- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Σε ποιες Γειτονιές ξεχνιέται η μάνα και λησμονεί τη φαμίλια της? Μα στις Ψηφιακές καλέ!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σε ποιες Γειτονιές ξεχνιέται η μάνα και λησμονεί τη φαμίλια της? Μα στις Ψηφιακές καλέ!

Όταν μάθαμε για την ημέρα αυτή 20/4/2013 ενθουσιαστήκαμε τρελά, σημειώσαμε στην ατζέντα μας την ημερομηνία και ακυρώσαμε ότι είχαμε!  Όταν όμως μας αποκάλυψαν οι 4 φίλες μας ότι θα είναι ομιλήτριες, εκεί πετάξαμε τη σκούφια μας και αρχίσαμε τα τρελά και τα χαζά που μόνο οι κοριτσοπαρέες ξέρουν να κάνουν!!!  Ξέρετε φυσικά για την παρεούλα που έχουμε δημιουργήσει 15+ bloggers και λυσσάμε καθημερινά.

Αυτό θέλησαν να κάνουν και οι Ψηφιακές Γειτονιές. Να φέρουν τους/τις bloggers κοντά, να τους "μορφώσουν" με χρήσιμα tips, τεχνικές, φιλοσοφίες του blogging.  Απ' ότι έμαθα, έξι μήνες δούλευαν νυχθημερόν με μόνο σκοπό.....ένα μαγικό αποτέλεσμα. Και τα κατάφεραν.

Περάσαμε τόσο μα τόσο όμορφα, που εγώ προσωπικά ξέχασα τα παιδιά και τον αντρούλη μου και τους έστειλα ένα sms μόνο προς το απόγευμα να δω αν είναι καλά:) Γίνεται να ξεχάσεις παιδιά και σύζυγο? Βρε γίνεται σου λέω όταν περνάς ΤΕΛΕΙΑ!  

Ήπιαμε πολλά καφεδάκια, φάγαμε πολύ, πήραμε δωράκια (με καλύτερα την τσαντούλα και το μαγνητάκι), κάναμε τη γυμναστική μας, blogoμορφωθήκαμε τεχνολογικά και φιλοσοφικά, γνωρίσαμε πολύ κόσμο, ήπιαμε μπύρες, φωτογραφηθήκαμε πολύ (ούτε μοντέλα να ήμασταν!), γελάσαμε πολύ και κλάψαμε ακόμα πιό πολύ!

Εκτός από τις φιλενάδες μου, συνάντησα εκεί την παλιά μου συνάδελφο και φίλη, την ευαίσθητη και πολυτάλαντη Ειρήνη - Το μικρό μου blog. Γνώρισα bloggers που διάβαζα και περίμενα πως και πως να συναντήσω και έψαχνα σαν την τρελή: την αγαπημένη Κατερίνα KaPa..Me without you..tea without a biscuit, την μαγευτική Λίτσα - Home is where your story begins,  την αστείρευτη Τζωρτζίνα Προφανώς θα αδυνατίσω. Οι όμορφες φατσούλες τους, τα γλυκά τους χαμόγελα και η ζεστή τους αγκαλιά ήταν αληθινές.
Γνώρισα επίσης την μινιατούρα γλύκα Ελένη - MyWowMom,, την χαμογελαστή Λένα-Pollyanna's days, αλλά και καινούριες που θα διαβάζω: το τρελοκομείο τη Σοφία - SuperMomRocks, την απίστευτα συμπαθητική Νάταλι - the playroom, την πολύ ζεστή Μαρία του - Μάνα, Μανούλα, Μαμά. Και φυσικά και τα υπόλοιπα κορίτσια (και αγόρι) των panels που θα προσπαθώ να διαβάζω μιας και το blogroll μου οδεύει προς την υπερχείλιση:)

Στεναχωρήθηκα που δεν γνώρισα την Αντιγόνη του Inventive mommy και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου. Μιλήσαμε όμως με email...κρίμα κρίμα κρίμα:(

Θα σας συνοψίσω την ημέρα, όσο πιο καλά (και σύντομα μπορώ...λέμε τώρα για το "σύντομα"):


Έφτασα γύρω στις 12.  Η υποδοχή με την Κατερίνα Λάμπρου των Μικρών Μεγάλων και τους εθελοντές της ομάδας GloVo που πρώτη φορά συναντούσα, μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την φρεσκάδα και τα χαμόγελά τους.  Ανέβηκα επάνω και συνάντησα ένα τεράστιο παρεάκι χαμογελαστό. Bloggers, εθελοντές, χορηγούς, διοργανωτές, ομιλητές.  Ήπια το πρώτο μου καφεδάκι και μπήκα μέσα στο χώρο των ομιλιών/workshops όπου έπεσα στην Ελένη Πετρουλάκη και έκανα και το πρωινό μου στρέτσινγκ η γυναίκα!  Έκατσα να ακούσω τα περισσότερα workshops όταν δεν φλυαρούσα με τις bloggers έξω! Έμαθα πολλά, αλήθεια.

Για όσους δεν ήρθατε αλλά και για όσους σας ενδιαφέρει φυσικά (και να μην σας ενδιαφέρει, εγώ πάλι θα τα πω!), ιδού τα κεντρικά σημεία, εάν θέλεις να είσαι ένας καλός και πολυδιαβαστερός blogger:
  • Να γράφεις όταν έχεις έμπνευση, όχι να γράφεις απλά για να γράψεις κάτι.
  • Να γράφεις γι'αυτό που ξέρεις εσύ καλά. Ο καθένας μας είναι μοναδικός και ξέρει κάτι καλά. Να γράφεις γι'αυτό κι ας είναι για σαλιγκάρια ή τσαγιέρες! Κάποιος θα βρεθεί να σε διαβάσει. 
  • Να είσαι αληθινός, μην βγάζεις κάτι ψεύτικο, αργά ή γρήγορα θα βγουν όλα στη φόρα.
  • Να γράφεις και τα καλά αλλά και τα αρνητικά σου. Μην δημιουργείς μια πλασματική εικόνα. Πχ βλέπε "οικογένειες βιτάμ". 
  • Να εμπλουτίζεις τις αναρτήσεις σου με φωτογραφίες αλλά μην "κλέβεις" ιδιοκτησίες άλλων. Αν δεν βρίσκεις την πηγή, βάλε τουλάχιστον link την πηγή που την βρήκες εσύ. Πάντα με αναφορά. Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.
  • Μην χρησιμοποιείς μεγάλες φωτογραφίες στις αναρτήσεις σου που αργούν να "κατέβουν" και κουράζουν τον αναγνώστη (χε χε χε θα το διορθώσω από επόμενη ανάρτηση).
  • Μην περιμένεις να βγάλεις λεφτά από το blogging.
  • Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Ξεχώρισα τα workshops των: Βίκη Κολοβού για τις τεχνικές blogging και Μόνικα Κρητικού για την φωτογραφία.

Ξετρελάθηκα με τις ομιλίες: του Τάσου Παγκάκη που ήταν πολύ αληθινή και εμπνευσμένη, της Έφης Ανέστη πολύ ζεστή και σπιρτόζα σαν την ίδια, της Στέλλας και του Κωνσταντίνου που μας έφεραν κοντά μέσω skype με τους συνεργάτες τους worldwide και μας είπαν την ιστορία τους, μαγικές στιγμές σας λέω!!!

Φυσικά μαγεύτηκα, συγκινήθηκα, αγάπησα την ομιλία της Κατερίνας του KaPa..Me without you..tea without a biscuit που την περίμενα σαν τρελή.  Μας μίλησε τόσο ζεστά, τόσο απαλά, η φωνή της ήταν τόσο γάργαρη και ήρεμη συγχρόνως. Μέσα σε άλλα, μας είπε ότι αφήνει ανοιχτό το "παράθυρό" της κι ας μπαίνουν "κουνούπια".  Τολμάει. Μας έβαλε να γνωριστούμε με τον διπλανό μας. Ξεκίνησε την ομιλία της με τη Μαφάλντα και τελείωσε με την Σαΐτα   Μας μοίρασε από ένα χαρτόνι χρωματιστό και με οδηγίες μας είπε να φτιάξουμε μια σαΐτα (καλέ είχαμε ξεχάσει να φτιάχνουμε σαίτες!). Όταν ήμασταν έτοιμοι, τις πετάξαμε ψηλά. Στην δική μου έγραψα για το χαμόγελο.  Στα πόδια μου έπεσε της αγαπημένης μου Γιωργίας (4seasons) με το μήνυμα "Κοιτάω μπροστά" και πάντα αυτό κάνω! Τυχαίο?

Η ώρα περνούσε και έφτασε η στιγμή των κοριτσιών μας. Καθόμασταν όλες κοντά, στις πρώτες σειρές για να δίνουμε δύναμη και κουράγιο στις αγχωμένες μας φιλενάδες!!!

Τα panels με τους γονείς bloggers και το πρόγραμμα που εμφανίστηκαν, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Από την παρεούλα μας λοιπόν, στο πρώτο θα μιλούσαν η Κατερίνα το ήμισυ του Ανθομέλι και η Σοφία μας του ShareYourLikes.  
Η Κατερίνα μας "έστειλε" με την άνεσή της στο φακό και τα τσαλίμια της με το Δημοσιογράφο. Γεννήθηκε πανελίστρια, τέλος! Ειλικρινής και χειμαρρώδης, μας είπε την ιστορία του blog τους όταν προσπαθούσε να αγκαλιάσει και την ανηψούλα της που της έκανε εφόδους. Μια γλυκιά "κατάσκοπος" που ήρθε από το Βορρά, όπως την αποκαλώ και ξέρει εκείνη γιατί:) Την γνώρισα εκείνη τη μέρα και η εγκαρδιότητα της με κέρδισε!
Η Σοφία μου...τι να πούμε γι'αυτό το πλάσμα που αν την λατρεύετε από τα κείμενά της, θα την αγαπήσετε άμα τη γνωρίσετε. Είναι ευτυχισμένη και το φωνάζει. Είναι ήρεμη και το δείχνει. Μια νεράιδα στη blogosfera! Γειτονάκια blogosferικά, γειτονάκια και πραγματικά! Κάθε φορά που τη διαβάζω, φεύγω μαγεμένη!

Στο δεύτερο panel θα μιλούσαν η Ασπασία του MyLovableBaby και η Γιωργία του 4seasons.
Η Ασπασία μου, μια δυναμική και συγκροτημένη γυναίκα σε πρώτη όψη. Μια ευαίσθητη και γλυκιά μανούλα και φίλη άμα τη γνωρίσεις καλύτερα. Όταν ανέβηκε έτρεμε η φωνούλα της η οποία "έσπασε" μόλις μίλησε για την παρεούλα μας και τα βραχιολάκια που την σφραγίζουν. Είναι ακόμα πιο όμορφη στην ψυχή απ'ότι στην εμφάνιση!
Η Γιωργία μου είναι μια τόσο μα τόσο ευαίσθητη ψυχή, ένα πλάσμα τόσο αληθινό και συνεσταλμένο που θέλεις οπωσδήποτε να αγκαλιάσεις, να παρηγορήσεις, να χαϊδέψεις  Της έβαλα κίτρινη καρδούλα στη φωτογραφία κάτω, για τον Θοδωράκο της τον Αεκτζή που περνάει δύσκολες ώρες λόγω ΑΕΚ (και εγώ Θοδωρή, και εγώ!). Το καημενούλι μου ήταν τρομαγμένο και αγχωμένο. Ήταν η πρώτη blogoφίλη που γνώρισα από κοντά και πάντα θα είναι στην καρδιά μου.


Τέλειωσαν οι ομιλίες των γονέων bloggers που ερωτήθηκαν γιατί και πως ξεκίνησαν το blog τους, αν είχαν/έχουν σκοπό να βγάλουν λεφτά από αυτό, αν γράφουν μόνο τα ευχάριστα της ζωής τους και μήπως αυτό δείχνει μια λάθος εικόνα στους αναγνώστες τους, πόση ώρα τους παίρνει και πότε συνήθως γράφουν τις αναρτήσεις τους (δεν θυμάμαι αν ξέχασα κάτι...συμπληρώστε με!).

Μετά το πάρτι!!!!! Αχ το πάρτι. Κους κους, αγκαλιές, φιλιά, φωτογραφίες (ούτε στο γάμο μου τόσες!) και μπύρες....πολλές μπύρες!!! Φύγαμε τελευταίες. Γλυτώσαμε ευτυχώς το σκούπισμα. Γύρισα σπίτι στις 23:30, μεθυσμένη από ευτυχία και ένα χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη μου!  Γιατί κάτι τέτοιες στιγμές είναι που μας δίνουν την απάντηση στην ερώτηση "Γιατί μπλογκάρεις?".  Άνθρωποι που τους αρέσει να μοιράζονται αυτό που ο καθένας ξέρει καλύτερα. Συναίσθημα, εμπειρίες, κατασκευές, χόμπι, ταξίδια, φωτογραφία, γνώσεις, χιούμορ.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα πίσω από τις Ψηφιακές Γειτονιές! Άσπα, Κατερίνα, Πέπη, Νάταλι, Έλενα και Χρήστο γιατί δουλέψατε σκληρά, χωρίς προσωπικό όφελος αλλά με ένα σκοπό να κάνετε καλό σε όλους εμάς. Μπράβο γιατί δεν ήταν ένα απρόσωπο συνέδριο αλλά χαμογελαστό και ανθρώπινο.  Μπράβο σας Μαμά...δες Μπαμπά...δες και Μικροί Μεγάλοι για την τεράστια αγάπη σας σε αυτό που κάνετε. Όταν κάνεις κάτι με μεράκι, πάντα το αποτέλεσμα είναι άψογο!

Ειδική μνεία στην λατρεμένη Άσπα του Aspa online που είναι τόσο γλυκιά, αληθινή, ζεστή και εγκάρδια όσο φαίνεται στην φωτογραφία της και στα γραπτά της! Όχι ότι τα άλλα παιδιά δεν ήταν αλλά συγνώμη...οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

Τελευταίες στην ανάρτηση αλλά πρώτες στην καρδιά μου, οι 15+ φιλεναδίτσες μου Αναστασία, ΑσπασίαΒέραΓεωργίαΓιάννα,  Θεανώ, Callie+ΚατερίναΚατερίναΜαρίαΜαρίαΜαρώΜάχηΣίναΣοφία.  Ναι. Αυτές είναι μια απόδειξη ότι οι Ψηφιακές Γειτονιές υπάρχουν. Ότι στις γειτονιές αυτές γεννιούνται φιλίες.  Ότι 15+ γυναίκες μπορούν να συνεννοηθούν, να αγαπηθούν, να είναι αληθινές, να στηρίζουν η μια την άλλη, να κλαίνε για τον πόνο, να γελάνε για τη χαρά. Υποσχόμαστε ότι η σχέση μας θα βασίζεται στην ειλικρίνεια. Υποσχόμαστε να κάνουμε μαζί πολλά. Υποσχόμαστε να είμαστε πάντα ενωμένες. Μια για όλες και όλες για μία!


Υ.Γ.1  Τα βραχιολάκια μας τα έχει φτιάξει με ειδική παραγγελία, σχεδιασμό, πατέντα, μεράκι, η γλυκιά και ταλαντούχα Δέσποινα του Oh so cute things! Παιδί φοβερό, ανοιχτόκαρδο και γενναιόδωρο! Να πάτε ΟΛΟΙ στο blog της που κάνει και διαγωνισμό με σούπερ δώρο!

Υ.Γ.2  Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσαν πολλές μαμαδοblogoφιλεναδίτσες μας εκτός Αθηνών να έρθουν και που ξέρω πόσο το ήθελαν! Ειδικά η Ελπίδα, η Γιώτα και η Αθηνά(που δεν είναι μαμά αλλά ήθελε τρελά να έρθει).
Ήθελα πολύ να σας γνωρίσω κορίτσια!  Α και εσένα Αλεξάνδρα που δεν τα κατάφερες!

52 σχόλια:

  1. Τι να πω!!Είμαι βαθύτατα συγκινημένη που αφήνω σχόλιο πρώτη! Θα υπάρκει καταιγισμός το νιώθω. Είσαι απίστευτη για άλλη μια φορά (πλέον θα διαπιστώσουν τη χαρισματική σου φύση και όλοι οι νέοι φίλοι). Τα πες για άλλη μια φορά,. με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και με έκανες να μην θέλω να τελειώσει! Σε φιλώ και σε παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον γιατί είσαι μια και μοναδική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα κόψε κάτι, θα μας πάρουν χαμπάρι:)
      Χα χα χα. Σ'ευχαριστώ φιλεναδίτσα μου που με υποστηρίζεις και με διαβάζεις και με πιστεύεις!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν θα τελειωσουν αυτες οι αναρτησεις για τις Ψηφιακες Γειτονιές, θα τελειώσουν! γιατι με κανετε ολες σας και κλαιω και αιμορραγω, σκατούλες! Ξέρω ότι περάσατε τελεια, και με παρηγορει το γεγονος οτι περασατε τελεια και για το χατηρι μου που δεν μπορεσα να παρευρεθω!
    Για άλλη μια φορα τα ειπες και τα περιεγραψες τελεια! παω στην γωνια μου να κλαψω τωρα! σνιφ και κλαψ together!

    και για να μην ξεχνιομαστε! ΖΖΖΖζζμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα έχεις δίκιο Μαχούλα μου! Ήμασταν όμως τόσο πολλοί και όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που σιγά μην δεν γράψει κάποιος!!! Ξέρουμε πόσο πολύ ήθελες να είσαι εκεί μαζί μας και γι'αυτό σε πήρα τηλέφωνο από το πάρτι, να σου μεταφέρω το κλίμα να χαρείς! Γιατί οι φίλοι χαίρονται με τη χαρά:)
      Επειδή κλαις πολύ, σφουγγάρισε και φύλαξε τα δάκρυά σου γιατί ακριβαίνει η ΕΥΔΑΠ:)

      Διαγραφή
  3. Δημητρούλα μου με συγκίνησες για άλλη μια φορά!!!!
    Περιέγραψες πολύ όμορφα τα όσα ζήσατε το Σάββατο!!Σ'ευχαριστώ που ήσουν τα μάτια μου και τα αυτιά μου στο συνέδριο και με ενημέρωσες για όλα!!!!!
    Εύχομαι η παρέα σας να είναι πάντα ενωμένοι και δυνατή!!!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!Είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα!!!
    Φιλάκια κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι καλό μου παιδί!!! Προσπάθησα να αποτυπώσω την ημέρα κυρίως για να τα θυμόμαστε αλλά και γι'αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν όπως εσύ.
      Όσο για σένα, είσαι παιδί τζιμάνι και είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω!!!!
      Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές σου για την παρεούλα μας!!!

      Διαγραφή
  4. Ελα τώρα, πες την αλήθεια, το έχεις ξανακάνει αυτό έτσι δεν είναι; Είσαι δημοσιογράφος και μας το κρύβεις! Εσύ κορίτσι μου πρέπει να παρουσιάσεις την Eurovision τουλάχιστον! Τα είπες όλα (για άλλη μια φορά !) και μάλιστα τόσο ευχάριστα μα και τόσο ολοκληρωμένα! Πάντα αισιόδοξη και με μια καλή κουβέντα για όλους!
    Αχ βρε Δήμητρα, πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα! Θυμάμαι ένα από τα πρώτα σου σχόλια στο blog μου ήταν: Είναι ωραία στην blogoγειτονιά! Και πράγματι είναι πολύ ωραία!

    ... ... ... ... ....

    πάω να σιδερώσω τώρα ..... γκρρρρρρρρρρρρρ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηφιακές Γειτονιές douze points!!! χα χα χα
      Λες να έπρεπε να γίνω δημοσιογράφος και το κατάλαβα στα γεράματα? Έλα όμως που τους περισσότερους δεν τους έχω σε υπόληψη!
      Μαρακι μου καλό, πραγματικά είναι πολύ όμορφα στη blogoγειτονιά!!! Πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ χαίρομαι που είσαι στην παρεούλα μας και μια από τις 15!!!
      Είσαι τόσο αυθεντικό, απλό και καλό παιδί και έχεις και σχέση με την ΑΕΚ, γι'αυτό σου δίνω douze points παραπάνω!!!!

      Διαγραφή
  5. Κοριτσακι γλυκο,τι ομορφα που τα γραφεις...κι εγω ηθελα πολυ να σε γνωρισω και συγκινηθηκα μωρε που με εψαχνες!!!και τα αλλα κοριτσια θελω πολυ να γνωρισω και ζηλευα που σας εβλεπα απο το σπιτι...αλλα κατι ηταν και αυτο.. Ακουσα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα απο ανθρωπους που εχουν εμπειρια, απο κοντα σιγουρα θα ηταν μαγικα!!!φιλακια πολλα πολλα!!!!(εχω αρχισει το ψηστηρι στον συζυγο για το ραντζο,χιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πως την πάτησα βρε Αλεξάνδρα και νόμιζα ότι άκουσα το όνομά σου. Μπερδεύτηκα με το επίθετό:)
      Κρίμα που το έχασες, αλλά με τόσες αναρτήσεις έμαθες πια τι έγινε. Το συναίσθημα βέβαια αυτό δεν το έζησες αλλά του χρόνου θα είμαστε παρεούλα να σου βαστώ το χέρι:)
      Περιμένω νέα για το Ράντσο ε???

      Διαγραφή
  6. ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ !ΠΩ ΠΩ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ !!!!!!!!!!ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις ζώνες σας παρακαλώ, το αεροπλάνο θα απογειωθεί σε λίγα λεπτά:)))
      Χαίρομαι που απόλαυσες το ταξίδι Κική μου! Αυτός ήταν ο σκοπός:)

      Διαγραφή
  7. Το "είδες" το θέμα και το κατέγραψες τόσο έντονα περιγραφικά, που δεν θέλουμε να τελειώσει η ανάγνωση του!
    Δήμητρα μου να έβλεπες πιο επαγγελματικά το δημοσιογραφικό στυλ που διαθέτεις;

    Φιλάκια άπειρα!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες Ζαμπία μου στα γεράματα μου να γίνω δημοσιογράφος??? Αλλά να ασχολούμαι μόνο με τα θέματα που θέλω εγώ...δηλαδή όλα εκτός πολιτικά και οικονομικά!!!
      Έχω και μια τάση προς τα εγκληματικά! Θέλω να διαλευκάνω φόνους και μυστήρια:)
      Πάντα ήθελα να εργαζόμουν στο FBI!!!!

      Διαγραφή
  8. Αχ, τι ωραία που τα έγραψες..(τα κατάφερες τελικά θηρίο!)
    Συγκινήθηκα με τις στιγμές που μου θύμισες..ήταν όλα όμορφα, αλήθεια!
    Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερούλα μου του χρόνου θα ήθελα πολύ να καμαρώσω και εσένα σε ένα πάνελ:)

      Διαγραφή
  9. Πάρα πολύ όμορφη περιγραφή..πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί να σας δω από κοντά..
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα μας πάει Μαράκι. Όταν κατέβεις Αθήνα, χτύπα email!!!

      Διαγραφή
  10. Αχ βρε Δημητρούλι για όλους έχεις ένα καλό λόγο να πεις (παράγραφο για την ακρίβεια!χαχα) γιαυτό όλοι σε αγαπάνε! Τώρα που σε γνώρισα από κοντά έχω ένα ακόμα λόγο να σε συμπαθώ! Οι φώτο σου τέλειες! Σ ευχαριστούμε για τις καρδούλες!
    Κατάσκοπος Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....
    Συγκινήθηκα, αι σιχτιρ πια όλο βουρκώνω αυτές τις μέρες..
    Τι να πρωτοπώ.. κι εσυ έχεις μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και θα έχεις πάντα.
    Γέλασα με τις καρδούλες που μας έβαλες κι ειδικά για το λόγο της δικής μου κίτρινης καρδιάς. Γέλασα επίσης διαβάζοντας το σχόλιο της Μαρίας μας, eurovision ε; Χαχαχαχαχα
    Μου λειψες, όσες φορές έχουμε βρεθεί δεν σε έχω χορτάσει.
    Φιλιά πολλά, πολλές αγκαλιές,,,,έχω ταρακουνηθεί πολύ με το συνέδριο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημητρούλα μου είσαι σπάνιος άνθρωπος, βλέπεις πάντα το καλό στους ανθρώπους και αυτό είναι χάρισμα!! Αν και δε σε χάρηκα στο συνέδριο, πιστεύω πως έχω την δυνατότητα προσεχώς.. Σε σενα οφείλω το γεγονός ότι ήρθα στην πρώτη συνάντηση της παρεούλας και γνωρίζεις πόσο σε εκτιμάω.. Καλά έλιωσα με τις καρδούλες στα κορίτσια, είσαι απίθανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητρούλα μου, πάλι με δόσεις θα σε διαβάζω!
    Άφησα και για αύριο...έτσι για να έχω διαρκώς την αίσθηση σου!
    Πάω για ύπνο κατευθείαν!
    Φιλάκια!
    Αύριο πάλι! αχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε! Με τόσες παραπομπές σε ολοκλήρωσα σε τρεις δόσεις!
      Χορταστική, χαμογελαστή, ζεστή Δημητρούλα μου!
      ΥΓ: Ζήλεψα που δεν μπορούσα να έρθω κι εγώ! :(
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  14. Εγώ στα είπα και στο μέιλ κυρία μου.. Με κάλυψαν και τα σχόλια των υπολοίπων, αλλά κυρίως θα συμφωνήσω με την Ανθομελένια Kathy. Δεν σ'αγαπάμε τυχαία ΟΛΟΙ1
    Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ που με ανέφερες κι εμένα στο τέλος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι υπεροχή εμπειρία!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι όμορφα που βγαίνει από την ανάρτησή σου ότι περάσατε και τι κρίμα που δεν ήρθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι ωραία μας μετάφερες το κλίμα του συνεδρίου! Πραγματικά ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ εκεί!
    Είσαι γεννημένη ανταποκρίτρια μου φαίνεται!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ τι ωραία βρε δήμητρα πόσο ζηλέυω δεν μπορείς να φανταστείς, κ έχω κολλήσει εδώ μακριά απο όλα! Προβληματίζομαι πραγματικά.
    Απο την άλλη χαίρομαι γιατί τέτοιες εκδηλώσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων αφού φανερώνουν ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει ελπίδα σε αυτον τον κόσμο απο ανθρώπους που μοιράζονται χωρίς κανένα τίμημα.
    Σε φιλώ γλυκά κοριτσάκι μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημητρούλα μου! Τι υπέροχη ανάρτηση!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Με κάθε λεπτομέρεια. Δεν άφησες τίποτα κάτω. Πήρες και το παραμικρό "πετραδάκι" που βρήκες στις "Ψηφιακές Γειτονιές" και το σήκωσες να δούμε τι έχει από κάτω :)

    Σε έχω μέσα στην καρδιά μου. Το ξέρεις. Είσαι πολύ γλυκό πλάσμα. Μοναδικό. Μας σκέφτεσαι πάντα όλους και έχεις πάντα τον καλό τον λόγο για όλους.

    Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι όσες φορές έχουμε βρεθεί δε σε χορταίνω ούτε εσένα ούτε τις άλλες φίλες μας. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Χωρίς να το καταλάβουμε. Μήπως γιατί περνάμε σούπερ; Μήπως γιατί περνάμε τέλεια;;; Λέω εγώ τώρα...

    Φιλιά στα μουτράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημητρούλα τέτοια περιγραφή μόνο εσύ μπορείς να κάνεις. Σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη η μέρα αυτή.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημητρούλα μου!!! Η περιγραφή σου ήταν φανταστική, ένιωσα σαν να είμαι εκεί!!! Αυτό με τις σαΐτες τι τέλειο!!! Και πάντα έχεις έναν καλό λόγο για όλους!!! Γι' αυτό σ' αγαπάμε τόσο πολύ!!! Φιλάκιααα!!! ღ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημητρούλα έβγαλες ανάρτηση? Το τελευταίο διάστημα, όλο βόλτες είσαι στην blogογειτονιά, δεν υπάρχει blog που να μπήκα και να μη σε είδα πρώτο σχολιαστή!!! χιχιχι
    Επιπλέον ξέχασες να αναφέρεις ότι μέσα στις συμβουλές που μας έδωσαν είπαν ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με το μέγεθος των αναρτήσεων καλή ώρα!!! Κοριτσάκι μου γλυκό!! Το ξέρεις ότι αστειεύομαι έτσι? Σ΄αγαπώ πολύ, πολύ και εντός αλλά και εκτός διαδικτύου!
    Καλό Σαββατοκύριακο και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά (ξέρεις εσύ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αχ βρε Δημητρούλα μου......Αχχχχχχχ !!!!! Τι γλυκό πλάσμα είσαι εσύ!!!! Όλη μου την αγάπη σου στέλνω λαι να ξέρεις οτι είναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ για σένα. Με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω Αθήνα, θα κανονίσουμε συνάντηση. Θέλω να γίνω και εγώ χάντρα στα βραχιολάκια σας. Φιλάκια μικρή μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καταρχας να γιατι σε αυτην την χωρα αξιζει να εχεις κουμπαρες ... τις εχεις μεσον... ρε νονα κουμπαρα παλι στην αθηνα ολα αυτα; και εμεις εδω τπτ; ε οχι... που ημουν εγω; γιατι να λειπω γιατι να μην γνωρισω ολους αυτους γιατι να μην ακουσω;... αλλα εχεις δικιο αυτη που περιμενες σαν τρελη και αλλες τοσες εδω πανω εχουν μαγευτικο τροπο ν α τα λενε... κανονισε να αναιβεις να τους δεις... κατα τα αλλα φιλουυυυυυυυυυυυυθκιαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ααχ τι τυχερές όλες.
    Άντε και του χρόνου λοιπόν!
    Φιλιά Δημητρούλα:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τι φοβερή ανάρτηση καταρχάς!!!!!Μπράβο σου που κάθισες να γράψεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες για να μας μεταφέρεις τόσο ζωντανά τα γεγονότα και το κλίμα!Αισθάνθηκα σαν να ήμουν εκεί!!!!

    Χίλια μπράβο Δήμητρα!Και καλή συνέχεια σε όλες τις blogομαμάδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαίρομαι πάρα πολύ που περάστε τόσο όμορφα και είχε τόσο μεγάλη επιτυχία η συνάντηση, με έκανες να νιώσω πως ήμουν και εγώ εκεί, άντε και του χρόνου...!!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δημητρούλα μου γεια σου πάρτα όλα δικα σου!
    Φιλιά αστεράτα φιλενάδα, είσαι πολύ καλό παιδί και όμορφη και χαρισματική! Πολύ σε εκτίμησα και χαίρομαι ιδιαίτερα για την γνωριμία σου. Σε φιλώ πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημητρούλα μου, γλυκό μου πλάσμα, χάρηκα που επιτέλους τα είπαμε κι από κοντά και ειλικρινά, ήταν τόσο οικεία, σαν να τα λέμε κάθε εβδομάδα, έστω τηλεφωνικά.
    Εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε, ελπίζω σύντομα και ότι σας περιμένουμε (και τις 15+) στη Θεσσαλονίκη.
    Αυτή η σχέση που αναπτύξατε, είναι πράγματι ζηλευτή. Μπράβο σας κορίτσια!
    Τα φιλιά μου κοριτσάκι μου, ήταν μια μαγική μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φαίνεται ότι το απολαύσατε!
    Ωραίο να δημιουργούνται τέτοιες σχέσεις μέσα από το blogging.
    Σου εύχομαι να έχεις και άλλες τέτοιες συναντήσεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχ βρε Δημητράκη!...Ναι ναι έτσι θα σε λέω τώρα με το κοντό αγορίστικο μαλλί! Είσαι η χαρά της ζωής.Σε ευχαριστώ για την τέλεια συνάντηση, αγκαλιά, γνωριμία! Σε ευχαριστώ για τα ζεστά σου λόγια και το κομμάτι που αφιέρωσες για εμένα σε αυτή σου την ανάρτηση! Χάρηκα που σε γνώρισα πολύ κι εσένα και την ποαρέα με τα τρελοκόριτσα.
    Οι ψηφιακές γειτονιές δεν σας έμαθαν κάτι που δεν ξέρετε ήδη, σε αυτή την παρέα.Είσατε μια μικρή κοινότητα από μόνες σας και εννοείτε πως σας περιμένουμε στα μέρη μας, να μας αποτελειώσετε με τον τρελό ενθουσιασμό σας!
    Ηταν τελικά μια υπέροχη ημέρα....Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αχ βρε Δημητρούλα και να μην ήταν κάποιος εκεί νομίζω ότι αν σε διαβάσει το ζει. Και αν το έχει ζήσει το αναπολεί.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μέσα απο το άρθρο σου ένιωσα σας να ήμουν κι εγω εκεί και είμαι σίγουρη οτι θα ήταν καταπληκτικά!!!Χαίρομαι πολύ που είχε τόση επιτυχία το συνέδριο και περάσατε τόσο όμορφα!!!Και του χρόνου!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΙα χαρα τα περασες! Μηπως να το κανεις πιο συχνα και να μας γραφεις τα καθεκαστα, να περναμε ολοι ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και του χρόνου κορίτσια !!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απλά υπέροχη! Πολύ πολύ χάρηκα που σε είδα ξανά και θα τα λέμε συχνά, σου το υπόσχομαι!
    Να χαμογελάς και τα bloggάρεις πάντα κοριτσάκι μου! Η δε παρέα των 15...αχ, σας εύχομαι να μείνετε πάντα δεμένες και αγαπημένες για μια ζωή ολόκληρη!
    Σε φιλώ γλυκά
    (Οι φωτογραφίες τέλειες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπράβο σας κορίτσια!Δημητρούλα μου χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά!Και του χρόνου!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πραγματικά υπέροχη περιγραφή!!!!Κρίμα που δεν ήμουν μαζί σας!!!!!!
    …….(¨`•.•´¨)…..….l | /
    (¨`•.•´¨).¸.•´—— (ړײ) —
    .`•.¸.(¨`•.•´¨)….… / | l
    (¨`•.•´¨).¸.•´
    .`•.¸.•´.•´
    ……`•´¸
    ………..)
    ……¸.•´
    …..(
    ……`•.¸
    ………..Καλό μήνα και Καλό Πάσχα!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι όμορφα που ήταν όλα, και πόσο ωραία μας τα "έδωσες" Δημητρούλα μου!!!
    Τι καλά να ήμουν κι εγώ εκεί. Αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω ποτέ να σας γνωρίσω από κοντά,έτσι όπως κάθε φορά, δεν μπορώ να είμαι σε ό,τι διοργανώνεται...
    Πάντως, μέσα από την ανάρτησή σου Δήμητρά μου, ένιωσα να είμαι μαζί σας!!!
    Σου εύχομαι Δημητρούλα μου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
    Να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δήμητρά μου χάθηκα λόγω υποχρεώσεων αλλά... να'μαι πάλι! Τι όμορφα πράγματα γίνονται εκεί έξω! Ευχαριστώ που μου μετέφερες όλα αυτά τα ωραία! Φιλάκια! Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δημητρούλα !!
    Καλή Ανάσταση κοπέλα μου και καλό Πάσχα!
    Να περάσετε όμορφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα καρδούλα μου!
    Πέρασα να αφήσω τις ευχές μου!
    Έτσι θα σε άφηνα;
    Ολόψυχα σου εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)