- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: 10 ευρώ στην τσέπη και βασιλική διασκέδαση!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

10 ευρώ στην τσέπη και βασιλική διασκέδαση!

Κου κου τζα! Εδώ είμαι καλέ. Είμαι μια χαρά για όσους ανησυχείτε.  Απλά τρέχει ο χρόνος και δεν τον προλαβαίνω, δεν με προλαβαίνει, γενικά χανόμαστε!!!

Είπα λοιπόν να γράψω μετά τα εκατομμύρια emails των απανταχού θαυμαστών μου (με περίσσια πάντα μετριοφροσύνη εγώ η ταπεινή blogger).

Καλώς τα φιλαράκια μου τα γλυκά!  Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα μαγικό Σαββατοαπογευματόβραδο που περάσαμε πριν λίγες εβδομάδες, με σχεδόν 10€ και διασκέδαση και εκπαίδευση στο κόκκινο.  Όχι τίποτα, γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια πως δεν έχουμε λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Κι όμως η ζωή είναι τόσο όμορφη και απλή αν δεν ζητάς πολυτέλειες και φαμφάρες!

Ο αντρούλης μου λοιπόν είχε την δεύτερη πιο έξυπνη ιδέα στην κοινή μας ζωή (η εξυπνότερή του ήταν πως με παντρεύτηκεEmoji).  Ήταν λοιπόν Σάββατο 18 Μαΐου. Διεθνής ημέρα Μουσείων.  Η είσοδος σε όλα τα μουσεία ΔΩΡΕΑΝ.  Σκέφτηκε να πάμε στην Ακρόπολη. Στον αρχαιολογικό χώρο όμως, όχι στο μουσείο.  Στο μουσείο με τον Παναγιώτη και όλα τα αρχαία, θα μας επικύρητταν. Κρίμα κι άδικο να στιγματιστούμε σαν οικογένεια!!!

Μαζί με τρελή παρεούλα (Ζ family) που απογείωσε την επιτυχία της ημέρας, ξεκινήσαμε με ιδανικό συννεφιασμένο καιρό για την Ακρόπολη για να μην γκαγκανιάσουμε κιόλας. Συναντηθήκαμε στις 17:00 στο Θησείο και ανηφορίσαμε.

Φτάσαμε στην είσοδο, πάει ο Στράτος αεράτος να πάρει τα ΔΩΡΕΑΝ (τονίζω) εισιτήριά μας και έρχεται καμαρωτός λέγοντας στην παρέα "Τα εισιτήρια δικά μου!" Έλα του λέω, μην ανοίγεσαι τόσο:)

(Σημειωτέον, εάν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε την Ακρόπολη, μιας και η είσοδος είναι 12 ευρώ για τους ενήλικες, υπάρχουν αρκετές μέρες μες το χρόνο που η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε ΕΔΩ τις ημερομηνίες.)

Είχα φυσικά φροντίσει να φρεσκάρω τις γνώσεις μου για όλες τις πιθανές ερωτήσεις των παιδιών μου. Πώς? Καλέ μέσω google! Κάποια τα θυμόμουν, άλλα όχι. Ήμουν έτοιμη να κάνω την έξυπνη μαμά που τα ξέρει όλα (όπως νομίζουν τα παιδιά μου). Απαντήσεις έτοιμες για τις Καρυάτιδες, τον Παρθενώνα, τον Φειδία, το Ερέχθειο, το λόρδο Έλγιν, τη Μελίνα Μερκούρη, τα Προπύλαια, ακόμα και μια γάτα που είδαν μέσα σε ένα μηχάνημα, έπρεπε να γνωρίζω σε ποιόν ανήκει και πώς βρέθηκε εκεί! Αχ εμείς οι μαμάδες. Είμαστε πανέξυπνες τελικά!

Η επίσκεψή μας στον ιερό αυτό χώρο μαζί με τα παιδιά μας, με γέμισε πολύ. Είχα να πάω από το σχολείο. Ντροπή.  Βγάζαμε συνεχώς φωτογραφίες.  Φωτογραφίες που σίγουρα έχετε δει χιλιάδες φορές. Τα παιδιά ρωτούσαν, έτρεχαν, θαύμαζαν και φυσικά πεινούσαν.  Μα γίνεται να πάμε κάπου και να μην τους πιάσει λιγούρα? Βγάλαμε λοιπόν κάτι μπισκότα και κάτσαμε σε ένα αρχαίο παγκάκι και ξαποστάσαμε, όπως σίγουρα είχε ξαποστάσει τον 5ο αιώνα π.Χ ο Καλλικράτης σ' ένα διάλειμμά του από την κατασκευή της Ακρόπολης:)  Ένιωσα ένα ρίγος.

Μετά (μην με κοροϊδέψετε), θυμήθηκα και την Έλενα και ήθελα να χορέψω να με καμαρώσουν οι τουρίστες αλλά είπα να μην ρεζιλευτώ περισσότερο από όσο έχουμε ήδη ρεζιλευτεί παγκοσμίως ως Έλληνες.


Αφού τελείωσε η περιήγηση, κατηφορίσαμε προς Θησείο. Συναντήσαμε δύο φοβερούς τύπους που έπαιζαν μια καταπληκτική ανεβαστική μουσική που σ' έκανε να θέλεις να κουνηθείς βρε παιδί μου! Τα παιδιά αλλά και εμείς μαγευτήκαμε και κάτσαμε να τους ακούσουμε τουλάχιστον 10-15 λεπτά και λικνίσαμε τα υπέροχα (βεβαίως βεβαίως κορμιά μας).


Μετά, κάτσαμε να φάμε παγωτάκι φυσικά γιατί χωρίς παγωτάκι δεν νοείται μια υπέροχη καλοκαιρινή ημέρα. Το παγωτάκι κερασμένο από την τρελή παρέα (thanks Z family που διαβάζεις).  Είδαμε το τρενάκι να ανεβοκατεβαίνει αλλά δεν το πήραμε αυτή τη φορά. Έχουμε ανέβει αρκετές άλλες.  Προχωρώντας, είδαμε το promotion ενός καινούριου ποτού. Ντυμένοι με στολές, μοίραζαν ποτά στους περαστικούς. Οι άντρες μας φυσικά δεν σταμάτησαν (ντροπήήήή). Οι γυναίκες φυσικά σταματήσαμε(θράσσοςςςςς)! ΔΩΡΕΑΝ λοιπόν τονίζω, ήπιαμε και τα ποτάκια μας και πήραμε και για τα αντράκια μας! Τόσο μεγάλη η αγάπη μας:)

Εν συνεχεία πήγαμε στις κούνιες. Καμαρώσαμε τα κορίτσια μας, να κάνουν γυμναστικές επιδείξεις εν'όψει της μεγάλης γιορτής της ενόργανης....for our eyes only. Τα αγόρια με τους μπαμπάδες έπαιζαν ποδόσφαιρο. Μετά πήραμε ένα ακόμα ποτάκι από το περίπτερο να  διατηρήσουμε την ελαφριά ζαλάδα μας, χαζεύοντας την Ακρόπολη και κάνοντας κους κους. Τρελή ξεκούραση οι μαμάδες...τρελή κούραση οι μπαμπάδες!!!!


Η ώρα είχε πάει 22:00 και δεν θα μπορούσε να κλείσει η βραδιά πιο μαγικά από την άκρως εθιστική γεύση της....σοκολάτας!  Πετυχαίνουμε τα εγκαίνια ενός καινούριου καταστήματος με ντόνατας. Μπαλόνια, χαμός, συντριβάνια σοκολάτας, κεράσματα. Οι άντρες φυσικά προσπέρασαν και δεν σταμάτησαν. Μα είναι δυνατόν να περάσεις από ΔΩΡΕΑΝ συντριβάνι σοκολάτας και να μην σταματήσεις????? Εμείς τιμήσαμε τα εγκαίνια, βουτήξαμε μπισκότα στο σιντριβάνι και πήραμε και για τους άλλους. Τέτοια τεράστια ανιδιοτέλεια!  Καταφέραμε να τα πάμε χωρίς να τα φάμε! Φωτογραφίες που να σας βγάλω βρε παιδιά....ήμουν μπουκωμένη και γεμάτη σοκολάτα!!!!

Ναι ρε γ@μώτο.  Η ζωή είναι ωραία. Αρκεί να ξέρεις να απολαμβάνεις όλα τα όμορφα πράγματα. Μια καλή παρέα είναι το μαγικό συστατικό, κέφι το δεύτερο και φυσικά και λίγη τύχη να ξετρυπώνεις τις ευκαιρίες:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους μπαμπάδες για σήμερα!!!! Στον δικό μου μπαμπάκα που λατρεύω και φυσικά στον αντρούλη μου και πατέρα των παιδιών μου. Ο πεθερούλης δυστυχώς δεν ζει εδώ και χρόνια, αλλά σίγουρα μας καμαρώνει από ψηλά!!!


Μπαμπάδες all over the σύμπαν σας αγαπάμε κι ας κλέβουμε όλα τα φώτα εμείς οι μαμάδες!!!  Είστε το μαγικό συστατικό της δημιουργίας της ζωής:)))



ΥΓ Χρωστάω βραβειοανάρτηση και είναι μισοέτοιμη. Το λέω για όλες τις αγαπημένες φίλες που μου τα χάρισαν. Δεν είμαι αγνώμων. 

58 σχόλια:

  1. Επιτέλους το comeback σου!!
    Ουφ!! Τι βόλτα κι αυτή!

    Μας έλειψες βρε Δήμητρα...!
    Μπράβο σας πάντως που πήγατε τα παιδιά στην Ακρόπολη. Και άλλες μέρες του χρόνου έχει δωρεάν εισητήρια αλλά λίγοι είναι αυτοί που πάνε τα παιδιά τους.

    Υπέροχη η βόλτα σας!
    Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Χρυσαυγούλα μου!!! Εδώ ήμουν πάντα. Στη μπλογκόσφαιρα. Απλά τον χρόνο μου δεν μπορώ να διαχειριστώ τώρα που καλοκαίριασε:)

      Έχω ήδη βάλει σύνδεσμο για τις ημέρες που είναι δωρεάν η είσοδος στην Ακρόπολη για όσους θέλουν να την επισκεφθούν.

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτική βόλτα! Συμφωνώ απόλυτα, δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα για να περάσεις καλά, αν έχεις καλή διάθεση και καλή παρέα όλα φτιάχνουν! Μας έλειψαν οι αναρτήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαριαντίνα!!! Πολύ χαίρομαι που συμφωνείς για την καλή διάθεση και την καλή παρέα!!! Είσαι από τους τυχερούς της ζωής που έχεις βρει το μυστικό!!!
      Ευελπιστώ να τιθασεύσω το χρόνο και να μην χάνομαι τόσο μεγάλα διαστήματα:)
      Γλυκά φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Τι διαβάζουν τα τσαχπινογαργαλιάρικα ματάκια μου; "Η ζωή είναι ωραία. Αρκεί να ξέρεις να απολαμβάνεις όλα τα όμορφα πράγματα" χεχε! Σας κολλήσαμε μις Δημητρούλα;
    Τι χαρούμενη που σε ένιωσα απόψε! Θα προσπεράσω όλα τα θανατικά που βάλτε στο στοματάκι σας (θα σε μαλώσω άλλη φορά! αχαχαχαχα) και θα σταθώ στη family photoQ Κείνος ο αψηλός ο παίδαρος είναι το αντράκι σου;;;;;;
    Περιμένω απάντηση για να πάθω την ανακοπή!
    Σε φιλώ σταυρωτά!

    ΥΓ: Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε τυχερούλαααα!!!!! :))))

      Διαγραφή
    2. Τι γέλιο έχω κάνει μαζί σου σήμερα Αριστέα, δεν περιγράφεται!!! Ακόμα γελάω!!!! Χα χα χα
      Αν και τα είπαμε εμείς off blog, ναι αυτό το αγόρι το αψηλό ειναι το στεφάνι μου. Η κολόνα του σπιτιού μου:)
      Μιας και του μετέφερα το κομπλιμάν σου κ καμαρώνει τώρα (αν και δεν το παραδέχεται), κέρδισα λίγα λεπτά σερφαρίσματος για απόψε χωρίς μουρμούρα:)))
      Είδες πως εκτιμώ το όνομα του μπλογκ σου;;

      Είσαι θεότρελη τελικά!!! Όχι πως δεν το είχα καταλάβει:))) Μα γι'αυτό σε πάω ατομάρα!!

      Διαγραφή
  4. Welcome back! Χρόνια πολλά στον φωστήρα! Μα τι όμορφη οικογένεια που έχετε! Εδώ είμαστε να μας απογειώνεις...όταν και όποτε...εμείς σε αγαπάμε! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την αγαπημένη μου φίλη!!
      Ναι, εδώ είμαι μόνο για ευτυχισμένες κ ανεβαστικές στιγμές. Θέλω να περνάτε καλά, να σας φτιάχνει η διάθεση κ φυσικά να απογειώνεστε:)
      Γλυκά τρελά φιλιά!!

      Διαγραφή
  5. Έλα, βρε κορίτσι!!!
    Τί ssssssssssuper ανάρτηση ήταν αυτή??!!!
    Πολύ την χαρήκαμε τη βόλτα σας και κυρίως τον τρόπο αφήγησής σου!!!
    Είσαι απίθανη!!!
    Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες και για σήμερα και για κάθε μέρα!!!
    Φιλάκια αμέτρητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιτελους αναρτηση! οοοοολε!!! αν και τα εχω ξανακουσει αυτα...να τα βλεπεις και με εικονες ειναι διαφορετικα! πολυ καλύτερα! σουπερ περασατε αλλα ειμαι σιγουρη οτι με εσενα παρεακι παντα σουπερ περνανε ολοι! τα παιδακια σου και ο αντρουλης σου κουκλια ζωγραφιστά! αντε και εσυ καλη εισαι αλλα δεν σε θυμαμαι μωρε καλα, μηπως να σε ξαναδω συντομα που σ αποθυμησα???

    σμουτς σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς το κορίτσι μας!! Φοβερή βολτα!! Καλοκαίριασε τελικά και όλες παίρνουμε παιδιά και άντρα και βουυρρρρ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα πουλάκι μας είπε ότι έκανες ανάρτηση και έσπευσα! Την ώρα που θα σου άφηνα σχόλιο, έσβησε ο υπολογιστής μου.. Ούτε εκείνος δεν μπόρεσε να αντέξει την επιστροφή της άσωτης blogger!! :)

    Φτου φτου πανέμορφη οικογένεια, αλλά πως να μην ήταν με τέτοια super μαμά;; Για τον άντρα σου δεν θα εκδηλώσω θαυμασμό σαν της Αριστέας μας{Αριστέα είδες τι άντρες χάνεις που δεν έρχεσαι Αθήνα;; Προς αποφυγή παρεξήγησης Δήμητρα δεν εννοώ τον δικό σου αλλά σαν τον δικό σου!!} μιας και ξέρεις πως δεν έχω μάτια για κανέναν άλλον πέρα από τον δικό μου αντρούλη και ειδικά για των φιλενάδων μου δεν μπορώ να εκφέρω ποτέ γνώμη!

    Να γράφεις πιο συχνά Δημητρούλα μου, να σε χαίρεται και ο κόσμος εκτός από εμάς που ξέρεις πόσο σ'αγαπάμε!! Μμμμάκια πολλά καλή εβδομάδα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/6/13

    Καλημέρα φιλενάδα!!!! Φοβερή βόλτα. Την έχω κάνει πάαααααααααρα πολλές φορές ως φοιτήτρια αλλά καμία με παιδιά. Τώρα που ου έδωσες ιδέα θα το επιχειρήσω.
    Σας περιμένω ένα πρωί που δεν θα δουλεύεις να έρθετε για καφέ να παίξουν τα παιδιά γιατί η Παρή παραπονιέται. Φιλάκια!!!!!!!!!!
    Ματίνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/6/13

    Από πού να ξεκινήσω;;;;;; Δήμητρα επιβάλλεται να γράφεις κάθε μέρα!! Γέλασα τρελοκομείο με όλα και φυσικα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το ποια είναι η εξυπνότερη ιδέα που είχε ο Στράτος μέχρι σήμερα!!!! :)))))
    Είστε η F family από το fantastic! ;) ;) ;) Φτου, φτου, φτου...φτύνω με αγάπη αγαπητή μου γειτόνισσα-φίλη-κοντινό μου τρελοκομείο :D :D
    Α! Ξέρεις τι άλλο μου άρεσε ε; Ότι πήρατε το τίποτα και το κάνατε κάτι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ, άντε μας έλειψες σκατούλα! Τι ωραία η οικογενειακή φωτογραφία! Φτου, φτου τρελοφαμίλια! Πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε ότι σε όλα αυτά τα ΔΩΡΕΑΝ είχατε.. ΤΗΝ τύχη! Μη νομίζει κι ο κόσμος ότι θα πάει στο Θησείο και θα τον κερνοβολούν από αριστερά και δεξιά.. χαχαχαχα! Πάντα τέτοια να ξετρυπώνεις!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα Ωραία περάσατε... Πάντα οι άντρες προσπερνάνε οτιδήποτε τσάμπα, σε κοιτάνε λοξά όταν σταματας και μετά έρχονται και σε ρωτάνε "τι δίνανε? Να δοκιμάσω?" και σου τρώνε το μισό από το τζάμπα πραγματάκι που πριν από λίγο σνομπάρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλο ειναι να βλεπειs και εικονα τελικα. Υπεροχη βολτα. Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσεs free Κυριακεs. Θα το κανώ σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου έφτιαξες την μέρα!
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτες ειναι βολτες!!βολτα με τα ολα της!!!μα αυτοι οι αντρες να ντρεπονται..τα κανει και ο δικος μου αλλα μετα απολαμβανουν,χαχα!!!Αλλο οτι πρεπει να κανουμε φροντιστηριο για να παμε μια εκπαιδευτικη βολτα τα παιδια...καλα που το ειπες βεβαια γιατι κι εγω δεν θα θυμαμαι τοσες λεπτομεριες...τελικα η γατα ποιανου ηταν;;χαχαχα!!!ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!!!!να περνατε παντα τοσο υπεροχα!!!φιλακιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε μας έλειψες!!!!Αλλά αν περνάς καλά δεν πειράζει!!!
    Τα πάντα μπορούμε να κάνουμε όπως λες αρκεί να υπάρχει διάθεση!!
    Υπέροχη η βόλτα σας, υπέροχη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημητρούλα μου γλυκιά είσαι απολαυστική,χαίρομαι να διαβάζω τις αναρτήσεις σου. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλώς το κορίτσι!!!Απολαυστική η ανάρτησή σου,χαμογέλασε το χειλάκι μας απο την περιγραφή σου!!και μπράβο για την βόλτα σας στο μουσείο,λίγοι είναι αυτοί που έχουν κλίση στην κουλτούρα και τον πολιτισμο που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας!!καλή βδομάδα και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς το κορίτσι μας!
    Που χάθηκες βρε;
    Ωραία η βόλτα σας, είδες τελικά άμα είσαι οργανωμένος πώς μπορείς να περάσεις όμορφα χωρίς πολλά έξοδα;;
    Πάντως κι εγώ στην ακρόπολη έχω να ανέβω δεν θυμάμαι καν από πότε!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημητρούλα μου, σε διάβαζα με ένα τεράστιο χαμόγελο!!! Είναι απίστευτο πόσο όμορφο μπορείς να κάνεις ένα απόγευμα, έχοντας απλώς καλή παρέα και κέφι!!!
    Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου!!! :)
    Και δεν χωράει αμφιβολία πως η καλύτερη ιδέα που είχε ποτέ ο άντρας σου είναι να σε παντρευτεί!!! χιχι!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευτυχώς να λες που συγκαταλεγόμαστε στις μπλογκοκολλητές σου και μαθαίνουμε τα νέα σου και εκτός μπλογκόσπιτου :) Eντάξει, τώρα είδαμε και ντοκουμέντα και επαληθεύονται τα όσα μας περιέγραψες :)

    Μα τι όμορφη φαμίλια που είστε μπαμπάς, μαμά, Αναστασία και Παναγιώτης; Τι γλύκες που είναι τα παιδάκια σου βρε Δημητρούλα!!! Σου έμοιασαν βλέπω. Λατρεύουν παγωτάκι :)

    Η βόλτα σας ήταν μ-α-γ-ι-κ-ή! Μ-Α-Γ-Ι-Κ-Η!!! Μία γεμάτη (μαγική) μέρα, φουλ (μαγικές) δραστηριότητες, (μαγικές) βόλτες, στην (μαγική) Ακρόπολη, με (μαγικές) συγκινήσεις (για όταν κάθισες στην πέτρα που ξαπόσταινε ο Καλλικράτης εννοώ), (μαγικό) παγωτό, (μαγικό) δροσιστικό ποτό...και ως δια μαγείας, δεν ξοδέψατε φράγκο :) :) :)
    Goodnight My Lovable Friend :)
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα τι βόλτα ήταν αυτή! Ζήλεψα τρελά...Ο τύπς με τα ντραμς με απογείωσε.Απίθανος! Δημητράκι μου γειάσου με τα όμορφα τα μικρά σου.Τέλεια η βολταρία σας και τα παγωτά και τα αξιοθέατα και τα χουβαρνταλίκια σου....Σε είδα και κατάλαβα πως σε αποθύμησα κοριτσακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου Δημητρούλα ! Τι ωραία ανάρτηση σήμερα :)
    Όλα τα εγκαίνια του κόσμου πετύχατε την ίδια μέρα!
    Ήταν η μέρα σας δηλαδή, μουσική ανεβαστική, καιρός δροσερός,
    παιδικές ερωτήσεις, ποτάκια, απ όλα είχε το πρόγραμμα :)
    Άμα έχεις καλή διάθεση, τα καλά έρχονται από το πουθενά!!
    Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
    Πήγα κι εγώ στην Ακρόπολη το φθινόπωρο να ξεναγήσω μπλογκοφίλη από το εξωτερικό, αλλά δεν ήξερα και τίποτα να της πω!
    Χάρηκα πολύ που σε είδα κι από κοντά!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σου ρε Δήμητρα με τα δωρεάν σου ! Μια χαρά σας βρίσκω και μακάρι όλοι να μπορούμε να το κάνουμε αυτό!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντα κεφάτα και οικονομικά, και τα μεγάλα ποσά να τα κάνεις ταξίδια!
    Το μνημείο ανοίγει δωρεάν, και στη μεγάλη Πανσέληνο του Αυγούστου που είναι το κάτι άλλο! Τώρα που δεν κοιμάται κανείς πάω να ακούσω το βιντεάκι!!!!
    ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΕΕΕΣ!!!
    ΑΙΤΟΥΜΑΙ, ναι, απαιτώ να γράφεις πιο συχνά για μας τους φίλους σου...
    Πάω να πάρω αριθμό πρωτοκόλου, εδώ σ'έχω!!! Φιλιά πολλά κι αγκαλιές <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαχα τι τέλεια! Ναι λατρεύουμε τους μπαμπάδες αλλά μυαλό δεν έχουν, ας το παραδεχτούμε. Μα να προσπερνάνε έτσι απλά τόσους πειρασμούς και ευκαιρίες;
    Βρε Δήμητρα, στο αρχαίο παγκάκι που φάγατε μπισκότα, ποιος να κάθισε άραγε στην Αρχαία Ελλάδα, ε; Να τέτοια σκέφτομαι και με πιάνει δέος!
    Τι ωραία ανάρτηση! Άντε να μην χάνεσαι!!!
    Να χαίρεστε τον μπαμπάκα σας
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αντε ρε Δημητρούλα..που χάθηκες;;; Μου έλειψες το ξέρεις;; Φοβερές οι ιδέες σου...Ευγε εύγε!! Μα κι αυτοί οι άντρες να μην σταματάνε πουθενάααα;; Καλά που είχατε εσείς το θράσσος..χεχε!! Υπέροχη η βόλτα!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μια υπέροχη βόλτα και την περιέγραψες τόσο όμορφα, μου αρέσει το κέφι σου!!! ;)
    kiss...fancy~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τετοια κωλοφαρδία μόνο σε σένα! Συγνώμη κιόλας αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα γιατί κι εγώ έχω πολλές φορές στην τσέπη τόσο λίγα λεφτά αλλά δεν ζω όλα αυτά τα βασιλικά!
    Χαχαχαχαχα Δική σου για πάντα....
    Λάβε υπόψην την άποψη του κοινού, σε αναζητά, σε ψάχνει, του λείπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ γιατί δεν την είδα αυτή την ανάρτηση? Η οικογενειακή φωτό είναι super! Έχετε αύρα που λένε!!!
    Η ψιψίνα στο όχημα δεν κατάλαβα που κολλάει αλλά τες πα. Καλά δεν ήξερες πώς βρέθηκε εκεί Δήμητρα?? Έμαθε ότι θα έρθεις και πήγε να την φωτογραφίσεις!!!
    Εύχομαι να περνάτε τέλεια και να είσαστε πάντα χαρούμενοι! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Υπέροχη η βόλτα σας!Πάντα να περνάτε τόσο όμορφα!Οι φωτογραφίες πολύ ωραίες και το βιντεάκι με τους μουσικούς τέλειο!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απο γιορτή της μαμας σε γιορτή του μπαμπα το πας το καθε post. Να ρωτησω ποτε ειναι η γιορτή του παιδιου... όχι τιποτις αλλο απλά να ξέρω πότε θα ξανα-postareis χα χα!
    Πρωτον δεν γκρινιαζω οτι δεν εχουμε λεφτα. Δευτερον τα καλύτερα πραγματα στην ζωη δεν ειναι πράγματα που λέει και η διαφήμιση :)
    Καλέ τι σεξυ φωτο ειναι αυτη που εβγαλες, τα γυαλια ηλίου ενα τσακ να μην πέσουν στον βαθυυυυυ ντεκολτέ χι χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ενα δυο ενα δυο με λαμβανεις; οβερ τελεια που εισαι χαμμενη εσυ; που ολο σε ψαχνω; κουμπαρα σου λενε μετα απαπα ορκιστηκα και ελειπες για τιμωρια θα φερεις ολα τα συντριβανια σοκολατες για μενα μονο να χαιρεσαι τον αντρα σου τον μπαμπα σου και ολα τα καλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Μπαμπάδες all over the σύμπαν"...!
    Να είσαι καλά ανοιχτόκαρδο κορίτσι, με το αστείρευτο πνεύμα, τον γοητευτικό αυτοσαρκασμό και την προσωποποίηση της χαράς!

    Από μένα πολλά φιλάκια σε όλους σας.
    Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας. ---> (αργοπορημένη, η ευχή...)

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλώς το το κορίτσι μας! Μα τι ωραία περάσατε! Η οικογενειακή σας φωτογραφία είναι τέλεια! Αγαπώ Παναγιώτη και Αναστασία!
    Όσο για τη μελέτη που έριξες, σου βάζω Άριστα 10! Άψογα προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο!
    Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημητρούλα σου έχω βραβειάκι,πέρασε όποτε μπορείς να το πάρεις. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολυ μου άρεσε η βόλτα σας! Λες και ήμουν και εγω στην παρέα σας! Λες και βούτηξα και εγω μπισκότα στο συντριβανι (μα καλα ποιος προαπερνάει συντριβάνι σοκολάτας????). Πρώτη και δυστυχώς τελευταία φορά που πήγα στην Ακρόπολη ήταν πριν πααααρα πολλα χρόνια πριν αλλά το υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα ανέβω Αθήνα (τον άλλο μήνα μάλλον!) θα πάω και εγω!
    Οι φωτογραφίες σου μου άρεσαν πολυ! Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!! Πολλα φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα! Έχεις βραβειάκι, πέρασε να το πάρεις από: http://mommywiki.blogspot.gr/2013/06/love-your-blog.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα Δήμητρά μου... υπέροχη η ανάρτησή σου... την απόλαυσα από την αρχή μέχρι το τέλος!!! Πάντα να περνάτε καλά κι έχεις απόλυτο δίκιο ...μπορούμε να περνάμε καλά με απλά πράγματα!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δημητρουλίνι μου!!!!! Η ζωή θέλει καλοπέραση και μπορείς και με λιγότερο από 10 ευρώ να περάσεις ζάχαρη!!!! Πολύ την απόλαυσα τη βόλτα σας, περιγραφική όπως πάντα!!! Μου λειψεςςςςςςςςςς!!!!! Φοβερή μου Δημητρουλίτσα, πάντα μου φτιάχνεις τη διάθεση με τις αναρτήσεις σου!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλημέρααααααααααααααααααααα

    τι όμορφη ανάρτηση!!!Εχω πάει και εγώ Ακρόπολη.....έκανες πολύ καλά που πήγες τα παιδιά εκεί-)))
    Η ζωή μερικές φορές θέλει πολλά λεφτά...μερικές όχι.Κέφια να έχουμε και όλα λύνονται,έστω και με λιγότερα,δεν πειράζει-)))
    πολλά φιλιά και καλό ΣΚ-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλο μηνα Δημητρακι μου και πουσαι ολα τα εισιτηρια δικα του .... μην ξεχνιομαστε φιλια
    τουτη τη φορα στη έσκασα και δεν έγραψα κειμενο στο παιχνιδι αρα και ναψαχνες δεν με βρηκες φιλια φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χαιρετώ και από κοντά,
    άκρως εκπαιδευτική και διασκεδαστική η βόλτα σας.
    Και με πολλά τυχερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ουάου!Τι ανάρτηση!!!!Μόνο με 10 ευρώ ε;;;;Απίστευτη βόλτα!Πάντως κι εγώ είμαι από αυτούς που όταν στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ μου προσφέρουν να δοκιμάσω κάτι ΔΩΡΕΑΝ κολλάω....δεν ξέρω γιατί....χαζομάρα.Ο keyman πάλι δεν λέει όχι γιατί συνήθως το promotion γίνεται από κοριτσάκια κάτω των 20,ξανθά και δίμετρα :)Λες όχι;Δεν λες!!!

    Τέλεια η πρότασή σου για την Ακρόπολη και οι φωτογραφίες σούπερ!!!!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Άργησα να δω τη βόλτα σας, αλλά τη χάρηκα πολύ!!
    Να περνάτε πάντα όμορφα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ααααα τώρα κατάλαβα εισαι δικιά μου εσυ !!!! χαχαχαχαχχααχαχαχα Ετσι Δημητρουλα η ζωή θελει τρελα και Βασιλική διάθεση όπως το λες και τα πιο ωραια πραγματα ειναι δωρεάν !!!! Μαρέσει τρελα η προσεγγιση σου !!!!! Ειναι σαν να περιγραφεις μια μερα δικια μας !! Να περνατε παντα τελειαααααααααααααα !!!!!!!!!!! Stay positive!!!!!!!!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έχω ένα βραβειάκι για σένα, πέρνα μια βόλτα να το παραλάβεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κανε νεα αναρτηση θα παω σε αυτο το μουσειο 50.000 φορες... σου αφησα τουρτα να την φατε στο πορτοκαλι ψυγειο να εισαι καλα κουκλα μου και παντα χαρουμενη ... α και να τα λες ετσι ωραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καλημέρα Δήμητρα
    1.000 ευχαριστώ!!!!
    Πολλά φιλιά-α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Aν και πολύ καθυστερημένα σε βρίσκω στο σπιτάκι σου και απολαμβάνω την υπέροχη βόλτα σας.
    Φιλιά πολλά και να χαίρεσαι τον άντρα σου και τα παιδάκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτά είναι!!!!
    Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα και διασκεδαστικά Δημητρούλα μου!!!!
    Να έχετε όμορφες διακοπές, να γεμίσετε με αναμνήσεις και καλοκαιρινά χρώματα, και να γυρίσετε πίσω ανανεωμένοι!!!
    Θα τα ξαναπούμε από Σεπτέμβρη!!!
    Φιλιά πολλά πολλά αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για τα μαγικά σας σχόλια!!!!!
    Δυστυχώς πλέον δεν προλαβαίνω σας απαντάω στην καθεμία ξεχωριστά. Πρόλαβα στις πρώτες και μετά με έφαγε ο χρόνος!!!
    Σας στέλνω από ένα γλυκό φιλί στην καθεμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)