- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Time of the season...for loving

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Time of the season...for loving

Πριν ξεκινήσετε το διάβασμα, βάλτε μουσική και χαλαρώστε.  Το κομμάτι είναι απλά....μαγικό και χαλαρωτικό.  Ταιριάζει στο θέμα μας γι' αυτό το έβαλα αλλά κυρίως γιατί το λατρεύω!



Αφορμή για την ανάρτηση αυτή, ήταν φυσικά τα πρώτα βραβεία που πήρα (Ω Θεοί!!!) και η τόσο υπέροχη ανάρτηση που διάβασα σήμερα σε ένα απο τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου blogs, το Ανθομέλι με τίτλο Αναμνήσεις του πρώτου μας μήνα.  Τα κορίτσια γιορτάζουν τον πρώτο τους χρόνο στην blogo-γειτονιά και μοιράστηκαν μαζί μας άγνωστες πτυχές του blog τους, τον πρώτο μήνα ζωής του πέρυσι τέτοια εποχή.  Εκεί μιλάνε και για τα πρώτα σχόλια στις αναρτήσεις τους, τα μηδενικά δηλαδή....πόσο αληθινά περιγράφουν την αγωνία των νέων bloggers:) 

Έχει λοιπόν δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα στη blogόσφαιρα, γεμάτη ανθρώπους που λατρεύουν να μοιράζονται, δεν νιώθουν ζήλια και μικροπρέπεια (υπάρχουν και εξαιρέσεις σαφώς) και πάνω από όλα αισθάνονται φίλοι με τους "άγνωστους" bloggers που ανταλλάσουν καθημερινά σχόλια.   Θέλω να πιστεύω (στον δικό μου μικρόκοσμο τουλάχιστον) οτι ως επί των πλείστων, οι επισκέψεις είναι αληθινές και ουσιαστικές. Στους λιγους μήνες ζωής του blog μου, διαπίστωσα και τα κακώς κείμενα που σε κάθε κοινωνία υπαρχουν και δεν χρειάζεται να αναφερθώ.  Όλοι γνωρίζετε λίγο πολύ άλλωστε.  Επειδή όμως είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι, προχωράμε μπροστά με θετική ενέργεια, χωρίς να αφήνουμε τα άσχημα να μας επηρεάζουν.  Η ζωή είναι ωραία!
 
Η μεγάλη παρέα της blogόσφαιρας:)

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν άπειρα blogs που ασχολούνται με τις κατασκευές, τη μαγειρική, τα παιδιά, τη διακόσμηση, κλπ.  Όλα όμως είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο, γιατί πίσω τους κρύβονται τόσο διαφορετικές προσωπικότητες.  Καθημερινά που τα επισκέπτομαι, ξέρω πλέον τι θα διαβάσω στο καθένα.  Σε κάποιο συναντώ τσαχπινιά, σε άλλο ευαισθησία και βάθος σκέψης απίστευτο, αλλού αισιοδοξία και χαμόγελο, άλλα πάλι ασχολούνται με την ενημέρωσή μας για ενδιαφέροντα θέματα και πολλά ακόμη με την μαγειρική, πάντα με τη δική του προσωπική πινελιά το καθένα. Στην πορεία έκανα πολλές καινούριες φίλες και με ορισμένες έχουμε ανταλλάξει και αρκετά e-mails.  Εσείς που ξέρετε για ποιές μιλάω είστε όλες ξεχωριστές και καταπληκτικές!  Έχω μάλλον χάρισμα να ξεχωρίζω τους υπέροχους και αληθινούς ανθρώπους!  Μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάποιον από τον τρόπο που σου γράφει ή σου απαντά. 

Πάμε και στον κύριο λόγο της ανάρτησης.  Όταν ξεκίνησα το blog μου, πριν 2 μήνες, έπεφτα συχνά πυκνά σε "βραβεία" και δεν καταλάβαινα τί σημαίνουν και ποιός είναι ο σκοπός τους.  Αργότερα κάπου διάβασα ότι τα χαρίζουν συνήθως σε blogs με λίγα μέλη, ώστε να "διαφημιστούν" και αυτά τα καημένα λιγουλάκι.  Μου χάρισαν λοιπόν και μένα την ολιγόμελη, δύο γλυκά βραβειάκια, τα παρακάτω blogo σπιτάκια και τα ευχαριστώ πολύ πολύ.

Η Demi Mist, από το Beauty and the Mist, ένα blog αφιερωμένο κυρίως στην ομορφία, όπως το λέει και το όνομα του αλλά και με άλλα ενδιαφέροντα θέματα DIY και φυσικά αναφορές στον μικρούλη της υιό!  Οι beauty addicts περάστε μια βόλτα να ενημερωθείτε.


Οι τρεις φίλες του Περί Καλλιτεχνίας ο λόγος ενα καινούριο blogo-σπιτάκι, σαν το δικό μου, που όπως φαίνεται και από το όνομά του, ασχολείται με δημιουργίες.  Τα κορίτσια είναι αγαπημένες φίλες με καλλιτεχνική φλέβα, που λατρεύουν τη μουσική και τα παιδιά. Μην αμελήσετε την επίσκεψη και εδώ γιατί πολύ θα στεναχωρηθώ!
  

Πρέπει εν συνεχεία να πω 7 πράγματα για μένα.  Τι να πρωτοαποκαλύψω λοιπόν....

1. Είμαι πολυλογού και το ομολογώ!
2. Δεν ζω χωρίς μουσική και γέλιο.
3. Δεν μου αρέσει να μαγειρεύω αν και τελευταία έχω κάνει προόδους με τόσες φίλες food bloggers!
4. Είμαι λιγάκι τσαπατσούλα και ανοργάνωτη:(
5. Λατρεύω τα προξενιά, έχω κάνει εκατοντάδες (χωρίς αποτέλεσμα) αλλά συνεχίζω να σκορπώ θύματα!
6. Αγαπημένη βραδυνή έξοδος ο κινηματογράφος (μιλάμε για τρελό party animal)
7. Μου αρέσει τόσο πολύ να χαρίζω πράγματα.

Τα βραβεία μου τα χαρίζω στα παρακάτω δύο blogo σπιτάκια που θέλω πολύ να στηρίξω γιατί είναι καινούρια και κάθε καινούρια προσπάθεια, χρειάζεται στήριξη.

Το πρώτο, πάει στην φίλη μου Blogolicious Ediotoriolista που μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι αυτό, στην ουσία εκείνη με παρακίνησε.  Το blog της, ποικίλης ύλης με θέματα που ενδιαφέρουν και ομορφαίνουν την καθημερινότητα. Μόδα, διακόσμηση, ομορφιά αλλά και προσωπικές της απόψεις "στο ντιβάνι" όπως τις αποκαλεί.  Μας έχει βοηθήσει να βρούμε δώρα για επέτειο γάμου και τώρα για τα Χριστούγεννα, για καινούρια applications όπως το Polycore    Γιατί όπως μας λέει, σημασία δεν έχει να είμαστε απλά καλοί, αλλά καλύτεροι!



Το δεύτερο, στη Μαρία από το ακόμα πιό καινούριο blogoσπιτάκι Μεγαλώνω Μεγαλώνεις Μεγαλώνει, μια μανούλα με ευαισθησίες αλλά και τσαχπινιά.  Στις λίγες μέχρι τώρα αναρτήσεις της, μας μίλησε για κάποιες προσωπικές εμπειρίες με τα παιδάκια της, την ιδιαίτερη εαισθητοποίηση για τα τροχαία αυτυχήματα και την οδηγική συμπεριφορά.


Υπάρχει χώρος για όλους στην blogόσφαιρα και μια μεγάλη παρέα γεμάτη αγάπη να τους καλωσορίσει και να τους αγκαλιάσει όλους, όπως έκαναν κάποιοι για μένα.   Season for loving...όπως λέει και το άσμα.  Θα ευχαριστήσω σε άλλο post πιό συγκεκριμένα....


Συμπλήρωση Σάββατο 17/11:
Για να μην παρεξηγηθώ όσον αφορά στα βραβεία.  Προσωπικά, μιλούσα για τα βραβεία ως διαφήμιση, αυτά που δίνονται στα blogs με λίγα μέλη με στόχο την ενίσχυσή και στήριξή τους.  
Μέσα όμως από την εμπειρία των ημερών αυτών και αφού έλαβα τα βραβεία, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ παραπάνω, ακόμα και για εμάς τις ολιγόμελες!  
Τα βραβεία, όταν δίνονται μέσα από την καρδιά, μας φέρνουν πιό κοντά. Μας κάνουν μια μεγάλη παρέα.  Είναι ένα "Ευχαριστώ για τις επισκέψεις στο blog μου" ή "Συγχαρητήρια για τις υπέροχες αναρτήσεις σου" ή και απλά "Σε σκέφτομαι".  

Σας στέλνω πολλά χαρούμενα φιλιά!!!

Πηγή φωτο εδω

40 σχόλια:

  1. Α πα πα καλέ, πήρα βραβείο, ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!
    εεχχμμμμμ εεεεε γκουχ γκουχ ........ τώρα τι πρέπει να κάνω οεο ????????????????? Πως θα το εμφανίσω στην σελίδα μου; Πρέπει να απαντήσω κι εγώ σε ερωτήσεις;;;; Πείτε μου καλέ της bloger ......
    αχαχχαχαχχχ πολύ μ' αρέσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ πως, χωρίς βραβείο να αφήσουμε τη νεογέννητη blogger? Μην μας πάθεις ψυχολογικά:)
      Και ναι φυσικά, πρέπει να μας πεις (σε ανάρτησή σου), 7 τυχαία πράγματα για σένα! Μόνο εμείς θα γινόμαστε ρεντίκολο δηλαδή? Ότι βοήθεια θες για τη φώτο στείλε μου e-mail, είμαι γκουρού της τεχνολογίας%$&%^&*^&@#$#$%^

      Διαγραφή
    2. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΧΑΧΑΝΙΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ :)

      Διαγραφή
    3. Μπα τι μας λες! Τι διάβασες δηλαδή? Αυτό που έγραψα στο δικό σου ή δεν πήγες ακόμα? Εκεί να δεις που θα με κάνεις συνδικαλίστρια αντιφεϊσμπουκική στα γεράματα!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σου που είσαι τόσο ευγνώμων, ειλικρινής και τόσο εκφραστική! Να τα εκατοστήσεις τα βραβειάκια, ευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σας φιλενάδες! Σας ευχαριστώ και επό εδώ για την κίνησή σας αυτή. Να τα εκατοστήσω λίγο δύσκολο το βλέπω, αλλά καμιά εικοσαριά θα τα φτάσω:)

      Διαγραφή
  3. Δημητρούλα, συγχαρητήρια για το βραβειάκι! Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή και πολλά πολλά ακόμα να ακολουθήσουν!
    Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα, μιας που συνήθως αποκαλύπτουμε πράγματα για την προσωπικότητά μας!
    Μου άρεσαν πολύ αυτά που διάβασα για σένα και σε κάποια σημεία (ειδικά 2 και 6) ταυτίστηκα πολύ μαζί σου!
    Φιλιά πολλά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, 2 και 6 είπες Ερμιόνη? Δηλαδή μουσική, γέλιο και σινεμά!!! Πολύ σημαντικά θετικά στοιχεία που εκτιμώ σε έναν άνθρωπο.
      Όντως η διαδικασία των βραβείων μας φέρνει πιό κοντά και ξεφεύγουμε λιγάκι μέσα από τα μικρά μυστικά που αποκαλύπτουμε για τον χαρακτήρα μας. το θέμα είναι να λέμε τα πιπεράτα για να υπάρχει ενδιαφέρον! χι χι χι.

      Διαγραφή
  4. Καλέ με ένα βραβείο θα σε άφηνα μόνο; Τέσσερα ήταν! Δεν πειράζει, είναι δικά σου έτσι κι αλλιώς!
    Κι εγώ χαίρομαι που σε γνώρισα. Είναι κάποια κορίτσια που νιώθω ότι τα ξέρω. Ο τρόπος που γράφει η καθεμιά δείχνει κάτι για το χαρακτήρα της.
    Και ναι, ήμουν σίγουρη ότι είσαι πολυλογού!
    Να και κάτι διαφορετικό που έχουμε, δεν αντέχω την ακαταστασία. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν ξέρω ότι κάτι δεν είναι στη θέση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4???? Σάμπως κατάλαβα? Είπαμε ότι μαθαίνω σιγά σιγά. Είχες τόσα πολλά βραβεία και τόσο κόσμο και που να καταλάβω, άσε που έχω κάψει τον εγκέφαλό μου μετά τις γέννες.
      Αχά, ώστε κατάλαβες ότι είμαι πολυλογού??? Απορώ πως....
      Ακατάστατη δεν είμαι ακριβώς, είμαι κάτι διαφορετικό. Τσαπατσούλα. Και εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ αν πχ η κουζίνα έχει 200 πράγματα ή τα παιχνίδια είναι πεταμένα στο σαλόνι. Θα τα μαζέψω οπωσδήποτε πριν πάω για ύπνο. Αλλά αν ανοίξεις την ντουλάπα μου...το απόλυτο χάος ή στο αμάξι μέσα...βομβαρδισμένο από παιχνίδια των παιδιών και κανα σκουπιδάκι... Σου είπα, είμαι ένα εξελιγμένο είδος...

      Διαγραφή
  5. Πρώτα απ όλα να σε ευχαριστήσω για την αναφορά στο Ανθομελι. Ολονών τα σχόλια ήταν πάρα πολύ συγκινητικά!
    Έχεις πάντως ένα χάρισμα! Η΄απλά είσαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος Δημητρούλα! Για βραβεία μιλάς! Μια σχετικά κοινότυπη ανάρτηση! Κι όμως αυτά που γράφεις έτσι όπως τα γράφεις με κάνουν να γελάω! Και παρόλο που το μπλογκ σου δεν έχει πολλές εικόνες, όπως άλλα που με καθηλώνουν, στο δικό σου παρακαλάω να γράφεις κι άλλα γιατί με ευχαριστεί ο τρόπος που γράφεις.
    Επισκέφτηκα τα φιλικά σου μπλογκ και μου άρεσαν πολύ!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Κατερίνα μας! Πώς να μην αναφερθώ στο blog σας, αφού από εκεί είχα την έμπνευσή μου. Η ανάρτησή σας ήταν η μούσα μου:)
      Δεν καταλαβαίνω γιατί γέλασες Κατερίνα σήμερα! ¨Ημουν πολύ σοβαρή για τα δεδομένα μου:) Προσπάθησα τουλάχιστον....
      Όσο για καημενούλι το blogo-σπιτάκι μου, με παρακαλάει μια φίλη γραφίστρια που έχω να πάω μια μέρα να το σουλουπώσουμε....αλλά χρόνο δεν βρίσκω! Με κατανοείς την δόλια ε? Πώς προλαβαίνεις εσύ με δουλειά, 2 παιδιά και blogging???

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου... Εγώ τα βραβεία δε τα παίρνω ως διαφήμιση αλλά ως βραβεία.. Ένας τρόπος να σου πούνε μπράβο και ότι σε σκέφτονται άλλοι bloggers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και έτσι πρέπει να είναι Χριστίνα για τα περισσότερα blogs, ένας τρόπος έκφρασης "ευχαριστώ για την στήριξή σου" ή "μπράβο για τις υπέροχες αναρτήσεις σου". Στα καινούρια blogs δεν είναι κακό να λειτουργεί και ως "διαφήμιση" για να πάρουν λίγο τα πάνω τους.

      Διαγραφή
  7. Ωραία ανάρτηση! Είδες είναι πολύ ξεχωριστά τα συναισθήματα που νιώθουμε όσοι ασχολούμαστε αρκετά με το blogging και μιλάμε ανθρώπινα, όχι με ξύλινη γλώσσα! Τα κακώς κείμενα υπάρχουν..και πολλά είναι μεταμφιεσμένα με τη στολή του καλοκάγαθου και ταπεινού μπλόγκερ αλλά θα μάθεις να τους ψυχολογείς και να τους αποφεύγεις!
    Θα επισκεφθώ τις νέες μπλόγκερς ευθύς αμέσως!! Γέλασα πολύ με τα προξενιά!! Καλημέρα φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Κατερίνα ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε εγκαίρως τις "ξύλινες" γλώσσες...
      Είμαι σίγουρη ότι θα χαρούν πολύ τα κορίτσια με την επίσκεψή σου.
      Όσο για τα προξενιά, αστα, έχω εμμονή και δυστυχώς για τα θύματά μου, δεν λέει να μου φύγει! Θέλω να σκορπώ τον έρωτα! Αφού όλα μας τα κόβουν, να υπάρχει τουλάχιστον love in the air...

      Διαγραφή
  8. Σήμερα γνώρισα μία άλλη πλευρά σου. Την σοβαρή. Η οποία πάει πακέτο με την "τρέλα" που κουβαλάς! Σε αυτό το άρθρο απόλαυσα ουσιαστικές εξομολογήσεις - λόγια καρδιάς - πασπαλισμένες με αρκετή δόση humor, από το οποίο ξεχειλίζεις :)

    Και κάτι τελευταίο. Σε ευχαριστώ πολύ! (ξέρεις εσύ) ;)

    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μου την γλυκιά, τρελή, οργανωτική, στυλάτη Ασπασία που κάθε μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσω μια βόλτα από το ΥΠΕΡΟΧΟ blogo σπιτάκι της να δω τί οπτασία έχει πάλι ανεβάσει ή τί μου απάντησε στο σχόλιο που της άφησα και να πούμε την καθημερινή μας βλακεία:) Ασπασία....τα σπας!
      Εγώ σε ευχαριστώ, μαζί και όλες τις υπόλοιπες bloggers, για την τόσο γλυκιά αγκαλιά που μου ανοίξατε. Όπως είπαμε both στα σχόλια του Ανθομέλι, είναι μεγαααααλη κουβέντα αυτή και θέλει ξεχωριστή ανάρτηση.

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου εύχομαι με πολλά περισσότερα στο μέλλον!!!Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου και χαίρομαι ιδιαίτερα που σε γνωρίζω καλύτερα!!!
    Φιλιά πολλά, καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελένη με τα σουτζουκάκια σου που ακόμα λιγουρεύομαι! Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσω των βραβείων αυτών σου δόθηκε η ευκαιρία να με γνωρίσεις καλύτερα και να με συμπαθήσεις κομματάκι (όπως έλεγε η γιαγιά μου):) Καλό φθινοπωρινό σαββατοκύριακο και σε σένα στην όμορφη Λάρισα.

      Διαγραφή
  10. Να είσαι καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις στιγμές σου και ότι θες! Τα βραβεία τα αξίζεις και δεν είναι τόσο διαφήμιση όσο ότι κάποιος σε σκέφτηκε, εγώ έτσι το βλέπω!
    Είδες που είμαστε τελικά μια ωραία μεγάαααλη παρέα;
    Και να σου πω τώρα που τα λέμε..γιατί καλέ μας έκανες πάπιες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν πλάκα οι πάπιες και πρέπει να είναι και πολυλογούδες σαν και εμάς τις bloggers!!!
      Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη και για τα λογάκια σου. Όντως τα βραβεία είναι και κάτι παραπάνω, ειδικά όταν στα δίνουν άνθρωποι που το αισθάνονται πραγματικά.

      Διαγραφή
  11. Να συμμετέχω και εγώ στην όμορφη παρέα σας? Καλησπέρα Δήμητρα. Πολλά μπράβο για τα βραβειάκια σου. Άσε τη Βέρα να λέει για τη φωτό. Πολύ εύστοχη η κυρά-πάπια και ο στόλος πίσω. Θα συμφωνήσω με όσα γράφεις για τα κακώς κείμενα και για τα υπόλοιπα φυσικά. Είμαστε αισιόδοξοι και προσαρμοζόμαστε άλλος νωρίτερα και άλλος αργότερα...Σε φιλώ γιατί έχω δουλειά, πάω να στολίσω εκείνη την πολυκατοικία που λέγαμε!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια να έρθεις Σίνα! Όλοι οι καλοί χωράνε.
      Ωραίες δεν είναι οι πάπιες???? Και εγω ενθουσιάστηκα όταν τις είδα! Μας φανταζόμουν όλες τις bloggers μαζί, να μιλάμε ασταμάτητα "πα πα πα πα":)
      Περιμένουμε φώτο του δέντρου σας και της πολυκατοικίας φυσικά!!!

      Διαγραφή
    2. Τι να σε κάνω, σήμερα τα έβγαλα και ήταν ευκαιρία που δεν δούλευα, αλλά μας έφαγε 2 ώρες μέχρι να το στήσουμε, κράτα εδώ εσύ, φέρε την βίδα από εκεί (έχει και κάποια ηλικία το δέντρο μας...!!), στο τέλος βαρέθηκαν και ψήφισαν παιδότοπο το απόγευμα!!! Τα παιδιά μου είναι του στολισμού μόνο, το στήσε, μάζεψε είναι προνόμιο της μαμάς. Σε 1-2 μέρες όμως δεν μπορεί θα το καταφέρουμε! Φιλιά και καλή εβδομάδα:))

      Διαγραφή
    3. Για να σε δω....θα τελειώσετε σε 1-2 μέρες ή θα είστε κάθε μερα παιδότοπο??? χα χα χα?
      Και το δικό μας δέντρο πάει Α' δημοτικού φέτος! Έκλεισε τα 6! Εσάς είναι πιό παλιό?
      Περιμένουμε εκείνη τη φώτο:)
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή
  12. Euxaristo ti mama mou, to mpampa mou ta paidia mou pou me kanoun kathimerina pio dynati & telos esas gia tin ameristi ypostirixi...!!!Xexases Mitsaki etsi xekinane sta vraveia... Ti na po gia sena mono ena...EISAI DIDIMOS!!! auto ta leei ola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά θα τα αναφέρω όταν πάρω το Νομπελ Ειρήνης:)

      Διαγραφή
  13. ¸.•°✿⊱╮

    Bom fim de semana, amiga!
    Beijinhos.
    Brasil.
    ¸.•°✿⊱╮
    ✿ °•.¸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι γεγονός! Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το notebook αγκαλιά, διαβάζω επιτέλους τι κάνατε εκείνην την Κυριακή. Τι φανταστικό μέρος είναι αυτό? Όταν διάβασα για ράντσο, σκέφτηκα "ΟΚ, άλογα, τσάρκα, 2 τούμπες κι όξω από την πόρτα". Αλλά έχει τόσα ωραία πράγματα να κάνεις! Πολύ καλή η πρότασή σου!
    (Σημείωση για εμένα: να μην ξεχάσω, πριν πάω, να κάνω παιδιά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όπως θα κατάλαβες, μέσα στη νύστα μου, αλλού διαβάζω κι αλλού γράφω! Οπότε να σου πω και συγχαρητήρια για τα βραβεία σου? Να σου πω. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου! Με τις 7 εξομολογήσεις, μάθαμε και λίγα πραγματάκια παραπάνω για εσένα. Προξενήτρα, ε? Πολύ γέλασα με τα θύματα! Και η φωτό με τα παπιά, όλες εμάς δηλαδή, όλα τα λεφτά! Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει Φανή, σε συγχωρούμε που αλλού διαβάζεις και αλλού γράφεις:)
      Θες η μετακόμιση της Σόφη? Θες το τρέξιμό σας λόγω των εορτών? Ένα μυαλό το έχεις και εσύ!
      Για το ράντσο πάντως, αν θες σου δανείζω γιό ή κόρη για μια μέρα!
      Όσο για τα προξενιά, έχει καταντήσει εμμονή! Θέλω να ενώνω κόσμο αλλά ο κόσμος δεν θέλει να ενωθεί! κλαψ κλαψ κλαψ.
      Και εγώ λάτρεψα τη φώτο με παπιά! Μου έκαναν αμέσως κλικ!

      Διαγραφή
  15. Ευγε και εις ανωτερα!
    Ιδεα: κανε blog  συνοικεσων χα χα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκέφτομαι σοβαρά:) Θα βγάλω το άχτι μου εκεί! χι χι χι

      Διαγραφή
  16. Συνονόματη Δημητρούλα μπράβο για τα βραβειάκια σου σου εύχομαι ακόμα περισσότερα!!!!!ευχαριστώ για τις ευχές!!!
    Εχουμε κοινα αλλά το πολυλογού με χαρακτηρίζει και μην κοιτάς που στο μπλογκ μου 'δεν μιλάω' χεχε δεν μ'αφήνει η κουβέντα να γραψω 'Καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!με χαμόγελα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου και σένα Δημητρούλα! Τελικά όλες είμαστε λίγο πολύ πολυλογούδες και τα blog μας είναι ένας τρόπος να ξεσπάμε! Τουλάχιστον εγώ, έχω αφήσει ήσυχο τον άντρα μου που κυκλοφορούσε με ωτοασπίδες:)

      Διαγραφή
  17. Μόλις πήρα ένα μήνυμα από κάποιον και με έβαλε στη θέση μου (ξέρει αυτός). Και ναι, εγώ είμαι η blogolicious η δεύτερη και κατα ιδρωμένη που απαντώ με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Φίλη μου Δήμητρα που είναι ΠΑΝΤΑ εκεί όταν την χρειάζομαι και είναι τόσα πολλά πράγμτα μαζί (και με απίστευτο χιούμορ, και σοβαρή όταν χρειάζεται, και τρυφερή, και πονόψυχη, και αγαπησιάρα και.....τι να σας λέω.....α! και ωραία γυναίκα έτσι! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την blogolicious!!! Έλα να πάρεις το πρώτο σου βραβειάκι, να το βάλεις στο ράφι που θα ετοιμάσεις, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα αρχίσεις να παίρνεις, για να κάνεις μια όμορφη συλλογή.
      Όσο για το "Ωραία γυναίκα", μην γράφεις τέτοια και νομίζει ο κόσμος ότι διαβάζει το blog της Μόνικα Μπελούτσι:)

      Διαγραφή
  18. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου Δημητρούλα!!! :) ότι έχεις χιούμορ από το γράψιμό σου και μόνο διακρίνεται!!! προσωπικά το λατρεύω!!! άσε που όπως βλέπω η μια συμπληρώνει την άλλη!!! χα χα!! τέλειο!! 1, 7 και γέλιο έχουμε κοινά! η φωτογραφία σούπερ??? :) φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)