- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: E.T. phone home

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

E.T. phone home

ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
(είναι προσωρινή η ασθένειά μου, μη χαρείτε πολύ!)

Ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα Πέμπτης και θέλαμε να το κάνουμε ένα ξεχωριστό απόγευμα Πέμπτης!

Δεν είχαμε δραστηριότητες να πάμε, κάναμε τα μαθήματά μας και παίξαμε ΣΚΟΡ 4 (αγαπημένο παιχνίδι της εποχής μου) σε travel έκδοση, το οποίο έχω αγοράσει για να παίζουμε με τον Παναγιώτη όσο περιμένουμε την Αναστασία στην ενόργανη, μες το κρύο, κάνοντας επιδερμίδα και παγώνοντας τα δαχτυλάκια μας!  Αλλά δεν πτοούμαστε γιατί είμαστε σκληρόπετσοι και όπως ήδη έχω πει και στη Γιωργία......"Κρυώνουν ωρέ τα παληκάρια????".


 
Αφού διαβάσαμε και παίξαμε, θέλαμε κάτι να τσιμπήσουμε.  Ανακαλύψαμε πρόσφατα τον πειρασμό Φυστικοβούτυρο, που μας γνώρισε η Theano a m@mmy on line.  Το γνωρίζαμε δηλαδή αλλά δεν το είχαμε δοκιμάσει.  Καταστροφή!  Το βαζάκι αγοράστηκε Πέμπτη πρωί και Παρασκευή βράδυ είχε τελειώσει, μαζί και με κάθε ελπίδα να χάσω 1 κιλο αυτή τη βδομάδα!  Την κατσάδιασα τη Θεανώ, μη νομίζετε ότι θα την άφηνα έτσι.  Μας σύστησε εμάς το φυστικοβούτυρο και μετά μου λέει "Εγώ το έχω εξαφανίσει γιατί προσέχω"!  Κατάλαβες??? Θέλει να είναι η πιό όμορφη και στυλάτη στη blogosfera:)   Ειδικά τώρα που ετοιμάζει η Βέρα και συνάντηση bloggers!




Πάει και η επέλαση του peanut butter και συνεχίζει το απόγευμα.  Είχαμε ήδη κανονίσει πως θα κλείσει υπέροχα η μέρα εκείνη.

Με αφορμή ένα λατρεμένο κουκλάκι του Ε.Τ. του εξωγήινου που είχε φέρει ο Στράτος από ταξίδι του στην Αμερική και την αγάπη και των δυο μας για τον κινηματογράφο, τους είχαμε μιλήσει άπειρες φορές για την ταινία αυτή.  Αφού έχουμε πάει πάρα πολλές φορές σινεμά με τα παιδιά σε υπέροχες ταινίες κινουμένων σχεδίων, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να δούν και μια ταινία για λίγο μεγαλύτερα παιδάκια.

Ο δικός μας Ε.Τ.

Νοικιάσαμε το dvd και το βάλαμε με ελληνική γλώσσα χωρίς υπότιτλους (μεταγλωτισμένο δηλαδή).  Έχανε αρκετή από τη μαγεία της, αλλά για τα παιδιά που καταλάβαιναν τι έλεγαν οι ηθοποιοί, ήταν ΤΕΛΕΙΟ! 
 
Ξαπλώσαμε οικογενειακώς και χαζέψαμε!  Είχα χρόνια να τη δω και συγκινήθηκα πολύ γιατί είχαν πλέον μεγαλώσει τα παιδιά μου και μπορούσα να την απολαύσω και μαζί τους.  Αμέσως σας σκέφτηκα.  Ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μαγική στιγμή μαζί σας.  Τράβηξα φώτο λοιπόν από την τηλεόραση ενώ έπαιζε!

φοβερή σκηνή!
Τα παιδιά (6,5 και 5 ετών) κόλλησαν με ανοιχτό το στόμα. Μαγεύτηκαν.  Ενθουσιάστηκαν.  Είναι λέτε κληρονομική η αγάπη για τον κινηματογράφο? Εγώ πάντως από τον μπαμπάκα μου την κληρονόμησα.

Μην μου πείτε ότι υπάρχει άνθρωπος στην ηλικία μας που δεν έχει δει αυτό το αριστούργημα!  Έχω μεγαλώσει με τον Ε.Τ.   Ποιά σκηνή να πρωτοδιαλέξω.  Αυτή στην αρχή που τον παρατάνε οι γονείς του?  Εκεί που συναντιούνται για πρώτη φορά ο Ε.Τ. με τον Έλλιοτ?  Η σκηνή που μεθάει?  Η σκηνή με το ποδήλατο? Στο τέλος που έρχονται να τον πάρουν οι δικοί του?

 
εδώ είναι που μεθάει


Εσάς ποιά ήταν η αγαπημένη σας ταινία όταν ήσασταν πιό μικροί ?  

Να ευχηθώ και στην μανούλα μου Χρόνια πολλά που είχε γενέθλια στις 17 Ιανουαρίου και σήμερα θα της κάνουμε Σουβλάκι party!  Θα με διαβάσει η χάκερ και θα με κατσαδιάσει αν δεν την αναφέρω!  Οικογενειακό το ψώνιο του διαδικτύου@  μόνο ο μπαμπάς μου δεν ξέρει καν πως να ανοίξει Υπολογιστή! 

65 σχόλια:

  1. καταρχην χρονια πολλα για την μανουλα! και εμεις θα της κανουμε παρτυ σημερα λογω ονομαστικης γιορτης!
    για τον ΕΤ τι να πω? καλη ταινια αλλα ακομα καλυτερη αν την βλεπεις με την τελειοτερη παρεα πανω στη γη!!

    υ.γ. ευχαριστω για το μειλ και την ενημερωση, δηλωσα ηδη συμμετοχη γιατι θα ετρωγα ξυλο!!!


    σμουτς τρελεγκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την χαίρεσαι και τη δική σου μανούλα Μαχούλα μου!!! Να είναι γερή και ευτυχισμένη για πολλά χρόνια ακόμα! Αντωνία ή Αθανασία;;;
      Αν δεν δήλωνες συμμετοχή θα ερχόμουν σπίτι σου να σε πάρω με το ζόρι:)

      Διαγραφή
  2. Χρονία πολλά στη μαμά. Και εμένα η δικιά μου σερφάρφει. Περιμένουμε νέα από το πάρτυ! Και ναι με έπεισες δεν θα πάρω φυστικοβούτυρο! Οσο για ταινια θα το σκεφτω και θα ξαναπεράσω γιατι κρατάω στα χερια και το δίχρονο και δεν με αφήνει. Ενθουσιάστηκε που είδε τις εικόνες με τον ΕΤ!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει άποψη ο πιτσιρίκος σου Μαράκι! Μπράβο του.
      Και εσύ με μαμά χάκερ; Βοήθειά μας:)
      Το σουβλάκι πάρτυ εξελίχθηκε σε σουβλάκι-πίτσα πάρτυ γιατί τα γούστα ποικίλαν! Φάγαμε πάλι πολύ, άστα! Το φυστικοβούτυρο είναι θεικό αλλά κολασμενο:)

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά στη μαμά!!
    Χμμ,μόλις μου εδωσες την τέλεια λύση για τη βαρεμάρα σήμερα το βράδυ:ταινία!
    Πολύ όμορφες οι φωτο σας και οι ιδέες σας!
    Φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου κουκλίτσα! Ελπίζω να είδες τελικά ταινία χτες και να ήταν καλή.
      Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη. Θα τα λέμε.

      Διαγραφή
  4. Ωωωωω να τη χαιρεστε τη μαμά-γιαγιά σας!!! Τι φοβερή ταινία ο ΕΤ...κι εγώ δηλώνω τρελή σινεφίλ!! πολλά φιλιά και καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο βρε Ελπίδα. Πολύ χαίρομαι που αγαπάς και συ κινηματογράφο. Άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμα ο Νικόλας σου να βλέπετε μαζί και εσείς αυτές τις παλιές που μεγαλώσαμε μαζί τους.
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχές πολύ.

      Διαγραφή
  5. ααα είσαι τέλεια!!! καταρχήν χρόνια πολλά στη μητέρα σου, πολύχρονη!!!! όσο για το σκορ 4 απίθανο, όσο και ο E.T. Φοβερή ταινία!!! άσε που έτσι με έλεγαν σχολείο γιατί είναι τα αρχικά του ονόματός μου! χι χι.. να περάσετε υπέροχα στο Σουβλάκι πάρτι και περιμένουμε φυσικά πολλές πολλές φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!! Πολύ γέλασα που σε φώναζαν ΕΤ. Βέβαια εσύ είμαι σίγουρη δεν θα γελούσες καθόλου!
      Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές πολύ γλυκούλα. Φώτο δεν έβγαλα. Άσε η μαμά δεν θέλει να αποκαλύψω την ηλικία της:)

      Διαγραφή
    2. άστα μην τα ρωτάς! χα χα.. :) φιλάκια, καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  6. Πολλές ευχές στη μανούλα και να περάσετε καλά στο σουβλάκι party!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ!!! Περάσαμε πολύ καλά και ρίξαμε τρελό γέλιο κ πολύ φαί!

      Διαγραφή
  7. Καταρχήν χρόνια πολλά μαμά Δήμητρας !!! Με τέτοια κοράκλα φαντάζομαι και τη μαμά θα είσαι! Δημητρούλα την είχα ξεχάσει αυτη την ταινία . Μια και τις περισσότερες παιδικές τις έχουμε δει από δύο φορές τουλάχιστον αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα . Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Πολλά γλυκά φιλάκια σε σένα και στην υπέροχη οικογένειά σου.

    Υ.Γ Γράφε πιο συχνά (please )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά της Δήμητρας σ'ευχαριστεί πολύ πανγλυκιά μου Γιώτα!!! Της διάβασα χτες το σχόλιο σου όταν το ειδα στο κινητό, μαζί φυσικά και με όλα τα άλλα. Της έμαθα και πως να γράφει σχόλιο. Χάρηκε πολύ. Όσο για την ταινία, τώρα που πήραμε φόρα, θα νοικιάσω και άλλες παλιές. Και εμεις τις έχουμε δει τις παιδικές τόσες φορές.

      Διαγραφή
  8. Ανακαλύψατε το φυστικοβούτυρο,ε;;;; Εγώ κάνω πως δεν το βλέπω στο σούπερ μάρκετ γιατί αν πάρω θα το φάω σε 1 μέρα μόνη μου!
    Ο ΕΤ είναι τέλειος! Μου αρέσει και το Stand by me.. το έβλεπα με τον αδερφό μου! Α! Και το Captain Hook! Μιλάμε το έχω δει 100 φορές!
    Και χρόνια πολλά στη μαμάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλάς και εσύ!! Ήταν να μην το ανακαλυψω!!! Με το κουτάλι το έτρωγα Βέρα, σκέτο, στο ψωμί, με μπανάνα!
      Το stand by me είναι άλλη μια λατρεμένη μου ταινία όπως και τα Γκούνις!! Σας φαντάζομαι με αδελφό σου..
      Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά της μανούλας! Να την χαίρεσαι γλυκιά μου!
    Τι μας θύμισες απόψε; ΕΤ go home! Η σκηνή που θέλει να πάει σπίτι του! Ακούω τη φωνή του κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια.....
    Όταν ήμουν μικρή .... πωπω δεν προλαβαίνω να πάω απόψε τόσα χρόνια πίσω! Δεν φτάνει το βράδυ , καταλαβαίνεις! χαχαχα!
    Να 'σαι καλά Δήμητρα με τις μικρές και μεγάλες δημοσιεύσεις σου!
    Γλύκα είσαι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα Αριστέα μου, τα χρόνια είναι πολλά και για μένα:) τα σκέφτομαι με πολύ αγάπη όμως γιατί ήταν υπέροχα!
      Χαίρομαι που αγαπάς και εσύ ΕΤ!
      Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια σου πολλά.

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά για τη μανούλα σου Δήμητρα, να την χαίρεστε!!!
    Απίστευτη ταινία ο Ε.Τ. χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε και σ'ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!!! Γι αυτό είναι οι μπλογκοφιλενάδες άλλωστε!!!
    (Πόσο σας ζηλεύω που θα τα πείτε και από κοντά, εγώ αυτή την περίοδο είμαι νομάδα μεταξύ Γρεβενών-Ιωαννίνων-Λάρισας, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά!!!)
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς είσαι νομάδα;;; Για διαφώτισέ με Φωτεινούλα. Κρίμα, θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε, νόμιζα ότι μένεις Αθήνα.
      Η μανούλα σε ευχαριστεί πολυ για τις ευχούλες σου.

      Διαγραφή
    2. Οχι καλή μου, δεν μένω Αθήνα!!! Βασικά πηγαινοέρχομαι συνέχεια λόγω υποχρεώσεων :)

      Διαγραφή
  11. Να χαίρεσαι τη μανούλα σου Δήμητρά μου! Πολύ μου άρεσε το σουβλάκι πάρτι. Εύχομαι να περάσετε ή να περάσατε τέλεια!!!
    Η ταινία αυτή, άπαιχτη. Αγαπημένη μου. Νόμιζα ότι μόνο εγώ τη θυμόμουν χαχαχα.
    Μου άρεσε πολύ που παίζετε με τον Παναγιώτη όσο περιμένετε την Αναστασία.
    Τον φυστικοβούτυρο να τον προσέχεις, είναι μεγάααλος πειρασμός. Εγώ δεν τον βάζω εύκολα σπίτι χαχαχαααα. Είμαι ικανή να κατεβάσω το βαζάκι μόνη μου μέσα σε λίγη ώρα.
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ Ροδούλα μου καμμένη από το φυστικοβούτυρο;;; Με το κουτάλι το έτρωγα το άτιμο κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του!
      Αχ πόσο τρελαίνομαι που αγαπάς και εσύ ΕΤ! Πόσο με είχε και έχει αγγίξει η ταινία αυτή.
      Περάσαμε τέλεια, χτες Σάββατο το κάναμε και εξελίχθηκε σε σουβλακοπίτσα πάρτυ!!!

      Διαγραφή
  12. Αν σου πω οτι δεν την είχα δει ποτέ θα το πιστέψεις; Κι αν σου πω οτι με το που διάβασα την ανάρτηση σου έτρεξα στο Video club, την πήρα και στρογγυλοκαθίσαμε όλο αγωνία με τον Παύλο στον καναπέ τι θα πεις; Μας ομόρφυνες το βράδυ κι ο μικρός ξετρελάθηκε! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου την χάκερ...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργία μου καλή!!! Από την ώρα που διάβασα το σχόλιό σου το πρωί, μου εφτιαξες τη μέρα!!! Να μου φιλήσεις τον Παυλούκο σου!!!
      Η μαμά χάκερ σε ευχαριστεί πολύ!!

      Διαγραφή
  13. Αγαπημένες μου κλασικές ταινίες η Μαίρη Πόπινς και η Μελωδία της ευτυχίας! Το ΕΤ δεν θυμάμαι αν το έχω δει ποτέ ολόκληρο ..ίσως πολλά χρόνια πριν αλλά δεν μου έκανε αίσθηση να το ξαναδώ.
    Χρόνια πολλά στην μαμά σου! Χάκερ κι αυτή όπως η δικιά μου ε; χαχα!
    Το σκορ 4 αγαπημένο παιχνίδι! Πάρτε σε τσέπης και το μάντεψε ποιος! Θα τρελαθεί ο μικρός! Παλιό αλλά καλό!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα Κατερίνα τι μου θύμησες τώρα!! Μαίρη Πόπινς και Μελωδία της ευτυχίας μπορεί να τα έχω δει 200 φορές!!! Αυριο που θα επιστρέψω τον ΕΤ, θα τα νοικιάσω!!!
      Οι μαμάδες μας ειναι απίθανες! Τις καμαρώνω! Χτες της έμαθα να γράφει και σχόλια:)
      Το μάντεψε ποιός το έχουμε σε κανονικό, θα το πάρω και σε travel έκδοση μιας και ειναι οικονομική και βολική.φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  14. Να χαίρεσαι την μανούλα σου! Χρόνια της πολλά! Εγώ δεν θα σου πω ταινία, θα σου πω σήριαλ που περιμέναμε πως και πως να ξεκινήσει (κάθε Σάββατο απόγευμα το έβαζε μια εποχή)
    ¨Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" Σύμπιλ Σέπερντ και φυσικά Μπρους Γουϊλις!
    Η καλύτερη σειρά των παιδικών μου χρόνων!
    Η Θεανώ μου έκανε και εμένα ζημιά..έφτιαξα ένα βαζάκι επειδή είχα φυστίκια στο σπίτι..την πρώτη μέρα το'παιξα κιουρία...την δεύτερη αστα βράστα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με "έστειλες" τώρα και εσύ! Άλλη μια φοβερή ανάμνηση!! Την έβλεπα τη σειρά ανελλιπώς και εγώ!!! Τρελή φαν του Μπρους στα νιάτα του!
      Είχα διαβάσει στη Θεανώ ότι σκόπευες να το φτιάξεις.Ώστε έπεσες και εσύ στα δίχτυα του:)
      Η μανουλα μου σ'ευχαριστεί πολύ "Σούζι"! Πολυ μου άρεσε το καινούριο σου όνομα.

      Διαγραφή
    2. Και εγω ψηφίζω''αυτή,αυτός και τα μυστήρια''!!Δεν το έχανα με τ ι π ο τ α!!
      χαχα:)
      χρόνια πολλά στη μανούλα!(λίγο αργοπορημένα ε;)

      Διαγραφή
  15. Να χαίρεσαι την μαμάκα σου Δήμητρά μου και του χρόνου με υγεία!
    Όσο για το φυστικοβούτυρο, μ' αυτό πάλευα εχθές μιας και έκανα τούρτα και το λατρέυωωωωω!!! Δεν πειράζει τί να γίνει!!!
    Όσο για τις ταινίες λάτρευα και λατρεύω τη Μαίρη Πόπινς, την Μελωδία της Ευτυχίας, την Πριγκίπισσα Σίσσυ αλλά και τον ΕΤ.
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφτιαξες τούρτα με φυστικοβόυτυρο Κική;;; Αμάν, θα μας καταστρέψεις!!! Περιμένω να τη δω στο σπιτάκι σου να κολαστώ!!!
      Όσο για Μελωδία της Ευτυχίας και Πριγκήπισσα Σίσσυ, πολυαγαπημένες!!! Κάθε φορά που δείχνει τη Σίσσυ η τηλεόραση, κάθομαι και την ξαναβλέπω για νιοστή φορά!!
      Μανούλα μου σε ευχαριστεί πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  16. πολυχρονη η χακερ μανούλα , λοιπόν αυτό το κόλλημα με το φυστικοβούτυρο ρε παιδί μου απαπαπαπι προσπαθω να σταθώ στο υψος μου και να μην το φτιάξω αλλα γενικώς δεν προλαβαινεις να φτιάξεις κάτι σε αυτό το σπίτι και χάνεται άντε να κάνει το πολύ μια διανυκτέρευση !!!!!
    λοιπόν ταινιες Μαίρη Ποππινς , ρομπεν των δασων , PETER PAN ΠΕ , ε.τ. και dennis .... συνέχισε το αυτό που άρχισε με το Πναγιωτάκη είνια μαγεία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ στο σπίτι σας με τόσο σούρτα φέρτα και τόσα άτομα, που αντέχει και σε μια διανυκτέρευση:)
      Οι δικές σου αγαπημένες, είναι και δικές μου λατρεμένες Κάτια μου!!!
      Ο Παναγιώτης αν και μικρός έχει ξετρελλαθεί με τέτοιου είδους παιχνίδια στρατηγικής. Σ'ευχαριστώ πολυ για ευχούλες!!!

      Διαγραφή
  17. Δημητρούλα μου γειά σου! Τι υπέροχη ανάρτηση είναι αυτή, έπαθα πλάκα με το κουκλάκι ΕΤ τώρα που το είδα και θα ψάξω να το βρω!
    Η δική μου ταινία που θυμάμαι σαν παιδί είναι το Neverending Story αλλά αυτό είναι πιο παιδικό.
    Χρόνια πολλά στη μητερούλα, να την χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου αγαπημένη μου!!! Λες να βρεις το κουκλάκι στον Καναδά;; Το έχουμε 4-5 χρόνια.
      Η μανουλίτα μου σ'ευχαριστεί πολυ για τα χρόνια πολλά!!
      Η ταινία που λες δεν μου έρχεται στο μυαλό, θα τη googlάρω! Φιλάκια πολλα.

      Διαγραφή
  18. Να χαιρεσαι την μανουλα σου!!!ποσο ομορφες ειναι αυτες οι οικογενειακες στιγμες...!!!κολλημα το φυστικοβούτυρο;;ε τοτε να μην κανω το λαθος κ το δοκιμασω!!ακομα προσπαθω να μπωσε σειρα απο τις γιορτες!!

    αν αυτη ηταν μικρη αναρτηση,τρεμω τι μας περιμενει σε μια μεγαλη!!χαχα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέμε τρέμε!!! Χα χα χα
      Κοιτα, όσον αφορά το φυστικοβούτυρο, αν είσαι εγκρατής άνθρωπος, μπορείς να το πάρεις, αλλιώς δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα:)
      Σ'ευχαριστούμε για ευχές.

      Διαγραφή
  19. Τελευταία και καταϊδρωμένη, να' μαι και εγώ :) Είπα να αποτοξινωθώ -μερικώς- από το internet τα weekends, οπότε έχω περιορίσει κατά πολύ τις online βόλτες μου και το έριξα στις βόλτες στην εξοχή. Τουλάχιστον παίρνω καθαρό αέρα.

    Ο Ε.Τ. είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες :) Απολαυστική :)

    Φυστικοβούτυρο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Και ούτε κάθισα ποτέ να ψάξω στα ράφια του SM. Είχα μείνει με την ιδέα ότι μόνο στην Αμερική υπάρχει και εδώ θα το φέρνουν μόνο ντελικατέσεν. Τώρα με έβαλες στον πειρασμό να το δοκιμάσω να δω και εγώ τι εστί peanut-butter :)

    Να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!! Εσύ θα της οργανώσεις το souvlaki party? Εύχομαι να τα περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!!

    Φιλάκιααα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου το κοριτσάκι μου!! Το ξέρω οτι ΣΚ κάνεις αποτοξίνωση και κάνεις πολύ πολύ καλά Ασπασάκι που πάτε οικογενειακές βολτούλες! Ξέρω ότι μόλις βρεις ευκαιρία θα περάσεις βολτούλα και από το σπιτάκι μου. Μην μου αγχώνεσαι.
      Όποτε και να έρθεις, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη!!!
      Μανούλα σε ευχαριστεί πολυ και ναι, εγώ της οργάνωσα το σουβλακι-πίτσα τελικα πάρτυ και περάσαμε τέλεια κ σκάσαμε στο φαί! Να δω πόσα κιλά παραπάνω θα έχω όταν συναντηθούμε!!!
      Και εσύ αγαπάς ΕΤ;;; Πάλι καλα γιατί στην τριλογία του Άρχοντα δεν συμφωνήσαμε:)
      Φυστικοβούτυρο = πειρασμός! Αν υποκύπτεις στους πειρασμούς, τότε μην το πλησιάσεις, θα κολαστείς!!!

      Διαγραφή
  20. Τι να κάνω που το Σάββατο ούτε που πλησίασα τον υπολογιστή και σήμερα μόλις τελειώσαμε την επανάληψη των αγγλικών, έκαναν μπάνιο και πήγαν στο κρεβάτι τους; Πολύχρονη η μανούλα σου, να την χαιρόσαστε και να σας χαίρεται. Είναι και χάκερ ε;;;; Εντυπωσιακό!
    Φυστικοβούτηρο έχω χρόνια να φάω. Πριν λίγες μέρες το ξαναείδα στο s.m., το κοίταζα, με κοίταζε, το κοίταζα, με κοίταζε, τελικά το προσπέρασα! Φοβάμαι όμως όχι για πολύ!
    Οσο για το Ε.Τ., τι να πω. Υπάρχουν οι ταινίες και οι ΤΑΙΝΙΕΣ! Ο Ε.Τ. είναι ΤΑΙΝΙΑΑΑΑΑ! Απίθανες σκηνές με πολύ γέλιο και πολύ κλάμα.
    Νομίζω πως το σχόλιο δεν ξεπέρασε την ανάρτηση σε λέξεις ε;;;;
    Σμουτς!
    Υ.Γ. Αν υποψιαστώ πως τελικά θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε οι bloggers θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Εγώ καλού - κακού ειδοποίησα τον σύζυγο πως προσεχώς θα ρεπάρω! Yessssssssssssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου καλό!!! Μην μου αγχώνεσαι, θα κάτσουμε στη γαλαρία μαζί!! Θα σε παίξουμε και σένα!!! Χα χα χα. Διαβάζω τα σχόλιά σου δεξιά κι αριστερά και γελάω κάθε φορά! Έχεις κ εσύ μια τρέλα!!!
      Ήμουν σίγουρη ότι θα σου άρεσε ο ΕΤ, από την προηγούμενη ανάρτηση που μου έγραψες για το stand by me! Άλλη λατρεμένη ταινιάρα!!!
      Λες να καταφέρεις να αντισταθείς στο φυστικοβούτυρο ή θα υποκύψεις και εσύ στα θέλγητρά του;;;
      Εννοειται ότι θα συναντηθούμε!! Και ο δικός μου σύζυγος είναι κλεισμένος για babysitting! Εχει να γίνει πανικός! Θα μας γράψουν οι φυλλάδες:)
      Η μαμά μου σε ευχαριστεί και εσένα πολυ για τις ευχουλες σου!!!
      (Δεν μπορει κανένα σχόλιο να ξεπεράσει τις αναρτήσεις μου καλέ!)

      Διαγραφή
  21. οχι οχι για να μην ειμαι κακια το λεω απο τωρα δλδ αν ελεγες οτι θα εγραφες μεγαλη αναρτηση τι θα ειχε μεσα ε; βρε παιδι μου πως τα λες ολα και εγω γελαω αλλα μετα τελειωμο δεν εχεις τι να πω μπραβο σου
    να σαι καλα και να διασκεδαζεις με οσα κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι που θα μου πεις και αυτή την τοσοδούλα ανάρτηση, μεγάλη!!! Θα πέσει φωτιά να σε κάψει:)

      Διαγραφή
  22. Χρόνια πολλά για τη μανούλα να τη χαίρεστε!Το φυστικοβούτυρο το προσπερνάω γιατί και μεις είχαμε κολλήσει για ένα διάστημα, άστα!!!Καλά τώρα που είδα τον Ε.Τ έπαθα πλάκα, που τον θυμήκες;;;
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενίτσα μου καλή έχεις "καεί" και εσύ από φυστικοβούτυρο??? Αχ βαχ!!!
      Αγαπω Ε.Τ. και σήμερα νοικιασα και τη Μαίρη Πόπινς και το Άννυ!!!
      Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα κοριτσάκι!!!

      Διαγραφή
  23. Χρόνια Πολλά για τη μαμά σου! Ζηλεύω το σουβλακοπάρτυ!
    Μια φορά παλιά είχαμε πάρει φυστικοβούτυρο και δε μας άρεσε, δεν ξέρω αν έφταιγε η μάρκα. Οι Αμερικάνοι το αγαπούν πολύ.
    Αχ, τον ET αν τον έχω δει ήταν τόσο παλιά που δεν το θυμάμαι, θα το έχω στα υπόψη. Τη δεκαετία του 80 μου άρεσαν πολλές ταινίες και χαίρομαι όταν τις ξαναβλέπω τώρα.
    Κι εμένα μου αρέσει το σκορ 4. Εγώ πάλι μια φορά που περίμενα τις ανηψιές μου στο χορό βρήκα στην τσάντα μου και ξεφύλλιζα κατάλογο με καλλυντικά!
    Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου άρεσε το φυστικουβούτυρο??? Θα μου πεις, υποκειμενικά είναι αυτά. Καλύτερα δηλαδή Demi γιατί γλύτωσες ήδη 2-3 κιλάκια παραπάνω!!!
      Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές για μανούλα! Το πάρτυ εξελίχθηκε σε πίτσα-σουβλάκι γιατί είχαμε διαφωνίες:)
      Κατάλογο με καλλυντικά δεν θα βρεις ποτέ στη δική μου τσάντα και πουθενά μες το σπίτι! χα χα χα. Αυτά τα αφήνω σε σένα!!!

      Διαγραφή
  24. Αιγοκεράκι η μανούλα ε? Να την χαίρεσαι!Υπέροχοι άνθρωποι από κοντινό πλανήτη...!!!!ο μπαμπάς μου είναι και τον υπεραγαπώ έτσι δεν το συζητώ. Δηλώνω μπαμπάκιας! Καλά η μαμά σου είναι χάκερ?
    Έκανες πρόοδο με τις το μέγεθος των αναρτήσεων, οφείλω να σου το αναγνωρίσω! Ο δικός σας ΕΤ, όλα τα λεφτά!!, είναι απίθανός! Την ταινία την έχω δει, αλλά όχι άπειρες φορές, 1-2 πριν χρόνια και ήταν πολύ συγκινητική.
    Φυστικοβούτυρο δεν έχω δοκιμάσει, αλλά μήπως τελικά πρέπει?? Χμ χμ θα το κοιτάξω και θα σου πω. Αυτά. Σε φιλώ. Καλό βράδυ:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ μπαμπάκιας είμαι, αθεράπευτα! Λατρεύω τη μανούλα μου σαφώς (διαβάζει-δεν μπορώ να γλυτώσω) αλλά τα κορίτσια ως γνωστόν έχουν αδυναμία στο μπαμπά, όπως η κόρη μου στο μπαμπά της και εκείνος σε μένα!! Εσύ να μην ρωτήσω ε????
      Η μαμά μου ανακάλυχε τον κόσμο του διαδικτύου στα 55+ της και τώρα δεν την πιάνει κανείς!
      Είδες πρόοδο με το μέγεθος?? Πες τα γιατί κάποιοι κάποιοι ακόμα τις θεωρούν μεγάλες! Ε μα πόσο πιά να τις μειώσω:) Αγάλι αγάλι!
      Σήμερα νοικιάσαμε και τη Μαίρη Πόπινς και τους άρεσε ακόμα περισσότερο και το Άννυ που δεν είδαμε ακόμα.
      Φυστικοβούτυρο εσύ ειδικά που χρειάζεσαι θερμίδες, να φας Σίνα, να φας πολύ! Θα σου πάρω δώρο για τα γενέθλιά σου μια κούτα!

      Διαγραφή
  25. Χρόνια πολλά στη μανούλα σου!! Να τη χαίρεσαι και πολύχρονη να είναι!!
    Την έχω δει αυτή την ταινία πάνω από 4 φορές, σίγουρα!! Όμορφο πράγμα να μεγαλώνουν σιγά-σιγά και να μοιράζεσαι μαζί τους πράγματα που πριν δεν μπορούσες, σωστά;;
    Αυτό το φυστικοβούτυρο κι εμένα με έχει καταστρέψει!! χαχαχα!
    Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστινάκι!!! Χαίρομαι που παρόλο που είσαι μικρούλα την έχεις δει την ταινία. Είναι από αυτές που πρέπει να δει κάποιος. Αριστούργημα.
      Όσο για τα παιδάκια μου, ναι, όπως το λες, είναι υπέροχο να τα βλέπω να μεγαλώνουν και να μπορώ να κάνω και να πω πράγματα μαζί τους που παλιότερα μου φαινόντουσαν τόσο μακρινά.
      Άλλη μια "καμμενη" από φυστικοβούτυρο και εσύ λοιπόν!!!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα.

      Διαγραφή
  26. Να σου πω (κάτι άσχετο) "πότε πρόλαβες βρε Θηρίο και έγραψες και σχόλιο?".Σηκώθηκα σήμερα και είπα να μπω να σου γράψω να σε καλέσω και με εξέπληξες ευχάριστα για πολλοστή φορά με την ικανότητα σου να είσαι παντού παρούσα και ενημερωμένη για όλα! Καλά για το ποστ,τι να πώ....Απολασυτική γραφή όπως πάντα. Δεν γράφεις κάνα pocket βιβλίο (τύπου Marian Keyes) να βγάλεις και λεφτά?Φιλιά πααααρα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες φιλενάδα? Είμαι απρόβλεπτη! Ήθελα να είμαι η πρώτη που θα σου σχολιάσει κατά την επιστροφή στον πλανήτη των bloggers....παραφύλαγα...και σε πέτυχα! Welcome back!!!

      Διαγραφή
  27. Μαμά Δήμητρας Χρόνια σου Πολλά και να σε χαίρεται το Αστέρι σου!

    Δήμητρα λέω να σου αναθέσω τα P.R. του blog, καθότι σούπερ ειδική στα κοινωνικοπολιτικοπαιδικά, στην ανεπιτήδευτη αμεσότητα, στη γαστρονομία, στα κινηματογραφικά...κ.ά.

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ μέρους της μαμάς της Δήμητρας, εγώ η Δήμητρα σ'ευχαριστώ ταπεινά!!!
      (της έμαθα να γράφει σχόλιο της μαμάς αλλά ακόμα δεν την είδα να το κάνει practice!).
      Ζαμπία μου, Ω γλυκιά Κρητικοπούυυυυλα! Ε όχι ειδική στη γαστρονομία και στα κοινωνικοπολιτικοπαιδικά! Στον κινηματογράφο ναι, θα μπορούσα κάλλιστα να σταθώ ανάμεσα σε σταρ του Holywood στη λεωοφόρο της Δόξας:)

      Διαγραφή
  28. Καλά δεν το πιστεύω!!Τη φράση "κρυώνουν ωρέ τα παλικάρια;;" μου την έλεγε συνέχεια ο Κώστας στην Θεσσαλονίκη που το κρύο ήταν τσουχτερό!!
    Δήμητρα θα σε μαλώσω..Αν μου έρθεις στην συνάντηση με ένα κιλό παραπάνω δε σε κάνω παρέα.Εγώ που πήρα 3 κιλά από τα Χριστούγεννα,μπορώ να έρθω;;
    Αύριο πέρνα μια βόλτα από το μπλογκ,σου έχω μια έκπληξη το πρωί για να ξεκινήσει καλά η μέρα σου!!Επίσης είδα ότι η μέρα που επιλέξαμε έχει πάρει 53% οπότε θα είναι και η τελική ημερομηνία συνάντησης!! :)
    Η αγαπημένη μου ταινία ήταν ο Πίτερ Παν με τον Ρόμπι Γουίλιαμς, το "Το Κορίτσι μου" και άλλες πολλές που δεν μου έρχονται τώρα..Φιλάκια και να μην επαναληφθεί σε παρακαλώ ανάρτηση μίνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήταν μόνο 1 το κιλό καλά θα ήταν Κατερίνα!!!! Θα κάτσουμε μαζί μαζί να κρύβουμε τα κιλά μας:) ξεκινώ δίαιτα για να λάμπω τη μερα εκείνη!!!!
      Αυριο πρωι πρωι θα ειμαι εκει καημένη μου, στο σπιτάκι σου! Έχω αγωνία να δω τι μου ετοιμάζεις!
      Αχ βρε Κωστάκη, μεγάλα πνεύματα! Εγώ το "εκλεψα" από μια παλιά ελληνική ταινία με τον Κούρκουλο ή τον Ξανθόπουλο. Εκείνος;

      Διαγραφή
    2. χαχαχα κι εκείνος κι εκείνος!Από που αλλού άλλωστε;;
      Μια χαρά θα είμαστε, οι γυναίκες πρέπει να έχουμε καμπύλες!
      Καψερή μου ξύπνησες και μπήκες νωρίς αλλά το είδες κατά τις 9 παρά..
      Ξέχασα να σου ευχηθώ για την μητέρα σου!Πολύχρονη να τα χιλιάσει με υγεία!!

      Διαγραφή
    3. Μπήκα και άλλες δύο φορές αν θες να ξέρεις μετά τις 7:) Είχα αγωνία να δω την έκπληξή σου, μου είχες "ηλεκτρίσει" το ενδιαφέρον!
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες!!

      Διαγραφή
  29. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ !!!ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ !!! ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ.....Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου υπέροχη δασκάλα!! Έχω καιρό να έρθω να δω τι έχεις ετοιμάσει με τα πιτσιρίκια σου!!!
      Η Μελωδία της ευτυχίας ειναι από τις αγαπημένες μου και τη νοικιασα για αυτή τη βδομάδα! Θα ξετρελλαθούν με Τζούλι Άντριους!!
      Σ'ευχαριστούμε για τις ευχες κουκλιτσα!!

      Διαγραφή
  30. Τρελή μου μαθητριούλα Δήμητρα στο αναγνωρίζω!!!
    Έχεις κάνει φοβερὴ πρόοδο, η ανάρτησή σου είναι αυτό που λέμε τόσο...όσο! Όσο πρέπει δηλαδή για να μας πεις τα νέα σου να μας πεις τις ζουζουνιές σας και να με.....καρφώσεις!
    Ναι κυρία μου ΠΡΟΣΠΑΘΩ να κάνω διατροφή γιατί ξέφυγα τελείως. Αν τα καταφέρω θα το δειτε στην επόμενη συνάντηση. Οπότε έχω χρόνο να είμαι η καλύτερη και η ομορφότερη.
    Ο ΕΤ από τις πιο τρυφερές ταινίες που υπάρχουν για μένα, αλλά δεν είμαι και αντιπροσωπευτικό δείγμα αφού το κλάμα πάει σύννεφο πολύ εύκολα. Φαντάσου έχω δακρύσει στο ΝΕΜΟ ακόμα και σε έργο barbie....αστα!
    Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω με την κόρη μου να πηγαίνουμε σε παιδικά στο σινεμά για να μην πρήζω πια τον αντρούλη μου να με συνοδεύσει χα χα χα.
    Φιλάκια πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομορφότερη μες το κάστρο της Blogoland:)
      Μέχρι να σε δούμε θα έχεις χάσει όλα τα περιττά κιλά του φυστικοβούτυρου και εμείς θα τρώμε ακόμα!!!
      Πολύ χαίρομαι που αγαπάς τον Ε.Τ. και έχουμε κοινά κινηματογραφικά γούστα. Εννοείται πως και εγώ κλαίω συνέχεια και παντού, ακόμα και σε παιδικές!!! Τρώω πολύ δούλεμα βέβαια από σύζυγο (το έχουμε ήδη πει αυτό σε παλιότερή σου ανάρτηση για κάποια βιβλία νομίζω).
      Δεν έχετε πάει ακόμα σινεμά με την κορούλα σου? Νομίζω πάντως ότι άνετα μπορείτε. Εμείς ξεκινήσαμε από τα 3-3,5 σε αμιγώς παιδικά της ηλικίας τους. Αν θες πάντως, σε συνοδεύω και εγώ! Πάντα ήθελα να πάω σινεμά με τη δασκάλα μου!!!

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)