερε η φίλη μου η Λίτσα). Ανάρπαστα έγιναν!!!

Λουξάκια μπλε χωρίς ανθρακικό και λεμονάδες, ντυμένα με ετικέτες από την Ερμιόνη του The one with all the tastes από τη μοναδική βάπτιση της Ισμήνης.  Μου έφτιαξε η Σίνα ετικέτες που έγραφαν "Παναγιώτης", τις κόλλησα και το αποτέλεσμα τους ενθουσίασε όλους!  Έβαλα και σε μπουκάλια νερού και έγινε χαμός λέμε! Μα ποιος είσαι γιε μου και με νερό στο όνομά σου!!!



Οι χαρούμενες, ενθουσιασμένες και απορροφημένες φατσούλες που έβλεπα, με ικανοποιούσαν απόλυτα.  Οι γονείς είχαν ξεχάσει πως έχουν παιδιά και είχαν πιάσει το μπίρι μπίρι όταν δεν χάζευαν το μάγο.
Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να πρωτοκάνουν και τι να πρωτομασουλήσουν.
Έκανε κρύο αρκετό-18 βαθμούς (post διόρθωση...πρέπει να είχε 15-λίγο για την εποχή), ο ήλιος έφευγε κι ερχόταν αλλά η διάθεση ήταν ανεβασμένη!!!



ΟΙ ΤΟΥΡΤΕΣ

Λέω "οι τούρτες" και όχι "η τούρτα" γιατί μαζί με τον Παναγιώτη είχε γενέθλια και η αδελφούλα μου. Της πήρα λοιπόν μια τούρτα και εκείνης και της κάναμε έκπληξη. Για εκείνη επέλεξα την Κυρία Χαχανούλα επειδή με ξετρέλανε όπως και την ίδια!!! Έχουμε και όλα τα βιβλία τους σπίτι και τα παιδιά όταν την είδαν, αυτή επέλεξαν για τη θεία τους!!!

Τη δική μας τούρτα που θα ήταν ποδοσφαίρου θα μπορούσα να τη φτιάξω αλλά πραγματικά δεν πίστευα πως θα τολμούσα τέτοιο εγχείρημα για τόσα άτομα. Και αν δεν πετύχαινε??? Δεν το πήρα το ρίσκο και προτίμησα την ασφαλή οδό του ζαχαροπλαστείου:)
Το Ασπασάκι μου είχε στείλει μια φοβερή τούρτα (δεν τη βρίσκω τώρα) και με τη φώτο πήγα στο ζαχαροπλαστείο. Μοιάζει λίγο με αυτή. Τους είπα να βάλουν απλά πράσινο σκούρο ζαχαρόπαστα και απο πάνω μόνο τις γραμμές του γηπέδου λευκές και δυστυχώς μου έβαλαν και σαντιγί και χαλάστηκα αλλά μικρό το κακό.  Ήταν καταπληκτικές στη γεύση. Η ζαχαροπάστα (ή αμυγδαλόπαστα) είχε γεύση πικραμύγδαλο. Ήταν φανταστική!!!

Εντωμεταξύ επειδή το κόστος των τουρτών θα ήταν αρκετό για τόσα άτομα, δεν πήρα πολλά κιλά (όσα μου πρότειναν στο ζαχαροπλαστείο) αλλά ρίσκαρα με λιγότερα.  Όταν λοιπόν κόβαμε την τούρτα, έλεγα "με τρόπο" στην κουμπαρίτα μου που την έκοβε: "μικρά κομμάτια, μικρά, για να φτάσει" και όταν είδα ότι θα περισσέψει (όπως και έγινε),  φώναζα "καλέ φάτε τούρτα, έχουμε πολύ!!!" Αμ πως!

τα κολλητάρια 



η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Παρόλο που ο χώρος εκεί είναι ιδιωτικός (δεν ξέρω τι "παίζει" με το Δήμο) και παρόλο που έχουν άνθρωπο και καθαρίζει καθημερινά, υπήρχαν παντού γόπες και αρκετά σκουπίδια. Γιατί παρακαλώ, όλοι εσείς που καπνίζετε πετάτε κάτω τα αποτσίγαρα στην παιδική χαρά???  Καλά, για τα σκουπίδια τι να πω! Πραγματικά απορούμε καμιά φορά γιατί δεν πάμε μπροστά σαν λαός και δεν κοιτάμε πρώτα να είμαστε καθαροί και να έχουμε παιδεία! 
Καθαρίσαμε φυσικά τα πάντα και τα αφήσαμε πιο όμορφα και παστρικά από πριν! Όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι δηλαδή. 

Ευχές για τον μικρό μου άντρα!

Xρόνια πολλά γλυκό μου, πανέμορφο αντράκι! Μικρέ μου λεβέντη εσύ! Πλακατζή, θεατρίνε και πεισματάρη.  Υπναρά, αεικίνητε και γλυκατζή.  Παραπονιάρη, ατίθασε αλλά και μυγιάγγιχτε:)
Σε λατρεύω απίθανα πολύ! Όταν με κοιτάς λιώνω, θέλω να σε ζουπάω και να σε λιώνω στα φιλιά! Με κάνεις και γελάω τόσο πολύ με τις χαζομάρες που κάνεις αλλά κλαίω κιόλας από το πόσο στοργικός είσαι με τα μωράκια και τα ζωάκια.
Να είσαι πάντα γερός, τυχερός και ευτυχισμένος και να είμαστε αγαπημένη οικογένεια!!!
(αχ αυτοί οι γιοί, αχ αυτοί οι γιοί!! αχ αυτό το οιδιπόδειο!!)


Ευχαριστίες

Ευχαριστώ την αγαπημένη μου κουμπάρα Δήμητρα, τη φίλη μου Δήμητρα, την κουμπάρα μου Λένα, τη φίλη μου Λίτσα, την ξαδέλφη μου Αναστασία, τη φίλη μου από Λιθουανία τη Ράσα, για όλα όσα έκαναν για το πάρτι. Ξέρουν εκείνες. Μαγειρέματα, κιλίμια που έφεραν για να κάθονται τα παιδιά, βοήθεια για στήσιμο και καθαρισμό μετά, φωτογραφίες πάρτι, υποστήριξη.

Ευχαριστώ όλες τις φίλες μου που ήθελαν πολύ να με βοηθήσουν αλλά δεν τις άφησα γιατί δούλευαν και ήθελα να έρθουν ξεκούραστες και χωρίς ευθύνες. Ξέρουν αυτές!!!

Ευχαριστώ τη Σίνα για όλα τα υπέροχα που μου έφτιαξε με αγάπη και μεράκι.  Είναι πραγματικά καταπληκτική σε αυτό που κάνει και παίρνει το κάθε θέμα προσωπικά και το απογειώνει. Δείτε πρόσφατη δουλειά της εδώ και εδώ και το καινούριο της site Sugar & Pearls.
Ευχαριστώ την Κατερίνα και την Ασπασία που με βοήθησαν πάρα πολύ με τις ιδέες τους!!!!
Ευχαριστώ και τις φίλες μου τις μπλόγκερς, τις Β15 που με στήριξαν η καθεμία με τον τρόπο της, μου έστελναν θετικά vibes για να πάνε όλα καλά και ήταν έτοιμες να έρθουν με το πιστολάκι να στεγνώσουν το χώρο:)

Τις ευχαριστίες τις γράφω γιατί πραγματικά με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μας, ακόμα και αυτοί που δεν έκαναν κάτι πρακτικό, μας στήριξαν και είχαν καλή διάθεση.

Θέλω απλά να πω, πως δεν χρειάζεται τρομερό κόστος να κάνεις ένα πάρτι όμορφο. Ακόμα και αν έχετε μικρό σπίτι, βγείτε σε πάρκο, σε παιδική χαρά, σε γήπεδο. Μου το έλεγε η Κάτια από τότε το Μάρτη, στα γενέθλια της κόρης μου που δεν ήξερα τι να κάνω.  Ο κόσμος πλέον το τολμάει.  Με μικρό κόστος κιόλας.  Και αν έχετε μαγικούς φίλους όπως εγώ και σας βοηθήσουν κιόλας, θα κάνετε υπερπαραγωγές.  Ο καιρός είναι ένα ρίσκο, αλλά πόσο συχνά βρέχει στην Ελλάδα? Δεν είμαστε Αγγλία:)  Το κρύο το παλεύουμε, η βροχή είναι η δύσκολη!!!


Κλείνω (επιτέλους) με Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες για αύριο Σάββατο και φυσικά στην αφεντιά μου!!! Να με χαίρεστε!!!

Σας αφιερώνω για κέρασμα, ατάκα του λατρεμένου μου και πανέξυπνου συζύγου, όταν του είπα το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας που μου πρότεινε η υπάλληλος (θα αλλάξουμε τηλεφωνική εταιρεία + ίντερνετ στο σπίτι):

Εγώ:  Μου είπε η κοπέλα ένα πολύ οικονομικό πρόγραμμα με 3,5 ώρες σταθερά και μισή ώρα κινητά.
Στράτος:  3,5 ώρες σταθερά? Τι να σου κάνουν? Εσύ αυτές τις τρως για πρωινό!!!
(πιο πρωινό? μεζεδάκι είναι!)

Δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω αλλά να μην ανησυχείτε για μένα φιλαράκια μου, θα επανέλθω δριμύτερη:)


70 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεστε τον Junior!
    Αργείς αλλά μας χορταίνεις,
    Μ΄αρέσουν οι ιδέες σου Δήμητρα μου και κρίνοντας από το αποτέλεσμα το απολαύσατε μικροί μεγάλοι!

    Ο χώρος που λες ήταν και δικός μας αγαπημένος μαζί με τον διπλανό Βοτανικό Κήπο του "Διομήδους", που λίγοι γνωρίζουν. Σκαρφαλώναμε ψηλά στο λόφο κι απολαμβάναμε τη θέα της Αθήνα έως κάτω στον Πειραιά, τον Σαρωνικό!

    Χρόνια σου Πολλά! Να σε χαιρόμαστε και να επανέλθεις!

    Σας φιλώ πολύ-πολύ!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμπιάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις ευχές και τς λόγια σου!
      Εννοείται πως πάμε και εμείς στο Βοτανικό κήπο για εξερευνήσεις, περπάτημα και παιχνίδι. Ταίζουμε και τα χελωνάκια. Είναι ένας μαγικός χώρος που πολλοί δεν γνωρίζουν δυστυχώς.
      Πόσο χάρηκα που έχουμε περπατήσει στα ίδια μέρη:)

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι! Να είναι πάντα γερός και δυνατός, χαρούμενος και τυχερός! Και φυσικά χρόνια πολλά σε 'σένα! Ό,τι καλό επιθυμείς για 'σένα και την οικογένειά σου να γίνει πραγματικότητα, πολύ πολύ σύντομα! Ευχές και για την αδελφή σου επίσης!
    Εκπληκτικά όλα Δήμητρα! Το κάψατε κανονικότατα! Και του χρόνου ακόμα καλύτερα, χωρίς περιπέτειες!
    Πολλές καλημέρες και καλή επάνοδο στο blogger!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Πηνελόπη, πρωινή πρωινή βλέπω:)
      Σου άρεσαν και σένα;; Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις όμορφες ευχές σου. Το κάψαμε όντως!!!
      Άντε να δούμε, θα επιστρέψω ή θα με φάει το πάπλωμα τώρα το χειμώνα;;;
      Φιλιά πολλά:)

      Διαγραφή
  3. Είσαι απολαυστική βρε Δήμητρα!!!χαχαχαχαχαχχα
    Ότι έπρεπε για να ξεκινήσει ευχάριστα η μέρα!!!

    Όλα πολύ όμορφα αλλά η πρόσκληση είναι όλα τα λεφτά!!!

    Χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!!!

    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πεπάκι!! Τι καλά που σε καλημέρισε η ανάρτησή μου!
      Και εμένα η πρόσκληση ήτα η αγαπημένη μου:)
      Σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  4. Έλα βρε κοριτσάκι καλημέρα!
    Την περίμενα πώς και πώς την ανάρτηση σου. Να τον χαίρεστε τον ταλαιπωρημένο μικρούλη σας, είμαι σίγουρη ότι θα τα έδωσε όλα στο πάρτι του και θα πέρασε τέλεια.
    Πάρα πολύ όμορφο το θεματικό σας πάρτι και πρωτότυπο. Πολύ προσεγμένα όλα και ο χώρος υπέροχος! Πολύ προτιμότερος από ένα σπίτι ή παιδότοπο. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και ειδκά μετά από μια τέτοια περιπέτεια.
    Να ευχηθώ και σε σένα προκαταβολικά χρόνια πολλά για αύριο!
    Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο, να είσαι πάντα δυνατή, γερή, αεικίνητη και κεφάτη και να σε χαίρεται όλη η οικογένεια.
    Φιλιά πολλά κοριτσάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιονάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
      Μου έδωσες τρομερή ιδέα με τα λουξάκια που απογείωσε το πάρτι! Τρελάθηκαν τα μικρά!!! Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω και τα μαγικά τζικέικς σου σε ποτηράκια!! Στο επόμενο πάρτι:)

      Διαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!1ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ !!!!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΠΆΡΤΙ ΣΑΣ !!!!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ !!!!!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ !!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μωρέ γλυκιά μου Κική!!! Τι άτομο εισαι που με σκεφτόσουν τοσο καιρό, παρολο που δεν γνωριζομαστε:)
      Πολύ σ'ευχαριστώ για όλα!!!

      Διαγραφή
  6. Στις 31 Οκτωβρίου έχω γενέθλια... Παρακαλώ να μου ετοιμάσετε και εμε΄να ένα τέτοιο πάρτι υπερπαπαραγωγή!!!

    Καταπληκτικό!!!

    Να σου ζήσει ο μικρούλης σου και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε θέμα και σ'έχω έτοιμη!!!
      Για το Χριστινάκι μας δεν θα κάνω τα καλύτερα;;;;
      Πες μου τι δώρο θες...το Χιού Τζάκμαν μέσα απο τούρτα ή το Θ με εισιτήρια για μαγική κρουαζιέρα γιατι θυμάμαι πως με τα αερόπλανα δεν τα χετε καλά:)
      Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστίνα!!

      Διαγραφή
  7. Άντε επιτέλους εμφανίστηκες!!! Χρόνια πολλά στο γλυκό σου αγοράκι και περαστικά! Υπερπαραγωγή το πάρτυ σας, καλά λένε οτι αν έχεις καλούς φίλους όλα γίνονται.
    Παρατήρησα όμως οτι κάτω κάτω στην ανάρτηση γράφεις με τοοοοοσοδούλικα γράμματα "δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω...". Ελπίζω να μην το εννοείς!!!
    Φιλάκια πολλά και χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα Λίνα όλα τα πιάνει το μάτι σου:)
      Σ'ευχαριστώ πολύ που ήρθες να μας ευχηθείς εδώ στο ταπεινό μπλογκοσπιτάκι μου.
      Είσαι κούκλα!!!
      Όσο για τους φιλους, πραγματικά το εννοώ και ειμαι σίγουρη πως το ξέρεις και εσύ. Όταν εισαι γεμάτος καλους φίλους, εισαι τυχερός!!!!

      Διαγραφή
  8. Φανταστικό το παρτάκι σας Δημητρούλα!!! Στο είχα πει από τότε ότι θα είχε μεγάλη επιτυχία. Ήμουν σίγουρη!Όλα πανέμορφα! Ο χώρος, η διακόσμηση, οι τούρτες, τα δωράκια για τα παιδιά!!! Είμαι σίγουρη ότι όλοι περάσατε φανταστικά και η ιδέα σου να το κάνετε υπαίθριο ήταν μαγική (να χρησιμοποιήσω και δικούς σου όρους - χεχε). Ακόμη και να είχατε μεγάλο σπίτι, δε νομίζω ότι 40 παιδάκια και 30 μεγάλοι θα τα περνούσαν καλύτερα στο σπίτι. Εκεί υπήρχε ελευθερία κινήσεων, πράσινο (που ταίριαζε χρωματικά και με το θέμα σας) παιδική χαρά, τραπεζάκια πικ νικ. Τέλεια! Τι να λέμε τώρα...
    Σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά και τις ευχαριστίες. Ωστόσο δε θεωρώ ότι έκανα κάτι σημαντικό να δέχομαι δημοσίως ευχαριστίες. Με μεγάλη μου χαρά έψαξα και πρότεινα κάποιες ιδέες και χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσαν. Όμως χωρίς τη δική σου υποστήριξη και επιλογή οι ιδέες δε θα μετουσιώνονταν σε όμορφες δημιουργίες. Η Σίνα μας έκανε το θαύμα της πάλι. Όσο για τον μάγο...μαγικός! χαχα

    Φιλάκια. Να χαίρεσαι τον άντρα της ζωής σου!!! (σορρυ Στράτο, αλλά εσύ έρχεσαι δεύτερος. Χαχα)
    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας μάγος....μαγικός!!!! Χα χα χα
      Ασπασία μου αγαπημένη με βόηθησες πολύ με τις φοβερές ιδέες που έψαξες και βρήκες απο το pinterest και ταίριαζαν απόλυτα με την αισθητική μου και του πάρτι φυσικά. Εγώ ειμαι βόδι με το pinterest και η συμβολή σου ήταν καθοριστική μαζί φυσικά με της Σίνας και της Κατερίνας. Με γλύτωσες ώρες ψαξίματος. Γίνεται να μην σε ευχαριστήσω δημοσίως;;; Αμαρτία (που λέει και η διαφήμιση). Χα χα χα
      Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα. Σ'ευχαριστώ που είσαι φίλη μου.
      Γλυκά τρελά φιλάκια στη Δάειρα που γιορτάζαμε μαζί και φυσικά στη μπέμπα στην κοιλίτσα σου.

      Διαγραφή
    2. Φιλάκι τρελοκομειάκι μου :)

      Διαγραφή
  9. Δημητρούλα μου να το χαίρεσαι το αντράκι σου! αυτό είναι μαρή που δεν το χεις με τα παρτυ?? φαντασου και να το είχες! το μερος καταπληκτικό και το κραταω στα υποψη να παμε μαζι τα τεκνα απο ανοιξη που θα εχει μεγαλωσει λιγο και ο μαχαραγιος! τα οσα εφτιαξε η Σινα απαιχτα! τα παιχνιδια ο μαγος και οι δραστηριοτητες...μα γι κα! αλλά μαρή τουρτα κυρια χαχανουλα για την sis? απαπαπαπαπαππαα!
    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου τρελιάρα Μαχάμα με το ανακαινισμένο μπλογκοσπιτάκι σου το όμορφο!!!
      Θα πάμε και μαζί εκει όλες οι φιλενάδες με τα τέκνα μας να κάνουμε ενα μπλογκοπάρτι!!! Το εχω στα υπόψιν εδω και καιρό!! Να μεγαλώσει και ο μαχαραγιούλης μας και μετά!!
      Το Σινάκι μου, με απογείωσε τη μάνα! Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τα σχεδιάσω, εκτυπώσω και κόψω όλα αυτά μόνη μου. Θα ηταν παντελής αποτυχία.
      Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σου Μαχάμα μου καλή!!!! Ψυχάρα μου εσύ!

      Διαγραφή
  10. Πού είσαι βρε παιδί μου; Περιμένω, περιμένω, πουθενά η Δήμητρα!
    Χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω ανάρτησή σου και μάλιστα τόσο μεγάλη και χαρούμενη!

    Πρώτα απ' όλα να πω χρόνια πολλά στον Παναγιώτη, να είναι πάντα χαρούμενος κι ευτυχισμένος κι εσείς να τον καμαρώνετε! Κρίμα που ταλαιπωρήθηκε με τους γιατρούς, αλλά τέλος καλό όλα καλά! :)

    Το πάρτυ υπερπαραγωγή, δεν περίμενα κάτι λιγότερο εξάλλου! Μπράβο και σε εσένα και σε όλες τις.. συνδιοργανώτριες! Είμαι σίγουρη οτι τα πιτσιρίκια διασκέδασαν πολύ!

    Φιλιά πολλά σε όλους σας!
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είμαι Αθηνούλα μου!!! Σου έλειψα βρε;;; Χα χα χα
      Προσπαθώ να τα συνδυάσω όλα η μάνα:)
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου. Ναι, να μην ξαναπατήσουμε ποτέ στα νοσοκομεία θα ήθελα ιδανικά!!! Χα χα χα
      Οι συνδιοργανώτριες μου με απογείωσαν τη μάνα!!!
      Φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα, καλημέρα καλώς επιστρέψατε στον κόσμο του blogging!!! Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αναφορές (γιατί είναι πολλές!!!), όπως επίσης σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Οι φωτογραφίες είναι θαύμα, το παρτάκι σας τέλειο και ο Παναγιώτης το δικαιούταν μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε και εκείνος και εσείς. Ένα μεγάλο μπράβο και σε όλα τα κορίτσια (B15) που σε βοήθησαν με τις ιδέες τους (είμαστε φοβερό team!!!) Να είναι γερός μανούλα και να έχετε πάντα χαρές!!! Την καλημέρα μου να έχεις, τα χρόνια μου πολλά για αύριο αν και θα μιλήσουμε ιδιαιτέρως και να περάσετε super εκεί που θα πάτε!!!! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σινάρα μου μανάρα μου γλυκιά!!!
      Στα εχω πει χιλιάδες φορές πως αξίζεις πολλά!! Πως εισαι αστέρι!!!
      Εύχομαι ολόψυχα να ανοίξει ο δρόμος για επιτυχίες πολλές στο μέλλον σου. Έχεις τόσα πολλά να δώσεις και να βοηθήσεις εμάς τις λιγότερο δημιουργικές μανούλες:)
      Σ'ευχαριστώ πάρα πολυ αγαπημένο μου πλάσμα!!! Για όλα.
      Όσο για το παιδάκι μου παρόλο που δεν ταλαιπωρήθηκε σε σχέση με άλλα παιδάκια που περνάνε πολύ χειρότερα, ξέρεις και εσύ εκ των έσω, πως κανένα παιδάκι δεν πρέπει να ειναι σε νοσοκομεία. Μακάρι να ειναι όλα γερά!!! Να μου φιλήσεις τον ένα και μοναδικό Νικόλα!!!!

      Διαγραφή
  12. χρόνια πολλά ,πάντα σιδερένιος και εύχομαι να κατακτήσει όλα τα όνειρά του!
    τέλειο πάρτι ,μπράβο σας ,θα το θυμάται πάντα με αγάπη κι αυτό μετράει τελικά!
    και εμένα ο ένας πήγε νοσοκομείο ,τελικά όλα καλά και απο το δικό μας μέτωπο.....

    Στη γλώσσα είμαστε στη σελ.18-19 ,μαθαίνουμε το μ ( μέλι ,μηλο κ.τ.λ.) ...εσείς ;;;
    χαχαχαχαχα να ανταλλάσσουμε και πληροφορίες.....
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν νοσκομείο διαβάζω!!! Ελπίζω να κάτσατε λίγο και να το περάσατε όσο πιο ανώδυνα γίνεται Νάσια!!!
      Περαστικά σας πολλά!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ!!!
      Αν θα το θυμάται το πάρτι λέει;;; Με ρωτάει ήδη πότε ειναι ξανά τα γενέθλιά του:)
      Οσο για το σχολείο, εμείς είμαστε στο "πεπόνι πεπόνι". Μας πάει αργά η κυρία γιατί είναι ξεφτέρια:)
      Ναι, ναι να ανταλλάσουμε πληροφορίες!!! Τα έχω βρει μπαστούνια με το παιδί μου αυτό. Απορώ εσύ πως τα πας που είναι Χ2 στην α' δημοτικού και ο μεγάλος λύκειο!!! Βάστα γερά Νάσια!!!!!

      Διαγραφή
  13. Χρόια πολλά στο αγγελουδάκι σου Δήμητρούλα ολόγλυκια και πάντα τέτοιες χαρές στα γενέθλια σας και όλα περαστικά τα βάσανά σας/μας! Φτιάξατε υπέροχα πράγματα! Η Σίνα είναι και δική μου λατρεμένη, η ιδέες που μας δίνει είναι υπέροχες και το κυριότερο απλές. Πολλά φιλιά και αγκαλιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε και μακριά γμτ να μου έφτιαχνες την τούρτα γυναίκαρα μου εσύ!!!
      Τζωρτζινάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Είδες το Σινάκι μας τι έκανε το άτιμο;;;
      Θα περάσω από το μπλογκοσπιτο σου για καφέ και κους κους. Εχω καιρό να σε απολαύσω και μου έλειψες μωρέ:)
      Μάκια σου!!!

      Διαγραφή
  14. Δήμητρα μου να τον χαίρεστε τον μικρό σας, το πάρτυ σας πραγματικά υπερπαραγωγή ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους όσους σε βοήθησαν και κάνατε τόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο τον Παναγιώτη!! Σίγουρα θα το θυμούνται όλοι για πολύ καιρό...
    Φιλιά πολλά και Χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώρα μου καλή, πολύ σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου για το γιόκα μου αλλά και για μένα.
      Οντως βρε παιδί μου, ακομα το συζητάμε το πάρτι αυτό!!! Μέχρι βέβαι να κάνουμε το επόμενο:)
      Φιλάκια πολλά στα κοριτσάκια σου!!!!

      Διαγραφή
  15. Φου, φου ... ... ... κάτσε γιατί ξέμειναν κάτι υπολείματα ιστών αράχνης εδώ πέρα ... περίμενε να τους φυσήξω πάλι ... φου, φου !!! ΟΚ, φύγαν κι αυτοί !!!

    Βρε, καλώς τηηηηηηην !!!!!!!! :-) Άντε, ρε πουλάκι μου !!! Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε !!! Και κάτσε τώρα να τα πάρω τα πράγματα απ' την αρχή:
    1) Καταρχήν, σιδερένιος ο μικρός ! Περαστικά κι αγύριστα να είναι κι άλλο τέτοιο να μη σας βρει, γιατί ήταν όντως τρομακτικό.
    2) Να είναι πολύχρονος, πολύχρωμος, πολυαγαπημένος, πολυτάλαντος, πολύστροφος, πολυμαθής, πολύπλευρος και ό,τι άλλο σε πολύ- θελήσει στην ζωή του.
    3) Το πάρτυ φαίνεται και ακούγεται σούπερ !!! Εγώ έχω γεννέθλια τον Δεκέμβρη. Θα 'ρθεις να διοργανώσεις και το δικό μου, πληζ ;;;
    4) Χρόνια Πολλά και Καλά για αύριο. Να σε χαιρόμαστε όσοι σ' αγαπάμε και να χαίρεσαι κι εσύ όσους αγαπάς :-)

    Φιλιά πολλά.

    Υ.Γ.: Με μια φράση του κειμένου σου έριξα ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ γέλιο. Μ' αυτήν: "Έκανε κρύο αρκετό (18 βαθμούς)". Εμείς στους 18 βαθμούς βγαίνουμε με αμάνικα - χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχά!! Ήρθε και η σειρά σου αλανιάρικο κορίτσι εσύ που κυκλοφορείς με αμάνικα:)))
      Όταν δίαβασα στο σχόλιό σου, δάκρυσα απο τα γέλια!!! Δεν το ειχα σκεφτεί καθολου και πραγματικά εχει τρομερή πλάκα να θεωρούμε κρύο τον καιρό που εσείς θεωρείτε ανοιξιάτικο:)

      Αγγελικούλα μου ατομάρα μου καταπληκτική, σ'ευχαριστώ για όλες τις ζεστές και πανέμορφες ευχές σου.
      Η άνθιση της φιλίας μας με έχει κάνει πολύ χαρούμενη. Πίνω στην υγειά σου...ξέρεις εσύ....

      (Οι αράχνες προβλέπω να ξανάρχονται, αλλά θα τις πολεμήσω τις άτιμες!!)

      Διαγραφή
  16. Χρόνια του πολλά! Να τον χαίρεστε!
    Χρόνια πολλά και στην αδερφή σου!
    Καλέ τι οργάνωση! Ούτε γάμος να ήταν! Όλα υπέροχα! Μήπως να μου οργανώσεις τη βάφτιση;
    Και χρόνια πολλά για αύριο! Να μας χαίρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνομόματη Δημητρούλα μου αν και τα είπαμε εμείς, δεν πειράζει...ξανά Χρόνια μας πολλά!!!
      Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και κυρίως τον δικό σου Παναγιωτάκη:)
      Κοίτα, βαπτίσεις δεν κάνω ακόμα...τώρα μόλις άρχισα την καρίερα μου:))) χα χα χα
      Πάντως ότι βοήθεια χρειαστείς, ειμαι φυσικά εδώ να σε βοηθήσω!!!

      Άντε και να μας χαίρονται!!!!

      Διαγραφή
  17. Να τον χαίρεσαι Δήμητρα!!! Τελικά όταν έχεις καλούς φίλους και ανθρώπους κόντα σου όλα τα καταφέρνεις. Ζήλεψα το πάρτι σας. Θέλω και εγώωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματία στο χέρι σου είναι να κάνεις και εσύ τέτοια παρτάρα! εκεί στη Ρόδο θα βρεις σίγουρα τέλειο μέρος και είμαι επίσης σίγουρη πως έχεις υπέροχους φίλους σαν και μένα:)
      Δεν ξέρω βέβαια πότε είναι τα γενέθλια του Λευτέρη σου, αλλά ξέρω πως θα βρεις τον τρόπο!!
      Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

      Διαγραφή
  18. Αχ τι όμορφο πάρτι που κάνατε! άντε και του χρόνου παιδιά!
    Εμείς που έχουμε γενέθλια Δεκέμβρη δεν μπορούμε να τα κάνουμε έξω. Και είναι τόσο οικονομική λύση! Βέβαια ο καιρός έχει τρελαθεί.. Που ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκέμβρη ε? Που ξέρεις, μπορεί και να πετύχει. Tο κρύο δεν μας πτοεί, η βροχή μας χαλάει:)
      Ευχαριστώ πολύ Μαργαρίτα και Νίκη, γλυκές μανούλες:)

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος25/10/13

    Φιλεναδίτσα μου καλή!!!!!!!!
    Να χαίρεσαι για άλλη μια φορά το τρελλό σου αγόρι, που αγαπάμε πολύ, τον καμαρώνουμε για τον μοναδικό του χαρακτήρα - εάν και μας ανησύχησε με την περιπετειά του-.
    Ήμασταν και εμείς εκεί και οφείλω να ομολογήσω ότι περάσαμε υπέροχα. Τα παιδιά ξετρελλάθηκαν και εμείς απολαύσαμε το καφεδάκι μας και τα μεζεδάκια σου χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου για αυτά.
    Είμαι και εγώ μια από της Δήμητρες που τρελλάθηκες να ευχαριστείς για την βοήθεια της, η οποία πραγματικά ήταν μηδαμινή.....Σας αγαπάμε τόσο πολύ οικογενειακώς και πραγματικά ήταν χαρά μας που ήμασταν εκεί. Βέβαια μου χρωστάς και κάτι από εκέινη την ημέρα μην το ξεχνάς!!!!!
    Τέλος θα ήθελα να αποκαλύψω μια μεγάλη αλήθεια σε όλο το fun club σου.
    Η καλή μας Δημητρούλα δεν έκανε στην ουσία τίποτα για αυτό το πάρτυ και ας λέει ότι θέλει.
    Αυτός που κρύβετε πίσω από αυτό το καταπληκτικό πάρτυ είναι ο αφανής ήρωας ΣΤΡΑΤΟΣ. 'Ελειπε ο καημενούλης ταξίδι και παρόλα αυτά τα είχε φροντίσει όλα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΟ.
    Για επιβεβαίωση ένα θα σας πω. Η κόρη μου Χριστίνα φεύγοντας μας είπε:
    "Δεν το πιστεύω πως ο Κος Στράτος τα έφτιαξε όλα αυτά......"
    Συγγνώμη αλλά έπρεπε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
    Δημητρούλα χρόνια μας πολλά και καλά με υγεία και πολλές τέτοιες όμορφες στιγμές.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημητρούλα μου επιτέλους έγραψες ανάρτηση και μας αποζημίωσες με το παραπάνω!
    Όλα υπέροχα ήταν πανέξυπνες και απλές ιδέες που έκαναν τα παιδιά με το δίκιο τους να ενθουσιαστούν.
    Είναι έτσι όπως τα λες για να μείνουν ευχαριστημένα τόσα άτομα ήταν ο ιδανικός χώρος. Τα παιδιά σίγουρα δεν δίνουν τόση σημασία στα φαγητά αφού τα σνακς, τα τοστάκια και τα μινι γλυκάκια τους αρκούν.
    Εμένα πάντως, στο ξαναείπα, η τούρτα μου άρεσε πολύ έτσι όπως την βλέπω με τη σαντιγυ. Τα δωράκια καταπληκτικά και η Σίνα μας πραγματικά "έγραψε". Το πάρτυ σας σίγουρα άφησε εποχή!
    Να χαίρεσαι το αντράκι σου αλλά και την αδελφούλα σου.
    Να περάσεις ένα υπέροχο, ονειρεμένο....για να μην πω ΜΑΓΙΚΟ τριήμερο (χα χα χα) και περιμένουμε ανυπόμονα την επόμενη ανάρτηση - κέρασμα για τη γιορτή σου.
    Φιλάκια πολλά πορτοκαλένια μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντε βρε Δημητρουλι!!!μαυρα ματια!!!Να τον χαιρεσαι τον Παναγιωτη σου!!!για τις αρρωστιες τα ειπαμε..Παντα γερος να ειναι και αλλο τετοιο να μην σας βρει ξανα!!!Καλα ρε συ..για το δικο μας παρτυ ελεγες και εσυ ειχες κανει ΤΟ παρτυ;;;;;;;Τι να πω...υπεροχα ολα!!!!Μπραβο στην Σινα και στα κοριτσια!!!!
    καλα αυτο που εγραψες με τα μικροσκοπικα γραμματακια στο τελος νομιζεις οτι δεν θα το δουμε;;;κοιτα μην χαθεις παλι!!!!Καλα να περασεις στην εκδρομουλα σας και Χρονια πολλα για την γιορτη σου!!!πολλα φιλακιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημητρούλα μου πόσο μου έλειψες!!!!!!!!
    Χρόνια πολλά του παιδιού, χρόνια πολλά σε σένα, χρόνια καλά για όλους σας, μακριά από αρρώστιες κορίτσι μου!
    Μας αποζημίωσες με μια χορταστική ανάρτηση !
    Να'σαι καλά♥
    Φιλιά από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοριτσάρα μου!!! Τί χορταστική ανάρτηση ήταν αυτή??!!!
    (Πριν λίγο διάβασα το e-mail σου...)
    Χρόνια πολλά στο αστέρι σου!! Υγιής και χαμογελαστός πάντα!
    Χρόνια πολλά και σε εσένα, κούκλα μου! Πολύχρονη!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
    Και πάντα όλα να είναι περαστικά!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα Δήμητρα!!!
    Χρόνια σου πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χιλιες ευχές , πολυχρονη Δημητρα μου , και καλως όρισες στο κλαμπ των εξω καρδια παρτυ ειδες που ολα γίνονται ψυχή μου ομορφα και ευκολα , βοηθεια βρισκεις απο ανθρωπους που δεν το περιμενεις ( ο εθελοντισμός υπαρχει σε μεγαλο βαθμό ) και το αποτέλεσμα είναι τέλειο . Συντομα θα σε μιμηθουν και αλλοι οσο κραταει ο καιρός α!!!! και χρωσταμε και στην Αναστασια το παρτυ _ βαφτιση κουκλας μην ξεχνιομαστε !!!!! Να τους χαιρεσαι και καλη συνεχεια και αν αργείς δεν πειραζει εμεις σε σκεφτομαστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γλυκό μου κορίτσι μπορεί να άργησες αλλά μας αποζημίωσες με την ανάρτηση "βιβλίο " που έγραψες ! Το μέρος που επιλέξατε είναι καταπληκτικό ! Έχουμε πάει πολλές φορές γιατί ο μετρ του μαγαζιού είναι συγγενής του άντρα μου. Μέσα στα δέντρα, χωρίς πρόβλημα στο πάρκινκ. Μάλιστα εκεί σχεδιάζαμε αρχικά να βαφτίσουμε τον Αγγελάκο μας .

    1. Θα ξεκινήσω με τα περαστικά για το αγόρι σου και σου εύχομαοι να μην ξαναζήσετε ποτέ μα ποτέ τέτοιες
    αγωνίες...
    2. Χρόνια πολλά στο αντράκι σου και να είναι η ζωούλα του όπως εκείνη η γιορτή !
    3. Η ιδέα σας να κάνετε τα γενέθλια εκεί είναι εξαιρετική. Μου έδωσες τρομερή ιδέα για το μέλλον...
    4. Όλα τα έφτιαξες πανέμορφα !!!!
    5. Η περιοχή που είναι η "γιορτή " λέγεται Δαφνί (τυχαίο;)

    Κοριτσάρα μου χρόνια σου πολλά για σήμερα και σου εύχομαι να παραμείνεις έτσι τρελή και παλαβή (το Δαφνί που λέγαμε )

    Σε αγαπώ πολύ κι ας μην σε ξέρω. Πολλά πολλά φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πες το πουλάκι μου ότι η περιοχή λέγεται Δαφνί.
    ΄Ετσι εξηγείται !!!!!!!
    Χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου και να χαίρεστε αυτόν
    το καταπληκτικό άνδρα. Να είναι σιδερένιος.
    Δεν έχω λόγια για τη διοργάνωση του πάρτυ, έχω μείνει άφωνη!
    ΄Ομορφος χώρος, μελετημένα τα πάντα, ιδιαίτερα και ξεχωριστά αυτά
    τα γεννέθλια.
    Φιλιά σου στέλνω και μην χάνεσαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλώς την Δημητρούλα μου!!!! Μας έλειψες!!!!
    Χίλιες ευχές για το μικρό αντράκι σου, σιδερένιος να είναι!!! Αλλο κακό να μην τον βρει... Πολύχρονος και καλότυχος στη ζωή του!!!
    Χρόνια πολλά και σε σένα γλυκιά μου, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Πάντα να χαμογελάς και να σκορπάς χαμόγελα γύρω σου!!!
    Όσο για το πάρτι, τι να πρωτοπώ!!!! Πολλά μπράβο σε όλες σας για την τέλεια διοργάνωση!!!! Οταν έχεις καλούς φίλους, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!!!! :)
    Φιλάκια πολλάααα!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπορεί να αργείς αλλά τα λες ΟΛΑ. Καταπληκτικό το πάρτι σας. Ο χώρος που διάλεξες ιδανικός και η οργάνωση απίθανη. Εύχομαι τα καλύτερα για το αγοράκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλως τηνα και ας αργησε!
    Να το χαιρεσαι το αγορι σου! Ε, ναι το αξιζε ενα τετοιο παρτυ και μια ποδοσφαιροτουρτα (μια χαρα ηταν η σαντιγη) μετα απο οσα τραβηξε.
    Και την αδερφη να χαιρεσαι. Πολυ ωραια η τουρτα της. Να σου ζησουν ολοι οι Ζυγοι χα χα :)

    Ευχομαι υγεια, χαρα και να εισαι παντα τοσο ορεξάτη... και λιγο πιο χουβαρντού με τις αναρτησεις (σπόντα ηταν). Να σε χαιρομαστε μανδάμ Δήμητρα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να χαίρεσαι το γιο σου!!...σιδερένιος να είναι!
    Το πάρτυ υπέροχο και η τούρτα καταπληκτική...
    Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το αξίζατε τέτοιο πάρτυ!!!! Μπράβο που το ευχαριστηθήκατε τόοοοοοσο πολύ, οι φωτό μιλάνε από μόνες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δημητρουλίνα μου από που να ξεκινήσω δεν ξέρωωω!!! Καταρχήν περαστικά να είναι για τον μικρό και ποτέ μα ποτέ μα ποτέ να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα υγείας, ΠΟΤΕ! Τις καλύτερες ευχές μου για τον μικρό, για την αδερφή σου, για σένα αλλά και για τις φίλες σου τις συνονόματες! Υγεία, Ευτυχία και πολλά πολλά χαμόγελα! Το πάρτυ από ότι είδα ήταν υπέροχο!!! Μπράβο σε όλους, καταπληκτικό! Μπράβο για την υποστήριξη όλων! Γέλασα τόσο πολύ με την πρόσκληση, το κείμενο εννοώ βέβαια!!! είσαι τρελάρα, χαχαχα!!! Μου 'λειψες πολύ να ξέρεις, αλλά δεν χανόμαστε, είπαμε!!! Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δημητρούλα μου γλυκιά χαίρομαι τόσο για την επιστροφή σου! Και όπως κάνεις παντα βέβαια επέστρεψε με πολύ όμροφα πράγματα!
    Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τις τόσες αναφορές στις αναρτήσεις μας στο Ανθομέλι. Χαίρομαι τόσο που βοηθήσαμε! Όσο για την δική βοήθεια ήταν μεγάλη μου χαρά! Τι κρίμα μόνο να μην παίξετε τα παιχνίδια που ετοίμασες! Ήθελα να μου πεις την γνώμη σου!
    Το μέρος που κάνατε το πάρτυ ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ! Αλλά και τα όσα ετοίμασες ζηλευτά! Η Σίνα απογείωσε όπως είπες τις ιδέες και τις προσωποποίησε άψογα! Τέλειο και το κείμενο της πρόσκλησης! Ειδικά εκείνο με το συμβόλαιο με αποτελείωσε! Μόνο εσύ θα μπορούσε να σκεφτείς κάτι τέτοιο! Χιχι! Χρόνια πολλά και πάλι στον γλυκούλη Παναγιωτάκη αλλά και στην αδελφούλα σου!
    Περιμένω σύντομα νέα ανάρτηση! Μην χαθείς! Ακόμα και ο μπακάλης περιμένει!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δημητρούλαααααααααααα να το χαίρεσαι το καμάρι σου!! Να είναι πάντα ΓΕΡΟΣ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!! Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γενέθλια !! ΤΕΛΕΙΑ !!! ΜΑΓΙΚΑ!! πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γλυκό μου Δημητράκι,
    καταρχάς να χαίρεσαι το αγοράκι σου. Να είναι γερός και ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε! Για το πάρτι τι να πω...χαράς το κουράγιο σου βρε καρδιά μου! Όλα ήταν τέλεια. ΄΄Εμεινα με το στόμα ανοιχτό! Και του χρόνου με υγεία εύχομαι!
    Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να χαίρεται η όμορφη οικογένειά σου και να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη!
    Μας έλειψες πολύ! Μην αργήσεις ξανά τόσο να γράψεις!
    Σε φιλώ και σου στέλνω πολλές αγκαλιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Update: Σου έχω και βραβείο unpaixtable blogger μου εσύ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  37. Μας έλειψες βρε Δημιτρουλίνι!Από που να αρχίσω?Να χαίρεσαι τον γιόκα σου,με κατασυγκίνησες με τις ευχές σου για εκείνον!Να χαίρεσαι την γιορτή σου και να είσαι γερή!Το πάρτι ήταν υπέροχο μπράβο σου σε σένα και σε όσους σε βοήθησαν!Μην ξαναλείψεις τόσο γιατί θα σε μαλώσω και για να σου δώσω καροτάκι να συνεχίσεις το μπλογκινγ με χαρά,έλα από τον κήπο μου να παραλάβεις αστεράτο βραβειάκι!
    Φιλιά στην μούρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό δεν είναι απλό πάρτι, είναι υπερπαραγωγή! Ευτυχώς είχες καλούς φίλους
    που σε βοήθησαν! Να χαίρεσαι το ταλαιπωρημένο σου αγόρι,
    ανταμείφθηκε με το παραπάνω για την ταλαιπωρία του νοσοκομείου.
    Και του χρόνου με την ίδια επιτυχία!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!she is back!!!
    Να χαιρεσαι τον αγγελο σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμένος!
    Εκανες ένα μαγικό πάρτι σε ένα μαγικό μέρος!Ολα οσα εφτιαξες πανέμορφα !του χρόνου σε γήπεδο!!!
    Να σου ευχηθώ κι από εδω Χρονια Πολλά για την γιορτή σου κοριτσάκι μου ,να σε χαιρόμαστε!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νομίζω έκανες το καλύτερο αγορίστικο πάρτυ ever! Σίγουρα ο χώρος ήταν καταπληκτικός αλλά οι ιδέες σου, η οργάνωση, τα πραγματάκια που ετοίμασε η Σίνα..το απογείωσαν το πάρτυ! Φαντάζομαι θα έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό με τόσα διαφορετικά και προσεγμένα πραγματάκια! Και του Παναγιωτάκη μας του άξιζε μετά από την περιπετειούλα του..Φαντάζομαι έλεγες με περηφάνεια ότι είσαι μαμά blogger και δεν ήταν δυνατόν να ΜΗΝ κάνεις τέτοιο πάρτυ..χεχε :-) Και πολύ σωστά θίγεις το οικονομικό θέμα.. δεν χρειάζονται πολλά λεφτά , απλά όρεξη και θέληση να κάνεις κάτι διαφορετικό! Και εις ανώτερα φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άργησες αλλά η ανάρτηση μας αποζημίωσε! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου να έχει πάντα υγεία και τύχη στη ζωή του! Και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναχρειαστεί να περάσει ούτε έξω από νοσοκομεία. Για το πάρτυ... τι να πω... όλα φροντισμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο! Θα το καταδιασκέδασαν τα παιδιά!
    Υ.Γ. Εγώ κι ο Παναγιώτης έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια! Θα το θυμάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/11/13

    Καλησπέρα!!! Χαίρομαι πολύ που ξεμπερδέψατε γρήγορα με τα νοσοκομεία, κυρίως γιατί τα εχω φάει στη μάπα και ξέρω τι βραχνάς ειναι!!! να ναι παντα καλά τα παιδάκια σου και να τα χαίρεσαι. φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλό μήνα..χαθήκαμε όλα καλά; την είχα διαβάσει ξανά την ανάρτηση αυτή , αλλά ξέχασα να γράψω σχόλιο :)) να χαίρεσαι τα παιδιά σου και όπως επιθυμείς να τα δεις... χαίρομαι που σε ξαναείδα στο σπιτάκι μου και σ ευχαριστώ που θα παρακολουθείς τις συμμετοχές στο χριστουγεννιάτικες κάρτες - αν θέλεις μπορείς να συμμετέχεις , θα χαρώ να δω τη κάρτα σου και ίσως να είσαι και η νικήτρια ; που ξέρεις; :)
    χωρίς καμια υποχρέωση , απλά σε ενημερώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπέρα Δημητρούλα μου και απο εδώ..επανήλθα στα δρώμενα κανονικά και βλέπω μιά ανάρτηση εδώ,γεμάτη ζωή με υπέροχες φατσούλες χαρούμενα μουτράκια στο μαγικό αυτό ονειρεμένο πάρτυ..εύχομαι να πέρασαν όλα τώρα πιά και κανένα σύννεφο να μη σκιάσει ξανά το σπιτικό σας..να χαίρεσαι το αγοράκι σου,με συγκίνησαν πολύ οι ευχούλες σου..χρυσή καρδούλα..Να είναι πάντα γερός ευτυχισμένος και τυχερός στη ζωή του..ένα όμορφο απόγευμα σου εύχομαι..πολλά φιλάκια σου στέλνω και την αγάπη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σε μια ανάρτηση τα είπες όλα και φυσικά μας τα έδειξες όλα και μας αποζημίωσες με το παραπάνω!!!!Δεν υπάρχουν λόγια ξέρεις ότι ήταν όλα υπέροχα και απλά έρχεται από εμάς η ταπεινή επιβεβαίωση!!!!Να το χαίρεσαι το αστεράκι σου και να είναι πολύχρονο, γερό και τυχερό!!!! Φιλιά πολλά πολλά και του χρόνου στα 7!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπημένες μου φίλες, ΟΛΕΣ σας ευχαριστώ!! Μία προς μία!!!
    Έχω σκοπό να απαντήσω σε όλα τα σχόλια αλλά επειδή ακόμα δεν τα κατάφερα, ήθελα εδώ να πω ένα γενικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σε χασαμε παλι Δημητρουλα !!! Σου βραβειακι !!! http://www.positivejunkie.com/1/post/2013/11/e.html Φιλακιααααα πολλαααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλά, τώρα την είδα την ανάρτηση :/ Φανταστικό το πάρτυ του κούκλου Παναγιωτάκη!!!!!!! Μετά λες ότι δεν το'χεις...#πόσαθεςναμαςτρελάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τώρα είδα τις αναρτήσεις σου...

    Πολύ χαίρομαι που είναι καλά το αγοράκι σου!!!Πάρα πολύ χαίρομαι!!!!
    Να σου ζήσει,πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!!

    Το πάρτυ σου(τι πάρτυ δηλαδή....βάπτιση,καλά το είπες)είναι σούπερ!!!Τόσο διαφορετικό από όλα όσα βλέπω στα διάφορα blogs!!!Σε καταγουστάρω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. χρονια πολλα για την Αναστασια μας !!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)