- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ονειρευόμουν να  παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά. Λάτρευα το θεσμό της οικογενείας.  Μεγάλωσα άλλωστε σε μια τρελούτσικη αλλά δεμένη φαμίλια με δύο καταπληκτικούς γονείς και ήθελα να τους μοιάσω.  Είχα λοιπόν σχεδιάσει στο μυαλό μου πως θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ. Καλός άνθρωπος, με χιούμορ, οικογενειάρχης, χουβαρντάς στην ψυχή και στην τσέπη, εντάξει, και λιγάκι ομορφούλης (το πακέτο του μπαμπάκα μου δηλαδή!!!),
via
Η πρώτη μου επαφή με μωρά ήταν γύρω στα 15-16, όταν άρχισα να κάνω babysitting στο μωράκι ενός ζευγαριού που έμενε κοντά μας, όταν ήθελαν να βγουν τα δυο τους και ευτυχώς για μένα έβγαιναν αρκετά!  Η Φωτεινούλα ήταν τότε 3-4 μηνών και είχα συγκλονιστεί από το πόσο μικρή ήταν.  Έμαθα να της αλλάζω πάνες, να της φτιάχνω το γαλατάκι της, να τη βάζω να ρευτεί.  Ήταν όλα για μένα τόσο μαγικά και πρωτόγνωρα.  Τότε ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να γίνω μανούλα (όταν φυσικά μεγαλώσω).  Πόσα βράδια κράτησα αυτό το μπεμπέ.....άπειρα. Μετά γεννήθηκε και η αδελφούλα της και τις είχα και τις δυο.  Εκεί να δεις χαμός (ένα ίσον κανένα στη φασαρία)!  Ευτυχώς την περισσότερη ώρα κοιμόντουσαν:)  Μετά από 20 σχεδόν χρόνια συνάντησα την Φωτεινή., φοιτήτρια πλέον.  Η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη.  Είχα και εγώ προσφέρει ένα ψιχουλάκι στο μεγάλωμά της.  Με τα πρώτα μου λεφτά του baby sitting, κατάφερα να αγοράσω ένα ακριβό καφέ μπουφάν Chevignon που είχα ονειρευτεί και πίστευα ότι ποτέ μου δεν θα αποκτήσω. 

Ένα από τα προξενιά που έκανα, από τα πρώτα κιόλας, κατέληξε σε γάμο με αποτέλεσμα δύο υπέροχες κοπέλλαρες (με διαβάζει η Λία η παθούσα)!  Τη Δέσποινα  και την Έλενα.  Η Δέσποινα μάλιστα αδυναμία μου, γιατί την "κρατούσα" για 1 χρόνο περίπου, κάθε Σάββατο που δούλευε η μανούλα της (παιδική μου φίλη) και δεν είχε που να την αφήσει.  Πόσο όμορφα περνούσαμε οι δυο μας χωρίς τη μαμά:)  Τότε ήμουν 25-26 ετών ελεύθερη κι ωραία! Το πρωί φυλούσα το Δεσποινάκι και το βράδυ αλώνιζα στα clubs!   Σε μένα περπάτησε πρώτη φορά και έκανε και την πρώτη της ζημιά (τυχαίο?)!    Η Δέσποινα ήταν η δεύτερη και πιό ώριμή μου σκέψη πως θέλω πολύ να γίνω μανούλα.  Το ονειρεύομουν ακόμα περισσότερο.

Πέρασαν τα χρόνια από τότε που κράτησα μωράκι για πρώτη φορά.  Στο διάστημα αυτό πήγαινα σε γάμους, γέννες, βαπτίσεις φίλων και συναδέλφων, χαιρόμουν με την χαρά των άλλων.  Ήθελα να το ζήσω και εγώ όλο αυτό.  Έφερναν τα πιτσιρίκια τους καμιά φορά οι συνάδελφοι στο γραφείο και τα λάτρευα όλα και εκείνα το ίδιο. Είχα πάντα δωράκια, γλυκάκια και διάφορα για να τους δίνω δώρο.
Ονειρεύομουν να αποκτήσω και εγώ τα δικά μου παιδιά, τη δική μου οικογένεια.

Δεν είχα όμως ακόμα συναντήσει τον πρίγκηπά μου και δεν ήθελα να συμβιβαστώ σε κάτι τόσο σημαντικό για μένα, τον έρωτα.   Μου έκαναν "προξενιά", έκανα εγώ και σε άλλους και πήγαινε αλυσίδα η κατάσταση μέχρι που η αγαπημένη μου ξαδέλφη και νονά πλέον της κόρης μου, μου έκανε τη γνωριμία της χρονιάς!   Τον άντρα μου, το άλλο μου διαφορετικό μισό.  Με κέρδισε αμέσως ο ήρεμος χαρακτήρας του (μες την τρέλα εγώ), το κοφτερό του μυαλό, το αστείρευτο χιούμορ του, η λογική του (εντελώς αυθόρμητη εγώ), η καλοσύνη του, η γενναιοδωρία του.  Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν Ο ΕΝΑΣ.  Ήταν ακριβώς όπως τον ονειρεύομουν (εντάξει υπερβάλλω, επιδέχεται ίσως και λίγης βελτίωσης).  Παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως και κάναμε τα παιδιά μας, αμέσως.  Δεν ζήσαμε πολύ καιρό μόνοι αλλά δεν το μετανιώσαμε ποτέ.  Υπάρχουν φυσικά και οι στιγμές έντασης αλλά προσπαθούμε να τις αποσυμπιέζουμε με αλληλοκατανόηση και συζήτηση.  Οταν βρίσκουμε ευκαιρία και έχουμε babysitter για βράδυ (ελεύθερο τον μπαμπά μου ή την αδελφή μου χωρίς boyfriend-ναι, την "χώνουμε"), θα πάμε βολτούλα για σινεμαδάκι ή ποτάκι ή σε φίλους.  Γενικά όμως πάμε παντού με τα παιδιά.  Το σπίτι μας το έχουμε στήσει από οικονομικά έπιπλα/είδη ακριβώς γιατί θέλαμε να παίζουν άνετα τα τέκνα μας χωρίς να μας αγχώνει αν θα τα χαλάσουν ή ζωγραφίσουν (έχει τύχει και αυτό-το χαλί του σαλονιού μια ωραία μέρα το ζωγράφισε ο Παναγιώτης με κόκκινο μαρκαδόρο ή τον τοίχο με μολύβι).   Δεν θέλαμε να έχουμε ένα κλειστό σαλόνι που ανοίγει μόνο σε γιορτές και επισκέψεις.  Ζούμε κάθε μέρα σε κάθε γωνία.  Είναι ένα μικρό αλλά τόσο "ζεστό" σπιτάκι.  Ακριβώς όπως είχα ονειρευτεί ότι θα το κάνω.

Γι'αυτό φίλοι μου, τιτλοφόρησα την ανάρτησή μου αυτή με μία φράση του Walt Disney που πολύ αγαπώ "Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις".  Έχετε πίστη, κάντε όνειρα.  Όνειρα για τα παιδιά σας, όνειρα για εσάς.  Έτσι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, με υπομονή, θετική στάση και ελπίδα.   Κάνοντας όνειρα εμείς οι γονείς για ένα καλύτερο μέλλον για τα βλαστάρια μας.  Όνειρα οι ελεύθεροι για έναν πρίγκηπα/ισσα που θα σας αγαπήσει και θα αγαπήσετε.  Όνειρα για το μωράκι που πάντα περιμένατε.  Όνειρα για  ένα ταξίδι στο εξωτερικό που πάντα επιθυμούσατε.  Όνειρα για το βιβλίο που θέλατε πάντα να γράψετε.  Όνειρα για μια καινούρια δουλειά που θέλετε να στήσετε ή μια δουλειά που ψάχνετε. Όνειρα για το ιδανικό σπίτι που θέλατε πάντα να φτιάξετε.
Μέχρι να πραγματοποιηθούν τα όνειρα αυτά, μπορείτε να παίρνετε δύναμη από μικρές, καθημερινές, αστείες και όμορφες στιγμές όπως κάνω εγώ:   

Μια οικογενειακή βόλτα για τραμπολίνο.




Φτιάχνοτας μπισκότα με τον Παναγιώτη να φοράει την Spiderman στολή του, χωρίς να είναι απόκριες!


Πιτσιρίκια σπίτι μας για παιχνίδι, όπως σήμερα που ήρθε μια από τις "νύφες" (πώς λέμε η Πηνελόπη και οι μνηστήρες, εδώ λέμε ο Παναγιώτης και οι νύφες!) και έπαιζαν "οικογένεια".  Καλομελέτα και θα γίνω και πεθερά!
 

Μια χελώνα που συναντάμε στο δρόμο για το σχολείο.



Κοιτάζοντας τον ουρανό από το μπαλκόνι, που μετά την καταιγίδα σιγά σιγά καθαρίζει και γίνεται γαλανός.




Ένα σχόλιο στο blog μου που στάζει αληθινή και γνήσια γλύκα, από μια φίλη.  Κανονική και ηλεκτρονική:)

Ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα που στέλνει η Αναστασία και ο Παναγιώτης (δεν φαίνεται στη φώτο) στον μπαμπά τους, τώρα που λείπει ταξίδι. Τους τραβάω φωτογραφία και του την στέλνω με e-mail για να μην χάνει τις καθημερινές τους στιγμές.  Τα βράδια που λείπει, μου δίνουν από τέσσερα φιλιά ο καθένας, σύνολο οκτώΤέσσερα για μένα και τέσσερα για τον μπαμπάκα που είναι μακριά.  

Σας στέλνω και εγώ με τη σειρά μου, δύο από αυτά για μια γλυκιά καληνύχτα ή και καλημέρα αν διαβάζετε πρωί.


Εσείς από ποιά μικρά καθημερινά αντλείτε δύναμη?

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Έχω υποσχεθεί μια αφιέρωση στη γειτόνισσα και φίλη Ματίνα που θαυμάζω πολύ διότι έχει τέσσερα παιδιά και τα τέσσερα κάτω των πέντε ετών!  Είναι ένα τέρας ηρεμίας, υπευθυνότητας και μητρικής αγάπης.  Δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και παρόλες τις όποιες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει, προσπαθεί να βοηθάει και άλλους.  
Πριν δυο εβδομάδες βάπτισε το τέταρτο αγγελούδι της, την Ευαγγελία.  Ήθελε πολύ να έχει και εκείνη τα 15' δημοσιότητας που δικαιούται κάθε άνθρωπος, όπως είχε πει ο προφητικός Andy Warhol.  Οπότε μοιραζόμαστε μαζί σας την βάπτιση της Εβελίνας (όπως θέλουμε να τη φωνάζουμε εφεξής).   Επίσης, μπορεί και να συμπεθεριάσουμε στο μέλλον, μιας και η μεγαλύτερη κόρη της που είναι συμμαθήτρια του Παναγιώτη, είναι και υποψήφια νύφη αλλά δεν το ξέρει!  Δεν μας πειράζει γιατί αν θέλουν οι συμπεθέρες, τύφλα να 'χει το ζευγάρι:) 


102 σχόλια:

  1. Οι καλημέρες δίνουν και παίρνουν Δημητρούλα!! Όμορφη ανάρτηση με σούπερ νόημα. Έχεις δίκιο για τον τίτλο... Στείλε mail, που είναι το τραμπολίνο να έρθουμε κι εμείς.. Πολλά φιλιά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια Μάρω μας!!! Τα είπαμε τα περί τραμπολίνου μέσω @. Χαίρομαι πάντα με τις ηλεκτρονικές σου επισκέψεις. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά, είτε στο τραμπολίνο είτε με τις bloggers! Φιλιά και από μένα:)

      Διαγραφή
  2. Καλά πότε με πρόλαβαν??Κ είπα θα γράψω πρώτη? Έβαλα και εγώ το χεράκι μου στην έμπνευση σου (με τα 10 χρόνια διαφοράς στη δημιουργία οικογένειας που λέγαμε?). Έχεις τόσο δίκιο και τα λες τόσο ωραία που κάθε φορά σε απολαμβάνω και περισσότερο!Ναι, ΠΣΚ από τώρα! άλλαξε η μέρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φιλενάδα μου είσαι από τα καλύτερα παραδείγματα στην πραγματοποίηση ονείρων. Μες το 2013 σου εύχομαι και το ομορφότερο όλων...να γίνεις μανούλα!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν παίζεσαι!!!!!!!! Πλάκα πλάκα σε έχω ικανή να αρχίσεις τα προξενιά στο γιόκα σου :)

    Υπέροχη η ανάρτησή σου Δημητρούλα μου! Λες τόσα υπέροχα πράγματα με τόσο μοναδικό και απλό τρόπο, που δε γίνεται να σε διαβάσει άνθρωπος και να μη περιμένει με αγωνία για την επόμενη φορά που θα γράψεις.

    Έτσι ακριβώς είναι! "Αν μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις". Είναι πολύ σημαντικό να έχεις όνειρα, στόχους, επιθυμίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Αυτό σου δίνει δύναμη γιατί ξέρεις ότι έχεις κάτι να περιμένεις. Κάτι που το θέλεις πολύ. Και το σύμπαν θα συνομωτήσει υπέρ σου και θα τα καταφέρεις! Και αν ακόμη το όνειρο αργεί να πραγματοποιηθεί, να μη το βάζεις κάτω (γενικά μιλάω - για τον καθένα μας).

    Και για να απαντήσω στην ερώτηση που θέτεις, προσωπικά αντλώ δύναμη από την κόρη μου. Όταν αρχίζει τα μαμά, μαμούλα, μαμά μου...εγώ λιώνω!!!!!!

    Η Αναστασία σκέτη γλύκα! (Ο Παναγιώτης δε φαίνεται καλά. Είναι απασχολημένος με τη "νύφη' σου και τα μπισκότα)

    By the way, το background αυτό με τα πολύχρωμα μπισκοτάκια καρδούλες να το αφήσεις! Είναι ακριβώς αυτό που αποπνεύει το blog σου και εσύ: χαρούμενη διάθεση (η πολυχρωμία) και γλύκα (τα μπισκοτάκια).

    Φιλάκια

    [Aυτό ήταν ένα σχόλιο που στάζει αληθινή και γνήσια γλύκα από μία φίλη :)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασα να σου πω μια γλυκιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γλυκό σου σχόλιο κρατάω και γεμίζω χαρά Ασπασάκι!
      Πολύ χαίρομαι που περιμένεις με αγωνία την επόμενή μου ανάρτηση!!!
      Όσο για τα όνειρα, πιστεύω απόλυτα στη φράση του Coelho και προσπαθώ να την μεταφέρω και όσους αγαπώ και νοιάζομαι.
      Είμαι σίγουρη πως με τέτοια κορούλα που έχεις, θα είσαι πληρρυρισμένη κάθε μέρα με δύναμη και αισιοδοξία, κάτι που φαίνεται από τα γραπτά σου κάθε φορά που σε διαβάζω.
      Και βέβαια θα κάνω προξενιά στο γιό και στην κόρη μου, θα γλυτώσουν νομίζεις??? Κανείς δεν έχει γλυτώσει όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου!!!
      Θα κρατήσω τα μπισκοτάκια γιατί η γνώμη σου μετράει...μόνο μην μου πεις να τα φτιάξω:)

      Διαγραφή
  5. Δεν υπάρχεις εσύ παιδί μου...μας φτιάχνεις τη μέρα είτε με τις αναρτήσεις σου είτε με τα σχόλιασου στα δικά μας blog...
    ....και βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο για τον τίτλο σου...
    να είσαι καλά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου...
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου όμορφη και χρυσοχέρα Κρητικοπούλα! Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. Να είσαι και εσύ πάντα ευτυχισμένη με τη δική σου εξίσου υπέροχη φαμίλια!

      Διαγραφή
  6. Δημητρα μου να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να συνεχίσεις να πραγματοποιείς τα όνειρά σου...

    Οσο για την καημένη την αδερφή σου που χώνεται για babysiting, που θα πάει θα ξεσηκωθούμε οι θειες και τότε θα δείτε...

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα! Έλεγα χτες στην αδελφή μου για το σχόλιό σου και συμφώνησε αμέσως! Λέει να κάνετε ένα κίνημα "Θείες σε εκμετάλλευση".
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου Χριστινάκι.

      Διαγραφή
  7. Δημητρούλα καλημέρα!!!!!!!!!!
    Διαβάζω αυτή την ανάρτησή σου συντροφιά με τον πρώτο μου καφέ και τώρα θα πάω για μια τελευταία επανάληψη (δίνω μάθημα σήμερα)..
    Θέλω να σου πω πόσο πολύ, μα πόόόόσο πολύ με εκφράζουν όλα αυτά που γράφεις! Ετσι ακριβώς ήμουν και είμαι κι εγώ... Από πιτσιρίκι έκανα babysitting σε όλη τη γειτονιά... Αυτό το "εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" μπορεί να το σκέφτομαι και δυο-τρεις φορές τη μέρα! Οκ, έχω ακόμα καιρό, αλλά αγαπώ τόσο πολύ τα παιδιά!!!
    Μου άρεσε πολύ ο τίτλος της ανάρτησης... Μη σου πω θα τον κλέψω και για moto!
    Χάρηκα που μοιράστηκες μαζί μας τόσο προσωπικές σου σκέψεις! Και χάρηκα που είστε μια οικογένεια αγαπημένη, όπως φαντάζομαι κι εγώ τη δική μου!
    Άντε, να κάνεις κι ένα παιδάκι ακόμα σου εύχομαι :P
    Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΥΓ. Φιλάκι στο μπαμπά μέσα από μια φωτογραφία;;;; Μα πόσο πιο γλυκιά πράξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνούλα μου ελπίζω να σου έφερε γούρι η ανάρτησή μου!!!
      Και εσύ ομοιοπαθούσα με το babysitting? Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν από μικρή "πότε θα γίνω μάνα?". Φαίνεται τόσο πολύ στις δημοσιεύσεις σου, στις δημιουργίες σου και στο χαρακτήρα σου ότι θα γίνεις μια τέλεια μανούλα. Ελπίζω να είμαστε ακόμα blogo-φιλενάδες και να σε καμαρώνουμε.
      Ο τίτλος δεν είναι δικός μου, του "φίλου" μου του Walt Disney:)
      Το τρίτο παιδάκι το έχω στο μυαλό μου πολύ δεν σου κρύβω....
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα ευχούλες σου!!!

      Διαγραφή
  8. καλημερουδια!!βρε συ;και στον γιο σκεφτεσαι τα προξενια;χαχα εισαι φοβερη!!! η σημερινη σου αναρτηση με γεμισε αισιοδοξια!!!ειστε μια υπεροχη οικογενεια!!απο εδω κ περα θα ονειρευομαι ολα οσα θελω να κανω,τερμα οι απαισιοδοξες σκέψεις!!!
    η φιλη σου Ματινα πρεπει να ειναι ηρωιδα!!!χαχα Να της ζησουν τα παιδακια της!!
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε μια υπέροχη, τρελή οικογένεια και έχουμε και τα πάνω και τα κάτω μας αλλά πάνω από όλα Αλεξάνδρα δεν σταματάμε να γελάμε και να ονειρευόμαστε. Χαίρομαι που σε γέμισα αισιοδοξία!
      Ο γιος με βλέπω να υποφέρει...λέω γιός γιατί η κόρη είναι καπάτσα και δεν τη φοβάμαι. Τα αγόρια όμως αθώα από μικρά:)
      Η Ματίνα είναι Θεά! Την θαυμάζω σου λέω! Δεν υπάρχει η τύπισσα!
      φιλάκια πολλά πολλά

      Διαγραφή
  9. καλημέρα Δημητρούλα
    τα όνειρα είναι τροφή ζωής,και πολύ σημαντικά για τον άνθρωπο.Ας είναι και απλά μικρά,τα μεγάλα είναι για συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων-)))
    Η ''μαγεία'' είναι να περιμένουμε,και όλα έρχονται αυτόματα!!!
    Πολλά φιλιά,και συνέχισε να ονειρεύεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το λες Christa μου, απλά και μικρά για μας τους απλούς ανθρώπους. Δεν επιθυμούμε έπαυλη ούτε προσωπικό τζετ:) Πολύ όμορφα το έθεσες.
      Να είσαι καλά, να δημιουργείς και να ονειρεύεσαι...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος25/1/13

    Καλημέραααααααααα!!!!!!!!
    Όπως πάντα υπερβάλλεις για εμένα. Σιγά τα αυγά. Θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο ψύχραιμη και ήρεμη. Το μόνο που προσπαθώ είναι να μην φορτώνω τις σκοτούρες μου στους φίλους και στα παιδάκια μου.
    Όσο για το προξενιό, εννοείται ότι θα το κάνουμε. Τί ξέρουν τα μικρά και ανόητα παιδάκια μας μπροστά στις συμπεθέρες!!!!!
    Επίσης, ο τίτλος σου τα λέει όλα. Και ισχύει και για σένα. Για ένα ακόμη μικρό μωράκι εννοώ... Θα είναι τέλεια! Αφού το ονειρεύεσαι θα το κάνεις. Και επειδή, μέχρι να το κάνεις η Εβελίνα θα έχει κλείσει το πρώτο της έτος (άρα δεν θα είναι μωράκι) θα στο προσέχω εγώ το νινί που δεν θα έχω άλλο κια θα μου λείπει η μωρουδιακή αγκαλιά.
    Φιλάκια τρελλούτσικη φιλενάδα!
    Ματίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματινάκι φοβερό! Δεν υπερβάλλω καθόλου! Πόσο πιό ψυχραιμη να είσαι με 4 μικρά τέκνα!!!
      Πολύ γέλασα..."τι ξέρουν τα μικρά και ανόητα παιδάκια μας μπροστά στις συμπεθέρες". Πολύ σωστά, μια πεθερά ξέρει καλύτερα:)
      To τρίτο παιδάκι που ονειρεύομαι, μου φαίνεται εσύ το θέλεις περισσότερο από μένα....για μένα! χα χα χα. Σκέφτομαι σοβαρά την πρότασή σου πάντως!!!

      Διαγραφή
  11. Καλημέραααααα σε αγαπώωωωω.... Τι άτομο είσαι εσύ ρε Δήμητρα; Πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα! Μαζί σου νιώθω πως ακόμη και σε κηδεία να πάμε πάλι αισιόδοξα θα δεις τα πράγματα και κάτι θετικό θα έχεις να βγάλεις. Είσαι τέρας θετικής ενέργειας!!! Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Νο 1 fun μου! Τι να πω για σένα που όποτε μου γράφεις ή σου γράφω γελάς! Πολύ με ανεβάζεις, στο έχω πει πολλές φορές. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα αγαπησιάρικά σου σχόλια Γιωργία μου γλυκούλα. Όταν γίνω διάσημη και τρανή θα σε πάρω για PR Manager μου!!!

      Διαγραφή
  12. Α να χαθεις βρεμε έκανες και συγκινήθηκα πάλι λοιπόν με υστέρηση χρόνου έχουμε ζήσει πολλές ίδιες φάσεις Είναι υπέροχος ο τρόπος γραφής σου τόσο Γαργαρος και καθαρός φιλια φιλια και αν θες συμβουλές για καθάρισμα τοίχων χαλιων κλπ εδω ο παντοκαθαριστης της γειτονιάς πολυ όμορφο το σήμα σε background φιλια και στην ηρωίδα μάνα τι τυχερή που σε έχει φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου μοναδική super Mom!!! Στείλε καλέ τις συμβουλές για καθάρισμα χαλιών και τοίχων από μαρκαδόρους ή ετοίμασε ανάρτηση!!! Θα κάνει πάταγο!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα λογάκια σου!!! Με τιμούν πολύ.

      Διαγραφή
  13. Δημητρούλα μου,καλημέρα...σε διάβασα, σε απόλαυσα!
    Να περάσω από το σπίτι για τα υπόλοιπα;
    Ευχαριστώωωωωωω
    Φιλιά!

    ΥΓ: Είσαι γλυκούλα!
    Εμένα θα μου κάνεις κανένα προξενιό βρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου το ευαίσθητο μου το κοριτσάκι που μου πέφτεις μακριά...αλλιώς θα είχες γίνει το Νο 1 θύμα μου! Που θα μου πας όμως, θα σε τακτοποιήσω και σένα!!! Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά και μια ευχή για ένα μαγικό ταίρι!!!!

      Διαγραφή
  14. πολυ ωραιο το blog σου!!!!πανεμορφη αναρτηση!!!!
    καλως σε βρηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου καινούριε φίλε. Σ'ευχαριστώ για το γλυκό σου σχόλιο.
      Καλώς σε βρήκαμε.

      Διαγραφή
  15. καλημερα Δημητρούλα..Να χαίρεσαι την ονειρεμένη σου οικογένεια!! τι ωραίες φωτογραφίες και τι γλυκιά ανάρτηση!! πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελπιδάκι μας με τις καταπληκτικές σου ιδέες. Μπορεί να μην είσαι foof blogger αλλά ότι συνταγή μας έχεις δώσει, έχει κάνει πανικό! Πώς το κάνεις αυτό λοιπόν??? Το κέικ μπανάνα σου έχει γίνει το απόλυτο must στο σπιτικό μας. Το φτιάξαμε ξανά και σήμερα:)
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα γλυκά σου λογάκια.

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα τρελιάρα!!Πολύ όμορφη ανάρτηση!!Δεν ξέρω αν είχες δει έναν διαγωνισμό που είχαμε κάνει στο Dream Life Success..Οι μπλούζες που χαρίζαμε έγραφαν πάνω αυτό το μότο ,το οποίο το επιλέξαμε εμείς! "If you can dream it..you can do it!". Πολλές συμπτώσεις!!
    Εχω κάνει πολλές αναρτήσεις με τα μικρά καθημερινά πράγματα που αντλώ δύναμη, αυτός είναι και ο σκοπός της στήλης Diary of Bliss που είχα ξεκινήσει λίγους μήνες πριν και ξεκίνησε πάλι τώρα!
    Γέλασα πολύ με το σχόλιό σου περί Ρίτσαρντ!:) Σε ένα τεστ που είχαμε κάνει,βάζοντας φωτογραφία σου έβγαζε σε ποιον μοιάζεις..του είχε βγει Τζωρτζ Κλούνεϊ χαχαχα Καλό σαβ/κο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερινάκι μου!!! Όχι, δεν είχα δει το διαγωνισμό. Είδες πόσο ταιριάζουμε και έχουμε τις ίδιες θετικές πάντα σκέψεις???
      Ξέρω για τις αναρτήσεις σου για τις διαβάζω όλες ακόμα και αν δεν σχολιάζω σε όλες λόγω έλλειψης χρόνου. Το Diary of Bliss είναι υπέροχη ιδέα και πρωτοβουλία σου και σςα διαβάζω όλα τα κορίτσια που συμμετέχετε.
      Ώστε ο Κώστας είναι σωσίας του Τζωρζτ Κλούνεϊ??? Να τον φέρεις στη συνάντηση:)

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα όχι και σωσίας! Λόγω του πηγουνιού του έβγαλε μεγάλο ποσοστό προς τα εκεί!Στην συνάντηση θα είμαστε μόνο γυναίκες, απ'ότι κατάλαβα οπότε δεν είναι καλή ιδέα!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  17. Παρατήρησα ότι τη φωτογραφία της Αναστασίας την έκανες καρδούλα :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι φοβερή!!! Δεν σου ξεφεύγει τίποτα φιλενάδα!!!

      Διαγραφή
  18. Τι γλυκιά ανάρτηση! Τι όμορφο να βρίσκει κανείς το άλλο του μισό! Τι όμορφο συναίσθημα να πραγματοποιεί τα όνειρά του! ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τόσα συναισθήματα και τόσες αναμνήσεις!

    Ευχές στην φίλη σου με το μωράκι!

    Και να ξέρεις πως έτσι όπως μεγαλώνεις τα γράμματα και χρωματίζεις τις λέξεις όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάρτηση δεν είναι καθόλου κουραστική! Εξάλλου γράφεις τόσο ανάλαφρα!

    Ωραίες όλες οι φώτο σήμερα!

    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Κατερίνα ρίνα ρίνα!!! Τι όμορφα λογάκια μου γράφεις πάντα και με συγκινείς. Ξέρεις ότι σας θαυμάζω και τις δύο αδελφές και μ'έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά στην κλίμακα της νοικοκυροσύνης! Είναι τόσο όμορφο να μοιραζόμαστε ότι μπορεί η καθεμία γιατί βοηθάμε πολύ, ακόμα και αν δεν το ξέρουμε. Πόσο στεναχωριέμαι που δεν θα σε γνωρίσω από κοντά! Περιμένουμε την αδελφούλα σου όμως ε???

      Διαγραφή
    3. Δημητρούλα μου αν και ξέρω ότι η Κατερίνα θα τρελαινόταν να έρθει κι αυτή την συνάντηση, έχει αφήσει εμένα άξια αντικαταστάτρια... Αξια είπα; χμ! Λέμε τώρα... γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσω να έρθω. Αντρας Κωστάκης καινούργια δουλειά και έχουμε μετακομίσεις και λοιπά σκηνικά. Θα προσπαθήσω όμως. Απλά θα το ξέρω 2-3 μέρες πριν. Σε φιλώ. Callie

      Διαγραφή
    4. Το ξέρω Callie ότι το ήθελε πολύ η καημενούλα! Που θα μας πάει, θα την συναντήσουμε την αγαπημένη μας Cathy και απο κοντά!!! Θα το ονειρευτούμε, μαζί με τις υπόλοιπες αγαπημένες φίλες που είναι μακριά!!!
      Θα παρακαλάω κάθε μέρα να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε να βολέψουν οι δουλειές σας και οι ώρες και να έρθεις!!!! Θα χαρούμε ΟΛΑ τα κορίτσια πάρα πολύ!!! Είσαι μαζί με την αδελφούλα σου, από τα καταπληκτικά παιδιά της blogosferas!!!

      Διαγραφή
  19. Κουλουβάχατα τα έκανα πάλι με τα σχόλια! Την πρώτη φορά, το κατάπιε και δεν γράφτηκε καθόλου, την δεύτερη το έβαλα σαν απάντηση στο σχόλιο της Katy. Τρίτη και τυχερή!

    Παααααλι τελευταία ήρθα; Πως τα καταφέρνεις και κάθε φορά διαβάζοντάς σε ή κλαίω, ή γελάω, ή και τα δυο μαζί, δεν ξέρω! Να, σήμερα, μόλις πήγε να στάξει τα δάκρυ, είδα τις καλτσούλες του συζύγου και άρχισα να γελάω!
    Βρε θηρίο, ακόμα και στον γιο σου θα κάνεις προξενιό; Θα πρέπει να είναι πολύ καλή η νύφη και η συμπεθέρα για να το οργανώνεις από τώρα!
    Babysitting ε;;;; Θες να το πάμε εναλλάξ κάποια Σαββατόβραδα; Ελα μωρέ, τι δύο, τι τέσσερα! Ταιριάζουν και ηλικιακά, ζάχαρη θα περάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι της ηλικίας αυτά Μαράκι, μην ανησυχείς, σε καταλαβαίνω:)
      Γελάς με τις καλτσούλες του συζύγου??? Είναι χρωματιστές και χαρούμενες όπως όλα μεσα στο σπίτι μας...H&M και πάμφηνες, πάρε και στο σύζυγο για του Αγίου Βαλεντίνου.
      Και βέβαια θα κάνω και στο γιό μου προξενιό! Εσύ δηλαδή κυρία μου δεν έχεις σκεφτεί ποτέ μην μπλέξει με κανά παλιοθήλυκο που θα έχει και κακιασμένη μαμά, δηλαδή εγώ κακή συμπεθέρα???? χα χα χα Τουλάχιστον τώρα έχω βρει 2-3 που μου κάνουν....συμπεθέρες εννοώ:)
      ΄Οποτε θες νταντά, εδώ είμαι! Χτύπα @ και έρχομαι ή φέρ'τα εδώ! Δεν θα σε χρεώσω τίποτις, την e-φιλία σου μονάχα.

      Διαγραφή
  20. Κοριτσάκι μου, τι γλυκιά ανάρτηση!
    Όση ώρα τη διάβαζα χαμογελούσα και είχα ένα πολύ γλυκό συναίσθημα!
    Έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ονειρευόμαστε, να κοιτάζουμε ψηλά τα αστέρια... Αλλιώς τι νόημα έχει η ζωή;
    Αλλά ναι, αν έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και την καρδιά μας θα δούμε ότι και η καθημερινότητά μας, ακόμα και αν μοιάζει πεζή, έχει τόσες πολλές όμορφες στιγμές να μας προσφέρει!
    Εύχομαι να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να είσαι τόσο περήφανη για την οικογένειά σου!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την γλυκιά μανούλα που είμαι σίγουρη ότι με την έλευση της μπεμπούλας σας, τα περισσότερά σας όνειρα έχουν πραγματοποιηθεί.
      Από το λίγο που σε γνωρίζω Ερμιόνη, έχω καταλάβει ότι σκέφτεσαι θετικά και αισιοδοξα και απολαμβάνεις τις στιγμές που σου χαρίζει η οικογενειακή θαλπωρή. Είθε να είναι πάντα ονειρεμένη η ζωή σου.
      Σ'ευχαριστώ και εσένα πολύ πολύ για τα γλυκά σου λόγια.

      Διαγραφή
  21. Ε, λοιπόν, σήμερα μου έκλεψες την καρδιά!!! Μα να μην πέφτω σχεδόν ποτέ έξω, στο ένστικτό μου για τους συνανθρώπους μου!
    Ένα έχω να σου πω Δήμητρά μου! Είσαι αληθινά ΠΛΟΥΣΙΑ!!!! Μου θύμισες εμένα να σου πω την αλήθεια. Με συγκίνησες πολύ!!!
    Δεν έχω κάτι άλλο να πω, γιατί νομίζω, ότι όλο αυτό το όμορφο που νιώθω, δεν εκφράζεται με λόγια.
    Μόνο κάτι ακόμη. Ματίνα μου, να είσαι πάντα έτσι, ευλογημένη μάνα! Υποκλίνομαι!!!
    Δήμητρά μου, να είσαι πάντα έτσι, ευτυχισμένη μέσα στην απλό και υγιές σπίτι που έχετε δημιουργήσει με το αγόρι σου-σύζυγό σου!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου τι όμορφα πράγματα που μου γράφεις. Με κάνεις πολύ χαρούμενη. Όντως αισθάνομαι "πλούσια". Ποτέ δεν είχα πολλά λεφτά και ούτε τα επιθύμησα ποτέ. Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να στο επιβεβαιώσουν.
      Και εσείς να είστε πάντα ευτυχισμένοι στην τρελούτσικη και ταλαντούχα φαμίλια σας.
      Η Ματίνα είναι υπερήρωας! Τι να σου λέω. Θέλει και πέμπτο!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος25/1/13

    RESPECT....δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα κ ισως σε αλλη χρονικη περιοδο να εκανα πολυ διαφορετικα σχολια σχετικα με τα ονειρα κ τις πιθανοτητες πραγματοποιησης τους ....αλλα RESPECT.... κ εγω υποκλινομαι....κ για τα νοηματα κ για την αμεσοτητα κ για την οικειοτητα.....ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ λοιπον κ εμεις μαζι με το συμπαν μας.....ας ονειρευτουμε για τα παιδια μας τουλαχιστον ολα τα καλυτερα κ συνεχεια κ ας τα καταφερουμε τουλαχιστον σε αυτα τα ονειρα οσο το δυνατον καλυτερα....σε λιγα χρονια θα τα ακουμε να μας λενε τα δικα τους ονειρα για τη ζωη τους...κ ας ευχηθουμε κ ας ονειρευτουμε να ειναι η ζωη τους οσο ομορφη οσο τα ονειρα τους...σαν τον ουρανο....σαν τον ηλιο....σα το γελιο τους....
    RESPECT κουμπαρα.....μακαρι καθε σου μερα να ειναι εξ΄ισου αισιοδοξη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουμπάρα γλυκιά και συναισθηματική μου εσύ! Πόσο όμορφα γράφεις, στο έχω ξαναπεί.
      Ξέρω ότι η χρονική στιγμή της ζωής σου δεν είναι από τις καλύτερες αλλα ξέρω επίσης ότι δεν σταματάς να ονειρεύεσαι για τις κορούλες σου κυρίως αλλά και για σένα. Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις εκεί που θέλεις μέσα από τα όνειρά σου. Εγώ θα είμαι παντα εδώ.

      Διαγραφή
  23. Είναι πολύ καλό να ξέρουμε από πολύ μικροί τι θέλουμε να κάνουμε/ζήσουμε στη ζωή μας. Είναι σίγουρο ότι το καταφέρνουμε πολύ ποιο γρήγορα από το να χάνουμε τα χρόνια μας ψάχνοντας για κάτι που θα καταλάβουμε πολύ αργά!!

    Κι εσύ Δήμητρα ήξερες τι θέλεις γι΄ αυτό και το κατάφερες!!

    Χαίρομαι για την πληρότητά σου!!

    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Χρυσαυγή πόσο σωστά το έθεσες "χάνουμε τα χρόνια μας ψάχνοντας για κάτι που θα καταλάβουμε πολύ αργά". Τα λόγια σου πάντα είναι σταράτα και to the point που λένε. Να έχεις μια υπέροχη ζωή και εσύ, πλήρη και ευτυχισμένη σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  24. Τι όμορφες σκέψεις!
    Χαίρομαι πολύ που έχεις βρει το άλλο σου μισό να ονειρεύεστε μαζί και να πραγματοποιείτε τα όνειρα σας. Εύχομαι να συνεχίσετε να κάνετε όνειρα και πάντα να βγαίνουν αληθινά!
    Συγχαρητήρια στη φίλη σου! Να της ζήσουν τα παιδάκια της.
    Άντε κάνε άλλο ένα παιδάκι να συμπεθερέψουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άλλο μου διαφορετικό μισό Δημητρούλα. Είμαστε τόσο διαφορερικοί αλλά και τόσο ταιριαστοί. Αν είμασταν ίδιοι θα γινόταν χαμός! χα χα χα.
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες σου τις γλυκές.
      Ένα ακόμα παιδάκι ε? Το σκέφτομαι τόσο πολύ.... Κάνε εσύ το δεύτερο, μια κόρη να συμπεθερέψουμε!!!!

      Διαγραφή
  25. Από τις πιο όμορφες αναρτήσεις που έχω διαβάσει! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σίνα μου μαγική που ξέρω ότι εσύ ειδικά έχεις κάνει πολλά πολλά όνειρα και με δύναμη, κουράγιο και ελπίδα τα πραγματοποιήσες. Να είσαι πάντα τόσο φοβερή και γεμάτη πίστη και να δίνεις το παράδειγμα πως όντως "αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις". Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  26. Η πρώτη ανάρτηση που διαβάζω σήμερα το πρωί! Και ότι μου χρειαζόταν..όμορφα λόγια, γλύκα, αγάπη και μια καλημέρα με φιλιά!
    Δηλαδή..κι εσύ από "προξενιό" την έπαθες, γι'αυτό έχεις τέτοια μανία με τα προξενιά..χεχε! Καλά κάνεις!
    Σε φιλώ Δημητράκι και θα τα πούμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεράκι μου ελπίζω να σου έφτιαξε τη μέρα εκείνη και να ήταν τυχερή και γλυκιά!!!
      Ναι. ναι, από προξενιό την "έπαθα" γι'αυτό είμαι τόσο ευαισθητοποιημένη και τρελή με το θέμα αυτό!!!
      Θα τα πούμε σύντομα, από κοντάααααααα

      Διαγραφή
  27. Ωστε από προξενιό ε; Μας γέμισες όμορφες εικόνες και θετική ενέργεια! Και να δώσεις συγχαρητήρια στη Ματίνα τόσο για τα 4 παιδιά όσο και για την βάπτιση. Εκπληκτικά τα όσα διάλεξε.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου χαίρομαι πολύ που σας μεταδίδω λίγη θετική ενέργεια. Την χρειαζόμαστε όλοι αυτό τον καιρό. Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά και θα τα πούμε σε λίγες μέρες από κοντά....επιτέλους!!!
      Θα τα μεταφέρω στη Ματίνα τα λόγια σου, αλλά τα διαβάζει και εκείνη. Είναι θαυμάστριά μου!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  28. Τι όμορφη ανάρτηση, Δήμητρα!! Σε διάβαζα και χαμογελούσα!! Ότι όνειρα έχεις, εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, όπως κι αυτά που ήδη εκπληρώθηκαν! Να τα χαρείς τα παιδάκια σου και την υπέροχη οικογένειά σου και πάντα υγιείς και αγαπημένοι να είσαστε!!
    Συγχαρητήρια στη φίλη σου την Ματίνα για την υπέροχη βάφτιση!! Να της ζήσουν τα αγγελούδια της!!
    Καλό σ/κο γεμάτο μόνο όμορφες στιγμές!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστινάκι. Να είσαι καλά για τα υπέροχα λογάκια σου και τις ευχές που μας δίνεις.
      Η Ματίνα μας διαβάζει και θα χαίρεται πολύ που σας άρεσε η βάπτιση.
      Φιλάκια πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  29. Αααχ τι υπέροχη ανάρτηση:)
    Παλιά τα αγαπούσα πολύ τα παιδιά και ασχολιόμουν μαζί τους.
    Τώρα έχω περιοριστεί στο να τα αγαπάω και να τα θαυμάζω.
    Όχι να παίζω μαζί τους,δεν έχω την υπομονή...
    Μάλλον δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το μητρικό μου ένστικτο!
    φιλιά πολλά στην όμορφη φαμίλια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα! Ότι και να λες, είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις σούπερ μανούλα. Εκπέμπεις κάτι θετικό και καλοσυνάτο.
      Όπως λέει και ο γιός μου (που του έμαθε η δασκάλα του) ...άνθρωπος χωρίς υπομονη, είναι λυχνάρι χωρίς λάδι:)
      Φιλάκια πολλά πιτσιρικούλα μας γλυκιά από τη μακρινή Γαλλία!!!

      Διαγραφή
    2. Αα τώρα διάβασα την απάντηση!
      Τόσο γλυκά που μου απάντησες λέω να το ξανασκεφτώ...κοίτα που θα μου αλλάξεις και γνώμη...
      Φιλάκια:))

      Διαγραφή
  30. χμ χμ
    αγαπητη εν μπλογκ δημητρα δικαιουμαστε ολη μας την ζωη ολη την δημοσιοτητα που μπορουμε να εχουμε.
    αυτο το σχολιο ειναι η δικη μου στιγμη και θελω ολα τα φωτα επανω μου.
    Αν ιχες διαβασει το βιβλιο που λεγεται μυστικο ο ντισνευ ειχε πει πως οτι θες πρεπεπι πρωτα να το δεις στο μυαλο σου και μετα θα γινει αρκει να εχει πιστη. δευτερον καλα εκανες και κρατησε υπομονη μεχρι να ερθει το σωστο παλικαρι, και ειδες τσουπ εμφανιστηκε. καλα να περνας με τα παιδια σου να κανετε πολλα μαζι τους και να χαμογελατε.
    α και κατι ακομα φιλιαααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμφωνείς με τον Andy!!!
      Έχω διαβάσει το Μυστικό φίλη Παρατηρήτρια!!! Την πάτησες. ΤΟ έχω διαβάσει και το πιστεύω πολύ. Η θετική σκέψη και στάση μαγνητίζει το καλό και σου γυρίζει πίσω!!!
      Φιλάκια πολλά κούκλα.

      Διαγραφή
  31. Δεν μπορώ να μην χαμογελάσω.Δεν μπορώ να μην συγκινηθώ.Δεν μπορώ να μην νιώσω χαρούμενη πολύ.Για τον τρόπο που σκέφτεσαι, νιώθεις κι ονειρεύεσαι!! Σε ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα που μοιράστηκες.Σε ευχαριστώ για το συναίσθημα που έκανες να φουσκώσει μέσα μου!!! Δεν θα πάψω ποτέ να ονειρεύομαι μικρή Δήμητρα....Μια μέρα θα τα πούμε από κοντά όλα αυτά...Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου τι να πω για σένα! Ότι χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ που ήρθες επίσκεψη και ότι κάθε φορά που διαβάζω αναρτησή σου λιώνω, ανατριχιάζω, συγκινούμαι. Διαβάζω ακόμα και τα σχόλιά σου σε άλλα blogs γιατί πάντα δίνεις τις καλυτερες συμβουλές!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τις λέξεις που μου χάρισες και ελπίζω και εγώ να τα πούμε από κοντά μια μέρα!!! Το ονειρεύομαι!!!

      Διαγραφή
  32. Έτσι, με αναρτήσεις που γεμίζουν το ποτήρι(της αισιοδοξίας), μέχρι πάνω. Να ονειρευόμαστε για να βάζουμε στόχους. Η ζωή μας δεν μπορεί να είναι επίπεδη, τα άσχημα όμως που είναι αναπόφευκτα, τα ξεχνάμε δεν τους δίνουμε σημασία, και πάμε για το όνειρο! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ειρήνη και σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες βολτούλα και πήρες μια τζουρίτσα αισιοδοξίας. Σου στέλνω μέσω διαδικτύου ένα βαρέλι γεμάτο φιλιά!!!! Να είστε και εσείς χαρούμενοι και να ζείτε ευτυχισμένες στιγμές.

      Διαγραφή
  33. τέτοια ώρα που γράφω άραγε τι θεωρείται? μέρα ή νύχτα? :) χα χα.. πολύ όμορφη ανάρτηση, με γέμισε αισιοδοξία!!! όλα αυτά που αναφέρεις και ακόμα περισσότερα είναι αυτά που μας κάνουν να μη θέλουμε να παραιτηθούμε από τη ζωή. μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χαμόγελο, ένας ζεστός καφές, μια παρέα.... να κάνουμε πολλά πολλά όνειρα και δε μπορεί, θα πραγματοποιηθούν κάποια μέρα!!! :) να έχετε όλοι εκεί στο σπίτι μια υπέροχη, ονειρεμένη Κυριακή!!! :) +hug+kiss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι ώρα και να γράφεις Ευάκι, είναι καλοδεχούμενη!!!
      Ξέρω ότι είσαι ένα θετικό άτομο και αισιόδοξο και είμαι σίγουρη ότι η δουλειά που έκανες αίτηση, θα φέρει χαρμόσυνα μαντάτα!!!!
      Να περνάς πάντα όμορφα εκεί στην υπέροχη Κρήτη με τα φιλαράκια σου και να αντλείς ενέργεια από τα μικρά και απλά όπως ήδη κάνεις:)

      Διαγραφή
  34. Τέλεια ανάρτηση! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όλα σου τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου κορδονέτο μικρούλι. Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
  35. Μπαίνω να σου πω μια γλυκιά καλημέρα και οτι αυτή την φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου με αυτή σου την ανάρτηση. Αυτό με τα όνειρα το πιστεύω ακράδαντα γιατί όλη μου τη ζωή την είχα πρώτα ονειρευτεί πριν τη ζήσω. Ξέρεις πόσο καιρό γύρναγε στο μυαλό μου να γράψω κάτι ανάλογο ? Ταιριάζουμε σε πολλά Δημητρούλα πάντως. Κρίμα να μην είμαστε πιο κοντά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια αδυναμια μου ήρθε να με δει! Αυτά σου τα ζεστά λογάκια κάθε φορά με συγκινούν βρε Γιωτάκι μου! Είσαι μια τόσο ευαίσθητη ψυχούλα αλλά ξέρω όμως ότι η αγάπη των τριών αντρών σου σε κρατάει δυνατή και σου δίνει κουράγιο! Ειδικά αυτός ο σύζυγος, σε ΛΑΤΡΕΥΕΙ βρε παιδί μου...αλλά και εσύ δεν πας πίσω. Να παινέψουμε και το κορίτσι μας! Η τούρτα που του έφτιαξες με ότι βρήκες, απλά με μάγεψε. Είσαι καταπληκτική μανούλα και σύζυγος και εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!
      Μπορεί να μην είμαστε κοντά, αλλά ονειρεύομαι να συναντηθούμε κάποια στιμή! Και το ξέρω ότι θα γίνει!!!

      Διαγραφή
  36. Καλή εβδομάδα.ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΗΜΗΤΡΑ28/1/13

    Φυσικά καταλαβαίνεις ότι είδη κλαίω , ξέρεις τους λόγους ας μην περάσουμε σε λεπτομέρειες σας αγαπάω παρα πολυ όλους είστε φανταστικοι οικογένεια γελαω απίστευτα μαζι σας ο Στρατούλης είναι σούπερ ειμαι fan του και τα αγαπημένα μου ανηψιά γιατί ετσι τα νιώθω είναι τα ομορφότερα , και τα καλύτερα παιδιά και όχι δεν υπέρβαλω αν και τα δικά μου όνειρα δεν εκ πληρώθηκαν στο 100 τοις 100 αλλα δεν στεναχωριεμαι γιατι έχω εσένα που με γέμιζεις σε πολλα πράγματα και παίρνω δύναμη απο εσένα πολλές φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να κλαις!!! Είσαι ακόμα μικρή και δεν πρέπει να σταματάς να ονειρεύεσαι. Έχεις καιρό να τα εκπληρώσεις αγαπημένη μου. Είμαι εδώ. Πάντα. Πλάι σου και το ξέρεις ότι θα σε στηρίξω σε ΟΠΟΙΑ απόφαση κι αν πάρεις. Σ'αγαπώ.

      Διαγραφή
  38. Αχ γλυκό μου Δημητράκι τι ωραία ανάρτηση, έτσι πρέπει να κάνουμε όνειρα, η ζωή είναι ωραίαααααα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σε θέλω να έρχεσαι....τραγουδώντας!!!! Τραγουδώντας και μαγειρεύοντας!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  39. χμμ τελικα αυτη η αναρτηση μου ξεφυγε οντως.... και την ειχα τοσο πολυ αναγκη... να σαι καλα Δημητρουλα μου! και να συνεχισεις να ονειρευεσαι!!

    υ.γ. αληθεια την συναντηση πως την ονειρευεσαι;; για να ξερουμε αν θα προλαβουμε να σταυρωσουμε λεξη αχαχαχαχαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χααααααααααααααααααααααααααααααα
      Άτιμη γυναίκα με έκανες και έκλαψα από τα γέλια όταν το διάβασα!!!
      Πώς την ονειρεύομαι???? Εγώ να μιλάω ασταμάτητα και εσείς με ωτοασπίδες (εκείνες της Σίνας) να με ακούτε!!! χα χα χα
      Θα φροντίσω να πάρω ηρεμιστική τη μέρα εκείνη για να λειτουργώ σε slow motion:)
      Ελπίζω να σου χάρισα χαμογελάκι που είχες ανάγκη Μάχη φοβερή!!!

      Διαγραφή
  40. Φιλιά σε όλους σας, μας κάνεις να χαμογελάμε κάθε φορά...
    Χαιρετίσματα στη συμπεθέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σοφία γελαστή με τις υπέροχες δημιουργίες και το μικρό ζωγράφο σου.
      Χα χα χα, γέλασα με τη "συμπεθέρα". Σήμερα μου έλεγε "αν δεν παντρευτεί η κόρη μου το γιό σου, θα την κλείσω σε Μοναστήρι:)".

      Διαγραφή
  41. Καλά, με το που διάβασα στον πρόλογο ότι ονειρευόσουν να κάνεις οικογένεια με ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ξέρεις τι σκέφτηκα!!!! ΤΟ ΣΚΑΡΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ, και δε με ειδοποίησε!!!! Στη συνέχεια κατάλαβα πως την γλύτωσε ο Στράτος... (προς στιγμήν)!
    Οι αναρτήσεις σου, έχουν τρελάνει κόσμο (το ξέρεις βέβαια ήδη) αλλά αυτό που ήθελα να επισημάνω, είναι ότι διαβάζοντάς τα, νιώθω ότι γαληνεύω, βλέπω τα πράγματα από άλλη πλευρά (θετική), και άλλα παρεμφερή. Μην το παίρνεις πάνω σου, να ξέρεις ότι δε κρατάει για πολλή αυτή η μετάλλαξη, αλλά και αυτό το λίγο, κάτι είναι...
    Οπως και να΄χει: Keep Walking στην bloggosfera (όπως λέτε εσείς οι bloggers)
    Να είσαι καλά και πάντα τέτοια!!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε φιλενάδα μου καλή, θα στο ανακοίνωνα έτσι ψυχρά, μέσω ανάρτησης???? Άλλωστε είπαμε, όλα μαζί τα κάνουμε, γάμο, παιδιά και ανεργίες....άρα πάμε μαζί, γερά για το τρίτο!!!
      Πάντα χαίρομαι που σε βλέπω εδώ, το ξέρεις. Όσο για την προσωρινή γαλήνη, ότι προλάβουμε καλό είναι!!!
      Φιλάκια πολλά και καλή επιστροφή στην ζούγκλα!!! Και εδώ έχουμε μια αντίστοιχη!!

      Διαγραφή
  42. Δημητρούλα μου ένιωσα διάφορα συναισθήματα διαβάζοντας το post σου!!!Είσαι καταπληκτική!
    Μένω στη φράση "Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις".
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου γλυκιά σ'ευχαριστώ που ήρθες να με διαβάσεις και να μου γράψεις γλύκες! Πάντα χαίρομαι όταν σε βλέπω. Είσαι τόσο σεμνή, απλή και γλυκιά. Φιλάκια πολλά σου στέλνω.

      Διαγραφή
  43. Αχ πόσο υπέροχο!!!!Καλώς σε βρήκα εσένα και το υπέροχο blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Παναγιώτα μικρούλα. Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια.

      Διαγραφή
  44. Καλημέρα! Τι όμορφη ανάρτηση είναι αυτή!!!! Είμαι τόσο απαισιόδοξη αυτές τις μέρες που διαβάζοντας την ανάρτηση σου ξαφνικά βλέπω ορισμένα πράγματα διαφορετικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βρε Βάσω μου!!! Να μην είσαι, έχεις την κορουλίτα σου που είμαι σίγουρη οτι σε γεμίζει υπέροχες αστείες στιγμές και σου χαρίζει τουλάχιστον 10 χαμόγελα την ημέρα!!!! Όλοι εχουμε φυσικά τα πάνω και τα κάτω μας και ειναι απόλυτα λογικό. Όποτε θες να περνάς από δω να σκας ένα γελακι:)
      Σου στέλνω λιγη από την τρέλα που κουβαλάω!!!

      Διαγραφή
  45. Τι γλυκιά ανάρτηση Δημητρούλα μου... Χαίρομαι πολύ που πραγματοποίησες τα όνειρά σου!!! Δίκιο είχε ο Walt Disney!!! Κι εγώ ονειρεύομαι συνεχώς :) Και για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, αντλώ δύναμη από την κόρη μου και από τις μικρές καθημερινές μας χαρές! :)
    Σου εύχομαι να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι και (γιατί όχι) με τρίτο παιδάκι! Αχ, αγορομάνα, από τώρα αρχισες τα προξενια???? Χαχαχα... Σε φιλώ!!!

    Υ.Γ. Θέλω φωτό και με σένα στο τραμπολίνο!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδάκια μας είναι μια ανεξάντλητη πηγή ονείρων και σχεδίων. Εσένα ειδικά και έμπνευσης δημιουργικής Φωτεινούλα μου:)
      To τρίτο παιδάκι το σκέφτομαι πολύ έντονα...ότι είναι να γίνει, θα γίνει!!!
      Αμ τι, θα αφήσω το γιό μου να διαλέξει μόνος του???? Δεν ξέρει αυτός! Είναι αθώος και θα τον φάνε τα πονηρά θηλυκά!!! Χα χα χα. Οπως κατάλαβες, θα γίνω κακιά πεθερά:)
      Εγώ ήμουν η φωτογράφος, σου υπόσχομαι όμως και δική μου φώτο να τραμπολινίζομαι!!!

      Διαγραφή
  46. Καλό μήνα αγαπημένη μου Δήμητρα!!! Όμορφο και "ηλιόλουστο"
    Φιλιά πολλά πολλά και αγκαλιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου καλή καλό σου μήνα!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι ηλιόλουστος γιατί μου έκανες ποδαρικό!!!

      Διαγραφή
  47. Καλησπέρα...νομίζω πως μπήκα σήμερα πρώτη φορά στο blog σας!
    Μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις και κυρίως ο τρόπος που τα γράφεις!
    Τα δικά μου παιδιά είναι πολύ μεγάλα...κάνουμε όνειρα γ' αυτά αλλά πολλές φορές δεν μας αφήνουν αυτά να κάνουμε όνειρα με τις δύσκολες συνθήκες που σήμερα επικρατούν.
    Να είσαι καλά, θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου συνονόματη! Χαίρομαι πολύ για την επίσκεψή σου και για τα όμορφά σου λόγια. Να σου ζήσουν τα παιδιά σου και να μην σταματάς να κάνεις όνειρα. Θα προσπεράσουμε τις δυσκολίες αν είμαστε ενωμένοι και αισιόδοξοι.
      Θα περάσω και εγώ επισκεψούλα να με φιλέψεις κατιτίς.

      Διαγραφή
  48. Δημητρούλα,πάντα απολαυστική στις αναρτήσεις σου!
    Η σημερινή σου έχει μια γλύκα..απίστευτη!
    Και εγω νομίζω οτι απο πολύ μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια!Λατρεύω τα μικρά και αν μπορούσα θα ήθελα να είχα 2-3 ακόμα να αλωνίζουν το χώρο!
    Να χαίρεσαι την οικογένεια σου,μέσα απο την καρδιά μου γιατί είσαι ενα αισιόδοξο και έξω καρδιά κορίτσι!
    Σου στέλνω φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φίλη μου καλή. Και εσύ δηλαδή θέλεις ακόμα 2-3 παιδάκια ε? Νέες είμαστε ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις:)
      Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για τα πανέμορφα σου λόγια. Ξέρω ότι τα εννοείς γιατί σε θεωρώ άτομο καθαρό και αυτό με χαροποιεί περισσότερο.
      Φιλιά πολλά και από μένα και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  49. Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπαμε εμείς. Βρήκες τον απόλυτο έρωτα. Το απολυτο μπεμπέ είναι καθοδόν:)))
      Εύχομαι να έρθει τόσο γρήγορα, εκεί που δεν τον περιμένεις Αννουλίτα μου.

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)