- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Λίγο κρασί, λίγο Ακρόπολη και οι bloggers μου.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λίγο κρασί, λίγο Ακρόπολη και οι bloggers μου.

Μα γινόταν να μην γράψω εγώ, η πολυλογού της παρέας για τη Β12?
(B12 από την ατάκα της Μαρούς σε σχόλιο στης Ασπασίας......"η Σύνοδος των 12". Όχι όμως G12 αλλά B12, από τις 12 παρευρισκόμενες Bloggers).

Μια εβδομάδα πριν, τέτοια ώρα ήμασταν στη B12.  Σήμερα κοριτσάκια μου έχουμε επέτειο real γνωριμίας!!! Χρόνια μας πολλά πολλά λοιπόν, αληθινά και γλυκά.

via
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στις φίλες που ήταν να έρθουν  αλλά για σημαντικούς λόγους η καθεμία, δεν τα καταφεραν καθώς και για όσες βρίσκονται μακριά και δεν μπορούσαν.    Η Θεανώ, η  Μάχη, η Βάνα, η Έλενα και η Ελεάννα λοιπόν, ακόμα σφουγγαρίζουν τα δάκρυά τους που έχασαν αυτή την μαγική συνάντηση.  Μην κλαίτε κορίτσια όμως, όπως ήδη καταλάβατε από ΟOOOOOOΛΕΣ μας τις αναρτήσεις, θα το επαναλάβουμε!!!!  Για τις υπόλοιπες φίλες που μένουν μακριά και ξέρω ότι πολύ θα ήθελαν να είναι μαζί μας, το μόνο που έχω να πω είναι να στείλω γράμμα στον Υπουργό Μεταφορών και Εποικοινωνιών, να σας χορηγήσει τα εισιτήρια και να κανονίσουμε Πανελλήνια συνάντηση ξανά!!!!

Η ημέρα είχε καθοριστεί για Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013. Είχα τρελό άγχος.
  • Θα αλληλόσυμπαθηθούμε (που 'σαι Μπαμπινιώτη να με καμαρώσεις)?
  • Πώς θα είναι οι κοπέλες εμφανισιακά (εκτός της Γιάννας και Γιωργίας που ήδη γνώριζα)?  
  • Θα έχει καλό καιρό ή θα έχει καταιγίδα και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει?
  • Θα καταφέρω να πάω ή θα αρρωστήσει κανά παιδί, εγώ ή ο μπαμπάς-baby sitter?
  • Τι θα φορέσω? Πώς θα φτιάξω τα μαλλιά μου?
  • Πώς θα φτιάξω την άτιμη την κονκάρδα εγώ η ακαμάτρα χωρίς εκτυπωτή?
  • Θα πάω με αυτοκίνητο ή μετρό?
Κάποια ερωτήματα μπόρεσα να τα απαντήσω και να τα λύσω (ρούχα, μαλλιά, κονκάρδα και αυτοκίνητο), για τα υπόλοιπα έπρεπε να αφεθώ στη μοίρα!

ΤΡΙΧΑ
Την Τρίτη λοιπόν στις 5/2 είχα κανονίσει κούρεμα (τα άτιμα τα κοντά μαλλιά θέλουν συνέχεια συντήρηση και τα δικά μου ήταν σε αφάνα κατάσταση. Μα γινόταν να πάω σαν το Γιοκαρίνη στη συνάντηση???).  Λέω στην κομμώτρια: "Χριστίνα, θέλω να με κάνεις κούκλα, έχω ένα πολύ σημαντικό ραντεβού την Κυριακή".  Πετάγεται η κόρη μου η τσούπρα που είχα πάρει μαζί και της λέει "Θα συναντηθεί με τις φίλες της bloggers και μας έχει πρήξει εδώ και ένα μήνα! Κάν'την όμορφη να τελειώνουμε!". Κατάλαβες??? Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, κρυφό δεν μπορείς να κρατήσεις!


ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Πάει το μαλλί λοιπόν.  Τι θα φορούσα? Τζην? Κολάν? Ίσια παπούτσια? Αθλητικά? Μποτάκια? Για τακούνια ούτε λόγος! Μπορεί και να έσπαγα κανά πόδι στο Θησείο σαν κότα έτσι ατσούμπαλα που περπατάω.  Τα ρούχα τα άφησα για τελευταία στιγμή, να με κρίνει η επιτροπή των 3 (Στράτος, Αναστασία, Παναγιώτης).  Επέλεξα απλά, καθημερινά για να αισθάνομαι άνετα.

ΚΟΝΚΑΡΔΑ
Είχα μια κονκάρδα διαφανή οπότε λύθηκε το ένα μέρος του σχεδίου. Έπρεπε να σχεδιάσω και το εσωτερικό και φυσικά να το εκτυπώσω.  Τελευταία στιγμή έφτιαξα κάτι τράτζικ, το έστειλα με @ στον ξαδελφούλη μας που μένει κοντά, το τύπωσε και μου το έφερε μες τη βροχή και το κρύο
(εδώ υπερβάλλω λιγουλάκι για να δώσω έμφαση στο γεγονός).   Τελικά δεν χρησιμοποιήσα κονκάρδα, τσάμπα όλη η φασαρία!

ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Είχα κανονίσει να πάω με τη Γιωργία μιας και μέναμε ας πούμε κοντά. Στην πορεία των ημερών, μας προέκυψε και η Μαρία που θα ερχόταν με τη Θεανώ που τελικά δεν τα κατάφερε και για να μην την αφήσουμε μόνη και μας την κλέψει κανένας, συναντηθήκαμε όλες στο Μετρό Μοναστηράκι για να ανηφορίσουμε παρεάκι.  Μιλάω και με την φιλεναδίτσα μου τη Γιάννα και έρχεται και εκείνη μαζί στο Μοναστηράκι και έτσι τα 4/12 του πάγου είχαν ήδη σπάσει.

Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, λες και θα πήγαινα σε ρομαντικό πρώτο ραντεβού. Κόντευε να βγει από τη θέση της. Είχαμε αγκαλιαστεί οι τέσερις μας καθώς πλησιάζαμε. Είχαμε αγκαλιαστεί και λόγω κρύου αλλά για να πάρουμε δύναμη η μια από την άλλη:)

Φτάσαμε λοιπόν........

Μπαίνοντας μέσα, όχι μόνο έσπασε ο πάγος, αλλά έλιωσε σε χιλιάδες κυβικά νερού!  Γίναμε όλες μια μεγάλη παρέα, χωρίς πηγαδάκια (αυτά τα ξέρετε ήδη, μην σας κουράσω και εγώ). 

Κάποιες κοπέλες που είχαν ήδη φώτο στο προφίλ τους ή σε κάποιες αναρτήσεις, τις κατάλαβα αμέσως (Ασπασία, Βέρα, Σίνα, Callie, Κατερίνα, Μαρία ).  Με τη Μαρώ έπαθα πλάκα γιατί την είχα φανταστεί εντελώς μα εντελώς διαφορετική όπως και με τη Μαρία.  Τη Γιάννα την ήξερα ήδη σχεδόν 15 χρόνια και την Γιωργία την είχα γνωρίσει λίγους μήνες πριν. Τη Σοφία και το υπέροχο blog της δεν τα γνώριζα οπότε δεν είχα πλάσει καμία εικόνα.

Αρχίσαμε την πολυλογία και τις καταθέσεις ψυχής. Μιλήσαμε για τα προσωπικά μας, τα επαγγελματικά μας, τους στόχους μας.  Μιλήσαμε και για άλλα, άσχετα, όπως αυτά που θα έλεγαν 12 καρδιακές φίλες αν είχαν βγει για καφεδάκι. Είπα καφεδάκι, εγώ πήρα κρασάκι και η Γιωργία ποτάκι και εν συνεχεία η Ασπασία και η Βέρα μας ακολούθησαν. Οι υπόλοιπες έμειναν στον καφέ/σοκολάτα.  Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε πιό "άγρια" συνάντηση όμως για να λυθούν οι γλώσσες ακόμα περισσότερο! Τ'ακούτε κορίτσια???


Ούτε κονκάρδες φορέσαμε, που οι μισές δηλαδή δεν είχαν φτιάξει. Αξίζει να σημειωθεί για τα πρακτικά, ότι η Βέρα, η Γιάννα και η Callie, έφτιαξαν κονκάρδες-υπερπαραγωγή που άξιζαν βραβείο.

Λίγο κρασί, λίγο Ακρόπολη και οι bloggers μου!


Με σειρά καθίζησης (!) από αριστερά προς τα δεξιά.

Β1. Η Κατερίνα του Positive Thinking Female Code, μια κουκλίτσα, νομίζω η μικρότερη της παρέας, που παρόλο που ήταν αρρωστούλα ήρθε να μας γνωρίσει και να μας θαμπώσει από την ομορφιά, την ηρεμία και την αισιοδοξία της. Ναι, το blog της είναι γεμάτο αισιοδοξία και όμορφους συλλογισμούς που μπορούν να σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Γι'αυτό και η πρωτιά στην κατηγορία Books-Poetry-Culture στο διαγωνισμό Greek blogs by Women της ανήκει δικαιωματικά. Διαβάστε και τη συνέντευξη που έδωσε εκεί. Είναι πάντα χαμογελαστή και με μια καλή κουβέντα για όλους.  Παρόλο που δεν γνώριζε σχεδόν καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες, τόλμησε να έρθει και να ενταχθεί σε μία μαμαδοπαρέα και να μην είναι σαν τη μύγα μες το γάλα:)

Β2. Η Μαρία του ParentslandGR, μια υπέργλυκια χαμογελαστή αγορομανούλα Μαθηματικός (που δεν της φαίνεται το λειτούργημά της γιατί τους Μαθηματικούς τους έχουμε στο μυαλό μας ολίγον απόμακρους και χλιαρούς ανθρώπους). Ε, η Μαρία πρέπει να είναι η πιό γλυκιά που υπάρχει! Άσε που ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα για να έρθει στην παρέα μας. Άργησε λιγάκι λόγω απόστασης και δεν μπορέσαμε να πούμε πολλά.  Μίλησαν όμως τα μάτια. Όταν χαμογελούσε, έλαμπε το πρόσωπό της. Στο blog της θα δείτε πόσο όμορφα χειροποίητα δωράκια φτιάχνει γι'αυτούς που αγαπά, όμορφες οικογενειακές στιγμές και φυσικά χρήσιμες συμβουλές μαθηματικών για τα τέκνα μας!

Β3. Η Μαρώ. Αχ η καλλιτεχνική Μαρώ του Marron blog που με τούτα και με κείνα που διάβαζα, τα τόσο σοφά εμπνευσμένα λόγια της, την ποίηση, την σκέψη της, το δεύτερο πρόγραμμα που αρέσει και στις δυό μας (και στην πεθερούλα μου), είχα στο μυαλό μου μια κυρία 50+!!!!! Έρχεται η κυρία σου λοιπόν, μια φρέσκια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά.  Έμεινα στήλη άλατος!  Αν είσαι καινούριος αναγνώστης της, θα κολλήσεις από τις μαγικές λέξεις που βγαίνουν αβίαστα στα γραπτά της. Αν είσαι παλιός, καθε φορά που διαβάζεις καινούρια της ανάρτηση δεν γίνεται να μην σκεφτείς "Κέντησε πάλι τον λόγο η Μαρώ". Απλά υπέροχη.

Β4. Η Σίνα του Είμαι Παιδί.  Μια υπέροχα γλυκιά μανούλα-blogger με καρδιά Λιονταριού όπως πολύ εύστοχα σχολίασε η Γιωργία. Μια μανούλα τριών παιδιών (η μεγάλη κόρη ετών 17!) που παρόλη την γεμάτη καθημερινότητά της (εμείς με δύο τρέχουμε...σκέψουμε με τρία), βρίσκει πάντα χρόνο να μοιράζεται μαζί μας χιλιάδες έξυπνες, πρωτότυπες, γουστόζικες ιδέες και DIY αλλά και δικές της σκέψεις πολλές φορές. Είναι μια καθημερινή μας πλέον συνήθεια και αν δεν την επισκεφθούμε 1-2 φορές την ημέρα, δεν θα βγάλουμε άνετα τη νύχτα!  Η Σίνα την Κυριακή, μας καθήλωσε με την ιστορία της και το ξεκίνημά της στο χώρο της μπλογκόσφαιρας με το πρώτο της  blog Ατρησία Οισοφάγου όπου μέσα από αυτό μας μιλάει για τον βενιαμίν της οικογενείας, το γιό της Νικόλα και την πάθησή του.  Μια τεράστια περιπέτεια με αίσιο, ευτυχώς τέλος.  Το μπλογκ αυτό υπάρχει ακόμα για να βοηθάει γονείς παιδιών με την ίδια πάθηση να παλέψουν ευκολότερα και οι ίδιοι και να μην συναντήσουν τις ίδιες δυσκολίες και δυστοκίες που συνάντησε η ίδια. Με την άδειά της γράφω σήμερα γι'αυτό. Αν το επισκεφθείτε θα καταλάβετε γιατί την αποκαλέσαμε Λιονταρίνα στην ψυχή.  Πάρτε παράδειγμα λοιπόν ότι με τόλμη, δύναμη και ελπίδα μπορείς να καταφέρεις το αδύνατο!

Β5. Η Μαρία του Μεγαλώνω Μεγαλώνεις Μεγαλώνει που μεγαλώνει γερά παιδιά απο κούνια (σαν τη διαφήμιση του νουνού), τον Βαγγέλη και την Αθηνά! Το Μαράκι μας, η ήρεμη δύναμη, μια μινιατούρα που δεν φαίνεται πόσο χιούμορ έχει όταν την δεις, γιατί σου βγάζει κάτι σοβαρό.  Άμα ανοίξει όμως το στόμα της δεν γίνεται να μην γελάσεις και να μην την συμπαθήσεις. Στο blog της θα γελάσεις σίγουρα, θα χαρείς με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές της, αλλά και θα κλάψεις όταν την πιάνει το σοβαρό της. 

Β6. Η Βέρα του Owl mommy! Είναι η Βέρα, η Βερούλα, το Βεράκι μας!!!! Η φοβερή coordinator που κατάφερε να μαζώξει 12 γυναίκες στην ώρα τους, στο σωστό σημείο, τη σωστή μέρα!  Mission impossible δηλαδή, όχι όμως για μία Δίδυμο ορεξάτη, φρέσκια και λαμπερή! Μια φατσούλα γελαστή με σγουρό μαλλί και κόκκινο κραγιόν ασορτί με τη ζακέτα. Σα να πετάχτηκε από την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.  Μια φατσούλα που δεν γίνεται σου λέω να μην θες να αγκαλιάσεις, να γίνεις φίλη της και φυσικά να μην λατρέψεις! Η Βέρα μία από τις παλιές bloggers, που μας έφερε κοντά και χάριν αυτής έχει ξεκινήσει αυτή η υπέροχη μπλογκοπαρέα. Στο blog της θα δεις κάθε φορά τις κουκουβάγιες να φοράνε άλλα ρούχα, να στολίζονται για σχολείο, για ύπνο, για ταξίδι, για φαί, κλπ  Η κορούλα της η Αθηνούλα, την έχει κάνει μια μαμά-κουκουβάγια, εξού και το όνομα του blog της που σίγουρα θα αγαπήσεις.

Β7. Η Σοφία του ShareYourLikes.  Μία Σοφία που δεν γνώριζα την ύπαρξή της πριν την συνάντηση και ούτε που ξέραμε πως θα έρθει. Ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Μία Σοφία με φοβερή ιστορία. Μια ακόμα ιστορία που μας καθήλωσε. Την  ιστορία της δημιουργίας του blog της μπορείτε να διαβάσετε στο post "Ο ήλιος βγαίνει πάντα".  Διαβάστε την και θα εμπνευστείτε.  Μια χαμογελαστή, δημιουργική και μες την γλύκα κοπέλα, με ένα υπέροχο blog, με φρέσκιες ιδέες για παιδιά, για μαμάδες, για οικογένεις, diy, γλυκά εδέσματα, διακόσμηση, χειροτεχνίες, δώρα και πολλά πολλά άλλα γουστόζικα που αν έχεις 1% στυλ δεν γίνεται να μην λατρέψεις! Το ShareYourLikes είναι πλέον από τα αγαπημένα μου!  Άσε που είμαστε και real γειτονάκια, γυρίσαμε μαζί και κανονίσαμε να περνάω να με κερνάει 2 κουταλιες γλύκα, 1 ποτήρι έμπνευση κ 2 κουπες αισιοδοξια!

Β8. Η Γιάννα μου του Blogolicious Editoriolista. H φιλία μας μετράει σχεδόν 15 χρόνια. Μια φοβερά ταλαντούχα, καλόκαρδη και γαλήνια κοπέλα που πάσχισα πολύ να παντρέψω (θύμα μου και αυτή) αλλά τελικά γλύτωσε και τον βρήκε μόνη της τον έρωτα!!!! Με τη Γιάννα παρόλο που είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, έχουμε καταφέρει να ισσοροπήσουμε σε μια δυνατή και γλυκιά φιλία που έζησε τους γάμους μας, την κοινή μας εργασία αλλά και ανεργία, μαγικές διακοπές στο εξοχικό της, παρεξηγήσεις, συμφιλιώσεις αλλά πάνω από όλα κατανόηση, αλήθεια, σεβασμό, αγάπη.  Να ξέρετε ότι εκείνη ήταν η αιτία που ξεκίνησα το blogging.  Για το ταλέντο της σας μίλησα ήδη. Το blog της μες την μόδα, τις τάσεις αυτής και όχι μόνο! Ετοιμάζει τώρα κάτι καινούριο.... μπείτε γρήγορα να δείτε και να ψηφίσετε!!!!

Β9. Η Δήμητρα του For my Friends....μια χαζοχαρούμενη που όλο μιλάει αλλά εκείνη τη μέρα μουγγάθηκε και άφησε τις υπόλοιπες να μιλήσουν και αυτές λιγουλάκι:)

Β10. H Ασπασία του My Lovable Baby. Κυρίες και Κύριοι ιδού μία εκ των αδυναμιών μου. Έχω ξαναγράψει για την e-φιλία μας αλλά δεν γίνεται να μην μιλήσω και εδώ. Το τι λέμε στα e-mails που ανταλάσσουμε και τα δολοφονικά σχόλια που αφήνουμε η μια στην άλλη στα διάφορα ίχνη στη μπλογκόσφαιρα, δεν περιγράφεται. Εκτιμώ το χιούμορ της, το λόγο της, την οργάνωση και την τελειομανεία που την διακατέχει. Εκτός από αυτά όμως είναι και συναισθηματική, ευαίσθητη, δίκαιη, κουκλάρα, και σχεδόν δυό μέτρα(παρά κάτι)! Το blog της είναι κομψό, φρέσκο και στυλάτο.  Εκτός από τους σούπερ-ντούπερ διαγωνισμούς που διοργανώνει κάθε φορά και χρειάζεται να έχεις PhD για να λύσεις τους γρίφους (είναι και παιχνιδιάρα η άτιμη) και φυσικά FB (μπλιάξ), είναι και ένα γλυκό ημερολόγιο αποτύπωσης των εμπειριών, σκέψεων και στιγμών της ζωής της μαζί με την μικρή νεραϊδούλα της, την Δάειρα που την έχει κάνει τοσο ευτυχισμένη ώστε θέλει να διπλασιάσει και τριπλασιάσει την ευτυχία αυτή!!! Νομίζω θα καλωσορίσουμε μωρά το 2013!
 

Β11. Η Callie, η μία εκ των δύο Ανθομέλι sisters! Η άλλη είναι η Cathy. Ε λοιπόν ότι και να λέμε για τις αδελφούλες αυτές είναι λίγο. Θα μιλήσω και για τις δύο γιατί ξέρω ότι είναι το ίδιο μελιστάλαχτες, καλοσυνάτες, δημιουργικές, αυθεντικές, χρυσοχέρες και χαμογελαστές. Δεν είναι τυχαία η πρωτιά τους φέτος στα Greek blogs by Women στην κατηγορία Παιδί και Οικογένεια. Το δίδυμο συνώνυμο της επιτυχίας! Δεν γίνεται να είσαι γυναίκα-νοικοκυρά-μαμά και να μην βρεις χιλιάδες ιδέες και συνταγές που να μην πετύχουν από το blog τους! Εγώ πάντως έχω ανέβει πολλά επίπεδα νοικοκυροσύνης και οι Αφές Ανθομέλι είναι μία από τις αιτίες! Μελομακάρονα, κανελόνια, μπισκότα, cupcakes, κλπ είναι λίγα απο αυτά που έχω επιχειρήσει με εξαίρετα αποτελέσματα!!!!  Η Callie όπως ήρθε σαν χείμαρρος στη συνάντηση την Κυριακή και μας απογείωσε, έτσι χειμαρρώδης ήρθε την επόμενη ημέρα από το μαγαζί όπου εργάζομαι, μαζί με την πανέμορφη κόρη της να με καλημερίσουν!!!! Πώς γίνεται να μην κυλήσει η μέρα μου υπέροχα και να μην την βάλω στην καρδιά μου για πάντα?

Β12. Η Γιωργία του 4 seasons. Τελευταία λόγω θέσης καθίζησης αλλά από τις πρώτες στην καρδιά μου. Η Γιωργία ήταν για πολλές κοπέλες η έκπληξη της βραδιάς (όχι για μένα που την είχα ήδη γνωρίσει). Μέσα από τα γραπτά της που δεν γίνεται να μην σε συγκινήσουν, συγκλονίσουν, δακρύσουν, είχαν όλες φανταστεί μια κοπέλα εσωστρεφή, λιγομίλητη, μαυροφορεμένη ίσως, σαν άλλο κοριτσάκι με τα σπίρτα:)  Έλα όμως που η Γιωργία είναι μια ζωντανή, χαμογελαστή, πανέμορφη κοπέλα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.  Εκτός από το blog της 4 seasons, έχει δημιουργήσει και το Έχε Το Νου Σου Στο Παιδί που βοηθάει οικογένειες που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βρεφικά είδη, κλπ.  Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις κάνοντας κάτι απλό, προσφέροντας ρούχα, παπούτσια και βρεφικά είδη που δεν χρησιμοποιείς πιά ή αγοράζοντας συσκευασμένα είδη (μακαρόνια, όσπρια, γάλατα, απορρυπαντικά, κλπ).

Αυτές ήταν οι Β12 υπέροχες, ξεχωριστές και λαμπερές bloggers!

Δεν προσπάθησε καμία κοπέλα από όσες έγραψαν σχετικές αναρτήσεις να μεταφέρει ένα ψεύτικο κλίμα όπως στις τηλεοπτικές εκπομπές όπου όλοι φιλιούνται και αγκαλιάζονται. Η ανάμνηση όλων ήταν 4,5 υπέροχες ώρες, χωρίς κόμπλεξ, ανταγωνισμούς, κακίες αλλά μόνο με αλληλεγγύη, σεβασμό και ειλικρίνεια.

via


Σαν άλλος Humphrey Bogart στην αξέχαστη Casablanca, φεύγω λέγοντας:



Εις το επανιδείν κορίτσια (παλιές αλλά και καινούριες που θα προστεθούν στην παρέα).

87 σχόλια:

  1. Είσαι απίστευτη!!! Πώς τα καταφέρνεις στις αναρτήσεις σου να με κάνεις να χαλογελάω, να γελάω και να συγκινούμαι ταυτόχρονα...μπορείς να μου πεις; Η ανάρτησή σου όλα τα λεφτά! Τα είπες όλα. Δεν άφησες και τίποτα :)

    Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Δημητρούλα για την υπέροχη παράγραφο που έγραψες για εμένα. Ο λόγος σου στάζει μέλι. Έχεις πάντα μία καλή κουβέντα (για να είμαι ακριβής, πολλές καλές κουβέντες) να πεις για όλον το κόσμο! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Ξεχειλίζεις καλοσύνη και θετική ενέργεια (τα έχουμε ξαναπεί αυτά). Θα τα ξαναπούμε από κοντά, for sure!

    Φιλιά xxx
    Ασπασία

    P.S. Η κόρη σου είναι απίθανη. Χαχαχα! Πολύ γέλασα με την ατάκα της :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. * χαλογελάω -> χαζογελάω

    (η τελειομανία που λέγαμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάνω που μου έδωσες τροφή να σε κοροϊδεύω, ήρθες ευθύς αμέσως να αυτο-διορθωθείς:)
      Για αυτούς που εκτιμώ και αγαπώ ναι, θα πω πολλές καλές κουβέντες. Μη με βαλεις όμως να γράψω πράγματα που δεν νιώθω και που δεν βγαίνουν μέσα από την καρδιά μου. Όλες οι Β12 έχετε μια ξεχωριστή θέση μέσα της και τα λόγια είναι πέρα για πέρα αυθεντικά.
      Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα:)
      (Aπορώ γιατί απορούσες που η κόρη σου σε παρομοίασε με τη Lara Croft!)

      Διαγραφή
  3. Άντε πάλι!!! Ήταν να μην ξεκινήσεις να γράφεις εσύ. Αφού νόμισα ότι η google θα κάνει η διάλειμμα για διαφημίσεις και ποπ κορν!!! χαχαχαχα:)))
    Αμ δεν άφησες και τίποτα, μόνο πόσες φορές πήγαμε τουαλέτα δεν έγραψες!!!
    Τώρα εξηγείται γιατί δεν πολυ-μίλαγες στην συνάντηση. Κατέγραφες ε???
    Λοιπόν. Θα πω για άλλη μια φορά ότι είσαι απίστευτα αληθινή, γι΄αυτό σε συμπαθούμε όλοι (και όχι συμπαθηθούμε!!!!χαχαχα). Ομολογώ ότι μπήκα 2-3 φορές τις προηγούμενες μέρες για να δω αν έφτιαξες ανάρτηση, την περίμενα...:))
    Με έκανες να χαμογελάω για το υπόλοιπο της βραδιάς. Πολλά φιλάκια.
    Η λιονταρίνα σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκλαψα από τα γέλια με τον χαρακτηρισμό σου Σίνα-Λιονταρίνα!
      Όπως ήδη σου έγραψα ήδη στο @, μου θύμισε υπογραφή ερωμένης στον παντρεμένο της σύντροφο! Όχι φυσικά ότι ξέρω πως υπογράφουν οι ερωμένες....ότι ξέρω από ταινίες κορίτσιαααααα! Μη βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε μοιχαλίδα! Τον αγαπώ τον άντρα μου, κορώνα εις την κεφαλήν μου!!!!

      Διαγραφή
  4. Άργησες αλλά το έκανες το θαύμα σου!!!!Είσαι φοβερή πραγματικά.. Όπως το είπε η Ασπασία, μας έκανες ταυτόχρονα να γελάμε και να συγκινούμαστε!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Είχα άγχος πριν έρθω αλλά εσείς με "αγκαλιάσατε" αμέσως και όχι δεν ένιωσα σαν την μύγα μες το γάλα!χαχαχα
    Πόσο πετυχημένο το Β12;; Περιμένω σύντομα καφεδάκι-βολτούλα ξέρεις εσύ!!
    Πολλά πολλά φιλάκια αγαπημένη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μικρούλα της παρέας! Πουτέ οι μύγες μες το γάλα Κατερίνααααα! Σκέτο γάλα. (Που 'σαι Παναγιώτα πιτσιρίκα να γελάσουμε παρέα!!!)
      Όλες είχαμε άγχος, εσύ ακόμα περισσότερο μιας και δεν ήξερες τις περισσότερες. Μια positive thinking όμως δεν πτοείται! Μπράβο σου που τα κατάφερες και το πάλεψες, παρόλες τις όποιες δυσκολίες είχες να αντιμετώπισεις εκείνη την ημέρα.
      Φιλάκια γλυκούλα μου και ελπίζω να τo καταφέρουμε το καφεδάκι-βολτούλα:)

      Διαγραφή
  5. Κι εκεί που διάβαζα την ανάρτηση, τσουπ άφησες εσύ σχόλιο στη δική μου!
    Αχ ρε Δημητρούλα, έγραψες πάλι! Μου άρεσε που όλες σας προσεγγίσατε με διαφορετική ματιά τη συνάντηση! Λάτρεψα στη δική σου το ότι αναφέρθηκες σε κάθε μια ξεχωριστά! Πόσο όμορφα παρουσίασες τις μπλογκοφιλενάδες μας! :P
    Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να έρθω στην επόμενη... Ή μήπως να ανηφορίσετε εσείς προς τα εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγάλα πνεύματα Αθηνούλα μου:)
      Άργησα να γράψω τόσες μέρες γιατί ήθελα ένα 7ωρο να τελειώσω την ανάρτηση, με ενδιάμεσα διαλείμματα φυσικά για να φροντίσω οικογένεια.
      Να ανηφορίσουμε εμείς δύσκολο το βλέπω, να κατηφορίσεις εσύ στην πλάτη της Λεγεώνας των Υπερηρώων σου....πιο εύκολο!!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Θα τους αγγαρέχω λοιπόν να με πετάξουν μέχρι εκεί! :) It's a date!

      Διαγραφή
  6. όλα τα συναισθήματα μέσα σε μία ανάρτηση!!!Και γέλιο,και τα πάντα!!!Μπράβο Δήμητρα-)))
    πολλά φιλιά-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Christa καλλιτέχνιδα! Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βολτούλα και χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση.
      Φιλάκια και από εμένα.

      Διαγραφή
  7. Τι βαθμό είχες στην Έκθεση είπαμε..?

    χαχαχα

    Φοβερή περιγραφή και χαίρομαι που περάσατε τέλεια!!

    Είναι όμορφες αυτές οι συναντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως πολυλογού, είχα καλό βαθμό:)
      Εσύ τα έμαθες από πρώτο χέρι ατιμούλη!!!
      Άντε να κανονίσετε και εσείς οι άντρες bloggers συνάντηση! Όλα από εμας τις γυναίκες τα περιμένετε πιά:)
      (πάντως ο άντρας μου με ρώταγε απ'έξω απ'έξω "θα έχει και άντρες στη συνάντηση?")

      Διαγραφή
  8. Δημητρούλα μου εσύ!
    Με έκανες να ζηλέψω ξανά!!!!!!!
    Θα ήθελα να είμαι εκεί!
    Καλά το πιστεύεις ότι όταν πρωτοείδα τη φωτό χωρίς συστάσεις κατάλαβα ποια ήσουν;
    Κορίτσι να είσαι πάντα έτσι χαμογελαστό και .... περιγραφικό!
    Ζωγράφισες!

    Φιλάκια τσούπα μου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την φοβερή μου Αριστέα!!!
      Ναι, το διάβασα σε κάποιο σχόλιο που το έγραψες και ειλικρινά χάρηκα πολύ και απόρησα βεβαίως βεβαίως που με "τσίμπησες".
      Φιλάκια σου στέλνω και εσένα αισιόδοξη και συναισθηματική μου φιλενάδα!!!

      Διαγραφή
  9. Και μου έκανε πολύ εντύπωση που τόσες μέρες, δεν είχες γράψει τίποτα! Α ρε Δήμητρα, ανυπομονώ να σε ξαναδώ, όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην μείνεις με την εικόνα της "σοβαρής κυρίας" που σχημάτισες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είπα να κρατήσω χαρακτήρα !!!!! Οσο για το καρδιοχτύπι, κι εγώ έτσι ένιωθα ! Λες και ήμουν 15 χρονών και πήγαινα σε πρώτο ραντεβού! Η κόρη σου, απίστευτη! Τα ξεφουρνίζει όλα κι αυτή και αφήνει το κοινό της άφωνο, την φαντάζομαι σε λίγα χρόνια θα είναι μια πιο εξελιγμένη έκδοση της μαμάς της !!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Β12 !!!!!!!!!!!!!! Πολύ εμπνευσμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα βρε Μαράκι μου, δεν είπα "σοβαρή κυρία", είπα σκέτο "σοβαρή". Ο συνδυασμός τους σκοτώνει είναι η αλήθεια και σε παραπέμπει σε Δημοτική υπάλληλο, ιδιαιτέρα Δημάρχου με γιαλάκια, γαλλικά και πιάνο (μη βαράτε οι γαλλομαθείς που φοράτε γυαλιά, παίζετε πιάνο και δουλεύετε στο Δήμο).
      Εσύ είσαι απο μέσα αστεία και απ'έξω λατρεία!!!!
      Η κόρη μου μεγαλώνει και τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ! Άστα Μαράκι, εσύ έχεις 9χρονο και ξέρεις!!!

      Διαγραφή
  11. Πωπω υπερπαραγωγή!!!!Αυτα είναι! Δήμητρα παιδί μου εγώ επιμένω πως ήσουν απουσιολόγος από μέσα σου, όπως κι εγώ! Χαχα!
    I think this is the beginning of 12 beautiful friendships!
    Φιλιά σας και πάλι! Οπου σας είδα σας θάμαξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μου!!! Όπως σου είπα ήδη και στο blog σου, χάριν της συνάντησης αυτής σε γνώρισα γιατί το όνομά σου "έπεσε" στο τραπέζι από 2-3 φίλες που σε εκτιμούν:) Με τα καλύτερα πάντα λόγια μίλησαν! Αυτό μας έλειπε κιόλας.
      Απουσιολόγος δεν ημουν, όχι γιατί συνήθως οι απουσιολόγοι ήταν καθωσπρέπει και εγώ ήμουν λιγουλάκι αλάνι.
      Φτύσε μας μη μας ματιάσεις:)

      Διαγραφή
    2. Ευτυχως γιατι θα ειχα παρει απουσια λογω καθυστερησης!

      Διαγραφή
    3. Χα χα χα! Και απουσιολόγος να ήμουν, θα έκανα τα στραβά μάτια Μαρία γιατί είχες σοβαρούς λόγους καθυστέρησης!!!

      Διαγραφή
  12. Ωω!
    Φιλί στην κόρη από εμένα:) λατρεία σαν τη μαμά της θα γίνει! Πόσο είναι αν επιτρέπεται;
    Εύχομαι να υπάρξει και επόμενη φορά σύντομα:))

    υγ:μου αρέσει πολύ το κολαν που φοράς!!

    Φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κόρη κλείνει τα 7 σε ένα μήνα η άτιμη!
      Το κολάν είναι H&M και το πήρα μόνο 7 ευρώ! Το συγκεκριμένο είναι εγκυμοσύνης και το πήρα σε τιμή προσφοράς πριν ένα μήνα περίπου. Το τσίμπησα χωρίς να είμαι έγκυος...μην αρχίσουν οι άλλες οι σουσουράδες τα σχόλια. Υπάρχει όμως πλέον και στην κανονική συλλογή γιατί το ξαναείδα με κανονική τιμή νομίζω 19 ευρώ.
      Φιλάκια πολλά παριζιάνα μας γλυκιά.

      Διαγραφή
  13. Εντάξει!! Σαν να ήμουν εκεί!! Σαν να σας γνώρισα όλες απο κοντά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι καλή που είναι η τεχνολογία καμιά φορα?
      Σου μετέφερα το κλίμα όσο καλύτερα μπορούσα:)

      Διαγραφή
  14. Πολύ γλυκά και τρυφερά το παρουσίασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!καταπληκτικό Post!!!μπραβο κοριτσια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημητρούλα μου γλυκιά μου λειψες πολύ! Πόσο όμορφη ανάρτηση, περιγραφική όπως πάντα! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ξέρεις τι νιώθω για σενα μην τα ξαναλέμε ε; Μια σφιχτή αγκαλιά σου στέλνω, φιλιά πολλά πολλά. Τελευταία και καλύτερη ανάρτηση της συνάντησης μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα την αγκαλίτσα σου και πάω για ένα γλυκό ύπνο τώρα:)
      Δεν ξέρω αν ειναι τελευταία της συνάντησης γιατί έχουμε και το Μαράκι από parentslandGR.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος18/2/13

    Δήμητρα είσαι απολαυστικότατη! και θεά! :D
    Αναρωτιόμουν αν θα έγραφες!!! Σε σύστησαν ως πολυλογού κ 1 βδομάδα άφαντη! λεω κάτι δεν πάει καλά εδώ :P
    Γειτονάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια! Ένιωσα τόσο όμορφα μαζί σας και σκεφτόμουν όταν με άφησες σπίτι ότι μιλούσαμε λες και γνωριζόμασταν από παλιά και είχαμε πολλά να πούμε η μία στην άλλη. Μαγικό; <3 Πολλά φιλάκια
    Υ.Γ. Αααα!!! Το B12 το λάτρεψα λέμε! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου το Σοφάκι το καλό.
      Αρχικά είχα πει να μην γράψω, λέω θα γράψουν τα άλλα κορίτσια που είναι πιό παλιές και πιό καλές σε αυτά. Στην πορεία όμως δεν κρατιόμουν! Ξεσηκώθηκα να αποτυπώσω και τη δική μου οπτική.
      Μαγική όντως η ημέρα, η συνάντηση και η φίλια που γεννήθηκε:)

      Διαγραφή
  18. Να'μαι κι εγώ!!! Βρε Δήμητρα τι καλά λόγια είπες για όλες μας! Και τι όμορφα που τα έγραψες, συγκινητικά και χαμογελαστά! Άξιζε να περιμένουμε την ανάρτηση σου τελικά..έκανες τη διαφορά φίλη μου!
    Το Β12 φανταστικό! Σαν ποτό.. τι Β52 και βλακείες; Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποτό σκέφτηκες και εσύ βρε άτιμη??? Και εγώ η σουρτούκω το ποτό σκεφτόμουν όταν το έγραφα!!! χα χα χα
      Μου άρεσε πολύ το "συγκινητικά και χαμογελαστά", όπως ακριβώς ήθελα να βγει η ανάρτηση:)

      Διαγραφή
  19. Ε!απίστευτο! Η ενέργεια σου ρέει στο σύμπαν και μου τηλεφώνησες πριν καλά καλά τελειώσω το post! Θες να μου ανεβάσεις τον πυρετό από τη συγκίνηση? Θες να κλαίω για ώρες? Τι να πω? Όλος ο κόσμος βλέπει και λέει τα ίδια καλά πράγμτα για σένα γιατί και εσύ βρίσκεις και λες πάντα το καλό για τους άλλους! ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Κ ΑΚΡΩΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε δεμένες βρε παιδί μου!!! Δεμένες για πάντα!!!
      Εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα φιλεναδίτσα μου...
      Η καθεμιά μας είναι μοναδική γι'αυτό και είναι τόσο μοναδικός ο κόσμος της μπλογκόσφαιρας, έχει τόσο πολλά να μας χαρίσει και είναι όλα καλά!!!

      Διαγραφή
  20. αχ βρε Δημητρα εισαι απολαυστικη!!!περιμενα πως κ πως την περιγραφη σου!!στο μυαλο μου σε φανταζομουν διαφορετικη,αλλα έχεις πολυ τυπο!!!μαθαμε και πολλα για τα αλλα κοριτσια.το μονο που με ανησχυχει ειναι οι αγριες διαθεσεις σου για την 2η συναντηση που θελω να ερθω!!!χαχα
    για την κορη δεν εχω λογια!!σε εδωσε κανονικοτατα!!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περιμένουμε λοιπόν στη 2η συνάντηση που όπως το βλέπω θα είναι ανοιξιάτικη γιατί δεν κρατιόμαστε για καλοκαιρινή!!!! Λυσσάξαμε όπως κατάλαβες Αλεξάνδρα:)
      Μην ανησυχείς πάντως, δεν θα κάνουμε bunjee jumping ούτε θα πετάξουμε με αεροστάτο!

      Διαγραφή
  21. Αν κι αυτόν τον καιρό δεν επισκέπτομαι τις μπλογκοφίλες όσο θα ήθελα, δε γινόταν να δω ανάρτηση σου και να μην μπω να τη διαβάσω.
    Τι ωραία που περάσατε! Κι έχεις έναν καλό λόγο για όλες.
    Ετσι όπως τα περιγράφεις είναι σα να ήμουν εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δημητρούλα μου!!! Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω κ που σου μετέφερα το κλίμα:)

      Διαγραφή
  22. Αχ φαίνεται πως περάσατε ωραία!!!!!!!!!κ εσύ βέβαια υπέροχη!!!!Στο blog μου τρέχει giveaway αν θες πέρνα καμια βολτίτσα!!!!Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μικρούλα μου! Πέρασα τη βολτίτσα μου, δήλωσα κ τη συμμετοχή μου. Όλα έτοιμα:)

      Διαγραφή
  23. Μπράβο κορίτσια!
    Ένα από τα καλά του blogging είναι και αυτό λοιπόν, μας φέρνει πιο κοντά! Ευελπιστώ σε επόμενη συνάντηση ε;;
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ερμιονάκι μου, στην επόμενη θα είσαι σίγουρα!! Θα έχει μεγαλώσει κ η μπουμπού σου. Μας βλέπω μετά το Πάσχα πάλι να κανονίζουμε.....δεν κρατιόμαστε:)

      Διαγραφή
  24. Μας καθήλωσες πάλι με την πολυλογία σου την οποία πολύ απολαμβάνουμε γλυκιά μου Δήμητρα.

    Ενα ερώτημα έχω ... εγω πως και την έχασα αυτή τη συνάντηση που είμαι σαν τον μαϊντανό .. πάω παντού ??

    Στείλε καλε και εσύ ενα @ να το πάρουμε χαμπάρι.

    Θα σας έφερνα και το κατιτίς μου (χιχιιχ δωροδοκία)

    Πότε είπαμε θα ξανασυναντηθείτε ??

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και τα ειπαμε με email, κρίμα που έχασες την ανάρτηση της συνάντησης γιατί θα ήσουν η μόνη food blogger και θα σε είχαμε στα πούπουλα!! Χα χα χα
      Θα μας έφερνες κ λιχουδιές και θα τρώγαμε κιόλας:)
      Κρατήσου για την επόμενη φορά λοιπόν!

      Διαγραφή
  25. Δημητρούλα μου, έγραψες!!!
    Τι όμορφη ανάρτηση. Πόσο λυπάμαι που εγώ δεν ήμουν εκείιιιιιιιιιιιιι!!!! Την είχα δει την ανάρτηση στης Βέρας, αλλά ήξερα ότι όοοοολος ο Φεβρουάριος ήταν κλεισμένος, αφού για εμάς, είναι γεμάτος γιορτές και γενέθλια. Βέβαια, σίγουρα, η ζυγαριά γέρνει στις γιορτές, εντάξει γιορτή του Αγ. Χαραλάμπους, και τα γενέθλια (της κορούλας μας και του Γιάννη), αλλά πειράζει που στεναχωρέθηκα επειδή ήξερα πως δε θα μπορούσα;
    Προσέξτε την επόμενη μην την κανονίσετε Απρίλη έτσι;
    Τι όμορφα που μας μετέφερες τα συναισθήματά σου, σε ένιωσα. Ακριβώς έτσι ένιωσα κι εγώ όσες φορές συναντήθηκα με διαδικτυακούς φίλους, και πραγματικά, όταν ειδωθήκαμε, ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια!!! Δεν είναι υπέροχο αυτό;
    Χάρηκα πάρα πολύ τις περιγραφές σου, για κάθε μια από τις μπλογκοφίλες. Και ήθελα τόσο πολύ να σας γνώριζα και από κοντά!!! Κάποιες από αυτές, θα τις επισκεφθώ τώρα, δεν τις ήξερα.
    Άντε σε αφήνω, με την ευχή, στην επόμενη να μπορέσω κι εγώ να έρθω. Ζήλεψα λέμεεεεεεε!!!
    φιλιά πολλά Δημητρούλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Ροδούλα μου καλή!!!! Είσαι βρε παιδί μου πηγή δροσιάς!!!
      Είμαι σίγουρη πως αν μπορούσες θα ήσουν εκεί. Να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου κ την κορούλα σου που είχαν την τιμητική τους.
      Την επόμενη φορά είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουμε κ θα μας γνωρίσεις κ θα σε γνωρίσουμε όλες κ θα γίνουμε μια ακόμα μεγαλύτερη κ ομορφότερη παρέα:)

      Διαγραφή
  26. Μπράβο Δήμητρα χαίρομαι πολύ που γνωριστήκατε και που περάσατε όμορφα!Πολύ θα ήθελα και γω να έρθω αλλα δυστυχώς είμαι λιγάκι μακρυά!!!Βέβαια απο την περιγραφή σου ενιωσα σα να ήμουν εκεί!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μας πέφτεις κάπου στη μέση με Θεσσαλονίκη που έχουμε πολλές και υπέροχες μπλογκοφιλενάδες Ελένη!!! (ναι, και στην Κρήτη έχουμε, το ξέρω!).
      Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω πως σας μετέφερα με παρολίγον live ανταπόκριση τα γεγονότα και τα συναισθήματά μου.
      Σου στέλων γλυκά φιλιά χρυσοχέρα μου!!!

      Διαγραφή
  27. είσαι τέλεια, φοβερή!!! έκανες άψογη παρουσίαση, εγώ ξέρω μόνο Σοφία και Κατερίνα!!! θέλω κι εγώ να σε γνωρίσω από κοντά!!!!!! ρε παιδιά ελάτε Ηράκλειο για τη δεύτερη συνάντηση!! θα περάσουμε καταπληκτικά!!! ποιοί καφέδες και σοκολάτες!!!! με ρακές θα γιορτάσουμε!!!! χαχαχ... φιλάκια πολλά!!!! να έχεις μια σούπερ εβδομάδα!! (εντάξει το μενού που μου έγραψες για τις 14, δεν υπάρχει! δεν παίζεσαι η γυναίκα, προσκυνώ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρότασή σου δελεαστική είναι η αλήθεια Ευάκι μου!!! Ρακές αγαπώ με υπέροχη παρέα για συνοδευτικό!!!

      Διαγραφή
  28. Tι ωραία ανάρτηση!Καθόλου,ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα να μην την διαβάσω εώς το τέλος....αν και συνήθως βαριέμαι τις αναρτήσεις με πολύ μπλα μπλα....Μας μετέφερες το κλίμα τόσο παραστατικά που νιώθω λες και ήμουν εκεί!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αναρτήσεις με πολύ μπλα μπλα" είναι το επίθετό μου Γιωργία:) χα χα χα
      Σ'ευχαριστώ για τη βολτούλα και χαίρομαι πολύ που τη διάβασες αβίαστα.

      Διαγραφή
  29. Μπράβο βρε κορίτσια! Όλα ακούγονται καταπληκτικά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν όλα υπέροχα Ελένη. Ελπίζω να τα καταφέρεις και εσύ σε επόμενη συνάντηση. Θα χαρούμε όλες να σε γνωρίσουμε. Είσαι μια ακόμα δημιουργική και εμπνευσμένη μανούλα blogger:)

      Διαγραφή
  30. επιτελους!! επιτελους ολοκληρωθηκε και η 12η αναρτηση μπας και ηρεμησω!! γιατι, οκ βρε κακουργες, το ξεραμε οτι θα περναγατε φινα, το ξεραμε οτι θα ζηλευαμε αλλα να βλεπουμε και το σικουελ της καλοπερασης και μαλιστα Χ12 ειναι το πιο σ/μ πραγμα που μπορουσε να συμβει!!
    Δεν θα ξαναπω οτι ειστε ολες υπεροχες, δεν θα ξαναπω οτι ειστε πολυ ομορφες -η καθεμια με τον τροπο της- αλλα κυριως γηινες και ανθρωπινες, δεν θα ξαναπω οτι δεν το ξαναχανω με τιποτις...γιατι πολυ απλα θα γινω γραφικη!

    περιμενω εναγωνιως την επομενη μαζωξη!

    υ.γ. και βεβαια να πω για την ερωτευμενη-με-την-Ασπασια blogger ότι ειναι το πιο πιπινοπιπινι απο ολες!!!!Ασπασια το νου σου!!!

    σμουτς σε ολες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα μετρησες σωστα θα σε μαλώσω. εγω δεν εγραψα ακόμα!

      Διαγραφή
    2. ουπς! δικιο εχεις! δεν τα μετρησα σωστα.....αντε αντε για χαρη σου να υποστω και το δωδεκατο μαρτυριο

      (εννοια σας βρε εννοια σας, δεν θα κανουμε αλλη μαζωξη, δεν θα παρευρεθω;;; θα παρευρεθω! επι ενα μηνα αναρτησεις θα γραφω...με το σταγονομετρο για να εχει και σασπενς...''θα σας σιαξω εγω''που λεει και μια αδελφη-ψυχη!)

      Διαγραφή
    3. τα δώδεκα μαρτύρια, σαν τα ευαγγέλια ένα πράγμα!! Καλό!

      Διαγραφή
    4. Μάχη μας φοβερή είναι η αλήθεια οτι η απουσία σου ήταν ΑΙΣΘΗΤΟΤΑΤΗ και σε μελετήσαμε να ξεύρεις! Είμαι βέβαια σίγουρη πως ήθελες πολύ να έρθεις και ξέρω ότι σφουγγάριζες τα δάκρυά σου!
      Στο κάναμε και το φαρμάκι πικρό γράφοντας ΟΛΕΣ πλέον για τη συνάντηση οπότε το κατάπιες 12 φορές:) χα χα χα
      Στην επόμενη θα είστε guest star μαζί με τη Θεανώ!!!

      Διαγραφή
  31. απίστευτες καλέ μοναδικές και η ανταποκριτια όλα τα λεφτα
    Καρδούλα μου σου κρατάω ενα βραβειο πέρνα να το παραλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες ε Κατια, χαραμίζομαι. Έπρεπε να γίνω δημοσιογράφος:)
      Βραβειάκι παρέλαβα με τιμή και δόξα και σ'ευχαριστω πολύ πολύ. Η επόμενη ανάρτηση θα είναι αφιερωμένη σε σένα και στις άλλες δύο σούπερ φίλες που μου το χάρισαν!!!

      Διαγραφή
  32. Τι ωραία συνάντηση!!!Αληθινή γιατί όντως δεν έχει κανείς να χωρίσει τίποτα με κανένα!!!Εύχομαι να ξαναβρεθείτε βρε κορίτσια!!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική μου!!! Και βέβαια θα ξαναβρεθούμε, δεν κρατιόμαστε να ξέρεις να την κανονίσουμε τον άλλο μήνα κιόλας...θα μας πούνε και σουρτούκες στο τέλος:)

      Διαγραφή
  33. Ένα θα πω, με είπες σαν τα κρύα τα νερά και μετά έβαλες πιγκουίνους... Τυχαίο; Τόσο κρύα τα νερά;;;
    Πολλά φιλιά, αγαπημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα...κρύα νερά και πιγκουίνοι!!! Πώς το συνδυάσες βρε άτιμη???
      Έγραψες Μαρώ μου:)

      Διαγραφή
  34. Πολύ ωραία συνάντηση!Μακάρι να ήμουν κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ είσαι από τις μακρινές μας φίλες Κική, κρίμα (που είσαι μακριά).
      Ποτέ δεν ξέρεις όμως.... Κάπου κάπως κάποτε ίσως συναντηθούμε:)

      Διαγραφή
  35. Θεά μου με το υπέροχο μαλλί και τέλειο κολάν!!!! Ναι, κι εγώ έψαχνα τι να φορέσω, μην είμαι πολύ στημένη αλλά ούτε και πολύ καθημερινή! χιχι! Τι τρελές που είμαστε... αν σου πω ότι τώρα ελάχιστα θυμάμαι τι φορούσατε!!! Φυσικά να πω ότι εννοείται καταλάβαμε τον λόγο που έμεινες τελευταία... για να κάνεις εντύπωση! ΕΝτάξει το κατάφερες!!! Χίλια ευχαρσιστώ για τα υπέροχα λόγια ειδικά για την μικρή μου!!! Ξέρεις σε αυτή την ζωή ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί! Εμείς συνταγές (κ.α. οικοκυρικά) κι εσύ χαμόγελα σε όλους μας! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά που δεν θα σκεφτόταν καμία τι θα φορέσει! Είμαστε πρώτα από όλα γυναίκες:)
      Τι με ευχαριστείς για τα καλά λόγια για την κόρη σου...αφού η Μελίτα είναι μια μικρή οπτασία! Άσε που στάζει μέλι...σαν το Ανθομέλι!!!!
      Λατρεύω να σας χαρίζω μεγάλα χαμόγελα!!!!
      φιλάκια γλυκιά μου Callie

      Διαγραφή
  36. Μπράβο ρε κορίτσια, αυτά είναι !! Ζηλεύω και σας χαίρομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κατέβεις Ελλαδίτσα, ξέρεις ε? Κανονίζουμε blogo-συνάντηση!!! Έχεις πολλές θαυμάστριες/αναγνώστριες εδώ!!!

      Διαγραφή
  37. Τι έγραψες πάλι!! Θεέ μου τι χείμαρρος! Σε δόσεις τις διαβάζω πάντα τις αναρτήσεις σου! Τι να πρωτοσχολιάσω! Δεν θα σχολιάσω τίποτα! Μου φτάνουν οι δικές σου περιγραφές!!
    Όταν θα ρθω κάτω θα ρθω να σε δω σίγουρα!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σχολιάζεις άλλο Κατερινάκι μου??? Χα χα χα
      Εγώ χείμαρρος ε? Τι να πούμε για την αδελφή σου που μπαίνει στο χώρο και ρέει ενέργεια από παντού!!! Φαντάζομαι εσένα που είσαι η πρώτη μου αδυναμία εκ των δυό σας...ξέρεις από τότε με το Μαμαλάκη:)
      (κινδυνεύει η φιλία μας Κατερίνα τώρα που γνώρισα την αδελφή σου!!!)

      Διαγραφή
  38. καλημέρα Δήμητρα!!!!πολύ μου άρεσε η περιγραφή σου ,μας έβαλες στο κλίμα!!!καλώς σε βρήκα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δεσποινάκι! Καλώς ήρθες στην παρέα μας

      Διαγραφή
  39. Τι τέλεια που τα περάσατε!! Τα έγραψες τόσο όμορφα!! Μου άρεσε που είχες ένα καλό λόγο για όλες τις κοπέλες!!! Όμορφες συναντήσεις πάντα να γίνονται!! Κι αν τύχει.. ελπίζω να παρευρεθώ κι εγώ κάποια φορά!!! Είστε μακριά όμως!! χαχα!
    Καλό απόγευμα να έχεις!! Και να περνάς πολύ πολύ όμορφα!!
    Τα φιλιά μου στην καινούρια παρέα των Β12!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστίνα μου καλή. Σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες. Ναι, η παρέα μας είναι φανταστική και τσαχπίνικη:)
      Κρίμα που εισαι μακριά. Αντε, κανονίστε και εσείς εκεί μια αντίστοιχη συνάντηση!

      Διαγραφή
  40. Δημητρούλα μου!!! Τι όμορφα που τα περιεγραψες... με ολη τη διαδικασια της προετοιμασιας!!! Τοσο αληθινη!!! Πολύ θα ηθελα να ημουν κι εγω εκει... !!!
    Και είσαι και μια κουκλα φιλεναδα μου... Κι ας γραφεις εσυ αυτες τις υπερβολες περι ηλικιας!!! χαχα...
    Η δε κορη σου, θεα!!! Ακομα γελαω με την ατακα της!!! Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου τη Φωτεινούλα. Είδες; Προσπάθησα να μεταφέρω τις προσωπικές μου αναμνήσεις όσο καλύτερα μπορούσα.
      Η κόρη μου η άτιμη έχει μεγαλώσει κ δεν λέω να το καταλάβω. Δεν της ξεφεύγει τίποτα:)

      Διαγραφή
  41. Μετά τη δική σου παρουσίαση αισθάνομαι οτι ήμουν και εγω εκεί:)
    Να κανονίσετε πολλές ακόμα blogοσυναντησεις!!!!!!
    Φιλί:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι όμορφιές είναι αυτές!!! Να μαστε καλά να συναντηθείτε (θουμε) ξανά!!!
    φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Περιττό να σου πω ότι άνοιξα τη φωτογραφία και σας μέτραγα μια-μια για να σας γνωρίσω! Άντε βρε κορίτσια, την επόμενη φορά να είμαστε κι εμείς εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)