- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Ιστορίες καλοκαιρινής τρέλας

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ιστορίες καλοκαιρινής τρέλας

Αναγνωστάκια μου αγαπημένα. Δεν έχω φύγει ακόμα διακοπές. Εδώ είμαι. Ετοιμάζομαι όμως. Λίστες, βαλίτσες, σιδέρωμα!   Είπα να σας γράψω κάτι καλοκαιρινό πριν φύγω.

Ξέρετε πως εδώ γράφουμε μόνο χαρούμενες, αστείες, αληθινές πάντα ιστορίες που μόνο σκοπό έχουν να κάνουν τα χειλάκια σας να χαμογελάσουν.  Έτσι λοιπόν έκατσα και ανέσυρα  διάφορα αστεία και ευχάριστα περιστατικά για να σας αποχαιρετήσω γλυκά
photo
Σας έχω ξαναμιλήσει εδώ για το τρελό παρεάκι τότε, παλιά που ήμουν πιτσιρίκα (16-26 ετών)! Πέρασα απίστευτα στα νιάτα μου (ναι, τώρα μεγάλωσα κομματάκι) και αυτό θεωρώ ότι είναι και ένα από τα μυστικά της ευτυχισμένης συζυγικής μου ζωής. Ναι, είμαι χορτασμένη από γλέντια, χορούς, εξόδους, φλερτ και τώρα απολαμβάνω σπίτι και οικογένεια, χωρίς απωθημένα.  Τα γλέντια δεν υπονοούν πάντα λεφτά. Δεν χρειάζονται μόνο λεφτά για να περνάς όμορφα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.  Καλή παρέα και κέφι τα δύο βασικά συστατικά.  Αν δεν έχεις κάποιο από τα δύο, χλωμό το βλέπω να καλοπερνάς.  Μιζέρια STOP λοιπόν!

Η γιαγιά μας η καλή και ΤΟ πάρτι!
Ένα καλοκαίρι που ήμασταν περίπου 16-18 ετών, οι γονείς μας θα πήγαιναν για λίγες μέρες διακοπούλες μόνοι και μας έφεραν τη γιαγιά μου τη Σουλτάνα να μας προσέξει! Ναι, η γιαγιά μας η Πολίτισσα, αθώα και γλυκιά, δεν-υψώνω-φωνή-με-κάνουν-ότι-θέλουν-τα-εγγόνια γιαγιά μας θα πρόσεχε ΕΜΑΣ τις ατίθασες εγγόνες!  Καλοκαίρι ήταν, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα παρτάκι, μικρό. Τοσοδούλι.  Το είπαμε στους γονείς μας πριν φύγουν, συμφώνησαν αρκεί να ήταν μικρό και με λίγα άτομα. Ναι καλέ, με λίγα άτομα! Μικρό! Η' μιλάμε ή βήχουμε!
Μέσα σε μία μέρα τα οργανώσαμε όλα, το είπαμε σε φίλους, πήραμε ποτά, φτιάξαμε σνακ, κανονίσαμε τη μουσική και ήταν όλα έτοιμα. Η γιαγιά θα έμενε κλειστή στο δωμάτιο των γονιών μου, βλέποντας τηλεόραση. Της απαγορεύσαμε την έξοδο εκ του δωματίου, παρά μόνο για τουαλέτα:) Φαγητό και νερό την είχαμε προμηθεύσει.

Περνούσαμε τέλεια! Κέφι, χορός!  Η μουσική διαπασών, η γιαγιά με ωτοασπίδες στο δωμάτιο κοιμόταν (ω ναι) και το κέφι αυξανόταν  Δεν ξέρω τι έγινε, η φήμη του πάρτι εξαπλώθηκε, άρχισε να έρχεται κόσμος και κοσμάκης από άλλες περιοχές και γέμισε το σπίτι ασφυκτικά. Βάλαμε "πόρτα" κάτω στην είσοδο της πολυκατοικίας γιατί η κατάσταση είχε ξεφύγει. Χυμένα ποτά στο πάτωμα, στους τοίχους, κάποιος μεθυσμένος πέρασε από την τζαμαρία του σαλονιού και την έκανε χίλια κομμάτια (όλα αναίμακτα  ευτυχώς), ένας άλλος κλώτσησε την πόρτα της κουζίνας (το σημάδι υπάρχει ακόμα να μας θυμίζει τις καφρίλες), κάποιος άλλος χάλασε το καζανάκι, μας φώναξαν την αστυνομία. Αλλά το πάρτι θα ήταν μικρό όπως είχαμε υποσχεθεί!
Αρχίσαμε να τους διώχνουμε όλους. Η γιαγιά δεν είχε βγει από το δωμάτιο η καημενούλα. Καθαρίσαμε με τις φίλες μου λιγάκι (με διαβάζουν οι δύο μου κουμπάρες Δήμητρα και Ελένη που ήταν παρούσες) και πήγαμε στο Buzios που ήταν κοντά μας (in club της εποχής) να συνεχίσουμε την κραιπάλη!  Το άλλο πρωί, ξυπνήσαμε τη γιαγιά που έπαθε ένα μικρό (μεγάλο) εγκεφαλικό!  Ευτυχώς πριν γυρίσουν οι γονείς μας, φτιάξαμε τη τζαμαρία και το καζανάκι, κάναμε το σπίτι λαμπίκο και τους υποδεχτήκαμε με περίσσια αγάπη!  Σιγά μη δεν τα μάθαιναν φυσικά, να είναι καλά οι "καλοπροαίρετοι" γείτονες, γιατί η γιαγιά τάφος φίλε μου! Δεν τους είπε κουβέντα!
Θυμίστε μου, όταν μου ζητήσουν πάρτι τα τέκνα μου στην εφηβεία, να το ξεχάσουν από τώρα!

Κορίτσια στον ήλιο
Γρίφος: Πως χωράνε 4 γκομενάκια στα 20s τους, με τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορέσουν για μία εβδομάδα, σε ένα μικρό Fiat χωρίς κλιματισμό, ταξιδεύοντας για το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, πέντε-έξι ώρες?
Λύση: Χωράνε γιατί λυσσάνε! Καλή διάθεση να υπάρχει και μείον 10 κιλά η καθεμία από όσα είναι σήμερα:)
Μαγικές εποχές, κάτω από τον ήλιο με τις ώρες, χωρίς αντηλιακό και χωρίς πρωινό για να μην πετάει η κοιλιά!  Μα πόσες βλακείες κάναμε τότε, μικρές! Μόνο που τα σκέφτομαι τρελαίνομαι! Να δω την κόρη μου όταν μεγαλώσει, να φεύγει χωρίς πρωινό και να κάθεται πέντε ώρες στον ήλιο χωρίς προστασία....θα την φάω ζωντανή! Άκουγα τότε όμως τη μαμά μου???
Ποτέ χωρίς πρωινό και αντηλιακό και να ακούτε τη μαμά! 

photo
Έρωτας πάνω από τα σύννεφα
Το πρώτο μας καλοκαίρι με το Στράτο.  Ήμουν ερωτευμένη ήδη αλλά εκείνο το καλοκαίρι τον αγάπησα.
Δεν είχα μπει ποτέ σε αεροπλάνο. Ολόκληρη γυναίκα, ατρόμητη και φοβόμουν τα αεροπλάνα.  Ε λοιπόν με πήγε διακοπές στη μαγευτική Ρόδο.

Το νησί αυτό που αγαπάμε και οι δύο για τους εξής λόγους:
-Έχω πάει 5ήμερη και έχει πάει άπειρα καλοκαίρια
-Οι πρώτες μας διακοπές
-Εργάζεται ο κουνιαδούλης μου που αγαπώ πολύ και ας είναι μουρμούρης:)
-Ζουν πολλοί κοινοί μας πλέον φίλοι και φυσικά ο κουμπάρος μας ο Π. που πρόσφατα έγινε μπαμπάς
-Γυρίστηκαν πολλές ελληνικές ταινίες με κορυφαία αυτή!

Έκλεισε λοιπόν εισιτήρια να πάμε αεροπορικώς για να μου φύγει ο φόβος. Μου κρατούσε το χέρι εκεί πάνω από τα σύννεφα, καθώς πηγαίναμε και καθώς επιστρέφαμε, απλά, χωρίς πολλά λόγια, όπως ακριβώς είναι το αγόρι μου. Δεν είμαι ρομαντική βρε παιδιά, αλλά εκεί κάπου ψηλά στα σύννεφα, τον αγάπησα γιατί μαζί του πετάω και νιώθω πάντα ελεύθερη!  Emoji


Καλοκαίρι Π.Π. και Μ.Π.
Καλοκαίρι 2005, έγκυος στην κορουλίτα μου. Διακοπές ξεκούραστες στο Πήλιο και στα Χανιά. Στην παραλία κουβαλούσαμε μια πετσέτα και μια ομπρέλα, τίποτα άλλο.
Διαβάζαμε με τις ώρες βιβλία, στις ξαπλώστρες, στο δωμάτιο, στη βεράντα. Τότε ήταν που έγινε ο χαμός με τον Dan Brown και είχαμε πάρει και τα δύο που είχαν βγει (Illuminati και the Da Vinci Code) και τα "ρουφούσαμε" με πλήρη αφοσίωση, χωρίς διάλειμμα, παρά μόνο για νερό και φαγητό (εντάξει και άλλα πράγματα!). Δεν ξέραμε τι σημαίνει κούραση, αϋπνία, εξάντληση. Διακοπές Προ Παιδιών.

Καλοκαίρι 2006, η Αναστασία μωρό 4 μηνών. Διακοπές μαζί της στην Κουρούτα, στο Πήλιο (ξανά) και λίγο στη Μιτζέλα. Οι περισσότεροι μας έφαγαν που πάμε διακοπές με μικρό μωρό. Εμείς απτόητοι. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Ήμασταν οι τρεις μας. Οι πρώτες διακοπές με το παιδί μας.
photo
Εκείνο το καλοκαίρι οι λέξεις κούραση, αϋπνία και εξάντληση πήραν μία πιο ρεαλιστική υπόσταση στον εγκέφαλο αλλά και στη ζωή μας.  Στην παραλία τις πρώτες πρωινές ή τις απογευματινές ώρες αποκλειστικά, με χιλιάδες εξαρτήματα για το μωρό, θηλασμός+αποστειρώσεις, συμπράγκαλα, ξενύχτια, κούραση. Διακοπές Μετά Παιδιών.

Θα τις άλλαζα? Όχι! Άλλαξε η ζωή μας. Τα καλοκαίρια έγιναν πιο μεγάλα γιατί ξυπνούσαμε νωρίς και τα απολαμβάναμε περισσότερο. Ένα μικρό πλασματάκι ήταν όλη μας η ζωή.  Διοικούσε την φαμίλια βάσει του ρητού "μαμ κακά και νάνι".  Η μέρα μας ξεκινούσε και τέλειωνε βάσει αυτών των αναγκών:)

Τι κι αν από εκείνο το καλοκαίρι του 2005 έχω να διαβάσω απερίσπαστα βιβλίο. Φέτος, το καλοκαίρι του 2013 που μεγάλωσαν και τα δυο μου παιδιά, έχω ήδη πακετάρει το καινούριο του Dan Brown, το Inferno καθώς και το βιβλίο της αγαπημένης μου Ροδούλας Με το χρώμα της Αλήθειας, που κέρδισα στο διαγωνισμό της και έχω βάλει στόχο να τα τελειώσω και τα δύο! Νομίζω θα τα καταφέρω. Τι λέτε?

Φεύγω (σε λίγες μέρες) λοιπόν φιλαράκια μου και σας αφιερώνω τρελό, παλιό, αγαπημένο κομμάτι. Σ'ένα από τα νησιά που τραγουδάει ο "ποιητής" θα είμαι και εγώ:)  Σε ποιο οέο?
Εσείς που ξέρετε Σςςςςςς! Αφήστε τους άλλους να μαντέψουν:)

Καλές διακοπές φιλαράκια μου μαγικά!!!! Να "ρουφήξετε" κάθε μέρα του καλοκαιριού! Σας θέλω φορτισμένους τον Σεπτέμβρη:)



ΥΓ Η καινούρια μου blogger-φίλη Αγγελική, κάνει αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές της στην Ελλάδα, με ένα σούπερ, καλοκαιρινό κομμάτι κάθε μέρα. Τρέξτε να απολαύσετε!  Εγώ πάντως μπαίνω καθημερινά και "παίρνω" μια τζουρίτσα!

60 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες οι καλοκαιρινές σου αναμνήσεις!
    Γέλασα με το πάρτυ! Πρόσφατα που κάναμε τα γενέθλια του μικρού, μετά το πάρτυ έλειπε το κουμπί από το καζανάκι! Τι συμβαίνει με τα πάρτυ και τα καζανάκια;
    Μακάρι να προλάβω κι εγώ να διαβάσω κανένα βιβλίο. Θέλω γνώμη αν διαβάσεις το Inferno γιατί μόλις το διάβασε ο Γιώργος και δεν του πολυάρεσε. Να έχω κι άλλη γνώμη να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το διαβάσω.
    Να περάσετε τέλεια στις διακοπές! Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδάκια σας θα είστε πιο χαλαρά.
    Καλές διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα βρε Δημητρούλα!! Χα χα χα Λες να υπάρχει σκευωρία με τα καζανάκια;;;
      Οκ θα σε ενημερώσω για το Inferno. Μην μου λες τέτοια και πάρω και κόσμο στο λαιμό μου:)
      Φιλάρες πολλές και να μου φιλήσεις την κοιλίτσα σου!!!

      Διαγραφή
  2. Καλές διακοπές Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπάκι μου γλυκό και εσύ να περάσεις μαγικά!!!!

      Διαγραφή
  3. Αστέρι να περάσετε απίστευτα όμορφα, με την ένταση της νιότης και τη σοβαρότητα των γηρατειών! :)))))))))!

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα με την πιο εύστοχη ατάκα η Ζασκάλα μου!! Χα χα χα
      Καλές διακοπές και σε σένα και την οικογένειά σου Ζ!!!

      Διαγραφή
  4. Αχαχαχαχαχαααα !!! Τρελοκομείο !!! Τι μου θύμισες ;;; Έτσι κι εγώ στα νιάτα μου, ατίθασο νιάτο ήμουνα και τώρα μη μου πεις για ξενύχτια !!! Μια Τσικνοπέμπτη θυμάμαι, ξύπνησα το πρωί (της Τσικνοπέμπτης), πήγα στο σπίτι του συμφοιτητή μου όπου θα κάναμε το καθιερωμένο πάρτυ το βράδυ, τον βοήθησα να το καθαρίσουμε, συμμαζέψουμε, στολίσουμε, εξοπλίσουμε με σνακ, ποτά κλπ., ντύθηκα (στο σπίτι του), κάναμε το πάρτυ, το διαλύσαμε κατά τις 6-6:30 το πρωί της Παρασκευής, τον βοήθησα να βάλει μια άλφα τάξη (τα πάνω-πάνω, ίσα να μπορέσει να κοιμηθεί ο δόλιος), ήπια έναν καφέ, πήγα στα ιδιάιτερα που είχα κανονισμένα (ήμανε κι εργαζόμενη φοιτήτρια τότενες, όχι χαραμοφάισσα) από τις 8 μέχρι τις 12 το μεσημέρι, έφαγα ένα σάντουιτς απ' τα Goody's, πήγα να δω μια φίλη που περνούσε ερωτική απογοήτευση και γύρισα σπίτι κατά τις 7 το απόγευμα, όταν κι έπεσα ξερή για ύπνο (δεν ξέρω πότε ξύπνησα ... λες να κοιμάμαι ακόμα ;;; Χαχαχαχαχα !!). Πες μου να τα κάνω τώρα αυτά, να σου μείνω στα χέρια εν ριπή οφθαλμού !!! Μωρέ καλά τα λέει το Αλικάκι: http://www.youtube.com/watch?v=FvTpbL4xXA4

    Άντε, θα σιδερώνουμε μαζί τραγουδώντας τις επόμενες μέρες - χεχεχεχε !!! Φιλιά πολλά και καλά να περάσεις !!! Και να μου φιλήσεις τον Γιάννη, τον Μιχάλη και τον Λάκη !!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι και εσύ μεγάλο νούμερο και δεν σου φαινόταν στην αρχή:)
      Γειά σου Αγγελική με τα ωραία σου!
      Κρίμα που θα είσαι μακριά όταν έρθεις Ελλάντα! Ήθελα τρελά να σε γνωρίσω!
      Απο τους τρεις, θα σου φιλήσω το Μιχάλη στο στόμα, το Γιάννη στο μάγουλο και τον Λάκη χειραψία γιατί δεν τον πολυγουστάρω:)

      Διαγραφή
  5. Βρε την μουρλαμεντος!
    εγω κραταω καβατζα αυτη την αναρτηση να εχω να την δειχνω στην κορη σου οταν θα της πουλας κηρυγματα!

    Καλά να περάσεις, να ξεκουραστεις και να μου γυρισεις πιο τρελη απο τωρα! και φυσικα να εχεις τελειωσει το inferno γιατι το περιμενω! τωρα ποτε θα το διαβασω εγω, ειναι ενα αλλο θεμα!

    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημένη μου εσύ!!! Θα τη διαγράψω, κανόνισε!!! Χα χα χα Πόσο γέλασα όταν σε διάβαζα, δεν λέγεται!!
      Αν θες να ξέρεις, την έβαλα την κορη μου και τη διάβασε τωρα που ξέρει να διαβάζει και γελούσε. Σημερα που θα πάμε στη γιαγια και στον παππού έχει σκοπό να μάθει περισσότερα! Χα χα χα
      Για τον Νταν εισαι πρώτη στη λίστα!!!!
      Φιλάρες μουρλές!!!!

      Διαγραφή
  6. Α, όλα κι όλα!!!
    Κι εγώ θα τα σφύριζα όλα στην κόρη σου, αλλά με πρόλαβε η Μάχη!!!
    ;-) ΧΑΧΑ!!!
    Να περάσετε όμορφα, κούκλα μου!!!
    Να απολαύσεις το Βιβλίο της Ροδουλίτας μας (και μετά του Mr Brown)...
    Τί να κάνω? Στη Ροδούλα έχω αδυναμία!!!
    Καλό... πακετάρισμα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ υιέ μου Βρούτε;;;; Σας πρόλαβα όμως και την έβαλα να τα διαβάσει μόνη της!!! Χε χε χε.
      Και φυσικά πρώτα της Ροδουλίτας μας! Δεν το συζητώ!!! Συγκρίνεται μια ολόκληρη Ροδούλα με ένα Νταν;;;;;
      Θα είμαι σχετικά κοντά σου Γιάννα! Θα σου στέλνω Κυκλαδίτικα φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. εύχομαι η ζωή σου να είνα πάντα γεμάτη και όμορφη όπως ξεκίνησε τότε στα χρόνια της αθωότητας!Η ζωή είναι κύκλος, το έχω πει και εγώ στο γιο μου, εκεί που είσαι ήμουνα και έδω που είμαι θα΄ρθεις!!!Να περάσεις καλά με την οικογένεια σου και με το καλό να επιστρέψεις!!!
    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαρία, αυτο μου το έλεγε ο μπαμπάς μου και τώρα το λέω και εγω στα παιδιά μου. "Εκει που είσαι ήμουνα και εδώ που ειμαι θα ρθεις" καθώς και "ποτέ μην λες ποτέ"!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να περάσεις φανταστικά σου εύχομαι!! Καλές βουτιές και πολλές ξάπλες!!!

      Διαγραφή
  8. Έκανες μεγάλο λάθος που τα έβγαλες στη φόρα ....τι θα πεις μεθαύριο στα παιδιά χαχαχα
    Τέλειες οι ιστορίες σου Δημητρούλα μου!!!Γέλασα πολύ και μερικές σκηνές με γυρίσανε μερικά (όχι πολλά) χρόνια πίσω στα χρόνια της τρελής ανεμελιάς .
    Είδες διαφορά οι διακοπές Π.Π και Μ.Π !!!
    Σου εύχομαι να καταφέρεις να διαβάσεις και τα 2 βιβλία !!!!!
    Να περάσετε απίθανα στο νησί και να γεμίσετε όμορφες εικόνες !!!
    Σε θέλω ξεκούραστη τον Σεπτέμβρη!!!!
    Φιλάκια πολλά καλή μου!!!!
    ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ λογικό ειναι. Εισαι και παιδούλα εσύ, λιγα χρονάκια πισω σε γυρίσανε:))))
      Κι εγω πιστεύω πως θα τα καταφέρω και τα δυο τα βιβλία φέτος! Ειμαι σε καλό δρόμο!
      Δεσποινάκι μου μαγικό να περάσεις και εσύ μοναδικά στις διακοπούλες σου, να ξεκουραστείς πολύ, γιατί σε βλέπω απο Σεπτέμβρη να έχεις δουλειές με φούντες!!!! Ταλεντάρα μου!!!!
      Να μου φιλήσεις την αφράτη κορούλα σου!!!

      Διαγραφή
  9. Θα σε διαβάσω αύριο με τον καφέ μου στη δουλειά! Ελπίζω να προλάβω το πρωί!
    Είμαι χώμα! Και δεν έκει για μένα ντιακοπές καρντιά μου!
    Πάω να "φτιάξω λίγο γέλιο" για αύριο πριν τα παίξω τελείως!
    Φιλάκια ζουζούνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα; Έχει φτάσει η χάρη σου Κουρούτα;
      Εκεί πάω φέτος για μπάνιο ! χεχε! Τρελιάρικο κορίτσι!
      Το infermo είναι κι εμένα στα προσεχώς! Πάει με το καλοκαίρι μια χαρά!
      Καλά να περάσεις!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Καλώς μου την Πελοπονήσσια φιλενάδα μου! Και βέβαια εχει φτάσει η χάρη μου Κουρούτα και μάλιστα δύο φορές!!! Το διάβασα πως απλώνεις την κορμάρα σου εκει φέτος! Να δω ποιος μάγκας θα την κατακτήσει:)
      Φιλάκια πολλά πολλά Αριστεάκι μου!!!

      Διαγραφή
  10. Καλές διακοπές!!!! Να τα περάσετε τέλεια!! Πολύ ωραίες οι ιστορίες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσαρε απο σπίτι με τις σούπερ δημιουργίες!
      Και εσεις να περάσετε μαγικά και καλές βουτιές στις ομορφες παραλίες του νησιού σας!!!

      Διαγραφή
  11. Πωπω!!!!Τι μου θύμισες...πόσες παρόμοιες βλακείες έχω κάνει κι εγώ...απορώ πώς είμαι ακόμα ζωντανή....και στον ήλιο ΠΟΤΕ αντηλιακό,βάζαμε βαζελίνη για να καούμε καλύτερα,πόσα ηλιακά εγκαύματα έχω πάθει....Πόσο άδειο ήταν το κεφάλι μας τότε.....

    Καλές διακοπές Δημητρούλα μου.Να περάσετε σούπερ σας εύχομαι!!!!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα την ξέχασα τη βαζελίνη καλέ!! Μιλάμε η βλακεία στο αποκορύφωμά της τελικά:)
      Γέμισε τωρα τι κεφάλι μας λες ή ακόμα θέλει;;; Χα χα χα
      Φιλάκια πολλά Τζόρτζια τρελιάρα μου, φιλιά στον keyman και την τετράποδη κόρη σας τη Μάγια!!!

      Διαγραφή
  12. Καλές διακοπές Δήμητρα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μινούλα σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες!!! Καλές διακοπές και σε σενα, οπου κι αν πας, ότι κι αν κάνεις:)

      Διαγραφή
  13. Άντε βρε κοριτσάρα!
    Να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε και να κάνετε και καμιά τρέλα έτσι για χάρη του παλιού καλού καιρού!
    Με γείωσες βέβαια με αυτό που έγραψες ότι δηλαδή πέρασαν 8 χρόνια για να μπορέσεις να ξαναδιαβάσεις ένα βιβλίο, αλλά δεν βαριέσαι!
    Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την Ερμιονούλα μου!!!
      Κοίτα, διάβασα και πέρυσι ένα αλλά σε τρεις εβδομάδες! Ενω παλιότερα διάβαζα ένα σε τρεις μέρες μαξ:)
      Δεν πειράζει ομορφούλα μου. Το ξέρεις καλά πως οι χαρές ειναι άλλες. Όσο μεγαλώνουν στρώνουν τα πράγματα:)
      Φέτος σκοπεύω να αποτρελαθώ!!!
      Φιλάκια πολλά και να περάσετε πανέμορφα!!!

      Διαγραφή
  14. Να περάσετε υπέροχα!!
    Καλή ξεκούραση και να φτιάξεις κι άλλες πολλές όμορφες αναμνήσεις!!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημητρούλα,να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται και να απολαύσετε τις όμορφες παραλίες!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α μάλιστα! ήσασταν απο τα ''καλά '' κορίτσια!!!! χαχαχαχαχα
    εντάξει ,ωραία ειναι και με τα παιδιά ,αλλά θέλω επειγόντως διακοπές χωρίς αυτά!!
    εσείς να περάσετε τέλεια και να μουλιάσετε από τα μπάνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα γλυκιά μου Δήμητρα..οι αναμνήσεις απο τις διακοπές που τόσο απολαυστικά μοιράστηκες μαζί μας με πήγαν και μένα πίσω στις δικές μου και μου έβγαλαν δροσερές και τρυφερές αναμνήσεις,,,εύχομαι να περάσετε όμορφα,ξένοιαστα και να απολαύσετε τις διακοπούλες σας...σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εεεμ γι'αυτό φιλενάδα μου είσαι έξω καρδιά και γεμάτη ενέργεια!! Γιατί έχεις ζήσει πολύ καλή ζωή, γεμάτη!! Η δικιά μου γενιά τι να πει που δεν πρόλαβε γιατί δεν υπάρχει ξεγνοιασιά;; Αυτό είναι άλλο θέμα, όχι για εδώ! Εδώ μόνο χαμογελάμε!! Θα μας λείψεις τρελοκομείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι χαρούμενο μπλοκ ειναι αυτο! Το περίμενα έπειτα απο τα σχόλια σου στο μπλοκ μου, οτι θα συναντήσω ένα τυπάκι σαν κι εσένα :) Μες τη τρελη χαρα ... όσο τρελη μπορει να ειναι.
    Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και βουρ για διακοπες :)
    .... Χάρηκα που σε γνώρισα Δημητρουλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου ρε Δήμητρα με τα ωραια σου!!!!!Λοιπόν το θέμα με τα βιβλία το έχω και εγώ.Δεν νομίζω όμως οτι φταίνε τα παιδιά μας. Προσωπικά ,διαβάζω πολλά blogs ακόμη και από το κρεβάτι μου (παλαιότερα εκεί διάβαζα περισσότερο). Στις ξαπλώστρες, χαζολογάμε,πιάνουμε την πάρλα...Εγώ κουβαλάω ένα βιβλίο από την αρχη του καλοκαιριού παντού !Το έχω πάει σε καικια ,σε βάρκες, σε πλοία, σε κοσμικές παραλίες,σε απόμερες. Αν το καταφέρω γράψε μου. Όσο για τα άλλα που λες, κράτησα αυτό με τον Στράτο σου. Τι όμορφο να σου διώχνει κάποιος τους φόβους σου.Πάντα έτσι να είστε. Καλά να περάσετε όπου και αν πάτε και να γυρίσετε γεροί και γεμάτοι αναμνήσεις πίσω.

    Υ.Γ. Εκτός από τον Λάκη, Μιχάλη , Γιάννη, μην ξεχάσεις να χαιρετίσεις και την Αργυρώ. Α! Αν η Μόνικα παραθερίζει εκεί ακόμα, για κοίτα να μας πεις αν είναι και όμορφη από κοντά...Φιλάκια πολλα κοριτσάρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε, μα τέτοια θέλουμε!!! Χαχαχα! Τρελούλα μου εσύ! Και πάρτυ και φιατάκι και αεροπλανικός έρωτας! I love you dear! Σε φιλώ!
    Άντε εγώ δεν θα πω τίποτα στην κόρη σου.. έτσι για να κάνω την καλή και επειδή δεν με συμφέρει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σου μικρούλα μου. Χαίρομαι πολύ που πέρασες όμορφα εδώ!!!
    Να περνάς και εσύ καλά και εύχομαι να διαβάζω χαρούμενα και σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μ'αρέσεις κοπελιά, μ'αρέσεις, γιατί ξέρω ότι πάντα θα χαμογελάσει το χειλάκι μου εδώ μέσα! Γλυκό μου τρελοκομείο!
    Αχ τι ωραία βρε παιδί μου, σας ζηλεύω και είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια. Θέλω φωτογραφίες πολλές, ναι;
    Ω να είσαι σίγουρη ότι θα διαβάσεις τα βιβλία σου, εδώ φέτος διάβασα εγώ ήδη 3-4, με μικρότερα παιδιά. Άσε που έχω βάλει στο μάτι και το Inferno...
    Λοιπόν, καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση. Σε θέλω φορτισμένη από Σεπτέμβρη!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οπααααα πως το έχασα αυτό το κομμάτι!! Ευτυχώς το πήρα πρέφα και ήρθα!! Αχχχ ωραία χρόνια Δημητρούλαααααα...10 κιλά μείον και βουτιές στη θάλασσα...χεχε!! "Μικρά" πάρτυ..χεχεχε!! καλές διακοπες και πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι ευχαριστώ για τις συνταγές Δημητρούλαααααααα!!

      Διαγραφή
  25. Εντάξει πολύ γέλασα!!!Τι μου θύμησες τώρα!Καλοκαιρινές διακοπές,πόσα κλείνει μέσα της αυτή η φράση!Εύχομαι να περνάτε καλά στις διακοπούλες σας και όταν γυρίσεις με το καλό πέρνα και από τον κήπο μου που σε περιμένει ένα βραβειάκι.Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Buzios.... μα που το θυμηθηκες!!!!
    Σε ενα αντιστοιχο παρτι σε ταρατσάκι, μας εριχνας αβγα απο εξω και εμεις μπουκαλια μπιρας χα χα,
    πραγματικα δεν ειχαμε τον θεό μας.
    Στα 17 στην Πάρο, αυπνες/ασιτες/γκαγκανιασμενες απο τον ηλιο. Ειχα περασει μια ολοκληρη μερα με ενα τσαμπί σταφυλι ολη μερα στην παραλια και μετα στα clubs της Νάουσας.
    Λοιπον, καλα μπανια, να πας για κοκτέιλ στην Νάουσα στο ''Sousouro'' kai για shopping στο YRIA στην Παροικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μες στη τρελή χαρά!!!!Μπράβο....μας μεταβιβάζεις το κέφι σου.ΑΧ...και εγώ πριν 10χρ.10 κιλά λιγότερα...χιχι
    Να περάσεις πολύ όμορφα...και να κάνεις ότι σου αρέσει
    Πολλά φιλιά και καλό ΣΚ-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γλυκιά μου και τρελιάρα φιλενάδα, δεν φαντάζεσαι πόσο απόλαυσα τις ιστορίες σου!!!
    Αααααχχχ, να δεις που τα ίδια θα κάνουν και τα παιδάκια μας, σ' το υπογράφω!!! χαχαχαχα
    Να περάσεις υπέροχες οικογενειακές διακοπές!!! Σε φιλώ πολύ!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αχ παναθεμα σε κουμπαρα δεν μπορω μα οσα λες με κανεις και γελαω να σε γνωρισω απο κοντα θυμησε με και να ερθεις στην συγκεντρωση των μπλογκερ...
    κοιτα να περνας καλα μαζι τους γιατι μετα δεν θα τα πολυ βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι τέλεια ανάρτηση! Αν και καθυστερημένα γιατί ξέρω ότι τώρα που σου γράφω είσαι στις διακοπές σου θα σχολιάσω!
    Είσαι τρελαμέντος τελικά! Αλλά είσαι και αγαπησιάρα ρε φιλενάδα!
    Αχ, τι μου θύμισες! Να λείπουν οι γονείς διακοπές κι εμείς να κάνουμε το σπίτι ανάστα αλλά λίγο πριν έρθουν ξαναγίνονταν λαμπίκο! Στα χάλια του πάρτυ σας δεν φτάσαμε ποτέ αν και δεν είχαμε ούτε και γιαγιά μαζί μας (ήμασταν μεγαλύτερες. Θα το πάθαινα εγώ το εγκεφαλικό. Άσε που με έπιανε μαμαδίαση και μεταμορφωνόμουν στην μαμά μου ως προς την Κάλη. Ένιωθα βλέπεις την ευθύνη ως μεγαλύτερη κι αυτή ήταν πιο ζωηρούλα από μένα. Άσε που κινητά δεν είχαμε τότε!
    Να περνάτε τέλεια! Ανυπομονώ για την επόμενη ανάρτηση, αυτή των διακοπών καλέ!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελευταία με μεγάλη διαφορά κατέφθασα στο σπιτάκι σου φιλενάδα, αφού όταν εσύ "σέρβιρες" τις αναμνήσεις των καλοκαιριών σου, εγώ ήμουν ήδη φαρ εγουει φρομ χοουμ :)
    Βρε συ, πότε την ανέβασες αυτή την ανάρτηση και δεν πήρα χαμπάρι;

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Όσον αφορά στο Inferno, πάω στοίχημα ότι δεν το έχεις ολοκληρώσεις ακόμη. Μη σου πω ότι είσαι ακόμη στην 20η σελίδα. Αλλά σε αφήνει το μπίρι μπίρι με το διαβολοκινητάκι σου και το άλλο το... γκουχ γκουχ...δεν-το-λέω-αλλά-κατάλαβες-τι-εννοώ;;;;; Που να βρεις χρόνο για Inferno ;)

    Όσο για τη γιαγιάκα σου, κοιμόταν στα χαμομήλια και εσείς το κάνατε σόδομα και γόμορα εκεί μέσα. Τς τς τς...Ατίθασα νιάτα. Θυμήσου να θυμήσω στην Αναστασία και τον Παναγιωτάκη αυτή σου την ανάρτηση, σε 8-10 χρονάκια από σήμερα ;)

    Εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών (μέρες μετράς ατιμούτσικο...) και άντε να τα πούμε από κοντά με το καλό.
    Φιλιάαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να 'μαι κι εγω αφου επεστρεψα απο τις διακοπουλες μου!!!καλα τι τρελοκομειο ησουν απο μικρη;;Το σκηνικο με την γιαγια και το παρτυ ολα τα λεφτα!!φανατζομαι δεν σας αφησαν ξανα να σας προσεχει η γιαγια ε;χαχα Απολαυσε τις διακοπες σου και περιμενω να μας πεις για τις περιπετειες των διακοπων σου!!!φιλακιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επιστρέφουμε όλοι σιγά σιγά στην μπλογκογειτονίτσα μας..σε περιμένουμε για δημιουργία-δράση-νέες περιπέτειες κοριτσάκι μου!!!σου στέλνω αγκαλίτσα και φιλάκια..όπου κι αν βρίσκεσαι να περνάς καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πολυ πολυ γελιο αγαπη μου καλο μας φθινοπωρο ~~!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ σε ντρέπομαι που όλα αυτά τώρα τα μαθαίνω .......
    Μου έλειψε το χιούμορ σου, πού είσαι ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άντε κυρία μου δεν χόρτασες καλοκαιράκι και ξεγνοιασιά;;;; Φθινοπώριασε!!! Χα χα χα!!! Απόλαυσέ το κοριτσάκι όσο περισσότερο μπορείς και όσο καλύτερα μπορείς!!! Φιλιά πολλά και καλό φθινοπωράκι σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημητρούλα μου!!!!!
    ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πού είσαι, τρελλοκομείο ;;; Σού 'χω βραβειάκι, πέρνα να παραλάβεις, αν θες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Που είσαι βρε κοριτσάκι??? 3 μέρες έμειναν για να κάνεις μια Σεπτεμβριανή ανάρτηση! Έχεις περιθώριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σ'ευχαριστώ πολύ Δήμητρα για τις ευχές σου.
    Καλώς σε βρήκα και εγώ με τη σειρά μου.

    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ !!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ ωραία η καλοκαιρινή σου ανάρτηση!!! Εύχομαι να περνάς τέλεια όπου και αν είσαι και καλό φθινόπωρο!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πειράζει που ήρθα επίσκεψη με δυο - τρεις μήνες καθυστέρηση και νύχτα ώρα;;;; Οοοοοχιιιιιι δεν πειράζει!!!!!!!!! Αφού ξέρεις πως μόλις επέστρεψα στην γειτονιά! Γέλασα πολύ με το πάρτι, μου θύμισε τα δικά μου ! Αχ χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δημητρούλα μουυυυυυ!!!! Γύρισααααα!!! Εσύ που είσαι???? Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έεεεεεεεεϊ!
    Πού είσαι καλέ?
    Μας λείπεις! Πολύ!
    (Θα ξαναπεράσω να σου πω χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! -απειλή ήταν! Δεν ξέρω αν το κατάλαβες!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)