- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Hi 5 - Ποια είναι τα πέντε που αγαπώ μες στο σπιτικό?

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Hi 5 - Ποια είναι τα πέντε που αγαπώ μες στο σπιτικό?

Μου άρεσε πολύ η ιδέα της αγαπημένης μου Γιωργίας για το παιχνίδι Hi 5 - Φώτο  αλλά δεν σκόπευα να συμμετάσχω γιατί ο χρόνος μου στη μπλογκόσφαιρα είναι περιορισμένος, ο σύζυγος μουρμουράει, τα ασιδέρωτα ψηλώνουν, τα παιδιά πεινάνε!

Έλα όμως που μερικές μερικές θα με λιντσάρανε αν δεν ακολουθούσα!  Ονόματα να μην πω....Μαρίααααααα και Κατερίνα. A και η ίδια η Γιωργία φυσικά που απογοητεύτηκε απο την αφεντιά μου!  Να την στεναχωρούσα? Δεν το ήθελα!

Τι να κάνω και εγώ η δόλια, μάζεψα τα κομμάτια μου και έκανα το καθήκον μου.  Παιδεύτηκα γιατί αγαπημένα αντικείμενα που δεν ζω χωρίς αυτά δεν έχω.   Φωτογράφισα λοιπόν αντικείμενα-έπιπλα που αγαπώ για κάποιο λόγο.  Είναι όλα χρωματιστά όπως θα δείτε γιατί το σπίτι μας είναι χρωματιστό, λίγο προς το φοιτητικό θα έλεγα αλλά δεν μας νοιάζει, το ΖΟΥΜΕ στο φουλ! Δεν έχουμε κλειστά σαλόνια, έπιπλα που δεν αγγίζουν τα παιδιά ή καναπέδες με πλαστικό σκεπασμένους, όπως έκαναν οι παλιότεροι.




ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ
Η αγαπημένη μας πορτοκαλί πολυθρόνα που γίνεται μάχη ποιός θα κάτσει να διαβάσει, να δει ταινία, να φάει, να χουζουρέψει, να χαλαρώσει.  Έίναι τόσο άνετη που δεν θέλεις να σηκωθείς. Όποιος έρχεται σπίτι μας εκεί θέλει να αράζει.  Μόνο ο κουνιάδος μου δεν κάθεται εκεί γιατί μια φορά που καθόταν, έχασε η INTER και από τότε την έβαλε στη μαύρη λίστα!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ειναι must στην καθημερινή βραδυνή ιεροτελεστία του διαβάσματος. Διαλέγουν τα παιδιά φυσικά ποιό βιβλίο θα διαβάσουν με το μπαμπά τους (επειδή λείπει αρκετές ώρες, έχει αναλάβει εκείνος τη στιγμή αυτή).  Δεν έχει μόνο βιβλία αλλά και παιχνίδια και μικρές σαβουρίτσες κρυμμένες μέσα στα κουτάκια-θήκες (πολύυυυ χρήσιμες).  Μου την χάρισε το παλιό μου αφεντικό.  Ήταν της κόρης του που τώρα είναι φοιτήτρια 20 ετών. Τις αγαπώ πολύ.....την κόρη του και την βιβλιοθήκη!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΨΥΓΕΙΟ
Αχ αυτό το ψυγείο! Είναι ίσως το πιό ακριβό αντικείμενο μες το σπίτι μου!  Το είχα ερωτευτεί από σελίδες περιοδικών (όπως η Γιωργία το φωτιστικό της) και είχα δηλώσει πως όταν παντρευτώ, αυτό θα πάρω.  Μας το πήρε τελικά δώρο η αδελφούλα μου η καημένη με άτοκες δόσεις.  Είναι το πιό όμορφο ψυγείο του κόσμου για μένα και λατρεύω να το χαζεύω....γεμάτο όμως! (Αριστέα πορτοκαλένια ρίξε βλέφαρο).

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
Η πρώτη μου κατασκευή!  Για να καταλάβετε πόσο ακαμάτρα είμαιΑπό κάποια βιβλία των παιδιών με ασκησούλες, είχα διάφορα χαρτιά με νούμερα και γράμματα, πήρα μια μεγάλη κορνίζα από το γνωστό σουηδικό κατάστημα (ναι, εκείνο με τα αλογίσια κεφτεδάκια που έχω δυστυχώς ουκ ολίγες φορές καταναλώσει) και τα έβαλα μέσα.  Η Αναστασία που φέτος πάει πρώτη Δημοτικού, τον λατρεύει και τον έχει στο γραφείο της. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και ο Παναγιώτης και τον ζητάει και άντε να φτιάξω δεύτερο! Γίνονται μάχες και για τον πίνακα αυτόν. Είμαι περήφανη για τον πίνακα αυτόν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣ
Για πολλά χρόνια δεν είχαμε μεγάλο τραπέζι (τραπεζαρία) στο σπίτι μας. Σιγά σιγά αγοράζαμε τα έπιπλα. Βέβαια, δεν ήμουν και εγώ γυναίκα της κουζίνας και δεν την χρειαζόμασταν κιόλας:)  Άσε που και ο Στράτος δεν ήθελε με τίποτα τραπεζαρία την οποία θεωρεί άχρηστη.  Πήραμε λοιπόν ένα όμορφο, οικονομικό, ορθογώνιο τραπέζι που κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Πέρυσι λοιπόν είδα αυτόν τον κόκκινο πάγκο στο γνωστό σουηδικό πολυκατάστημα και τον ερωτεύτηκα! Έβαλα από τη μια πλευρά του τραπεζιού δυο πορτοκαλί καρέκλες και από την άλλη τον κόκκινο πάγκο με μαξιλάρια πάνω. Φουλ στο χρώμα! Το πόσο γουστάρω να κάθομαι στον πάγκο αυτόν, δεν λέγεται! Πιάνεται η μέση μου βέβαια, αλλά δεν με νοιάζει! Πονάει αλλά μ'αρέσει:)

*Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να φωτογραφίσω και την τουαλέτα (λεκάνη εννοώ) που είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στο σπίτι, αλλά είπα να μην γίνω γραφική!

Επειδή δεν επιτρέπεται η αντιγραφή στο blog της Γιωργίας, για να δείτε ποιά ακόμα ιστιολόγια συμμετέχουν στο παιχνίδι, μπείτε εδώ  και για να δείτε τις επόμενες εβδομάδες τι θα γίνει, μπείτε εδώ.


Ελπίζω να τα καταφέρω και την επόμενη εβδομάδα να δώσω το παρόν με τα 5 αγαπημένα βιβλία που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μου.

Μέχρι τότε σας αφήνω με κομματάρα αφιερωμένη στη Μάχη που θα την εκτιμήσει!



119 σχόλια:

  1. απο οτι καταλαβα σου αρεσουν τα πορτοκαλοκοκκινα ε;χαχα πολυ ομορφα ολα,το ψυγειο ειναι πολυ ωραιο,με παει σε αλλη εποχη το στυλ του! καλα βρε τρελη,την λεκανη;;;;χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρετρό στυλ το λατρεύω γι'αυτό αγάπησα και το ψυγειάκι μου με την πρώτη ματιά Αλεξάνδρα.
      Το πορτοκαλί και το κόκκινο μου αρέσουν μόνο στα αντκείμενα/έπιπλα και καθόλου στα ρούχα. Περιέργο ε?
      Τη λεκάνη τη γλυτώσατε, είπα να μη χαλάσω το στυλ του μπλογκ μου:)

      Διαγραφή
  2. Γεια σου βρε Δημητρα με τα ασιδερωτα σου!! Κ δεν είσαι η Μονή που αφήνει πράγματα πίσω για το μπλογκ !! Μου αρέσει πολυ όπως γράφεις όπως επίσης κ το γεμάτο χρώμα σπιτι σας!!! Να στε καλα να το χαίρεστε! Καλο σου βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτά τα ασιδέρωτα....έχουν ψηλώσει πολύ Σταυρούλα μου! Με πέρασαν στο ύψος κιόλας, πήγαν στο 1,70 τώρα:)
      Σ'ευχαριστουμε πολύ για τα λογάκια σου τα γλυκά!!!
      Φιλιά στη μακρινή Νορβηγία!!!

      Διαγραφή
  3. Λεκάνηηηηη, θέλω την λεκάνη!!!
    Λατρεύω τις αναρτήσεις σου, το παιδικό μου είναι πορτοκαλί, το ίδιο και η κουκέτα. Η κουζίνα μου είναι χακί και έχω 3 διαφορετικούς χρωματισμούς στο καθιστικό!!! Λατρεύω επίσης τις καρέκλες του ψυχαναλυτή!!! τα ανάκλιντρα μοντέρνου σχεδιασμού. Ποτέ δεν μπόρεσα να αποκτήσω ένα (κλαψ) άσχετο αυτό αλλά δεν πειράζει, είδα τον πάγκο σου γι΄αυτό το θυμήθηκα.
    Το δώρο που θα μας κάνω όταν ανακαλυφθεί είναι εκείνο το μηχάνημα που πλένει, απλώνει, σιδερώνει και τακτοποιεί τα ρούχα στις ντουλάπες και θα κάνει να βαράει ο συναγερμός όταν κάποιος ανακατεύει την ντουλάπα και μπερδεύει πλυμένα και άπλυτα....
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχε κάνει τα μποτέ της για να τη φωτογραφίσω:)
      Και εσείς του πορτοκαλί ε? Ε μα είναι υπέροχο χρώμα για έπιπλα και δωμάτια?
      Αυτό το δώρο το ΘΕΛΩ οπωσδήποτε Σίνα, ειδικά να σιδερώνει και να τακτοποιεί τα ρούχα στις ντουλάπες! Αααaaaαα και ο συναγερμός φοβερή ιδέα! Μόνο μια ταλαιπωρημένη μάνα θα την σκεφτόταν:)

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρααα!

    Ασιδέρωτα,παιδιά που πεινάνε,μάτια με κύκλους και άλλα πολλά αφήνω και εγω,αλλά είμαι addicted,τι να κάνουμε;
    Να εδω τώρα που τα λέμε,μπήκα για λιγάααακι να τσεκάρω τα μέιλ και έχει περάσει ήδη ενα διωράκι!πφφφ!!

    Όσον αφορά το σπιτικό σου,λατρευω που είναι φουλ στο χρώμα και νομίζω οτι είναι τόσο ''εσυ''..Γεμάτο ζωντάνια και ζεστασιά!
    Να το χαίρεστε!!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο club των εθισμένων bloggers:)
      Το σπιτάκι μας είναι μικρό αλλά "ζεστό". Άσε που το καθαρίζω πολύ γρήγορα και έχω χρόνο να μπλογκάρω!!! χε χε χε
      Φιλάκια χρωματιστά φίλη μου!!!

      Διαγραφή
  5. Εντάξει Δήμητρα το ψυγείο σου είναι τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα καταχάρηκα όλα όσα είδα!! Μα πάνω απ΄ όλα το ψυγείο σου!!!
    Ναι, δηλώνω ερωτευμένη με αυτά τα ψυγεία, σε όποιο χρώμα κι αν είναι!!!
    Εχεις σούπερ αδελφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμφωνούμε Χρυσαυγή για το ψυγείο!!! Όπως επίσης και ότι εκτίμησες την γενναιοδωρία της αδελφούλας μου. Είμαι τυχερή γιατί με αγαπάει πολύ και έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  7. Γεια σου Δημητράρα με τα χρώματά σου!! Ο τίτλος παιχνιδιάρικος όπως πάντα... Να έχεις μια καλή μέρα γεμάτη χαμόγελα και καλημερίσματα... Ποιοι άκαρδοι δεν σου τα ανταποδίδουν να τους #$%^*&* Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω, περιμένω, περιμένω... Πότε θα μπεις να σχολιάσεις;;;;;
      Ουπς! Δάγκωσα λιγάκι από το άσπρο και το ροζ καρδουλομπισκοτάκι... Θα προσπαθήσω να δαγκώσω και τα υπόλοιπα του ιδίου χρώματος, για να μη φανεί... Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. Μαρώ μου, θα περιμένεις πολύ ακόμη :) Η Δημητρούλα σιδερώνει αυτή τη στιγμή. Προσπαθεί να κοντύνει τα ασιδέρωτα :)

      Χαχαχα! Σμουτς και στις 2!

      Διαγραφή
    3. Αμ έτσι είναι οι προκομμένες γυναίκες πρώτα το σπίτι-κούκλα κι ύστερα οι θαυμαστές... 'Οπως λέει και η ίδια το σιδέρωμα είναι και αγχολυτικό!!! Πολλά φιλιά Ασπασία μου, σ' έχει βάλει να μ'απασχολείς να μη τρώω τα μπισκοτάκια του ντεκόρ, ομολόγησέ το!! χιχι

      Διαγραφή
    4. Που να σιδερώσω σήμερα Μαρώ και Ασπασία??? Λυσσάξατε!!! θέλει μια κακομοίρα νοικοκοιρά να αγιάσει και δεν την αφήνουν οι αμαρτωλές blogoφιλενάδες της!
      Φάε μπισκοτάκια Μαρώ μου, φάε και θα φτιάξω άλλα εγώ μαζι με την Ασπασία που έχουμε εξελιχθεί σε σούπερ ντούπερ μαγείρισσες/ζαχαροπλάστριες:)
      Μήπως θέλεις καλύτερα κανά κεφτεδάκι carousel που είναι πιό χορταστικό???

      Διαγραφή
  8. Λατρεύω πολύχρωμο σπιτάκι! Δεν σου ταίριαζε κάτι διαφορετικό. Πολύχρωμο και χαρούμενο όπως εσύ! SMEG ψυγειάκι;;;!!!!! Το αγαπημένο μου!!!!!!!!!!!!!! (δεν έχω όμως). Μαξιλαράκι όμως έχω! Από το γνωστό σουηδέζικο καταστηματάκι με τα αλογίσια!!!!!!;;; (τι λες τώρα;;;!!!) νόστιμα κεφτεδάκια που όταν τα έτρωγα με έπιανε το στομάχι μου! Λες να μου έπεφτε βαρύ το άλογο;
    Όσο για James φιλενάδα, εκτιμούμε και εμείς. Και όχι μόνο James. Και Depeche (και ας μην έχω μιλήσει ακόμη)...

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτό το γνωστό σουδέζικο κατάστημα που μας έχει κανει αλογομούρες με τα τόσα κεφτεδάκια που έχουμε καταναλώσει:)
      Έχουμε και το ίδιο μαξιλαράκι δηλαδή? Μα τόσα κοινά....τρομάζω!!!
      Α, εκτιμάτε και εσείς κυρία μου James και DM??? Κι άλλη με το πούλμαν μας!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Το σπίτι σου πρέπει να είναι το τέλειο σπίτι!!!! Πες μου πως η λεκάνη σου έχει κι αυτή σχεδιάκια!!!! Θα τρελαθώ!!!! Αυτή η καρέκλα μου χαμογελά!!! Έτσι νομίζω!!! :) φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περιμένω στην πολυθρόνα να πιούμε καφεδάκι!!!!
      Το τέλειο σπίτι δεν είναι, είναι μικρούλι πολύ αλλά το καλό είναι ότι το καθαρίζω γρήγορα, όταν φυσικά δεν με μαγεύετε εσείς οι σειρήνες bloggers και παρατάω δουλειές για να σερφάρω!!!
      Όσο για τη λεκάνη, όχι δεν έχει σχεδιάκια....χα χα χα Απλά είναι από τα αγαπημένα μου μέρη στο σπίτι!

      Διαγραφή
    2. ααα πολύ ευχαρίστως να έρθω!!! :) καλύτερα μικρό, είναι και πιο ζεστό!!! έχει και ωραία αντικείμενα και σε συνδυασμό με τη δική σου προσωπικότητα σίγουρα το κάνουν έναν μοναδικό χώρο γεμάτο αισιοδοξία!!

      Διαγραφή
  10. Wow, πορτοκαλί ψυγείο? Πολλά likes!!!!
    Μου έφτιαξε τη διάθεση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι Like you Αναστασία!!!!
      Όποτε δεν είσαι σε καλή διάθεση, έλα από εδώ ρίχνεις ένα βλεφαράκι εις το ψυγειάκι μου!!!
      Φιλάκια χρυσοχερούλα μου!!!!

      Διαγραφή
  11. Μες την τρελή χαρά σας βρίσκω !!
    Γελαστά όλα στο σπίτι σου, κομμένα και ραμμένα
    στα μέτρα σου!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως το είπες Σοφία, μες την τρελή χαρά, χρωματιστοί και παρδαλοί!!!!
      Φιλάκια και σε σένα πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  12. Σε μένα δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες! Αλλά τις φαντάζομαι.. Πες μου ότι το ψηγείο σου είναι smeg, να κλάψω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλάψε Χριστινάκι, κλάψε:)
      (γιατί δεν σου εμφανίζονται δεν ξέρω, ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα)

      Διαγραφή
    2. Λύθηκε πλέον τις βλέπω και κλαίω....

      Διαγραφή
  13. Να φανταστώ οτι το αγαπημένο σου χρωμα είναι τοοοο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ??? Λατρεύω το ψυγείο σου!! Και η πολυθρόνα φαίνεται πολύ άνετη!! Το σπίτι σας πρέπει να είναι απίστευτα πολύχρωμο και χαρούμενο!! Τι τέλειααααααα!!! Όλα τα πράγματα που θυμίζουν εσένα..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιστεύεις ότι σε ρούχα δεν μου αρέσει καθόλου το πορτοκαλί Ελπιδάκι παρά μόνο σε έπιπλα και αξεσουάρ? Άσε που δεν μου πάει το άτιμο γιατί είμαι ασπρουλιάρα:)
      Όταν κατέβεις Αθήνα σε περιμένω να πιούμε καφεδάκι. Άντε, θα σε αφήσω να κάτσεις στην πορτοκαλί πολυθρόνα:)

      Διαγραφή
  14. το ψυγειο και την πολυθρονα τα εχω λατρεψει!!! εγω δυστυχως πηρα χαμπαρι τα ψυγεια της συγκεκριμενης εταιρειας αφου ειχα ηδη αγορασει το δικο μου!!
    πιο πολυ απο ολα ομως λατρεψα την κομματαραααααααααααααααα!!!

    ευχαριστω κοριτσουδι μου ομορφο! σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α την πάτησες Μαχούλα αλλά δεν πειράζει, θα το πάρεις δώρο στην κόρη σου όταν παντρευτεί:)
      Να την χαίρεσαι την μικρουλίτα σου!!!! Να είναι πάντα λαμπερή και ευτυχισμένη!!!!
      Ελπίζω να περάσατε τέλεια στο παρτάκι και περιμένουμε φωτογραφίες και ανταπόκριση.

      Διαγραφή
  15. Δημητράρα forever! Το μπλοκ σου όπως και το σπίτι σου είσαι "ΕΣΥ κι η ΤΡΕΛΑ σου" απόλυτα! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Είσαι απολαυστική φιλενάδα! Να γιατί ήθελα να παίξεις κι εσύ, θα χάναμε τέτοια ανάρτηση; Είσαι απλά "ουάου". Πολλές πολλές αγκαλιές σου στέλνω, μου λειψες θηρίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα τις αγκαλιές σου, τις γεμίζω με τρέλα και χρώμα και στις στέλνω να σε σφίξουν!!!!
      Καλέ σιγά την ανάρτηση που θα χάνατε! Χαίρομαι όμως που περνάτε καλά!!! Αυτό μετράει για μένα.
      Πώς σου έλειψα καλέ που "μιλάμε" σχεδόν καθημερινά μέσω των μπλογκοσπιτακίων μας?? Ούτε με τις κολλητές μου δεν εχω τόσο συχνή επικοινωνία και έχουν αρχίσει να ζηλεύουν:) Πάντως το ξέρεις ότι είσαι μία από τις αδυναμίες μου και δεν θέλω να σου χαλάω χατίρι!!! Θα τα πούμε σύντομα από κοντά!!!

      Διαγραφή
  16. Τι όμορφο που είναι το σπίτι σας! Τι ωραία να ξυπνάς το πρωί μέσα σε τόσο χρώμα! Όταν έβαλα χρώμα στο παιδικό δωμάτιο, ο Βασίλης μου είπε πως το έκανα σαν νηπιαγωγείο!

    P.S. "Πονάει αλλά μ' αρέσει" τσ τσ τσ τσ τσ......... !!!!!!!!!!!!!!

    Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχ έχω πεθάνει στο γέλιο, ρε εσεις πότε θα πάμε για ποτό; Είπαμε είμαι η σουρτούκο κι η μπεκρού της παρέας, περιμένω πρόταση!

      Διαγραφή
    2. Μαράκι μου στείλε τον Βασίλη σου εδώ να φρικάρει!!! Δεν έχουμε τίποτα απλό και γήινο στο σπίτι μας:)
      Είδες παιδάκι μου που είμαι μαζοχίστρια???

      Γιωργία άτιμη ξεσηκώστρα, πρέπει να βγούμε για ποτό για να ηρεμήσουμε, έχουμε λυσσάξει λέμε!!!! Θα ετοιμάσω πρόταση λοιπόν.

      Διαγραφή
  17. Ήρθα , ήρθα να απολαύσω πορτοκαλί και να ζηλέψω για το πορτοκαλί ψυγείο!!!!!!!
    Τι τέλειο πρέπει να είναι!
    Πολύ σε χαίρομαι έτσι όπως τα παρουσιάζεις!
    να έχεις μια υπέροχη μέρα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έβγαζα φώτο το ψυγείο, εσένα σκεφτόμουν πορτοκαλένια!!! χα χα χα
      Φιλάκια πολλά γλυκούλα μου!!!!

      Διαγραφή
  18. το ψυγείο αυτό το ήθελα κι εγώ!!!!!!Η τσέπη μου πάλι αρνιόταν...χιχι!!!!Το ίδιο και ο keyman που αν ήταν στο χέρι του θα ζούσαμε σε ένα άδειο σπίτι με ένα πλαστικό τραπέζι και 4 πλαστικές καρέκλες!

    Το λάτρεψα το σπίτι σου!Μήπως γι'αυτό έχεις πάντα τόσο καλή διάθεση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χε χε χε επειδή αρνιόταν και η δική μας, ήρθε η αδελφή εξ ουρανού και μας το έκανε δώρο:)

      Τελικά οι άντρες μας είναι απλοί άνθρωποι. Θα ζούσαν άνετα με πλαστικά έπιπλα!!!

      Λες να οφείλεται η διάθεσή μου στο πολύχρωμο σπιτικό μου? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!

      Διαγραφή
  19. Καλά έγραψες πάλι! Τρελαίνομαι γι'αυτό το ψυγείο, ήθελα να το πάρω σε φυστικί κάποτε, σου λέω είχα κολλήσει άσχημα! Δυστυχώς δεν το πήρα και μου'μεινε απωθημένο!
    Και η πολυθρονίτσα και ο πάγκος σούπερ!!!
    Εγώ ακόμα την γράφω τη δική μου ανάρτηση..με καθυστέρηση..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το φυστικί μου άρεσε πολύ, αλλά τελικά κατέληξα στο πορτοκαλί γιατί βρήκα κάτι τέλειες ψηφίδες πορτοκαλί για την κουζίνα. Για να σε χαλαρώσω λιγάκι βέβαια, να ξέρεις ότι απο χωρητιτκότητα δεν λέει και πολλά πράγματα.
      Από ότι είδα όμως και εγώ, το σπιτικό σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟ με ακόμα πιό ιδιαίτερα κομμάτια. Όταν τα βαρεθείς, μπορείς να τα στείλεις εδώ.

      Διαγραφή
  20. Το σπίτι σου είσαι εσύ, έτσι όπως σε έχουμε γνωρίσει
    μέσα από τις super αναρτήσεις σου! Να υποθέσω ότι όλοι στην οικογένεια κουβαλάτε την ίδια τρέλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Ελένη!!! Έχει ο καθένας μας μια ξεχωριστή τρέλα!!! Από τα παιδιά μέχρι τον σύζυγο!! Εγώ νομίζω είμαι η πιό τρελή όμως με διαφορά:)

      Διαγραφή
  21. Δήμητρα το blog σου είναι τέλειο και λατρεύω τα πορτοκαλί! Θα τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Μαριαντίνα!!! Και εσύ πορτοκαλένια λοιπόν???
      Θα τα λέμε φυσικά τώρα που βρεθήκαμε!!! Έχουμε τόοοοοοσα να μοιραστούμε:)

      Διαγραφή
  22. Νομίζω πως αυτά που έγραψες ταιριάζουν τέλεια στον χαρακτήρα σου!
    Τα χρώματα και στιλ που διάλεξες σε εκφράζουν πολύ καλά... αισιόδοξη, θετική και χαλαρή! Αυτή είναι η αίσθηση που αποπνέεις μέσα από την ανάρτηση σου!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιονάκι μου γειά σου!!!! Το φτιάξαμε σιγά σιγά το σπιτικό μας. Και λόγω χρημάτων και επειδή θέλαμε να βρίσκουμε αντικείμενα που να μας εκφράζουν. Νομίζω τα καταφέραμε και είναι τόσο όμορφο όταν καμιά φορά χαλαρώνουμε τα βράδια και το καμαρώνουμε. Είναι μικρούλι το σπιτάκι μας αλλά "ζεστό".

      Διαγραφή
  23. Δεν σε έχω δει ποτέ, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ....όπως σε έχω στο μυαλό μου....είναι ακριβώς αυτό που είδα στο σπίτι σου...!!
    .....πάντα να είσαι έτσι!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Ράνια! Ώστε με φαντάστηκες πορτοκαλένια??? χα χα χα

      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια, πολύ με συγκίνησαν, ειλικρινά.

      Διαγραφή
  24. Πω,πω αυτό είναι να κάνουμε ουρά για να γράψουμε ένα σχόλιο! Φιλενάδα, μέχρι και εγώ σε απολάμβάνω και ξεχνάω ότι σε ξέρω (φαντάζομαι ένα πρόσωπο "μυθικό" πολλές φορές και με παραμθθιάζεις με την καλή έννοια βεβαίως, βεβαίως που και μπαρούφες να γράφεις εμένα-εμάς θα μας αρέσουν). Εισαι γεννημένη blogger εσύ! Ζούμε, ζούμε για να σε ακούμε!!Και άλλα τέτοια χουλιγκανικά που δημιουργούνται μόνο από πραγματικούς οπαδούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εγώ δικιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκούλα μου εσύ!!!! Γεννημένη blogger δεν είμαι και φυσικά δεν αρέσω σε όλους. Αλλά δεν πειράζει, σε όσους με αγαπάνε/εκτιμούν/επισκέπτονται, έχω μόνο χαρά και αισιοδοξία να προσφέρω. Λυπάμαι αλλά την μιζέρια δεν την αντέχω ούτε την απαισιοδοξία. Ο καθένας μας στην μπλογκόσφαιρα προσφέρει αυτό που είναι καλύτερος. Εσύ έχεις μοναδικό ταλέντο στην μόδα και την αισθητική και μια μεγάλη ευαίσθητη καρδιά. Κέρδισες τους δικούς σου οπαδούς, που μέρα με την μέρα αυξάνονται. Δεν ειναι υπέροχο?
      Φιλάκια αγαπημένη μου φιλενάδα!!!

      Διαγραφή
  25. Κι εσύ του πορτοκαλί σαν την Αριστέα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μικρούλα μου!!! Που είσαι;;;; Γιατί έκλεισες το blog σου;;; Είσαι αγωνίστρια εσύ, μην τα παρατάς!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί ξενέρωσα!
      Άσε που κάποιοι το χάρηκαν.

      Διαγραφή
    3. Και κάποιοι στεναχωρήθηκαν πολύ!
      Να προχωράς με τα πιστεύω σου καρδούλα μου! :)
      Και για όσους πιστεύουν σε σένα!

      Διαγραφή
    4. Εφόσον έχεις το θάρρος της δικής σου γνώμης, ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουν αντίθετες. Διατύπωσες την άποψη σου που καλώς ή κακώς σε κάπιους μας δεν άρεσε (μας έτσουξε). Τι, έτσι απλά κλείνεις το μπλογκ σου; Οι εκατοντάδες αναγνώστες σου θα πέσουμε σε μελαγχολία;;;;
      Έλα να βλέπω το smiles να αναγεννάται από τις στάχτες του:)

      Διαγραφή
    5. Έλα Δημητρούλα μου μπας και τη ψήσουμε! Smile!!!!!!!!!!!!

      Καλημέρα και φιλάκια ζεστή και καλοσυνάτη Δημητρούλα μου!

      Διαγραφή
    6. Kwnnie εδώ θα συμφωνήσω με τη δήμητρα! Είμαι από αυτούς που είχαν εντελώς αντίθετη γνώμη από εσένα και σου το είπα. Το ίδιο θα έκανα εαν είμασταν φίλες και είχαμε βγει για καφέ. Εάν μου έλεγες κάτι που δε συμφωνούσα θα διαφωνούσα και θα υπερασπιζόμουν την άποψη μου. Το έχω κάνει άπειρες φορές με φίλους μου και δεν έχω τσακωθεί (ακόμα) με κανέναν. Συζήτηση κάνουμε. Είπες μια γνώμη, και λογικό να ακούσεις και τις αντίθετες.

      Θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι στεναχωρημένη. Κάναμε μια συζήτηση και διαφωνήσαμε. Δε μπορούμε να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Ουτε γίνεται να κάνουμε τουμπεκί όταν έχουμε διαφορετικές. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς και να το ξανανοίξεις το μπλοκ σου. Εμένα για να ξέρεις δε με έχασες από αναγνώστρια. είχαμε μια διαφωνία. Αυτό είναι όλο.

      Καλημέρα και φιλιά

      Διαγραφή
    7. Με βρίσκεις σύμφωνη αγαπητή Deary e-diary !
      Πολλές εξέφρασαν διαφορετική άποψη και το κάνατε χωρίς να προσβάλλετε!
      Υπήρξαν όμως κακοηθέστατοι άνθρωποι και μάλιστα μία που δεν είχε μπει ποτέ ξανά στο μπλογκ της kwnnie και μπήκε για να βρίσει χυδαία χωρίς να ξέρει το παραμικρό από τον χαρακτήρα της! Κατανοώ πως νιώθω η πιτσιρίκα μου αλλά ελπίζω να ηρεμήσει και να μας ξανάρθει ♥

      Διαγραφή
    8. Καλέ. Κάνατε κατάλειψη στο χώρο της Δημητρούλας;
      Η πριγκίπισσά μου με καταλαβαίνει απόλυτα -μην ακούσω κανέναν να τη λέει έτσι!-.
      Στεναχωρέθηκα αλλά στιγμιαία,τρέχω τώρα να προλάβω παραδόσεις με το πανεπιστήμιο και τα σχετικά.
      Το διέγραψα γιατί πλεον κάποιοι δεν θέλω να ξέρουν τι κάνω και πώς είμαι. Κοινώς δεν θα ήθελα να ξαναπεράσουν και να μαθαίνουν νέα μου.
      Έχασε τη μαγεία του για εμένα το μπλογκ μου...
      Αλλά σε όσους θέλω θα τους διαβάζω και θα αφήνω και σχόλια!
      Φεύγω τώρα γιατί βιάζομαι!
      Φιλιά:)

      Διαγραφή
    9. ♥♥♥
      Η Δημητρούλα έχει μεγάλη ψυχή ! Δεν θα μας βρίσει καθόλου!
      Βάζω στοίχημα ότι θα μοιράσει χαμόγελα και φιλιά!
      Να περνάς καλά!

      Διαγραφή
    10. Είπα και εγώ σήμερα που δεν δουλεύω να καθαρίσω το σπίτι και με έχετε απορροφήσει άτιμες!!! Χα χα χα Σιγά μην σας βρίσω. Λατρεύω το γεγονός ότι νιώθετε άνετα εδώ και συζητάμε όλες μαζί πολιτισμένα:)

      Χριστινάκι συμφωνώ μαζί σου φυσικά. Σε πάω πολύ γιατί είσαι παιδί αυθεντικό!

      Εντάξει, kwnnie, δεν θα την πει άλλος πριγκίπησσα την Αριστέα μας. Αλλά ο άντρας που θα την ερωτευτεί παράφορα? Εκείνον τον αφήνεις????
      Βέβαια δεν σε πολυπιστεύω ότι δεν είσαι στεναχωρημένη, γιατί εγώ θα ήμουν χάλια μετά από όλα αυτά. Αν χάθηκε η μαγεία, το καταννοώ. Ξεκίνα τότε κάτι καινούριο και ενημέρωσε όσους θες εσύ. Πάντως don't give up!

      Διαγραφή
    11. Όχι βρε Δήμητρά μου. Δεν είμαι στεναχωρημένη.
      Και τώρα να μου δίνονταν η ευκαιρία τα ίδια θα έλεγα. Δεν καταφέρατε να μου αλλάξετε γνώμη όπως ούτε κι εγώ εσάς.
      Είχα το θάρρος να πω την απόψη μου και να υποστώ τις συνέπειες. Όλα τα άλλα είναι περιττά.
      Δεν έχω σκοπό να ξανανοίξω το μπλογκ μου.
      Αν το ανοίξω όμως θα σας ενημερώσω!
      :)

      Διαγραφή
    12. ΥΓ: ο άντρας που θα την ερωτευτεί παράφορα να την λέει νεράιδα. Ή τελοσπάντων κάπως αλλιώς. Τώρα άμα είναι πολύ επίμονος θα κάνω μία υποχώρηση!
      Χαχα:)

      Διαγραφή
    13. αχαχα! Ας ερωτευτώ εγώ ξανά κι ας με λέει και μαϊμού του!
      Φιλάκια, καλό μήνα και στις δυο σας!

      Διαγραφή
    14. Καλό μας μήνα κορίτσια!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερος γιατί συμβολίζει αλλαγές, άνοιξη, λουλούδια και αισιοδοξία:)

      Διαγραφή
  26. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δεν προλαβαίνω!
    Συμφωνώ με το σύζυγο, η τραπεζαρία είναι άχρηστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι δεν τα προλαβαίνουμε όλα Δημητρούλα!!! Αμα μπεις σε σπίτι με ντάνα ασιδέρωτων πάνω από 1,70, είναι blogger:)
      Χαίρομαι που συμφωνούμε για την τραπεζαρία!!!

      Διαγραφή
  27. Αυτή είναι η Δήμητρά μας... χαρούμενη και ζουζουνιάρα όπως το σπίτι της!!! Να το χαίρεστε το σπίτι σας κάθε στιγμή... και άσε τα ασιδέρωτα να περιμένουν!!!
    Κι εγώ λατρεύω χρώμα παντού!!! :)
    Φιλιά πολλά φιλενάδα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Φωτεινούλα!!! Τα εξολώθρευσα τα ασιδέρωτα επιτέλους!!!
      Ήμουν σίγουρη ότι και εσυ θα είσαι πολύχρωμη:)
      Φιλάρες πολλές!!!!

      Διαγραφή
  28. Δημητρούλα μου τι να πω για τα κουκλίστικα πραγματάκια σου! Κ εγώ σαν κ σένα δεν έχω πράγματα που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά αλλά έχω πραγματάκια που τα αγαπώ με τον τρόπο μου.
    Ολα υπέροχα, φιλάκια στα μουτράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου για την βολτούλα. Συμφωνούμε λοιπόν για το "δέσιμο" με τα αντικείμενα του σπιτιού μας. Η αλήθεια είναι ότι με το laptop και το κινητό είμαι δεμένη αλλά δεν θέλω να δένομαι με τέτοια ψυχρά μηχανήματα. Προσπαθώ να απεξαρτηθώ:)

      Διαγραφή
  29. Πολύχρωμο μπλογκ, πολύχρωμο σπίτι :)
    Μήπως στα γενέθλιά σου αντί να σου
    λένε πολύχρονη, σου έλεγαν πολύχρωμη;
    Μ' αρέσεις! Το καναπεδάκι εμένα μου γυάλισε πάντως
    και το μαξιλάρι του!
    Φιλιά Δημητρούλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μπισκοτάκι γλυκό!!! Το καναπεδάκι-πάγκος είναι μαγικό σου λέω!!!
      Χα χα χα πολύχρωμη:)
      Φιλάκια πολλα σου στέλνω στη μακρινή Αμέρικα!!

      Διαγραφή
  30. ρε κοπελια καθε φορα που σε διαβαζω πεθαινω στο γελιο
    φανταζομαι να κανεις και αλλα πραγματα μαζι οταν γραφεις και χαιρομαι
    που μενεις; να περασω μια βολτα πραγματικα το λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γράφω συγχρόνως και να κάνω κι άλλ πράγματα Ιωάννα όχι, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα:)
      Άμα κατέβεις Αθήνα χτύπα @ να σε κεράσω καφέ!!!

      Διαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάτρεψα πορτοκαλί πολυθρόνα και ψυγείο. Αν και το δικό μας δεν το αλλάζω γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και δεν κάνω χωρίς αυτό χα χα χα.
      Καλά αν έρθει η κόρη μου στο σπίτι θα μείνει εκεί για πάντα. Για πάνω από δύο χρόνια είχε τρέλα με το συγκεκριμένο χρώμα. Τα έβαφε και τα ήθελε ΟΛΑ πορτοκαλί!!!
      Δεν ανησύχησα όμως γιατί η προτίμηση στο συγκεκριμένο χρώμα δείχνει πάρα πολύ ωραία πράγματα για το άτομο που το επιλέγει.
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι Θεανούλα μου ότι το ψυγείο σκίζει από εμφάνιση αλλά από χωρητικότητα υστερεί. Οπότε κράτα το δικό σου να αποθηκεύεις τόνους φυστικοβούτυρα:)
      Έλατε με την κορούλα σου να παίξουμε στο πορτοκαλένιο μου σπιτικο!!! Για πες, τι δείχνει η αγάπη για το χρώμα αυτό;;;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος28/2/13

    Αυτο το ψυγειο το ηθελα κι εγω αλλα εμεινε ονειρο! Επισης αγαπω πορτοκαλι στο σπίτι! Στο παλιό σπίτι ήταν το βασικο χρωμα! Τέλεια η πολυθρόνα! Πάντα γελάω όπου κ αν σε διαβαζω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε γειτονάκι!!! Εμείς τουλάχιστον που μένουμε κοντά πρέπει να κανονισούμε καφεδάκι να παίξουν τα αγόρια μας και η Αναστασία επιτέλους με ένα αληθινό μωρό:)

      Διαγραφή
  33. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ BLOG!!!
    ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεία σου και σένα andrik αλλά με έχεις ξαναβρεί:)

      Διαγραφή
  34. Πολύ χρώμα και αισιοδοξία!!!
    Από αυτές τις εικόνες φαίνεται πως το σπίτι σου ξεχειλίζει από θετική ενέργεια!!!
    Πολύ όμορφα όλα τα αντικείμενα, μπράβο!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Έλενα. Σ'ευχαριστώ πολυ. Δεν ειχα σκεφτεί ποτέ ότι το σπίτι μου μπορεί να μου μεταδίδει θετική ενέργεια:) Με όλα αυτά τα υπέροχα σχόλια πλέον, αυτό έχω καταλάβει.
      Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  35. χαχαχαχαχαααααααααααααααααααα
    Ακόμη γελάω. Την απόλαυσα την ανάρτηση αυτή Δημητρούλα μου. Αγαπημένη μου Δημητρούλα!!!
    Τι όμορφα που γράφεις, με πόσο χιούμορ. Μου αρέσουν τόσο πολύ οι άνθρωποι με τόσο ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.
    Έτσι κι εμείς, το σπίτι μας το χαιρόμαστε. Όσο για την τραπεζαρία, η άποψη του Στράτου σου, ταιριάζει με του Γιάννη, του δικού μου -όχι του γείτονα κατάλαβες;-
    Πολύ χάρηκα την ανάρτησή σου, κι ας την έκανες κάτω από πίεση, που δεν κρατήθηκες να ομολογήσεις χαχαχαααααα.
    Φιλιά πολλά Δήμητρά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλίτα μου!!!! Γκρίνιαζα είναι η αλήθεια αλλά την απόλαυσα την άτιμη. Ήταν η πιό εύκολη ανάρτησή μου ίσως.
      Αααααα πόσο χαίρομαι που συμφωνούν οι αντρες μας στο θέμα αυτό της τραπεζαρίας. Δεν ειναι συνηθισμένο γι' αυτό.
      Γέλασα με το συνειρμό του τραγουδιού με το Γιάννη σου και το γείτονα!!!! Είσαι πάντα τόσο χειμαρρώδης και χαρούμενη!!! Μείνε όπως είσαι.

      Διαγραφή
  36. Πω! πω! Χρώμα!!! Βέβαια, θα έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από το πολύχρωμο φόντο του μπλογκ σου!! χιχι!
    Μου αρέσει που το σπίτι αποπνέει θετική ενέργεια και ξεγνοιασιά!! :)
    Καλό βράδυ!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι βρε Χριστινάκι. Καλά λες. Έπρεπε να το ειχατε καταλάβει από τα πολύχρωμα μπισκοτάκια που μας περιτριγυρίζουν:)
      Σ'ευχαριστώ πολυ. Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα και θα περάσω να δω τη βολτα σου αύριο. Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  37. Όμορφα και χαρούμενα χρώματα έχεις Δήμητρα στο σπίτι σου,αν και δεν περίμενα κάτι άλλο, γιατί είσαι ένα χαρούμενο και ευχάριστο κορίτσι. Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική!! Όχι μόνο καλά λόγια για το σπιτάκι μου αλλά και "κορίτσι" με αποκαλείς. Χα χα χα πολύ με ανέβασες να ξέρεις.
      Καλό μήνα να έχουμε και μια υπέροχη εβδομάδα που ξεκινά αύριο:)

      Διαγραφή
  38. Παιδάκι μου χάθηκε ο κόσμος να ανεβάσεις τις φωτογραφίες τριαξονικές 3x3 μέτρα, φυσικά!
    Να βλέπω τί βλέπω; Πήγες και τις έκανες ψείρες, εκτός από την πολυθρόνα, να μη βλέπω τι διαβάζω;!; τςτςτςτς!
    Cinq points! όχι παίζουμε...:))))

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα λες αυτά καλέ γιατί θα σε περάσουν για καμιά μεγάλη!!! Μια χαρά βλέπεις ε Ζ. μου;;;; Άμα θες να τα δεις μεγαλύτερα, έλα σπίτι για καφεδάκι, να σου φτιάξω το σούπερ σοκολατένιο κέικ σου και εσύ να μου φέρεις τάρτα πράσου:)
      Τς τς τς ακούς εκεί δεν βλέπεις!!!

      Διαγραφή
  39. Kαλημέρα και καλό μήνα Δημητρούλα αγαπημένη!
    Πέρασα μια βόλτα απο το σπιτάκι σου,αλλά δεν είμαι μόνη!
    Εφερα και ενα βραβειάκι να σου δώσω.Ενα μικρό δείγμα φιλίας,για μια τεράστια καρδιά που χωράει τον κόσμο όλο!Σε θαυμάζω και πιστεύω οτι ενας απο τους πιο αισιόδοξους και γλυκύτατους ανθρώπους που έχω γνωρίσει εδω μέσα.Και είμαι πολύ περήφανη για αυτό!
    Nα το:
    http://mystickland.blogspot.gr/2013/03/b.html

    Σε φιλώ!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι θα γινει κυρια μου...;;; γυρναω την γειτονια να δωσω βραβειο και σε βρισκω να το εχεις μολις δωσει καθε φορα...!!!Στην Δημητρουλα ομως θα το δωσω κι εγω γιατι ουτε το προηγουμενο προλαβα να δωσω και την συμπαθω πολυ γιατι φαινεται να ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος και απολαμβανω να διαβαζω τις τεραστιες αναρτησεις της και τελοσπαντων θελω να της το δωσω!!!χαχα!!! Δημητρα μου δικό σου!!http://craftlandgr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2.html φιλακια

      Διαγραφή
    2. Κοριτσάρες μου γλυκές σας ευχαριστώ και τις δύο ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ για το βραβείο που μου δώσατε!!!!! Με κάνατε πολύ πολύ χαρούμενη!!! Όχι μόνο γιατί με σκεφτήκατε αλλά και γιατί περνάτε όμορφα εδώ...παρόλο που μιλάω πολύ:)
      Λατρεύω τα βραβεία που είναι δείγματα φιλίας και εκτίμησης.
      Mystickland και Αλεξάνδρα θα σας τιμήσω δεόντως!!!! Κλείνω κομμωτήριο και ατελιέ να ραφτώ και θα ετοιμάσω ανάρτηση με τυμπανοκρουσίες!

      Διαγραφή
  40. Δημητρούλα απίστευτα όμορφα τα χρωματιστά αντικειμενα που αγαπάς!!!!!!αχ μαρεσει το ψυγείο σου ...εχω βαρεθει το παμπάλαιο μου αλλα ας όψεται η κριση..
    ωραιο παιχνιδάκι καλα εκανες και έπαιξες!!!!!!νομιζω πως το σιδέρωμα δεν ειναι απο τα αγαπημενα σου ''χόμπι''ουτε μενα χαχα αν με ξεπεράσει στο υψος και μενα η στοιβα..την έβαψα....
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Δημητρούλα μου, εμένα με ξεπέρασε η ντάνα από το 1,65 που είμαι αλλά την εξόντωσα το ΣΚ επιτέλους.
      Μην σκας για το ψυγείο, όσο σκίζει από εμφάνιση, υστερεί από χωρητικότητα. Κράτα το δικό σου όσο παλιό κι αν είναι.
      Καλό μας μήνα συνονοματούλα.

      Διαγραφή
  41. Απολαυστικότατη η ανάρτηση σου!Και για τα όμορφα αντικείμενα που μας έδειξες και για τις υπέροχες ιστορίες που κρύβονται πίσω απο αυτά!Λατρεύω τα πολύχρωμα σπίτια!Να είσαι καλά, φιλάκια πολλά και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σπυριδούλα και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το πολύχρωμο σπιτάκι μου!!!
      Σου εύχομαι και εσένα μια σούπερ λαμπερή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος4/3/13

    γεια σου λοιπον διαδικτυο..!!! αν και διαβαζω που και που την αγαπημενη μου αδελφουλα σπανιως, ως και ποτε θα ελεγα, σχολιαζω γραπτως κατι... σημερα ομως δεν κρατηθηκα!!! τοσο λατρεια πια για αυτο το φυγειο..? ναι ναι !!! εγω ειμαι αυτη που σκουπισα αμετρητα τραπεζια και σερβιρα χιλιαδες καφεδες για να μπορεσω να το ξεχρεωσω..!!!!!αξιζε ομως γιατι ξερω οτι οποτε το ανοιγει με θυμαται ..!!! αχ ποσο καλη αδελφη ειμαι τελικα..!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφουλίτα μου εσύ!!!!!!!!!!! Αφού το ξέρεις πόσο το αγαπώ το ψυγειάκι αυτό αλλά μετά από εσένα φυσικά!!!
      Άξιζε ο ιδρώτας που έριξες!!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  43. Δήμητρααααα τώρα πήρα είδηση ότι είχες κάνει ανάρτηση..!Νόμιζα πως δεν θα συμμετείχες και με όλα αυτά που μου συμβαίνουν τελευταία έχασα πολλές αναρτήσεις από πολλά μπλογκς!! Φοβερό το σπίτι σας!! Γεμάτο ζωή, όπως μου αρέσει! Δεν μπορώ τα σπίτια που "ντρέπεσαι" να καθήσεις μηπως χαλάσεις την "τέλεια" εικόνα!! Όπως πάντα φοβερή η ανάρτησή σου!! :) Φιλάκια Δημητρουλίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα, είδες τελικά, τσάμπα η μουρμούρα μου. Είναι τέλειο το παιχνιδάκι και ευκολάκι.
      Ελπίζω να έρθεις μια μέρα για καφεδάκι να σε καθίσω στην πορτοκαλί πολυθρόνα και να μιλάμε ατέλειωτααααααααα.
      Φιλάκια πολλά Κατερινάκι μου καλό και περαστικούλια σου.

      Διαγραφή
  44. Δήμητρα μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί, το ψυγείο σου είναι σούπερ!!!Το σπίτι σου είναι γεμάτο χρώμα ,τέλειο!!!!
    Απολαμβάνω κάθε ανάρτησή σου είσαι μοναδική πραγματικά!!!!
    Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελενίτσα μου με τα γλυκά σου πάντα λόγια!!!
      Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που πέρασες και σου εύχομαι μια σούπερ λαμπερή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  45. Μα τι ομορφιές! Διακρίνω μια αδυναμία στο πορτοκαλί ή είναι τυχαίο;
    Λοιπόν η πολυθρόνα φαίνεται τέλεια και άκρως αναπαυτική, αλλά αυτό που λάτρεψα είναι το ψυγείο φυσικά! Είναι κι εμένα τ΄αγαπημένα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα, όχι καλέ, που το είδες????
      Γειά σου Λιτσάκι. Ήμουν σίγουρη ότι θα σου αρέσει το ψυγείο γιατί έχεις υπέροχο γούστο διακόσμησης και όχι μόνο!!!

      Διαγραφή
  46. Ο τοίχος του γραφείου μου είναι βαμμένος πορτοκαλί. Είναι δυνατόν να μη ενθουσιαστώ με τα hi5 σου?

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσπαααααααααααααααααα μου γειά σου, πάρτα όλα δικά σου!!!!!
      Ε όχι! Πορτοκαλί τοίχο??? Μίλησες στην ψυχή μου! Έλα να ενώσουμε τα πορτοκαλί μας:)

      Διαγραφή
  47. τι ωραίο χαρούμενο χρωματιστό σπίτι Δήμητρα!!!!Ελεύθερη όταν ήμαν,έτσι περίπου το είχα-))
    Οσο για τα ασιδέρωτα,χώσ'τα μέσα στη ντουλάπα,χιχ

    πολλά φιλιά και☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆¸.•*¨*★☆☾
    (¯`´♥(¯`´♥.¸________ღ☆ღ_________ ¸.♥´´¯)♥´´¯)
    ☆ ▓▒░ ☆ ♥ ΚΑΛΟ ♥ ~ ♥ΜΗΝΑ♥ ☆ ░▒▓ ☆
    (_¸.♥(_¸.♥´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ☆ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´♥.¸_)♥.¸_)
    ☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆¸.•*¨*★☆☾

    ________________.O.___________.*.*
    ________________.OO.___________.*.*
    ________________.OOO.____________.O. * . * .
    ________________.OOOO.______-.OOO. * . *
    ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *
    _______________.OOOOOOOOOOO. * . * .
    __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * .
    _____.OOOOOOOO0000000OOOO. * . * .
    __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * .
    _______________.OOOOOOOOOOO. * . * .
    ________________.OOOOO._-.OOOO. * . * .
    ________________.OOOO.______-.OOO. * . * .
    ________________.OOO.____________.O. * . * .
    ________________.OO.__________
    ________________.O.______
    _______________+880
    _______________++88
    _______________++88
    ________________+880
    ________________+888
    ________________++880
    ________________++888_____+++88
    ________________++8888__+++8880++88
    ________________+++8888+++8880++8888
    _________________++888++8888+++888888++8888
    _________________++88++8888++8888888++888888
    _________________++++++888888888888888888_+88
    __________________++++++88888888888888888_+8
    __________________++++++++000888888888888+88
    ___________________+++++++000088888888888_88
    ____________________+++++++00088888888888
    _____________________+++++++088888888888
    _____________________+++++++088888888888
    ______________________+++++++8888888888
    ______________________+++++++0088888888
    ______________________++++++0088888888
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xa xa xa, τα έχωνα Christa στην ντουλάπα αλλά μετά δεν έκλειναν οι ντουλάπες! Αναγκάστικα να τα εξοντώσω με συνοπτικές διαδικασίες (βλέπε τσαπατσουλοσιδέρωμα!).

      Διαγραφή
  48. Γεια σου Δημητρούλα!!!!!!!!
    Ποσο μου άρεσαν τα χρωματιστά έπιπλα!!! Το ψυγείο και ο πάγκος είναι πολύ του γούστου μου, τα ζήλεψα!!!! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί ρίχνουμε κλεφτές ματιές η μια στην καθημερινότητα της άλλης!!!
    Ξέρω, καθυστερημένα άφησα το σχόλιό μου, διάβασα την ανάρτηση όταν την έκανες αλλά δεν πρόλαβα να πω το κατιτις μου!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα βρε Αθηνούλι μου. Εχεις τόσα να κάνεις, διαβάσματα, κούκλες, φάρμες, ατρόμητους ήρωες, σε καταλαβαίνω απόλυτα! χα χα χα Δεν χρειάζεται να μου γράφεις. Ξέρω οτι περνάς:)
      Έχεις απόλυτο δίκιο. Μαθαίνουμε πολλά η μια για την άλλη από αυτό το τέλειο παιχνιδάκι!!!! Όταν παντρευτείς, διάλεξε τι θες να στο κάνω δώρο (μαζί με τις άλλες bloggers αν πας για ψυγείο!!! χα χα χα).

      Διαγραφή
  49. Καταλάβαμε απόλυτα τι χρώματα σου αρέσουν!!!!!Το πράσινο και το μπλε ε;χιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)