- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Καλώς ήρθες Δεκέμβρη!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Καλώς ήρθες Δεκέμβρη!

Καλημέρα όλη μέρα στα όμορφα κορίτσια της blogoπαρέας μας!  Μπήκαμε και στον Δεκέμβρη λοιπόν, στον πιό όμορφο (για μενα) μήνα του χρόνου!  Όλο ονομαστικές εορτές, δώρα, φαί, παιδικά γέλια, παιχνίδια, βόλτες!  Τι πιό όμορφο δηλαδή!   Πολλά blogs της παρέας, διοργανώνουν Giveaways, που σημαίνει δωράκια, κι άλλα δωράκια!   Δείτε όλα όσα έχω εντοπίσει, δεξιά στην στήλη.  Αν έχω ξεχάσει κάποιο, στείλτε μου e-mail να το προσθέσω.
Δεν είναι μούντζα, χαιρετώ τον Δεκέμβρη ντε!
Μην παραλήψετε να παίξετε και στο Secret Santa της Αθηνάς του Carftaholic που είναι ένας πιό εξελιγμένος διαγωνισμός, πιό προσωπικός να το πω!  Βιαστείτε όμως γιατί είναι μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη και θα έχει πολύ πολύ πλάκα! Ανταλλαγή δώρων μεταξύ bloggers!!! 


ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΑΣ

Ξεκινώ με τα δωράκια που είχα παραγγείλει για τις δασκάλες των παιδιών μου για τα Χριστούγεννα από τα μοναδικά Sofan κορίτσια, την Σοφία και Φανή.
Κάθε χρόνο, από τότε που ξεκίνησαν τα παιδιά μου παιδικό σταθμό (1,5 έτους δηλαδή), έχω σαν έθμο να παίρνω δωράκια στις δασκάλες τους, κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και τέλος σχολικής χρονιάς.  Το βλέπω σαν ένα "ευχαριστώ" που πρόσεχαν τα βλαστάρια μου όλη τη χρονιά, τους έμαθαν πολλά υπέροχα πράγματα, τα αγάπησαν, τα φρόντισαν....
Έτσι λοιπόν φέτος, θέλοντας να στηρίξω φίλες bloggers επέλεξα τα κορίτσια Sofan.  Τους έχω και ιδιαίτερη αδυναμία, διότι με την ανάρτησή τους Μια διαφήμιση και πολύ κλάμα, έγιναν η αιτία να με γνωρίσετε πολλές από εσάς.  Kυρίως όμως επειδή στη δουλειά τους είναι Sofanταστικές!
Επικοινώνησα μαζί τους, έδωσα περιγραφή τι περίπου θέλω και κατέφθασαν με προτάσεις βροχή!   Μπορείτε εδώ να δείτε άπειρα σχέδια και χρώματα.  Τελικά κατέληξα στα καδράκια/τελάρα που είναι αρκετά μεγάλα, μιας και ήθελα να γράψω λογάκια για την καθεμία.  Είναι υπέροχα και πρωτότυπα και μπορούν να τα κρεμάσουν είτε στο δέντρο ή στον τοίχο ή οπουδήποτε θέλουν.  Έτσι θα θυμούνται κάθε Χριστούγεννα την Αναστασία, τον Παναγιώτη και φυσικά τις Sofan!!!!    Δείτε το αποτέλεσμα:





Αν έχετε και εσείς ενθουσιαστεί και θέλετε να πάρετε δωράκι στη δασκάλα, στη φίλη, στην κουμπάρα, στην αδελφή, μπείτε εδώ να δείτε τα σχέδια και να διαλέξετε ανάμεσα σε βραχιολάκια, σκουλαρίκια, στολίδια για το δέντρο, δαχτυλίδια, κλπ    Ενδεικτικά σας δείχνω μερικά:








Και τα γλυκά μου κοριτσάκια, δεν άφησαν και την μανούλα παραπονεμένη και της έστειλαν και εκείνης δωράκι!  Σοφία και Φανή σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη στάση σας, την αλληλεγγύη σας και φυσικά την μεγάλη σας καρδιά!


Εσείς θα πάρετε δώρο στις δασκάλες των παιδιών σας?


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ +ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Την Κυριακή, ήταν η παρουσίαση του βιβλίου Cupcakes, της πολύ πολύ γλυκιάς Αθηνάς Πάνου, του Sugar Buzz.  Ένα τόσο όμορφο, χρωματιστό, καλογραμμένο, αναλυτικό βιβλίο με γλυκές και αλμυρές συνταγές, εύκολες και πιό δύσκολες, για όλα τα γούστα, για πάρτυ, για ειδικές περιστάσεις.  Όπως γράφει στον πρόλογο και ομολογώ δεν γνώριζα, το Cupcake, είναι κέικ σε μέγεθος φλυτζανιού, που μπορείτε να σερβίρετε σε ένα άτομο, στα ελληνικά και "φλυτζανοκεκάκι"! Είδατε τι σας μαθαίνω?

 
το υπογεγραμμένο μου βιβλίο

Σας έχω ξαναμιλήσει για την Αθηνά, όταν είχα φτιάξει τα Cookies με M&Ms που σε κολάζουν!  Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω, να πάρω το βιβλίο και να την γνωρίσω και από κοντά.  Εντωμεταξύ, διάβασα σε ένα σχόλιο κάτω από την πρόσκληση στο blog της Αθηνάς, ότι θα πάει και η καταπληκτική Conna, του γευστικού και τσαχπίνικου συγχρόνως Sabor (της οποίας επίσης έχω φτιάξει μία συνταγή προς το παρόν αλλά πετυχημένη την Τάρτα ντομάτας).    

Της στέλνω λοιπόν e-mail, ότι θα πάμε και εμείς οικογενειακώς (μαμά, μπαμπας, κορίτσι, αγόρι - θα σας πω γιατί σας το γράφω) και της λέω "θα κρατώ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για να με γνωρίσεις".  Εκείνη μου λέει "Όχι, κράτα μια κουτάλα!"  Μετά όμως, άλλαξαμε γνώμη, με αφορμή την ανάρτησή της για την Γλώσσα της πεθεράς και όταν της είπα ότι μένω σχετικά κοντά στο ζαχαροπλαστείο Ροδεσία που είναι φημισμένο για τις γλώσσες της πεθεράς!  Είπαμε να φέρω ένα κουτί γλώσσες! Πεθεράς, όχι ψάρια!
Έλα όμως που τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες και πήγαν όλα στραβά κι ανάποδα! Ο άντρας μου χτύπησε το χέρι του μια μέρα πριν, τρεχαμε νοσοκομείο, έβαλε νάρθηκα, ηταν κακόκεφος. Τους κουβάλησα  και εγώ Κυριακή πρωί με όμορφο καιρό, σε παρουσίαση βιβλίου ζαχαροπλαστικής και ήταν όλοι (εκτός από μένα) σε bad mood!   Εγώ είχα σκεφτεί ότι θα φάμε cupcakes και θα κάνουμε και βόλτα downtown! Τόσο κακό δηλαδή ήταν?   Αργήσαμε να ξεκινήσουμε κιόλας από το σπίτι και δεν πρόλαβα να πάω απο τη Ροδεσία λοιπόν να πάρω τις γλώσσες!  (ο νόμος του Μέρφι)  Φτάνουμε εκεί, συναντάμε και τους κουμπαρους μας στην Πλατεία Αβυσσηνίας.  Κάθονται όλοι σε μια καφετέρια και εγώ με κόρη μου, βαπτιστήρα και αδελφή της, ανεβαίνουμε στην παρουσίαση.  Γνώρισα την Αθηνά (ΥΠΕΡΟΧΗ), πήρα το βιβλίο και με υπογραφή παρακαλώ, φάγαμε cupcakes, ψάχναμε την Conna!  Είχα δει την φώτο στο προφίλ της, έψαχνα γυναίκες που να της μοιάζουν, ρώτησα 2-3 "Συγνώμη, μήπως είσαι η Conna?" Καμία τους!   Δεν μου μίλησε και εμένα καμία, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα πήγε.  Φεύγουμε λοιπόν και όταν γύρισα σπίτι της έστειλα e-mail "Που ήσουν????????".  Της έγραψα ότι εγώ τελικά ήμουν με 3 μικρά κοριτσάκια.  Τρελούτσικη και εκείνη μου απαντά "Δεν κρατούσες κουτάλα! Δεν είχες τις γλώσσες, έψαχνα οικογένεια με άντρα και αγοράκι, εσύ ήσουν με 3 κοριτσάκια!".  Γελάσαμε πολύ!  Ήταν όπως στην ταινία η "Αλίκη στο Ναυτικό", που δίνουν ραντεβού η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ κάτω από το ρολόι στον Πειραιά και τελικά πάνε άλλοι στη θέση τους:)

Σας αφήνω για σήμερα κορίτσια, έχω ένα σωρό δουλειές (τα ασιδέρωτα τέλειωσαν το ΣΚ- δημιουργείται νέα ντάνα τώρα) και ακόμα δεν έχω φτιάξει και το γραφείο της Αναστασίας! Σήμερα, σήμερα, υπόσχεση!

Κλείνω με κομμάτι των INXS αφιερωμένο στις δολοφονικές ξανθιές bloggers:)


Φώτο εδώ

73 σχόλια:

  1. καλές γιορτές να φτάσουμε, υγεία , χαρά , ευτυχία, ωραίες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους
    χαίρομαι που η μπλογκογειτονιά μας μύρισε χριστουγεννα, μυρισαν γιορτές.
    έτοιμη και η σημερινή γιορταστική μου ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μπλογκογειτονιά έχει στολιστεί και μυρίζει γιορτές εδώ και καιρό! Μας βλέπω για το Πάσχα να αρχίσουμε τους εορτασμούς και τους στολισμούς....από το Γενάρη:)
      Θα σε επισκεφθώ αργότερα να τσεκάρω την γιορταστική σου ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. :)) χεχε δεν έχεις κι άδικο με τόσο ορεξάτο κόσμο εδώ μεσα στη μπλογκογειτονια μας
      ευχαριστω που εβαλες τον διαγωνισμούλη μου στο πλαινό του μπλογκ σου

      Διαγραφή
    3. Με παρεξήγησες.Δε το είπα για τον διαγωνισμό μου για να μη φανεί ότι υποχρεώνω ή πιεζω να λάβουν μέρος. Και η ευχαριστία μου ήταν απλά ως το ότι έβαλες την ανακοίνωση του διαγωνισμού μου, όχι για να σε υποχρεώσω να λάβεις μέρος.

      Διαγραφή
    4. Οπως σου εγραψα ηδη και στο @ δεν παρεξηγησα τιποτα. Μονο καλη διαθεση υπαρχει για αμοιβαια στηριξη μεταξυ bloggers:)
      Και βεβαια θα εβαζα το διαγωνισμο σου και φυσικα θα προσπαθησω να παρω και μερος. Επειδη το θελω, οχι επειδη πρεπει. Φιλακια πολλ Δελφινακι.

      Διαγραφή
    5. Xαίρομαι για την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ μας και στήριξη και που το ξεκαθαρίσαμε για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις (ποτέ δεν ξέρουμε πως σκέφτεται ο άλλος - γενικά το λέω)
      ευχαριστώ για την στήριξη
      φιλούθκια

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα τα δωράκια!

    Έχω διαγωνισμό http://www.beautyandthemist.com/2012/12/new-years-international-giveaway-with-2.html

    Δε χρειάζεται facebook!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Demi!!! Ήρθα, πήρα μέρος και έβαλα και μπανεράκι! Είμαι έτοιμη! Τι καλά που δεν θέλει FB! Από την πολύ γκρίνια μου, κάποιες κάποιες (ονόματα δεν λέμε.....βλέπε Μy Lovable Baby) διοργανώνουν και διαγωνισμούς για εμάς τις ορφανές από FB:)

      Διαγραφή
    2. Δε χρειαζόταν να βάλεις τίποτα. Σ'ευχαριστώ!
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  3. αχαχα! Σε απόλαυσα!
    Μπράβο για την κίνησή σου να κάνεις δωράκια στις δασκάλες!
    Κι επίσης είσαι σούπερ στολισμένη στο μπλογκ !
    Θαυμάσια!
    Φιλάκια! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Αριστέα μου. Είδες στολισμός ε? Τι να κάνω που θέλω χρώμα και φαμφάρα στο στολισμό....οδεύω προς την κιτσαρία δηλαδή αλλά μια φορά το χρόνο έχουμε Χριστούγεννα:)

      Διαγραφή
  4. Αυτά ήταν τα ολίγα που θα έγραφες;;; Δηλαδή στα πολλά σου τι γράφεις, βιβλίο;;;

    Καλημέρα Δημητρούλα με την πολυλογία σου (που κόλλησες και εμένα - άσχετο). Χαχαχα! Μωρέ, μου αρέσει να σε πειράζω :)

    Πολύ όμορφα τα δωράκια για τις δασκάλες σας!
    Την Αθηνά (Sugar Buzz) την έμαθα από εσένα και θα την διαβάζω (μπορεί να μην είσαι καλή στα προξενιά αλλά είσαι πολύ καλή στις συστάσεις νέων μπλογκοφιλενάδων).

    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν λίγο για μένα Ασπασία! Οι φωτογραφίες γέμισαν την ανάρτηση και σου φαίνεται μεγάλη!!!
      Όσο για τα προξενιά, ότι και να λες, θα συνεχίσω να φέρνω ανθρώπους πιό κοντά! Δεν πτοούμαι (μέχρι δηλαδή να με λιντσάρουν!).
      Μπες και στην Αθηνά λοιπόν και περιμένω να δω τι θα φτιάξεις άλλο. Θα σου πάρω δώρο το βιβλίο της, το βρήκα!!!! Με εκείνα τα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια της Ελπίδας που μας έδειξες νόμιζες ότι θα γλυτώσεις φιλενάδα??? Ο λαός σου πεινάει:) Θέλει να μας φτιάξεις cupcakes!!!

      Διαγραφή
  5. Πω, πω, Δήμητρά μου,
    ποταμός ήταν η ανάρτησή σου!!
    Με ξεσήκωσες. Τα δωράκια των Sofan καταπληκτικά και στο κλίμα της εποχής. Πολύ χαρητωμένα. Τυχερές οι δασκάλες σας!!

    Στην παρουσίαση του βιβλίου της Αθηνάς κι εγώ θα ήθελα να ήμουν.
    Αρρωστήσαμε οικογενειακώς και δεν τα κατάφερα. Παρόλα αυτά, αγόρασα το βιβλίο από την Παρασκευή και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ προσεγμένο, με πολλές συνταγές, όμορφες φωτογραφίες, έτσι όπως μας έχει συνιθίσει η Αθηνά και όμορφα δεμένο σε καλό χαρτί και χοντρό εξώφυλλο. Η δε τιμή του ήταν πραγματικά πολύ καλή για όλα όσα πρσφέρει. Τα έχω όλα λοιπόν εκτός από την υπογραφή της Αθηνάς!!

    Φιλάκια πολλά Δημητρούλα!!

    Περιμένουμε την νέα σου ανάρτηση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ελααααα βρε Χρυσαυγή, παραλίγο δηλαδή να γνωριστούμε??? Κρίμα κρίμα κρίμα!
      Το βιβλίο είναι όντως προσεγμένο και όπως το είπες, τέλεια ιδέα για δώρο σε φίλη που αγαπάει τη ζαχαροπλαστική. Σκέφτομαι μήπως πάρω ένα ακόμα και κάνω Xmass Giveaway!!! Χρυσαυγή είσαι τέλεια! Μου έδωσες υπέροχη ιδέα!!!

      Διαγραφή
  6. Χείμαρος είσαι, δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Καταρχην, κ εγώ κάνω πλέον δωράκια στη δασκάλα και συννήθως είναι χειροποίητο αλλά πολύ καλή η ιδέα σου κοριτσάκι μου να πάρεις πραγματάκια απο την blogoγειτονιά που έχει τόσα πολλά και ωραία πράγματα! Χαιρομαι πάρα πολύ που πήγες στην Αθηνά, όπως εόδες το βιβλίο είναι τέλειο! Περαστικά βρε συ στον άντρα σου, παίζει μπάλα?
    Κριμα που δεν βρεθήκατε και με την Κώνα, ν ατο κανονίσετε άλλη φορά και να μη περιμένετε το καλοκαίρι που θα έρθω.
    φιλάκια Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μανούλα εσύ! Ήμουν σίγουρη ότι κάνεις κάτι χειροποίητο και σίγουρα θα τους δωρίζεις καλάθια με καλούδια που θα έχεις φτιάξει από τα χεράκια σου! Αυτά είναι ακομα πιό όμορφα δώρα!!!
      Ο άντρας μου, όχι δεν παίζει μπάλα....έπεσε στο ίσιωμα περπατώντας! Τι να πω...τον μάτιασα λέει γιατί φεύγει ταξίδι μεθαύριο να δει την ομάδα του:)
      Θα έρθεις το καλοκαίρι??? Θα κανονίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συνάντηση τότε! Με την Conna όμως, που θα μας πάει, θα βρεθούμε και νωρίτερα!

      Διαγραφή
  7. Ωραίες ιδεές μας δίνεις..αν ήμουν Ελλάδα το βιβλίο θα το αγόραζα σίγουρα!!!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το θες πες μου να στο στειλω Σταυρουλα. Ειμαι σιγουρη οτι πιανουν τα χερια σου και θα δημιουργησεις εργα τεχνης!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/12/12

    εδω κουμπαρα Δημητρας απο πλατεια Αββυσηνιας !!! Πολυ σας ζηλευω τοοοοοσα που προλαβαινετε κ κανετε (κ μπορειτε κιολας γιατι εγω ας πουμε με οτι καταπιαστω τυπου ζαχαροπλαστικης μπορει να προκαλεσω πυρηνικο ατυχημα !! αν κ ενα μπισκοτοσπιτο με κολλα καραμελας που ειδα θα το προσπαθησω...για καπ κεικ ουτε λογος !!!!)σαν κλασικη υπναρου (πηγαινω τα κοριτσια σχολειο κ μετα κοιμαμαι παλι κανα διωρο!!) κ σαν εθισμενη στο φεισμπουκ γενικως δεν προλαβαινω πολλα...αλλα κ παλι δεν θεωρουμαι νοικοκυρα περιοπης ετσι κ αλλιως....παλι σας ζηλευω με αυτα που μπορειτε να κανετε !!!! Λοιπον καλες γιορτες κ καλα να περασουμε ολοι...δεδομενων των συνθηκων (δωρακια εγω δεν αγοραζω αλλα θα φτιαξω 2 δεντρακια με φελλους οπως εχω φτιαξει το δικο μας κ θα τα στειλω!!!)αντε κ μια ευκολη συνταγη μελομακαρονα που μου εχει δωσει η Δημητρα κ αρεσει πολυ στις μικρες...κατα τ'αλλα σας παρακολουθω...κ στενα κιολας.....λατρευω μουσικο χαλι ΙΝΧΣ...κ οποιος ξαναπει την κουμπαρα μου πολυλογου θα εχει ...να κανει μαζι μου !!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα Αν δεν ταιριάζατε δεν θα κουμπαριάζατε! Γεια σου κουμπάρα!

      Διαγραφή
    2. Εσύ δεν είσαι νοικοκυρά περιοπής??? Μην κάτσω και πω τα εδέσματα που έχω φάει σπίτι σου...με πρώτο πρώτο "την μεξικάνη βραδιά" που ακόμα θυμάμαι!!! Ο καθένας με τα χαρίσματά του. Θα με φτάσεις βέβαια κάποια στιγμή καημενούλα, τι να κάνεις και εσύ! Είναι η απόστασή μεγάλη, i know, αλλά θα με φτάσεις! Χα χα χα.
      Θα σου πάρω δώρο και εσένα μου φαίνεται το βιβλίο της Αθηνάς (μετά την ζυγαριά ακριβείας που λέγαμε!).
      Προς το παρόν έχω προμηθευτεί υλικά για να φτιάξω τα cupcakes με τα oreos που μου ζήτησε η βαπτιστήρα μου.
      Όσο για το πολυλογού, αφού είναι κοινό μυστικό, γιατί να το κρύψουμε? Σταματάω να μιλάω μόνο όταν κοιμάμαι:)

      Διαγραφή
  9. πωπωπωπω καλε ας την σταματησει καποιος!! ελα κοριτσι μου φαει μια γλωσσα να ισιωσεις (και εσυ και τα αυτια μας!!!)

    τι να πρωτοπω τωρα;;; καταρχην τα δωρακια ειναι πανεμορφα...λιγο ελειψε να με πεισεις να παραγγειλω.....σε κοβω παρουσιαστρια σε τηλεμαρκετινγκ σε λιγο!

    παω να γνωρισω και τις ζαχαρομαγειρισσες που προτεινεις!


    ααα οσο για το σχολιο σου στη δικη μου αναρτηση απαντω εδω ετσι για να γινεται ντορος παντου:

    ...τοιχο τοιχο να μη σε πετυχω που λενε????μπουαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χααααααααααα Έχω δακρύσει!!!!!!!!!!!!
      Αχ βρε Μάχη, έγραψες πάλι! Σε τελεμάρκετινγκ εγώ??? Δεν το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια! Η τύπισσα που πετυχαίνω κανά βράδυ πάντως σε γνωστό κανάλι, δεν σταματάει να μιλάει! Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα και για μένα? Χρειάζομαι γιατρό λες???
      Όσο για σένα μικρή (τρόπος του λέγειν!) και αθώα (Οσία Μάχη), έχει να γίνει Ο χαμός όταν σε πετύχω! Και να ξέρεις, θα έρθει σύντομα η ώρα αυτή!

      Διαγραφή
  10. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου δασκάλα γλυκιά! Σ'ευχαριστύμε πολυ πολύ!
      Περιμένουμε να δούμε τελειωμένες και βαμμένες, τις κατασκευές που φτιάχνεις και εσύ με τους μικρούς σου μαθητές!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/12/12

    Νομιζω πως η Ερη υπονοει οτι ειμαι κ εγω πολυλογου....σας διαβεβαιω δεν ειμαι....αλλα παντα λατρευω να ακουω ή να διαβαζω την κουμπαρα μου γιατι μπορει να λεει πολλα αλλα τα λεει κ ωραια κ με νοημα (δε φλυαρει ασκοπα)...οντως ο καθενας με τα χαρισματα του...καλα κιολας μια κουταλα πιανω κ μετα απο 20 χρονια γαμου κατι καταφερνω να κουτσομαγειρευω.....κ οντως αν δεν ταιριαζαμε δεν θα κουμπαριαζαμε γιατι με την Δημητρα μας γνωρισαν οι μεγαλες μας οι κορες πριν απο σχετικα λιγα χρονια....η Μαχη γιορταζε προχτες του Αγιου Ανδρεα ?? Γιατι η μια κολλητη μου απο το σχολειο (εξ'ου κ το χρονια πριν μαστορισσα!!) ειναι Μαχη, Ανδρομαχη in full, κ γιορταζε....Αν ναι Χρονια σου Πολλα (μηπως σημερα που ειναι της Αγιας Βαρβαρας γιορταζουν κ οι Barbie μας ????....γιατι εμεις οι κοριτσομανες εχουμε αμετρητες !!!!!) Κ το ειπα...σας παρακολουθω στενα...κ ηταν να μην αρχισω τα σχολια (απειλη)......χειροτερη απο τη κουμπαρα μου θα γινω (υποσχεση).....Φιλακια καλο βραδυ...Λενα (για να μη με ξερετε μονο ως την ανωνυμη ...κουμπαρα !!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω πω κουμπάρα πήρες φόρα! Χα χα χα. Είδες τι όμορφο είναι να έχεις blog? Μοιράζεσαι με τους διαδυκτιακούς και μη, φίλους σου όλα όσα θέλεις να βγάλεις από την ψυχή σου. Σε περιμένω λοιπόν, εδώ, να μοιραστείς μαζί μας τα εσώψυχά σου:)
      Και ναι, η Μάχη γιόρταζε του Άγιου Ανδρέα! Τώρα μας το λες??? Χρόνια πολλά Μάχη, talibanoula's mom!!!
      Γιορτάζουν οι Barbie??? Δηλαδή θα πάρω δώρο, στις κούκλες της κόρης μου??? OMG!

      Διαγραφή
  12. Τι ωραίο το χριστουγεννιάτικο λουκ του blog Δημητρούλα!! Πολύ χαρούμενο και σε συνδυασμό με τα κείμενά σου μας φτιάχνει η διάθεση!!
    Κρίμα που δεν γνώρισες την Κωνσταντίνα, τουλάχιστον από κοντά! Είναι σκέτη απόλαυση η συναναστροφή μαζί της!
    Φιλάκια πολλά και καλό σιδέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ερμιονη μου!!! Αστα, συνομωτησε το συμπαν να μην γνωριστουμε!!!
      Σιδερωμα το ΣΚ πλεον! Δεν αντεχω και τις καθημερινες:)

      Διαγραφή
  13. Χαχα δε θα γραφες και πολλά φαντάζομαι έτσι;Απο που να αρχίσω τώρα δε ξέρω!Πάντως οι αναρτήσεις σου είναι απολαυστικές!οι ιδέες για τα δωράκια στις δασκάλες καταπληκτικές.Χαίρομαι που πήγες στην παρουσίαση του βιβλίου της Αθηνάς.Κρίμα που δε γνώρισες τη Conna!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα. Τι να πεις και συ καημενη. Τοση πολυλογια που να την αντεξει καποιος:)
      Τα δωρακια ειναι απιθανα και ανυπομονουμε οικογεινειακως να τους τα δωσουμε!

      Διαγραφή
  14. Αααα, εσύ και το blog σου μου αρέσετε πολύ !
    Καλό βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως μας ηρθες Σοφια. Χαιρομαι πολυ για την διαδυκτιακη μας γνωριμια. Θα τα λεμε λοιπον μιας και θα ερχομαι και εγω να βλεπω τις ομορφις σου.

      Διαγραφή
  15. Σου το έχω ξαναπεί Δήμητρα. Είσαι αφασία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι πολυ αν εστω και λιγο σου φτιανω τη διαθεση Γιωτακι μου γλυκο κι ευαισθητο.

      Διαγραφή
  16. Τι ωραία τα τελαράκια! θα ξετρελαθούν οι δασκάλες σίγουρες!
    Καλά..ζω για τέτοια σκηνικά σαν αυτό που περιέγραψες! Δεν λες που κατάφερες να πας τουλάχιστον!
    Φιλιά τρελούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζεις, εννοεις σου εχουν συμβει και σενα ή θα ηθελες να εισαι σε μια γωνια να μας βλεπεις ατιμη;;;
      Η αληθεια ειναι οτι μετα ριξαμε πολυ γελιο! Εγω παντως περασα πολυ ωραια, εφαγα και 2-3 cupcakes(μη γινω και ρεζιλι) και πηγα και στους υπολοιπους που ηταν στην καφετερια:) τωρα βεβαια θελουν να τους τα φτιαχνω κιολας και μαλλον βρηκα το μπελα μου!!!!

      Διαγραφή
  17. Καλημερα... που βρεχει και εχει συννεφια...
    τελος παντων
    εμενα μου αρεσει το δαχτυλιδι με το κουδουνακι χο χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου beauty follower!
      Ειναι ολα τελεια.....μια fashion addicted σαν και σενα, δεν περιμενα να διαλεξει κατι αλλο:)

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα!! Περαστικά στον άντρα σου σιδερένιος!! Κρίμα που δεν βρεθήκατε με την Cona!!Την επόμενη φορά..
    Δες το giveaway του αρραβωνιαστικού μου μπορεί να σε ενδιαφέρει εσένα ή κάποια άλλη!
    http://www.21dreamlife.blogspot.gr/2012/11/23122012-23112012.html

    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερινακι μου. Σ´ευχαριστω για τις ευχες για αντρουλη μου.
      Θα μπω στο διαγωνισμο και φυσικα θα τον βαλω διπλα!!! Καλα εκανες και μου το ειπες γιατι δεν τα βλεπω ολα και θα ηταν κριμα να τον χασουμε!

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ εκ μέρους του!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος6/12/12

    Δημητρούλα, είσαι ο λόγος που ξενυχτάω!!! χαχα!!

    Μόλις απάντησα στο mail σου, είπα να σε επισκεφτώ και στο σπιτάκι σου! Αφού μπήκα, τι βλέπω?
    Μια τεράστια ανάρτηση και 41 σχόλια (διαβάζω πάντα τα σχόλιά σου)!!! Προσκυνώ!!!!

    Γνώρισα τη Σοφία από τις Sofan! Είναι γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια ξενύχτισσα!!! Χα χα χα.
      Αφού κάθεσαι και διαβάζεις και τα σχόλια, τι να πω...προσκυνώ εγώ λοιπόν!
      Όσο για τη Σοφία, είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια σκέτη γλύκα!!!

      Διαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είσαι φοβερή, φανταζόμουν το σκηνικό σαν σκηνές από ταινία και πολύ το διασκέδασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελενίτσα! Όντως, ήταν σκηνή από ταινία (να τα πεις στον άντρα σου τον σκηνοθέτη!!!).
      (έσβησα τα σχόλια σου γιατί είχαν εμφανιστεί 8 φορές συνολικά...χα χα χα, δεν ξέρω τι έγινε, ήθελαν πολύ να ακουστούν προφανώς!).

      Διαγραφή
  22. Έτσι... πολλά νέα και χορταστικά, προτάσεις - πειρασμός, κι η διακόσμηση του μπλογκ άκρως εορταστική!! Σε χαίρομαι που τους παίρνεις και πας όπου εσύ ποθείς... Δυστυχώς τα μούτρα των άλλων είναι συνηθισμένο σκηνικό... Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού με έχεις καταλάβει Μάρω, είμαι του στολισμού, της πολυλογίας και οδεύω και προς την κιτσαρία:)
      Όσο για το τραβολόγημα...άσε η κακομοίρα τι τράβηξα! Είχε και κίνηση εκεί στην πλατεία Αβυσσηνίας, με τάραξαν:) Σαν πρόταση όμως, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν άσχημη...cupcakes με βόλτα στο μαγικό Μοναστηράκι και υπέροχο καιρό! Άλλο που και οι τρεις τους ήθελαν παιδική χαρά και βόλτα στην θάλασσα! Παιδική χαρά πάμε κάθε μέρα, το βιβλίο μία φορά παρουσιαζόταν:)

      Διαγραφή
  23. Αυτα τα δωρακια για τη δασκαλα ειναι καταπληκτικα. Τα εχω δει και γω και πιστευω οτι οι δασκαλες θα μαγευτουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσουν κ σενα Μαρακι. Η γνωμη σου ειναι σεβαστη ως δασκαλα που εισαι (καλα δεν εχω καταλαβει;).

      Διαγραφή
  24. απίθανα τα δωράκια!!! θα ξετρελαθούν οι δασκάλες!! α κι εγώ θέλω cupcakes!!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις και εσύ cupckes??? Κάτι ετοιμάζω σε λίγες μέρες Ευάκι, οπότε να είσαι έτοιμη!!!!

      Διαγραφή
  25. ΔΗΜΗΤΡΑ7/12/12

    Απίστευτα τα δωράκια για τις δασκάλες μου αρέσουν τρέλα ,είναι τέλειο το δαχτυλιδάκι με το κουδουνάκι .Ωραιος ο Δεκέμβρης τόσα χρώματα και φώτα αμέσως αλλάζεις διαθέση εγω έχω στολίσει απο της 20 Νοέμβριου τα πάντα μέσα , έξω απο το σπίτι όλα
    Αυτή την βδομάδα και εγω θα φτιάξω ταχριστουγενιατικά γλυκά μου όπως κάνω καθε χρόνο φυσικά για να μυρίζει το σπίτι γιορτινά τα αγαπημένα μελομακάρονα και κουραμπιέδες , οποίος επιθυμεί ας κοπιάσει φιλάκια σε όλους καλές γιορτές Καλά Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι στολισμοί σου κουμπαρίτσα Νο 1 είναι talk of the town! Νομίζω δεν αφήνεις σημείο στο σπίτι, στη βεράντα, στην πολυκατοικία, αστόλιστο! Θα έρθω μια μέρα να τα βγάλω φωτογραφίες να τα δείξω εδώ στα κορίτσια!!!

      Διαγραφή
  26. Είμαι η 100η follower!!!
    Καλώς σε βρήκα στο υπέροχο blogάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 100η follower!!!! Ουάου!!! Δεν το είχα συνειδητοποίησει Κατερίνα! Οπότε είσαι γουρλού λοιπόν! Καλώς μας ήρθες με το υπέροχο σπιτάκι σου και τις υπέροχες διακοσμητικές ιδέες! Θα τα λέμε λοιπόν:)

      Διαγραφή
  27. Έχεις δίκιο για τον Δεκέμβρη! είναι υπέροχος μήνας! όπου πηγαίνω κοιτάω συνέχεια γύρω μου να βρω στολισμένα πράγματα και χαίρομαιιι! ^^
    Απίστευτες και οι καρτούλες για τις δασκάλες! Επισκέφτηκα και το blog των κοριτσιών και είναι όλα υπέροχα εκεί μέσα! Ευχαριστώ για την πρόταση! :)
    Καλό χειμώνααα! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Λυδιάκι! Αυτός ο Δεκέμβρης μας έχει ξετρελλάνει ο άτιμος!!!
      Χαίρομαι που πέρασες και από τα κορίτσια!!!

      Διαγραφή
  28. εσύ παιδί μου είσαι χέιμαρρος , καλώς σε βρηκα λοιπόν και που να σου πει η Αθηνα την δική μας συνάντηση για να πάρω το βιβλίο ΄στο Starbucks στάσης Πανεπιστημιου ( μετρο) 2 μέρες πριν το κάψουν , εκεί να δεις γέλιο με μια σακούλα καστανάλευρο σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Marilise! Χαίρομαι πολύ με την επίσκεψή σου!
      Όσο για την συνάντηση με Αθηνά, πρέπει να ήταν από συγκλονιστική μέχρι...επικίνδυνη??? Χα χα χα. Βρε τι μπορείς να πάθεις για ένα βιβλίο Cupcakes:)

      Διαγραφή
  29. Oh, jingle bells, jingle bells
    Jingle all the way
    Oh, what fun it is to ride
    In a one horse open sleigh
    Jingle bells, jingle bells
    Jingle all the way
    Oh, what fun it is to ride
    In a one horse open sleigh

    Ειδα στολισμένα και είπα να τραγουδήσω για να ταιριάζω !!!!! (δεν πιστεύω να κλείνεις τα αυτιά σου ?)

    Τα δωράκια που παρουσίασες είναι απίστευτα ..εκείνο το δαχτυλιδάκι με το κουδουνάκι είναι ότι πρέπει για μένα που περναω απαρατήρητη ..χιχιιχιχιιχ

    Το βιβλίο της φίλης μας Αθηνάς έκανε θραύση !! Για να δούμε τι θα μας ετοιμάσεις λοιπόν!

    Οσο για την συνάντηση τι να πω ... ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει ... αν νομίζεις όμως ότι γλύτωσες, απατασαι, ΚΑΙ θα συναντηθούμε ΚΑΙ θα μου φέρεις γλώσσες !

    (πω πω κολλητική είναι η πολυλογία νομίζω)

    Σε φιλώ .. πάω να πιω καφέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να κλείσω τα αυτιά μου αν σε ακούσω να τραγουδάς από κοντά!!!!
      Το βιβλίο της Αθηνά το έχω γεμίσει post it!!! Καταλαβαίνεις!
      Το ξέρω Conna, ότι αυτές τις γλώσσες δεν θα τις γλυτώσω και εσύ φυσικά τη δική μου:) Πάρε από τώρα ωτοασπίδες!

      Διαγραφή
  30. σε περιμενω στο μπλογκ μου να μου λες την αποψη σου και την γνωμη σου για οσα κανω οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ, θα έρθω να δω τι φτιάχνεις και θα σου πω και την ταπεινή μου γνώμη:)

      Διαγραφή
  31. Κοπελίτσα μου σε ευχαριστούμε ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ για το όμορφο αφιέρωμα!
    Το αίτημά σου για τα δώρα των δασκάλων ήταν αφορμή για έμπνευση και το αποτέλεσμα μας άρεσε κι εμάς πολύ! Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε!??
    Καλά, τι πλάκα είχε η όοοοολη περιπέτεια με τη συνάντηση?! Πως γράφεις έτσι βρε παιδάκι μου! Λες και ήμουν εκεί!
    Περαστικά και στον καλό σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σας κοριτσάκια μου γλυκά!!! Πώς να μην σας κάνω αφιέρωμα που είστε τόσο καλά παιδιά και τόσο άξια!
      Να είστε πάντα γερές, αξιόλογες και καλόψυχες και θα φτάσετε ψηλά!!!
      Ο άντρας μου με νάρθηκα ακόμα. Είναι μια χαρά όμως. Ευτυχώς την γλυτώσε φθηνά!
      Καλημέρα όλη μέρα!!!!

      Διαγραφή
  32. Γεια σου Δήμητρα, σου έλειψα? Εμείς τα λέμε και από εκεί ε? Μου αρέσουν πολύ οι εύστοχες παρατηρήσεις και ερωτήσεις που κάνεις!!!
    Μέσα σε μια ανάρτηση τα είπες όλα σήμερα. Το λέγειν σου είναι το κάτι άλλο. Θα συμφωνήσω με την Μάχη!!!
    Μου άρεσαν πολύ τα δώρα για τη δασκάλα. Και η αλήθεια είναι ότι η φετινή δασκάλα του μικρού μου αξίζει πολλά δώρα!!!
    Κάπου στο τέλος σε έχασα, εκεί με το τριαντάφυλλο και την κουτάλα, αλλά μόλις έφτασα στην ντάνα με τα ασιδέρωτα, ουπς λέω εδώ είμαστε, θυμήθηκα την δική μου ντάνα!!!
    Αχ αυτά. Σε φιλώ, καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την! Πως να μου λείψεις αφού σε επισκέπτομαι κάθε μέρα??? Μας έχεις πεθάνει με τις καθημερινές σου αναρτήσεις με όλα αυτά τα Χριστουγεννιάτικα πραγματάκια, κατασκευές, γλυκά, διαγωνισμούς! Όσο για τη Μάχη, με αποτέλειωσε με την ατάκα της. Ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι! χα χα χα
      Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη σκεφτεί τα πολλά δώρα για τη δασκάλα του γιού σου:)
      Εκείνα τα ασιδέρωτα τέλειωσαν και έγινε νέα ντάνα, ψηλότερη! Εσύ φαντάζομαι με 3 παιδιά, θα έχεις ακόμα πιό ψηλή!
      Καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα που έρχεται!!!

      Διαγραφή
  33. Pέρασα να αφήσω τις πιό θερμές μου ευχαριστίες για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σου σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε εδώ,στο SpIrto Web Radio...
    Οπως το ίδιο ευχαριστώ και όλες τις φίλες και τους φίλους για τα καλά τους λόγια και τη δική τους προσπάθεια συμπαράστασης...Οσοι πιό πολλοί βάλουμε στα μπλογκς μας,προφίλ μας,σελίδες μας το μπάννερ του Ραδιομαραθωνίου,τόσο πιό πολύ θα βοηθήσουμε να γίνει γνωστό και να έχουμε περισσότερα SMS και τηλεφωνήματα...

    Επίσης να πω,πως όποιος/α φίλος/η βάλει το μπαννεράκι,παρακαλώ να με ενημερώσει να τους προσθέσω στους συνδιοργανωτές...
    Εσένα σε πρόσθεσα ήδη και στο σάιτ του σταθμού
    www.spirtowebradio.com
    και στο μπλογκ μου κάτω από την ανάρτηση,όπου συμπληρώνονται συνεχώς ονόματα...
    ( Εδώ να πω,οτι δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία στα στούντιο εκείνη την ημέρα,άλλωστε πολλοί φίλοι μένουν εκτός Αθηνών...
    Αρκεί η κοινοποίηση,η γνωστοποίηση και η συμμετοχή με τα SMS,τα τηλεφωνήματα ή η κατάθεση στους λογαριασμούς βοήθειας...)

    Ευχαριστίες από καρδιάς,όπως και σε όλους όσους βοηθήσουν...
    Είμαστε bloggers,είμαστε πολλοί,ΜΠΟΡΟΥΜΕ...-:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα που θα βοηθήσουν τον πατέρα Αντώνιο να κάνει ουσιαστική δουλειά στην Κιβωτό.
      Εγώ έστειλα ήδη τα sms μου και έκανα και τα τηλ μου!
      Άντε και οι υπόλοιποι!!!

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)