- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Hi 5- Music is the best solution to any problem

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Hi 5- Music is the best solution to any problem

Χωρίς μουσική δεν υπάρχω, δεν ζω, δεν βγάζω τη μέρα!

via
Αυτή η τρίτη εβδομάδα (καθυστερημένα φυσικά)  του σούπερ παιχνιδιού της Γιωργίας Hi 5 - Photo με δυσκόλεψε πάρα πολύ, όπως και όλες τις συμμετέχουσες δηλαδή!  Πως να διαλέξουμε ανάμεσα σε τόσα αριστουργήματα ετών?  Είμαστε άλλωστε και τόσες δεκαετίες στη γη αυτή, χορέψαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, φτιαχτήκαμε με τη μουσική.   Λύσαμε τα προβλήματά μας. Έτσι τουλάχιστον νομίζαμε:)

Έχω πάρει αποφάσεις ζωής με τη μουσική. Αποφάσεις χωρισμού, αποφάσεις φιλίας, αποφάσεις επαγγελματικές.  Λάθος? Σωστές?  Ποιος να ξέρει... Δεν μετανιώνω όμως ποτέ για κάτι που έκανα. Κι ας είναι λάθος.  Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά. Προχωράμε μπροστά μαθαίνοντας από τα λάθη μας.

Έχω ζήσει ονειρεμένες στιγμές ακούγοντας μουσική:  Κλεισμένη στο δωμάτιό στο πατρικό μου να κλαίω για το αγόρι που δεν με ήθελε, μέσα στο αυτοκίνητο στη διαπασών να τραγουδάω χαρούμενη για το αγόρι που με ήθελε,  να χορεύω μπλουζ στα πάρτυ των 80s+90s,  με ραδιοφωνάκι στο φάρο στη Μαρίνα με την τρελοπαρέα μου να αγναντεύουμε τη θάλασσα, με τον αντρούλη μου στο δωμάτιο διακοπών να χαλαρώνουμε, με τα παιδάκια μου στο σπίτι και στο αυτοκίνητο να τραγουδάμε από παιδικά μέχρι rock, pop, ελληνικά και ρεμπέτικα.



Roxette, Bon Jovi, Madonna, Depeche Mode, Rolling Stones, Michael Jackson, Billy Idol, Abba, Modern Talking, Sting, Alice Cooper, Phil Collins, Belinda Carlisle, Simply Red, Duran Duran, Beatles, Adele, Κώστας Τουρνάς, 2002GR, Micro, Άννα Βίσση, Χάρις Αλεξίου, Νατάσα Μποφίλιου, Αφοί Κατσιμίχα, Μιχάλης Χατζηγιάννης,  και άπειροι άλλοι καλλιτέχνες που δεν χωράνε σε μια ανάρτηση.

Σιγά μην μπορούσα να επιλέξω μόνο 5!!! Με χίλια ζόρια και σβήνε γράφε....κατέληξα στα παρακάτω που δίνουν ένα μικρό στίγμα της μουσικής που μου αρέσει, ανάλογα τη διάθεσή μου.

via

Αγαπημένα τραγούδια που με χαλαρώνουν:

Sway - Dean Martin.  Λατρεύω τη μουσική και τη φωνή του. Μπορώ να το ακούω ώρες και να νομίζω ότι βρίσκομαι σε παραλία με coctail και τον αντρούλη μου αγκαλίτσα (τα παιδιά κοιμούνται στο όνειρο αυτό!).



Take my breath away - Berlin. Κομματάρα που έχω αγαπήσει μέσα από το Top Gun, μια ταινία που δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα έφηβη και ενήλικη που δεν έχει δει!  Αν υπάρχει μια αναγνώστρια που δεν την έχει δει και δεν έχει αγαπήσει με το κομμάτι αυτό....εγώ θα γίνω μαυρομάλλα (εντάξει, όχι δύσκολοι όρκοι!).



Πόσο όμορφη μελωδία.  Maggie Reilly και Mike Oldfield - To France.  Ταξιδεύεις μέχρι Γαλλία χαλαρώνοντας με την ακουστική του.



Amelie και όλη η μουσική επένδυση του Yann Tiersen.  Αυτή η ταινία με έχει στοιχειώσει. Όταν την είχα δει, νόμιζα ότι γράφτηκε για μένα. Τρελοκομείο η Amelie, ήθελε να διορθώνει κάθε αδικία, να κάνει προξενιά, έψαχνε τον απόλυτο έρωτα.  Ταυτίστηκα μαζί της. Τον έρωτα τον βρήκα, προξενιά κάνω, αδικίες δεν σηκώνω! Όσες δεν έχετε δει την ταινία, τρέξτε τώρα!!!



Αγαπημένα τραγούδια που με ξεσηκώνουν:

Τι να πω για το Enola Gay των OMD! Όταν το ακούω, όπου και να είμαι θέλω να χορέψω, ανατριχιάζω ολόκληρη, όχι μόνο για την υπέροχη μουσική του αλλά για την βαρύτητά του ονόματός του.  Έμαθα καμιά δεκαριά χρόνια πριν ότι Enola Gay ονομαζόταν το Αμερικάνικο βομβαρδιστικό που έριξε την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου 1945. Ανατριχιάσατε?


Δεν υπάρχουν λόγια για James και το Getting away with it all.  Δεν περιγράφω άλλο! Μόνο χορεύω και τραγουδώ!

Πείτε αλήθεια, πόσες φορές έχετε χορέψει με τις Καλοκαιρινές διακοπές της Βίσση και του Καρβέλα??? Μέχρι τώρα δηλαδή! Όταν το ακούω μου έρχονται φοβερές αναμνήσεις.  Ειδικά οι στοίχοι μιλούν για την παρέα στο "Φάληρο το παλιό" όπου και μεγάλωσα και είχαμε τρελοπαρέα και το βράδυ σινεμά!!! 

Σας γράφω χορεύοντας!!!!  Σας το έχω αφιερώσει ξανά.  Είναι το αγαπημένο μου και της κόρης μου! Λυσσάμε  λιώνουμε, πηδάμε σε καναπέδες και ανεβαίνουμε στο τραπεζάκι του σαλονιού με αυτοσχέδιο μικρόφωνο!!!!



Μην το πεις - Κώστας Τουρνάς!!! Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά την αγάπη μου για τον Τουρνά. Τα τελευταία χρόνια τραβολογάω τον καημένο τον Στράτο όπου τραγουδάει για να τον ακούσω.  Την πρώτη φορά που τον είδα live (πριν 3 χρόνια) πέρασα επί πτωμάτων για να πάω να του μιλήσω. Ένιωσα ρίγη all over my body! Ήταν πολύ γλυκός και προσιτός αλλά κάπνιζε πολύ ο άτιμος! Τς τς τς.




Got my mind set on you - George Harrison.  Αφιερωμένο στην οικογένειά μου.  Γιατί έχω το νου μου πάντα σε αυτούς.  Γιατί με χρόνο και υπομονή όλα γίνονται καλύτερα "it's gonna take patience and time to do it right child".



Αφήνω τελευταίο ένα κομμάτι λεβέντικο, αρχοντικό, αντρίκειο   Έναν μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη που αγαπάει ο αντρούλης, ο πατερούλης μου και φυσικά εγώ. Τους το αφιερώνω γιατί ΥΠΑΡΧΩ και εγώ χάρη σ'αυτούς.


Γιωργία μου μην με μαλώσεις, έχω και τα φαγητά να διαλέξω ακόμα αλλά προσπαθώ, προσπαθώ να είμαι συνεπής αλλά η ζωή δεν με αφήνει:)

Αγαπημένη παρεούλα σας εύχομαι ένα υπέροχο τριήμερο, ξεκούραστο και ηλιόλουστο. Όσοι δεν ξεφύγατε το προηγούμενο, εύχομαι να τα καταφέρετε αυτό!!!


Ιστολόγια που συμμετέχουν, τρέξτε να τα καμαρώσετε:
4seasons, Είμαι παιδί Μεγαλώνω-Μεγαλώνεις-Μεγαλώνει Ημερολόγιο ενός μωρούPositive thinking- Female code , Parentsland, For my friends, Blogolicious editoriolista,  My lovable baby,  Lost dreamland,   My trips on blog, Συλλέγω στιγμές, My stickland, Γυναικείες υποθέσεις Lena in wonderland, 2 boys and hope,  Beloved ideas, Owl mommy Μια αναπνοή Μαρία Έλενα δημιουργίες Mommy in happiness  Share your likes Craftaholic, MommyWiki.

86 σχόλια:

  1. Δημητρούλα όλα μα όλα μου αρέσουν!!! Τρελαίνομαι για τις επιλογές σου!!!! Και αυτό το τραγούδι του Τουρνά από τα καλύτερά του!!! πω πω πόσες αναμνήσεις!!! τα περισότερα για μένα κρύβουν και μια μικρή ιστορία!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ευάκι μου το ξέρω ότι συμφωνούμε!!! Και εσύ τρελαίνεσαι με Τουρνά;;; Αχ αδελφή ψυχή μου!!!
      Όλα τα τραγούδια έχουν μια ιστορία, ενα συναίσθημα, πολλά ίσωσ. Η μουσική είναι μαγεία που χωρίς αυτήν η ζωή μας είναι άδεια.

      Διαγραφή
    2. δεν είμαι τόσο φανατική, αλλά μου αρέσει ο Τουρνάς!!! :) ειδικά αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι!! χι χι... μαγεία δε λες τίποτα!!!! φιλάκια πολλά Δημητρούλα μου!!!!! :)

      Διαγραφή
  2. Πόσα διάλεξες???(δεν τα μέτρησα αλλά κατάλαβα ότι 5 δεν ήταν). Είσαι απολαυστική, όπως πάντα και κερδίζεις τους γύρω σου με τον χωρίς κόπο, τρόπο σου! Και εγω που σε ξέρω, σε απολαμβάνω λες και δεν σε ξέρω αλλά νιώθω και πάλι ότι σε ξέρω τόσο καλά (γιατί εσύ δεν κρύβεσαι και είσαι 1000% ότι δείχνεις)και αυτό μαγεύει όσους σε ξέρουν και όσους θέλουν να σε γνωρίσουν και όσους σε θαυμάζουν για αυτό που βγάζεις...και...και είσαι γεννημένη blogger πως να το κάνουμε!!!Καλό 3μερο inspired woman!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγαπημένο μου φιλεναδάκι με τα γλυκά σου λογάκια. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
      Μου έφτιαξες τη μέρα!!!
      Ξέφυγα ε;;; Χα χα χα. Τι να κάνω που δεν γινόταν να καταπιεστώ; Η μουσική με απογειώνει και δεν μπορώ να κατέβω από εκεί ψηλά που βρίσκομαι!!

      Διαγραφή
  3. Ενθουσιάστηκα με τις επιλογές των τραγουδιών και ξεσηκώθηκα! Άργησες, αλλά έκανες εντύπωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!!! Ελπίζω να χόρεψες κιόλας Μαριαντίνα μου αλλιώς τσάμπα η εντυπωσιακή μου εμφάνιση:)))

      Διαγραφή
  4. Δημητρούλα μου έχω ενθουσιαστεί με επιλογές σου γιατί μου αρέσουν όλες!!!!!Ιδίως το Take my breath away .Μπράβο!!!!Χωρίς μουσική και γω δε μπορώ καθόλου!Να περάσεις όμορφα το τριήμερο!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενίτσα μου καλή πόσο γουστάρω που ταιριάζουμε μουσικά!!!
      Κι αν έχουμε χορέψει μπλουζ με take my breath away:))

      Διαγραφή
  5. Αχ, βρε κορίτσι πόσα πράγματα μου θύμησες.....! Υπέροχα όλα (.....με εξαίρεση τον Καζαντζίδη ίσως....) με ταξίδεψες όμορφα....και μου έκανες ωραία προθέρμανση για ένα μουσικό βράδυ που θα ακολουθήσει (.....πάω Κότσιραα!!!!)
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνιααααα ξέχασα Κότσιρα καλέ!!!! Αμάν. Πόσα να θυμηθώ η γυναίκα!!
      Είμαι σίγουρη ότι πέρασες μαγικά!!
      Ε όχι να μην σου αρέσει Καζαντζίδης. Φωνάρα βρε παιδί μου!! Φωνάρα που με ανατριχιάζει.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  6. Αυτή δεν είναι η τρίτη εβδομάδα, αλλά η τέταρτη (εν τω μεταξύ και εγώ την χρωστάω..χιχι). Επιπλέον πρέπει να έχεις ένα μικρό (τοσοδά) μαθηματικό πρόβλημα γιατί η Γεωργία μας ζήτησε 5 τραγούδια όχι 11!!!! Το παραβλέπουμε αυτό...Όμορφες οι επιλογές σου, ειδικά αυτό από την ταινία Amelie. Για το take my breath away, τι να πρωτογράψω. Υπέροχο κομμάτι, η ταινία επίσης! Τι μου θύμησες τώρα....Πολλά, πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άτιμη!!! Το ξέρω ότι έμεινα πίσω. Το ξέρω ότι έβαλα περισσότερα αλλά ξέρεις, είμαι ξεχασιάρα, πολυάσχολη και πληθωρική!!! Χα χα χα
      Πότε θα κυκλοφορήσουμε @night???

      Διαγραφή
  7. Δημητρούλα με ξεσήκωσες με τα ωραία σου τραγούδια. Πολύ καλές επιλογές.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι όλα ένα κι ένα!!!!Πόσες όμορφες στιγμές ήρθαν στο μυαλό βλέποντας τις επιλογές σου!!!
    Καλό τριημερο!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου καλό!!!
      Άντε να βγούμε ένα βράδι για ποτάκι και χορό!!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία τραγουδάκια!!!
    Όλα ένα + ένα!!!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Έλενα!!!
      Ταιριάζουμε μουσικά!! Θυμάμαι κάποια στιγμή είχες βάλει και εσύ Amelie:)

      Διαγραφή
  10. Εγω απο την αλλη με το Sway του Dean Martin μου ερχετε να χορεψω με το κοκτέιλ στο χερι!
    Take my breath away... και να μας ζήσουν τα στρατά χα χα.
    Α πα πα το Καλοκαιρινες διακοπες μου κανει κιτσιά.
    Καλα, Μην της το πεις & Got my mind set on you γουσταρα τρελά μικρη χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο για Βίσση αλλά έχω φοβερές αναμνήσες. Χαίρομαι όμως που συμφωνούμε στα υπόλοιπα φίλη beauty:)
      Πάρε το coctail σου, να πάρω το δικό μου και πάμε να τα πιούμε!!

      Διαγραφή
  11. Ολα ωραία, αν και το ομολογώ δεν ήξερα κανά δυο, αλλά λατρευω Amelie!!!! Το έχω και στο αμάξι κάνει τις βαρετες καθημερινές διαδρομές λίγο πιο όμορφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα τι καλά που ακους στο αμάξι αυτές τις μαγικές μελωδιές του Tiersen. Σε χαλαρώνουν φοβερά.
      Σ'ευχαριστώ Λίνα για την βολτούλα.

      Διαγραφή
  12. Εξαιρετικές οι επιλογές σου φιλενάδα! Βγάζω Βίσση-Καρβέλα που ναι μεν το τραγούδι αυτό είναι διαχρονικό και όλοι μας το έχουμε χορέψει/ ακούσει άπειρες φορές, ωστόσο δε θα το έλεγα εξαιρετικό (ταπεινό υποκειμενικό προσωπικό γούστο). Και τον κο Στέλιο τον σέβομαι, τον εκτιμώ βαθύτατα για αυτά που έχει προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι, αλλά δεν μπορώ να τον ακούσω γιατί μου προκαλεί βαθιά μελαγχολία. Αλλά έχει γράψει μεγάλη ιστορία ο άνθρωπος. Το αναγνωρίζω!

    Όλα τα υπόλοιπα μου θυμίζουν τα ανέμελα μαθητικά/ εβηφικά/ φοιτητικά μου χρόνια γιατί είναι πασίγνωστα κομμάτια, διαχρονικά και πολύ αγαπημένα (btw, και εσύ ήσουν ερωτευμένη με τον Tom? Χαχαχα. Ήταν όμως σε αυτή την ταινία πολύ sexy για να πω την αμαρτία μου...)

    Σε φιλώ γλυκά και να συνεχίσεις να είσαι τόσο αυθόρμητα κεφάτη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Ταυτίζομαι απόλυτα με την Άσπα όσον αφορά τις απόψεις για τα τραγούδια!!
      Εκτός από τον Τομ που δεν μου άρεσε ποτέ!! ( Ημουν του Brad εγώ κλασσικά..!)
      Δεν περίμενα ότι θα τρελαινόσουν τόσο με την Amelie, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!! Το τραγούδι το λατρεύω και η ηθοποιός από τις αγαπημένες μου!
      Το What a feeling με ξεσηκώνει απίστευτα! Εχω και μια τρελή ανάμνηση από διακοπές όταν είμασταν μικρά με τον αδερφό μου..Του έλεγα κάθε φορά που θα βάζει αυτό το τραγούδι στο μπαρ του ξενοδοχείου θα πέφτω στην πισίνα τρέχοντας..!!χαχαχα αρκετά εκτέθηκα φεύγω..!! Πολλά φιλάκια αγαπημένη μου!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπημένα μου κορίτσια, μικρή ναι ήμουν ερωτευμένη με Τομ. Μεγάλωσα τώρα και δεν τον θέλω εδώ και χρόνια! Έχω καλύτερο και ομορφότερο!!!! Χε χε χε
      Για Βίσση φυσικά και συμφωνώ πως δεν πρόκειται για αριστούργημα, απλά ειναι ένα κομμάτι που έχω συνδέσει απόλυτα με τα νιάτα και την τρελοπαρέα μου στο "Φάληρο το παλιό" όπως λέει και το άσμα και δεν γινόταν να μην το συμπεριλάβω:)
      Κατά τα άλλα, ντυθείτε, στολιστείτε και πάμε για ποτό και χορό!!! Θα πάρουμε και τα υπόλοιπα κορίτσια όμως:))) Θα μας γράψουν οι εφημερίδες και τα μπλογκς!!!!

      Διαγραφή
    3. Δημητρα πες της Κατερίνας ότι είναι πιο μικρη νομίζω και γι αυτο δεν ήταν γυμνασιο να κοψει φλεβες οταν βγηκε η συγκεκριμένη ταινία. Τότε δεν υπηρχε Brad!!!xixi. Και για να μην γραφω και παρακάτω Δημητρουλα θα σε εξετάσω στο μέτρημα. Οσο για τα μαλλια μαλλον θα τα γλυτωσεις τα μαυρα. Φιλάκια.

      Διαγραφή
    4. Πες τα βρε Μαράκι μου και κινδύνευα να γίνω μαυρομάλλα!!! Τότε ο Μπραντ δεν ήταν γνωστός. Τότε είχε μονοπώλιο ο Τομ και άντε και ο Ραλφ Μάτσιο!!!

      Διαγραφή
    5. χαχαχα Μαρία μου δεν είμαι και τόσο μικρή.. τριανταρίζω όπου να'ναι!
      Γούστα είναι αυτά!!Δεν μίλησα για την εποχή που βγήκε η ταινία αλλά γενικότερα! Λοιπόν Δημητρούλα ο αδερφός μου παίζει dj κάποιες φορές με concept 80s 90s ελληνικά και ξένα! Την έχουμε καταβρεί γιατί διασκεδάζουμε πολύ με αυτά..Πιστεύω θα σου άρεσε αλλά δεν σου προτείνω τπτ γιατί ξέρω τι θα μου πεις!! Ματς μουτς

      Διαγραφή
  13. Ωραία όλα τα τραγούδια! Αλλά το amelie αν εξαιρέσεις την μουσική που είναι must, δεν μου είχες αρέσει το έργο! Δεν ταυτίστηκα μάλλον! Και είχα απορία με αυτήν την κοπέλα...
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα Κατερινάκι εγώ τη λατρεύω την ταινία απόλυτα και ταυτίζομαι απολυτότατα (που εισαι Μπαμπινιώτη να με καμαρώσεις!) με την Οντρέι Τοτού την πρωταγωνίστρια.
      Είμαι το ίδιο τρελή και ονειροπόλα:)
      Δεν πειράζει που δεν συμφωνούμε. Σε εκτιμώ και με ελαττώματα:)))))

      Διαγραφή
  14. Τα λατρεύω όλα αυτά τα τραγούδια...Μα ΟΛΑ!!! Μου θυμίζουν ωραία πράγματα και ωραίες εποχές...αααχχχχχ!! Πολλά φιλιά Δημητρούλα!! Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το βιβλιομισό μου και τώρα και το μουσικομισό μου:)))
      Γειά σου Ελπιδάρα μου απίθανη!!!
      Σου στέλνω γλυκά μουσικά φιλιά εκεί στη Σαλονίκη!!!

      Διαγραφή
  15. αχαχα! Καλημέρα Δημητρούλα μου! Όχι που θα έβαζες μόνο 5!
    Μα τι περίμεναν ; Ότι μπορούσαν να σου βάλουν όρια;
    χεχε! Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα!
    Κάποια βίντεο τα έβαλα και τα άκουσα γιατί εμένα ο τίτλος δεν μου λέει πάντα κάτι!
    (Αρχές αλτσχάιμερ λέγεται κι έχω αρχίσει πια να το συνηθίζω!)
    Σε φιλώ γλυκά τσουπάρα μου!
    Καλό τριήμερο! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα!!! Παρόλο που γνωριζόμαστε μόνο διαδυκτιακώς και λίγους μήνες, με έχεις καταλάβει άτιμη!!! Ποιός μπορεί να με χαλιναγωγήσει;;;; Ένας τα κατάφερε και αυτός με παντρεύτηκε:))))
      Και άσε τα του Αλτσχάιμερ σε μένα!!! Το μυαλό σου στροφάρει μια χαρά:))))

      Διαγραφή
  16. Κάποια θα βάλω να τα ακούσω γιατί δεν τα ξέρω αλλά απο αυτά που γνωρίζω είναι πολύ ωραίες οι επιλογές σου!!!Προς το παρόν έμεινα στο τραγούδι του Τουρνά, που είναι απο τους πιο αγαπημένους μου Έλληνες τραγουδιστές και το σιγοτραγουδώ!!!Φιλάκια πολλά και καλό τριήμερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ εσύ είσαι μικρούλα μάλλον Σπυριδούλα μου:)))
      Ελπιζω να τα άκουσες και να σου άρεσαν.
      Πόσο λάτρεψα την κοινή μας αγάπη για Τουρνά!! Άσε τους άλλους να μας κοροιδεύουν:))) Έχει φωνάρα και ταλέντο ο άνθρωπος. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια δικά του και άλλων καλλιτεχνών.
      Φιλάκια πολλά Σπυριδουλάκι μου.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα!Μακάρι να ήμουν μικρούλα,είμαι στα 33!Τα τραγούδια τα άκουσα όλα αν και λίγο καθυστερημένα και μπορώ να πω οτι ανάμεσα τους βρήκα μερικά αγαπημένα μου όπως το Τo france και το τραγούδι απο το Amelie(δεν έχω δει την ταινία)που επειδή τα ακούω στο ραδιόφωνο ο τίτλος δεν μου έλεγε κάτι!Τον Τουρνά τον βρίσκω εξαιρετικό χαίρομαι πολύ που έχεις κι εσύ την ίδια άποψη!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  17. 11 αντί για 5! Χαχα! Έτσι σε θέλουμε, να αψηφάς τους κανόνες..χεχε!
    Με το sway και την Amelie τρελαίνομαι.. Και όλα των 80s μου αρέσουν για χορό! Στα μόνα που δεν είμαι φαν είναι η Βίσση και ο Καζαντζίδης.. Και δεν έβαλες depeche, δεν το περίμενα από σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα δεν ξέρω πως την πάτησα με DM. Είχα ανοίξει δεκάδες καρτέλες στο youtube, ακούγαμε και χορευαμε με τα Αναστασία και Παναγιώτη, πέρασε η ώρα, χάθηκα, ξεχάστηκα!!! Βρες λίγο χώρο στην καρδιά σου να με συγχωρέσεις:)
      Ξέρεις πόσους ξέχασα;;; Ήθελα να βάλω και Madonna Duran duran U2 Adele, θα με γιουχάρατε μετά:)
      Ετοιμάσου και εσύ για ποτό!! Εντάξει δεν θα ακούσουμε Καζαντζίδη και Βίσση. Την τελευταια και γω δεν την γουστάρω. Τα παλιά παλία της τραγούδια μου αρεσαν πολύ και το συγκεκριμένο λόγω αναμνήσεων.
      Γεια σου γλυκό μου Βεράκι

      Διαγραφή
  18. Ωωω! Μ' αρέσει η λίστα σου!

    υγ:πάντα σε διαβάζω,μη νομίζεις πως σε ξεχνώ!

    Φιλιά πολλά Δήμητραααα:) Να περάσεις τέλεια το τριήμερο:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μικρούλα μου. Χαίρομαι που σε βλέπω και που εγκρίνεις τη λίστα μου:)
      Δεν εχω σκεφτεί καν ότι με ξεχνάς! Να περνάς όποτε θέλεις και όποτε βρίσκεις χρόνο. Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη.
      Περνάω και εγώ να δω αν επανήλθες...
      Σου στέλνω γλυκό φιλί:)

      Διαγραφή
  19. Βρε τρελοκομείο μου το κατέστρεψες το παιχνίδι....χαχαχαχαχαχ
    Γελάω, συνέχεια γελάω και σε αγαπάω αλλά στην μουσική δεν ταιριάζουμε πολύ, δεν βαριέσαι όμως... Είσαι ιδιαίτερη προσωπικότητα κρίμα που δεν μένουμε κοντά
    Φιλιά πολλά σε όλη την οικογένεια, να περνάς καλά πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ που το κατάστρεψα!!!! Αφού ξέρεις ότι είμαι ασυμβίβαστη:)))
      Και δεν μένουμε και μακριά!!!
      Σε περιμένω με φαμίλια σπίτι να μας μαγειρέψει ο Θοδωρής κοτόπουλο αλά κρεμ!!!!!
      Α και επειδή διάβασα ότι σου κατεβαίνουν καινούριες ιδεές για παιχνίδια, μαζεύω τα μπογαλάκια μου και πάω σε άλλη μπλογκόσφαιρα:))))))

      Διαγραφή
  20. Eλα ρε φιλενάδα το Sway ήταν το τραγούδι που χορέψαμε με τον άντρα μου στο γάμο μας!!! Σε άλλη έκδοση αλλά πάντα απολαυστικό! Μου άρεσαν πολλά... δεν λέω πολλά για να προλάβω να τα ακούσωωωωωωωω, λα, λα, λα!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα τι καλά Κάλη μου!!! Υπέροχο κομμάτι!!! Σε φαντάζομαι νυφούλα να χορεύεις με τον αντρούλη σου!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ήρθα να δω τα αγαπημένα σου φαγητά και βλέπω τραγούδια.
    Έπρεπε να μας πεις 5 και εσύ κατέβασες όλες τις "σιντοθήκες".
    Πάνε οι κανόνες του παιχνιδιού με σένα!!!
    Παρόλα αυτά με γέμισες με τις μουσικές σου επιλογές και θέλω να παρατηρήσω ότι τα περισσότερα με μετέφεραν σε χρόνια εφηβικά μετα-εφηβικά, νεανικά. Τυχαίο; Δε νομίζω. Η ζωντάνια που έχεις είναι διάχυτη σε όλα σου! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Δασκαλίτσα μου, έχω μείνει πίσω στο παιχνίδι (ευτυχώς μια ψυχή είναι πιο πίσω από μένα!) και εκτός αυτού δεν μπορούσα να συγκρατηθώ!!! Με ξέρεις, ειμαι τρελή κι ατίθαση!!!

      Διαγραφή
  22. Εντάξει εξαιρετικές οι μουσικές σου επιλογές! Μου ξανά-θύμησες τραγούδια που τα είχα ξεχάσει! (τα είχα ξεχάσει, πως είναι δυνατόν;) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πως είναι δυνατόν να τα ξέχασες Μαρία;;; Χα χα χα
      Κι ομως είναι. Και εγω ξεχνάω, μη νομίζεις.
      Καλά, ότι συμφωνούσαμε στον Καζαντζίδη ούτε που το ειχα φανταστεί!!!
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  23. Πόσο με χαλαρώνει η μουσική της Amelie!!! Θα μπορούσα να την ακούω για ώρες.
    Πολύ ωραίο το μουσικό σου γούστο Δημητρούλα μου!!!!
    Αι μουσικαί σου προτιμήσεις συμπίπτουν με τας προτιμήσεις των ηλ. φίλων, αι μουσικαί προτιμήσεις των ηλ. φίλων, συμπίπτουν με τας μουσικάς προτιμήσεις τα ιδικάς μου, άρα αι μουσικαί μας προτιμήσεις, συμπίπτουν και μεταξύ των!! (βλ. ταινία το ξύλο βγήκε από τον παράδεισον)
    Καλό υπόλοιπο τριημέρου ηλ. μου φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλίτα μου ήμουν σίγουρη (σχεδόν) ότι θα συμφωνούμε στις μουσικές μας επιλογές:)
      Η Amelie είναι λατρεμένη!!! Ο Tiersen δηλαδή!!!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  24. Δήμητρά μου, η μουσική δίνει ζωή, και πολύ καλά κάνεις να την απολαμβάνεις και να σηκώνεσαι να χορεύεις! Enjoy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρθούλα!!! Χορεύω όπου σταθώ και όπου βρεθώ!
      Το χειρότερό μου είναι στο αμάξι που κουνιέμαι και με κοιτάνε απο παντού!!!
      Έχω ένα θέμα όταν πολλά ζευγάρια μάτια με κοιτούν! Εσύ ως ηθοποιός το έχεις αποβάλει ε? Πρέπει να θέλει πολύ δουλειά!

      Διαγραφή
  25. hi 5 κατα τα αλλα το παιχνιδι ε;χαχα Αργησα να σου γραψω γιατι ηθελα να εχω χρονο να ακουσω ολες τις επιλογες σου!!Καταρχην τα χαλαρωτικα τραγουδια ειναι ενα κι ενα...τα αγαπω!!!τα ξεσηκωτικα ξενα επισης υπεροχα,εχε χαρει που κοιμονται και δεν το εβαλα στο τερμα!!!αντε τωρα πιασε κουταλες και κατσαρολες γιατι πολυ θελω να μαθω τα φαγητα σου,αν και καπου πηρε το ματι μου τα ρεβυθια..μπιαχ φιλακιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ δεν ξύπνησες όλη τη φαμίλια για να ακούσεις όλα τα τραγούδια της Δήμητρας???
      Έχω ήδη βρει τα φαγητά μου, αλλά τον χρόνο να τα αναρτήσω δεν βρίσκω Αλεξάνδρα!!!
      Φιλάρες πολλές!!!
      (που τα μπάνισες τα ρεβίθια βρε θηρίο??? Στη Βέρα!!!)

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος25/3/13

    Θεά μου , τρέλανέ μας με το πρόγραμμά σου!!! Dj Dimitra i hate my self for loving you!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύ μου άρεσαν οι επιλογές των τραγουδιών...κι έχεις τόσο δίκιο...η μουσική πάντα μας συντροφεύει σε όλα..
    Καλώς βρεθήκαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαράκι μου και όντως καλώς βρεθήκαμε!!!
      Η μουσική είναι ένας παντοτινός σύντροφος που μας φτιάχνει τη διάθεση, μας κάνει παρεούλα, μας ξεκουράζει. Δεν μας απογοητεύει ποτέ με λίγα λόγια!!!
      Φιλάκια πολλά Μαράκι.

      Διαγραφή
  28. Με τις περισσότερες σου επιλογές συμφωνώ.
    Δυστυχώς για τους άλλους τραγουδάω συνεχώς! Μου αρέσει πολύ οι μουσική!
    φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!!! Λες να σε ακούει η φίλη μου Χ. από πάνω (ή κάτω? δεν θυμάμαι που είναι) και να κλείνει παντζούρια???? Τραγούδα εσύ Δημητρούλα, είναι αγχολυτικό!!!

      Διαγραφή
  29. Τρελιάρα μου Δήμητρα, κανονική ραδιοφωνική εκπομπή οργάνωσες εσύ!!! Οχι που θα έμενες στα 5 τραγούδια!!! :D
    Τα παλιά τραγούδια της λίστας σου τα γνώρισα από μικρή, μέσα από κασέτες της αδερφής μου... Και τις έχω ακόμα!!! Υπέροχα τραγούδια!!!
    Ξεχνιέμαι όταν σε "επισκέπτομαι"!!! Λέω να μείνω λίγο ακόμα, να τα ακούσω όλα (σχεδόν :P) Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινήηηηηη, είσαι ακόμα εδώ????

      Εμ πες τα εσύ που με έχεις καταλάβει (και κάποιες άλλες δηλαδή!). Μένει μια Δήμητρα στα 5????
      Κασέτες!!! Τι είπες τώρα!!! Δεν έχω κασέτες, πως τις φύλαξες βρε θηρίο!!!
      Σου στέλνω τρελό φιλί!!!

      Διαγραφή
  30. Α!!!!!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΙΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πολύ χαίρομαι Κική μου!!!! Όχι για τη δύσκολη μέρα, αλλά που σου έφτιαξα τη διάθεση!!! Πως να μην είναι δύσκολη με τόσα πράγματα που κάνεις στο σχολείο με τα μαθητούδια σου, με τόσο υπέροχες εργασίες και τρέξιμο μετά στο σπίτι!!!
      Μαμά+Δασκάλα= δύσκολη δουλειά!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  31. τραλαλαλαάααααααααααααααααααα....αχ,τραγουδώντας σου γράφω!!!!Πόσα χρόνια με γύρισες...και μ'αρέσει-)))
    Πολύ καλές όλες οι επιλογές σου!
    Απόψε λέω να μην κοιμηθουούουμτε,να πάάμε κατευθείαν για δουλειάααααααααααααα....-))))
    Μάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κρίστα χορευταρού!!!! Και εγώ γύρισα πολύ πίσω είναι η αλήθεια αλλά πάντα τρελαίνομαι να τα ακούω!!!

      Διαγραφή
  32. Ημουν σιγουρη οτι δεν υπηρχε περιπτωση να περιοριστεις σε 5 τραγουδια μονο! απολαυστικοτατα τα περισσοτερα....εεε οκ Βισση-Καρβελα και Στελιο δεν θα τα εβαζα....

    παω να ξαναβαλω james δυνατα....


    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαχάμα James lover!!!!
      Είπαμε, δεν περιορίζομαι εγώ!!!!

      Διαγραφή
  33. Ax, Dimitroula! Ta tragoudia pou evales einai yperoxaaa! filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελμιράκι. Πολύ μου αρέσει που έχουμε κοινά μουσικά γούστα.

      Διαγραφή
  34. Αχ βρε Δημητρούλα μου πόσα χρόνια πίσω με πήγες με αυτά τα τραγούδια!
    Είσαι μεγάλο τρελοκομείο το ξέρεις έτσι; Γι'αυτό σ'αγαπώ!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω, το ξέρω!! Και όπως λέει και η φίλη μου η Θεανώ, ήρωας ο σύζυγός μου:)

      Διαγραφή
  35. Amelie for ever! Love, love, love it!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Έλενα. Και εσύ αγαπάς Amelie??? αχ πολύ χαίρομαι!!!

      Διαγραφή
  36. Μέσα στα ονόματα που ανέφερες στη λίστα σου, πολλά είναι και δικά μου αγαπημένα..!
    Πολύ ωραίο παιχνίδι αυτό.. ίσως κάνω μια ανάλογη ανάρτηση προσεχώς.. ^^
    Και αχ! μακάρι να μπορούσα να ξεφύγω για ένα τριήμερο! θα'ταν ιδανικό.. ίσως κάποια στιγμή να καταφέρω να το κάνω.. ^^
    Καλό βράδυ & καλό σαββατοκύριακο Δημητρούλι! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το Λυδιάκι μου!!!
      Είσαι και εσύ μουσικό παιδί και εκτιμώ την άποψή σου.
      Να κάνεις ανάρτηση κι ας τέλειωσε το παιχνίδι. Σιγά. Τι πειράζει:) Μια οικογένεια είμαστε!!!

      Διαγραφή
  37. Δημητρούλα έχεις κάνει DJ μήπως; Ολόκληρο πρόγραμμα έφτιαξες και μας έφτιαξες!
    Τα άκουσα όλα ένα ένα και τα απόλαυσα το καθένα για τους δικούς του λόγους και για τους συνειρμούς που μου φέρνουν. Μου αρέσουν όλα εκτός από το τρίτο που μου είνα απλά αδιάφορο και του Καζαντίδη το τελευταίο γιατί όταν τον ακούω θυμάμαι πάντα πόσο κορόιδευα τους ξενιτεμένους που τον άκουγαν και έκλαιγαν.. ειρωνικό ε; χε χε!
    Μ'αρέσουν οι χειμαρώδεις αναρτήσεις σου πάντως, στο χω πει;

    Φιλάκια γλυκιά μου και καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ξενιτεμένο μου πλασματάκι εσύ:)
      Είδες τελικά που λένε ποτέ μην λες ποτέ. Αθάνατε Καζαντζίδη!! Χα χα χα
      Όσο για DJ δυστυχώς δεν έχω κάνει και πιστεύω θα έτρωγα πολλές ντομάτες.
      Αρκούμαι στο να φτιάχνω mp3 να τα ακούμε στο αμάξι με φαμίλια.θες να σου στείλω κανένα παραγωγής μου ΠΟΠ;;;

      Διαγραφή
  38. Δημητρούλα ,εισαι απίθανη! μαρεασει όπως γράφεις ότι γράφεις!!!!ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!πόσο σε χαίρομαι δεν φαντάζεσαι!!!!!!τα λατρεύω τα αγαπημενα σου τραγούδια!!!!!όλα θα τα ακούσω τώρα όσο θα βολτάρω στα μπλογκοσπιτάκια της γειτονιάς!!!!!μα συγκινήθηκα πολύ με τον Αθάνατο Καζαντζίδη ....
    τα φιλιά μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που ήρθατε εσείς οι τελευταίες να με υποστηρίξετε για Καζαντζίδη γιατί οι από πάνω κυρίες με έκραζαν είμαι σίγουρη:)
      Αθάνατος Δημητρούλα μου. Πόσο χάνομαι οταν τον ακούω....
      Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα σου λόγια. Με έκανες πολύ χαρούμενη.

      Διαγραφή
  39. Πλάκα μου κάνεις Δημητρούλα! Τώρα θα σου πω ένα μεγάλο μυστικό! Το "Υπάρχω" είναι νομίζω το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών...Ναι ναι.Υπάρχω και enola gay μαζί γίνεται; Γίνεται ξέρεις εσύ!!!! όσο για τις θλιμμένες στιγμές τις ντυμένες με αξέχαστα μουσικά κομμάτια...αχ αχ! τι μου θύμησες βρε κοριτσάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνααααααα δεν το πιστεύω ότι ταιριάζουμε στα δυο αυτά λατρεμένα μου κομμάτια!!! Να να, αυτά μου κάνεις και παθιάζομαι μαζί σου ακόμα περισσότερο:)
      Και εντάξει το Enola gay αλλά και ο Καζαντζίδης;;; Πες τα και εσύ γιατί θα με λιντσάρανε όλες παραπάνω!!!

      Διαγραφή
  40. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Δημητρούλα μου, ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!!
    Φιλιά πολλά, πάαααρα πολλά όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλό μήνα Ροδουλίτα μου τρελιάρα και γλυκιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)