- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Ένα βραβείο είναι λίγο τόσο λίγο....δύο βραβεία είναι λίγα τι να πωωωωω, τρία βραβεία όμως?

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ένα βραβείο είναι λίγο τόσο λίγο....δύο βραβεία είναι λίγα τι να πωωωωω, τρία βραβεία όμως?

Λίγο πριν τα βραβεία Όσκαρ κινηματογράφου, έχουμε και τις απονομές βραβείων μεταξυ bloggers.  Μόνο που εδώ δεν έχουμε κριτικές επιτροπές και Χρυσά αγαλματίδια. Απλές εξομολογήσεις και λίγη περιέργεια να μάθουμε κρυφά μυστικά η μιά της άλλης.

Τρεις αγαπημένες φίλες μου χάρισαν ένα βραβείο.
 

Η καινούρια μου σχετικά φίλη αλλά πολύ γλυκιά και ταλαντούχα Φωτεινή του Little Treasures Handmade,
Η τρελούτσικη, αυθόρμητη και καταπληκτική δασκάλα μουσικής, η  Ροδούλα του H Αννούλα στην κατασκήνωση και
Η φοβερή, πολυτάλαντη και πολυπράγμων Κάτια των Marilise2 και Stars and icicles,
με τίμησαν λοιπόν και τις ευχαριστώ πολύ πολύ γιατί κάθε βραβείο είναι δείγμα εκτίμησης.

Πρέπει λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας 11 τυχαία πράγματα για την αφεντιά μου:


1.  Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στο Δημοτικό, ο Δημητρης Α.  Τον αγαπούσα πολύ αλλά εκείνος δεν με ήθελε και με έλεγε υδροκέφαλη επειδή θεωρούσε ότι έχω μεγάλο κεφάλι! Τι βλάκας!  Δεν καταλάβαινε ότι ήταν το μυαλό μου όλο αυτό????

2. Το πρώτο μου φιλί ήταν γύρω στα 16-17 με τον Βαγγέλη που αγαπούσα τότε (πολύ ερωτιάρα γυναίκα βρε παιδί μου ήμουν μέχρι φυσικά να γνωρίσω τον σύζυξ μου!).  Επειδή δεν ήξερα πώς φιλάνε, διάβαζα ότι περιοδικό κυκλοφορούσε τότε (Μανίνα, Κατερίνα, κλπ) αλλά και Άρλεκιν!  Μου έκανε και μαθήματα ο κολλητός μου ο Αντώνης. Όχι πρακτικά, θεωρητικά. Τελικά στην πράξη δεν ήταν και τόσο δύσκολα:)  (Σςςςς μην μας ακούσει ο αντρούλης μου!).

3. Λατρεύω μουσική, δεν ζω χωρίς αυτήν. Θέλω να ακούω παντού και πάντα. Στο σπίτι, στο αμάξι, στη δουλειά.  Στο σπίτι βάζουμε διαπασών τραγούδια που αγαπάμε και ο μπαμπάς χαμηλώνει μουσική.  Στο αμάξι βάζουμε διαπασών τραγούδια που αγαπάμε και ο μπαμπάς χαμηλώνει μουσική. Στη δουλειά βάζω διαπασών τραγούδια που αγαπάω και το boss χαμηλώνει μουσική!!! Μα πουθενά δεν μπορώ να ακούσω δυνατά???????

4. Πεθαίνω για Depeche Mode και μόλις ακούσω το Enjoy the silence ηδονίζομαι! Είχα πάει στη συναυλία τους τον Οκτώβρη του 2001 και είχα κόψει τις φλέβες μου τότε (μεταφορικά μιλάω). Θα ήθελα να τις ξανακόψω και φέτος το Μάιο που ξανάρχονται! Μάχη θα πάμε να τις κόψουμε παρέα ή είμαστε too old to party????

5. Πολλές φορές φεύγω μια χαρά το πρωί για τη δουλειά και φτάνω να εκνευρίζομαι με την καφρίλα των περισσοτέρων Ελλήνων οδηγών που δεν έχουν παιδεία ούτε στην οδήγηση, εκτός όλων των άλλων!  Δεν δίνουν προταιρεότητα, δεν σου λένε ποτέ ευχαριστώ όταν δίνεις εσύ, χαζεύουν με τα κινητά, κλπ κλπ κλπ

6. Τρελλαίνομαι όταν βλέπω νερό να τρέχει άσκοπα!  Μου το έχει κολλήσει ο μπαμπάς μου από μικρή που ήμουν και τώρα το μεταφέρω στα παιδιά μου.  Όταν βλέπω νοικοκυρές στις γειτονιές που βγάζουν το λάστιχο και χαλάνε άσκοπα κυβικά νερού για να πλύνουν  τα πεζοδρόμια και τους δρόμους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, μπορεί να μου σηκωθεί η τρίχα και φυσικά να τσακωθώ κάτι που έχω κάνει ουκ ολίγες φορές.

7. Ο άντρας μου δεν είναι πολύ ρομαντικός αλλά πρακτικός θα έλεγα και ορθολογιστής.  Πέρυσι όμως μου έφερε ένα δώρο που συνδυάζει ρομαντισμό με πρακτικότητα....ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια με καρδούλες και σήματα αγάπης.  Είναι τα αγαπημένα μου!  Τα φοράω και....τον πατάω:)



8. Μπορώ να τρέφομαι με παγωτό χειμώνα-καλοκαίρι! Το αγαπώ, είμαι εθισμένη σε βαθμό βλακείας. Αν ξέρω ότι υπάρχει παγωτό στο ψυγείο, μπορεί να μην φάω φαγητό όλη μέρα αλλά 1 κιλό παγωτό! Οταν ήμασταν μικρές με την αδελφή μου και το μπαμπά μου (άλλους παγωτολάτρεις) φεύγαμε 12 τη νύχτα να πάμε σε ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά που έφτιαχνε μαστιχωτό παγωτό και τρώγαμε οι τρεις μας 3 κιλά παγωτό!

9. Μέχρι πριν περίπου 7-8 χρόνια δεν ήξερα ούτε αβγό να βράζω σωστά! Το ήθελαν μελάτο, το έκανα σφιχτό και τούμπαλιν! Τώρα ούσα blogger, όχι μόνο αβγό.....σου φτιάχνω και γιουβαρλάκια και ογκρατέν και banoffee και τάρτα ντομάτας! Αμ πως!

10. Δεν βλέπω ειδήσεις και τηλεόραση γενικότερα.  Αγαπώ τις καλές ταινίες και τις εξαιρετικές σειρές. Για κινηματογράφο δεν το συζητώ! Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, τον λατρεύω.  Πριν κάνουμε παιδιά, νοικιάζαμε με το Στράτο 1-2 κύκλους ολόκληρων σειρών και βλέπαμε επί ώρες!! Είχαμε κολλήσει με το Sex & the City, Prison Break, Bones, 24, κλπ  Τώρα βάζουμε ένα dvd και αν το τελειώσουμε σε 2-3 δόσεις ζήτημα είναι:)

11.  Είμαι πρωινός τύπος και ξυπνάω πάντα με καλή διάθεση. Χαμογελώ στους περαστικούς, στους άλλους γονείς όταν πάμε σχολείο, στις δασκάλες, στο σούπερ μάρκετ, στο βενζινάδικο, στο συνεργείο καθαρισμού της πολυκατοικίας, κλπ  Πολλές φορές τους φαίνεται παράξενο που είμαι πάντα χαμογελαστή αλλά και εμένα μου φαίνεται παράξενο να μην χαμογελάνε όταν τους χαμογελώ!  Στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε?


ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ....ΧΜ
Έχω πολλές μπλογκφιλενάδες που θαυμάζω και παρακολουθώ. Το βραβείο αυτό έχει πάρει σβάρνα τη μπλογκογειτονιά και το έχουν πάρει όλες!  Ήθελα να βρω αγαπημένες φίλες λοιπόν που δεν το πήραν (ακόμα) αλλά τις έχω μέσα στην καρδιά και στον blogger μου. Αυτές είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Στην καλοσυνάτη και υπερταλαντούχα Αναστασία του Έξυπνες Ιδέες που δημιουργεί αριστουργήματα για τα πιτσιρίκια μας. Περάστε και μια βόλτα από το μαγαζάκι της στο etsy να ψωνίσετε το κατιτίς σας. Είναι γουστόζικα, σε πολυ καλές τιμές και τέλεια για δωράκια. Θα τα λατρέψετε.

Στην αξιαγάπητη και πάντα αισιόδοξη Αριστέα του Η ζωή είναι ωραία που διαβάζω κάθε μέρα και εκτιμώ όλο και περισσότερο.  Είναι τόσο ευαίσθητη από τηνμιά αλλά έχει τόση πλάκα από την άλλη και αν θέλετε να το πιστέψετε δεν τρώει ζάχαρη! Μα κόβεται η ζάχαρη????
 
Στην όμορφη και αξιόλογη Δήμητρα του Beauty and the Mist που βρεθήκαμε να έχουμε κοινούς γνωστούς! Μα πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά! Έχει και η Δημητρούλα μαγαζάκι στο esty με προσωπικές της δημιουργίες. Αξίζει να τις θαυμάσετε και να βάλετε στο μάτι για αγορές. Εγώ έχω ήδη βρει τι θα πάρω!

Στη Γιωργία του Keywoman με τις φοβερές και πρωτότυπες δημιουργίες και την πανέμορφη τετράποδη κόρη Maya!  Όσες ειδικά έχετε σκύλο τρέξτε να δείτε τι έχει φτιάξει. Θα υποκλιθείτε σας λέω στο ταλέντο της!

Στην υπερταλαντούχα κρητικοπούλα Εύη του Beloved Ideas άλλη μια δημιουργική φιλενάδα με ταλέντο και φυσικά μαγαζάκι στο etsy που αν δείτε τι φτιάχνει θα κολλήσετε οι fashion lovers! Έχω σταμπάρει διάφορα και ετοιμάζω παραγγελία!

Στη γλυκιά Θεανώ του Theano a m@mmy on line που θεωρώ πλέον φίλη μου κι ας μην την έχω γνωρίσει ακόμα προσωπικά.  Είναι μία από τις εξαιρετικές bloggers με ανεξάντλητες ιδέες και καλή ψυχή.

Στην Κική του Χαρούμενες φατσούλες στο Νηπιαγωγείο.  Μια φανταστική και ορεξάτη Νηπιαγωγό που κάθε εργασία με τους μαθητές της είναι χάρμα οφθαλμών.

Στην καλλιτεχνική και φρέσκια φιλενάδα μου Μαρώ, του marron που κεντάει με το πληκτρολόγιο κάθε φορά.  Δεν ξέρω αν κεντάει και στην πραγματικότητα γιατί είναι πολυτάλαντη!  Το γεγονός είναι όμως ότι έχει ένα μεγάλο εγκέφαλο και σίγουρα μια τεράστια καρδιά.

Στη μοναδική Σίνα του Είμαι Παιδί που εκτιμώ απεριόριστα και συμπαθώ ιδιαιτέρως. Από τότε που γνωριστήκαμε ήρθαμε ακόμα πιό κοντά. Την θαυμάζω για τη δύναμή της και την ανεξάντλητη υπομονή της. Εννοείται φυσικά για τις ιδέες της και τα χρυσοχεράκια της!!!

Στη Σοφία τη γελαστή από τη γελαστή κλωστή με τα υπέροχα υφασμάτινα κομψοτεχνήματα σε άπειρα σχήματα, σχέδια και χρώματα! Απ' ότι είδα έχει μεγάλη συλλογή βραβείων αλλά αυτό δεν το έχει! χε χε χε. 

Στη γλυκιά Σταυρούλα του Everyday happy home που από το Ντουμπάι και τις καμήλες του, έφυγε και είναι τώρα στην κρύα αλλά γραφική Νορβηγία και σε λίγους μήνες θα την καλωσορίσουμε στην Ελλαδίτσα μας. 

Επειδή δεν θέλω να τις κουράσω και μέχρι να το πάρουν, δεν θα έχουν που να το δώσουν γιατί θα το έχει πάρει όλη η μπλογκογειτονιά, ο μόνος μου όρος είναι να μας πουν 11 τυχαία πράγματα για τον εαυτό τους. Αν θέλουν να το χαρίσουν, να το δώσουν σε όσες θέλουν.

Φιλάκια πολλά σε όλα τα φιλαράκια μου. Φεύγω με κομματάρα για να σας ανεβάσω για το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο που έρχεται!!!!!


64 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ !!!!!!!!!
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική μου καλή! Πως γίνεται να μην περνάω βόλτα από σένα που κάθε φορά με ξετρελαίνεις με τα μικρά σου θαύματα;
      Να είσαι καλά. Το αξίζεις το βραβείο σου!!!

      Διαγραφή
  2. Το παίρνω και φεύγω???
    Δήμητρα μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για το βραβείο. Να είσαι πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη (κι ας μη το καταλαβαίνουν οι άλλοι) Οι άλλοι έχουν το πρόβλημα, όχι εσύ. Γέλασα πολύ με αυτό που έγραψες για τον πρώτο σου έρωτα....ακόμα γελάω δηλαδή, γράφω και γελάω!!! Γενικά μου φτιάχνεις πολύ την διάθεση όταν σε διαβάζω. Σε φιλώ και ευχαριστώ και πάλι. Η λιονταρίνα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να στο κάνω πακετάκι για το δρόμο;;; Χα χα χα βρε Σίνα! Εσύ να δεις πως με κάνεις και γελάω:)))))
      Σ'ευχαριστώ που μου το λες γιατί πολλές φορές αισθάνομαι ηλίθια που εγώ είμαι αισιόδοξη μέσα στη γενική μαυρίλα και το τι θα μου σούρνουν δεν θέλω να το σκέφτομαι!
      Όσο για το υδροκέφαλη, αστα, το είχα κόμπλεξ μέχρι μεγάλη!!!!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και που με σκέφτηκες και για τα καλά σου λόγια!
    Μου άρεσαν πολύ όσο διάβασα για σένα.
    Κι εγώ έχω μανία με τη μουσική και τρελαίνομαι να τραγουδάω στο μπάνιο!
    Θα σου στείλω και μέηλ, από μέρες θέλω.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου τη συνονοματούλα την όμορφη!!!!
      Αααααα και εγώ τραγουδάω στο μπάνιο προς μεγάλη απογοήτευση των γειτόνων μου:) η φαμίλια μου λατρεύει τη φωνή μου! Μπορεί να κάνει κι αλλιώς;;;; Χε χε χε

      Διαγραφή
  4. Α ρε blog-o-λάρα! 3 απανωτά αθεόφοβη? Μα εσύ αξιζεις όοολα τα βραβεία του κόσμου! Συγχαρητήρια χαρισματική φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, μην τρελλαθούμε εντελώς κιόλας. Είμαι ακόμα μια απλή, ταπεινή και προσγειωμένη blogger:))))))
      Γειά σου φίλη μου αγαπημένη!!!

      Διαγραφή
  5. Δεν το πιστεύω ότι είσαι φαν Depeche Mode!!Έχω μεγάλη τρέλα!! Μετά το 2001 ξαναήρθαν,το 2005 νομίζω ήταν και τότε τους είδα-άκουσα πρώτη φορά!Και την προηγούμενη που φάγαμε ήττα όταν αρρώστησε ο καλός μας Dave και μας το είπαν όταν είμασταν εκεί και περιμέναμε!!Εννοείται θα πάω τον Μάϊο..Κανόνισε και πάρε άδεια από τα καθήκοντά σου θα περάσουμε τέλεια!!
    Γέλασα τόσο πολύ που ξεκίνησες με τον πρώτο σου έρωτα και το πρώτο φιλί..Νόμιζα πως θα πάει έτσι και στις υπόλοιπες για τους παλιούς σου έρωτες χαχαχα!!
    Καληνύχτα αγαπημένη μουυυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελες ε;;; Ήθελες να μάθεις για τους παλιούς μου έρωτες;;; Είπαμε ο αντρούλης μου ειναι ανοιχτόμυαλος αλλά μετά από τέτοια ανάρτηση θα άλλαζε την κλειδαριά:))))
      Άσε γιατί με έχεις ξεσηκώσει για Depeche!!! Ήδη άρχισα τις γλύκες στο σύζυξ για να σκάσει φράγκα και babysitting! Ευτυχώς δεν μου χαλάει χατήρι!!!

      Διαγραφή
  6. Ωραίες οι αποκαλύψεις σου Δήμητρα!Γέλασα πολύ.Είσαι καταπληκτική!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική! Μόνο που μου λες ότι περνάς καλά όταν έρχεσαι εδώ, ξέρεις πόσο χαίρομαι;;

      Διαγραφή
  7. Να χαρείς το βραβείο..Ωραία τα 11 στοιχεί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δελφινάκι!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.

      Διαγραφή
  8. Για την καρκιάν και την αγκάλην σου, μα το θεό όλα χαλάλιν σου....
    Να σου απαντήσω με ένα τραγουδάκι...
    Σ'ευχαριστώ!!!
    Πάω να στρωθώ... Πολύ καλή σου μέρα, γλυκειά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφο τραγουδάκι Μαρώ μου! Σ'ευχαριστώ πολύ!! Πάντα βρίσκεις ένα μοναδικό τρόπο να μας γράψεις ή να απαντήσεις στα σχόλια, καλά σε λέω εγώ υπέροχη!!!

      Διαγραφή
  9. Μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου, Δημητρούλα!!
    Καλά, για το 11, το φανταζόμουν!!! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος!

    Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθησα να βρω αστεία τυχαία πράγματα να μοιραστώ μαζί σας για να γελάσουμε λιγάκι. Είπαμε, σε τούτο δω το μπλογκ θέλουμε να γελάμε λιγουλάκι.
      Φιλάκια Αναστασάκι μου καλό!!!

      Διαγραφή
  10. Λοιπόν αυτό με το νερό το είχα κι εγώ μέχρι πρότινος που άκουσα πως έχουμε μεγάλα αποθέματα στην Ελλάδα και αν κρίνω από τις βροχές....θα έχουμε για πολύ ακόμα...

    Απορώ με τις αντοχές σου βρε κορίτσι μου...όχι μόνο έψαξες να βρεις ποιες bloggers δεν το έχουμε αλλά έγραψες και τόσο όμορφα λόγια για την καθεμια από΄μας!!!Σε ευχαριστούμε και χίλια μπράβο σου!

    Σε ευχαριστούμε κκαι για τις αλήθειες που μοιράστηκες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι έριξε πολύ βρόχή φέτος Γιωργία μου αλλά η σπατάλη, δεν παύει να είναι σπατάλη:)
      Έψαχνα να βρω ποιές δεν το είχατε πάρει και όσο ετοιμάζα την ανάρτηση που μου πήρε 3-4 ώρες (με διακοπές), σας το έδωσαν και άλλες!! χα χα χα Χαμός με το βραβείο αυτό:)
      Σιγά τις αλήθειες που μοιράστηκα. Ήθελα να βρω αστεία πράγματα για να μας φτιάξει η διάθεση. Εδώ γελάμε λέμε!!!

      Διαγραφή
  11. Ήρθε και η Αριστέα που δεν τρώει ζάχαρη (Και καθόλου γλυκά)! αχαχαχαα! Και που γελάει με τη Δημητρούλα με το μεγάλο ....μυαλό!!!!!!!! Τι ατάκα ήταν αυτή;;;; Με πέθανες! Καλά όλες σου οι απαντήσεις ήταν όνειρο! Κι ενώ πρόσφατα μου δόθηκε το ίδιο βραβείο από τη γλυκύτατη Funkey Monkey κι απέφυγα το σκόπελο κάνοντας μία δημοσίευση ( που μάλλον εσύ έχασες !) που σας παρέπεμπα σε παλιές εξομολογήσεις μου ( http://princess-airis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html ) αυτή τη φορά παίρνοντας θάρρος από σένα θα παίξω αποκαλύπτοντας ιστορίες από το παρελθόν!
    Μέχρι το τέλος της ημέρας θα με ξεμπροστιάσω για άλλη μία φορά!

    Ολόψυχα σε ευχαριστώ για την αγάπη σου! Με συγκινείς ...Δημητρούλα μου! ♥
    Α και στα πιο πολλά που είπες πάνω ...μοιάζουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://princess-airis.blogspot.gr/2013/02/1111.html

      Χωρίς άλλα λόγια! ♥

      Διαγραφή
    2. Έχασα την ανάρτησή σου γλυκούλα μου γιατί συνέπεσε με την ΜΕΓΑΛΗ blogoσυνάντηση των B12 στις 10/2 και εκείνες τις μέρες είχαμε γίνει αχταρμάς στη μπλογκόσφαιρα οι φιλενάδες! χα χα χα
      Δεν τη γλύτωσες όμως ε Αριστέα μου??? Ξεμπροστάστηκες και μάθαμε πάλι τόσο όμορφα πραγματάκια για σένα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  12. συγχαρητηρια για το βραβειο!!!οτι εισαι τρελοκομειο το ειχα καταλαβει χαχαχα!!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησες αλλά με κατάλαβες Αλεξάνδρα μου!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  13. Πωπώ..αποκαλύψεις! Τι φιλιά, παγωτά, μουσικές, γέλια..χαμός έγινε!
    Είχα πάει κι εγώ στους DM το 2001! Κι ούτε εγώ μπορώ χωρίς μουσική!!! Και τρελαίνομαι για παγωτό, τρώω κιλό άνετα! Με λίγα λόγια.. τι θέλουμε; ζαχαροπλαστείο με ωραίο παγωτό που να παίζει δυνατά μουσική! Μα τόσα πολλά ζητάμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι βρε Βέρα, ένα τέτοιο στέκι θέλουμε! Α, να έχει και παιδότοπο αν γίνεται για να είμαστε με τα βλαστάρια μας που αγαπάνε επίσης παγωτό και μουσική:)
      Depeche λες να κλείσουμε ένα πουλμανάκι αν μαζευτούμε πολλές???

      Διαγραφή
  14. Χαχαχα! Γέλασα πάλι φοβερή φιλεναδίτσα! Τι υπέροχη ανάρτηση! Και ειδικά με το No1. Χαχαχα :)
    Για τα 5 & 6 συμφωνώ και επαυξάνω!
    Για το 11, keep smiling και "write them all on your (nice red romantic) shoes" (χαχαχα, άσχετο, άτοπο, αλλά πάρε την ελληνική μετάφραση)

    Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των αποκαλύψεων στην μπλογκογειτονιά μας. Τι συναντήσεις...τι βραβεία που απαιτούν αποκαλύψεις...το τι έχουμε μάθει αυτές τις μέρες η μία για την άλλη, όλες μας μεταξύ μας, δε λέγεται...

    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα δεν το είχα σκεφτεί αυτό...red romantic shoes!!! Θα το υιοθετήσω Ασπασάκι μου!!! Μήπως τα κάνω και τραγούδι δεν ξέρω!
      Με αποκορύφωμα τη Β12 φυσικά, όντως ο Φεβρουάριος ήταν και είναι αποκαλυπτικός μήνας:)

      Διαγραφή
  15. Εγω αυτο το παθαινω με τη σοκολατα.
    Μπορει να φαω και 5 σοκολατες την ημερα-σοβαρα!
    Αλλα δε σου φαινεται ουτε εσενα,ουτε εμενα οποτε συνεχιζουμε ακαθεκτες:)
    Κι εγω χαμογελω παντου και πολλοι απορουν!
    Οικονομια κανω παντου:στο νερο,στο φως,στην τσεπη μου...
    φιλια πολλα ομορφη Δημητρα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς με τη σοκολάτα δεν το έχω γιατί νομίζω θα ήμουν διπλάσια! Μου φτάνει με το παγωτό. Όχι, δεν μου φαίνεται κιόλας!!! Το καλοκαίρι με μαγιό βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα αλλά δεν με νοιάζει, θέλω να ζω τη ζωή μου και να μην στερούμαι τις απολαύσεις αυτής!!! Οικονομιά στα υλικά αγαθά, γιατί στα υπόλοιπα είμαστε πλούσιοι!!!
      Γειά σου Παριζιάνα μου!

      Διαγραφή
  16. Δημητρουλα!!!!
    Πόσο χαίρομαι για τα βραβειάκια σου γιατί σου αξίζουν!!
    Είσαι πολύ θετικός,αισιόδοξος και χαρούμενος άνθρωπος !!!
    Και πόσο μου αρέσει που είμαι στη παρέα σου,γιατί είσαι μοναδική στο να μας φτιάχνεις τη διάθεση!!
    Μακάρι όλη σου η ζωή να ειναι γεμάτη ευτυχία!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά:):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη mystickland!!! Ήθελα πολύ να σου χαρίσω και σένα ένα βραβείο και την πάτησα γιατί νόμιζα ότι δεν θα σου άρεσε. Δεν ξέρω γιατί το σκέφτηκα έτσι....λυπήθηκα πολύ!!!! Χάρηκα όμως που στο έδωσε η Αλεξάνδρα και μοιράστηκες μαζί μας τόσα πολλά!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια σου!!! Αυτό που μπορώ να κάνω σε αυτό το blog, είναι όντως να προσπαθώ να σας φτιάχνω τη διάθεση. Δεν είμαι καλή σε κάτι άλλο:)

      Διαγραφή
  17. Παιδί ανένταχτο και ατίθασο, αγαπημένο όμως! :)))

    ...κι όλα από άλφα!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την, καλώς μου την!!!! Αχ Ζαμπία μου είχα προβληματιστεί που θα δώσω το βραβείο! Σας θαυμάζω εσάς τις food bloggers και είστε μια κατηγορία από μόνες σας! Το επόμενό μου βραβείο θα αφιερωθεί εξολοκλήρου σε σας!!!

      Διαγραφή
  18. Κοριτσάρα μου καταρχήν να σου πω ότι με συγκίνησες με τα ωραία λόγια που είπες για μένα... σ'ευχαριστώ πολύ φιλενάδα μου!!! Την απόλαυσα κι αυτή την ανάρτηση όσο δεν πάει... αχ ερωτιάρα Δήμητρα, ο Δημητράκης έχανε που δεν σε ήθελε, να το ξέρεις!!!
    Τα παπούτσια που σου χάρισε ο αντρούλης σου υπέροχα!!! Λοιπόν, αν κανονίσετε με τη Μάχη για Depeche Mode, θα μπαστακωθώ κι εγώ, ελπίζω να μη σας πειράζει :P
    Φιλάκια πολλά και να συνεχίσεις να χαμογελάς :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπα και τίποτα βρε Φωτεινή, δεν σε ξέρω όντως πολύ καιρό αλλά οι "εντάξει" άνθρωποι φαίνονται και δεν μπορώ να μην τους εκτιμώ!
      Άσε τον Δημητράκη τον πέτυχα πριν 1-2 χρόνια και είχε γίνει ένας χοντρούλης με καραφλίτσα! Εκείνη την ώρα εκτίμησα το μεγάλο μου κεφάλι:)
      Για Depeche είπαμε, πουλμανάκι και Μαλακάσα!! Μαζευτήκαμε πολλές! χα χα χα

      Διαγραφή
  19. Δημητρούλα, μου αρέσεις. Μου αρέσει και το χιούμορ σου.
    Χίλια ευχαριστώ, εντολή εξετελέσθη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σοφία μου αποκαλυπτική!! Που πήρες το βραβείο και σάρωσες στις αποκαλύψεις! Πολύ σε χάρηκα, πολύ!!!!

      Διαγραφή
  20. Τι να πω πια για σενα; Δεν θα πω τίποτα. Ο αντρούλης σου όμως τι γλυκός και με γούστο! Φτιάξε ένα μεγάλο ράφι στο σαλόνι να βάλεις τα βραβεία σου, είναι τόσα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τον καλούλη μου??? Όταν θέλει, κάνει κάτι κινήσεις που με συγκινούν. Αλλά τον Θοδωράκο σου δεν τον φτάνει στον ρομαντισμό:) Θα του δώσουμε και εκείνου ένα βραβείο, τι λες???
      Δεν έχω ράφι μεγάλο! χα χα χα

      Διαγραφή
  21. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή και καλή συνέχεια!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σπυριδουλα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

      Διαγραφή
  22. Συγχαρητήρια για το βραβείο κοριτσάκι!!
    Πολύ μου άρεσαν όσα διάβασα για σένα! 6, 8 και 10 απόλυτη ταύτιση!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ερμιόνη μου γλυκιά με τις συνταγές σου τις απίθανες! Αχ αυτά τα μπισκότα σου με τα 3 υλικά! Τα έχω φτιάξει 3 φορές από την πρώτη μέρα που τα δημοσίευσες!
      Σου χρωστάω και εσένα βραβειάρα για όλες τις καταπληκτικές αναρτήσεις που μας ξεσηκώνουν!!!! Είσαι φοβερή!!!

      Διαγραφή
  23. Δήμητρα συγχαρητήρια για το βραβειάκι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μουυυυυυυυυυυυυ! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
      Και εσύ βραβειάρα πρέπει να πάρεις για τις τόσες συνταγές σου που έχω φτιάξει και τα τόσα κιλά που έχω πάρει!!! Σε περιμένω το Μάη στην Ελλαδίτσα μας!!!

      Διαγραφή
  24. Δημητρούλα μου, την απόλαυσα την εξομολόγησή σου. Χαχαχαχαααα ώστε έτσι ε; μαθήματα φιλιού χαχαχααχα; και ώστε έτσι ε; Όλοι χαμηλώνουν τη μουσική; Και δεν έρχεσαι σπίτι μου, που ακούω τέρμα; Και ώστε πατάς τον καημένο τον Σωτήρη με τα μποτάκια; χαχαχααα
    Είσαι απίστευτη, μου αρέσεις πολύ!!
    Όσο για το χαμόγελο, έτσι είμαι κι εγώ, και δεν μπορώ καθόλου τους μουτζούφλες. Μίζεροι άνθρωποι. Η γιαγιά μου λέει, η καλημέρα είναι του Θεού.
    Σου αξίζει και σου παρααξίζει το βραβείο Δήμητρά μου, γι' αυτό το πήρες εις τριπλούν. Να το χαίρεσαι!!!
    Πολλά φιλιά!!!
    Να έχεις μια πολύ όμορφη και χαμογελαστή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα, Στράτος, όχι Σωτήρης. Μην τα μπερδέψουμε και τον φωνάξω και με άλλο όνομα, θα κοιμηθώ στον καναπέ!!!
      Ήμουν σίγουρη ότι και εσύ ακούς δυνατά μουσική! Ο Γιάννης σου αντέχει?
      Μια καλημέρα είναι αυτή, ας την λέμε κι ας πέφτει χάμω που λέει και το άσμα:)
      Καλή εβδομάδα και σε σένα Ροδουλίτα μουυυυυυ και σ'ευχαριστώ για το βραβειάκι που μου έδωσες!!

      Διαγραφή
  25. Too old εισαι εσυ κυρια μου που με περνας και εναν ολοκληρο χρονο!!!! τωρα για το αν θα παμε ειναι αλλο θεμα! γιατι αν κανονισουμε να παμε εσυ+εγω+η βερα+η positive thinking Κατερινα και καταφερουμε οντως να παμε και αρχισουμε να μιλαμε εεεε σιγουρα θα μας βαρεθουν και θα μας βαρεσουν οι γυρω-γυρω που δεν θα τους αφηνουμε να απολαυσουν!!

    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα χαααααααααααααα
      Α βρε Μάχη με τα ωραία σου!!! Λες να μας διώξουν από συναυλία λόγω φλυαρίας??? Αν γίνει και αυτό πάει, οι DM δεν θα ξαναπατήσουν στο Ελλάντα!

      Διαγραφή
  26. Δημητρούλα μου!!!!! Πολύ διαφορετικά τα 11 σου!!!! σε υπερευχαριστώ για την απονομή!!! :) Τα μποτάκια σου όλα τα λεφτά!!! Καλά οι σχολικοί σου έρωτες δεν υπάρχουν!!!! χε χε.. depeche αγαπώ!!!! Μάιο έρχονται??? Θέλω να ρθω Αθήνα!!!! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε Ευάκι, κλείσε εισιτήριο και σε περιμένουμε με το πουλμανάκι!!! Ναι, Μάιο!!!
      Τα μποτάκια είναι τα αγαπημένα μου!!!
      Σε συμπαθώ πολύ και εκτιμώ ιδιαιτέρως για τον υπέροχο χαρακτήρα σου. Τόσο καιρό που επικοινωνούμε, έχω καταλάβει τι ατομάρα είσαι!!!

      Διαγραφή
    2. Love you & θενκ γιου Δημητρούλα μου!!! :) Αμοιβαία τα αισθήματα!! :)

      Διαγραφή
  27. Δημητρούλα μου καλημέρα!!!!Συγχαρητήρια για το βραβειάκι!Χαίρομαι που σε γνωρίζω καλύτερα!Η εξομολόγησή σου ήταν απολαυστική!!!
    Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου γλυκούλα μου Ελενίτσα!!! Άλλη μια foodie μου που αξίζει βραβειάρα για τις συνταγές της!!!
      Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ. Καλή εβδομαδούλα σου εύχομαι και σένα, λαχταριστή και λαμπερή!

      Διαγραφή
  28. Πολύ μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις, Δήμητρα!!! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Πολλά ακόμη εύχομαι! Υπέροχα και τα πράγματα που μοιράστηκες μαζί μας!! Depeche Mode, άκουγα μέχρι το playing the angel!! Υπέροχοι!!
    Τα μποτάκια σου καταπληκτικά!!! Είναι να μην τον λατρέψεις τέτοιο σύζυγο;; Μιλάς άνετα για τις πρώτες σου αγάπες, σου δίνει υπέροχα δωράκια, κάνει babysitting για να πας στη συναυλία!! Μάλαμα!! χιχι!
    Φιλάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μικρούλα μου!!! Σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου τα γλυκά!!
      Η αλήθεια είναι ότι ο αντρούλης μου με αφήνει ελέυθερη (όσο πρέπει) γιατί ειμαι ελεύθερος άνθρωπος και δεν αντέχω την καταπίεση. Μας κατάλαβες αμέσως τσακαλάκι!
      Να έχεις και εσύ μια υπέροχη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  29. Νομίζω ότι ο μόνος αντρας που δεν θα τον πειράζει που η γυναικα του μπλογκαρει θα πρεπει να είναι ο δικός σου αφου εμαθες να μαγειρεύεις! Και εγω θελω δυνατά την μουσική και επιτέλους βρηκα και εναν πρωινο τύπο. Δεν μπορεις να φανταστεις την μοναξια μου οταν σπουδαζα. Και τι ακουσα στην αρχη μεχρι να καταλάβω οτι για μερικους πρωι είναι μετα τις 11!Φιλάκια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα βρε Μαράκι πολύ γέλασα σου λέω!!!!! Κι όμως, σε πληροφορώ ότι μουρμουράει πολύ για τις ώρες που κάθομαι στο laptop:)
      Πότε θες να συναντηθούμε με τα αμάξια μας να βάλουμε τσίτα μουσική και να πάμε μέχρι Σούνιο μια τσάρκα γύρω στις 8????

      Διαγραφή
  30. Δημητρούλα!!!!!
    Καλημέρα!!!!!
    Είμαι παιχνιδιάρα,να ξέρεις και πολύ μου αρέσουν όλα τα παιχνίδια-βραβεια που κυκλοφορούν στη μπλογκογειτονια!!
    Τα δικά μου βραβεία,τα έχω...στο ράφι!!
    Θα το δεις με τη σχετική ονομασία δεξιά στο μπλογκ μου!!
    Τσέκαρα το αν θες!!!
    Φιλάκια και ευχαριστώ πάντως που με σκέφτηκες στην απονομή!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αχ αχ πως μου ξέφυγες εσύ και την πάτησα έτσι! Δεν πειραζει όμως γιατί χάριν στην Αλεξάνδρα απολαύσαμε τις εκμυστηρεύσεις σου.
      Είσαι όντως παιχνιδιάρα και χαιρομαι να σε διαβάζω, να ακούω τη μαγική φωνή σου και να χαζεύω τις υπέροχες φωτογραφίες σου.
      Τα είδα και τα ραφάτα βραβεία σου που στέκονται καμαρωτά καμαρωτά!
      Κρίμα που έχασες την απονομή, να φόραγες και εκείνα τα animal printed μποτάκια σου:)

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος1/3/13

    τα προσπερναω οοοοοοοοοοοολα (κ θα ειχα πολλα να πω believe me!!) αλλα ....too old to party ????????????!!!!!!!!!!!!!! Αν δε παει η γενια μας στους Depeche Mode, ποιος θα παει ?? οι σημερινοι 20χρονοι ???? εχω κ μια εκκρεμοτητα με τους αντρες κ τα μπλογκ αλλα επετρεψτε μου να μη τη κλεισω τωρα.......καλο βραδυ !!!!!!!!!! Κουμπαρα Λενα οβερ εντ αουτ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι ωραία που γράφεις τα μυστικά σου Δήμητρα !!!τα βραβεία σου αξίζουν και με το παραπάνω!!!μπράβο και πάλι μπράβο και για τα τρία!!!!εχουμε ιδιες απόψεις σε πολλά απο αυτα που γραφεις για το νερό ,για την αγαπημενη μουσική, για την θετική μας ενέργεια, την καλη διάθεση,τις ταινίες ....μα τι ζουζουνιάρικα παπουτσάκια πως να μην ειναι τα αγαπημενα σου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)