- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: 30 Μαρτίου 2006 ήρθε η Άνοιξη στο σπιτικό μας.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

30 Μαρτίου 2006 ήρθε η Άνοιξη στο σπιτικό μας.

Κάπως έτσι μπήκε η Άνοιξη στη ζωή μου. ΄Ήταν 30 Μαρτίου 2006 στις 06:05 το πρωί. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ή μάλλον συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να είσαι μαμά.  Παρόλη την επαφή μου με μωρά (έκανα από μικρή babysitting για χαρτζιλίκι) και παιδιά φίλων και συναδέλφων που πάντα έπαιζα μαζί τους, δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος της αγάπης και της ευθύνης για το μικρό αυτό σπουργιτάκι.  Άλλο να κρατάς για κάποιες ώρες ένα μωράκι/παιδάκι, μετά να το αφήνεις στη μαμά του και να συνεχίζεις τη ζωή σου και άλλο να έχεις απόλυτα και ολοκληρωμένα ΕΣΥ την 24ωρη αποκλειστική ευθύνη του.

photo via
Όσους υπερήχους και να είχα κάνει, όσες φορές κι αν είχα ακούσει την καρδούλα της, όταν την αγκάλιασα και κυρίως όταν γυρίσαμε σπίτι και με κοιτούσε και την κοιτούσα, είπα "Αυτή είναι δική μου?".  Στο μαιευτήριο ήμουν κυρία, με είχαν βασίλισσα (τα γνωστά μαρκετινίστικα των ιδιωτικών μαιευτηρίων). Τα πανηγύρια θα άρχιζαν σε λίγο, όπως είχα ακούσει δηλαδή.
Για καλή μου τύχη το μωράκι μου ήταν τόσο μα τόσο καλόβολο. Δεν μας ξαγρυπνούσε, καθόταν στο ρηλάξ χωρίς να γκρινιάζει, καθόταν στο καρότσι της με τις ώρες όταν πηγαίναμε βόλτα, σούπερ μάρκετ, κομμωτήριο (τότε πήγαινα συχνά, πλέον μόνο όταν φτάσω στα όρια του απροχώρητου), για καφεδάκι με φίλες ή μόνες μας βολτούλες, κλπ.  Μετά άρχισα δουλειά στους 3 μήνες ζωής της.  Πώς, πείτε μου πώς γίνεται να αφήνεις ένα τόσο δα πλασματάκι 3 μηνών και να φεύγεις για δουλειά! Άτιμη κοινωνία!

Τέλος πάντων. Περνούσαν τα χρόνια. Μέχρι 1,5 ετών πηγαινοερχόταν στις δυο γιαγιάδες. Η μία (πεθερά) ήταν μεγάλη και μόνη της και την κρατούσε  δυο φορές τη βδομάδα και η άλλη (η μαμά μου) είχε κατάστημα και την είχε στο μαγαζί, στο καρότσι, τρεις φορές τη βδομάδα. Η Αναστασία έμαθε να ζει με αυτούς τους ρυθμούς, ήσυχη όμως πάντα χωρίς να μουρμουράει. Μέχρι που ήρθαν οι βάρβαροι! Όπου "βάρβαροι" βλέπε Παναγιώτη.  Τον Σεπτέμβρη του 2007 κατέφθασε στο σπιτικό μας ένας μικρός τυραννόσαυρος που ήρθε να διαταράξει την ηρεμία της Αναστασίας. Προσπάθησε να τον εξολοθρεύσει αλλά δεν τα κατάφερε. Εξολοθρεύονται ωρέ οι τυραννόσαυροι???
Τελικά τον αγάπησε.  Άρχισε τότε και παιδικό σταθμό (πριν την γέννα για να μην συνδυάσει Παναγιώτη με σταθμό και φρικάρει).  Μέχρι να αρχίσει τον παιδικό όμως είχα περάσει 50 εγκεφαλικά, 20 καρδιακές προσβολές και 10000 ώρες αγωνίας για το πως θα τα πάει στο σταθμό, πως θα την "αγκαλιάσουν", αν θα την φροντίζουν, αν θα τρώει, αν θα της αρέσει, κλπ.
Τελικά το κοριτσάκι μου έκλαψε λιγάκι στην αρχή αλλά προσαρμόστηκε αμέσως.  Ήταν μικρούλα και δεν καταλάβαινε.  Αν ήταν μεγαλύτερη για είχαμε δράματα.  Της έκανε πολύ καλό ο σταθμός.  Έκανε φίλους, ανεξαρτητοποιήθηκε, έμαθε πολλά παιχνίδια και τραγουδάκια.  Από τότε έκανε κάποια φιλαράκια που μέχρι σήμερα στα 7 τους έτη, κάνουμε ακόμα παρέα:  Γεια σας Δανάη, Χριστίνα, Ευμορφία, Κωνσταντίνα, Δημήτρη, Βασίλη, Κατερίνα και Μαρία.

Μιας και η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη στην Αναστασία μου γιατί είχε τα γενέθλιά της και με την άδειά της πάντα, θα σας πω και λίγα λόγια παραπάνω για εκείνη:
  • Είναι ένα πολύ καλό και ώριμο παιδί. 
  • Ευγενική και τίμια. Ψέμματα δεν  λέει (εντάξει λέμε καμιά φορά όταν θέλουμε να κάνουμε έκπληξη στον μπαμπά και την διοργανώνουμε μαζί).
  • Έχει τρελό χιούμορ και πετάει δολοφονικές ατάκες.
  • Είναι φιλότιμη και ικανή. Κτητική και περήφανη.
  • Έχει τρομερή υπομονή και της αρέσει να μοιράζεται ή να χαρίζει τα πράγματά της. 
  • Είναι πεισματάρα πολύ και ισχυρογνώμων.
  • Αν σε συμπαθήσει θα γίνει με την πρώτη γνωριμία, αλλιώς πας στα αζήτητα, στη μαύρη λίστα!
  • Είναι ντροπαλή πολύ και σε οτιδήποτε καινούριο δεν προσαρμόζεται εύκολα. Δεν της αρέσει να λαμβάνει μέρος σε γιορτές σχολείου, ούτε να φοράει στολές. Δεν την πιέσα ποτέ να κάνει κάτι που δεν θέλει. Παρόλα αυτά, φέτος πήρε πρώτη φορά μέρος αλλά η φωνή της ίσα που ακουγόταν από το μικρόφωνο. Κάναμε όμως μια αρχή...
  • Λατρεύει την ενόργανη-τραμπολίνο που άρχισε φέτος και της πρότειναν οι δασκάλες της να πάει στο αγωνιστικό τμήμα (έχει πάρει το κορμί και την ευλυγισία της μαμάς της...γκούχου γκούχου, εδώ ξέρω ήδη ποιες θα αρχίσετε τα σχόλια!).
  • Έχει κόλλημα με συγκεκριμένα ρούχα, κυρίως μπλούζες και κολάν ή φόρμες. Φορέματα και φούστες θα την δείτε μια φορά το χρόνο να φοράει. Δεν της αρέσει οτιδήποτε λάμπει και στρασάρει όπως και της μαμά της δηλαδή! Η νονά της δεν λέει να το καταλάβει και μέχρι πρόσφατα της ψώνιζε ρούχα που δεν φόραγε ποτέ (διαβάζεις νονά?) και έδινε ένα σκασμό λεφτά παρόλο που της φώναζα!
  • Λατρεύει τα μωρά και τα μικρότερα παιδάκια και όπου υπάρχουν, τα φροντίζει και τα προστατεύει. Μόνο τον αδελφό της είχε ταράξει στο ξύλο! Με παρακαλάει να κάνουμε κι άλλο μωράκι για να το μεγαλώσει εκείνη.  Μπαμπά μας μη διαβάζεις, ούτε εσύ εφορία! 
  • Για το λόγο αυτό έχουμε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των εγγονιών μου. Ναι, σωστά διαβάσατε. Έχουμε πολλά μωρά της Αναστασίας, κατά συνέπεια, εγγόνια μου.  Όποιος την ρωτάει τι δώρο θέλει, "μωρά" απαντάει. Έτσι για να τα μεγαλώσουμε, με όλα τα καλά, έχουμε και την απόλυτη προίκα τους. Καρότσια πολλά, ρηλάξ, κούνιες, καθισματάκι τραπεζιού, πολλά μπιμπερό, κουβερτούλες, κλπ.  Σε λίγο θα φύγουμε εμείς, να ζήσουν τα μωρά της στο σπίτι!


Φτάσαμε αισίως στα έβδομα γενέθλιά της.  Πώς κάνουμε πάρτι σε ένα μικρό διαμέρισμα 62 τ.μ. με τους πιο μαζεμένους καλεσμένους να φτάνουν στους 20 μικρούς και 30 μεγάλους και τα οικονομικά καθώς και διάφορες άλλες συγκυρίες να μην μας επιτρέπουν να κάνουμε όλα αυτά που θα θέλαμε  να κάνουμε?
Θέλουμε στα πάρτι μας να περνάνε όλοι όμορφα και άνετα, μικροί και μεγάλοι γι'αυτό πάντα κάναμε κάτι ξεχωριστό κυρίως σε παιδότοπους γιατί δεν είχαμε χώρο. Πέρυσι πήγαμε στα υπαίθρια φουσκωτά του Village Park, κεράσαμε καφέδες τους γονείς, είχαμε φέρει σνακ για φαγώσιμα και πληρώσαμε την είσοδο στα πιτσιρίκια. Πέρασαν όλοι τέλεια. Τα παιδιά λύσσαξαν, εμείς μιλήσαμε και χαλαρώσαμε. Πως αλλιώς μπορούν να περάσουν 20-25 παιδάκια διαφόρων ηλικιών σε ένα μικρό χώρο? Τα παιδιά θέλουν άπλα και ελευθερία κινήσεων.
Φέτος σπάσαμε το κεφάλι μας αλλά λύση δεν βρήκαμε...
Τελικά κάναμε ένα πολύ μικρό οικογενειακό παρτάκι και μόλις καταφέρουμε θα κάνουμε άλλο ένα για τα φιλαράκια της και άλλο ένα για τους συμμαθητές της  (πήγαμε τις προάλλες σε ένα μαγικό πικ νικ πάρτι που θα σας μιλήσω σε άλλη ανάρτηση).

Το κέρασμά της όμως για το σχολείο της το είχα βρει εδώ και μήνες. Από τη Λίτσα του Home is where your story begins και το "κέρασμα του Φαίδωνα" που του είχε φτιάξει πέρυσι.  Φέτος το εξέλιξε σε μαγική πασχαλινή εκτέλεση, δείτε εδώ.  Η γυναίκα δεν υπάρχει! Οι ιδέες της είναι όλες μαγικές και τις φυλάω σαν ευαγγέλιο! Ειδικά το πάρτι των γιων της ήταν τόσο χρωματιστό και με απλά υλικά που μπορεί η καθεμιά μας πιστεύω να φτιάξει.

Η συνταγή των cupcakes ήταν της Αθηνούλας του Sugar Buzz και φυσικά από το βιβλίο της Cupcakes!  Από γεύση έσκισαν, από εμφάνιση τα στόλισα τράτζικ. Δεν ήθελε η Αναστασία την κρέμα αυτή που μπαίνει από πάνω, ήθελε γλάσο άχνης ζάχαρης και ελάχιστο.  Έτσι έγιναν τσουτσουρεμένα.  Το γεγονός βέβαια είναι ότι όταν τα είδαν τα παιδιά έτσι συσκευασμένα και κατόπιν τα έφαγα, έπαθαν γευστικό εγκεφαλικό!  Όταν πήγα να την πάρω από το σχολείο έπεσαν πάνω μου οι φίλες της και μου ζητούσαν κι άλλα. Έτσι μετά από 2-3 μέρες, τους ξανάφτιαξα και τους έστειλα. Αυτά είναι όταν έχεις άξιες φίλες bloggers!

Και ψιτ κορίτσια, αν ψάχνετε κέρασμα για σχολείο, ξέρετε που θα πάτε να τα βρείτε όλα σε ένα νοικοκυρεμένα? Στο Ανθομέλι φυσικά! Για δείτε εδώ.

της Λίτσας τα πανέμορφα

τα δικά μας 
Θα κλείσω την ανάρτηση με μια ευχή στην κορούλα μου.  Να έχει πάντα την υγεία της και δίπλα της ανθρώπους που να την αγαπούν αληθινά και να τους αγαπάει και εκείνη. Θέλω να βλέπω το πανέμορφο χαμόγελό της πάντα να φωτίζει το πρόσωπό της και όταν σκοτεινιάζει, να είμαι εκεί να τη φωτίζω.

Χρωστάω να μιλήσω για τρία βραβεία που μου έχουν δώσει η Μαριαντίνα, η Ασπασία και η Θεανώ. Δεν σας έχω ξεχάσει my girls. Προλαβαίνω νομίζετε???

Σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου φάγαμε το πρώτο μας παγωτό! Σιγά μην μας γλίτωνε με τέτοια μέρα!

79 σχόλια:

  1. Κι εγώ σήμερα έφαγα παγωτό!
    Να τη χαίρεσαι Δήμητρα την κοράκλα σου κι είμαι σίγουρη πως με τέτοια μαμά τα καλύτερα θα έχει κληρονομήσει. Πο πο λιχουδιές... μπράβο γεια στα χερια σου! Κάνε μωρέ άλλο ένα παιδάκι!!! Τι έτσι θα αφήσεις την Αναστασία; Παραπονεμένη; Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουλάκι μου και εσύ κοτζάμ διατροφολόγος έκανες κρεπάλη;;; Δεν ήταν το άτιμο πειρασμός όμως;;
      Όσο για το τρίτο παιδάκι αν είναι να έρθει θα το καλωσορίσουμε αλλά να το επιδιώξουμε δεν το βλέπω.
      Μακάρι να με κάνετε θεία κάποιες από εσάς:)
      Φιλακια αγαπημένη μου μικρούλα.

      Διαγραφή
  2. Ήθελα να σχολιάσω πρώτη αλλά με προλάβανε γκρρρ.Είσαι πολύ γλυκιά μανούλα(και γιαγιούλα )και γι' αυτό τα παιδάκια σου έχουν να μοιάσουν. Να το χαίρεστε το σπουργιτάκι σας και να είναι πάντα χαμογελαστό μέχρι τα βαθια του γεράματα και ίλη του η ζωή να είναι μια άνοιξη, όπως ακριβώς η μέρα που γεννήθηκε..... Πολλά φιλάκια γλυκό μου πλάσμα και τα κεράσματα φαίνονται καταπληκτικά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα μου είμαι γρήγορη τι να κάνω;;; Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Καλώς το Γιωτάκι μου το γλυκό!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ που ήρθες να μας ευχηθείς. Όντως έτσι θέλω να είναι η ζωή της, μια Άνοιξη!!!
      Γιαγιά από τόσο νέα. Κοίτα πράγματα:)
      (Να στρώσω καναπέ;;; Ξέρεις!!!!)

      Διαγραφή
    3. Γιωργία μου γρήγορο πιστόλι εσύ:)

      Διαγραφή
  3. Τι γλυκιά ανάρτηση? Είδες, δεν πήγα για ύπνο. Την διάβασα πρώτα. Να χαίρεσαι την Αναστασία σου και πάλι(πολλές ομοιότητες με την μεγάλη μου, Κριαράκια βλέπεις, όμορφα και τα κεράσματα σας! Για τα μωρά πάντως μην ευελπιστείς σε βελτίωση. Καλύτερα να φύγετε εσείς:))
    Τώρα όμως, πάω για ύπνο!!!!! Σματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινάω πακετάρισμα λοιπόν!
      Σ'ευχαριστώ πολύ που ξαγρύπνησες για να μας ευχηθείς! Χα χα χα
      Είδες οι κορούλες μας; Είναι τόσο καλά παιδάκια. Είμαστε τυχερές. Θα πιούμε και ένα ποτήρι νερό από τα χεράκια τους:)

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσε τόσο πολύ η ανάρτησή σου! Είναι σαν να γνώρισα από κοντά το κοριτσάκι σου... Να τη χαίρεσαι και να είναι πάντα χαμογελαστή στη ζωή της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα πολύ σ'ευχαριστώ Μαριαντίνα!! Με κάνεις πολύ χαρούμενη!
      Κανόνισε τώρα που θα κατέβεις Ελλαδίτσα, θα σε γνωρίσουμε ε;;;

      Διαγραφή
  5. Χαχα!! Δεν το πιστευω!! Και εγω εφαγα παγωτό στις 10/4 για την ακρίβεια!! Να την χαίρεσαι!! Να ξέρω και εγω τι με περιμένει με το Κριαράκι που μου έρχεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάνα ετοιμάσου εσύ και θα σου φυλάω συμβουλές!!!
      Με το καλό να γεννήσεις μ'ένα πόνο μανουλίτσα γλυκιά!!!!
      Και εσύ παγωτάκι ατιμούλα;;;

      Διαγραφή
  6. Να χαίρεσαι το υπέροχο κοριτσάκι σου και να 'σαι πάντα δίπλα της, μαμά και φιλενάδα! Πολύ γλυκειά και εξομολογητική ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρθουλίτα μου πολύ σ'ευχαριστώ! Μακάρι να καταφέρω να είμαι καλή μανούλα πάντα και καλή φίλη. Αν και είμαστε πολύ διαφορετικές και για φίλες δεν μας βλέπω:)
      Θα είμαι πάντα η μαμά (και γιαγιά!!!).

      Διαγραφή
  7. Nα την χαιρεσαι την κορακλα!!!!πολλες ομοιοτητες εχετε,ακομα και στην ευλυγισία;;και καλα,το παιδι παει ενοργανη,εσυ;;;χαχαχαχα Τα κερασματα υπεροχα τα εκανες,μην τα υποβιβαζεις σε παρακαλω!!και για να σου ζητησουν κι αλλα οι φιλες κατι καλο θα εκανες!!φιλακια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου καλή σ'ευχαριστώ πολυ πολύ!!!
      Και ναι, έχουμε τρελή ευλυγισία μάνα και κόρη! Μπορεί να γέρασα αλλά η ευλυγισία, ευλυγισία:)
      Τα κεράσματα ήταν από γεύση μαγικά δεν το συζητώ. Η εμφάνιση μας τα χάλασε λιγάκι!!

      Διαγραφή
  8. Να τα εκατοστήσει η μικρούλα και να'ναι γερή και τυχερή! Δημητρούλα,το τρελό χιούμορ σίγουρα το πήρε από εσένα,γιατί υπάρχει σ'όλες σου τις υπέροχες αναρτήσεις. Τα κεράσματα φαίνονται τέλεια.Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου να είσαι καλά για τα όμορφα λογάκια σου. Το χιούμορ το έχει πάρει από μπαμπά και μαμά. Είμαστε και οι τρεις άστα να πάνε. Κόβει ο ένας ράβει ο άλλος, πλέκει η Αναστασία:)

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και καλά στο κοριτσάκι σου! Να ναι πάντα γερή και καλότυχη!
    Για το παρτάκι σας, οοοοτι και να λες, είμαι σίγουρη ότι ήταν τέλειο! ακόμα και με τον περιορισμό των τετραγωνικών, ακόμα και με την τρατζικ διακόσμηση που λες, είμαι σίγουρη ότι έσκισε!

    Και επειδή καμιά τους δεν σχολίασε την ελαστικότητα που εσύ της κληροδότησες, ένα έχω να σου πω: το κορμί σου το φιδίσιο, ξέρω πως το κάνεις ίσιο!

    Μια μπάρα ρε παιδιά! μια μπάρα!

    Δημητριακών εννοώ καλε!!!!!

    ΖΖΖΖΖΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα. Δεν υπάρχεις Μάχη. Έφαγες κόλλημα έτσι; Να δεις τη Δημητρούλα να κρατάει μπάρα...δημητριακών και να χορεύει...από τη γευστική απόλαυση. Χαχαχα.

      Διαγραφή
    2. ε μα ναι!! με αυτο το όνειρο ζω! αχαχχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Βρε Δήμητρα τώρα σοβαρά πρέπει να μας χορέψεις κάποια στιγμή τον συγκεκριμένο χορό! Θα αφήσεις τη Μάχη με αυτό τον καημό;

      Διαγραφή
    4. Μάχη το κορμί μου είναι μαστιχωτό και ελαστικό σαν τα πασχαλινά τσουρέκια! Ποιές μπάρες δημητριακών!!
      Όσο γι'αυτή την άτιμη τη μπάρα, πες πες, με βλέπω για μαθήματα pole dancing! Τότε θα σας κλείσω τα στόματα ladies!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/4/13

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίωωωω! Δήμητρα αν είσαι μαστιχωτή και ελαστική σαν τσουρέκι, τι να σου κάνουν μάνα μου τα pole dancing;;;; χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα! Ξαναγύρισες στις χορταστικές δημοσιεύσεις καρδούλα μου;
    Διάβασα τη μισή! Θα επανέλθω όταν βρω χρόνο να σε αποτελειώσω ( ωραία ακούστηκε αυτό ε;)
    Φιλάκια στα μουτράκια!
    Να χαίρεσαι και τα δυο διαμάντια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτέλειωσέ με!!! Χα χα χα
      Μα γίνεται να μην ξαναγυρίσω στις τεράστιες αναρτήσεις μου;;; Τα έχουμε πει αυτά, περιορίζεται μια Δήμητρα;;;
      Σ'ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσα μου μακρινή!!!

      Διαγραφή
  11. Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Τι είπαμε είναι Κριαράκι..??? Χμ...σαν επίσης κριαράκι ένα έχω να σου πω: ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!! χα χα χα αστειεύομαι φυσικά!!
    Επίσης θέλω να σου πω οτι και η αδερφή μου μικρή είχε ένα τέτοιο μωρό και δεν το αποχωρίστηκε ποτέ! Για να φανταστείς όταν πήγε να σπουδάσει το πήρε μαζί της....!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έβαψα Λίνα, την έβαψα! Είναι η άτιμη μεγάλη προσωπικότητα. Και άντε τώρα τα βρίσκουμε, στην εφηβεία δεν ξέρω:) Εσύ είσαι κυρία μου και το λες με τόση σιγουριά ή η αδελφούλα σου?
      Λες να κουβαλάει τα λατρεμένα μου εγγονάκια στις σπουδές της?? Πώς θα ζήσω χωρίς αυτά???

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι δυστυχώς το κριάρι! Όταν η αδερφή μου είχε αγκαλιά το "μωρό" της, εμένα με ένοιαζε πως να φτιάξω το μαλλί να με δει όμορφη ο "αγαπητικός"!
      Χειρότερα δηλαδή!!!
      Σε περιμένει βραβείο στο μπλογκ μου για παρηγοριά!! :-P

      Διαγραφή
    3. αμάν αμάν!!! Έρχομαι με τιμή και Δόξα!!!

      Διαγραφή
  12. Πολύ γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση..να χαίρεσαι τα παιδιά σου και να τα δεις όπως επιθυμείς..πάντα με υγεία , ευτυχία και αγάπη..Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα ζεστά σου λόγια. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  13. Να την χαίρεσαι! Σε διαβάζω απευθείας από την ανάρτηση της Σίνας και η συγκίνηση με τις κόρες συνεχίζεται. Πάντα υγιής και γελαστή να είναι! Σίγουρα θα τα χαρεί και τα πάρτυ της ακόμα και σε δόσεις και τα κεράσματα πολύ όμορφα φαίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Ίνα μου, είδες τις άτιμες τις κόρες που μας συγκινούν κάθε φορά? Και εσένα το φραουλάκι σου σε λιώνει το ξέρω. Η αγάπη αυτή είναι τόσο γεμάτη και όσο μεγαλώνουν ωριμάζει και γίνεται πιο δυνατή!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  14. Δημητρούλα μου, η Αναστασία σου είναι ένα υπέροχο, γλυκύτατο και πανέμορφο πλάσμα! Να τη χαίρεσαι, να την δεις όπως επιθυμεί η ίδια να την δεις και να είναι πάντα χαμογελαστή, υγιής και ευτυχισμένη.
    Τα κεράσματα σκίζουν από εμφάνιση (το λένε οι φωτός) και από γεύση (το είπαν οι συμμαθήτριες). Είσαι χρυσοχέρα και το να υλοποιείς ιδέες που βρίσκεις σε διάφορα blogs, τόσο πετυχημένα, απαιτεί όρεξη και ταλέντο. Και εσύ τα έχεις και τα δύο και για αυτό σε χαίρομαι!

    Σε φιλώ γλυκά!

    P.S. Το βραβείο το είχα ξεχάσει ότι δεν το έχεις παραλάβει. Φαντάσου... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπουλίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις τόσο ζεστές και γλυκές ευχές σου.
      Από εμφάνιση σκίζουν οι συσκευασίες με την ιδέα της Λίτσας είναι η αλήθεια γιατί τα cupcakes τα στόλισα τραγικά. Τι να κάνω που δεν έχω χρυσό χέρι και φαντασία??? Προσπαθώ είναι η αλήθεια και με βοηθάνε πολύ όλες οι υπέροχες ιδέες που διαβάζω δεξιά κι αριστερά!!!
      Για το βραβείο, να δω πότε θα κάνω ανάρτηση. Ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα του 2013:)

      Διαγραφή
  15. Ελα ρε φοβερή και τρομερή Δήμητρα!!! Είδα τρελές ομοιότητες με την κόρη σου... σπορτίφ τυπάκι, ντροπαλή και με χιούμορ!!! Μμμ, σαν τα μούτρα σου την έκανες,χιχι!!! Να είναι γερή και ευτυχισμένη Δημητρούλα μου και να σου ζήσουν και τα εγγόνια σου... γιαγιά Δημητρούλα!!! Οσο για τα γλυκά, τι να πω, για την αναφορά, τι να πω... θα πω όμως κάτι στον άντρα σου... όχι δεν την έκλεψαν την παλιά Δ¨ημητρα εξωγήινοι... η ίδια είναι απλά σε εξελιγμένο μοντέλο! Κράτησέ την θα σου φανεί χρήσιμη!χιχιχι! Φιλάκια! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι γατόνι εσύ!!! Τα έπιασες όλα τα κοινά μας χαρακτηριστικά!
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Callie μου καλή!!!! Την ευχή μου να 'χεις (αυτό από τη γιαγιά Δήμητρα!!!).
      Ο αντρούλης μου ακόμα πάντως νομίζει ότι έχει μπει στο σώμα μου εξωγήινο μοντέλο που τα κάνω όλα και συμφέρω!!! Που να 'ξερε πόσο πιο εξελιγμένα μοντέλα κυκλοφορούν στο Ανθομέλι:)

      Διαγραφή
  16. Είσαι φοβερή! Έφτιαξες τόσο ωραίο γλυκίσματα που θα ενθουσίασες όλα τα παιδάκια!( μας κοροιδεύεις πώς δεν τα καταφέρνεις) Τι να πω..γιαγιά Δήμητρα για την πλούσια ανάρτηση? Να ξεχάσω την μικρή εκείνο το καλοκαίρι στα πρώτα της βήματα πόσο καλόβολη ήταν (αλήθεια ακόμη μου έχει μείνει η υπέροχη φώτο σας με φόντο το ουράνιο τόξο και το μικρό εκκλησάκι, την έχεις έτσι?), το πόσο πολύ σου μοιάζει (εξωτερικά και εσωτερικά)...να είναι πάντα γερή, δυνατή και ευτυχισμένη και συ πάντα θα βρίσκεις τον τρόπο να την φωτίζεις νοερά! Σε φιλώ με πολύ αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι μου θύμισες τώρα!!! Ούτε ξέρω που είναι αυτή η φωτογραφία!!! Θα ψάξω να την βρω! Τι τέλεια που είχαμε περάσει εκείνο το καλοκαίρι....
      Σ'ευχαριστώ πολύ που είσαι φίλη μου.
      Σ'ευχαριστώ για τις ζεστές ευχούλες σου:)
      Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια κάθε φορά!!!!

      Διαγραφή
  17. Αχ βρε γλυκό μου τρελοκομείο, τι ωραία που τα λες! Σ΄ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου (κοκκινίζω)! Σου το ξαναείπα ότι τα έφτιαξες υπέροχα!! Εγώ απλώς έδωσα την ιδέα. Και είμαι σίγουρη ότι σε συνδυασμό με τα πεντανόστιμα cupcakes της Αθηνάς, έκαψαν καρδιές!
    Χαίρομαι που θα βρεθούμε!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά ξέχασα να σου γράψω να χαίρεσαι το μικρό ζουζούνι! Γερό και τυχερό κι ευτυχισμένο!

      Διαγραφή
    2. Αχ εσύ που μ'ανάβεις φωτιές κάθε φορά με τις ονειρεμένες αναρτήσεις σου!
      Όλο υπέροχες ιδέες μοιράζεσαι μαζί μας. Τις φυλάω όλες να ξέρεις με ευλάβεια και ήδη έχω υλοποιήσει πολλές δικές σου (κέικ καρδιά, καρδούλες μπισκοτάκια, cupcakes, συσκευασίες, βολβούς τουλίπας).
      Θα τα πούμε από κοντά αύριο Λιτσάκι μου. Θα αγκαλιαστούμε, θα φιληθούμε και επιτέλους θα γνωριστούμε!

      Διαγραφή
  18. Xronia tis polla!!!
    Na ti xairese Dimitra!!!
    Poli omorfa afta pou etoimases!!!!!
    Filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πέπη μου τρελιάρα!
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Είδες τσαχπινιές που έκανα χάρη στη Λίτσα?

      Διαγραφή
  19. Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου Δημητρούλα μου! Να είναι πάντα καλά το κοριτσάκι σου, γερό και δυνατό!
    Η ανάρτηση σου με συγκίνησε πολύ γιατί φαίνεται η μητρική αγάπη σε όλο της το μεγαλείο!
    Τα κεράσματα σας σούπερ! Έχεις γίνει φοβερή και τρομερή μαγείρισσα-ζαχαροπλάστης νομίζω!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ να, ήρθες και εσύ πλανεύτρα και αιτία 2 επιπλέον κιλών!
      Ερμιόνη μου γλυκό μου πλασματάκι καλοσυνάτο σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.
      Προσπαθώ πολύ είναι η αλήθεια και με βοηθάτε και εσείς οι food bloggers Πολύ!!!

      Διαγραφή
  20. Τι ωραία που είσαι τόσο νέα γιαγιά!!!!!χαχαχαχα
    Να χαίρεσαι την κορούλα σου ,να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!Είναι πολύ τυχερά παιδάκια που έχουν εσένα για μανούλα!!!!
    Τα γλυκά τα έκανες καταπληκτικά φυσιολογικό είναι που έπαθαν γευστικό εγκεφαλικό!!!!
    Θα σου πω και κάτι να χαρείς Έφαγα χθες παγωτό!!!!2-3 κουταλιές.....
    Χρόνια πολλά και πάλι Αναστασία!!!!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέκνο μου καλό και εσύ να έχεις την ευχή μου:) Με γλύκανες με τα λογάκια σου!!!
      Τα έκανα λες τόσο καλά? Δεν δοκίμασες όμως! Όταν ξανασυναντηθούμε θα σου φτιάξω αφού και εσύ μου φτιάχνεις τόσο όμορφα βραχιολάκια!
      Όσο για το παγωτό, μην κοροιδεύεις Δέσποινα γιατί σου είπα. Θα χαλάσουμε τη φιλία μας. Θα μάθεις να αγαπάς το παγωτό! Άκου frozen yogurt! Τς τς τς!

      Διαγραφή
  21. Αχ, βρε Δημητρούλα! Συγκινήθηκα λίγο..
    Να τη χαίρεσαι την ομορφιά σου και να είστε πάντα καλά να γιορτάζετε μαζί!
    Βέβαια..τα εγγόνια ούτε που τα είχες ξαναναφέρει! Είσαι μια λυγερόκορμη γιαγιά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερούλα Βεράκι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοκκινοκραγιονού μου!!!!
      Εδώ λυγερή γιαγιά με μαστιχωτό κορμί!!! Είδες? Κατάφερα να σου αποκρύψω την πραγματική μου ηλικία. Ω ναι, είμαι γιαγιά!

      Διαγραφή
  22. Δημητρούλα μου να τη χαίρεσαι, να είναι πάντα γερή, δυνατή και ευτυχσμένη!!!Να τη δείτε όπως επιθυμείτε και να την καμαρώνετε!!!!
    Να σου πω την αλήθεια με συγκίνησες!!!
    Υπέροχα τα κεράσματα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενίτσα φοβερή πολύ σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! Γενικά δεν είμαι της συγκινητικής ανάρτησης εγώ όπως έχεις καταλάβει, αλλά της χιουμοριστικής. Βέβαια εδώ δεν μπορώ να μην συγκινηθώ για το γλυκό μου πλασματάκι!!! Μια μάνα ξέρει!

      Διαγραφή
  23. Να το χαίρεσαι το επτάχρονο λουλούδι σου και να τη βλέπεις πάντα να χαμογελά!
    Η ατάκα με τα εγγονάκια σου απλά του απαίχτου!

    Δημητρούλα μου δώσε και ένα φιλί στον Τυραννόσαυρο να μη ζηλέψει...:)
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμπίακι μου γλυκό με το καινούριο σου βιβλιαράκι!!! Θα πω στα εγγονάκια μου να το πάρουν δώρο στη γιαγιά τους...εμένα δηλαδή:)
      Φιλί σε όλους έχω ήδη δώσει, δίνω καθημερινά και πάω ξαναμανά!!!

      Διαγραφή
  24. Δημητρούλα να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή..Πάντα να γελάει και να δίνει χαρές σε όλους!! Αλλά κι εσύ..χρυσοχέρα βρε πουλάκι μου!! φτου δτου..τι τέλεια πράγματα έφτιαξες!! και του χρόνου!! Τα εγγονάκια κουκλιά χαχα!! πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδάκι πρέπει να είχε και ο γιος σου γενθλιάκια το Σάββατο που μας πέρασε ε? Να τον χαίρεσαι και εσύ λοιπόν αγορομανούλα γλυκιά το 2χρονο πλέον Νικόλα σου!!!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου τις πλούσιες και αγνές. Να είναι όλα τα παιδάκια γερά και χαμογελαστά. Να μην νιώθουν πόνο και θλίψη ποτέ!!!

      Διαγραφή
  25. Δήμητρα μου φαίνεται πως μας δουλεύεις όταν λες πως δεν ξέρεις να μαγειρεύεις! Τα φτιάχνεις όλα τέλεια, γεια στα χέρια σου! Κι εμάς φέτος τα πάρτι μας ήταν μικρά και με τους πιο αγαπημένους μας φίλους μόνο, λόγω μεγάλης κούρασης και ..... οικονομικής ανομβρίας! Να την χαιρόσαστε την Αναστασία (λατρεύω το όνομά της). Χρόνια της Πολλά Πολλά, Ευτυχισμένα και με ανθρώπους να την αγαπούν, να την εμπνέουν και να την στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι όμορφη, τρυφερή και τόσο αληθινή ανάρτηση Δήμητρά μου!!!
    Εμένα με "αποτέλειωσες" με την ευχή που έδωσες στην κορούλα σου!! Μου έφερε δάκρυα στα μάτια.
    Να είναι πάντα χαρούμενη η κορούλα σου Δημητρούλα μου, να έχει υγεία, και να είναι καλότυχη και ευλογημένη στη ζωή της. Να μη χρειαστεί ποτέ να της διώξεις καμιά λύπη Δημητορύλα μου!!!!
    Όσο για το πάρτι, εγώ καλούσα πάντα, τόσο παιδιά, όσα ήταν και τα χρόνια που έκλειναν. Τους έλεγα να διαλέξουν ποια παιδιά ήθελαν κάθε φορά, και φρόντιζαν να δίνουν την πρόσκληση χωρίς να δουν άλλα παιδιά για να μη στεναχωρεθούν. Ετοίμαζα με μεγάλο ενθουσιασμό, μαζί τους, τα παιχνίδια και τα φαγητά, προσαρμοσμένα για παιδάκια, και πάντα περνούσαν τέλεια!!! Οι φίλες τους είχαν να το λένε, γιατί τα πάρτι που κάναμε, ξέφευγαν από τα συνηθισμένα σε παιδότοπους και αυτά με τους εμψυχωτές.
    Για σκέψου και αυτή τη λύση, με τα εφτά παιδάκια που θα διαλέξει η μικρή.
    Πολλά πολλά φιλάκια Δημητρούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά στη μικρούλα σου!!! Να τη χαίρεσαι!!! Ότι επιθυμεί να έχει στη ζωή της, και πάντα υγιής και ευτυχισμένη να είναι!!!
    Τα κεράσματά σου, φανταστικά!!! Μπράβο!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλιά πολλά στην μικρή σου Aναστασία, να την χαρείς έτσι όπως μια μάνα επιθυμεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να σου ζήσει η πριγκίπισσα σου Δημητρα μου και μαζι και ο ταλιμπανακος να ομορφαίνει τη ζωή σας τι να πρωτοπω για τα κεράσματα και τα πάρτυ θυμησου τώρα που ανοίγει ο καιρός τα ομορφότερα πάρτυ γίνονται στην ακροθαλασσια δίχως ρεύμα και νερό η σε αλσακι η παιδική χαρα στη πυλωτη της πολυκατοικίας η σε αδιέξοδο δρομακι , εμάς η χάρη μας έφτασε μέχρι το Άλσος Συγγρού θα σου στείλω
    mail οποτε θες Η διάθεση μετράει καρδια μου Ας ειναι η ζωή της ζαχαρενια σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να την χαίρεσαι την κορούλα σου και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!Η ανάρτηση σου πολύ γλυκιά,με απίθανο χιούμορ και πολύ τρυφερή!!!Τα κεράσματα τέλεια!!!Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ωραία πράγματα! Να τη χαίρεσαι! Να είστε γερές και πολύ πολύ αγαπημένες! Και συγχαρητήρια για τα υπέροχα κεράσματα. Το blogging φυσικά μας κάνει καλύτερους ανθρώπους (... και μαγείρους, βεβαίως βεβαίως!)
    Καλή Κυριακή, αγαπημένη! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να την χαιρεσαι... πανω απο ολα υγεια. Να ειναι παντα ευτυχισμενη.
    Αχ και εμενα μικρη μου αρεσει πολυ η ενοργανη και ειχα τρελο κόλλημα με το τραμπολινο!!!
    Σημερα ηθελα να φαω το 1ο μου παγωτο, αλλα δεν χώραγε μετα τη μεσημεριανη μασαμπούκα χα χα.
    ΠΟλυ ωραια κερασματα, ευγε μάνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επιτέλους σου γράφω! Έχω μπει εδώ και ώρες και δεν προλαβαίνω να σου γράψω.
    Χρόνια Πολλά στο τόσο καλό σου κοριτσάκι! Να είναι πάντα ευτυχισμένη!
    Αχ, πολύ άσχημο να πρέπει να αφήσεις το μωράκι σου. Εγώ ευτυχώς δε δούλευα κάθε μέρα, αλλά τις μέρες που δούλευα υπέφερα. Και να έχεις και τους άλλους να σου λένε, πήγαινε να ξεσκάσεις (στη δουλειά;).
    Πολύ ωραία και τα κεράσματα!
    Κι εγώ χθες έφαγα το πρώτο. Βέβαια, αν και δεν είμαι της μαγειρικής, έχω παγομηχανή και φτιάχνω μόνη μου. Όταν φτιάξω, έλα να δοκιμάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος15/4/13

    Πήρε το χιούμορ σου, την ευλυγισία σου (γκούχου γκούχου), την καλή σου την καρδιά τι άλλο θες! Σε έκανε και γιαγιά...τώρα που το σκέφτομαι γιαγιά μαστιχωτή σαν τσουρέκι δεν έχω ξαναματαγνωρίσει!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Να την χαίρεσαι και πάλι Δημητρούλα μου την κοράκλα!Γερό να είναι το κοριτσάκι σου, να ανθίζει μεγαλώνοντας όπως το πιο όμορφο λουλούδι!
    Να σου πω...το πάρτυ δεν το κάνουμε μαζί γιατί πλησιάζουν και του δικού μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πόσο υπέροχη μανούλα είσαι εσύ!! Σε χαίρομαι αφάνταστα!! :)
    Να χαίρεσαι το σπουργιτάκι σου και τον τυραννοσαυρούλη σου!!
    Έχεις γίνει superwoman πλέον, πως τα προλαβαίνεις;;
    Μάκια πολλά Δημητρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα κορίτσι! Να χαίρεσαι την μικρή σου μωρομάνα...μα τόσα εγγόνια κιόλας!!! Εγώ να δούμε πότε θα γίνω γιαγιά με τους μαντραχαλάδες που έμπλεξα!Τέλεια ανάρτηση.Βγάζει τόση χαρά.Τόση ευτυχία, τόσο κέφι για εκείνη, για το ότι είσαι πια η μαμά της...Να είσται όλοι καλά Δημητρούλα.Να την καμαρώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημητρούλα μου, να τη χαίρεσαι τη μικρή σου!!
    Τα κεράσματα σας φαίνονται τέλεια και η συσκευασία τους
    απίθανη ιδέα της Φραουλίτσας, με το κουταλάκι τους και τα όλα τους!
    Πάντως η ιδέα της Ροδούλας με τον αριθμό των χρόνων και των φίλων,
    μια χαρά μου φάνηκε, εμένα που δε μου άρεζε η πολυκοσμία, μια χαρά
    θα με βόλευε! Βέβαια, αν το κάνεις, καλό είναι να το κάνεις από την αρχή..
    Όπως και να χει, να τη χαίρεσαι, να είναι γερή κι ευτυχισμένη :))

    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τις ευχές στις εδωσα εκτος blog αλλα τωρα μπηκα να διαβασω περισσότερα. Η κόρη σου είναι θαυμάσιο κορίτσι. Αλλωστε με τέτοια μαμά τι θα ήταν αλλωστε. Ακου τυρρανοσαυρο το μικρό σας. Ετσι είναι τα αγόρια. Μην τα κανουμε και μαμουχαλα! Τα κεράσματα σουπερ.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΄Ολα τα καλά του κόσμου εύχομαι για τη μικρούλα σου.
    Και εκτός των άλλων να πάρει από εσένα τα ταλέντα σου .....
    Καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να την χαίρεσαι την κορούλα σου, τον τυρρανοσαυρούλη σου και τα εγγόνια σου!!! :)
    Nα είναι γερή, καλότυχη και να την καμαρώσεις όπως εκείνη επιθυμεί!!! :P
    Είσαι μια σούπερ-μαμά εσύ Δημητρουλα... Τέλεια φαίνονται τα κεράσματα!!!
    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να την χαίρεστε την κορούλα σας! Πόσο μου άρεσε η λίστα με τα χαρακτηριστικά της! Τα κεράσματα δε είναι πανέμορφα! Κι απ ότι κατάλαβα και πεντανόστιμα! Και του χρόνου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. να χαίρεσαι το κοριτσάκια σου,και να είσαστε πάντα κολλητές-)))
    Ε,από χαρακτήρα είναι τέλεια-)))Στη γέννα του γιού μου,ένιωσα και εγώ έτσι,πριν από 17,5 χρ.
    Χιλιόχρονη!!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λοιπον αγαπητη κουμπαρα δεν ξερω που μενεις για να σε δειρω που δεν με πηρες τηλ για να φτιαξω κατι στα παιδια αλλα επιφυλλασομαι να σε τις βρεξω απο κοντα
    να εισια καλα γερη δυνατη με υπομονη και την πορτοκαλι πολυθρωνα αγκαλια οπως και το ψυγειο να απολαμβανεις καθε στιγμη γιατι θα αποζητας αυτα τα παρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3 βραβεία;;; Κάνε τα 4 σε παρακαλώ! Πέρασε να πάρεις και το δικό μας. Να χαίρεσαι τα παιδάκια αου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου και να την δεις όπως θέλει αυτή!
    Τα κεράσματα τέλεια, τα είχα δει και θα τα εφαρμόσω και εγώ στην επόμενη γιορτή!

    Χα, χα, χα πολύ γέλασα και με τον τυρρανόσαυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)