- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Hi5 - Ποια είναι τα πέντε+1 που διαβάζω μες το σπιτικό?

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Hi5 - Ποια είναι τα πέντε+1 που διαβάζω μες το σπιτικό?

Να 'μαι και πάλι στη δεύτερη και πιό διαβαστερή εβδομάδα του παιχνιδιού της αγαπημένης και ευαίσθητης Γιωργίας μας, Hi 5 - Photo.   Γκρίνιαζα όπως ήδη ξέρετε μέχρι να ξεκινήσω, αλλά τελικά ήταν μέχρι τώρα, οι δύο πιό εύκολες και σύντομες αναρτήσεις μου!
Οπότε τα εύσημα στην Γιωργία που σας γλύτωσε από πολυλογία:)

Βιβλία αυτή την εβδομάδα. Βιβλία διάβαζα από μικρή πάρα πολλά.  Στην Κατερίνα σήμερα, είδα τα αγαπημένα μου τότε, της Ζωρζ Σαρρή και της Άλκης Ζέη.  Μεγάλωσα μαζί τους, τα ρουφούσα σαν ναρκωτικό, έμαθα να γράφω σωστά και να μην κάνω ορθογραφικά λάθη.  Να γράφω καλές εκθέσεις.  Ίσως αυτό είναι η αιτία που τα νέα παιδιά κάνουν πολλά ορθογραφικά λάθη ή γράφουν σε greeklish. Οτι δηλαδή δεν διαβάζουν πολλά βιβλία όπως εμείς, διότι πλέον κολλάνε στην TV ή στο PC και τα βρίσκουν όλα εύκολα και έτοιμα.  Δεν λέω μεγάλα λόγια, γιατί ακόμα είναι μικρά τα δικά μου, αλλά προσπαθούμε να τους διαβάζουμε πάρα πολύ και να αγοράζουμε ένα-δυο καινούρια βιβλία κάθε βδομάδα. Είναι τα μόνα χρήματα που δεν λυπάμαι.

Μέχρι να γίνω μαμά, τέλειωνα βιβλία 700 σελίδων σε μία μέρα! Τελευταία φορά συνέβη αυτό το 2005 που έμεινα έγκυος, με του Dan Brown το Illuminati και το Da Vinci codeΑραχτή, με freddo στην παραλία χωρίς παιδιά να κυνηγάω.   Πλέον υπάρχει μόνο...... με freddo στην παραλία παιδιά κυνηγάω! Τα βιβλία και το αραχτή πουθενά!  Ο freddo δεν λείπει όμως από το πλάνο! Μια πολυτέλεια τη θέλω στη ζωή μου, let it be freddo:)

Κατόπιν τρελλάθηκα με την τριλογία Millenium του Σουηδού Stieg Larsson, όλα τα Harry Potter, Twilight Saga και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.  Ξέρω, δεν ταυτίζομαι με τις περισσότερες από εσάς εκτός της Ελπίδας που έχουμε 100% ταύτιση.   Όπως καταλάβατε μου αρέσουν τα βιβλία μυστηρίου, πάθους, αστυνομικά, θρίλερ, φαντασίας.  Τα καταβροχθίζω.

Όλα τα παραπάνω είτε τα έχω αγοράσει και δανείσει (λατρεύω να μοιράζομαι και ειδικά τα βιβλία), αλλά δυστυχώς δεν μου επεστράφησαν τα περισσότερα ποτέ (κάτσε να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα!), είτε τα δανείστηκα εγώ από την αγαπημένη μου κουμπάρα Νο 1 που ταιριάζουμε απόλυτα ή από άλλες φίλες.

Ένεκα λοιπόν δανεισμού βιβλίων και μικρής χωρητικότητας σπιτιού, δεν έχω όλα μου τα αγαπημένα βιβλία στο σπίτι.  Διάλεξα λοιπόν 5 που έχω στο κομοδίνο μου και προσπαθώ να τελειώσω εδώ και πολύ καιρό.  Η αιτία που δεν τα έχω τελειώσει είναι φυσικά το bloggingΌταν έχω πλέον χρόνο, προτιμώ να κάνω βόλτες στη μπλογκόσφαιρα που με καλεί σαν σειρήνα......



Η Ψιλικατζού της Κωνσταντίνας Δελημήτρου.  "Ένα διαδικτυακό ημερολόγιο, ένα blog που έκανε πάταγο και κάνει ακόμα. Μια κοπέλα που γράφει μέσα από ένα ψιλικατζίδικο στη Νίκαια, μέρα μπαίνει-μέρα βγαίνει.  Παράξενοι πελάτες, μια Αθήνα που δεν βλέπουμε στις ειδήσεις, μια Ελλάδα που αναγνωρίζουμε κάπως σφιγμένοι επειδή συνήθως προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Παράλληλα με τις ιστορίες αυτές, βλέπουμε και την προσπάθεια της Κωνσταντίνας να κάνει παιδί, τα κέντρα γονιμότητας, οι γυναικολόγοι, οι αίθουσες αναμονής, οι αγωνίες, ιατρικές εξετάσεις, κλπ".
Είχα διαβάσει γι'αυτό στο ίντερνετ και είχα ενθουσιαστεί, καταρχάς γιατί είναι υπαρκτό πρόσωπο, κεφάτο, γειτόνισσα και blogger! Τι άλλο να ζητήσω???

Σημειώσεις ενός πλασιέ γυναικών του Τζόρτζιο Φαλέτι.  "Όλοι τον ξέρουν ως Μπράβο. Δουλεύει με γυναίκες. Τις πουλάει.  Για κείνον η δουλειά του είναι μια τίμια δουλειά: τα κορίτσια κερδίζουν ένα σωρό λεφτά, οι πελάτες μένουν πάντα ικανοποιημένοι. Φέρνει σε επαφή την προσφορά με τη ζήτηση, δεν κάνει κάτι άλλο. <<Μ'εσένα θα πήγαινα και τζάμπα?? θα του πει κάποια ξημερώματα η Κάρλα.  Αυτές οι λέξεις θα κάνουν δεύτερη φορά τη ζωή του κομμάτια. Αντιμέτωπος με την αστυνομία και το οργανωμένο έγκλημα, τις μυστικές υπηρεσίες και τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, ο Μπράβο μπορεί να υπολογίζει μόνο στον εαυτό του για να σωθεί".
Ίντριγκες, σασπένς, έρωτες, δολοπλοκίες....πεθαίνω!!! Το έδωσα πρώτα στην αδελφούλα μου να το διαβάσει και το τέλεισε σε 2 βράδια! Ενθουσιασμένη!  Εγώ τώρα το ξεκίνησα και έχω συγκλονιστεί.

Πες μου τι να πω στο παιδί μου της Μπέτσι Μπ. Μπράουν. "Οι γονείς πολύ συχνά νιώθουν αμήχανοι μπροστά στις αναπόφευκτες ερωτήσεις των παιδιών τους και ανήμποροι να αντιδράσουν απέναντι σε κάποιες πολύ συνηθισμένες συμπεριφορές. Αδελφικούς καυγάδες, διατροφικές προτιμήσεις, ερωτήσεις για το θάνατο, το διαζύγιο, το σεξ καθώς και τα επαναλαμβανόμενα "γιατί μαμά?" και "γιατί μπαμπά?".  Ένα εγχειρίδιο πρακτικό και εύχρηστο που περιλαμβάνει συμβουλές και οδηγίες αντιμετώπισής τους.
Το είχε αγοράσει η φίλη μου η Βάσω και ενθουσιασμένη μου το πρότεινε.  Το έχω πάντα δίπλα μου, στο κομοδίνο και το ανοίγω όταν πελαγώνω....σχεδόν καθημερινά δηλαδή! Priceless!

Το Νησί της Βικτόρια Χίσλοπ.  Τα λόγια είναι περιττά εδώ. Δεν περιγράφω άλλο!  Μετά τη σειρά στο Mega που έβλεπα ανελλιπώς και το κλάμα που έριχνα απαραιτήτως, δεν γινόταν να μην το αγοράσω.   Είχα ερωτευτεί τον γιατρό Κυρίτση (Α.Λογοθέτης) και τον πρόεδρο τον Νίκο Παπαδημητρίου (Τ. Νούσιας).  Τους έβλεπα και ανατρίχιαζα. Ο Στράτος με κορόιδευε φυσικά και μου έφερνε τα χαρτομάντηλα στο κρεβάτι!  Μουρμούραγε "Σιγά τον γιατρό" και "Σιγά τον Πρόεδρο".  Αχ βαχ, που να καταλάβει γιατί ήθελα να είμαι νοσοκόμα, τότε στη Σπιναλόγκα!!!!


30 λέπτα γεύματα του Jamie Oliver.  Λατρεύω Jamie! ΄Έχω διαβάσει αμφιλεγόμενες κριτικές και απόψεις για την αφεντιά του αλλά το γεγονός είναι ότι είναι μεταδοτικός, χαρισματικός, αξιόλογος και οικογενειάρχης, δεν μπορεί να του το διαψεύσει κανείς.  Ακόμα και τα παιδιά μου που δεν ξέρουν αγγλικά, κάθονται μαζί μου και τον χαζεύουν, χωρίς να ξέρουν τι λέει! Με φωνάζουν όταν αρχίζει "Μαμά ο Jamie, έλα έλα να μας πεις τι φτιάχνει!".   Πήρα και εγώ η δικιά σου το βιβλίο τον Σεπτέμβρη.  Ξεκίνησα να το ξεφυλλίζω, το ερωτεύτηκα, βρήκα πολλές συνταγές.  Μετά από λίγο καιρό, έφτιαξα το blog μου και ξεκίνησα να παρακολουθώ πιό εντατικά τις food bloggers που είχα επιλέξει.  Ε, πάει.  Ο Jamie έμεινε να σκονίζεται και να τρώει τη στάχτη των αγαπημένων μου food bloggers!!!!!

Τελευταίο σας άφησα ένα βιβλίο που είναι απαραίτητο για όλα τα σπιτικά και θα είναι το επόμενο που θα αγοράσω!

Χωρίς λόγια......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
via




Ιστολόγια που συμμετέχουν, τρέξτε να τα καμαρώσετε:

4seasons, Είμαι παιδί,    Μεγαλώνω-Μεγαλώνεις-Μεγαλώνει,    Ημερολόγιο ενός μωρού Positive thinking- Female code , Parentsland, For my friends, Blogolicious editoriolista,  My lovable baby,  Lost dreamland,   My trips on blog, Συλλέγω στιγμές, My stickland, Γυναικείες υποθέσεις Lena in wonderland, 2 boys and hope,  Beloved ideas, Owl mommy Μια αναπνοή Μαρία Έλενα δημιουργίες Mommy in happiness  Share your likes Craftaholic

90 σχόλια:

  1. Αχ κυρία μου, από πού να ξεκινήσω;;;;
    Καταρχήν ταυτίζεσαι και μαζί μου! Αγαπώ Άρχοντα, Dan Brown, Larson και είμαι φανατική Χαριποτερικιά!!! Θα τα δεις όμως και στη δική μου ανάρτηση!!
    Κι εγώ διαβάζω απίστευτα πολύ!!! Λίγο τελευταία που ξεκίνησα να βλέπω LOst έμεινα πίσω, αλλά κάθε μέρα θα διαβάσω κι από κάτι!
    Καλά το "Νησί" θα το έβαζα κι εγώ ούτως ή άλλως! Το διάβασα το Σεπτέμβρη πριν βγει η σειρά...Και χρωστούσα και μάθημα στην εξεταστική... Πίκρα!

    Όσο για την μελλοντική προσθήκη στη βιβλιοθήκη σου, το έχω το βιβλιαράκι και εικονογραφημένο :P Φίλη μου Δήμητρα, τζάμπα λεφτά! Σαν φιλοσοφία καλό είναι, αλλά επί του πρακτέου ψιλοάχρηστο... Εκτός αν είσαι πολυτάλαντη βρε παιδί μου, δεν ξέρω! Χαχα! :)

    Φιλάκιααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, άντε περιμένω και τα δικά σου, συνομήλικη μου φιλενάδα (σςςςςς μη μιλήσει κανείς!).
      Εικονογραφημένο βρε Αθηνούλα??? Εγώ θα πάρω την σούπερ ντούπερ έκδοση! Όχι παίζουμε!
      Όσο για το πολυτάλαντη....όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι:)

      Διαγραφή
    2. σςςςςςςς βγαζω τον σκασμο και δεν μιλαωωωωωωωωωωωωωωωωωω




      μπαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

      Διαγραφή
  2. ααα να που ταιριαζουμε και στα βιβλια!! και ειπα δεν θα γραψει καμια για τον D.Brown??? τόσες μπάνκες έχει σπάσει! μια απο τις αδυναμίες μου σε βιβλία είναι και εμένα αυτού του στυλ τα βιβλία!

    υ.γ. οσο για την επομενη αγορά σου, βρε Δημητρούλα σαν να έχεις αργήσει να το αγοράσεις αυτό! μια dancer του επιπέδου σου αυτό το εχει για πρόγευμα!
    μήπως να γράψεις την δική σου έκδοση εσυ;; εικονογραφημένη από εσένα παρακαλώ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάχη μου σε πιάνω αδιάβαστη! Ηταν στις 5 επιλογές μου! :) Και όχι για τις μπάνκες, αλλά για τον προβληματισμό και την αμφισβήτιση που προκαλεί να πας το μυαλό σου ένα βήμα παραπέρα!Φιλιααααά

      Διαγραφή
    2. το θυμηθηκα μετα Κατερινακι μου!
      ου γαρ ερχεται μονον του χρυσουλινι μου, θα το παραδεκτω!
      σμουτς!

      Διαγραφή
    3. Μάχη κάθε φορά που γράφεις κάπου, αφήνεις τα σημάδια σου από τα δάκρυα που μας κάνεις και ρίχνουμε από τα γέλια!

      Άργησα να το αγοράσω γιατί ήμουν νέα και φρέσκια.....τώρα όσο μεγαλώνω, τα ξεχνάω και μάλλον θα το χρειαστώ...you never know!

      Όσο για το dancer....είπαμε, δεν ήταν για μένα τα μαθήματα, για άλλην προορίζονταν! Εγώ γέρικο κορμί με τάσην προς κατάγματα:)

      Διαγραφή
    4. παρε το καμα σουτρα εσυ και θα σου κλεισω εγω την καλυτερη θεση στο λαικο, το κατ οπου θες!

      Διαγραφή
    5. Όχι στο ΚΑΤ, μου πέφτει μακριά!

      Διαγραφή
  3. Καλά, είσαι πολύ μούτρο τελικάαααα!!!
    Το Νησί το είχα διαβάσει πριν βγει η σειρά και είχα τρελαθεί! Έτρεχα να διαβάσω τη συνέχεια! Και μετά βέβαια είχα ερωτευτεί κι εγώ το γιατρό...αααχ!
    Και τα 30λεπτα του jamie το έκανα δώρο στο Νίκο που του αρέσει και έχει μέσα φανταστικές συνταγές!
    Όσο για το Κάμα Σούτρα (!!!) τι να σχολιάσω; Να προτείνεις να το διαβάσουμε στη λέσχη βιβλίου και κάθε βδομάδα να σχολιάζουμε τα κεφάλαια! Τραγούδα λίγο το "ζιγκουάλα" και βάλε στη θέση του το "σεξουάαααλα"! Χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτός ο γιατρός αλλά και ο πρόεδρος του Νησιού Βεράκι!!!! Έκαψε πολλές καρδιές.
      Το βιβλίο του Jamie είναι μαγικό αλλά δεν έχω φτιάξει ολοκληρομένο το γεύμα του ποτέ. Φτιάχνω συνταγή, συνταγή. Μπράβο στο Νίκο σου που μαγειρεύει.

      Ζιγκουάλα-σεξουάλα!!!!! Έγραψες πάλι διδυμάκι μου!!!
      Πότε κανονίζουμε για τη Λέσχη βιβλίου??????

      Διαγραφή
    2. θα χρειαστειτε κα τα σχετικα αμαρτωλα τροπαρια για μουσική υπόκρουση στη Λεσχη βιβλίου και προτέινω καλλιτερα να ξεκινησετε με τον πεντατομο Μεγα Ανατολίκό φιλιά .....

      Διαγραφή
  4. Τρελιάρααααα!! Ε μετά τα θες και τα παθαίνεις..! Ξέρεις εσύ..για κάτι μαθηματάκια "εναλλακτικά" μιλάω..χεχεχε!! ;)
    Τη ίδια αντιδραση με τον άντρα σου έχει και ο δικός μου όταν κολλάω με τον Στάνκογλου(που είδα από κοντά 2 φορές) και τον Ryan Gosling που δεν προκειται να δω αλλά τον θαυμάζω τηλεπαθητικά!! Καταλαβαίνεις τα λόγια είναι περιττά!!
    Καληνύχτααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα Κατερινάκι. Καλύτερα να σου βγει το μάτι που λένε..... Α χα χα χα
      Ναι, θυμαμαι οτι εχεις δει τον Στάνκογλου και πολυ ειχα ζηλέψει!!!
      Για το Ryan ποτε μη λες ποτε! Μπορεί να έρθει Ελλάδα για κανά γύρισμα:)

      Διαγραφή
  5. βρε πονηρουλα Δημητρουλα...!!!οι επιλογες σου πολυ καλες φαινονται!!το Νησι το ειχα διαβασει μολις ειχε βγει(δουλευα σε βιβλιοπωλειο τοτε)και με ειχε ενθουσιασει,το ειχα διαβασει με λιγες μερες και περισυ το ξαναδιαβασα παλι,υπεροχο!! Τα 30λεπτα γευματα θα ηθελα πολυ να το αποκτησω γιατι μ'αρεσουν πολυ αυτα που φτιαχνει στην εκπομπη.Επισης το πεσ μου τι να πω στο παιδι μου ειναι κατι που θα αποκτησω πολυ συντομα καθως πλησιαζουν αυτες οι κρισιμες ερωτησεις και εψαχνα κατι αναλογο αλλα αφου το προτεινεις θα σε εμπιστευτώ!!καλο βραδυ..φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δούλευες σε βιβλιοπωλείο???? Τι τέλεια δουλειά!!!!
      Θα ήθελα πολύ να ανοίξω ένα βιβλιοπωλείο σαν τη Μεγκ Ράιαν στο You've got mail. Έτσι δεν λεγόταν η ταινία νομίζω???
      Το 30 λεπτα γεύματα έχει σούπερ συνταγές αλλά όπως το εχει γράψει, δηλαδή να κάνεις σε 30 λεπτά γεύματα ολοκληρωμένα, με τα δικά μας σκεύη, εργαλεία και τρέξιμο, δεν βγαίνουν! Μεμονωμένες οι συνταγές ναι, ειναι υπέροχες!!!
      Φιλάρες Αλεξάνδρα μου!!!

      Διαγραφή
    2. οταν το ανοιξεις θα με παρεις κι εμενα;;χαχα καλα το ειχα φανταστει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινονται ολα αυτα σε 30 λεπτα αλλα και για μια συνταγη καλα ειναι..!!

      Διαγραφή
  6. Λατρεύω stieg Larsson και κυρίως το The girl with the dragon tatoo! Εξαιρετική και η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oντως! Παρόλο που δεν είχα διαβάσει τα βιβλία, οι ταινίες ήταν τόσο καλογυρισμένες που πραγματικά σε καθήλωναν!!! Callie by anthomeli

      Διαγραφή
    2. Ναι, οι σουηδικές ήταν οντως καθηλωτικές. Η αμερικάνικη με τον Ντάνιελ Κρεγκ καλή κι αυτή αλλά κάτι της έλειπε βρε παιδί μου.

      Κριμα στον Larson που "εφυγε" πριν δει τα εκατομμυρια αντιτυπα που πουλάει παγκοσμίως:(

      Διαγραφή
  7. Ευτυχώς που βρίσκω αρκετές twihards στην bloggosfera και harrypoterikes γιατί νόμιζα ότι ήμουν η μόνη με παλιμπαιδισμό,χιχι! Νομίζω ότι βρήκαμε και ακόμα ένα θέμα συζήτησης για όταν θα βρεθούμε! Οσο για το κάμα σούτρα... το γαμώτο είναι ότι όταν μπαίνω σε μεγάλα βιβλιοπωλεία ντρέπομαι να σταθώ μπροστά στα ράφια με τα erotic books, και τελικά δεν έχω κανένα στην βιβλιοθήκη μου. Μήπως αν πάμε όλες μαζί μας κάνουν και έκπτωση;,χιχι!!! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δηλαδή που διαβάζω ΚΑΘΕ βράδυ το λύκο και τα 3 γουρουνάκια, θα κατηγορηθώ για παλιμπαιδισμό; Χαχαχα

      Διαγραφή
    2. αυτό είναι θρίλερ!!! εγώ προτιμώ το άσχημο παπάκι, είναι πιο ήπιο:))

      Διαγραφή
    3. εχουν ραφια με erotic books τα βιβλιοπωλεια??? πλακα κανεις!! σοβαρα το ρωταω τωρα, δεν εχω δει ποτε!

      Διαγραφή
    4. Πήγαινε Public

      (Με τρελάνατε νυχτιάτικα. Με παρασύρετε. Έφυγα και από εδώ και πάω επιτέλους στο κρεβάτι μου. Gone!)

      Διαγραφή
    5. οχι που δεν θα ξερες εσυ!!!!!

      Διαγραφή
    6. Και βέβαια έχουν! Η μισή ντροπή δική τους κι η μισή δική μας :P

      Διαγραφή
    7. Κάλη μου μαζί θα πηγαίνουμε στον τομέα αυτό και θα κανουμε τις χαζές....όπως στα dvd clubs στον τομέα ΧΧΧ!!!
      Για τα βιβλία ταιριάζουμε απόλυτα ε κοριτσάρα;;;; Είμαστε και εμείς στη δεύτερη εφηβεία:)
      Ασπασάκι, Μαχάμα και Αθηνούλα είστε τσαχπίνες και ερωτιάρες!!!!

      Διαγραφή
    8. Ααααα και για σενα Σινάκι ισχύουν οι ίδιοι χαρακτηρισμοί κι ας διαβάζεις παπάκια:)

      Διαγραφή
  8. Εεεεεεεεε, έτσι εξηγείται που άρχισες γυμναστήριο! Θέλεις να αποκτήσεις αντοχές και ευλυγισία για να είσαι σε θέση όταν αγοράσεις το πολυπόθητο βιβλιαράκι, να εξασκήσεις την τέχνη της Άπω Ανατολής. Σκούριασες από το πολύ blogging και πήγες να φτιάξεις κορμί. Ε, πες μας έτσι ρε φιλενάδα...
    Και η joga είναι πολύ καλή εξάσκηση, να το ξέρεις! Θα πετύχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα :P

    Όσο για τα υπόλοιπα βιβλία, θα συνεχίσω το σχόλιο αύριο που θα ξαναδιαβάσω την ανάρτησή σου με βλέφαρα ανοικτά (τελικά είδες; Δεν κρατήθηκα. Στη διαδρομή μου προς το κρεβάτι μου, πέρασα από το σπιτάκι σου πρώτα)

    Θα τα ξαναπούμε αύριο.
    Μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δημητρούλα :)

      (συνεχίζω το σχολιασμό από εκεί που σταμάτησα χθες, όταν με οδοντοφλυφίδες στα βλέφαρα κρατούσα ανοιχτά τα μάτια μου για να παρακολουθώ το 3 στούτζες να σολάρει - χαχαχα. Ξέρεις εσύ!)

      Λοιπόν, τα βιβλία που ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ, είναι τόσο 'εσύ'. Σου ταιριάζουν απόλυτα! Όλα θα τα άνοιγα και πιστεύω θα τα τελείωνα.

      Από τα υπόλοιπα που ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ, δε θα άνοιγα Twilight Saga και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Άρνούμαι. Δε γουστάρω τα Βαμπίρ και τα Χόμπιτ.

      Για αυτό που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, σχολίασα χθες βράδυ :P

      Φιλάκια :)

      Διαγραφή
    2. Ήρθες, έφυγες, ξανάρθες, ξαναέφυγες:) Γέλασα πολύ με τις επισκέψεις σου Ασπασάκι!
      Ότι δεν ταιριάζουμε στα βαμπιρικά και Άρχοντα κλπ το έχω διαπιστώσει απο σχόλια που έχουμε κατά καιρούς αφήσει σε άλλα σπιτάκια, αλλά δεν πειράζει, ταιριάζουμε σε πολλά άλλα!!!
      (Επιμένω όμως ότι αν δεις τις 5 ταινίες Twilight Saga, θα σου αρέσουν πολύ! Μιλάμε για τρομερό έρωτα και δεν έχει αίματα και τέτοια. Θα κολλήσεις, trust me!)
      Όσο για το γυμναστήριο, πρέπει να δυναμώσω λίγο τους μύες μου γιατί πώς θα μάθω pole dancing, να σας μάθω και σας???

      Διαγραφή
  9. Από ολόκληρη την ανάρτηση, στάθηκα στο τελευταίο...αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω τώρα, θα σχολιάσω πίσω....:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήρθα να κλείσω καθότι αρρωστούλα...δεν έχει ξενύχτι απόψε, αλλά δεν μπόρεσα αν μην σταθώ εδώ γιατί λέω ωχ! Δεν θα την προλάβω αύριο στη δουλειά να τη διαβάσω.....Και ξαφνικά βλέπω μια σχετικά μικρή ανάρτηση ! αχχαα! :)))
    Σε ρούφηξα για άλλη μία φορά! Αν και πέρα από τον Μπράουν δεν ταυτιζόμαστε χρυσό μου!
    Μου αρέσει πάντως που ενημερώνεσαι σχετικά με τα παιδιά και τους αγοράζετε βιβλία ! Μπράβο σας!
    Φιλάκια! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α χα χα χα χα, μικρή ανάρτηση:)))))))))))))
      Το ξέρω ότι δεν ταυτιζόμαστε βιβλικά....αλλά ταυτιζόμαστε ψυχικά.
      Φιλάρες γλυκούλα μου!!!

      Διαγραφή
  11. Ναι ναι το ξέρω..είμαι το άλλο σου βιβλιο-μισό!! Λατρεύω φυσικά και Αρχοντα των δαχτυλιδιών..και τώρα όποτε ξεκλέβω χρόνο διαβάζω Game of thrones!! Το νησί κι εμένα μου άρεσε (αν και δεν το έβλεπα στην τηλεόραση) Κι όσο για την τελευτάια επιλογή..πνηρούλα...πρέπει να κάνεις και εντατική γιόγκα μαζί με το βιβλίο..αλλιώς τζάμπα θα το πάρεις..χεχε!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το βιβλιομισό μου!!!!!!!! Α ναι τώρα θέλω να ξεκινήσω το Game of thrones!! Τα καλύτερα έχω ακούσει.
      Για το τελευταίο Ελπιδάκι, ναι το ξέρω, γι'αυτό ξεκίνησα γυμναστήριο τώρα νε δυναμώσω το κορμί μου:))))))))))
      φιλάρες σου στέλνω τρελές!!!!

      Διαγραφή
  12. Μη μιλατε για οτιδήποτε σχετίζεται με το sex!! Διαβάζουν και έγκυες!!! Και έχω ακόμα μέλλον μπροστά μου!! Μετά το Πάσχα μαζί με το Αγιο Φως και την Ανάσταση!!Αμήν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή (του Πάσχα) κοντή γιορτή! Όπου να 'ναι πλησιάζει Βάνα μου. Κουράγιο. Τι είναι 2 μήνες;
      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο βρε Βάνα μου. Ξεφύγαμε και εμείς οι τρελές.
      Δεν σε σκεφτήκαμε καθόλου:) Αλλά τι να κάνουμε....κόβεται η κουβέντα για το σεξ????? Είναι η άτιμη πάντα στα top 5!!!
      Χα χα χα χα χα χα χα χα

      Διαγραφή
  13. Καλημερούδια! Εκτός από έγκυες διαβάζουν και single mums, που δεν έχουν και ημερολογιακή Ανάσταση να περιμένουν - θα συμφωνήσω με την αποπάνω μου, το sex είναι απαγορευμένο θέμα! Κατά τα άλλα όπως έγραψα και στην Ελπίδα λατρεύω κι εγώ Harry Potter και Twilight!
    Το 30 λεπτά γεύματα είναι καλό; Το έκανα δώρο σε μια φίλη μου και δεν ενθουσιάστηκε. Νομίζω κυκλοφόρησε και 15 λεπτά γεύματα μετά, που είναι πιο κοντά στο χρόνο που ιδανικά θα ήθελα να αφιερώνω στο μαγείρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κυκλοφορήσει το 5' λεπτά γεύματα, σε παρακαλώ Ίνα μου πες μου το! Αυτό είναι ακόμη πιο ιδανικό για το χρόνο που θα ήθελα να αφιερώνω εγώ στο μαγείρεμα :)

      Καλημέρα Ίνα! Καλημέρα Δημητρούλα! (αφού με ξεκάνατε - Δήμητρα- χθες το βράδυ, ξύπνησα από τα άγρια χαράματα πάλι. Και που ήρθα; Στη φίλη μου για πρωινό καφέ!!!! Πετάγομαι για ένα ντουζάκι και επιστρέφω δρομύτερη για σχολιασμό. Φιλάκιαααααααααααα)

      Διαγραφή
    2. Ίνα μου έχεις και εσύ δίκιο:) Είναι που η συζήτηση για το σεξ είναι στις top 5 πιό ενδιαφέρουσες όπως είπα και στη Βάνα. Δεν σκεφτήκαμε τις ειδικές κατηγορίες εμείς οι κακούργες και ξεφύγαμe:)
      Σου στέλνω τεράστιο φιλί!!!!!!!!!!!!!
      Το βιβλίο του Jamie το λατρεύω όσον αφορά στις συνταγές, στις φωτογραφίες και γενικά στο στήσιμο αλλά όχι για 30 λεπτα γεύματα! Εννοώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να τα κάνω όπως τα λέει από θέμα χρόνου. Επιλέγω μεμονωμένες συνταγές και τις φτιάχνω. Είναι γεμάτο post it και τα έκρυβα ανάμεσα στις σελίδες για να βγει φώτο!
      Ασπασάκι, όταν βγουν τα 5' λεπτα γεύματα το θέλω και εγώ!!!

      Διαγραφή
  14. Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα
    χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα
    θεέ μου θα με απολύσουν πριν την ώρα μου
    με έχει ακούσει όλο το κτίριο, έχω πεθάνει στα γέλια
    Ειστε τρελές ρε για αυτό σας αγαπάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς σε αγαπάμε Γεωργία μου :)

      Διαγραφή
    2. Καλά που το κατάλαβες Γιωργία ότι είμαστε τρελοκομεία! Γι'αυτό ταιριάξαμε άλλωστε!!!
      Εγώ να δεις γέλιο που έριχνα όταν διάβαζα τα σχόλια!!!
      Είμαστε μια μεγάλη, τρελοπαρέα που αγαπιόμαστε, φιλιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε! Θα μας πάρουν με τις ντομάτες στο τέλος:)
      Και εμείς σε αγαπάμε ψυχάρα Γιωργία!!!!

      Διαγραφή
  15. Το τελευταίο βιβλιο παραλίγο να μου ξεφυγει.χαχαχα! Κατι εχω ακουσει γι' αυτο τελευταία αλλα δεν θυμαμαι! Παντως εγω βιβλιο που εχει περασει στην τηλεοραση δεν μπορω να το διαβασω. Χανω το ενδιαφερον μου. Με τραβαει η εικονα και δεν το τελειωνω ποτε. Φιλακια και ηρεμα το βραδυ. Δεν απανταμε αλλα ξενυχταμε με τα μπιπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο γι'αυτό που λες, για την εικόνα που σε καθηλώνει. Νομίζω εξαρτάται και το βιβλίο. Επειδή συνήθως τα βιβλία είναι καλύτερα από τις ταινίες, αξίζει να τα διαβάζουμε εφόσον βρίσκουμε ευκαιρία.
      Χα χα χα, πολύ γέλασα με το ξενύχτι και τα μπιπ!!!!!!!!! Χαμός το βράδυ....νυχτερινές περιπολίες στα emails που πάνε κι έρχονται!!!
      Φιλάκια Μαράκι μας ήρεμο θηρίο!!!

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα κοριτσάκι ελπίζω να σε βρίσκω με σούπερ κέφια σήμερα!
    Άκου πως έχουν για μένα τα πράγματα.Το Κάμα Σούτρα το διάβασα σε ηλικία 14 ετών κλέβοντας το από τη βιβλιοθήκη της μάνας μου!Ναι ναι υπήρχε και εκείνες τις εποχές σε αρχαία έκδοση βέβαια και ανάθεμα αν καταλάβαινα τι διάβαζα,αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ επιμορφωτικό!χεχε!Την Κωνσταντίνα Δελημήτρου την λατρεύω!Την γνώρισα μέσα από τα μπλογκς και την ακολουθώ πιστά εδώ και αρκετό καιρό.Το νησί το έχω διαβασμένο από παλιά,και ο Jamie είναι για μένα κορυφαίος στο είδος του.Τα άλλα 2 δεν έχω διαβάσει αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία αφού τα προτείνεις,γιατί βλέπω ότι ταιριάζουν πολύ τα γούστα μας.Φιλιά και καλή συνέχεια να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μιράντα λεβέντισσα!!! Χαίρομαι που ταιριάζουμε κ κυρίως που γνωρίζεις κ παρακολουθείς ήδη την Κωσταντίνα.
      Ήμουν σίγουρη ότι είσαι τρελοκομείο σαν κ μένα. Ένα τρελοκομείο με υπέροχο όνομα που αγαπάει τη φύση!!!
      Ακούς εκεί διάβασε το Καμα Σούτρα στα 14 αλλά δεν καταλάβαινε!!! Χα χα χα ακόμα γελάω!!!

      Διαγραφή
  17. Πολύ ωραία περιγραφή. Απ' όλα το μόνο που έχω παρά-διαβάσει είναι του Jamie Oliver. Απλά τον αγαπώ! Μη ξεχνάς και τον διαγωνισμό στο blog μου. Φιλιά πολλά!

    Μη ξεχνάτε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας! Πάρτε μέρος τώρα!
    fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για τη βολτούλα στο σπιτάκι μου κ που αγαπάμε both Jamie!!
      Στο διαγωνισμό σου δεν μπορούσα να πάρω μέρος γιατί δεν εχω FB.
      Να εισαι καλά.

      Διαγραφή
  18. Ουφ, να προλάβω να πω και εγώ κάτι! Επιτέλους και γνωστά βιβλία! Την Ψιλικατζού και εγώ την σκέφτηκα για την 5αδα μου, μου άρεσε πάρα πολύ. Όσο για το 2005 τη θυμάμαι τη φάση (ήθελες να μου τα δανείσεις κι όλας!) Και ναι μόνο άγνωστη "λέξη¨(βιβλίο) του Φαλέτι. Τα υπόλοιπα διαβασμένα όλα! Ήμουν(σχεδόν) σίγουρη ότι θα ταίριαζαν οι επιλογές μας! Σε φιλώ πολυτάλαντο κορίτσι (μάνα, σύζηγο, μπλογκερ, φίλη....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το θυμήθηκες καλέ;;;; Χα χα χα
      Ναι φιλενάδα μου. Ταιριάζουμε στα βιβλία πολύ.
      Καλά, πολυτάλαντη δεν ειμαι. Πολυδιάστατη ισως:)

      Διαγραφή
  19. Ουαου και μια άλλη βιβλιοφάγος από ότι κατάλαβα!!!!!!!!Freddo και έτσι, χαλάρά!!!!!Πολλά φιλιά και να περνάς πάντα όμορφα όπου και αν είσαι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μικρούλα μας. Σ'ευχαριστώ πολύ. Freddo και παραλία χαλαρά!!! Ανεκτίμητη αξία:)

      Διαγραφή
  20. Υπέροχη ανάρτηση, δεν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω!Λατρεύω το διάβασμα και τα βιβλία μυστηρίου,φαντασίας!Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών το αγαπημένο μου!Απο Dan Brown μου άρεσε περισσότερο ο αρκτικός κύκλος!Το νησί φανταστικό σαν σειρά, το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει ακόμα!όλες οι προτάσεις σου έχουν πολύ ενδιαφέρον,η Ψιλικατζού ιδιαίτερα μου τράβηξε πολύ την προσοχή!Φιλάκια πολλά και να έχεις μια υπέροχη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σπυριδουλίτα μου!!! Σ'ευχαριστώ πολυ πολύ!!! Ταιριάζουμε δηλαδή στα βιβλία!!' Σούπερ!!
      Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!'

      Διαγραφή
  21. Ωωω ευχαριστώ πολύ πολύ! Να'σαι καλά! :)
    Μου έχετε φτιάξει άσχημα τη μέρα κορίτσια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου "Ψιλικατζού" μας!!!! Τώρα που σε βρήκαμε, δεν θα σε χάσουμε!!!
      Περνάμε τέλεια εδώ στη blogosfera!!! Εσύ το ξέρεις όμως καλύτερα ε?
      Θα τα λέμε λοιπόν Κωνσταντίνα!!!!

      Διαγραφή
  22. Αχ Δημητρούλα μου, πόσο δίκιο έχεις! Από τότε που γέννησα, ο αριθμός των βιβλίων που έχω διαβάσει, έχει περιοριστεί σημαντικά! Που οι παλιές καλές δόξες!
    Που λες, με εξαίρεση το Twilight Saga συμφωνούμε απόλυτα στα υπόλοιπα!!

    Μου αρέσουν και τα βιβλία που μας παρουσίασες! Η Ψιλικατζού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη Ερμιονάκι μου. Ειδικά μετά το δεύτερο μπεμπέ σου ε;; Ο χρόνος μοιάζει να κυλάει σα νεράκι:)
      Για το twilight saga, επειδή στις ταινίες κ σειρές ταιριάζουμε απόλυτα, στο υπογράφω ότι ενθουσιαστείς. Δεν έχει αίματα κ δόντια γιατί κ εγώ τα απεχθάνομαι έχει πάθος, έρωτα, αγωνία κ περιπέτεια!!! Trust me:)
      Την Ψιλικατζού την ξεκίνησα. Ειναι απίστευτη η Κωνσταντίνα.

      Διαγραφή
  23. Αν και σύντομη, τη λάτρεψα αυτή την ανάρτηση!!! Αγαπώ βαμπίρ, χόμπιτ, Σπιναλόγκα...
    Ανατρέχω συχνά κι εγώ σε βιβλία προς γονείς, άσε!!!
    Ενδιαφέρουσα και η επόμενη αγορά σου... δεν το βρίσκω όμως ιδιαίτερα χρήσιμο βιβλίο :P
    Φιλιά πολλά Δημητρούλα μου!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα!!! Αλλη μια δικιά μας λοιπόν!!! Πολύ χαίρομαι Φωτεινούλα μου.
      Λες ε; Για το επόμενο; Να το αφήσω καλύτερα κ να αρκεστώ στις γνώσεις μου;;;;

      Διαγραφή
  24. χαχαχαχα! Το τελευταίο βιβλίο, που είναι η επόμενη αγορά σου, με καθήλωσε!!! χαχαχαχα! Κι εγώ είμαι πιο πολύ του φανταστικού ρεπερτορίου!! Αλλά και τα "μελό" που διαβάζει η μητέρα μου, δεν με χαλάνε! Ξεκούραστα βιβλία!! χιχι!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστινάκι μου.
      Καθηλώθηκες ε? Χα χα χα.
      Συμφωνώ μαζί σου. Θέλω ξεκούραστα βιβλία που διαβάζονται σαν νεράκι.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  25. Δεν τα έχω διαβάσει.
    Αυτές τις μέρες που δεν μπλογκάρω διαβάζω κι εγώ κι έχω κολλήσει, μέχρι να με πάρει ο ύπνος!
    Σου γράφω πολύ βιαστικά! Θα τα πούμε.
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δημητρούλα τρούλα τρούλα!!!
      Κάνεις σούπερ δουλειά!!! Blogging vs Reading = 0-1!!!
      Φιλάκιααααααααα

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα Δημητρούλα μου!!!!
    Επιτέλους Παρασκευή!!! Επιτέλους, καταφέρνω να σχολιάσω!!!!
    Είσαι διαβαστερή τελικά μπράβο ζουζούνα μου, να κι άλλη ομοιότητα. Στον άρχοντα των δαχτυλιδιών όμως, και σια (βλ. Twilight κλπ) καμία -ομοιότητα εννοώ-χαχαχαχααα Καθόλου δε μου αρέσουν όμως λέμε.
    Τα βιβλία που μας παρουσιάζεις, με εξαίρεση "το νησί", δεν τα είχα ακούσει. Οι σημειώσεις του πλασιέ γυναικών και η ψιλικατζού, μου άρεσαν. Θα τα έχω στα υπόψιν. Σήμερα τελείωσα την αυτοβιογραφία της Νατάσα Κάμπους "3096 μέρες). Υπέροχο βιβλίο.
    Και την προηγούμενη εβδονάδα, τελειώσα το "Η εκλεκτή του Βιβλάλντι". Εξαιρειτικό!!!
    Με κούρασε λίγο ο τρόπος γραφής του στην αρχή, αλλά μετά άλλαξα γνώμη.
    Φιλιά πολλά πολλά Δημητρούλι μου!!!
    Καλό βράδυ να έχεις και όνειρα γλυκά!!
    Και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ροδουλίτα μου!!!! Σ'ευχαριστώ που πέρασες και μου έδωσες ιδέες για βιβλία. Μπορεί να μην ταιριάζουμε απόλυτα στα βιβλία αλλά δεν πειράζει. Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Χα χα χα
      Πολύ ενδιαφέροντα τα βιβλία που μου ανέφερες, θα τα ψάξω να δω τι αφορούν.
      Φιλάκια πολλάαααααααααααα

      Διαγραφή
  27. Ει!!!!!!!!!!! Πού εξαφανίστηκε το σχόλιό μου. Και δεν το αντέγραψα κιόλας για να το ξαναβάλω γκρρρρρ
    Αύριο θα ξαναπεράσω, και ελπίζω να υπάρχει κύριε ή κυρία google!!!
    Καλό βράδυ φίλη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγε να σε σαμποτάρει ο κος Blogger???? Φοβήθηκε όμως και το εμφάνισε το σχόλιο!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  28. Βλεπω πανω κατω τα ιδια βιβλια διαβαζαμε κικρες.
    Το Ντα Βιντσι το ειχα διαβασει ενα καλοκαιρι στην κρητη (σεζ λονγκ, παραλια, χωρις παιδια).
    Απο τα 5 βιβλια σου θελω αυτο το Τζέιμι χαχα.
    Το νησι το ειχα διαβασει πριν το σιριαλ, μια χαρα για καλοκαιρι σε νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε beauty με τα σχόλιά σου (σεζ λονγκ παραλία χωρίς παιδιά)!!! χα χα χα
      Του Jamie είναι μαγικό αλλά 30 λεπτά δεν αρκούν!!! Θέλεις παραπάνω:)

      Διαγραφή
  29. αυτος ο Jamie Oliver φιλεναδα είναι όλα μα όλα τα λεφτα το ορφανό εγώ κυνηγαω και τις εκπομπές του και πραγματικα δεν χριεαζεται αλχημεια στις συνταγές βγλαινουν απόλυτα σωστες σε φιλώ αστερι μου δεν σχολιαζω τα άλλα προσυπογραφω για το τελευταιο σας έγραψα την γνωμη μου στη Λεσχη βιβλίου χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτός ο Jamie, έχει κάψει καρδιές!! Ειδικά οι εκπομπές του είναι απίστευτες!!!
      Χαίρομαι που συμφωνούμε Κάτια φοβερή!!!!

      Διαγραφή
  30. Καλά το Κάμα σούτρα είναι βιβλιάρα, δε το συζητώ, απορώ που δεν το έχεις μελετήσει ακόμα! Για τον Jamie Oliver γιατί λες πως είναι αμφιλεγόμενος όμως; Υπάρχει κανένας που αμφισβητεί τις μαγειρικές του εμπνέυσεις; Η ψιλικατζού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, το νησί όμως ούτε άντεξα να το δω ούτε να το διαβάσω σκέφτηκα πάντως, τόσο κλάμα δεν το αντέχω, άσε έχουμε αληθινούς λόγους να κλαίμε, δε μπορώ να κλαίω και για ιστορίες άλλων ...
    Μου αρέσει πολύ πάντως το Hi-5 :)
    Φιλιά Δημητρούλα τρελιάρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου μπισκοτάκι.
      Δεν ξέρω γιατί μου ξέφυγε το Καμα Σούτρα!! χα χα χα. Ίσως νόμιζα ότι τα ήξερα όλα:) Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για γνώσεις!!!
      Για τον Jamie έχω διαβάσει ότι έχει φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς με τους εχθρούς να έχουν αρκετές σελίδες στο FB με πιο απλή αυτή "I hate Jamie Oliver”. Εγώ πάντως τον λατρεύω!!!
      Φιλάκια πολλά Lyriel!!!

      Διαγραφή
  31. Δημητρούλα γειάαα!
    Κάμα σούτρα ε;;μμμμ!!χαχαχα
    Το νησί το είχα διαβάσει και εγω,μα προτιμώ την ταινία!!(απο τις ελάχιστες φορές που η ταινία είναι καλύτερη απο το βιβλίο!)
    Τον Jamie,τον λατρεύω!!!Το βιβλίο του δεν το έχω πάρει αλλά είναι στα υπόψην!
    Δεν χάνω την εκπομπή του με τίποτα!!!
    Τον πλασιέ και την ψιλικατζού ήδη τα σημείωσα στη wish list μου!
    'Οσον αφορά το βιβλίο των ''απελπισμένων γονιών''φαίνεται τέλειο!Πάντα τέτοια βοηθήματα δεν πρέπει να λείπουν απο τη βιβλιοθήκη μας!!
    Σου στέλνω πολλά φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φίλη μου για το Νησί. Ήταν μια πραγματικά αξιόλογη και ποιοτική δουλειά στη σειρά του Mega.
      Το βιβλίο του Jamie, έγραψα και παραπάνω, δεν είναι για 30 λεπτά γεύματα, τουλάχιστον για τις δικές μας συνθήκες και αξεσουάρ μαγειρικής. Οι συνταγές του πάντως είναι φανταστικές!!!
      Ξέρω ότι είσαι διαβαστερή και έχω ήδη αγοράσει κάποια από αυτά που μας έχεις κατά καιρούς προτείνει. Είσαι εγγύηση στα βιβλία!!!

      Διαγραφή
  32. Δημητρούλα μου και μεγάλωσα διαβάζοντας Ζωρζ Σαρρή, τι μου θύμισες τώρα!!! Πολύ ενδιαφέροντα τα βιβλία που διαβάζεις με έχεις βάλει σε σκέψεις, έχω πολύ καιρό να αγοράσω δικό μου βιβλίο, συνήθως αγοράζουμε για τη μικρή. Τον Jamie τον λατρεύω φυσικά(δε θα μπορούσα να κάνω και διαφορετικά χαχαχα)!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες με τη Ζωρζ Σαρρή τελικά μεγαλώσαμε Ελένη. Δεν είναι συγκινητικό?.
      Και εμείς όλο για τα παιδιά αγοράζουμε τελευταία. Δεν πειράζει όμως, επενδύουμε για το μέλλον τους. Είναι ότι καλύτερο.
      Jamie μαγικός!!!! Υποκλινόμαστε στο ταλέντο του!!!

      Διαγραφή
  33. χαχαχαχα. δεν παίζεσαι!!! τι ωραία βιβλία, πολύ όμορφα τα παρουσίασες!! εντάξει ΤΟ Νησι το ήξερα!!! λατρεύω Σπιναλόγκα και την ιστορία!!! φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κρητικοπούλα μου!!! Εσύ ειδικά δεν γινόταν να μην ήξερες το Νησί!! χα χα χα

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος20/3/13

    Σχολιάζω με σημαντική χρονοκαθυστέρηση και δε διάβασα τα σχόλια γιατί δε θα τελείωνα ποτέ! NΑ ΞΕΚΙΝΉΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;; :D :D :D
    δΕ ΘΑ ΜΙΛΉΣΩ, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΉΣΩ
    Για τα υπόλοιπα βιβλία, να σου πω ότι το Νησί το έχω διαβάσει και το αγαπώ, την Ψιλικατζού επίσης!
    Τον Jamie δεν τον αγοράζω αν και είναι πολύ καλό το βιβλίο (το γνωριζω αρκετα καλα), λόγω του ότι έχω άπειρες συνταγες που δεν προλαβαινω να κανω ουτε σε 3 ζωες και το "πες μου τι να πω στο παιδι μου" ολο το αναβαλλω κ δεν το αγοραζω αλλα ελεγα αυτες τις μερες οτι δεν παει αλλο. Το χρειαζομαι! Επίσης, ξερω οτι ειναι καλο βιβλιο.
    Τις σημειώσεις ενός πλασιέ δεν τις έχω διαβάσει ή ξεφυλλίσει και δεν έχω άποψη, καλό όμως φαίνεται!
    Άρχοντα δαχτυλιδιών και τα σχετικά δε μπορώ να διαβάσω με τίποτα προς το παρόν. Έχω ένα θέμα με τα βιβλία που γίνονται τεράστιες επιτυχίες και θέλω το χρόνο μου ίσως. Θα σου τα πω άλλη φορά αναλυτικά τι και γιατί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)