- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Κλείνουμε για διακοπές! Τρέξτε να προλάβετε!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κλείνουμε για διακοπές! Τρέξτε να προλάβετε!

via
Αγαπημένα μου φιλαράκια πόσο καιρό προσπαθώ να γράψω μια ανάρτηση και δεν τα έχω καταφέρει!  Βλέπετε, λόγω της πολυλογίας μου, κάθε ανάρτηση μου παίρνει κανά 5ωρο!  Άσε που αυτές τις μέρες είχα τρεξίματα με γιορτή κόρης, γιορτές σχολείων, στολές για τις γιορτές, κλπ που όλες οι μανούλες γνωρίζετε γιατί αυτά ζείτε καθημερινά!  Δεν γινόταν όμως να περάσουν τα Χριστούγεννα χωρίς να σας ευχηθώ!!!!

Πριν ευχηθώ, θα σας πω τα νεα των τελευταίων δύο εβδομάδων (ακολουθεί μεγάαααααλη πολυλογία γιατί δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξανακάνω ανάρτηση μες τις γιορτές):

Πρώτα από όλα, να ευχαριστήσω την μοναδική και "έξω καρδιά" Μάχη του "Όπου υπάρχει θέληση....υπάρχει και τρόπος!" που μου έδωσε τα "φώτα" της για τις φωτογραφίες και τα κολλάζ που δεν ήξερα η δόλια! Ακόμα τα παλεύω βέβαια, αλλά έχω κάνει πρόοδους!

Η γιορτή της Αναστασίας+
Χτες, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου γιόρταζε η κορούλα μου Αναστασία!!! Το πρωτότοκο λουλουδάκι μου! Η ώριμη, πεισματάρα αλλά και τόσο συναισθηματική και δοτική κορούλα μου!!! 
Πριν κλείσουν λοιπόν τα σχολεία, την Πέμπτη, στείλαμε τα κεράσματά μας για τους συμμαθητές της.  Μέχρι πέρυσι, συνήθιζα να αγοράζω έτοιμα φυσικά.  Φέτος ο πήχης είχε ανέβει, μια blogger με πολλές επιρροές από τις φίλες της food bloggers, δεν ήταν δυνατόν να αγοράσει ΕΤΟΙΜΑ! Θα ήταν σκέτη ιεροσυλία!  Έκατσα σχεδόν 6 ώρες λοιπόν και έφτιαξα διάφορα καλούδια μαζί με τα παιδιά (με παράτησαν στο 2ωρο)!  Ο σύζυγος με κορόιδευε ότι ταλαιπωρούμαι άδικα, όταν όμως τέλειωσα και είδε το αποτέλεσμα, ενθουσιαστηκε και μου έδωσε συγχαρητήρια!  Στο σχολείο που τα πήγε εκείνος το επόμενο πρωί, είπε ψέμματα ότι τα έφτιαξε ο ίδιος (ευτυχώς δεν τον πίστεψαν)!  Όχι τίποτα, εκείνος ροχάλιζε όσο εγώ δημιουργούσα, να μου έπαιρνε και τα credits????

Είχα δει λοιπόν τα χρωματιστά μπαστουνάκια στη ταλαντούχα Χρυσαυγή του αγαπημένου μου τον τελευταίο καιρό Food for thought και στις Ανθομέλι sisters Cathy και Callie που με έχουν επηρεάσει βαθύτατα!  Για να μην δυσαρεστήσω καμιά τους, έφτιαξα και τις δύο συνταγές!  Μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ και εδώ.   Τα βάλαμε σε διαφανή σακουλάκια, κολλήσαμε χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα, τα κλείσαμε με χριστουγεννιάτικες κορδέλες και σε κάποια βάλαμε και μπαλόνι στο δέσιμο.


Εν συνεχεία υλοποιήσαμε και μια ιδέα που μου έδωσε η νονά της κόρης μου που είχε κάνει και η ίδια στην κόρη της πριν λίγο καιρό.  Πανεύκολη και φανταστική! Πήραμε μεγάλα γεμιστά μπισκότα, μπήξαμε αναμεσα ξυλάκι, τα βούτηξα σε κουβερτούρα και τα μισά τα βάλαμε σε χρωματιστή τρούφα και στα υπόλοιπα έβαλα μινι χρωματιστά κουφετάκια. Τα άφησα όλη νύχτα να κρυώσουν και τα τύλιξα μετά στα σακουλάκια όπως βλέπετε παρακάτω.



Ζήλεψε όμως ο μικρός μου άτιμος παραπονιάρης Παναγιώτης και την επόμενη μέρα (νύχτα για την ακρίβεια) έφτιαξα Gingerbread cookies που ποτέ δεν είχα ξαναματαφτιάξει! Βρήκα πολλές και διάφορες συνταγές στην blogoγειτονιά και ήσαν όλες τους υπέροχες! Τελικά κατέληξα στης φιλενάδας μου της Έρης του Captain Cook μιας και δεν είχαν μελάσα (που δεν είχα) και ήταν και πανεύκολα!  Φοβήθηκα βέβαια τα πιπεράτα πραγματάκια που έβαλα μέσα μήπως δεν αρέσουν στα παιδιά, αλλά τα τσάκισαν και με το ζόρι καφέραμε να τα πάμε στο σχολείο! Τα κεράσαμε την Παρασκευή, μετά το τέλος της γιορτούλας του Νηπίου. Ενθουσιάστηκαν τα πιτσιρίκια, οι μανούλες και φυσικά οι δασκάλες.  Τελικά τα χειροποίητα εδέσματα, ακόμα κι αν δεν είναι τέλεια σε εμφάνιση, πάντα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Τα παντοφλάκια μας
Παραλάβαμε μετ'εμποδίων (μας σαμποτάρισε η εταιρεία courier) και τα παντοφλάκια που είχαμε παραγγείλει από την τόσο μα τόσο γλυκιά και ταλαντούχα μανούλα.....την Αναστασία του Έξυπνες Ιδέες.  Αφού ξετρελλαθήκαμε οικογενειακώς και πόζαραν τα τέκνα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της μητέρας Δήμητρας, παραγγείλαμε και για φιλαράκια μας!!!!
Αααααα τρέξτε για χρόνια πολλά στην Αναστασία γιατί γιόρταζε το Σάββατο και εκείνη και επιπλέον έφτιαξε και μαγαζάκι στο etsy!  Γιορτάζει λοιπόν για πολλούς λόγους αλλά οι κυριότεροι είναι τα 4 αντράκια της που την κάνουν ευτυχισμένη!!!



Είμαι παιχνιδιάρα
Η γλυκιά Σταυρούλα του Everyday happy home είχε την ιδέα να ανταλλάξουμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες.  Εκείνη να μας στείλει από το Ντουμπάι όπου ζει με τον αντρούλη της και εμείς από την Ελλαδίτσα!  Έτσι και έγινε και αφού έστειλα την δική μου, ήρθε και η μακρινή και εξωτική καρτούλα μου με όμορφες ευχές και από μια καλοσυνάτη και δημιουργική blogger!




Ως παιχνιδιάρα και τσαχπίνα, δεν γινόταν να μην συμμετάσχω και στο παιχνίδι Secret Santa που διοργάνωσε η Αθηνούλα του Carftaholic!  Αφού παιδεύτηκα να βρω το δωράκι μου για την Βέρα του Owl Mommy που ήμουν η Secret Santa της, κατέληξα σε τι άλλο.....σε μια κουκουβάγια μενταγιόν που της άρεσε πολύ!  
Την Παρασκευή έλαβα και το δικό μου που είχα μεγάλη αγωνία.....ήταν η πονηρούλη η Evonita του Beloved ideas που τόσες μέρες δεν μου έδειξε η άτιμη το παραμικρό και ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι ήταν εκείνη!  Ο φάκελλος περιείχε ένα μαξιλαράκι που είμαι σίγουρη ότι έφτιαξε με τα χεράκια της γιατί είναι ταλαντούχα too και κάτι φοβερά Χριστουγεννιάτικα σουβέρ που είχε τυλίξει σε ένα όμορφο δεματάκι.  Α, είχε και ένα τέλειο γλυφιτζούρι που δεν θα δείτε παρακάτω γιατί εξαφανίστηκε!!! Μαντέψτε που!!!






Σήμερα πληροφορήθηκα από την Κατερινα του Positive Thinking Female Code και τον Κώστα του Dream Life Success, ότι κέρδισα στον διαγωνισμό τους!!!!  Σας ευχαριστώ παιδιά!!!
Έπρεπε λοιπόν να διαλέξω μεταξύ πολλών και πλούσιων δώρων......δύσκολη δουλειά......τελικά μαντέψτε τι επέλεξα?  Πάλι ο άτιμος ο άντρας μου βγήκε κερισμένος.  Επειδή είναι άντρας βαρύς σαν ιστορία (λέμε τώρα, αλοιφή γίνεται για μένα), επέλεξα ένα άρωμα του Bruce Willis!  Γλύτωσα και το δώρο του για τις γιορτές:)


 Υπάρχει πολύ αγάπη στην blogoγειτονιά
Έχω κάνει μια πολύ καλή φιλενάδα στην blogoγειτονιά που επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά και όλο πειραζόμαστε.  Σας το έχω ξαναγράψει.  Είναι η Ασπασία του My Lovable Baby με την οποία έχουμε μια χημεία φοβερή και είμαι σίγουρη ότι όταν συναντηθούμε θα γίνει πανικός στο στερέωμα!!!  Έχει άπλετο χιούμορ, είναι ακομπλεκάριστη, δυναμική, οργανωτική, καταπληκτική μανούλα αλλά και πολύ πολύ ευαίσθητη!

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, η Ασπασία σε μια της ανάρτηση "Βοήθησε και εσύ να μείνει ζωντανός ο μύθος του Άγιου Βασίλη για ένα παιδάκι" μας μίλησε μεταξύ άλλων, για μια κοπέλα, μια μανούλα που μόνη εντελώς μεγαλώνει ένα κοριτσάκι 8 μηνών.  Δεν τη γνώριζε προσωπικά.  Μια αναγνώστριά της την ενημέρωσε σχετικά.  Χωρίς να το σκεφτεί πολύ, ετοίμασε post και έτσι ενημερωθήκαμε και εμείς.  Πολλές bloggers αλλά και αναγνώστριες έσπευσαν να επικοινωνήσουν και να βοηθήσουν την μανούλα αυτή.  Όχι με χρήματα αλλά με είδη.  Πάνες, γάλατα, μωρομάντηλα, φρουτόκρεμες, μπισκοτόκρεμες, κλπ.  Ρούχα, παιχνίδια, είδη μπεμπε, κλπ.  Χάριν στην ανάρτηση της Ασπασίας, ενημερώθηκαν και οι blogo φίλες Γιωργία και Μαίρη του καινούριου σχετικά 4 seasons και συν-ιδρύτριες του Έχε το Νου σου στο Παιδί.  Έστειλαν αμέσως δύο κούτες με είδη που χρειαζόταν η μανούλα αυτή.

Το Έχε το Νου σου στο Παιδί είναι ένα "παιδάκι" κι αυτό, των δύο φιλενάδων που μοιράζονται την ίδια ευαισθησία σε ότι αφορά τα παιδιά και την φιλανθρωπία.  Οργανώνουν επισκέψεις σε λιγότερο γνωστά ιδρύματα (όπως τη Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα), αλλά και σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την Κυριακή 23/12, είχαν διοργανώσει έναν φιλανθρωπικό αγώνα χάντμπολ, τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν σε ένα Ειδικό σχολείο για αυτιστικά παιδάκια.  Παράλληλα θα συγκέντρωναν και τρόφιμα για ιδρύματα.  Το βρήκα τέλεια ευκαιρία να τις γνωρίσω και να συνεισφέρω και εγώ.  Αφού επιστράτευσα όλη την πολυκατοικία (δυστυχώς μόνο 1 οικογένεια ανταποκρίθηκε!), παπουδογιαγιάδες και τα ξαδέρφια μας Ειρήνη κ Στράτο, συγκέντρωσα δύο κούτες τρόφιμα και δύο μεγάλες σακούλες με παιχνίδια των παιδιών μου που εκείνα ξεχώρισαν με περίσσια χαρά.  Ξεκίνησα λοιπόν για το Καματερό.  Ήταν να πάμε όλοι μαζί αλλά η υπόλοιπη οικογένεια με πούλησε για να κοιμηθεί!  Χάθηκα στο δρόμο γιατί δεν ξέρω τα μέρη από εκεί, αλλά η τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γιωργία με βοήθησε να φτάσω στον προόρισμό μου σώα και να μην με ψάχνετε ακόμα!  Γνώρισα λοιπόν τη Γιωργία, μια πολύ απλή, γλυκιά και συμπαθητική μανούλα ενός μπόμπιρα του Παύλου και ενός αεκτζή συζύγου.  Κάτσαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε και δώσαμε ραντεβού για επόμενη φορά!



 Βραβείο
Πριν λίγες μέρες πήρα ένα ακόμα βραβείο από την καινούρια μου blogo φίλη, την Κάτια των Marilise 2 και Stars and icicles.  Μια πολυτάλαντη, πολύπλευρη και γλυκιά μανούλα 3 κοριτσιών που τρέχει μέχρι τώρα, παρόλο που μεγάλωσαν τα....μωράκια της:)  Μάλιστα μου έδωσε και συνταγή για μπισκοτάκια για να κεράσω τον Άγιο Βασίλη και πολύ την ευχαριστώ!


Το βραβείο αυτό λοιπόν, το χαρίζω στην Γιωργία και στην Μαίρη του 4 seasons και του Έχε το Νου σου στο Παιδί γιατί το αξίζουν πραγματικά.  Όπως είπε και η Μαίρη, υπάρχει ανθρωπιά, αγάπη και ενδιαφέρον, απλά η καθημερινότητα μας κάνει να αμελούμε τη δράση. Τρέξτε λοιπόν και εσείς, όσοι δεν γνωρίζετε κάποιον που μπορείτε να βοήθησετε, να επικοινωνήσετε με τα κορίτσια και να δωρίσετε μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες, παιχνίδια ή τυποποιημένα τρόφιμα (αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, κλπ).  Είμαι σίγουρη βέβαια ότι σε κάθε γειτονιά υπάρχουν οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια και όλοι εσεις κάποιες από αυτές τις βοηθάτε.  Ακόμα και τα λίγα μετράνε για κάποιον που δεν έχει ένα πιατο φαί ή ένα ζευγάρι παπούτσια να φορέσει.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω σε κάποιους που ίσως με θεωρούν χαζοχαρούμενη ή "στον κόσμο" μου επειδή γράφω πάντα για αστεία κ χαρούμενα θέματα, ότι απλά είμαι χαρούμενη που έχουμε την υγεία μας, ένα ζεστό σπιτάκι, ένα πιάτο φαγάκι και μια ευτυχισμένη οικογένεια.  Αγαπώ να κάνω τους άλλους να γελάνε και να τους φτιάχνω τη διάθεση. Οι φίλοι μου το γνωρίζουν καλά αυτό.
Δεν ήταν/είναι πάντα όλα ρόδινα φυσικά στη ζωή μου αλλά δεν σκοτίζομαι για τα μη-σοβαρά θέματα!  Αν δεν είναι θέμα υγείας, όλα τα άλλα για μένα δεν είναι σοβαρά και αντιμετωπίζονται με υπομονή και καλή διάθεση.  Είμαι ευγνώμον που είμαι γερή και μπορώ να μεγαλώσω μαζί με τον άντρα μου δύο παιδιά ευτυχισμένα. Κάθε εμπόδιο στη ζωή μου, με έχει κάνει πιό δυνατή και πιό αισιόδοξη ότι μπορώ να τα καταφέρω.  Κάθε βράδυ που κάνω το ζεστό μου μπανάκι, ευγνωμονώ το Θεό που μπορώ και απολαμβάνω αυτή την πολυτέλεια.   Τα λεφτά δεν μας κάνουν ευτυχισμένους. Ναι, βοηθάνε κάποιες φορές στην αίσθηση της ευτυχίας αλλά επί της ουσίας ευτυχισμένους και πλούσιους μας κάνουν η οικογένεια, οι φίλοι και όλα εκείνα τα μικρά πικάντικα της ζωής που κάνουν την καρδιά μας να σκιρτά και προσφέρουν ένα χαμόγελο στα χείλη.   Ένα όμορφο τραγούδι που θα ακούσουμε στο ρ/φ και θα μας φτιάξει τη διάθεση, το ουράνιο τόξο που βγήκε μετά τη βροχή και θα μας φτιάξει τη μέρα, ένα τέλειο φαγάκι που φτιάξαμε για να απολαύσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ένα αστείο που είπαμε και γέλασαν οι φίλοι μας, κλπ κλπ
Γράψτε μου και εσείς κάτι που σας φτιάχνει τη διάθεση ή σας κάνει ευτυχισμένους και δεν έχει να κάνει με χρήματα!

Ελπίζω να έχετε ετοιμάσει ψιλά ή καλούδια για τα κάλαντα σήμερα!!!!

via
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπημένα μου blogoφιλαράκια.  Να είστε όλοι ευτυχισμένοι και να περάσετε ξεκούραστες, όμορφες και ζεστές ημέρες στα όμορφα στολισμένα σπιτικά σας! 
Το 2013 να σας φέρει υγεία, ελπίδα και αγάπη. 



87 σχόλια:

  1. Είσαι φοβερή..τι να πω!!Μέσα σε όλα..Τα προλαβαίνεις και τα καταφέρνεις εξαιρετικά!!
    Χαρήκαμε πολύ που είσαι η νικήτρια, το αξίζεις πραγματικά! Πολλά γυγχαρητήρια που βοηθήσατε τη μητέρα αυτή..Είμαι σίγουρη πως μας έχει απομείνει ανθρωπιά.. Όσο για την τελευταία παράγραφο ταυτίζομαι απόλυτα και είναι κάτι που το έχω πει και μέσα από το μπλογκ..Το ότι σκεφτόμαστε θετικά και έχουμε άλλο τρόπο αντιμετώπισης δεν σημαίνει ότι ζούμε σε παραμυθένιο κόσμο..το αντίθετο μάλιστα..Απλά μάθαμε να έχουμε διαφορετική νοοτροπία, όχι μίζερη αλλά με ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε. Θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σου για ενημέρωση αποστολής του δώρου!!Καλά Χριστούγεννα καλή μου με υγεία και αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου τυχερό που μόλις έμαθα ότι κέρδισες στο διαγωνισμό της Αναστασίας!!! Πολύ χάρηκα(και ζήλεψα...χα χα χα)!.
      Υπάρχει αγάπη στην blogoγειτονιά και αυτό φαίνεται από τις έμπρακτες κινήσεις που γίνονται. Άλλες φαίνονται, άλλες όχι. Πάντως είμαι σίγουρη ότι όλοι βοηθάμε, όμπως μπορεί ο καθένας!
      Όσο για τον τρόπο σκέψης, έχω καταλάβει καλά ότι ταιριάζουμε απόλυτα!!!
      Χρόνια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  2. πω πω τι τεράστια ανάρτηση!!! όλα αυτά!!! χι χι.. καταρχήν να χαίρεσαι την κορούλα σου, ότι επιθυμεί!! να είναι κι αυτή τυχερή όσο και η μαμά της!! :) πολύ όμορφα όλα όσα της ετοίμασες!!! σε ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά!! τι, αν σου έλεγα κάτι, θα χάλαγε η έκπληξη! χι χι... το μαξιλαράκι μόνη μου το έφτιαξα, το δωράκι-σουβερ τα πήρα έτοιμα, ήδη είχα καθυστερήσει την αποστολή και δεν είχα προλάβει πολλά!! άστα!! :) ελπίζω να σου άρεσαν! :) σε όσα λες έχει δίκιο, χαίρομαι που υπάρχει τόση αγάπη εδώ μέσα!! :) Καλά Χριστούγεννα με υγεία, να περάσετε πανέμορφα με την οικογένειά σου!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου και σένα Ευάκι! Όντως τεράστια! Πρέπει να βρίσκω χρόνο να κάνω συχνότερα γιατί μετα μαζεύεται κατεβατό και ποιός έχει χρόνο να διαβάζει! χα χα χα.
      Αυτη τη στιγμή πίνω κρασάκι και έχω το ποτηράκι μου ακουμπισμένο στο δωράκι σου! Μας άρεσαν όλα τόσο μα τόσο πολύ!
      Χρόνια πολλά και σε σένα, με υγεία κυρίως (μην ξανακούσω χειρουργεία) και πολλές χαρούμενες και μαγεμένες στιγμές με οικογένεια και φίλους!!!

      Διαγραφή
    2. Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! (Εγώ να δεις πως δε θέλω να ξανακούσω τα χειρουργεία!) Να μας βρει ο καινούριος χρόνος με μπόλικη υγεία και όμορφες στιγμές!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν τα πραματάκια! Λίγο πράμα, μπόλικη αγάπη! :) φιλάκια πολλάαααα!!!

      Διαγραφή
  3. Καλε που πήγε το σχόλιο μου;; Ελεγα λοιπόν να χαίρεσαι τη κορούλα κ να έχετε φοβερές γιορτές!! Αυτά που εφτιαξες είναι καταπληκτικά κ μπράβο σου που τα εφτιαξες όλα αυτά!! Χαίρομαι κ για τις φιλανθρωπική σου πλευρά!!!! Ολο κ πιο δύσκολα ο κόσμος δίνει κ δεν τον αδίκω!! Να είστε καλα κ να κρατήσεις το ίδιο στυλ το λίγο πιο χαλαρό ανάλαφρο κ χιουμοριστικο γιατι δεν θελουμε αλλα προβλήματα!!! Καλές γιορτές κ να περάσετε τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη ότι αν ήσουν εδώ και εσύ το ίδιο θα είχες κάνει για τη μανούλα αυτή.
      Η καρτούλα σου δεσπόζει πάνω από το τζάκι μαζί με άλλες αγαπημένες. Είδα σήμερα και την δικιά μου στο post σου μαζί με των κοριτσιών και πολύ χάρηκα.
      Και εσείς να περνάτε πάντα όμορφα και εξωτικά στο μακρινό αλλά (μέσω του blog σου) τόσο κοντινό Ντουμπάι:)

      Διαγραφή
  4. Να χαιρεσαι την Κορουλα σου!!!!!! Η αναρτηση σου ειναι μια βολτα στην bloggoγειτονια μας! Τελειο. Καλα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι Χρόνια πολλά και πανέμορφα σου εύχομαι! Καλές δυνάμεις στα φουρνίσματα/ψησίματα! Υπομονή ακόμα...έχουμε και την Πρωτοχρονιά! Πολύ φαί μιλάμε!!!

      Διαγραφή
  5. κατσε να την τυπωσω αυτη την αναρτηση, να την διαβασω στις γιορτες!! μαρη γραψε κανα βιβλιο!!!
    περα απο την πλακα τωρα μια χαρα τα λες! σε ολα μια χαρα!
    οσα εφτιαξες απλα καταπληκτικα και μπραβο σου! απορω βεβαια που βρισκεις τις ωρες, εγω δεν προλαβαινω ουτε μπανιο να κανω με την ησυχια μου πλεον!

    οσο για την φιλανθρωπια μακαρι να ευαισθητοποιηθουν και αλλοι ανθρωποι γιατι πλεον οτι κανουμε μεταξυ μας, ο ενας για τον αλλο! ειναι καιρος αυτο το εθνος να μαθει το δουναι και να αποταξει απο πανω του τη σταμπα της διχονοιας!

    καλες γιορτες να εχεις και εσυ και η οικογενεια σου! πολλα φιλια στον τρελοεγκεφαλο σου και να σαι παντα ετσι, χαρα Θεού! γιατι όντως, τα πιο ωραια πραγματα στην ζωη... δεν ειναι πραγματα!!!

    φιλια πολλα πολυλογου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αα καλε ξεχασα: ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!! ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ (μπουαχαχαχαχα), σμουτς!

      Διαγραφή
    2. Σε βλεπω να διαβάζεις μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα με την πολυλογία που μ'έπιασε! χα χα χα.
      Είσαι και εσύ τρελιάρα και πολύ πολύ ευαίσθητη συγχρόνως και ταυτιζόμαστε σε όλα πιστεύω! Μόνο στο ταλέντο σου στη διακόσμηση και crafting δεν σε φτάνω αλλά που θα μου πας και εσύ!
      Τελικά ο κόσμος δεν είναι τόσο κακός, υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από την κακία και την αδιαφορία, αρκεί να δίνουμε κάποιοι το καλό παράδειγμα!
      Χρόνια πολλά Μάχη μου μοναδική!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλά Χριστούγεννα κοριτσάκι!
    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Να περάσετε τέλεια εύχομαι!
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανουλίτσα μας γλυκιά εσύ!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την επισκεψούλα με μωρό+παιδί μικρό που βρήκες λίγο χρόνο να περάσεις!!! Σε σκέφτομαι συχνά και σε φαντάζομαι τόσο ξενυχτισμένη αλλά συγχρόνως μοναδικά ευτυχισμένη!!! Να μου φιλήσεις τα κοριτσάκια σου και τον τυχερό αντρούλη σου που βρίσκεται σε ενα γυναικοκρατούμενο σπίτι:)

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά Δήμητρα. Να την χαίρεσαι την μικρή Αναστασία σου και ένα μεγάλο μπράβο για την καλή σου την καρδιά.Σου εύχομαι να περάσετε τις πιο υπέροχες γιορτές ever μέσα από την ψυχή μου.Όσο για το τι με κάνει ευτυχισμένη μπορείς να το βρεις εδώ:http://lolipopfamily.blogspot.gr/2012/07/blog-post_13.html

    Καλά Χριστούγεννα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωτάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ! Μπήκα και διάβασα εκείνη την υπέροχη ανάρτηση για την οικογένειά σου και τις όμορφες ευτυχισμένες σας στιγμές και κατασυγκινήθηκα! Μπράβο σου για την δύναμη και τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο. Είμαι σίγουρη ότι περάσατε και θα περνάτε τέλειες γιορτινές ημέρες με τα αντράκια σου!!!

      Διαγραφή
  8. Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένα Δήμητρά μου!
    Ευχές πολλές για τη γιορτή του Αστεριού σου


    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Ζαμπία την ταλαντούχα! Ότι έχω φτιάξει ειλικρινά έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αλλά αν τα έδειχνα και αυτά θα τελειώνε η ανάρτηση την Πρωτοχρονιά!
      Χρόνια σου πολλά και μαγεμένα στο ζεστό σπιτάκι σας!!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και πάλι!! Να κλείσετε για γιορτές. Βεβαίως... Και μετά δρυμύτεροι πίσω. Να χαίρεσαι την Αναστασία σου ιδιαιτέρως.. Φιλιά γιορτινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρω, Μάρω! Χρόνια πολλά σε σένα και στην όμορφη οικογένειά σου!!! Πόσο μου άρεσε που μας ευχήθηκες όλους, ονομαστικά στον καθένα!
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω με περίσσια εκτίμηση!!!!

      Διαγραφή
  10. Τι να πρωτοσχολιάσω σήμερα!!!;;; Καταρχήν, δε χρειάζεται να γράφεις συχνά, αφού οι αναρτήσεις σου φτάνουν και περισσεύουν για έναν μήνα!!! Έχεις τόσα πολλά να μας πεις σε κάθε σου ανάρτηση...

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τα καλά σου λόγια, αλλά ακόμη περισσότερο όχι για αυτά που λες αλλά για αυτά που πιστεύεις για εμένα! Είσαι σούπερ, φιλενάδα, και σε πάω πολύ! Στο έχω ξαναπεί! Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα! Είσαι μέσα στην θετική ενέργεια και τη μεταδίδεις πολύ γύρω σου.

    Για όλα αυτά τα καλούδια που έφτιαξες, θα σου ξαναπώ ότι ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ και ας διαψεύδεις τον εαυτό σου! Πιάνουν τα χεράκια σου και μάλιστα πολύ!
    Keep φουρνίζειν, ξεφουρνίζειν και γλασάρειν...(το ξαναλέω να το εμπεδώσεις).

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ και πάλι την κορούλα σου! Να είναι πάντα γερή και δυνατή για να ζει μοναδικές στιγμές δίπλα σε μία τόσο δημιουργική και υπέροχη μαμά!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το βραβείο. Το αξίζεις και με το παραπάνω, αφού είσαι έξω καρδιά και όλος ο κόσμος που σε γνωρίζει σε συμπαθεί πολύ!

    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ και το δωράκι σου ως Secret Santa αλλά και το δωράκι σου από τον Secret Santa (ο δικός μου Secret Santa που είναι οεο; Έχασε τον δρόμο; - σαν μικρό παιδάκι κάνω).

    Επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να επικοινωνήσω μαζί σου ξανά πριν τα Xmas (που είναι αύριο) ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ να τα περάσετε υπέροχα ό,τι και αν κάνετε!!! Και να είστε όλη η φαμίλια γεροί και δυνατοί, για να σε χαίρονται και να τους περιποιείσαι. Δημητρούλα μαστόρισσα, ζαχαροπλάστη, διοργανωτή κλπ κλπ (άκου εκεί να κινητοποιήσεις ολόκληρη την πολυκατοικία...)

    Φιλάκια πολλά πολλά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου το κοριτσάκι μου! Ελπίζω την ώρα που σου γράφω να έχεις λάβει το δωράκι από τον secret santa σου γιατί και εμείς πλέον αγωνιούμε!!!
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες σου Ασπασάκι. Σου εύχομαι ότι καλύτερο για τις μέρες αυτές, να περάσετε υπέροχα και να ολοκληρώσεις τα tasks σου (κάτι που δεν προβλέπω!).
      Τα χεράκια μου πιάνουν τελικά μέχρι το φουρνίζειν/ξεφουρνίζειν/γλασάρειν (όταν μου το πρωτοέγραψες στο e-mail γελούσα 10 λεπτά) αλλά στο crafting θα μείνω μεταξεταστέα! Από ότι είδα στην δική σου ανάρτηση έχεις ξεφύυυυυυγει! Η Theano θα τρίβει τα χεράκια της:)

      Διαγραφή
  11. Χίλια μπράβο σου Δήμητρα, τα κατάφερες τέλεια σε ότι κι αν έφτιαξες, χρυσοχέρα!!!Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!Δεν ξέρω πάλι τι να πρωτοσχολιάσω, είσαι απίθανη, μου αρέσουν πολύ τα posts σου!!!
    Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη!Να περάσετε όμορφα!!!
    πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου γλυκούλα σ'ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης. Να ξέρεις ότι είσαι μία από τις πηγές έμπνευσής μου και εσύ αφού εκτός ότι έχω φτιάξει πολλές συνταγούλες σου, έχω άλλες τόσες..to be made!
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχές. Να σου ευχηθώ και εγώ αγάπη και χαρά στο σπιτικό σου, υγεία και ευημερία!

      Διαγραφή
  12. Καλές γιορτές Δήμητρα με υγεία, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγεμένες, ονειρεμένες και καταπληκτικές ημέρες (και νύχτες) με την Κατερινούλα σου αλλά και με φίλους και οικογένεια Κώστα! Σας ευχαριστώ για τον διαγωνισμό και χαίρομαι πολύ που ήμουν η νικήτρια!!! Χα χα χα.

      Διαγραφή
  13. Λοιπόν! Μετά από αυτή την ανάρτηση και τα τόσα που μας έδειξες έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο! Τόσα μπισκότα, διαφορετικές συνταγές, καλούδια χίλια!
    Να χαίρεσαι και τα δυο πιτσιρίκια σου κι ας σε παρατήσανε στην κουζίνα μόνη..χεχε, μετά όμως ενθουσιαστήκανε!
    Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να παίξετε, να χαλαρώσετε!
    Να είστε καλά όλοι με υγεία και χαρούμενες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Βέρα, με παρατήσανε τα άτιμα! Ξεκίνησαν με χαρά και μετά βαρέθηκαν/κουράστηκαν! Τι νομιζαν δηλαδή, έτσι απλή είναι η ζωή μιας ζαχαροπλάστισας????
      Σου εύχομαι και εσένα να περάσετε τα πιό όμορφα Χριστούγεννα με την γλυκιά σου οικογένεια και την πανέμορφη κορούλα! Οι κατασκευές σου και οι ενδυμασίες των κουκουβαγιων σου, μας έχουν ξετρελλάνει! Κάθε φορά που σε επισκέπτομαι, πρώτα εκείνες χαζεύω και μετά τα γραπτά:)

      Διαγραφή
  14. Δήμητρα..τι να πω! 1)Να χαίρεσαι την κόρη σου 2)Είσαι μια κούκλα 3)Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα 4)Είσαι τρελοκομείο, η καλύτερη παρέα, άμεση, επικοινωνιακή, ευδιάθετη, με θετική ενέργεια 5)Σε ευχαριστώ όχι μόνο γιατί βοηθάς υλικά αλλά γιατί με στηρίζεις ψυχολογικά σε κάθε βήμα... 6)Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολύ πολύ αγάπη... 7)Μακάρι να είχες facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργίτσα μου γλυκιά!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου γράφεις αλλά κυρίως για την ευκαιρία που μου έδωσες να κάνω κάτι μικρό στο μεγάλο αυτό έργο που ξεκίνησες.
      Εύχομαι να περάσουμε όλοι υπέροχες, γιορτινές και γαλήνιες ημέρες με αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν!

      Διαγραφή
  15. Πάλι με καθυστέρηση θα αφήσω σχόλιο, ελπίζω να με συγχωρέσεις γι' αυτό. Οπως όλες οι μαμάδες τρέχω και μόλις σήμερα βρήκα χρόνο για την blogoπαρέα. Κατ' αρχήν να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Να είναι γερή και τυχερή σε όλη τη ζωή της. Η ζωή να της δείξει την πιο όμορφη πλευρά της και να έχει πάντα δίπλα της ανθρώπους που θα την κάνουν ευτυχισμένη και θα της δίνουν έμπνευση για ζωή.
    Χρόνια Πολλά και για την πεθερά σου και γιαγιά των μικρών σας.
    Τώρα για τα κεράσματα τι να πω; Χρυσοχέρα είσαι. Τι ωραίο να φτιάχνεις πράγματα με τα χεράκια σου. Ακόμα και αν εισπράτει τα credits ο σύζυγος!
    Πολύ όμορφα τα δωράκια που σου έστειλαν οι φίλοι σου. Και του χρόνου να είσαι ακόμα πιο τυχερή.
    Τα παντοφλάκια σας είναι πάρα πολύ όμορφα, με γεια σας. Φοβερή η ιδέα της φωτογράφου, το ένα πόδι με παντοφλάκι και το άλλο με κάλτσα!
    Για τα υπόλοιπα, θα πω οτι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται πέρα από το δικό τους σπίτι και υπάρχει η χαρά της προσφοράς. Τελικά υπάρχει Αγιος Βασίλης, και είναι μέσα μας.
    Για τις δικές μου περιπέτειες, θα γράψω σε ανάρτηση άλλη στιγμή.
    Φιλιά, Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και πολλές γλυκές, ζεστές, οικογενειακές στιγμές.

    Τι θα γίνει; Θα τα πούμε κι εμείς κάποια στιγμή από κοντά; Ζηλεύωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήλεια,ζήλεια...σύντομα Μαρία μου, ετοιμάζει κάτι πολύ καλό η Δήμητρα!

      Διαγραφή
    2. Γιωργία κρύβε λόγια:) χα χα χα

      Μαράκι μην το ξαναπείς!!! Ξέρω και ξέρεις πόσο τρέχουμε όλες αυτές τις μέρες αλλά κυρίως πόσο αγαπάμε τις επισκέψεις στη μπλογκογειτονιά. Και σχόλιό σου να μην δω, ξέρω ότι κοιμάσαι και σκέφτεσαι εμένα! χα χα χα!!!
      Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές προς την κορούλα μου! Πολύ με συγκίνησες...

      Περιμένουμε τις δικές σου περιπέτειες μόλις βρεις χρόνο φυσικά!!! Είμαι σίγουρη ότι θα υποκλιθώ στο ταλέντο σου!!!
      Ναι Μαρια μου, υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης σε όλους μας! Αν ψάξουμε μέσα μας, θα τον βρούμε. Απλά άλλοι τον βρίσκουν αμέσως και άλλοι θέλουν λίγο ψάξιμο...

      Και που θα μας πάει...θα τα πούμε από κοντά στο άμεσο μέλλον!!!

      Διαγραφή
  16. Καλά Χριστούγεννα Δήμητρα!
    Χρόνια πολλά και στην κορούλα σου που γιόρταζε τις προάλλες.. ! ^^
    ο,τι μα ο,τι επιθυμείτε! να περνάς όμορφα τις γιορτούλες!
    ΥΓ>> υπέροχα τα γλυκάκια που έφτιαξες! γεια στα χέρια σου! ^^
    φιλάκια *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυδιακι μου σ´ευχαριστω πολυ πολυ!!!! Ευχομαι και εσυ να περασες και να συνεχιζεις να περνας μοναδικες γιορτινες ημερες, ηρεμες κ χαλαρωτικες χωρις εκεινες τις κακες επισκεψεις των ημικρανιων!!! Ουξου απο εδω να τους πεις!!!

      Διαγραφή
  17. Δημητρούλα μου!!!Καταρχήν χρόνια πολλά για εσένα και την οικογένεια σου!! Τα κάλαντα τα είπες φέτος? Αν όχι θα συνεννοηθούμε να πάμε μαζί την πρωτοχρονιά!!
    Να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου. Όσα έφτιαξες ήταν super!! Χίλια μπράβο. Αυτό με τα credits του συζύγου να το κοιτάξεις, μην το αφήσεις να περάσει έτσι χαχαχα! Πως τα περάσατε χθες? Πολλές ευχές, πολλά φιλιά και να είσαστε χαρούμενοι και γεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μάνα, μητέρα, μαμά εσύ με τα τρία παιδιά και το blog σου πάντα full σε ιδέες, προτάσεις, συνταγές, κατασκευές! Υποκλίνομαι!
      Να πάμε μαζί για κάλαντα Πρωτοχρονιάς??? Θα μας κλείσουν στο Αστ.τμήμα για παραφωνία!!!
      Ο άτιμος ο σύζυγος όσο και να προσπαθεί, δεν τον πιστεύει κανένας γιατί τον έχουν πάρει χαμπάρι πόσο πονηρός είναι:)
      Χρόνια σας πολλά οικογενειακά και χαρούμενα!!!!

      Διαγραφή
  18. χρονια πολλα χρόνια καλά στην όμορφη οικογένεια σου Δημητρά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και στην δική σας πολυτάλαντη, πολύπλευρη και γυναικοκρατούμενη οικογένεια Κάτια!!! Να είστε παντα αγαπημένοι και χαρούμενοι στο γεματο από ευτυχία σπιτάκι σας!!!!

      Διαγραφή
  19. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και χαρά Δήμητρα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Και του χρόνου, καλά να περάσετε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σ'ευχαριστώ πολύ! Σας εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και αισιοδοξία!!! Καλές μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες!!!!

      Διαγραφή
  20. Πω πω τι χρυσοχέρα εισαι εσυ παιδι μου!
    Καλα μας πεθανες... αυτες ηταν 5 αναρτησεις σε μια... εχε χαρη που ειναι Χριστουγεννα.
    Λοιπον καλες εορτες και καλα φαγοποτια dear :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα και σενα με τις ομορφιες που μοιραζεσαι μαζι μας κουκλιτσα!
      Ελπιζω μετα τις γιορτες να βρισκω συχνοτερα χρονο για αναρτησεις και να μην σας "πυρπολω" με του 5ωρου:)
      Σου ευχομαι ακομα πιο ομορφο υπολοιπο εορτων με λιγοτερο φαι...για να χωραμε στα ρουχα μετα:)

      Διαγραφή
    2. Moliς εφαγα μια ξεγυρισμενη δίπλα!
      Χτες πηγα σε γεννεθλιο τραπεζωμα και εφτιαξα Εκμεκ καταιφι... μιλαμε εχω προκοψει τρελα η γυναικα!
      Καλη χρονια να εχουμε Δημητρουλα τρουλα τρουλα!

      Διαγραφή
    3. Χα χα χα! Join the club! Μια απο τα ιδια! Μιλαμε για πολυ προκοπη!!!
      Καλη χρονια!!!!

      Διαγραφή
  21. Να χαίρεσαι την πριγκήπισσά σου !

    Χρόνια Πολλά εύχομαι.

    Να περάσετε υπέροχα !

    Και του χρόνου με υγεία.

    Φιλιά

    υ.γ. Τα καλούδια σου είναι υπέροχα .. είδες που μπορείς ????? Αντε και εις ανώτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντινα μου τσαχπινα!!! Χρονια πολλα σου και στην ομορφη οικογενεια σου!!! Σ´ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σου και για την μαγειρικη υποστηριξη σου:)
      Σιγα σιγα προσπαθω και βελτιωνομαι γιατι ειλικρινα νιωθω τοσο ομορφα οταν προσφερω κατι φτιαγμενο απο τα χερακια μου!!! Σ´ευχαριστω και σενα που εισαι μια απο τις εμπνευσεις μου!!!!

      Διαγραφή
  22. Δήμητρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την κάρτα σου και τις πολύ θερμές ευχές σου!!!
    χρόνια πολλά και ότι επιθυμεις εσύ και η οικογένεια σου!!!
    φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που την ελαβες Σταυρουλιτσα μου και σου αρεσε. Την ειδα και στην αναρτηση σου.

      Διαγραφή
  23. Μπορεί να σου πήρε μέρες για να γράψεις, αλλά άξιζε η αναμονή! Όπως ξέρεις είμαι άρρωστη, αλλά βρήκα λίγο χρόνο να διαβάσω τη χριστουγεννιάτική σου ανάρτηση. Χρόνια Πολλά για το κοριτσάκι σου! Ελπίζω να περνάτε ωραία αυτές τις μέρες!
    Πολλή καλή η πρωτοβουλία να βοηθήσετε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη!
    Όσο για τα κεράσματα, ούτε επαγγελματίας να ήσουνα! Τι τέλεια!
    Και τα δωράκια της Εύης πανέμορφα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την κουκλα!! Ελπιζω να εισαι καλυτερα. Δεν καταφερα να ερθω στο φιλανθρωπικο bazaar που συμμετειχες δυστυχως αλλα σε επομενο θα μου το πεις εγκαιρως!!
      Σ´ευχαριστουμε για τις ευχες πολυ! Περασαμε και συνεχιζουμε να περναμε ομορφα φιλικα οικογενειακα! Ειμαι σιγουρη οτι κι εσεις το ιδιο με τα αντρακια σου. Ευχομαι καλο υπολοιπο εορτων με υγεια και ευτυχια! Καλη Πρωτοχρονια!!!!

      Διαγραφή
  24. Χρόνια πολλά Δημητρούλα!
    Να χαίρεσαι πρώτα από όλα την κορούλα σου, να είναι γερή και ευτυχισμένη!
    Σε αυτή την ανάρτηση έκλεισες πολλά στόματα νομίζω. Ποια credits παιδί μου να πάρει ο άντρας σου...εσύ έχεις γίνει η νούμερο ένα μαθήτρια όλων των bloggers! Γιατί δεν είσαι μόνο λόγια έφτιαξες υπέροχα καλούδια. Μου άρεσε τρελά η ιδέα με τα μεγάλα μπισκότο pops και φυσικά τα κουλουράκια σου. Μου αρέσει που γκρίνιαζες ότι δε θα προλαβαίνεις να φτιάχνεις με όλες αυτές τις ιδέες που βλέπεις. Μια χαρά τα κατάφερες!
    Μπράβο και πάλι μπράβο για την ανθρωπιά σου και θα πω ότι πολλές φορές τα πολλά γέλια και ίσως χαζοχαρούμενα για άλλους κρύβουν μια πολύ πολύ ευαίσθητη καρδούλα που τα δίνει όλα για όλους.
    Φιλάκια πολλά και να ξέρεις ότι πραγματικά είμαι πολύ περήφανη που είσαι μια ιντερνετική μου φίλη.
    Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη για σένα και την οικογένεια σου! <3 <3 <3

    *Μου φαίνεται θα κάνω σελίδα-κίνημα στο facebook με τίτλο "Ελάτε να πείσουμε την Δήμητρα να ανοίξει λογαριασμό facebook"! Αμάν πια κάνε κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου, Δήμητρα άνοιξε λογαρισαμό ΤΩΡΑ, θέλουμε να σε έχουμε πιο συχνά κοντά μας...

      Διαγραφή
    2. Ατιμες! Αν κανω FB θα με χωρισει ο συζυγος με τις απειρες ωρες που θα κολλησω στον Η/Υ:)

      Θεανουλα μου σ´ευχαριστω για την επισκεψη και τα πολυ γλυκα σου λογια! Ειλικρινα εισαι ενα απο τα μπλογκς που ανελλιπως επισκεπτομαι και καθε σου αναρτηση με ξεσηκωνει! Ηθελα να φτιαξω στη γιορτη της κορης μου εκεινα τα κουταλακια σου που ηταν απιθανα αλλα η κορη ηθελε τα μπισκοτο pops! Τα αλλα μπισκοτακια σου ομως που εχουμε φτιαξει εξαφανιστηκαν σε λιγα λεπτα! Στις κατασκευες ακομα ειμαι παρθενα:) θα βελτιωθω ομως, που θα μου παει! Εχεις την Ασπασια εκει σπασικλακι ομως να σε αποζημιωνει:) χα χα χα
      Χαιρομαι που βλεπεις περαν την ελαφροτητας των αναρτησεων μου. Και εγω πραγματικα ειμαι πολυ τυχερη και περηφανη που εχω κανει τοσο αξιολογες, δραστηριες και γλυκες e-φιλεναδες που ελπιζω να γνωρισω και απο κοντα οσο περισσοτερες μπορω!!!!

      Διαγραφή
  25. so cute pictures...merry christmas...
    www.theprincessgown.com
    www.facebook.com/theprincessgown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντα τέτοια Δήμητρά μου!
    Πάντα να είσαι τόσο δραστήρια, τόσο χαρούμενη και τόσο κεφάτη.

    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για τις γιορτές αυτές και την καινούρια χρονιά που έρχεται.

    Να χαίρεσαι την μικρούλα σου!

    Σε ευχαριστώ που με τίμησες φτιάχνοντας συνταγή μου!

    Φιλιά και τα λέμε του χρόνου!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο μια Χρυσαυγη εχω φτιαξει δικη σου;; 3-4! Αμα τις εγραφα ολες που εχω φτιαξει των φιλεναδων μου food bloggers θα τελειωναμε των Φωτων:)
      Τωρα εχω βαλει στο ματι την υπεροχη τουρτα μανταρινι σου! Τα λουλουδια της μανουλας σου δεν θα τα βρω αλλα κατι θα σκεφτω!
      Σ´ευχαριστω Χρυσαυγη μου για την υποστηριξη και τα ομορφα σου λογια που μου δινουν δυναμη και ρυθμο να συνεχιζω να διαπρεπω στην κουζινα και στα ματια της οικογενειας μου!!!
      Καλη Πρωτοχρονια κουκλαρα με υπεροχη ανεβασμενη διαθεση και μια οικογενεια ενωμενη αγαπημενη και ευτυχισμενη!!'

      Διαγραφή
  27. Γι΄αυτό σε αγαπάει τόσος κόσμος!!!! Δεν εξηγείται αλλιώς... Εγραψες 3 σελίδες, και τα είπες ΟΛΑ. Να χαίρεσαι την κούκλα σου, και την οικογένειά σου.
    Κι όπως λέει και το τραγούδι: Μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα, εμείς έτσι σ΄αγαπάμε!!!!!!

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεμενη μου, καλη μου, πιστη μου φιιλεναδα τοσων χρονων! Παντα μαζι, εχουμε περασει απιστευτες στιγμες! Τους γαμους μας μαζι, γεννες μαζι, ατελειωτες υπερωριες μαζι, ανεργια μαζι:)
      Σ´αγαπω πολυ!!!!!

      Διαγραφή
  28. Χρόνια Πολλά. Η γέννηση του Χριστού να φέρει σε όλους αγάπη,χαρά,ευτυχία και υγεία.Να χαίρεσαι τη κόρη σου και τα δώρα που κέρδισες. Χαίρομαι οταν ακουω οτι και μεσα σ αυτο το κοσμο των μπλογκς , τη μπλογκογειτονια μας, υπαρχουν ανθρωποι με αγαπη και ευαισθησια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκουλα μου. Χρονια πολλα! Εισαι μια πολυ ευαισθητη ψυχη και φαινεται αυτο στις αναρτησεις και στα λογια σου καθε φορα. Χαιρομαι που με επισκεπτεσαι και με τιμας. Καθε φορα που ερχομαι σε σενα βολτουλα, κατι καινουριο θα μαθω που θα εμπλουτισει τις γνωσεις μου ή θα αγαλλιασει την ψυχη μου. Σ´ευχαριστω πολυ.

      Διαγραφή
  29. ρε κοπελια αν στερεψω ποτε απο ιδεες θα περασω απο την πορτα σου γιαβρι μου να με δοκεις καμι ναι; βρε παναθεμα σε δεω βαριεσαι να γραφεις; βρε ολα τα εμαθα για σενα βρε... να σαι καλα μανουλα χαροπη ηρεμη και ζουζουνα
    στειλε και μενα καλε ενα μπισκοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μικρή παρατηρήτρια! Σ'ευχαριστούμε για τα αστεία και όμορφα λογάκια σου, οικογενειακώς! Χρόνια σου πολλά, δημιουργικά και χαρούμενα!

      Διαγραφή
  30. Καλές γιορτές σου εύχομαι! Και χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μανουλίτσα γλυκιά! Χρόνια σας πολλά στην όμορφη και δημιουργική σας οικογένεια με τον μικρό πιτσιρικάκο που σας έχει ξετρελλάνει! Είμαι σίγουρη ότι περνάτε τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι!!!

      Διαγραφή
  31. Δημητρούλα μου!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!
    Η ανάρτησή σου αυτή, είναι τόσο φωτισμένη, ξεχειλίζει από την ομορφιά της ψυχής σου αγαπημένη μου, από τη χαρισματική προσωπικότητά σου.
    Με συγκίνησες! Διαβάζοντας τα τελευταία σου λόγια, ήταν σαν να διάβαζα για μένα, και γενικότερα, ο αυθορμητισμός, ο ενθουσιασμός και η χαρά σου, μου θυμίζουν πολλά από εμένα.
    Δεν ξέρω από πού να το πάρω για να ξεκινήσω (η προηγούμενη παράγραφος ήταν κάτι σαν εισαγωγή). Λοιπόν ας ξεκινήσω από τις ευχές μου για το αγγελάκι σου, την Αναστασία σου!!! Να τη χαίρεσαι Δημητρούλα μου, να είναι πάντα γερή καλότυχη και χαρούμενη στη ζωή της.
    Τα κεράσματα που με τόση αγάπη, κόπο και χαρά έφτιαξες, είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Σαν αγοραστά κι ακόμη καλύτερα!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!! Κι εγώ, ποτέ δεν αγοράζω ούτε τούρτες, ούτε γλυκά για γιορτές των κορούλων μου, γιατί θέλω να τα φτιάχνω εγώ, επειδή τις αγαπώ τόσο πολύ!!!
    Το δωράκι σου από τον μυστικό Άη Βασίλη, είναι πάρα πολύ όμορφο, χάρηκα με τη χαρά σου.
    Το δώρο που έστειλες εσύ στην Βέρα, το είδα στο σπίτι της, είναι υπέροχο.
    Συγχαρητήρια και για τον διαγωνισμό, και δεν πειράζει που το δωράκι πήγε στον αντρούλη σου. Μια χαρά.
    Πιο πολύ με συγκίνησε αυτή η ένθερμη προσπάθειά σου, και τα φιλάνθρωπα αισθήματά σου, να ενημερώσεις για τη μανούλα που χρειάζεται βοήθεια, αλλά και να ωθήσεις και άλλους στη φιλανθρωπία. Το ξέρω πως δε χρειάζεσαι τα μπράβο, αλλά εγώ θα σου πω ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ Δήμητρά μου!!!!
    Καλά έκανες. Θα φροντίσω να ενημερωθώ από το ιστολόγιο που μας λες. Προσπαθώ να πηγαίνω σε φιλανθρωπικά παζάρια, αλλά εγώ έχω βρει και μια εκκλησία που έχει ειδικό ταμείο για άστεγους, όπως επίσης ξέρω πως ό,τι αφήσω, πάει εκεί που πρέπει, και μπορώ να ησυχάσω λίγο, γιατί τώρα τις γιορτές, από τη μια έκανα διάφορες ετοιμασίες, και από την άλλη δεν ησύχαζα μέσα μου, όσο σκεφτόμουν ότι κάποιοι συνάνθρωποί μου δοκιμάζονται τόσο σκληρά. Κανονικά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά που κάνουμε, αλλά δεν πειράζει. Είναι όμορφο να δίνουμε τις ιδέες μας ο καθένας.
    Εμένα τι μου φτιάχνει τη διάθεση, ή με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη; Μια απλή βόλτα με τα πόδια, μαζί με το Γιάννη, ή την κορούλα μου (τη μικρή, γιατί η μεγάλη δεν ακολουθεί και πολύ πια χαχαχα). Ειδικά άμα έχει και όμορφη μέρα, τότε νιώθω πανευτυχής.
    Φιλιά πολλά Δήμητρά μου
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!
    Υ.Γ.
    Τα παντοφλάκια σας είναι τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου τι να σου πω....εσύ έγραψες άλλη μια ανάρτηση!!! χα χα χα.
      Πολύ με συγκίνησες με τα τόσο μα τόσο ζεστά και αληθινά σου λόγια.
      Είμαι σίγουρη ότι όλοι κάνουμε ότι μπορούμε για τους συνανθρώπους μας, όσο μπορεί ο καθένας. Σίγουρα δεν το μοιραζόμαστε για να μας πούνε μπράβο, αλλά για να το προτείνουμε σε κάποιον που θέλει να βοηθήσει αλλά δεν ξέρει πώς.
      Να είσαι πάντα έτσι αληθινή, γεμάτη αγάπη και αυθορμητισμό και να μοιράζεις σε όλους θετική ενέργεια και χαμόγελα!!!

      Διαγραφή
  32. Δημητρούλα μου ομόρφη, έμεινα με το στόμα ανοιχτό μόλις αντιλήφθηκα το μέγεθος της ανάρτησης...!!!!
    Ατελείωτη και απολαυστική όπως μας συνηθίζεις κάθε φορά!!!

    Τα καλούδια που ετοίμασες για τα παιδάκια σου απλά υπέροχα!!!
    Με το δίκιο τους ξετρελάθηκαν όλοι!

    Συγκινήθηκα πολύ για τις όμορφες πράξεις φιλανθρωπίας σου! Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια! Είσαι υπέροχη!!!

    Χάρηκα πολύ σε γνώρισα έστω και πέντε λεπτά!! Είσαι ακόμα πιο γλυκιά απ'ότι σε φανταζόμουν!!!

    Φιλάκια! Θα σου ξαναγράψω για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές!!

    Υγ σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασια!!!! Τι να πω για σενα πραγματικα!!! Οτι η επικοινωνια που ειχαμε αυτο τον καιρο με εκανε να επιβεβαιωσω τις αρχικες μου σκεψεις για σενα! Εκτος απο το ταλεντο σου, το ποσο ομορφη εισαι στην ψυχη και στο προσωπο!!! Οι φωτο απλα σε αδικουν!!!!
      Χαιρομαι πολυ που σε γνωρισα και απο κοντα!!

      Διαγραφή
  33. Καλή μου Δήμητρα, να χαίρεσαι την κορούλα σου, να είναι καλότυχη και να τη δεις μεγάλη και τρανή!!!! Τα γλυκά και τα καλούδια που ετοίμασες φαίνονται τόσο λαχταριστά!!!! Συγχαρητήρια για τη φιλανθρωπική σου δράση!!!!! Το είχα καταλάβει ότι είσαι ατομάρα!!!!! με το καλό η νέα χρονιά!!! Εύχομαι μόνο χαρές να σου φέρει!!!!!! Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Φωτεινούλα μου γλυκιά!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για το "ατομάρα" πολύ γέλασα αλλά και το χάρηκα!!! χα χα χα.
      Σου εύχομαι μια υπέροχη χρονιά, χαρούμενη, υγιής και εμπνευσμένη!!!!

      Διαγραφή
  34. Την ανάρτησή σου την έχω δει εδώ και καιρό αλλά δεν είχα τον χρόνο να την διαβάσω τόσο μεγάλη που ήταν! Πάντως, δεν ξέρω για ποιους φίλους σου είχες φτιάξει αρχικά το blog, το σίγουρο είναι ότι με την γραφή σου, τα σχόλιά σου, τις αναφορές στα υπόλοιπα blog, τα μέιλ σου, και με τον χαρακτήρα σου που φαίνεται μέσα απ όλα αυτά κατάφερες να γίνεις η δική μας φίλη (κι ας μην σε γνωρίζουμε προσωπικά), η Δημητρούλα μας (του Μαμαλάκη καλέ!-ξέρεις εσύ)! Να είσαι πάντα έτσι αισιόδοξη, χαρούμενη κι ευγνώμων για όλα όσα έχεις και θα σου έρθουν ακόμη περισσότερα! Ναι χαίρεσαι την κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σου και να τους μαγειρεύεις τόσο ωραία! (είδες που δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω!)
    Φιλιά πολλά Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου γλυκό πόσο με συγκίνησες με τα όμορφα σου λογάκια! Μου δίνει τόση χαρά να μεταφέρω αισιοδοξία και χαρά γιατί αυτός είναι και ο σκοπός του blog μου.
      Χαίρομαι που έχω κάνει τόσους νέους φίλους και μοιραζόμαστε τις όμορφες, αστείες, γλυκές και εμπενευσμένες στιγμές μας.
      Χάριν σε πολλές από εσάς, έχω γίνει μια σούπερ νοικοκυρά και μαγειρεύω καλύτερα από το 2011! Άρα το 2013 θα γίνω μια νέα Martha Stewart:)
      Καλή μας χρονιά λοιπόν!!!!!!!!

      Διαγραφή
  35. Ααααα, τι ωραία πράγματα φτιάχνεις !
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Σοφία, γελαστή, χαρούμενη, υγιής και αισιόδοξη!!!!
      Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί!!!

      Διαγραφή
  36. Τι όμορφα! Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημητρούλα χρόνια πολλά εύχομαι το 2013 να είναι για την οικογενεια σου γεμάτο υγεία, χαρά, αγάπη!!!! Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!καταπληκτικά τα καλούδια σου ,μπράβο σου, εισαι τάλεντο κορίτσι μου όλα πετυχημενα και πανέμορφα!!!γεια στα χερια σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια συνονοματη Δημητρουλα μου!!! Να εισαι παντα ετσι καλοσυνατη, γλυκια και δημιουργικη. Να περνας ομορφες στιγμες με την οικογενεια σου και να κανεις παντα την κορουλα σου ευτυχισμενη!

      Διαγραφή
  38. Καλή χρονιά χαρά μου, με υγεία και αγάπη!
    Να συνεχίσεις να είσαι έτσι πληθωρική στις αναρτήσεις σου γεμάτη ιδέες και δημιουργικότητα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια Αριστεα μου γλυκια και σου ευχομαι παρολο που κερδισες το φλουρι κ το θεωρεις κακο οιωνο, φετος να σου πανε ολα τελεια! Να ειναι οι 12 μηνες του ετους τυχεροι, υγιεις και ευτυχισμενοι!

      Διαγραφή
  39. Καλή χρονιά Δημητρούλα μου!!!! Υγεία, αγάπη, ευτυχία!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη μας χρονια κουκλιτσα ομορφη!!! Να σου φερει το 2013 οτι επιθυμεις και ακομα παραπανω! Δημιουργια, εμπνευση, υγεια, ερωτα, παθος, αγαπη, τυχη!!!

      Διαγραφή
  40. Χείμαρρος είσαι κοριτσάκι μου!
    Καλή χρονιά!
    Άργησα να σου έρθω αλλά ρούφηξα την ανάρτησή σου!
    Εμένα αυτό που με κάνει ευτυχισμένη είναι να δίνω χαρά, να βλέπω ένα χαμόγελο για το οποίο έχω βάλει το μικρό μου λιθαράκι...
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αργησες Φανουλα! Εισαι παντα εδω.
      Καλη χρονια σε σενα κ τη Σοφη γεματη υπεροχες δημιουργιες και αληθινη φιλια! Σας ευχομαι οτι καλυτερο γιατι το αξιζετε. Δουλευετε σκληρα και το αποτελεσμα ειναι παντα μοναδικο!

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος11/12/13

    Έφτιαξα τα μπισκότα πάνω στο ξυλάκι και ενθουσιάστηκαν όλοι!!! Μπράβο για τις ιδέες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)