- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Αυτός, αυτή και ο Aϊ-Βασίλης

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός, αυτή και ο Aϊ-Βασίλης

Κρασάκι, saturday night μόνη.
Σύζυγος ταξίδι.   Αυτή τη φορά όχι για δουλειά....πάει στην ερωμένη του!  Ναι, έχει ερωμένη και το γνωρίζω...είναι η ομάδα του....Inter!  Είναι Άρρωστος (με Α κεφαλαίο!).  Ευτυχώς μονο με τη συγκεκριμένη ομάδα.  Δεν παρακολουθεί και ελληνικό ποδόσφαιρο.  Επειδή είναι πολύ καλός σύζυγος, τον αφήνω που κ που να με "απατά".
Θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία που ξέρουν οι φίλοι μας.  Ηταν 01:00 ξημέρωμα Πέμπτης 30 Μαρτίου 2006, εγώ έγκυος στην Αναστασία, ετοιμόγεννη βασικά, με πόνους όλη μέρα, θα γεννούσα.  Ο Στράτος έβλεπε αγώνα της Ίντερ εκείνη την ώρα.   

Εγώ: Πάμε, είναι 20λεπτοι οι πόνοι
Εκείνος: Λίγο ακόμα κρατήσου βρε μωράκι μου, κερδίζουμε! 
Εγώ: Πάμε, έγιναν 15λεπτοι 
Εκείνος: Λίγο ακόμα κρατήσου βρε μωράκι μου, κερδίζουμε!
Εγώ: Πάμε, έγιναν 10λεπτοι!
Εκείνος:  Λύσσαξες! Πάμε!

Αποτέλεσμα? Με το που φτάσαμε οριακά στο μαιευτήριο...γέννησα χωρίς επισκληρίδιο γιατί δεν προλαβαίναμε!  Και  βγήκε και από πάνω ότι με γλύτωσε την ένεση:)

Επιπροσθέτως, με έχει γεμίσει αντικείμενα της Inter στο σπίτι. Ενδεικτικά σας λέω: χαλάκι μπάνιου (είναι μπλε με μαύρο παναθεμά το και δεν ταιριάζει με τίποτα!), μπάλες για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (δεν σπάνε με τίποτα οι άτιμες), 2 φλυτζανάκια του καφέ (το ένα έσπασε καταλάθος...), πυτζάμα και βρακάκια για τον Παναγιώτη, παντόφλες, κλπ.

Κομμάτι που ταιριάζει για σήμερα...μπλε το βασικό χρώμα της Inter, Blue Hotel από Chris Isaak.

 

ΑΥΤΟΣ λοιπόν, ο σύζυγος.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, του δίνω "άδεια" και πάει Μιλάνο, με τον άλλο πορωμένο τον αδελφό του.   Ολόκληροι άντρες τρέχουν να δουν μπάλα σε άλλη χώρα! Τι να πω... Μετά λένε για μας τις γυναίκες ότι είμαστε τρελές!   Ξέχασα να σας πω ότι την προηγούμενη βδομάδα που έπεσε και έσπασε το δάχτυλό του, 1) Είπε κατευθείαν ότι εγώ τον μάτιασα για να ΜΗΝ πάει στο Μιλάνο (ακούς εκεί...εγώ τι λόγο είχα????)  και 2) Ανησύχησε κυρίως μήπως δεν μπορούσε να ταξιδέψει! Άκουσον άκουσον:)

Μιας και πήγε, του έδωσα δουλειά.  Να μου στέλνει photos για το blog μου. Για σας δηλαδή φίλες μου!
Απολαμβάνοντας cappuccino στο Armani cafe (με τον Armani να εξυπηρετεί ο ίδιος πελάτες)

Λες και μας νοιάζει....το Xmass Inter tree, στο fun club της ομάδας (ξέρω, είχατε μια φαγούρα!)


Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα πώς το κάνει! Εσείς καμιά ιδέα?
μια χιονισμένη Μιλανέζικη στέγη

 Piazza del Duomo @ night

Piazza del Duomo @ night

Piazza del Duomo @ morning


Και κλείνω την μικρή περιήγηση στο Μιλάνο....με την Χριστουγεννιάτικη μας Inter μπάλα!


Μιας και έδειξα ένα μέρος του δέντρου μας, δείτε το φωτισμένο.



ΑΥΤΗ-εγώ, η σύζυγος
Όσο ο άντρας μου λοιπόν κακοπερνούσε στο ειδυλλιακό και χιονισμένο Μιλάνο, εγώ είχα να ολοκληρώσω το δωμάτιο των παιδιών που τους είχα υποσχεθεί για αυτό το Σάββατο οπωσδήποτε και τις υποσχέσεις μου ΠΑΝΤΑ τις τηρώ!   Ξεκίνησα λοιπόν από το πρωί καθαριότητες και τις απαραίτητες ανακατατάξεις στο δωμάτιο για να χωρέσουν τα δύο καινούρια γραφεία με τις καινούριες καρέκλες (δώρο από γιαγιά και παππού-διαβάζει η γιαγιά!).  Αναμπουμπούλα, φασαρία, παιχνίδια, ξεκαθάρισμα.  Γενικά ένας χαμός.  Είχα ευτυχώς τους δύο μικρούς μου βοηθούς και τελειώσαμε το μεσημέρι.  Μόλις είδαν το "καινούριο" τους δωμάτιο, ξετρελλάθηκαν!  Η Αναστασία έκατσε αμέσως να κάνει τα μαθήματά της και ο μικρός ο ταλιμπάν μιας και δεν είχε μαθήματα, έκανε παζλ που λατρεύει. 

Πάμε για Master!

Υποτροφία στο Harvard University:)  (φοράει την Inter πυτζάμα!)

Πρωινή μελέτη!
Και ολοκληρώθηκε η μέρα μας υπέροχα, με παιδικό πάρτυ του φίλου μας του Θ. που έκλεισε τα 4!  Θέμα οι πειρατές.  Δεν κατάφερα να σας βγάλω φωτογραφίες γιατί βοηθούσα και την μαμά του Θ. και τρέχαμε. Ξέχασα να τραβήξω και την ΥΠΕΡΟΧΗ τούρτα πειρατής που έσκιζε και από εμφάνιση και από γεύση!

Εδώ, κάτω από το κρεβάτι του Θ. ο τρελο-μπαμπάς του παίζει κιθάρα και τα παιδιά τον γράφουν!
Ο Aϊ-Βασίλης
Και θα αναρωτιόσασταν που κολλούσε ο Aϊ-Βασίλης στον τίτλο.  Ο φίλος μου και τρελο-μπαμπάς του Θ. κάθε χρόνο, επειδή τα γενέθλια του Θ. πέφτουν 6 Δεκέμβρη, κοντά στα Χριστούγεννα, ντύνεται Aϊ-Βασίλης και μοιράζει στα παιδιά δώρα.  Στην φώτο παρακάτω, που δεν φαίνεται καλά γιατί είχαμε κλειστά τα φώτα για να μην καταλάβουν και πολλά πολλά τα παιδιά, τους μοιράζει δωράκια.  Ξετρελλάθηκαν!

 
Επί το έργον
Πόσο χαίρομαι που είναι ακόμα μικρά τα παιδιά μου και πιστεύουν....  Υπήρχαν άλλα παιδάκια εκεί, εξίσου μικρά  5-6 ετών, που κορόιδευαν ότι δεν είναι αυτός ο Aϊ-Βασίλης, ότι είναι ο μπαμπάς του Θ. ντυμένος, κλπ.   Διάβασα προχτές και την ανάρτηση της Άσπας Άγιε μου Βασίλη και ταυτίστηκα τόσο μαζί της.

Σαν μαμά, επιλέγω στο συγκεκριμένο θέμα, να λέω "ψέμματα" στα παιδιά μου.  Προτιμώ να κρατήσουν την παιδικότητά τους αυτή όσο πιό πολύ γίνεται.  Να τον περιμένουν κάθε πρωτοχρονιά με τα μπισκότα και το γεμάτο ποτήρι γάλα του στο τζάκι.  Τα μπισκότα που δαγκώνει κρυφά ο μπαμπάς και το άδειο ποτήρι γάλα που πίνει, για να φαίνεται ότι ο Aϊ-Βασίλης πεινούσε και διψούσε!
Γι'αυτό λατρεύω τον Δεκέμβρη, γιατί είναι γεμάτος υπέροχες στιγμές.

Ααααα και μην ξεχάσω!  Χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες.  Μανούλες, γυναίκες, κόρες, εγγονές, φίλες, κουμπάρες!

98 σχόλια:

  1. Καλημέρα!! όμορφα περνάει ο σύζυγος!!!! είναι πολύ όμορφα στο συγκεκριμένο καφε, εγώ είχα παέι καλοκαίρι, τώρα είναι καλύτερα σίγουρα!όσο για τον Αγιο Βασίλη καλά κάνετε και δεν λέτε την αλήθεια... καλό είναι να το χαρούν περισσότερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σταυρούλα μου πολυταξιδεμένη! Νομίζω χειμώνα/καλοκαίρι, το συγκεκριμένο cafe, θα είναι hot spot!
      Όσο για τον Άγιο Βασίλη....μετά τα 30 θα τους πω την αλήθεια:)

      Διαγραφή
  2. Ωραια ανάρτηση πάλι φιλενάδα! Καλά έκανες και του είπες του αντρούλη σου για τις φώτο, Ε όχι μόνο να δίνουμε άδειες!! χιχι! Το δωμάτιο σούπερ! Κι εμέις θα κάνουμε κάποιες αλλαγές σου μικρού σήμερα! Του μπήκε του άντρα μου να φτιάξει κρεβάτι και δεν του βγαίνει χειμωνιάτικα!!!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια Κατερινάκι! Τον κούρασα με τις φώτο λες ε???? Χα χα χα
      Ο αντρούλης σου φτιάχνει μόνος του κρεβάτι? Είναι οικογενειακό το ταλέντο σας δηλαδή! Είμαι σίγουρη ότι θα του βγει. Ο φίλος μου που έκανε το πάρτυ στην ανάρτηση, μόνος του το έφτιαξε και έχει και χώρο να παίξουν από κάτω τα παιδιά. Είναι τέλειο! Άντε, καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Δήμητρα :)
    Πολύ απόλαυσα να διαβάζω την ανάρτησή σου, αν και μου προκάλεσε αντιφατικά συναισθήματα. Στην αρχή γέλασα, μετά χαμογέλασα, μετά σοβάρεψα και στο τέλος μου βγήκε μία μελαγχολία...
    Όλο αυτό το παραμύθι με τον Άγιο Βασίλη, πολύ με συγκινεί. Και έχω αρχίσει να το "καλλιεργώ" και εγώ στην μικρή και ας είναι μόνο 15+ μηνών.

    Φιλάκια xxx

    P.S. Πολύ χαίρομαι που ο άντρας μου ουδεμία σχέση έχει με ποδόσφαιρο γιατί δε θα άντεχα! Ευτυχώς είναι κολλημμένος μόνο με την Formula 1, που δεν έχει τακτικά, οπότε το αντέχω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια Ασπασάκι μου γλυκό!!! Είδες τι είμαι? Μια τρελιάρα γυναίκα! Σε κάνω να γελάς και να μελαγχολείς συγχρόνως. Αν και δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, η μελαγχολία εννοώ.
      Επειδή δεν προλαβαίνω να γράφω πολλές φορές την εβδομάδα, συγκεντρώνω τα highlights της ζωής μας, σε μία-δυο αναρτήσεις.

      Εσύ είσαι από τις τυχερές που σύζυγος καμία σχέση με ποδόσφαιρο! Η αλήθεια είναι (το συμπλήρωσα στην ανάρτησή μου), ότι ελληνικό πρωτάθλημα δεν παρακολουθεί καθόλου. Μόνο ξένο και κυρίως την ομάδα του. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί αλλιώς.... Είπαμε να έχουμε ερωμένη, αλλά μία...όχι πολλές:)

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να σχολιάσω για την κορούλα σου. Έτσι μαμουνάκι που είναι, είμαι σίγουρη, ότι θα τον περιμένει ξύπνια φέτος τα Χριστούγεννα να τον κεράσει μπισκοτάκια που έφτιαξε η χρυσοχέρα μαμά της!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα φιλενάδα!
    Πραγματικά σε θαυμάζω αλλά και απορώ. Απορώ και με όσες άλλες γυναίκες έχουν άντρες που έχουν κόλλημα με ομάδες μπάσκετ - ποδόσφαιρο και τα σχετικά. Φάινεται είμαι από τις τυχερές γιατί ό δικός μου καμία σχέση με το σπορ. Μη σου πω ότι εγώ βλέπω πιο πολύ ποδόσφαιρο από αυτόν! Αφού όμως εσύ δεν έχεις θέμα όλα καλά.
    Προσπαθώ να φανταστώ το μπάνιο σας με το "υπέροχο" χαλάκι(αλήθεια με χλωρίνη έχεις δοκιμάσει να το "καθαρίσεις";Ὀσο για την μπάλα του δέντρου, εντάξει είναι διακριτική.
    Τη μαγεία του Άγιου Βασίλη την υποστηρίζω με πολλά "πονηρά μέσα" και μου αρέσει πολύ.
    Εκτός από τα κουλουράκια και το γάλα κάνω και άλλα "μαγικά".Θα κάνω αναρτηση για το θέμα. Έλα να πάρεις ιδέες.
    Φιλάκια πολλά και καλό υπόλοιπο Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια Θεανούλα! Άστα, ο μπαμπάς μου ήταν και είναι Άρρωστος με την ΑΕΚ. Μας έτρεχε από μωρά, μαζί του στα γήπεδα. Η μαμά μου, μου έλεγε "Μην παντρευτείς άντρα ποδοσφαιρόφιλο". Την άκουσα όπως είδες:)
      Όπως είπα βέβαια και στην Ασπασία και το συμπλήρωσα στην ανάρτησή μου, ευτυχώς, δεν παρακολουθεί και ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο ξένο και κυρίως την ομάδα του. Αλλιώς όχι Μιλάνο, ούτε μέχρι το Καραϊσκάκη δεν θα έφτανε:)
      Περιμένω με αγωνία τις αναρτήσεις σου για τα "πονηρά μέσα" υποστήριξης του Άγιου Βασίλη λοιπόν! Να πάρουμε καμιά ιδέα και οι λιγότερο εμπνευσμένες.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Δήμητρα...πολύ ωραία ανάρτηση,με έκανες και χαμογέλασα. Είδα Αεκ και κότσαρα εδώ το σχόλιο μου. Κι ο δικός μου άντρας τρελός και παλαβός Αεκτζής! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση πως μένουμε κοντά εμείς οι δυο...

      Διαγραφή
    3. Γειά σου Γιωργία Αεκτζού! Πόσο με καταλαβαίνεις λοιπόν!!! Ομοιοπαθούσες! χα χα χα. Εγώ και με μπαμπά και σύζυγο! Jack pot!
      Μετά και την e-mail επικοινωνία μας, τελικά δεν μένουμε κοντά, αλλά δεν πειράζει. Κάπου, κάπως, κάποτε, θα συναντηθούμε...

      Διαγραφή
  5. Απορώ με τις αντοχές σου! Όσον αφορά τη Μίλαν!
    Δωράκια σου έφερε τουλάχιστον εκτός από τις φωτογραφίες;
    Όνειρο τα κουκλάκια σου!
    Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις καλή μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια! Δεν έχει γυρίσει ακόμα Αριστέα μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μπει στο σπίτι με άδεια χέρια!!!! Χα χα χα.

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία η ανάρτησή σου Δήμητρα γέλασα λίγο στην αρχή με το κόλημα στην ομάδα και αυτό γιατί ο δικός μου ουδεμία σχέση έχει με το σπορ αλλά είναι φανατικός με το ψάρεμα και όπως το βλέπω θα έρθει η ώρα να γεννήσω και εκείνος θα μου λέει 'δυο λεπτά αγάπη μου τσιμπάει'!!!!
    Όμορφες φωτο μες στο κλίμα των ημερών!!!
    Καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα Ροδάνθη, το ψάρεμα είναι όμορφο κόλλημα. Σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει. Η μπάλα σε τρελαίνει:)
      Δηλαδή είσαι έγκυος τώρα? Με το καλό Ροδάνθη μου να γεννήσεις ένα γερό και καλότυχο μωράκι!!!! Όταν φτάσει εκείνη η ώρα, όλα θα πάνε τέλεια, θα το δεις!!!

      Διαγραφή
  7. πολύ όμορφα τα νέα σας και οι καινούριες καρέκλες έσκισαν όσο για τον Αγιο Βασίλη ζω για αυτό το παραμύθι ομορφάινει την ζωή μας εδώ οι δικές μου τόσα χρόνια μετά και άκόμη θυμούνται τα καρότα των ταράνδων , τα μπισκότα και το γάλα και την μαγεία εκείνης της νύκτας !!!!!

    να σου πω αυτό το χαλάκι του μπάνιου δεν υπάρχει κανένας βορειανατολικός άνεμος να το πάρει την ώρα που στεγνωνει να το πάει πεσκέσι στην Μαίρη Ποππινς ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την!!! Τι τελεια ιδεα!!! Μαζι με την χλωρινη της Θεανως και το δικο σου βορειονατολικο ανεμο, βλεπω το χαλι να εξολοθρευεται!!!!
      Οι κορες σου παρολο που ειναι μεγαλυτερες, εχουν ακομα αυτες τις ομορφες αναμνησεις... Τι καλα.... Ετσι θελω να γινει και με τα παιδια μου!!!

      Διαγραφή
  8. Εγω ξεπατωνομαι να μαιθαινω ιταλικα, ο αντρας σου παει καθε χρονο. Ε οχι. Του χρονου δεν κανονιζουμε να παμε παρεα; Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του χρονου Μαρακι θα παμε εσυ και εγω και οι αντρες μας θα κανουν baby sitting:)
      Ciao ragazza!!!

      Διαγραφή
  9. Καλά κάνεις και του δίνεις άδεια! Κι εγώ είμαι υπέρ τέτοιων αδειών! Φαντάσου εμάς που πάει για ψάρεμα! (τουλάχιστον τρώμε κάνα ψάρι)
    Τα γραφεία μια χαρά γίνανε, έτοιμα για σπουδές τα πιτσιρίκια!
    Και εννοείται πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη, άντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου βρε Βερα ατομαρα!! Οι μισες μου φιλες με βριζουν οτι χαλαω την πιατσα και ζητανε και οι δικοι τους "αδειες".
      Και εγω ειμαι υπερ του να κανει ο καθενας κατι που γουσταρει...σε λογικα πλαισια παντα! Οχι να μου ζητησει και καμια ζωντανη ερωμενη πχ:)
      Σας βλεπω και εσας φετος με μπισκοτακια κ γαλα για να δει η Αθηνουλα οτι τα εφαγε ο Αγιος Βασιλης!!!

      Διαγραφή
  10. Αχ, πολύ ωραίες φωτογραφίες! Την επόμενη φορά να πας κι εσύ μαζι!
    Ωραίο και το δεντράκι σας!
    Σου γράφω ακούγοντας με το Μιχάλη 'Μπάλα μπάλα' από ζουζούνια γιατί ο γιος μου είναι κολλημένος με την μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οριστε, εχεις και εσυ εναν κολλημενο σπιτι σου:)
      Οσο για το ταξιδι, μου λεει ο καημενος αλλα υπαρχουν πραγματακια που μας κολλανε καθε φορα. Του χρονου ομως ας ελπισουμε οτι θα γινει το θαυμα!!!

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιες οι φωτος
    πολύ ενδιαφερουσα ολη η αναρτηση σου.. γελασα με το τροπο που εγραφες ολα για τον ανδρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο αντρας μου ειναι ενα μεγαλο παιδι! Θα του κανω μια μερα ξεχωριστη αναρτηση!
      Γεια σου Δελφινακι μου.

      Διαγραφή
  13. Τέλειο κ αυτο το ποστ σου Δημητρα το απολαμβάνω κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ, είναι σαν να ξεφυλλίζω ένα περιοδικάκι. Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες απο το Μιλάνο και το δωματιάκι των παιδιών και το δεντράκι σας και μπράβο και στον Αγιο Βασίλη! Κασι εγώ θα το κρατήσω όσο μπορώ να πιστεύει ο μικρός μου.
    Ναι έχεις δικιο, έχω τα γεννέθλια αυτη την εβδομάδα και τρέχω.. Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αγαπημενη μου! Χαιρομαι τοσο που περνας τοσο ομορφα οταν ερχεσαι βολτουλα, οπως οταν ξεφυλλιζεις περιοδικακι!!
      Εφοσον εχεις και τα γενεθλια του Κωστακη, απορω και που περασες απο εδω. Ειμαι σιγουρη οτι θα ετοιμαζεις υπερπαραγωγες και θα εισαι σε κατασταση πανικου:)
      Περιμενουμε να δουμε τα επιτυγματα σου !!!

      Διαγραφή
  14. ΔΗΜΗΤΡΑ9/12/12

    Ααα όχι δεν τα λες όλα αγαπημένη , να τα λες απο την αρχή απο το πρωί ξεκίνησαν τα πονάκια έκανες πρώτα όλες τις δουλείες απο το πρωί το σπίτι εννοώ σιδέρωσες τα ρουχα , έκανες μέχρι και κεικ( εκεί ήμουνα )οι πόνοι γινόντουσαν όλο και ποιο δυνατοί σου έλεγα πάμε στο νοσοκομείο μου έλεγες όχι ακόμα να τελειώσω το κέικ ο Στρατούλης σου φταίει ε! Ενα πάθος έχει και το στεφάνι σου .
    Τα παιδάκια μας όπως πάντα τέλεια δεν ξέρω για τον Παναγιώτη μας αλλα η Αναστασία μου σίγουρα θα πάει για μεταπτυχιακό και master
    Το δεντράκι σας υπέροχο είσαι πολυ καλή μανούλα και είναι πολυ Καλό που κρατάς την μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρθε και η κουμπαρα μου Νο 1 που εχει στολισει το σπιτι της τοσο μοναδικα που ειναι ευοιμο για φωτογραφιση!! Θα σας το δειξω καποια στιγμη.
      Οσο για εκεινη τη μερα, ηταν οντως τρελη! Τι γελιο και κλαμα μαζι! Εσυ βεβαια να υποστηριξεις παντα το στεφανι μου! Ποσα σου δινει ηθελα να ξερα:)

      Διαγραφή
  15. Γειά σου Δήμητρα Intero-πληκτη!!
    Ε, όχι και να γεννήσεις βρε κοπέλα μου χωρίς επισκληρίδιο!!! Μπρρρρρ, τρομάρα με πιάνει!! Πες του άνδρα σου ότι είναι πολύ τυχερός που σε έχει!!

    Ωραία η ανάρτησή σου όπως πάντα. Μεγάλη, πλούσια και απολαυστική...
    Όλα όμορφα τα έφτιαξες.

    Σε φιλώ μέχρι την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως μου την αρρωστουλα. Τι παθατε και εσεις οικογενειακως!!!
      Interο-πληκτη δεν με εχουν ξαναπει! Τελεια ιδεα Χρυσαυγη!!!
      Αφου πεθανα στους πονους την πρωτη φορα, την δευτερη ημουν προετοιμασμενη! Προσεξα να μην παιζει η Ιντερ εκεινη τη μερα:)

      Διαγραφή
  16. καταρχην εισαι μεγαλη καρδια που αφησες τον συζυγο να παει Μιλανο χωρις εσενα! θα μπορουσε καλιστα να βλεπει την ομαδα του και να αφησει την πιστωτικη του σε σενα..... ειμαι σιγουρη οτι θα ηξερες πολυ καλα τι να την κανεις!
    οσο για τα γραφεια υπεροχα πραγματικα! μ αρεσει που ειναι ροζ και πρασινο, αλλωστε αυτα ειναι και τα χρωματα του δωματιου της ταλιμπανουλας και του μπλογκ μου, πασιφανες λοιπον οτι τους εχω ιδιαιτερη αδυναμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστωτικη δεν εχουμε αλλα θα τον ξεζουμισω χρηματικα οταν γυρισει! Τι νομιζες, οτι ειμαι τοσο αθωα;;;;
      Το ροζ ειναι το αγαπημενο σου χρωμα;;;; Δεν το ειχαμε καταλαβει ειναι η αληθεια Μαχη:)
      Σε αφηνω τωρα, ξεκινω καινουρια καριερα στον Τηλεκυβο οπου εκει μπορω να μιλαω συνεχεια! Χαρη στην προταση σου, αλλαζω ζωη στα γεραματα:)

      Διαγραφή
  17. Καλά Δήμητρα χείμαρρος! Τα μικρά τα βλέπω σίγουρα Harvard-ιανά!
    Συνέχισε να γράφεις και μη σταματάς. Μ΄αρέσει!

    Ο τύπος στο πεζοδρόμιο κάθεται σε βάση/καρεκλάκι, η οποία στηρίζεται στον κάθετο στύλο, ο οποίο έχει μια μεγάλη βάση / αντίβαρο, πιθανώς βιδωμένη και σκεπασμένη με το χαλί και με τα κεράκια γύρω γύρω, επάνω στο έδαφος!
    Ο Αρτίστας είναι μικρόσωμος και αδύνατος και δεν χρειάζεται ειδική /ενισχυμένη κατασκευή για να τον αντέξει...Το σακάκι καλύπτει το καρεκλάκι.
    Μου βγήκε το μηχανηλίκι μου στην ανάλυση...Ελπίζω να κατάλαβες!

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας τρελλανεις τελειως τωρα!!! Εκτος απο φοβερη food blogger εισαι και πανεξυπνη food blogger:)
      Ακομα και ο αντρας μου, που το παιζει εξυπνος(ειναι δηλαδη αφου με παντρευτηκε) δεν το βρηκε! Αυτο ειναι λες ή το υποθετεις;; Ελα να πεφτουν τα στοιχηματα!!!

      Διαγραφή
    2. Χα! Αχ βρε Δήμητρα με τα ωραία σου! Ε! Αφού σε διάλεξε για σύντροφο σίγουρα είναι πανέξυπνος! Δεν το αμφισβητώ...

      Όσο για το στατικό μέρος του κατασκευάσματος, επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτη, δεν το ξέρω, το υποθέτω με σιγουριά 99%!
      Δεν μπορεί να ισχύει οτιδήποτε άλλο...Άρα άμα αποκλείσουμε οποιαδήποτε μαγική του δύναμη, φτάνουμε στο συμπέρασμα που σου ανέλυσα παραπάνω.
      Η βάση σίγουρα θα είναι ένα πολύ βαρύ κομμάτι σίδερου, αν δεν είναι βιδωμένη. Για να συγκρατεί την αναστροφή από το βάρος του αρτίστα!

      Πάντως θα πρέπει να οικονομάει τρελό χρήμα...Λες να κάνουμε καμιά τέτοια δουλειά στο μέλλον; :)

      Z.

      Διαγραφή
    3. Εσυ δεν χρειαζεται να σκεφτεις αλλη δουλεια! Μπορεις απλα να μαγειρευεις στο εστιατοριο που πιστευω θα ανοιξεις καποια στιγμη!
      Ειπα στο συζυγο τη λυση του μυστηριου! Αλλα να ξερεις, εγω την σκεφτηκα:)

      Διαγραφή
  18. Δημητρούλα χαρα στο κουράγιο σου να πας για γεννα τελευταία στιγμη ...δεν λες ευτυχως που σε πήγε με τετοιο κόλλημα που έχει:0) ο δικος μου φαν του ολυμπιακου αλλά δεν τρεχει στο εξωτερικό....προς το παρόν........
    Πολύ ωραια τα καινουργια πραγματακια του παιδικού αντε καλά διαβασματα!!!!!!!!!
    Ωραιες οι φωτο του Μιλάνου τι ομορφια η Piazza del Duomo
    καλη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου συνονοματη καλλιτεχνιδα!! Εγω φτιαχνω ετοιμα συσκευασμενα επιπλα, εσυ φτιαχνεις υπεροχες κατασκευες!!! Χα χα χα
      Οντως, δεν λες που φτασαμε γιατι αν δεν τελειωνε ο αγωνας, ισως εκανα γεννα στο σπιτι:)
      Καλη εβδομαδα Δημητρουλα!

      Διαγραφή
  19. Κοριτσάρα μου,
    απολαυστική όπως πάντα!
    Μια χαρά σε βρίσκω μόνη σου με τα πιτσιρίκια. Εγώ όποτε ταξίδευε ο σύζυγος τα "έπαιζα" λιγάκι αλλά εντάξει!
    Όσο για τι εικαστικές επεμβάσεις νομίζω ότι ακόμα δεν είναι και πολλές - αντέχεις λίγη inter κι εσύ!
    Αχ, αυτός ο Άγιος Βασίλης...εμείς για να καταλάβεις τους έχουμε πει πως μέχρι τα Χριστούγεννα κάνει βόλτες με το έλκηθρο για να βλέπει ποιά είναι καλά παιδιά (χιχιχιχιχι) κι εκεί που κάνουν τη σκανταλιά κρύβομαι και με μπάσα φωνή (τρομάρα μου) κάνω "ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ!!". Το βλέμμα τους εκείνη τη στιγμή είναι για φωτογραφία...
    Όσο μπορούμε να το συντηρούμε το παραμύθι...σίγουρα! Βρε, μαζί τους κοντεύουμε κι εμείς να το πιστέψουμε κι ας μας έχουν πάρει τα χρόνια!
    Σε φιλώ
    Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ειρηνη γλυκια!!!
      Λες ε; Αντεχω;; Ασε γιατι σημερα που γυρισε μου γεμισαν το σπιτι αυτοκολλητα Ιντερ!!
      Η ιδεα να κρυβομαι οταν κανουν σκανταλια και να κανω Χο Χο Χο μου φαινεται τελεια!!! Θελω φωτογραφια απο τις κορες σου εκεινη την ωρα!!
      Και ποιος σου ειπε οτι δεν πιστευουμε και εμεις οι γονεις;;;; Αφου απο την στιγμη που κανουμε παιδια, ξανανιωνουμε και γεμιζουμε παιδικοτητα:)

      Διαγραφή
  20. Αχ γέλασα με τον μπαμπά σας! Δεν λες πάλι καλά που έσπασε μόνο ένα δαχτυλάκι! Απίστευτος! Βρε κι εγώ θέλω να πιω καφέ και να μου τον προσφέρει ο Αρμάνι. Είμαι μάλιστα σίγουρη ότι θα είναι φθηνότερος απ' ότι στα καφέ της Αριστοτέλους!!
    Και τι ωραία ιδέα αυτή με τον Άγιο Βασίλη!
    Καλό μεσημέρι κοριτσάκι, καλώς να τον δεχτείς τον άντρα. Κέρδισαν τουλάχιστον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιτσακι εκανες μια ευστοχη παρατηρηση! Ο καφες στο Armani cafe, στο μπαρ, χωρις σερβιτορο δηλαδη, κοστιζε 1,20€! Τα σχολια περιττα!
      Και ναι, κερδισαν ευτυχως!!!! Μες την τρελη χαρα ειναι!!

      Διαγραφή
  21. Ευτυχώς που ο Βασίλης (ο σύζυγος) δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος (νομίζω πως αφού πήραμε το euro το 2004, έχει δει 1-2 αγώνες ακόμα !!!). Αλλά του γκρινιάζω που δεν με αφήνει να δω CSI γιατί βλέπει κάτι άσχετα κανάλια που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, με συζητήσεις για την Αρχαία Ελλάδα! Όσο για το χρωματάκι της Inter, μια χαρά είναι βρε, τι σε χαλάει;;;

    Με γεια τα καινούργια σας γραφεία, σας εύχομαι καλά διαβάσματα!

    Θέλω κι εγώ καφέ στο Μιλάνο ! Πως θα γίνει να πάμε; Πρέπει να γίνουμε ντε και καλά φίλαθλοι;

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελαινομαι και εγω για CSI Miami κυριως αλλα και Las Vegas. Τι τραβας και εσυ καημενουλα με τα καναλια αυτα. Τελικα ειδες; Δεν ειμαι μονη, ολο και καποιο κουσουρι εχει ο καθενας! Χα χα χα.
      Λες να γινουμε μελη του FC μπας και του χρονου απολαμβανουμε καφε με τον Γιωργο....τον Αρμανι ντε!

      Διαγραφή
  22. Γεια σου ρε Δήμητρα! Όταν θα έχω τις μαύρες μου θα σε διαβάζω να γελάω .... Να είσαι καλά...

    Υ.Γ. Πολύ καλομαθημένος ο σύζυγος(χαχα)

    Φιλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως μου το Γιωτακι μου! Αφου σου εχω πει οταν εισαι στα down σου θα ερχεσαι βολτουλα!!!!
      Ναι Γιωτα, τον εχω καλομαθει μου φαινεται!Ειναι το τριτο μου παιδι:) Γι αυτο σου λεω, εσενα και με κεικ καροτου, τζακ ποτ εχεις κερδισει!!!! Φτου φτου φτου μην σας ματιασω!!!!

      Διαγραφή
  23. Τι ωραία ανάρτηση!! Για το θέμα του ποδοσφαίρου..θα σχολιάσω.. "Άντρες".. Αν εσύ πχ πήγαινες στο Μιλάνο για επίδειξη μόδας θα σε έλεγαν τρελή ενώ το ποδόσφαιρο έχει μια χρησιμότητα που μόνο εκείνοι γνωρίζουν..Εκτός και αν είναι μέτοχοι και μας το κρύβουν!
    Τα παιδάκια σου είναι τόσο γλυκούλια και μου αρέσει πολύ αυτή η φάση με το γραφείο, τις χουχουλιάρικες πυτζαμούλες, τον σχολικό εξοπλισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ καμμενη ε; Ο Κωστακης σου ποδοσφαιρακιας υποθετω:) Τι καλα που δεν ειμαι μονη!!!
      Τα γραφειακια ηταν οτι καλυτερο καναμε για τα παιδακια μας!!! Τα στολισαν και με τα πραγματακια τους και τα καμαρωναν. Απο εκεινη τη μερα, εκει ειναι συνεχεια.

      Διαγραφή
    2. Όχι ο Κώστας έχει αφήσει πολλές φορές την ομάδα του για μενα!Το είπα γενικά,πιο πολύ με εκνευρίζουν ο πατέρας μου και ο αδερφός μου όπως κάνουν!!

      Διαγραφή
  24. Καφέ στο Milno!!!!Και ποιος λέει όχι!!!! Με τον μπαμπά σας γέλασα πολύ, με ένα δαχτυλάκι εκτός, φθηνά τη γλίτωσε!!!! Καλή εβδομάδα να έχετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική! Όπως τα λες, φθηνά τη γλύτωσε! Mε μισό χέρι αλλά στο Μιλάνο μπόρεσε να πάει:)

      Διαγραφή
  25. Your choice is always the right one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήμητρα η κάθε σου ανάρτηση είναι καταπληκτική!Πραγματικά απολαυστική!Τι τυχερός που είναι ο άντρας σου που σε εχει!!!Τα περι ποδοσφαίρου τα προσπερνάμε και δε το σχολιάζουμε καθόλου χαχα!!!Η ιδέα με τον Αγιο Βασίλη τέλεια!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου δώσω το τηλ του να τον πάρεις να του το πεις:) Ότι είναι τυχερός ντε!
      Γειά σου Ελενίτσα με τα αριστουργήματά σου!!!

      Διαγραφή
  27. Απολαυστική η ανάρτησή σου Δήμητρά μου, υπέροχο το μίνι ταξίδι στο Μιλάνο και τέλεια η απόφασή σου σχετικά με τον Άη Βασίλη. Όσο για το ποδόσφαιρο τί να πω ...χόμπυ είναι αυτό!!! χαχαχα
    Φιλιά και καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου θεια Κικη!! Οντως το μινι ταξιδι ηταν υπεροχο για το συζυγο και για την ομαδα του! Τωρα που κερδισαν κιολας θελει να πηγαινει καθε χρονο να τους δινει γουρι.
      Οσο για τον Αγιο Βασιλη, βαζουμε κατω συνταγες μπισκοτων μαζι με τα παιδια για να δουμε ποια θα φτιαξουμε στον Αγιο Βασιλη!!!

      Διαγραφή
  28. Είσαι ψυχάρα Δήμητρα... που αφήνεις τον άντρα σου να κάνει τέτοια ταξίδια χωρίς εσένα!!! Είμαι κι εγώ υπέρ τέτοιων αδειών!!! Χρειαζόμαστε να νιωθουμε και λίγο ελεύθεροι!!! Αλλά με έκανες να γελάσω έτσι όπως μας τα περιγράφεις!!!
    Οσο για τα γραφεία, καλά διαβάσματα να έχετε!!! Κουκλάκια είναι τα πιτσιρίκια... Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι ανθρωπος που δεν αντεχει την καταπιεση, οπως και ο αντρας μου μου δινει την ελευθερια που χρειαζομαι, ετσι και εγω του δινω τετοιες "αδειες".
      Τα γραφεια ειναι απολυτη επιτυχια Φωτεινη. Ολη την ωρα εκει καθονται και διαβαζουν και παιζουν.

      Διαγραφή
  29. αχ παναθεμα σε παναθεμα σε με εκανες και γελασα λιγακι δεν με λες μην καθυστερησεις να περασεις απο το σπιτακι μου και για καθε αναρτηση μου που σου αρεσει το κοσμημα δεν αφησεις σχολιο ετσι ομορφο οπως τα γραφεις αχ αχ τι θα σε κανω ενα σε λεω μονο θα σε ερχομαι καθε μερα να στο θυμιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου βρε κουκλα που μ´εκανες και συ και γελασα με την προφορα σου που κανει μπαμ ακομα και γραπτως!!!
      Με κερδισες να ξερεις και θα ερχομαι να σε παρατηρω!!!

      Διαγραφή
    2. κοιτα και εμενα το ψευδωνυμο μου παρατηρητης ειναι βλεπω τους παντες γεια αλλα μιλαω λιγο....
      ελα εχω και νεα σχεδια καθε μερα μεχρι να μου εξαντληθουν τα περιεργα και να φτιαξω αλλα για τα ματια σας και μονο χαχα

      Διαγραφή
  30. Γελασα πολυ με την αναρτηση για τον αντρα σου , μου θυμιζει τον δικο μου που μου ελεγε στην μεγαλη μου να ξερεις αν γεννας και ειμαστε στο πρωταθλημα σε παω και φευγω κατευθειαν παω στο γηπεδο..... Γεροι να εισαστε και αγαπημενοι. Και του χρονου....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου βρε Μαργαριτα! Υπαρχουν κι αλλοι τρελοι τελικα εκτος απο τον αντρα μου:)
      Θελω να πιστευω οτι δεν γεννησε η κορη σου σε ωρα πρωταθληματος!
      Σ´ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες.

      Διαγραφή
    2. οχι καλε σιγα μην επερνε ο Αρης το Ευρωπαικο κυπελο.... Ασε που γεννησα και Οκτωβρη...

      Διαγραφή
  31. Προς στιγμήν με τρόμαξες με την ερωμένη....
    Να είστε καλά και πολύ χαρούμενοι μέσα
    στο ζεστό σπίτι σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Σοφακι γελαστο με τον μικρο Μαριο Τεστίνο τον γιοκα σου που σε βοηθαει με τις φωτο του μπλογκ σου:)
      Σ´ευχαριστω πολυ για την ομορφη ευχη σου.

      Διαγραφή
  32. χαχαχαχααααααααααα Δημητρά μου, τι γλυκιά ανάρτηση!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάντως δεν μπορείς να πεις, ο καημένος σου έδωσε ένα σωρό φωτογραφίες χαχαχαααααααααααα. Είναι τόσο απολαυστικός ο τρόπος που γράφεις!!!!!
    Πάντως να το ξέρεις, όλοι οι άντρες μοιάζουν χααχχχαχαχααααααα. Ο δικός μου δεν είναι καθόλου ποδοσφαιρόφιλος, αλλά έχει μανία με τη φωτογραφία. Είναι και σε μια ομάδα στο διαδίκτυο, έχουν γνωριστεί εκεί με αρκετούς φωτογράφους, και τρέχουν σε διάφορα μέρη από τα χαράματα, αξημέρωτα, για να προλάβουν λέει την ανατολή. Εμένα ούτε που με αφήνει να ακουμπήσω τη φωτογραφική του χαχαχααα. Σπάω πολλή πλάκα πάντως, έτσι όπως κάνουν σαν παιδάκια.
    Κι εμείς πιστεύουμε στον Άη Βασίλη!!!!!
    Πολλά φιλιά Δήμητρά μου, και να είσαι πάντα τόσο αγαπημένη με τον αντρούλη σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ροδούλα μου! Τι είπες τώρα, έχεις και εσύ τα δικά σου δηλαδή! Άκου ξημέρωμα να προλαβουν την ανατολή! Πολύ γέλιο. Είναι τρελοί αυτοι οι άντρες!!! Όντως παιδάκια.
      Χαίρομαι που όλοι πιστεύουμε στον Αγιο Βασίλη!!! Τι πιό όμορφο!!!

      Διαγραφή
  33. εντάξει συγχωρεμένος που σε απάτησε για την ερωμένη του τη μπάλα! χα χα... μέχρι και φωτογράφος έγινε για πάρτη σου!!! και δε μπορώ να πω, πολύ καλός φωτογράφος!! ο τυπάκος που στέκεται σίγουρα κάθεται σε καρεκλάκι το οποίο έχει κρύψει με τα πόδια και το παλτό!! αλλιώς γιατί να κάθεται σε αυτή τη στάση? ξέρεις αν αναρωτιόμουν ενώ ήμουν κοντά, θα πήγαινα και θα τον έσπρωχνα να δω!! χα χα... περιποιημένος ο καφεδάκος!!! πάντως το μπλε στολίδι, έχει την τσαχπινιά του!!! :) ωραία τα στήσατε τα θρανία και αφού ενθουσιάστηκαν τα παιδάκια σας, σίγουρα θα διαπρέψουν στα μαθήματα!! αν και για τον υιό βλέπω να τον κερδίζει το χαλί αυτοκινητόδρομος, ή όχι?? :) χι χι.. φιλάκια πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Ευάκι, είσαι σούπερ παρατηρητική! Και για τον τύπο που στέκεται όρθιος αλλά και για το χαλί αυτοκινητόδρομος! Η αλήθεια είναι ότι εκεί παίζει με τα αυτοκινητάκια του! Τα έχει βγάλει τα λεφτά του!
      Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  34. έτοιμα τα μπισκοτακια του Αη Βασίλη πέρνα απο το http://katitimou.blogspot.gr ( MARILISE 2) να τα παραλάβεις σου έχω και κέρασμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου γλυκιά σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το μπισκοτένιο σου και βραβειακό κέρασμα!!! Το ευχαριστήθηκα απίστευτα και το εκτίμησα ακόμα περισσότερο! Είμαι πολύ χαρούμενη όταν οι blogo φίλοι μου περνάνε όμορφα στο σπιτάκι μου:)

      Διαγραφή
  35. Αχ Δημητρούλα μου, κάθε θέμα σου, είναι καλύτερο από το προηγούμενο!!! Ποιός είναι άραγε ο στόχος σου;;;; Με αυτό σου το θέμα, με έκανες να αναπολήσω τις αναλύσεις-συζητήσεις για τα χούγια των αντρών μας. Δε θα ξεχάσω ότι πάντα καταλήγαμε στο ότι έτσι θα είναι (καμία πρόοδος) και ότι γι'αυτό τους αγαπάμε κιόλας. Οσο για τα γραφεία των παιδιών (πολύ καλή επιλογή) αλλά μη νομίζεις ότι θα κατασκηνώσουν εκεί.. καινούριο κοσκινάκι μου... Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα του Αη-Βασίλη, και φέτος λέω να ντύσω τον αδερφό μου (τον μπαμπά τον καταλαβαίνουν πλέον). Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Σουλάκι μου, τους αγαπάμε με τα ελαττώματά τους όπως και εκείνοι εμάς (παρόλο που είμαστε τέλειες! γκουχου γκουχου!).
      Να δούμε πόσο θα κρατήσει η επήρρεια των γραφείων...χα χα χα
      Στείλε τον αδελφό σου και κατά δω!!!

      Διαγραφή
  36. Μεταξυ μας ειχε δικαιο οτι σε γλύτωσε απο την ένεση χα χα!
    Αληθεια σε σερβιρει ο Αρμάνης???? ΠΟλυ θελω να το ζησω αυτο: ΠΟυ σε Τζωρτζίνο πιάσε και ενα δυπιτο χωρις τζατζικι χα χα χα!
    Πολυ μου αρεσει στο χαλι στο παιδικο δωματιο.
    Αντε και του χρονου και καλα πάρτις απο εδω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε σερβίρει ο Γιωτργάκης, απλά έτυχε εκείνη την ημέρα και ήταν εκεί! Είδες τύχη???
      Άκου σουβλάκι στο Γιωργάκη τον Αρμάνι, από espresso και πάνω Beauty!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι καλα, οταν ερχετε Ελλαδα μερια ο Τζιωρτζιο σουβλακι καρδαμωνει!

      Διαγραφή
  37. Καλησπέρα σας ωραία μου κυρία! Πόσο σε καταλαβαίνω με το θέμα της μπάλας..δεν λέγεται.Είναι μια πονεμένη ιστορία...αλλά θα σου την πω άλλη φορά. Οι φωτογραφίες από το Μιλάνο μας ταξίδεψαν και εμάς λιγάκι τα καημένα:(( Για να γλυκάνω λίγο τον πόνο σου, σε ενημερώνω ότι κέρδισες πρόσκληση για το θέατρο. Η σχετική κοινοποίηση εδώ http://eimaipaidi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4268.html και στον τοίχο μου στο fb https://www.facebook.com/page.eimaipaidi
    Τι Μιλάνο, τι θέατρο ε?!! Μήπως την άλλη φορά να κληρώσω κανένα ταξιδάκι και για εμάς?? Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς σ'ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το διαγωνισμό γιατί λατρεύουμε θεατράκι οικογενειακώς!!!! Είμαστε πολύ τυχεροί!!! Θα πάμε οπωσδήποτε, μάλλον και αυτή την Κυριακή.
      Όσο για την μπάλα, περιμένω να μου τα πεις φιλενάδα!!! Μέχρι τότε πακετάρω για το ταξιδάκι που θα κληρώσεις!!!

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος13/12/12

    Καλώς σε βρήκα Δήμητρα!
    Γέλασα πολυ με τον τρόπο που περιγράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρυσούλα μου πολυ πολύ γλυκιά! Χαίρομαι πολύ με την επίσκεψή σου. Θα έρχομαι και εγώ να σε βλέπω και θα τα λέμε διαδυκτιακώς από εδώ και στο εξής:)

      Διαγραφή
  39. Πολύ διασκέδασα με την ανάρτησή σου!Αν και ομολογώ πως δεν σε καταλαβαίνω αφού ο δικός μου σύζυγος δεν έβλεπε μπάλα ούτε όταν έπαιζε η εθνική στον τελικό του EURO...

    Σε ευχαριστώ για την επίσκεψή σου στο blog μου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γιωργία! Εισαι από τις ευνοημένες δηλαδή (για το σύζυγο εννοώ)! χα χα χα.
      Σε επισκέπτομαι συχνά βεβαίως βεβαίως. Έχεις πολύ όμορφο blog και οι δημιουργίες σου είναι εξίσου καταπληκτικές.
      Φιλάκια πολλά και σ'ευχαριστώ και εγώ!!!

      Διαγραφή
  40. Μα και μπάλες Ιντερ; Αυτό είναι το πιο σοκαριστικό! Χαχαχα!!!
    Καλές Γιορτές να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, το χαλάκι του μπάνιου δεν το είδες? Εκείνο δεν βλέπεται Κατερίνα! Άστα!

      Διαγραφή
  41. Καλησπέρα κορίτσι -κουμπί τελείωσε η γ κλήρωση του πανηγυριού και αφου περάσεις να καταλάβεις το βραβείακι συμμετοχής άφησε μου και τη διεύθυνση σου στο katitimou@gmail.com για ένα συμβολικό δωράκι εύχομαι να γίνανε καλα τα σκατζοχοιρακια σας σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ξανα κουκλα!!!! Σ´ευχαριστω πολυ για ολα! Βραβειο, μπισκοτακια, υποστηριξη!!! Θα σου στειλω e-mail.

      Διαγραφή
  42. Γεια σου Δήμητρα, πέρασα να σου πω καλά Χριστούγεννα! Ό,τι ποθείς για σένα κ για όλη την οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρω μου γλυκιά σου εύχομαι ότι καλύτερο! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γλυκές ευχές σου και για την επίσκεψη. Να έχετε υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σας. Ευελπιστώ να ανεβάσω ανάρτηση πριν τα Χριστούγεννα μιας και εχω συγκεντρώσει πολύ υλικό και θέλω κανα 5ωρο να το ετοιμάσω:)

      Διαγραφή
  43. Αχ αυτοί οι άντρες από την μια εξαφανίζονται για την μπάλα από την άλλη ντύνονται άγιοι βασιλιάδες και μοιράζουν δωράκια. Εκεί που πας να τσαντιστείς κάνουν και κάτι γλυκό σε λιώνουν...
    Το δωμάτιο σας δείχνει πολύ όμορφο, να το χαίρεστε και να στείλετε και καμία φωτογραφία "καλλιτεχνική" και σε μένα να το βάλω στο blog (την τρέλα μου την ξέρεις!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Ελένη. Έτσι είναι. Χα χα χα.
      Όσο για το δωμάτιο, όπως σου είπα και στο @, θέλω να φτιάξω και μια ακόμα μικρή βιβλιοθηκούλα από ΙΚΕΑ και θα σου στείλω. Θέλει όμως βάψιμο και το έζω σκοπό την άνοιξη.
      φιλάκια πολλά και θα τα πούμε για ευχές.

      Διαγραφή
  44. º° ✿✿¸.•♪
    "O segredo do Natal está dentro da gente, reflita e viva-o intensamente."

    (⁀‵⁀,) ✫✫✫
    .`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
    .•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ MERRY CHRISTMAS!

    Boa sexta-feira!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos do Brasil.
    ¸.•°♡⊱╮╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλημέρα Δήμητρα!

    Είσαι η νικήτρια του διαγωνισμό μας στο Dream Life Success!!

    Σου έχουμε στείλει mail.. Για κοίτα... :) :)

    Χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Περίμενα καινούριο Post και ανησύχησα μήπως συμβαίνει κάτι και δεν μου έχει έρθει και νουρια ανάρτηση σου στο mail. Καλά να περάσετε Δήμητρα μου, να περάσετε τέλειες, χαρούμενες στιγμές!
    Εμείς σήμερα προπαραμονή και ο Κώστας τσίμπησε μια ωραιότατη γαστρεντερίτιδα...
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος25/1/13

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ( ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ ) ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ. ΕΙΜΑΙ Η ΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ" ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΟΞΕΝΙΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ" (ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟΤΕ) ΔΗΜΗΤΡΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ ΕΛΕΝΑ. ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Κ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)