- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Hi5 - Λατρεύω το φαί και δεν βγαίνω καλή στις φωτογραφίες!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Hi5 - Λατρεύω το φαί και δεν βγαίνω καλή στις φωτογραφίες!

Χάθηκα, αλλά να ξέρετε ανώτερες δυνάμεις με κράτησαν μακριά σας!  Γενέθλια κόρης και γαστρεντερίτιδα! Για τα γενέθλια θα σας μιλήσω σε άλλη ανάρτηση, μην μου ευχηθείτε τώρα, μετά μαζεμένα.  Για τη γαστρεντερίτιδα, δεν θέλω να μιλήσω ποτέ!

Έτσι λοιπόν επειδή έχω μείνει πολύ πίσω, εντελώς δηλαδή, είπα να κάνω δύο σε μία.  Έτσι κι αλλιώς το "σκοτώσαμε" το παιχνίδι Hi 5 - Photo της Γιωργίας, οι κανόνες καταπατήθηκαν, λεηλατήθηκαν! Τελευταίες εβδομάδες τέταρτη και πέμπτη.   Έστησα λοιπόν σπιτικό, διάβασα βιβλία, άκουσα μουσική, τώρα πρέπει να φάω και να βγάλω φωτογραφίες!  Πολύ δουλειά βρε παιδί μου! Πολύ κούραση στη ζωή μιας blogger:)

photos via, via, via, via, via

Πρώτο και καλύτερο το παγωτό! Σας το έχω ξαναπεί, μπορώ να τρέφομαι μόνο με αυτό το άτιμο, το δροσερό, το μαστιχωτό, το μυρωδάτο, το αλανιάρικο παγωτό!  Είναι το μόνο που τρώει η μάνα τούτη και δεν δίνει στα παιδιά της....όταν έχει μείνει λίγο στην κατάψυξη! Μη βαράτε, είναι ο πόνος μου μεγάλος!  Για παγωτό έχω κάνει χιλιόμετρα! Και έχω ανακαλύψει το καλύτερο, το πιο αγνό και μαστιχωτό, στην περιοχή μου και έχουμε χρυσαφίσει τον άνθρωπο! Ένα τοσο-δούλι μαγαζάκι που όμως με γεμίζει πολλές τοσο-δάρες θερμίδες!!!


Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!!! Τι φαγάκι είναι αυτό! Λατρεύω της μανούλας μου που το κάνει λουσμένο στα ζουμιά και τα μυρωδικά αλλά εξίσου αγαπώ και της πεθερούλας που είναι λιτό, άζουμο και χωρίς πολλά πολλά. Το δικό μου 1/3 το πετυχαίνω, δεν ξέρω γιατί. Μια δεν ψήνεται το κοτόπουλο, την άλλη οι πατάτες και καταλήγουμε να μένουμε νηστικοί! Έτσι δεν το τολμώ πολύ και τρώμε σε μαμά ή πεθερά!

Αχ μακαρόνια με κιμά!  Η πεθερά μου κάνει την ωραιότερη σάλτσα κιμά που έχω φάει! Απαλή, χωρίς να μυρίζει κιμαδίλα, χωρίς πολλά ζουμιά, φίνα όσο πρέπει.  Δεν χρειάζεται να σας πω ότι κάθε Σάββατο (σχεδόν) τρώμε στην πεθερούλα και παραγγέλνω μακαρόνια με κιμά!  Ευτυχώς μετά από 20 σχεδόν μαθήματα, έμαθα να τη φτιάχνω ας πούμε καλή!

Γίγαντες στο φούρνο, πλακί! Πεθαίνω για το υγιεινό αυτό φαγάκι αν και με πειράζει πολύ και μετά κοιμάμαι καναπέ, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ....το θέλω!!!!  Επίσης δεν μπορώ να το πετύχω. Έχει τύχει να τους ψήνω 5 ώρες και τίποτα. Τελικά μείναμε πάλι νηστικοί! Έχει τραβήξει πολλά η φαμίλια μου σας λέω!

Φέτα!  Μα τρώγονται οι γίγαντες χωρίς φέτα? Τρώγεται ο τραχανάς μου ο επίσης αγαπημένος χωρίς φέτα? Η χωριάτικη? Το σπανακόρυζο?  Η τυρόπιτα χωρίς φέτα? Ειδικά η βαρελίσια με την γεμάτη γεύση μπορεί να με στείλει στον ουρανό!!!! Φέτα i love you!!!!

-------------------------------------------------

Πάμε στις φωτογραφίες. Γενικά δεν δημοσιεύω, το αποφεύγω και αν τύχει φροντίζω να μην είναι πολύ ξεκάθαρες εφόσον είναι πρόσφατες.  Έτσι έχουμε συμφωνήσει με το στεφάνι μου.
Σήμερα θα σας δείξω ναι μεν καθαρές αλλά παλιές παιδικές των παιδιών μου και δικές μας.


Στη μεγάλη τα δύο αδελφάκια αγκαλιασμένα σε μια στιγμή (δευτερόλεπτο για την ακρίβεια) αγάπης. Μετά από λίγο έπεσε και λίγο μπουνίδι για ένα παγωτό θυμάμαι που έτρωγαν.

Άργησαν, αλλά αγαπήθηκαν και αγαπιούνται πολύ!  Διάβαζα και την μαγική ανάρτηση της Λίτσας για τα δικά της ζουζούνια και πόσο ταυτίστηκα! Οι φίλοι μας ξέρουν τι τράβηξε ο Παναγιώτης από την Αναστασία ως βρέφος αλλά όταν κατάφερε να ανακτήσει δυνάμεις, αλλάξαν οι ρόλοι και μπήκε η Αναστασία στο ρόλο του θηράματος.

Ευτυχώς πλέον δεν κάνουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Πέρασε η μεγάλη κρίση στη σχέση τους.
Οι καθημερινοί καυγάδες για το ποιος θα πλύνει πρώτος χέρια και πόσα κομμάτια μήλο έχει στο πιάτο του ενός ή γιατί εκείνος πήρε δώρο και η άλλη όχι, υπάρχουν, αλλά νομίζω ότι είναι στην καθημερινότητα δύο νορμάλ αδελφών με προσωπικότητα!

Στις υπόλοιπες είμαστε οι 4 μας μικρά....αλλά δεν σας λέω ποιος σε ποια!
Εντάξει, εγώ με το φόρεμα και την ασπρόμαυρη φώτο που προδίδει την ηλικία μου, κάνω μπαμ!
Ξέρω τι θα πείτε, τα παιδιά μοιάζουν σε μένα!  Ναι, πείτε το, το ξέρω!
Έτσι ήταν δηλαδή μέχρι πρόσφατα και όλοι ρωτούσαν τον Στράτο:
-Μα σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά σου?
και εγώ απαντούσα
-Στον υδραυλικό/χασάπη/μανάβη...έλειπε πολλά ταξίδια τι να κάνω η δόλια!

Πλέον τα άτιμα όσο μεγαλώνουν μοιάζουν στον μπαμπά τους!
Δεν με νοιάζει πραγματικά. Θέλω μόνο να είναι γερά, ευτυχισμένα, χαρούμενα, σωστοί άνθρωποι και αγαπημένα αδέλφια που δεν θα τα χωρίσουν ποτέ περιουσιακές ή άλλες διαφορές.

Επίσης φωτογραφίες μου δεν θα βρείτε πολλές γιατί Α συνήθως εγώ βγάζω την φαμίλια και Β και κυριότερον βγαίνω χάλια πάντα! Χαλάω τις φωτογραφίες και είναι κρίμα!  Μόνο με photoshop δείχνω εντάξει!

Και έτσι έκλεισε το υπέροχο παιχνίδι της Γιωργίας μας που παρόλη τη γκρίνια μου, το απόλαυσα πολύ και έμαθα και τα γούστα των μπλογκοφιλενάδων μου!

Κάπου διάβασα ότι κάνει σχέδια για επόμενο παιχνίδι και τρόμαξα....θα φύγω ταξίδι μακρινό Γιωργία, μην με ψάχνεις!!!!

Εις το επανιδείν my blogobuddies!!!!


Ιστολόγια που συμμετείχαν, τρέξτε να τα καμαρώσετε:
4seasons, Είμαι παιδί Μεγαλώνω-Μεγαλώνεις-Μεγαλώνει Ημερολόγιο ενός μωρούPositive thinking- Female code , Parentsland, For my friends, Blogolicious editoriolista,  My lovable baby,  Lost dreamland,   My trips on blog, Συλλέγω στιγμές, My stickland, Γυναικείες υποθέσεις Lena in wonderland, 2 boys and hope,  Beloved ideas, Owl mommy Μια αναπνοή Μαρία Έλενα δημιουργίες Mommy in happiness  Share your likes CraftaholicMommyWiki.

81 σχόλια:

  1. Συμπεράσματα:
    1. Λατρεύεις την πεθερά σου! Τι τυχερή είναι που έχει νύφη εσένα να 'ξερε...(αλήθεια, το ξέρει;)

    2. Η κόρη σου, σου μοιάζει. Μην κάνεις όνειρα για τον Παναγιωτάκη. Παναγιωτάκης=Στράτος. Οπότε να μην ανησυχεί ο άντρας σου για τον υδραυλικό/χασάπη/μανάβη της γειτονιάς.

    3. Η κόρη σου όχι απλά σου μοιάζει, αλλά είναι φτυστή Δημητρούλα.

    4. Τα παιδιά σου είναι γλυκύτατα! Στο έχω ξαναπεί. Και πανέμορφα. Αλλά τι να κάνω που η δική μου έχει φάει κόλλημα με τον Γώγο; Οπότε ξέχνα το. Συμπεθέρες δε γινόμαστε.

    5. Το παιχνίδι της Γεωργίας αν και το απολαύσαμε, μας ταλαιπώρησε αρκετά (Γεωργία μην διαβάζεις/ μην ακούς)

    Σε απόλαυσα για άλλη μία φορά Δημητρούλα μου. Ξενύχτησες και εσύ σήμερα για να bloggάρεις. Τι τραβάμε και εμείς οι bloggers και δεν το μαρτυράμε...Άντε, καλή ξεκούραση. Και όνειρα γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Ασπασια:
      1. Την αγαπώ και με αγαπά παρόλο που δεν το φωνάζουμε.. Το δείχνουμε με πράξεις και εκείνη κ εγώ.
      2. Η Αναστασία είναι του μανάβη δηλαδή;;; Χα χα χα
      3. Το ξέρω:)
      4. Και γιατί δηλαδή μας απορρίπτετε απο τώρα κυρία μου; Μπορεί σε λίγα χρόνια να μας αγαπήσει η Δάειρα. Θα έχει κ καλή πεθερά! Θα τον βγάλω από τη μέση τον Γώγω. Στο λέω:)
      5. Η καημένη η Γιωργία. Μας έχει φοβηθεί το μάτι της. Είμαστε οι νούμερα δύο γκρινιάρες:)
      Αχ ναι είχα ξενυχτήσει εκείνη τη μέρα για να γράψω αλλα από ότι είδα, ξενυχτούσαμε παρέα. Ξενύχτισες αλανιάρες bloggers!!!!

      Διαγραφή
  2. Μ' άρεσε πολύ ο τίλος "λατρεύω το φαί και δεν βγαίνω καλή στις φωτογραφίες"
    Τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την γλυκούλα μου, ξενιτεμένη μου, ηθοποιό και συγγραφέα!
      Ο τίτλος είναι αυτό ακριβώς που με εκφράζει. Μια φαγανή χωρίς φωτογένεια:)

      Διαγραφή
  3. Xaxaxaxa...gelao me ta sxolia sou gia ta paidia!!!!!
    Xronia ths polla!!!Kalimera kai kalo mina!!!!!
    Filia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πέπη μου γελαστή:)
      Καλό μήνα και σε σένα και ετοιμάζομαι για ομελέτα με πράσα!!! Ξαναπήρα. Σιγά μην μου γλύτωναν.

      Διαγραφή
  4. Είσαι πάντα απολαυστική!!
    Με αυτό για το μπουνίδι για το παγωτό ακόμα γελάω!!!

    Σε διαβάζω πάντα και μου φτιάχνεις τη διαθεση τόσο πολύ βρε Δήμητρα!!

    Φιλιά πολλά και τα τα πούμε στην επόμενη ανάρτηση για τα του πάρτυ!!!
    Μην αργήσεις ! Σε θέλουμε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Χρυσαυγούλα. Γελάς με το μπουνίδι ε; Δεν ξέρω εσύ που έχεις κορίτσια, εγώ πάντως που τα έχω ένα κι ένα, το βιώνω τακτικά:)
      Τι μην αργω, έχω ήδη αργήσει. Ο χρόνος τρέχει και με προλαβαίνει πάντα!!!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  5. Καλημερούδια αγαπημένη!

    Να ξεκινήσω λεγοντας οτι και εγω βγαίνω χάλια στις φωτο, αν αυτο σε παρηγορεί! Είσαι να κάψουμε κανά φιλμ???

    Τα παιδια σου ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ ζωγραφιστά, και ναι σου μοιάζουν! Αλλά για να έχω αντικειμενικότερη άποψη πρέπει να δω και τον μπαμπά τους!

    Είσαι πολυ τυχερη που μαγειρεύουν και οι δυο και μάλιστα τόσο καλά! Μακάρι να μου μαγείρευαν και εμένα έστω και ενα σκ το δεκαπενθήμερο!

    Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να κάνουμε ταινία μαζί να καεί το φιλμ;; Ποιον σκηνοθέτη θέλεις; Εγώ τον Ταραντίνο που είναι τρελιάρης σαν και μένα!
      Θα σου στείλω φώτο του μπαμπά τους να μου πεις αντικειμενική άποψη:)
      Για το μαγείρεμα είμαι όντως τυχερή που τρώμε φαγάκι που κ που από γιαγιάδες κ ξεκουράζομαι η μάνα!

      Διαγραφή
  6. Δημητρούλα μήπως σου αρέσει το παγωτό γιατί το παίρνεις έτοιμο;Οσο για την κόρη φτυστη η κούκλα μαμά της. Τον γιο μην χαιρεσαι άλλος εβαλε τα περισσότερα χρωμοσωματα. Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα. Όντως μου αρέσει το έτοιμο μαστιχωτό αλλά φτιάχνω κ εγώ κυρία μου!!! Δεν έχω παγωτομηχανή αλλά είναι στα προσεχή μου σχέδια. Προς το παρόν κάνω κάτι εύκολα.
      Όσο για τα τέκνα ναι, έπιασες αμέσως το μοίρασμα:)
      Φιλάκια Μαράκι μου!!!!

      Διαγραφή
  7. Έχω ταυτιστεί τρελά με τα φαγητά. Σε σημείο που ονειρεύομαι γίγαντες πλακί. Επίσης έχω ταυτιστεί και στις μαγειρικές αποτυχίες, άρα δεν θα αποπειραθώ καν να τους φτιάξω, θα περιμένω να πάω στην μαμά μου να μου τους κάνει. Τα παιδάκια σου ειναι κουκλιά! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ίνα μου. Σε νιώθω για τις μαγειρικές αποτυχίες! Τους έχω πάρει από φόβο και δεν τολμώ να ξαναφτιάξω!
      Πήγαινε και εσύ στη μανούλα σου μην καίμε τσάμπα ρεύμα:)

      Διαγραφή
  8. Δημητρα μου πρώτα απ' όλα περαστικά σου και να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Θέλω να σου πω οτι τα γούστα μας στο φαγητό είναι τα ίδια. Μόνο που ζήλεψα λιγάκι που έχεις την πεθερούλα σου και την μανούλα σου και σας τραπεζώνουν που και που. Βλέπεις δεν γνώρισα πεθερά και για τη μαμά τα ξέρεις....Όσο για τις φωτογραφίες σας είναι υπέροχες και είστε κουκλόσογο. Νομίζω πάντως πως θες κοπλιμέντα για τις δικές σου φωτό γιατί όπου σε έχω πετύχει φωτογραφικά ήσουν μία κούκλα (κυριολεκτικά ). Καλή σου μέρα κουκλα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωτάκι μου με είχες στεναχωρήσει όταν διάβασα το σχόλιο σου γιατί ξέρω την ιδιαίτερη περίπτωση της μανούλας σου. Είναι τυχερή που έχει τον μπαμπάκα σου τον γλυκό που την προσέχει σαν τα μάτια του και εσένα την ψυχούλα κόρη!

      Για μένα σου είπα και στο email, το άλλο μου όνομα, το καλλιτεχνικό, είναι Σταλόνε, γιατί λόγω κλίσης των ματιών μου προς τα κάτω, με φωνάζουν οι φίλοι Σλάι! Άστα σου λέω! Καίω φιλμ!

      Διαγραφή
  9. Σιγά μη και δε σε έβρισκα μικρούλα! Εδώ σε βρήκα μεγάλη χωρίς να σε έχω δει ποτέ! αχαχαχα!
    Καλημέρα πιτσιρίκα μου!]
    ΥΓ: Είδες για το παγωτό ούτε κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις καλά ακόμα Αριστέα μου!!! Εσύ να τα βλέπεις που νομίζεις ότι σε πήραν τα χρόνια:)
      Απορώ, απορώ πως αντέχεις και δεν τρως παγωτό...αυτό τον μαγικό πειρασμό!!!

      Διαγραφή
    2. Χαρά μου εκ γεννητής έχω αλλεργία στη λακτόζη! Ανατράφηκα με φασουλόγαλο στην Αμερική για να αποφύγω τις εντερικές αναταραχές!
      Μέχρι πριν κάτι χρόνια έτρωγα και με έτρωγε μετά! Μέχρι που σοβαρεύτηκα και με έπεισα ότι ολα αυτά ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!
      Τώρα μένει να κάνω το ίδιο με το κρασί! αχαχα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    3. Αμ πες το μου καλέ και αναρωτιόμουν πως κρατιέσαι!!! Είναι θέμα υγείας:)
      Φασουλόγαλο???? Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Θα το goοglάρω!!!!
      Το κρασί κάνει καλό στην καρδιά μας. Σε αφήνω να το πίνεις λοιπόν:)

      Διαγραφή
  10. Καλά, η κόρη ίδια!!! Είναι σίγουρα δικιά σου, δεν υπάρχει αμφιβολία..χαχαχα!
    Για τα φαγάκια το έχουμε ξαναπεί..κάτσε να ανοίξει ο καιρός (για να έχουμε δικαιολογία) και θα κάνουμε μαραθώνιες παγωτοδρομίες!
    Και για τα μακαρόνια με κιμά.. θα σε προσκαλέσω να φας και τα δικά μου! Από τα λίγα που υπερηφανεύομαι!
    Σε φιλώ νυχτεριδούλα!
    Η κουκουβάγια!
    (τι ξενύχτι χθες οι τρελοbloggers!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παγωτοδρομίες!!! Ναι, ναι ναι!!!
      Ώστε κάνεις μακαρόνια με κιμά ονειρεμένα??? Σφύρα κι έρχομαι!!!
      Νυχτερίδες και κουκουβάγιες!!! Λες να αλλάξω το όνομα μου...Dimitra batmommy???

      Διαγραφή
  11. Δημητρούλα μου τα φαγητά που επέλεξες μου αρέσουν κι εμένα, με το παγωτό γέλασα πολύ!
    Τα παιδάκια σου είναι πανέμορφα και το κολάζ που έφτιαξες γεμάτο αναμνήσεις μας γυρνάει πίσω στο χρόνο. Σας ταλαιπώρησα με το παιχνίδι, ζητώ συγνώμη κι υπόσχομαι πως δεν ετοιμάζω τίποτα καινούριο έτσι για να ησυχάσετε οι δόλιες...
    Φιλιά πολλά και περαστικά ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην γελάς Γιωργία για το παγωτό! Μπορώ να κάνω φονικό:)
      Δεν μας ταλαιπώρησες γλυκούλα μου (εντάξει...λίγο! χα χα χα).
      Αφού έχεις καταλάβει ότι μας αρέσει να γκρινιάζουμε, σε κάποιες δηλαδή!
      Και επειδή εσύ ψαρώνεις, το συνεχίζουμε:)
      Ότι καινούριο και να σκεφτείς πάλι, θα στο υποστηρίξω πάντως (αν δεν έχω φύγει στις Μπαχάμες!).

      Διαγραφή
  12. αμάν βρε και μας άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα!
    Όσο για τις φώτο ως μπλόγκερ πρέπει να μάθεις να το κάνεις κι αυτό! Εδώ έμαθες να μαγειρεύεις εκεί θα κολλήσεις! Η Dημητρούλα δεν μασάει!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μασάει η Δημητρούλα Κατερινάκι!!! Μασάει και πολύ κιόλας:)
      Και όχι μόνο έμαθα να μαγειρεύω, τώρα έγινα και κηπουρός, η επίμονη κηπουρός!

      Διαγραφή
  13. Δημητρούλα μου (αν και δεν το περίμενα)μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση στο θέμα φαγητό!
    Ακούω κοτόπουλο με πατάτες και φέτα βαρελίσια και προσκυνώ. Μα πραγματικά υπάρχει φαγητό που να τρώγεται χωρίς φέτα;;;;
    Τα παιδάκια σου είναι πανέμορφα η κόρη σου στην συγκεκριμένη ίδια εσύ για τον γιο δεν εκφέρω γνώμη αν δεν δω τον πατέρα (τον χασάπη-το μανάβη- τον φούρναρη και τον παγωτατζή θα ήθελα) γιατί ποτέ δεν ξέρεις;)
    Η πεθερούλα σου πολύ τυχερή που έχει μια νύφη σαν και εσένα.
    Φιλάκι πολλά πολλά και ελπίζω να είσαι περδίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί καλέ δεν το περίμενες ότι ταυτιζόμαστε στο φαγάκι?
      Θα πάω να βγάλω φώτο μανάβη, χασάπη, φούρναρη, θα σου στείλω και το Στράτο και μετά θα μου στείλεις την αντικειμενική σου άποψη:)
      Είμαι και εγώ πολύ τυχερή που την έχω γιατί με προσέχει πολύ!

      Διαγραφή
  14. Επιτέλους ξανα χτύπησες! Σούπερ επιλογές φαγητών (ακόμα και οι γίγαντες) και για τα παιδιά τι να πω....πάντως και εγώ νομίζω ότι έχουν και δικά σου στοιχεία! Ούτως η άλλως είστε ομορφοσογο! Για τη συχνότητα των αναρτήσεων, μπορώ να σου πω πώς προτιμώ τελικά να μαζοχίζομαι και να περιμένω με αγωνία (είδες φίλη) πότε θα ανεβάσεις (ολόκληρο σήριαλ λέμε που δεν θες να τελειώσει) αλλά να σου πω? τα καλά πράγματα δεν είναι και για χόρταση! Σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι, ομορφόσογο είμαστε!!! Χα χα χα Σ'ευχαριστώ πολύ real φιλενάδα μου για τα όμορφα σου λόγια. Που 'σαι Φώσκολε να μας ακούσεις, θα έτριζε η καρέκλα σου! Σήριαλ ετοιμάζω!!!

      Διαγραφή
  15. Και μόνο που ξεκίνησες με παγωτό με κέρδισες!!! Το λατρεύω (δυστυχως...)
    Επίσης και τη φέτα, η οποία πάει φυσικά με όλα, μα όλα όμως!!!
    Για τις φωτογραφίες δεν έχω λόγια είναι πολύ ωραίες αν και νομίζω οτι υπερβάλεις λιγο στο οτι δεν βγαίνεις ωραία!
    Στο επόμενο παιχνίδι θα λάβω μέρος και εγώ γιατι σε αυτό δεν πρόλαβα! Ψοφάω για τέτοια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Λίνα εκεί στη Ρόδο το έχεις άφθονο! Θυμάμαι όταν είχα κατέβει το 2004 είχα τρελαθεί να τρώω!!!! Σε ζηλεύω τόοοοοσο πολύ!!!
      Δεν υπερβάλλω για τις φωτογραφίες. Αυτές της συνάντησής μας ήταν σκοτεινές και μακρινές!!!χα χα χα
      Άντε λοιπόν, στο επόμενο σε περιμένουμε!!!

      Διαγραφή
  16. Λατρεύω κι εγώ παγωτό και γλυκά γενικά, κοτόπουλο με πατάτες, μακαρόνια με κιμά και φέτα.
    Κουκλάκια τα παιδάκια σου, αλλά κι εσύ πολύ ωραία μπέμπα!
    Πολύχρονη η κορούλα και περαστικούλια σε σένα!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήμουν σίγουρη ότι θα ταυτιζόμαστε τα διδυμάκια!!!
      Είδες τι καλή μπέμπα ήμουν?
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Δημητρούλα μου.

      Διαγραφή
  17. καλο μηνα πολυ γελασα με τις φωτογραφιες , καλε λεγε εσυ πως τα έχετε μοιρασει τα παιδια και ασε τις θειτσες να καθαριζουν " φτουσου χρυσο μου ιδια η μανουλα σου είσαι "
    όσο για τα φαγητα γιατι μου το κανεις αυτό βρε π[αιδι μου εμενα της λιχουδας όλα όσα έγραψες μου αρεσουν σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λες εσύ Κάτια μου που είσαι και πιο έμπειρη? Αυτό θα λέω λοιπόν και εγώ!
      Χαίρομαι που συμφωνούμε στο φαγητό! Να μαζευτούμε να φάμε!!!

      Διαγραφή
  18. αχχχχ σε νιώθω για το παγωτό!!! Τρελαίνομαι!! Το καλύτερο παγωτό το φτιάχνει ένας Ιταλός στο χωριό μου!! Το τρώμε πάντα καλοκαίρι και μπορώ να φάω κουβάδες!! Μακαρόνια με κιμά και κοτόπουλο με πατάτες!!! Γιαμ γιαμ!! Μη στεναχωριέσαι για τους γίγαντες πουλάκι μου!! Σιγουρα δεν έφταιγες εσύ!! Απλά δεν ήταν βραστεροι!! Για τις φωτογραφίες τι να πρωτοπω!! Τι αστέρια είναι αυτά!!! Τι γλύκες ..τι ομορφιές!! φτου φτου!! Ε σίγουρα θα είστε ομορφόσογο εε;;; Να τα χαίρεστε Δημητρούλα!!! φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αυτοί οι Ιταλοιί είναι φοβεροί στο παγωτό. Τέλος. Και στο Ναύπλιο και στην Πάρο που έχω φάει φοβερό παγωτό, ήταν Ιταλών! Τώρα μου λες και στη Θεσσαλονική?? Έρχομαι σφεράτη!!!!!
      Σ'ευχαριστώ για τα λογάκια σου Ελπιδάκι!!!
      ΥΓ Ότι και να λες γίγαντες δεν φτιάχνω...φοβάμαι!

      Διαγραφή
  19. Φέτα i love you!! Τι κουκλάκια που είναι τα παιδάκια σου;!!!! Να σου ζήσουν Δημητρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Μαριαντίνα μου!!!
      θέλεις να σου στείλω κανά κιλό φετούλα?

      Διαγραφή
  20. Τι φατσάρες που είναι τα ζουζουνάκια σου!! Απίστευτα παιδάκια! Να τα χαίρεσαι Δημητρούλα!!
    Οι γευστικές σου προτιμήσεις είναι πάρα πολύ κοντά στις δικές μου! Ειδικά το παγωτό και οι γίγαντες!!
    Οι φωτογραφίες σας πολύ καλές! Επαναλαμβάνω ότι τα μικρούλια σου είναι απίστευτα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρίνω από τα υπέροχα εδέσματα που μας δείχνεις κάθε φορά, ναι, πλησιάζουν πολύ οι γευστικές μας προτιμήσεις Ερμιόνη μου!!! Πάντως όσες συνταγές σου έχω φτιάξει, έχουν όλες μα όλες πετύχει και μας ξετρέλαναν!!!
      Αχ παγωτό. Άντε να μας δείξεις καμιά καινούρια εύκολη συνταγούλα για παγωτό!!!
      Σ'ευχαριστώ για τα λογάκια για τα παιδάκια μου!!!!

      Διαγραφή
  21. Δημητρούλα μου θα ξεκινήσω με τα παιδάκια σου που είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!!
    Η κόρη σου είναι ίδια εσύ!!!!
    Δεν το πιστευω οτι βγαίνεις χάλια στις φωτογραφίες!
    Τώρα για τα φαγητά που επέλεξες τι να πω ,όλα αγαπημένα εκτός του παγωτου που δεν τρελαίνομαι!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Δεσποινάκι μου, αριστερό μου χέρι!!!
      Να το πιστεύεις ότι βγαίνω χάλια! Θα σου στείλω καμιά φώτο μου να δεις!
      Όσο για το παγωτό, στο έχω ήδη πει ότι είναι αιτία να χαλάσουμε τη φιλία αυτή τη ζεστή που έχουμε χτίσει πάνω στα βραχιόλια!!! Πρόσεχε! Θα μάθεις να το τρως:)

      Διαγραφή
  22. Δημητρούλα μου τι ζουζούνια που είναι τα παιδάκια σου!! Η κόρη σου ναι σου μοιάζει απίστευτα!! Ο τίτλος άπαιχτος δεν το συζητώ!! Η ιωσούλα σου ήρθε και σε μενα, ήταν δυνατόν να με αφήσει ο κύριος Μέρφυ σε ησυχία;; Ευτυχώς την περνάω ελαφρά γιατί είχα ενισχύσει τον οργανισμό μου με βιταμίνες! Ελπίζω να είσαι καλύτερα.. φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερινάκι μου!! Ευτυχώς την πέρασες ελαφριά γιατί είναι άτιμη ίωση!
      Αχ αυτός ο Μέρφυ, μας θέρισε τον τελευταίο καιρό και εσένα και εμένα. Έφυγε νομίζω τώρα στον αγύριστο να πάει:)
      Φιλάκια πολλά πολλάααααααααααααα

      Διαγραφή
  23. Όντως είσαι απόλαυση!!!!!!
    Με τόσο παγωτό που τρως πώς αλλιώς;;;
    Και έχεις μείνει ολόιδια με την παιδική φωτογραφία...
    Αν κρίνω από τις φωτογραφίες μας στην Κίρκη, μια χαρά βγαίνεις στις φωτο...
    Και ξαναλέω ότι όποιος λατρεύει το φαΐ είναι αυτός που θα το μαγειρέψει καλύτερα. Μου τη δίνουν αυτοί που μαγειρεύουν και μετά δεν το δοκιμάζουν για τη σιλουέτα τους ή για χίλιους άλλους δυο λόγους...
    Εν κατακλείδι, είσαι λεβεντιά!!
    Πολλά φιλιά <3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μείνει ολόιδια βρε Μαρώ μου? Να είσαι καλά αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξεις τα ματάκια σου:)
      Λες από το παγωτό και το πολύ κρύο στον εγκέφαλο να έχω γίνει έτσι τρελή?
      Αυτό για το φαγητό μου το είχαν πει και παλιότερα. Πολύ σωστή φράση.
      Α όλα κι όλα. Γίνεται να έχεις μπροστά σου τόσα εδέσματα και να μην δοκιμάζεις? Γενικά δεν είμαι καθόλου εγκρατής άνθρωπος όσον αφορά σε κάποιες απολαύσεις της ζωής....
      Σε χαιρετώ χαμογελαστά
      Η λεβέντισσα Δήμητρα

      Διαγραφή
  24. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Οι επιλογές των φαγητών πολύ ωραίες. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κική μου. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!
      Τα χαίρομαι όλα. Παιδιά και φαγητό:)

      Διαγραφή
  25. Μα τι υπέροχη φωτογραφία, τι υπέροχα ζουζουνάκια που είσαστε όλα σας!
    Φιλάκια Δήμητρα κ εμείς αρρωστούλια είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Έρη που πλησιάζουν οι μέρες που θα σε αντικρίσω!!!!
      Το διάβασα ότι αρρωστήσατε και εσείς. Χαμός έγινε φέτος με ιώσεις.
      Ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα.
      Φιλάκια στα αντράκια σου!!!

      Διαγραφή
  26. Sτην μικρή φώτο η κόρη σου είναι ίδια ο άντρας σου, στην μεγάλη όμως μοιάζετε τόσο πολύ!!! Αγγελούδια έχεις... αλλά ξέρεις μάλλον η ψυχή τους η καλή (από την μαμά σίγουρα κάτι θα πήραν) καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους. Δεν είναι τυχαίο που ορισμένα παιδιά είναι εντελώς αγχώνευτα. Σόρι κιόλας που το λέω αυτό, δασκάλα και μάνα πράγμα, αλλά πες, όχι πες, μερικά δεν είναι για μπάτσες,χιχι!!! Φιλάκια και καληνύχτα! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα α ρε Callie με τα ωραία σου!!! Είσαι φοβερή βρε παιδί μου!
      Όντως κάποια παιδάκια κακομαθημένα βγάζουν μια ξινίλα ώρες ώρες.
      Το δικό σου το αστεράκι πάντως είναι ένας ζωντανός άγγελος!! Είναι να το ζουπάς στα φιλιά!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λογάκια!!!

      Διαγραφή
  27. Καλέ μια χαρά τρώγονται όλα τα φαγητά χωρίς φέτα..χαχα!!
    Στις φωτογραφίες σε αναγνώρισα!!...μου άρεσε που έβαλες παιδικές φωτογραφίες!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι βρε Μαρία!!! Έχω ένα αγαπημένο μου ξάδελφο που δεν την τρώει και νόμιζα ότι είναι ο μόνος! Μα τρώγονται τα φασολάκια??? Η χωριάτικη???
      Και εσύ είχες βάλει φωτογραφίες των παιδιών σου όταν ήταν μικρά και πολύ μου άρεσε.
      Να είσαι καλά Μαράκι μου.

      Διαγραφή
  28. Πραγματικά είσαστε όλοι γλύκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑΙ στο παγωτό!!!!!
    ΝΑΙ στους γίγαντες(φροντίζω να τρώει πάντα και ο Keyman και η Μάγια....)!!!!
    ΝΑΙ στην φέτα!!!!Ποιός μπορεί να φάει γεμιστά ή γίγαντες χωρίς φέτα??????

    Τι ωραία που τα γράφεις......σ'ευχαριστιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργία μου σε όλα λες ΝΑΙ δηλαδή????
      Και εγώ φροντίζω να τρώνε όλοι γίγαντες αλλά εμένα πειράζουν μόνο!
      Θυμάμαι ο σκυλάκος μου ο Rasty όταν έκλ@νε βρώμαγε όλο το σπίτι!!!! χα χα χα
      Η Maya σου τι εμβέλεια έχει????

      Διαγραφή
  30. Που πας αγαπη μου πως φευγεις γιατι λειπεις ε; πως θα περναω εγω τις ωρες μου χωρις γελιο; εισαι καλυτερα; και εγω αρρωστη 3 βδομαδες αλλα οκ τωρα καλυτερευω
    να σαι καλα που τα λες ετσι ωραι και γελαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Ιωάννα μου τι να σε κάνω! Θες να γράφω και συχνότερα ανάρτηση, θες να σε επισκέπτομαι και να γίνω η νονά των σχολίων σου:) Θα σου στέλνω email να σου φτιάχνω τη διάθεση ή στέλνε μου εσύ όταν δεν είσαι καλά να σε ανεβάζω!
      Σου στέλνω ένα φιλάκι γλυκό χρυσοχέρα μου!!!

      Διαγραφή
  31. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου φίλη μου!!! Καλά λέω εγώ ότι είναι μικροί θησαυροί!!! :)
    Κουκλάκια είναι...!!
    Υπέροχες και οι 5 (ω ναι! 5!) γευστικές σου επιλογές, μου αρεσουν πολύ όλες!!!
    Φιλάκια πολλά!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Φωτεινούλα μου!!!
      Οι πολύτιμοι θησαυροί μου είναι στ'αλήθεια!!!
      Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  32. Εδώ κάνουμε μιαμμμμμμ!! Κοτόπουλο με πατατούλες και φέτα και μετά λίγο παγωτάκι για επιδόρπιο! Τα φασόλια βλέπεις δεν τα αναφέρω, όχι πως δεν μου αρέσουν, αλλά αγαπημένα δεν τα λες.. Αλλά τι φάτσες είναι αυτές εκεί ; Γλύκα είναι και οι δυο !! Κι εγώ θα έλεγα πως ο γιος μοιάζει του αντρός, αλλά με πρόλαβε η Ασπασία. Όμως μήπως μοιάζεις κι εσύ λίγο με τον άντρα σου; Χε χε είστε γλυκούληδες πως να το κάνουμε!

    Φιλάκια Δημητρούλα, και μακριά από γαστρεντερίτιδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τσακάλι, μας το έχουν πει κι άλλοι ότι ψιλομοιάζουμε με Στράτο! Είσαι πολύ παρατηρητική μπισκοτούλα μου!!!
      Παγωτάκι από εδώ και στο εξής λόγω καιρού, κάθε μέρα για επιδόρπιο και η ζυγαριά όλο και ανεβαίνει στα κιλά!!!

      Διαγραφή
  33. Μιαμ μιαμ. Πρωί πρωί μου άνοιξες την όρεξη και ξερογλείφομαι. Τρέχουν τα σάλια μου ειδικά για κοτόπουλο με πατάτες.
    Άντε και στις ψηφιακές γειτονιές φέρε μας και κανένα πιατάκι , μια λιγούρα θα μας πιάσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου!!!!!!!!!!!!!!Να έχουν μπόλικη υγεία και τύχη στη ζωή τους,και να σας μαγειρεύουν πάντα.(αμάν,κάνω δίαιτα) -)))
    Λέω να δαγκώσω την οθόνη μου,χαχααααααααααααα
    Είσαι υπέροχη,όπως και οι περιγραφές σου
    πολλά φιλιά και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αχ τι μου έκανες με την φωτογραφία από το παγωτό....

    Θέλω οπωσδήποτε να φάω και εγώ ένα ΤΕΤΟΙΟ σήμερα....

    Γουργουρίζει η κοιλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι όμορφες!!!Πολύ γλυκιά η φωτογραφία με τα δυο αδερφάκια αγκαλιασμένα!!! Άσχετο αν μαλλιοτραβήχτηκαν μετά!!! χαχαχα!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καθε μπουκια που τρως βαλε στην σκεψη σου και μας θα ειναι πιο γλυκια ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. να χαορεσαι την πανέμορφη και γλυκύτατη κορούλα σου που τόσο πολύ σου μοιάζει!!!! αλλά και το γιόκα, μη τον αφήνουμε απ'εξω!! :) πανέμορφες πάντως όλες οι φωογραφίες!!! ήσουν τυπάκι πάντως από μωρό βλέπω, χαχα.. :) φιλάκια πολλά Δημητρούλα μου και ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!! :) α! και καλό μήνα γιατί έχουμε και τόσο πολύ καιρό να τα πούμε!!! μου έλειψες!!! φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ψεύδεσαι ασύστολα .. φτού σου να μην σε ματιάσω ... κούκλα βγαίνεις στις φωτος και άστα αυτά που ξέρεις .. έχω ντοκουμέντα εγώ .. αντε μην την ανεβάσω για του λόγου το αληθές !!!

    Φιλιάαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δημητρουλα δεν σχολιαζω καθολου την γαστρεντεριτιδα,μην σου τυχει…Ανυπομονω να στρωσει επιτελους και να τρωω παγωτακια!!!!!το παγωτατζιδικο σου όμως μακρια βρε φιλη…Κοτοπουλακι και μακαροναδα κλασικα φαγητα κάθε εβδομαδας!!!για γιγαντες δεν τρελαινομαι, βαζω και κανενα λουκανικακι καμια φορα για την γευση και φυσικα παντα με φετα!!!! Τι γλυκουλικα τα παιδακια σου μικρα!!!ε ετσι είναι τα αδερφακια,την μια αγαπιουνται ,την άλλη πλακωνονται!!θα περιμενω και την αναρτηση των γενεθλιων!!!!!φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Kαλέ τι ζουζούνια είναι αυτά στις φωτογραφίες;;;
    Γλύκες..μαζί με εσένα φυσικά που είσαι τσαχπίνα απο μικρή..
    (βλέπεις οτι προσπερνάω επιδεικτικά το θέμα με το φαγητό γιατί το παγωτάκι..εδω μου κάθεται..χαχαχαχα)

    σου στέλνω πολλά φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λοιπον στα φαγιά το πας καλα
    εκτος απο τους γιγαντες... εκει βάζει φακές για εμενα.
    Αντε καλε, που να δεις εγω με τον αδερφο μου ποσο τσακωνομασταν
    και μεχρι πια ηλικια... εως τα 18!
    Ποιος θα κατσει σε ποια καρεκλα στη ταβερνα κτλ.
    Καλε τι μελετηρο κοριτσι ειναι αυτο με το βιβλιο ανα χειρας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι επιλογές των φαγητών τέλειες!!!Οι φωτογραφίες σας σκέτη γλύκα!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δήμητρα το γενέθλια κόρης γαστρεντερίτιδα τι είναι? Καινούριο θεματικό πάρτι με θέμα την γαστρεντερίτιδα????χιχιχι Ήμουν σίγουρη ότι στη φωτογραφία με το φουστάνι ήσουν εσύ, δεν χρειαζόταν επεξήγηση για αυτό, γιατί θα ήταν αδύνατον να ήταν ο Στράτος!!!!
    Όλα τα φαγητά που έγραψες τα λατρεύω και τους γίγαντες πλακί! Δεν θα συμφωνήσω μόνο με το παγωτό. Νομίζω ότι αυτό το είχα γράψει και στην Ασπασία( αν δε με απατά η μνήμη νου).
    Τα κουκλιά σου είναι πιο κουκλιά live! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δημητρούλα μου, να 'μαι κι εγώ. Άργησα αλλά ήρθα. Να φανταστείς, πριν από λίγο μπήκα σπίτι, και η εξαρτημένη κάθησα πάνω από το κομπιούτερ κιόλας χαχαχαα.
    Σιγά που δε θα σου ευχηθώ για το παιδί. Να είναι πολύχρονη η πριγκίπισσά σου, Δήμητρά μου, πάντα τυχερή και ευτυχισμένη στη ζωή της με υγεία. Και όταν θα κάνεις τη σχετική ανάρτηση, θα ξαναευχηθώ.
    Και τώρα στην ανάρτηση που μας άνοιξε την όρεξη.
    Εγώ με τα γλυκά δεν τα πάω καλά. Είμαι προβληματική παιδάκι μου, δε μου αρέσουν. Παγωτό δεν τρώω ποτέ.
    Το κοτόπουλο με τις πατάτες, πολύ μου αρέσει κι εμένα, όπως μου αρέσει και ο τρόπος που μιλάς για την πεθερούλα σου.
    Δημητρούλα μου, σε φιλώ με πολλή αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είσαι φοβερή!!!!Τρελαίνομαι για τις αναρτήσεις σου!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πεθαίνω για την φωτογραφία με το παγωτό!!!
    chic-aholics.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)