- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Ο Μαμαλάκης τακτοποιήθηκε. Over!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο Μαμαλάκης τακτοποιήθηκε. Over!

Με περιμένατε ολημερίς ε?  Άμα σας πω πόσες δουλειες έκανα σήμερα, θα με λυπάστε!

(εδώ εγώ η ταλαιπωρημένη νοικοκυρά για να με λυπηθείτε που καθυστέρησα για τα απολέσματα!)
Πριν ξεκινήσω, θέλω να τονίσω ότι "μου την πέσανε" όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου, ακόμα και συγγενείς να ξέρετε για να γίνει "σικέ" ο διαγωνισμός και να δώσω το δώρο στον καθένα από αυτούς! Άκου πράγματα δηλαδή!  Ακόμα και η μαμά μου έστειλε @ συμμετοχής (ναι, ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο του internet στα 60 της και έχει ξετρελλαθεί!).  Εγώ βέβαια αμείλικτη!  Είπα ότι θα κερδίσει ο πιό τυχερός!

Λοιπόν, καταρχάς σαν καινούρια blogger και ελαφρώς χαζή με τεχνολογία του blogging, έκανα την κλήρωση με έναν απλό τρόπο.  Πριν σας πω πώς, να ξέρετε ότι προσπάθησα με τα randomize κλπ που έβλεπα σε διάφορα blogs, αλλά επειδή βιαζόμουν κιόλας τώρα νυχτιάτικα να είμαι έγκυρη στην ημερομηνία ανακοίνωσης, νευριάσα και το παράτησα! Ουφ!

Τελικά, έκανα copy/paste σε ένα excel τα ονόματα που μου άφησαν σχόλια στο post, καθώς και τα e-mails που μου έστειλαν, σύνολο 37.  Ζήτησα από τον άντρα μου να μου πει ένα νούμερο από το 1 έως το 37 και μου απάντησε: "Το 33, είναι τα χρόνια που είχα όταν σε παντρεύτηκα...προσπαθώ να τα ξεχάσω!".   Είπαμε, το χιούμορ περισσεύει στο σπίτι μας:)

Το 33 λοιπόν ήταν...................η Kathy by anthomeli από ένα blog που αγαπώ για την αμεσότητα, την γλύκα του και φυσικά την αυθεντικότητά του!  Συγχαρητήρια Κατερίνα λοιπόν, πλησιάζει και η γιορτή σου, οπότε γλύτωσα και το δώρο:)


 
Kathy θα σου στείλω @ για την αποστολή του Μαμαλάκη, όχι του ίδιου φυσικά αλλά του Ημερολόγιου Μαγειρικής του για το 2013!

Κλείνω για σήμερα, κατεβάζω ρολά από την κούραση και αφιερώνω τσαχπίνικο κομμάτι για να ξεκινήσει η αυριανή ημέρα - Κυριακή- κεφάτα (έχουμε οικογενειακή εκδρομή).  Επίκαιρο λοιπόν, εκδρομικό και αξέχαστο κομμάτι για όσους αγαπάνε παλιές ελληνικές ταινίες.
 

Καλά να περάσετε όλοι φίλοι μου την Κυριακή σας:)

34 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Δήμητρα! Διάβασα τον τίτλο της ανάρτησής σου, και μπήκα... Νόμιζα πως επρόκειτο για τα τελευταία κουτσομπολιά και το "εδόθη" το μετέφρασα ως "παντρευτηκε-καπαρώθηκε". Ιδού και η κοσμική είδηση http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=22252&subid=2&pubid=129198051.
    Καλοδιάβαστο το ημερολόγιο! Συγχαρητήρισ στη νικήτρια! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον την πάτησες αγαπητή Marron! Χα χα χα. Είχα διαβάσει για το γάμο του Μαμαλάκη. Χάρηκα που ξαναβρήκε τον έρωτα/αγάπη μετά το χαμό της πολυαγαπημένης του γυναίκας.
      Δεύτερον, μετά το "εδόθη" σου, έψαξα στο ίντερνετ, τελικά δεν κατάλαβα (είμαι μανιακή με την ορθογραφία) ποιό είναι σωστό, εδώθει ή εδόθη? Και τελικά άλλαξα το ρήμα για να ησυχάσω:) Αν ξέρεις, περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
  2. χα χα, φοβερή η ατάκα του συζύγου, δε μπορώ να πω!!! :) συγχαρητήρια στην τυχερή Kathy! να περάσετε όμορφα αύριο! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε υπέροχα σήμερα! Θα επανέλθω με σχετική ανάρτηση και photos! Καλή βδομάδα αύριο Evonitaki:)
      p.s. σύζυγος με τσάκισε στις ατάκες σήμερα...τέλος! θα τις γράφω και θα γράψω βιβλίο!

      Διαγραφή
    2. τέλεια!!! για όλα! ;)

      Διαγραφή
  3. Τυχερούλα είμαι αυτές τις μέρες! Ευχαριστώ! Έχει και συνταγές μέσα; Πέτυχες τον άνθρωπο που λατρεύει την μαγειρική!!!Και ήθελα κι ένα ημερολόγιο να πάρω!!!
    Σου έστειλα μέιλ! Η ανάρτησή σου θεική όπως πάντα! Mε κάνεις και γελάω Δημητρούλα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα ακόμα να σχολιάσω το ότι η μαμά σου όπως και η δικιά μου ασχολούνται πλέον με το ίντερνετ! Εγώ της κάνω και ιδιαίτερα στο word και στα μέιλ και στην διαχείριση των φωτογραφιών. Έχει πλέον και χώρο στο Ανθομέλι στην κατηγορία ταξίδια όπου γράφει για τα ταξίδια τους με το αυτοκινούμενο!!
      Kathy by anthomeli

      Διαγραφή
    2. Κέρδισες πολλά άτιμη ε? Η τύχη πάει στους καλούς και άξιους ανθρώπους.
      Ναι, έχει και συνταγές κάθε μέρα της βδομάδας! Σκοεπεύεις να κάνεις το Ανθομέλι food blog τώρα?
      Χαίρομαι που γελάτε, αυτό είναι το ζητούμενο. Το γέλιο ομορφαίνει την ψυχή:)
      Α, και σένα η μανούλα σου??? Δεν το ήξερα ότι έχει χώρο στο blog σας, θα μπω να την επισκεφθώ! Μην μας βάζεις ιδέες και διαβάζει και η μαμά μου και θα θέλει και εκείνη να της φτιάξω δικό της χώρο!!! Μου ανάβεις φωτιές!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στην τυχερή!
    Αχ, αυτοί οι γονείς! Όταν είπα στον μπαμπά μου ότι έφτιαξα μπλογκ μου απάντησε ότι αυτός έχει 5! Τώρα τα μειώσαμε στα 2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστεύω! 5 blogs ο πατέρας? Αυτό κι αν είναι προχωρημένο! Είδες τελικά από που πήρες την επιτυχημένη σου πορεία??? Το μήλο κάτω από τη μηλιά:)
      Γιατί τα μείωσε όμως?

      Διαγραφή
    2. Τα έφτιαχνε κατά λάθος και τον πείσαμε να κρατήσει μόνο ένα!
      Τώρα όμως αποφάσισε να φτιάξει και δεύτερο!

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στην τυχερούλα!
    Κι εγώ έκανα κάτι μαθηματάκια στην πεθερούλα μου και τώρα ποιος την πιάνει! Το είχε μέσα της παιδάκι μου!
    Να περάσετε όμορφα στην εκδρομή!
    Και για να μην το ξεχάσω, η ατάκα του συζύγου θεϊκή!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερή η πεθερούλα σου με τέτοια καλόκαρδη και πολυτάλαντη νύφη.
      Πόσο καιρό της έκανες μαθήματα? Γιατί εγώ κομματάκι παιδεύτηκα μπορώ να πω!!!
      Τώρα βέβαια μου κάνει και παρατηρήσεις!
      Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ στην εκδρομή, θα σας ανεβάσω φωτογραφίες σε επόμενη ανάρτηση.
      Όσο για τον άντρα μου, η αλήθεια είναι ότι ένα από τα πράγματα που με "εριξαν" ήταν το χιούμορ του:)

      Διαγραφή
  6. Aaa, την τυχερή την αδερφή μου!!! Ζήλεψε από μένα που όλο κερδίζω (έχω κερδίσει σε έξι διαγωνισμούς από τον Ιούνιο έως τώρα) και είπε να πάρει την εκδίκησή της. Ευτυχώς θα δοκιμάσω από τις συνταγές. Εντωμεταξύ πέτυχες και άνθρωπο που όντως τρελαίνεται για ημερολόγια και οργάνωση. Θα το αξιοποιήσει δεόντως! Φιλάκια. Calllie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τι, όλη η τύχη της οικογενείας σε σενα θα έμενε βρε Callie???
      Που να το ξέρα ότι και θα της άρεσε και θα της ταίριαζε κιόλας! Το πολύ πολύ, θα το χάριζε σε σένα, πάλι στο σόι θα έμενε:)
      Να είστε πάντα έτσι γλυκές και κεφάτες sisters of Ανθομέλι!!!

      Διαγραφή
  7. Εισαι απολαυστικη. Και εμενα η μαμα μου σερφαρει. Το Ytube μαλιστα της εδωσε επεκταση χρονου στα 12 λεπτα! Οσο για τον αντρα σου κατι μου θυμιζουν οι ατακες του. Καρμπον ειναι τελικα ολοι τους.Συγχαρητηρια στην Kathy. Ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα δουμε αναρτησεις με τις λιχουδιες του Μαμαλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαράκι! Βλεπω, ομοιοπαθούσα και στο πρωτάκι και στη μαμά χάκερ και στον άντρα με δολοφονικές ατάκες! Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν μήπως???
      Όσο για την Cathy, όπως της είπα, λες να γυρίσει το Ανθομέλι σε food blog? Τρέμετε φίλες food bloggers...έρχεται ο τυφώνας Kathy (και Κατρίνα από Κατερίνα:)!

      Διαγραφή
  8. Μπράβοοοο! Αυτό με τους γνωστούς και τους φίλους με τα δώρα γίνεται πάντα..χεχε, μην μασάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχά! Ώστε συμβαίνει αυτό??? Και νόμιζα μόνο σε μένα!!! Καλημέρα Βέρα, καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
  9. Καλα μαγειρεματα στην νικητρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά μόνο εγώ δεν έστειλα. Θα περιμένω τον επόμενο διαγωνισμό! Σε ευχαριστώ πιστή φίλη (ξέρεις εσύ). Καλή εβδομάδα (τρέχω λίγο, θα τα πούμε όμως) ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε φιλενάδα, είχες αφήσει σχόλιο από κάτω, οπότε συμμετείχες! Απλά δεν ήσουν τυχερή! Καλή εβδομαδούλααααααα

      Διαγραφή
  11. Γεια σου Δήμητρα! Στον διαγωνισμό δεν πήρα μέρος, αλλά κάπου έπρεπε να πω τον πόνο μου όσον αφορά στην Κυριακή που μας πέρασε! Πάνω που είχαμε ετοιμαστεί για φοβερή ποδηλατοβόλτα στον Υμηττό (ναι, εκεί ψηλά στον Υμηττό που υπάρχει κάποιο μυστικό) με πικ νικ κ.λπ., η μικρή μου εμφάνισε ...... έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, κλαψ!!! Τελικά βόλτα με τα ποδήλατα πήγαν οι άντρες του σπιτιού (και όταν επέστρεψαν μας έλεγαν με ενθουσιασμό τι ωραία που πέρασαν !!!!). Η μάνα έμεινε σπίτι με το αρωστούλι που είχε γίνει χλωμό - ένα με τον τοίχο και πήγαινε τουαλέτα κάθε 10 λεπτά! Και ήθελα να βγάλω φωτογραφίες για να βάλω στο blogακι μου! Ελπίζω τουλάχιστον να μην μας πάει ντόμινο και αρχίσουμε να πέφτουμε όλοι στο σπίτι ο ένας μόλις γίνει καλά ο άλλος, για να πάμε όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή! Σμουτςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Μαρία μας, την baby blogger! Περαστικούλια σας, η γαστρεντερίτιδα ειναι για μένα η χειρότερη ίωση! Ταλαιπωρούνται τα παιδάκια, να φάνε δεν μπορούν σχεδόν τίποτα και τρέχουν και στην τουαλέτα!
      Φίλες φίλοι bloogers, επισκεθείτε την Μαρία, γίνετε μέλη, να στηρίζουμε τις καινούριες προσπάθειες! Μαρία και εγώ 2 μήνες ζωής έχω...μη νομίζεις:)

      Διαγραφή
  12. ΔΗΜΗΤΡΑ5/11/12

    Μπράβο στήν νικήτρια. Οπως παντα ολα ηταν υπέροχα , ο διαγωνισμος η αναρτηση το χιουμορακι συνέχισε !!!!!! εμεις είμαστε εδώ για σενα ,για να σκάσουν οι κακιές γλώσες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που δεν κέρδισες αγαπημένη μου, δεν πειράζει όμως γιατί η μαγειρική σου είναι ΤΕΛΕΙΑ οπότε θα έμενε σαν καινούριο το ημερολόγιο και θα έκλαιγε ο Μαμαλάκης!!!

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια στην τυχερή κι εσύ να περνάς πάντα πολύ πολύ όμορφα!!! Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή σου εβδομάδα και εσένα Κική στην όμορφη Κοζάνη!
    Όταν περνάς όμορφα γεμίζεις μπαταρίες για τις δύσκολες στιγμές! Να μην έρθουν ποτέ δηλαδή αλλά λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια στην τυχερή! Τι τέλειο δώρο!
    Εγώ γενικά αποφεύγω να παιρνω μέρος σε διαγωνισμούς Δημητρα μου γιατι μένω στον Καναδά και θεωρώ άδικο να βάλω κάποιον να πληρώσει τόσα λεφτά για να μου το στείλει..
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα και εγώ, κάποια κοτσάνα θα μου έλεγες! Αν δεν θέλαμε κυρία μου, δεν θα το προτείναμε. Κρίμα για σένα που δεν συμμετείχες, μπράβο στην Κατερίνα που το κέρδισε! χε χε χε

      Διαγραφή
  16. Συγχαρητήρια στην συνονόματη!Είναι και μανούλα οπότε θα της είναι πολύ χρήσιμο το δώρο σου!Μπράβο και σε σενα! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερινάκι. Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Μάθαμε και τα καλά σας νέα και πολύ χαρήκαμε!!!! Θα περάσετε ένα όμορφο ΣΚ είμαι σίγουρη.

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)