- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Δήμητρα, η βραβευμένη Μαστόρισσα!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δήμητρα, η βραβευμένη Μαστόρισσα!

"Που χάθηκες πάλι" θα μου πείτε.  Δίκιο.  Εμ τι να κάνω που με έχετε βάλει στο τρυπάκι και μαγειρεύω και στολίζω, στολίζω και μαγειρεύω!  Δεν με αναγνωρίζω (ούτε οι υπόλοιποι δηλαδή!).  Και παίρνω και βραβεία εκεί που δεν το περιμένω!!! 

Πάμε για το καθιερωμένο τραγουδάκι. Από τους James και το μαγικό Say something (γιατί σας έλειψε η πολυλογία μου i know!) 

 

 Βραβείο 1ο

Είναι λίγος ο καιρός που παρακολουθώ την Theano a m@mmy on line και πραγματικά κάθε ανάρτησή της είναι μια καινούρια πρόκληση για την κάθε μαμά και φυσικά για την υπογράφουσα!   Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ και είναι for sure μια καταπληκτική και δραστήρια μανούλα!  Άσε που είναι τρελιάρα και έχουν συναντηθεί τα πνεύματά μας κάπου εκεί στην blogo-sfera, είμαι σίγουρη.   Το blog της είναι ένα από αυτά που βολτάρω καθημερινά ανελλιπώς.  Μου χάρισε λοιπόν αυτό το βραβείο. Theano σ'ευχαριστώ πολύ!!!!


  (Οι όροι για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν οι εξής:
1.Να δημιουργήσετε link για το Blog που παραλάβατε το βραβείο!
2.Να τοποθετήσετε το βραβείο στο post σας.
3.Να δώσετε με τη σειρά σας το βραβείο σε 5 blogs με λιγότερους από 200 followers.
4.Να ειδοποιήσετε τα 5 blogs που επιλέξατε για το βραβείο.)

Έπρεπε λοιπόν να βρω blogs που έχουν κάτω από 200 μέλη που ήθελα να αγαπώ κιόλας, όχι έτσι τυχαία.  Τα χαρίζω λοιπόν στις εξής πέντε φίλες:

1.  Στην Ασπασία του My Lovable Baby διότι την "πάω" με 1.000 που λένε!  Είναι ένα καταπληκτικό άτομο, με χιούμορ αλλά και ευαισθησίες συγχρόνως.  Αγαπώ να την πειράζω δεξιά κι αριστερά στα blogs που συναντώ τα σχόλιά της και έτσι να αφήνουμε παντού τα σημάδια της "άτυπης" κόντρας μας.  Γελάω πολύ μαζί της και έχει γίνει η καθημερινή μου συνήθεια!  Για το blog της, τί να πω....είναι σικ, μοντέρνο, ενημερωμένο, συναισθηματικό και διοργανώνει τους καλύτερους διαγωνισμούς στην blogosfera -πάντα με Facebook η κακούργα ώστε να μην μπορώ να συμμετάσχω:).



2. Στην φοβερή Talibanoula, κοινώς Μάχη του Όπου υπάρχει θέληση...υπάρχει και τρόπος!!!  Πρώτον γιατί συμπτωματικά σήμερα έχει γενέθλια (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ) αλλά κυρίως γιατί είναι μια δυναμική, αστεία, γλυκύτατη ψυχή που νοιάζεται για όλους και για όλα και έχει και τάσεις διακοσμητικές περικαλώ!  Για την μικρή της talibanoula τι να πω....την έχει ξετρελλάνει όπως και εμάς άλλωστε!



3. Στη Γιώτα και την Lolipop family της που αποτελείται από 3 υπέροχους άντρες.  Τον μπαμπά και τους δυό μικρούς λεβέντες της, που την λατρεύουν και ομορφαίνουν την ζωή της.  Αυτές τις όμορφες στιγμές της, μοιράζεται μαζί μας στο γλυκό σπιτάκι της.   Γιόρταζαν κιόλας τα παληκαράκια της πρόσφατα, ο Μάριος και ο Άγγελος.  Να σου ζήσουν Γιωτάκι.  Η Γιώτα είναι μια αγαπησιάρα αγορομάνα, με πολύ ευαίσθητη ψυχή και επειδή καμιά φορά αισθάνεται μοναξιές εκεί στα Χανιά, να περνάτε να της κάνετε παρέα:)



4.  Στην Ελπίδα του 2 boys + hope που θα το μοιραστεί με τα 2 boys της.  Στο blog της Ελπίδας, εκτός από τις μοναδικές  εμπειρίες με τον μικρό Νικόλα της, μας δείχνει κατά καιρούς και διάφορα καλούδια.....όπως εκείνα τα Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια σοκολάτας που έκαναν σεισμό στην blogoland!!!  Είναι μια γλυκιά μανούλα που της αρέσει να ονειρεύεται και να μοιράζεται τις περιπέτειες και τις σκέψεις της, με το μικρό και το μεγάλο της αγόρι!



5.  Σην Ελένη του My Wow Mom μια άκρως μοδάτη και ψαγμένη μανούλα ενός μικρού μπόμπιρα, του Φίλιππου.  H Ελένη λατρεύει το interior design και στο blog της δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε με τις μοναδικές και στυλάτες ιδέες για παιδικά δωμάτια και στυλ! Αν την επισκεφθείτε, θα καταλάβετε!



Οι δικοί μου όροι είναι οι εξής:

1. Να το δώσετε με τη σειρά σας, σε 2 blogs που αγαπάτε η καθεμία και να τα ειδοποιήσετε.
2. Να μας πείτε από 5 αστεία/περίεργα πράγματα για τον εαυτό σας.


Βραβείο 2ο

Της συγκεκριμένης κυρίας, της είπα φυσικά ότι θα μας παρεξηγήσουν με το αλισβερίσι βραβείων αλλά τι να την κάνω που μου έχει αδυναμία (και εγώ επίσης)!  Η Μαρία η παρθένα (στο blogging εννοώ) του νεογέννητου ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, μου χάρισε ένα ακόμα βραβείο και την ευχαριστώ πολύ για την τιμή της!   Το Μαράκι είναι μια εξίσου φοβερή τύπισσα, με χιούμορ και οξύ πνεύμα, που μας κάνει να περνάμε καλά διαβάζοντας τις αναρτήσεις της.  Μαρία σ' ευχαριστώ πολύ!


Ευχαριστώ και τις δύο blogoφίλες μου για τα βραβεία τους και εύχομαι πολλές πολλές αναρτήσεις και προβολές για ΟΛΟΥΣ!!!!

Όπως λοιπόν σας είπα και στην αρχή, δεν προλαβαίνω να γράψω στο blog μου κυρίως γιατί πετάγομαι να δω τι γράψατε εσείς, χαζεύω, κολλάω και χάνομαι με τις ώρες. Αρχίζω μετά τα σχόλια, απαντάτε εσείς και γίνεται διαδήλωση!  Μετά περνάει η ώρα και μένουν όλες μου οι δουλειές πίσω!  Όπως η παρακάτω:

Η στοίβα με τα ασιδέρωτα που φτάνει το 1,90 (το ύψος μου δηλαδή με τα χέρια ψηλά!)

Οπότε όταν βλέπετε ότι αργώ να ανεβάσω post, εσείς φταίτε!

Και συνεχίζω.....

Χτες λοιπόν είχα εξόρμηση στο ΙΚΕΑ για λίγα στολιδάκια (πλέον τα δικά μου φαντάζουν ελάχιστα) και για 2 γραφεία για τα παιδάκια μου, δώρο από γιαγιά και παππού για τα Χριστούγεννα.  Ευχαριστούμε μαμά και μπαμπά (διαβάζει η μαμά μου η χάκερ!).  Λίγο καθυστερημένα τα γραφεία γιατί προσπαθούσα σε ένα δωμάτιο 9 τ.μ. να χωρέσω κρεβάτι κουκέτα για δύο παιδιά και δύο γραφεία και να μείνει και λίγος χώρος!  Επιτέλους θα έχει το πρωτάκι μου γραφείο που μέχρι τώρα έγραφε στο σαλόνι! (Μην βαράτε ντε....το ξέρω ότι άργησα!).

Το θέμα είναι ότι έπρεπε να τα συναρμολογήσω, διότι ο μάστορας σε αυτό το σπίτι είμαι ΕΓΩ!  Ε ναι λοιπόν, αυτό είναι ένα ταλέντο μου όντως! Στις συναρμολογήσεις επίπλων, επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών (dvd, tv, pc, router, κλπ).  Όταν χαλάει κάτι στο σπίτι μας, εγώ το φτιάχνω. Και στα σπίτια της γειτονιάς αν χρειαστεί:)  Αν λοιπόν χρειαστείτε βοήθεια, ξέρετε ποιόν θα καλέσετε....Δήμητρα την Μαστόρισσα!

Το γραφείο αμοντάριστο

Τα εργαλεία της μαστόρισσας

Μετά από 2 ώρες ιδρώτα!
Είχα πει ότι θα τα έφτιαχνα το ΣΚ αλλά ο άτιμος ο γιός μου που δεν έχει καθόλου υπομονή με έπεισε να το φτιάξουμε ΤΩΩΩΩΩΡΑ γιατί ήθελε να κάνει μαθήματα λέει!  Σημειωτέτον πάει Νήπιο και ούτε που του αρέσει να γράφει, ο νους του είναι μόνο στο παιχνίδι. Λύσσαξε όμως και ενώ είχα κάτσει να γράψω στο blog, μου άρχισε τις γλύκες και τελικά ενέδωσα και του έφτιαξα πρώτα το δικό του!  Και όταν τέλειωσα καταιδρωμένη......πήρε τα αμαξάκια του και τα έκανε βόλτες πάνω!  Όσο για το άλλο....κι αύριο μέρα είναι!


Αλλάζω θέμα πάλι, αλλά έχω τοοοοοοσα να μοιραστώ μαζί σας.  Η Αναστασία ξεκίνησε φέτος ενόργανη-τραμπολίνο και της αρέσει πάρα πολύ!  Από πέρυσι ήθελε να κάνει κάτι αλλά δεν της άρεσε τίποτα.  Πήγαμε σε 2-3 κολυμβτήρια....γιόκ, πήγαμε σε 2 μπαλέτα....γιόκ.  Ρυθμική....γιόκ!  Καράτε κλπ τέτοια...γιόκ!  Μέχρι που κατά τύχη μάθαμε για μια ομάδα που κάνει ενόργανη σε συνδυσμό με τραμπολίνο και ξετρελλάθηκε!  Είναι αγοροκόριτσο η άτιμη, τι να την κάνω!  Και την ευλυγισία την έχει πάρει από την μαμά της (εμένα δηλαδή)!  Γονίδια βλέπετε....


Εκτός από την ενόργανη λοιπόν κάθε ΔΕΥ-ΤΕΤ-ΠΑΡ, πάμε και όσο πιό συχνά μπορούμε σε έναν υπαίθριο παιδότοπο που έχει και τραμπολίνο και επιδίδεται στο άθλημα που τόσο αγαπάει.  Καμαρώνει κιόλας που την κοιτάνε τα άλλα παιδάκια  Ήταν ντροπαλή πολύ και με το άθλημα μέσα σε λίγους μήνες ξεπετάχτηκε απίστευτα.  Την Κυριακή που είχε υπέροχη μέρα, είχαμε πάει εκεί και τους έβγαζα φωτογραφίες:

πηδάει στον αέρα το κατσικάκι μου

όλο περηφάνια

και εδώ ο μικρός αγριάνθρωπος που αποζητά λίγη δόξα και εκείνος

Ο Παναγιώτης ο άτιμος είναι τρελός επιδειξίας! Θέλει να τον κοιτάνε και κάνει αστεία για να γελάνε οι υπόλοιποι.  Είναι τρελό φατσόνι και όταν μου κάνει γλύκες θέλω να τον σφίγγω και να τον ζουπάω!  Εδώ στην φώτο, έχει φορέσει ότι βρήκε στη ντουλάπα του.  Μεγάλωσε και αυτός και έχει πλέον άποψη για το τι θα φορέσει.  Πάνε οι εποχές που του έβγαζα τα ρούχα που ήθελα εγώ!  Ευτυχώς έχουμε γλυτώσει το πέδιλο με κάλτσα το καλοκαίρι που μπορεί να με στείλει και στον άλλο κόσμο!  Τα στοιχειώδη της μόδας, δόξα το Θεό, τα γνωρίζει:)

Αυτά για σήμερα, μην σας κουράσω άλλο γιατί αν μ'αφήσετε, μπορώ μέχρι αύριο να μιλάω!  Σας στέλνω πολλά γλυκά φιλιά και άντε να δω πότε θα σας ξαναδώ μέσω ανάρτησης....γιατί μέσω σχολίων, ξέρετε ότι περνάω και σας βλέπω όλες!



63 σχόλια:

  1. καλησπέρα.συγχαρητήρια για τα βραβεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την κουκλα απο την Κυπρο!!! Σ´ευχαριστω παρα πολυ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟλυ βραβειο επεσε χα χα!
    Τωρα τι ηθελες και μου θυμισες τα ασιδερωτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα ασιδερωτα, δεν γινεται να εξαφανιζονται σιδερωμενα στα συρταρια τους;;

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!!το γραφείο του Παναγιώτη μια χαρά το εφτιαξες μαστόρισσα, αντε.... μην στεναχωριέται η μικρή σου να της το ετοιμάσεις αυριο...αστο το σιδερωμα προηγούνται τα υπόλοιπα !!!!!Υπέροχα τα παιδάκια σου !!!λατρεια το τραμπολινο....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου συνονοματη!
      Εννοειται οτι θα αφησω το σιδερο για αλλη μερα. Σημερα με αποτελειωσε το γραφειο τη ατιμο, με παιδεψε πολυ.
      Αγαπαμε τραμπολινο. Και η κορουλα σου;

      Διαγραφή
  4. Τι φοβερή που είσαι!! Γελάω με την ψυχή μου που σε διαβάζω!!

    Το ότι είσαι εσύ ο μάστορας του σπιτιού, αυτό είναι είδηση!!! Τα ταλέντα σου ξετυλίγονται το ένα μετά το άλλο!!! Θα μας κομπλάρεις στο τέλος!

    Η μικρή θα διαπρέψει στο τραμπολίνο αφού της αρέσει τόσο. Την βλέπω πολύ προσηλωμένη σε αυτό που κάνει και πολύ ενεργή στο άθλημα!!

    Καλό σιδέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρυσαυγη μου! Καλα, μην υπερβαλλουμε κιολας οτι ξετυλιγονται τα ταλεντα μου! Χα χα χα. Δηλαδη τι να πω για σενα και τα παρτυ, τις φωτογραφιες και τα φαγακια σου;;;
      Το σιδερο το παρατησα! Δεν αντεξα σημερα.
      Το τραμπολινο εχει εξελιχθει σε λατρεια. Τι να πω. Πραγματικα της εχει κανει πολυ καλο. Καληνυχτα μανουλα των ξανθων αγγελων!!

      Διαγραφή
  5. Αποθεωση η αναρτηση. Πολυ μου αρεσει η μικρη με τις επιλογες της! Και γω δεν το εχω τελειωσει το γραφειο του. Ετοιμαζουμε μια μεταποιηση μιας παλιας βιβλιοθηκης γραφειου και δεν λεει να τελειωσει!Αμα τελειωσεις το σιδερωμα να σου στειλω και τα δικα μου;Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα Μαρια, στειλε και τα δικα σου. Μια ψυχη που ναι να βγει, ας βγει. Ειπαμε να βοηθαμε η μια την αλλη:)
      Α και εσεις ακομα δεν εχετε γραφειο; Παλι καλα. Νομιζα οτι ειμα η μονη! Καλο αποτελεσμα σας ευχομαι.

      Διαγραφή
  6. Ωωωωωω ευχαριστώ για το βραβείο κορίτσι!!!! Τέλεια η επιλογή της μικρής για το τραμπολίνο!!!! φοβερές οι φωτογραφίες !! αλλά και η μαστόρισσα δεν πάει πίσω χεχε!! άξια άξια !!πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελπιδα ομορφη. Ξερω οτι προχτες πηρες και συ κι αλλο βραβειακι. Ηθελα ομως πραγματικα να στο δωσω διοτι το blog σου ειναι γλυκο, αγαπησιαρικο και πανεμορφο. Ενα ακομα απο τα αγαπημενα μου μπισκοτενια!

      Διαγραφή
  7. Δήμητρα μου σε υπέρευχαριστώ για το "δωράκι" σου και για τα καλά σου λόγια. Με συγκίνησες να το ξέρεις. Αυτό το βραβείο το έχω ξαναπάρει πριν λίγο καιρο εις διπλούν. Φιλιά γλυκά μαστόρισα και να τα χαίρεσαι και ΄συ τα ζουζούνια σου τα τραμπολινάτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωτα εσυ ψυχαρα. Και εγω συγκινουμαι καθε φορα που σε διαβαζω. Βγαζεις μια τεραστια καρδια, μια αστειρευτη αγαπη για την οικογενεια σου, που μας πλυμμηριιζει ολους πιστευω.
      Οσο για το βραβειο, κανε οτι θελεις μαζι του, αλλα τα 5 αστεια πραγματα να μας τα πεις!!!! Χα χα χα

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για τα βραβεία!
    Κι εγώ αυτό παθαίνω. Πάω στα άλλα μπλογκ, αφήνω σχόλια, απαντάω σχόλια και τελικά ακόμα και αν κάθομαι μέχρι τις 2 τη νύχτα δεν προλαβαίνω να φτιάξω αναρτήσεις.
    Υπέροχα τα παιδάκια σου! Μια χαρά ρούχα διάλεξε ο Παναγιωτάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα δεν ειμαι η μονη....ουφ! Και εχω τοσες πολλες ιδεες για αναρτησεις αλλα που χρονος!
      Οσο για τα ρουχα αυτο ειναι ενα δειγμα της τρομερης προσωπικοτητας του. Περιμενε και θα δεις τον Μιχαλακη σου σε 2-3 χρονακια που θα εχει αποψη για ολους και για ολα! Χα χα χα

      Διαγραφή
  9. χα χα χα.. γεια σου βρε Δήμητρα μαστόρισσα!!!! :) συγχαρητήρια πολλά για τα βραβειάκια σου αλλά και για τα μαστορέματα!!! :) τα παιδάκια σου είναι γλύκες!!! θες να πάμε κόντρα τα ασιδέρωτα? χα χα χα... αυτό με τις αναρτήσεις και τις βόλτες στη blogoγειτονιά είναι ένα θέμα!!! δεν γίνονται μαζί, αυτό έχω καταλάβει κι εγώ!! δύσκολο σπορ, αλλά αγαπώ! :) το παιδάκι μια χαρά γούστο έχει καλέ! εντάξει, αυτό με την κάλτσα και την παντόφλα δε το μπορώ λέμε, χα χα χα.. φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως που διαβαζω οτι στις περισσοτερες ετσι γινεται με τις βολτες γιατι πιστευα οτι κανα καποιο λαθος διαχειρισης χρονου:)
      Γεια σου Ευακι.
      Οσο για το ντυσιμο, θελω να εχουν δικη τους προσωπικοτητα και να επιλεγουν μονα τους εννοειται. Τους μαθαινω βεβαια τα στοιχειωδη για να τα καταγραφει ο εγκεφαλος και που ξερεις...μπορει να μεγαλωνω το νεο Marc Jacobs ή την επομενη Coco Chanel!

      Διαγραφή
    2. χα χα, ποτέ δεν ξέρεις!!! καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  10. γεια σου Δήμητρα μαστόρισσα!!!
    τελικά και τα δύο από σένα πήρανε! Η μία την ευλυγισία και ο άλλος το χιούμορ!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ηθελα να το πω! Χαιρομαι που το καταλαβες Κατερινα:)
      Η αληθεια ειναι οτι χιουμορ εχει αφθονο και ο αντρας μου, αλλα την ευλυγισια μονο εγω!!!! Χα χα χα
      Καλημερα γλυκα!

      Διαγραφή
  11. Αχ τα ζουζουνάκια!!

    Να σου πω όταν είχα βρεθεί σε ένα τέτοιο υπάιθριο τραμπολίνο στο Ρέντη είχα πάθει πλάκα... Ηθελα να μπω μέσα και να αρχίσω να χοροπηδάω! Πόσο αγχολυτικό θα είναι αυτό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινακι, ειναι οντως! Εχουμε κανει και εμεις οταν δεν εχει κοσμο και πραγματικα ξεδινεις!!!!
      Καλημερουδια.

      Διαγραφή
  12. Μου λείπει μια τέτοια μαστόρισσα στο σπίτι...Να σου κάνω babysitting και εσύ μαστορέματα?
    Για σκέψου το!


    Z.
    * Πολύ ζήλεψα την πιτσιρικαρία...στον αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλνω παιδιά, στείλε μαστορέματα:)
      Να δω ποιά θα αντέξει περισσότερο!

      Διαγραφή
  13. Ωωωωωωωω!!!!!!! Τι έκπληξη είναι αυτή!!!!! Πέρασα από το 'σπιτάκι' σου για το κέρασμα που μου είπες και αντί για μπισκοτάκια που περίμενα (yummi yummi) βρήκα βραβειάκι!!! (yupi yupi)

    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω σήμερα...

    Το ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μου χάρισες βραβειάκι;

    Το ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για όλα αυτά τα καλά πράγματα που γράφεις για εμένα;

    Το ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την e-γνωριμία μας;

    Το ότι κουβαλάς και εσύ μία "τρέλα" που την πάω με 1000; Είσαι αστείρευτη πηγή humor. Και ξέρεις...το humor είναι μεταδοτικό!

    Το ότι χαίρομαι πολύ όταν επισκέπτομαι το μπλογκοσπιτάκι σου, αφού ξέρω ότι ΚΑΘΕ φορά θα περάσω πολύ καλά με αυτά που έχεις να μας πεις;

    Το ότι είσαι χρυσοχέρα; Είσαι μάστορας, φτιάχνεις υπέροχα γλυκά (βλ. κέικ), φτιάχνεις υπέροχα στολίδια (βλ. αποτυχημένα μπισκοτάκια - χαχαχα...φιλάκι x)

    Το ότι έχεις γίνει ο ίσκιος μου και δεν αφήνεις σχόλιό μου να πέσει κάτω στην μπλογκογειτονιά; (χαχαχα...και άλλο φιλάκι x)

    Το ότι δεν πιστεύεις ότι είμαι 24 χρονών; (άσχετο, αλλά το θυμήθηκα)

    Το ότι τα κατάφερες τελικά να μου αυξήσεις την to-do λίστα μου αφού μου προστέθηκε άλλη μία ανάρτηση στα to-do μου; Άσε που θα΄"σπάσω" το κεφάλι μου να σκεφτώ (μόνο) 5 αστεία πράγματα για τον εαυτό μου (αφού έχω σκεφτεί ήδη 55!!!)

    Το ότι είσαι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η φιλενάδα!!!

    Δημητρούλα, σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες (είδες, σοβάρεψα) και που είμαι μία από τις 5 μπλογκοφίλες σου που αγαπάς και σκέφτεσαι!!! Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω ανάρτηση με αφορμή το βραβειάκι αυτό και θα αποκαλύψω και κατιτίς ακόμη για τον εαυτό μου (μιας και το ζητούν οι όροι του διαγωνισμού). Αλλά θα μου δώσεις χρόνο, αφού η to-do λίστα μου είναι ήδη πολύ μεγάλη!

    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Είναι πολύ τυχερά που έχουν μία τόσο υπέροχη μαμά! <- μιλάω πολύ σοβαρά!

    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάω να σου γράψω σοβαρά και όλο γελάω και μου βγαίνει το πείραγμα! Δεν ξέρω πως να εξηγήσω την χημεία μας αυτή που μετράει μόλις ελάχιστες βδομάδες. Νομίζω ότι σε γνωρίζω χρόνια! Χαίρομαι πολύ που με θεωρείς φίλη σου γιατί το ίδιο ακριβώς αισθάνομαι και εγώ! Περιμένω με αγωνία και ρίγος στο στομάχι την στιγμή που θα σε γνωρίσω και από κοντά!!!! Δεν θα αργήσει να έρθει εκείνη η συναρπαστική ημέρα!!!!
      Ακόμα γελάω "έχω γίνει ο ίσκιος σου"!!! Όντως! Όπου σε δω να γράφεις, κάτι με ξύνει να σου απαντήσω!!! (Το "24" το αφήνω ασχολιάστο!)
      Περιμένω την ανάρτηση, όχι για το βραβείο, αλλά για τα 5 πράγματα που θα μάθουμε για σένα!!!!

      Διαγραφή
  14. Ooops!!! Το σχόλιο μου μόλις έγραψα ήταν τόοοοοοοοοοσο μεγάλο; Τώρα που το έστειλα το συνειδητοποίησα! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με περάσουν οι άλλες φιλενάδες σου για πολυλογού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι μπόμπιρες είναι αυτά;
    Λαχταριστά σαν καραμελάκια!
    Πέρασα να σε ευχαριστήσω για όλα τα όμορφα μηνύματα που μου αφήνεις!
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραμελάκια!!! Χα χα χα! Πολύ όμορφος χαρακτηρισμός:)
      Xαίρομαι πολύ που σε βλέπω Αριστέα μου γλυκιά.

      Διαγραφή
  16. Δήμητρα μαστόρισσα σε εκτίμησα ακόμα πιο πολύ σήμερα!
    Μέσα από τα αστεία σου και τα πειράγματά σου διακρίνονται και επιβεβαιώνονται οι αρχικές μου υποθέσεις για σένα (καλά λόγια θα πω μη φοβάσαι!!!)
    Είσαι δραστήρια, δουλευταρού, ψάχνεσαι πολύ και προσπαθείς να τα κάνεις όλα. Και είμαι σίγουρη ότι κάνεις και άλλα πολλά που δεν μας έχεις αποκαλύψει ακόμα.
    Όσο για το ρόλο σου ως μαμά τα παιδάκια σου πρέπει να είναι πολύ περήφανα για την τόσο κεφάτη και περιπετειώδη μανούλα (βλέπε προσπάθεια να πετύχει τα κουλουράκια που λέει και η Ασπασία)που έχουν.
    Α! έχουμε και πολλά κοινά. Το βασικότερο η στίβα με τα ασιδέρωτα. Φιλενάδα πρέπει να οργανωθούμε να βάλουμε ένα σίδερο της προκοπής το συντομότερο δυνατόν!!!χα χα χα
    Φιλάκια πολλά κοριτσάκι.
    Να χαίρεσαι τα βραβειάκια σου.Τα αξίζεις. Αλήθεια.
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε βρε βρεεεεε! Να την και η άλλη η κυρία που το σπιτάκι της έχει γίνει έδαφος μάχης και ανταλλαγής σχολίων μεταξύ εμού και της Ασπασίας! Έχουμε ρίξει κάτι γέλια τις τελευταίες μέρες που ξεχνάμε τις υπερόχές σου αναρτήσεις Θεανώ και σε βομβαρδίζουμε με σχόλια.... Συγνώμη:(
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια γιατί πραγματικά μου δίνουν δύναμη να προσπαθώ και να γίνομαι καλύτερη. Όταν σας βλέπω όλες τις ταλαντούχες εδώ και εκεί, θέλω να σας μοιάσω και να είστε περήφανες για μένα! Φυσικά οι κερδισμένοι σε αυτή την ιστορία θα είναι τα παιδάκια μου! Άρα τι καλύτερο!!!!
      Όσο για τα ασιδέρωτα, καλή ιδέα! Να μαζευτούμε όλες μαζί, να συγκεντρώσουμε τα ασιδέρωτα, να σιδερώνουμε και να συζητάμε! Θα περάσει η ώρα σα νεράκι!!!!

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα Φιλενάδα μου, συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου, φαίνεται βρε ότι είσαι μάστορας, χωρίς πλάκα Δήμητρα πιστεύω ότιθ όταν πιάνουν τα χέρια ενός ανθρώπου πιάνουν για όλες τις δουλειές (δηλαδή και το μαγείρεμα). Τέλειο το γραφειάκι αλλά πιο τέλεια τα τραμπολίνο! Τέλεια τα ζουζουνια σου! Εδώ ζήλεψα κ εγώ! Φιλάκια Δήμητρα, καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ξενιτεμένο μας κορίτσι! Λες τελικά να "το 'χα" και να μην το ήξερα και όλες εσείς να μου βγάλατε την Martha Stewart που έκρυβα τόσα χρόνια???
      Τι να σου πω και σένα για τα όμορφα λογάκια σου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  18. Φτου φτου φτου τελικά όλα τα κάνεις και συμφέρεις!
    Εσύ κυρία μου έχεις γίνει άλλος άνθρωπος!
    Μαγειρεύεις, μαστορεύεις, παίρνεις βραβεία!!
    Τα παιδάκια σου τρελά φατσουλίνια!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μανούλα μας που περιμένει! Μόλις σε διάβασα, σκέφτηκα "δεν γεννήσαμε ακόμα"! Μας έχεις όλες στην αναμονή!! Φαντάζομαι πως θα είστε όλοι στην οικογένεια!!! Τι όμορφες στιγμές...

      Είδες Ερμιόνη, είδες? Όπως είπα και στην Έρη, έκρυβα μια Martha Stewart μάλλον και δεν το ξέρα!
      Σου στέλνω γλυκά φιλιά αναμονής!!!!

      Διαγραφή
  19. Να χαίρεσαι τα βραβειάκια σου και τα παιδάκια σου που είναι τα μεγαλύτερα "βραβεία" της ζωής σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες Κατερινάκι! Σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα με τον Κωστάκη σου και σύντομα να ζήσετε το θαύμα αυτό. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνετε υπέροχοι γονείς!

      Διαγραφή
  20. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
    Όταν έγραψα παραπάνω: "σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες...και που είμαι μία από τις 5 μπλογκοφίλες σου που αγαπάς και σκέφτεσαι!!!" εννοώ από τις 5 μπλογκοφίλες σου που αγαπάς και σκέφτεσαι και που έχουν 'σπιτάκια' με λιγότερο από 200 μέλη!

    Είμαι σίγουρη ότι αγαπάς και σκέφτεσαι όλες τις μπλογκοφίλες σου. Επειδή έδωσες σε εμάς τις 5 τα βραβεία, δε σημαίνει ότι έχουμε και τα πρωτεία :)

    (χαχαχα - πολύ ομοιοκαταληξία έπεσε σήμερα. Όταν έρθεις βόλτα από το σπιτάκι μου, θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βραβεία-πρωτεία! Τι είπες τώρα βρε Ασπασία!!!

      Όσο για την διευκρίνιση, ξέρουμε όλες πολύ καλά πως το εννούσες γιατί δεν είμαστε κακοπροαίρετες. Φαίνεται ο χαρακτήρας σου Ασπασάκι ότι είναι "ξηγημένος" και καλοπροαίρετος. Το είχα διευκρινίσει και εγώ άλλωστε με bold το "ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΜΕΛΗ" για να μην στεναχωρήσω καμία φίλη. Τα περισσότερα blogs που παρακολουθώ έχουν πολλά μέλη, οπότε έβγαιναν εκτός συναγωνισμού και όσα ήταν κάτω από 200, κονταροχτυπήθηκαν, ήταν δύσκολη η απόφαση ομολογώ. Αλλά νομίζω ότι γνωρίζουν όλες οι υπόλοιπες που επισκέπτομαι, ότι το κάνω επειδή μου αρέσει, το αισθάνομαι και είναι μια επίσκεψη ουσίας. Είπαμε άλλωστε ότι Αγαπώ τις βόλτες στην blogo-γειτονιά!

      Διαγραφή
  21. Kαλησπερούδια..
    Ευχαριστώ άλλη μια φορά για τα όμορφα λόγια σου και χαίρομαι που σε ανακάλυψα..
    πραγματική απόλαυση η αναρτηση σου..και εγω κάπως έτσι είμαι..λέω θα μπω λιγάκι για να τσεκάρω τα σχόλια..άντε και να δω τις φίλες μου τι καλό έχουν ετοιμάσει..και μετά έχουν περάσει καναδυο ώρες και εγω είμαι ακόμη μέσα..χαχα:)
    συγχαρητήρια για τα βραβεία σου..μου αρέσει που έγραψες τόσο γλυκά λόγια για όλα τα κορίτσια που παρέλαβαν το δικό σου βραβείο..μπράβο!!
    τώρα οσον αφορά τα παιδάκια σου..είναι γλυκες..να τα χαίρεσαι!!
    τα ξαναλέμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και σε σένα φοβερή blogger με τις υπέροχες φωτογραφίες που κάθε μία είναι καλύτερη από την άλλη.
      Ώστε και εσύ τα ίδια με την blogo-γειτονιά... τρελό κόλλημα! Δεν πειράζει όμως, διαβάζουμε τόσο υπέροχα λόγια, τόσο εμπνευσμένες συνταγές, τόσο φοβερές κατασκευές, που αξίζει κάθε λεπτό:)
      Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω καλύτερα και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
  22. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου ... απο ότι βλέπω τα αξίζεις και με το παραπάνω.

    Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και την επόμενη φορά που θα πάτε για τραμπολίνο, σφύρα καλε να έρθω μαζί σας, μικρό κορίτσι είμαι και εγώ (λεμε τώρα).

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ Conna, θα σφυρίξω να έρθεις και εσύ! Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν έχει κόσμο, ανεβαίνουμε με τον άντρα μου και είναι όντως αγχολυτικό! Ετοιμάσου λοιπόν!
      Εκτός απροόπτου, θα τα πούμε την Κυριακή στη Sugar Buzz!!!!

      Διαγραφή
  23. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έκανες ανάρτηση χθες και εγώ το πήρα χαμπάρι τώρααααα!!!!!!! Και τι ανάρτηση! Με απ' όλα! Θα ξεπεράσω την φώτο με τα ασιδέρωτα μιας και έχω μια ίδια σπίτι μου΄και θα σου ευχηθώ να 100στήσεις τα βραβεία σου. Και τώρα στα υπόλοιπα:
    Μας κάνεις πλάκα έτσι; Εννοώ ..... για την εργαλειοθήκη! Εσυ είσαι θησαυρός παιδί μου! Πιάνεις κάρβουνο και το κάνεις χρυσάφι! Την επόμενη φορά που θα χρειαστώ κάτι στο σπίτι, εσένα θα φωνάξω, γιατί ο σύζυγος, πιάνουν τα χέρια του αλλά ξέρεις..... θα το φτιάξει "σε 5 λεπτά".....
    Οι φωτογραφίες των μπομπιρακίων στον αέρα είναι απίστευτες! Από αυτές που πρέπει να δείχνεις στο μέλλον σε υποψήφιες νύφες και υποψήφιους γαμπρούς!
    χαχχαχχχχχαχχα
    Οσο για τις blogoβόλτες, ένα θα σου πω: Από όταν άρχισα τις τσάρκες στην blogoσφαιρα, έκοψα το fb ! Μια στάση εδώ, μια στην Γιώτα, μια στην Γεωργία, μια στην Ελπίδα, αχ και λίγο εδώ, και ένα σχολιάκι τόσο δα ίσα για καλημέρα, να και μια συνταγή, ναααααα στοίβα μετά τα ασιδέρωτα!
    Σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου το, το κοριτσάκι που εξελίσσεται σε μια απολαυστική blogger που χαιρόμαστε να διαβάζουμε!
      Τελικά όλες ασιδέρωτα έχουμε??? Τι θα γίνει? Η Theano έδωσε το έναυσμα και είπαμε να συγκεντρώσουμε τα ασιδέρωτα και τα κορμιά μας και να μιλάμε σιδερώνοντας! Τι λες? Δεν είναι σούπερ ιδέα??? Πού όμως?

      Καλά έκανες και έκοψες το FB, να είμαστε δύο που δεν έχουμε! χα χα χα.
      Έχουμε τα blogs μας τώρα, no time για άλλα social media!

      Σ' ευχαριστώ Μαράκι που είσαι blogo φιλενάδα και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε και τετ-α-τετ! Χαμός θα γίνει!

      Υ.Γ. Όσο για τις υπηρεσίες μαστορέματος, πάντα στη διάθεσή σας κυρία μου!

      Διαγραφή
  24. * Μάλλον είμαι κι εγώ πολυλογού εεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μα τι αναρτησαρα ειναι αυτη!!!! τελεια τελεια τελεια!!
    ευγε νεουδι ευγε!!

    ευχαριστω παρα πολυ για το βραβειακι! θα κανω αναρτηση συντομως ειδικα γι αυτο γιατι μολις ανεβασα τα χριστουγεννιατικα μας και δεν το ειχα δει!!
    περισσοτερο ομως σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! για την ακριβεια σε ευχαριστουμε και οι 3: εγω, η αλλη και η ταλιμπανουλα!!! αχαααχααα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μάχη γλύκα!!!
      Με την ησυχία σου για το βραβείο, δεν μας ενδιαφέρει αυτό, αλλά να μας πεις τα 5 αστεία/περίεργα πράγματα για σένα! Χε χε χε!
      Θα περάσω σε λίγο να δω το στολισμό του δέντρου σου!!! Η talibanoula σου το κοιτάει με δέος ή το έχει κατεδαφίσει???
      Όσο για τα γενέθλια, έχουμε ακόμα 3 χρόνια μέχρι τα 40! Άλλωστε, οι 40αρες = με δύο 20άρες που έλεγε και το άσμα!!!

      Διαγραφή
  26. Καλή μου Δήμητα, πόσο σε ΝΙΩΘΩ γι αυτα τ'ασιδερωταααα... Τελος παντων, τα παιδάκια σου είναι χάρμα... χαίρομαι πολύ που τα βλέπω έτσι ζωηρούλια, να τα χαίρεσαι!!!! Συνέχισε να μαστορεύεις, εμείς οι γυναίκες όλα τα μπορούμε!!! (Ξυπνησε η φεμινιστρια μεσα μου) Φιλακιααα και συγχαρητηρια για τα βραβεια :* Καλο βραδυ!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες είναι, όλα τα μπορούμε άμα θέλουμε. Εδώ μαγειρεύω εγώ, που ούτε αβγό δεν ήξερα να βράζω σωστά!
      Χτες που βόλταρα στο σπιτάκι σου και είδα τα έργα σου, τι να πω....είσαι φοβερή καλλιτέχνης και καταπληκτική ζωγράφος, οπότε υποκλίνομαι στο ταλέντο σου:)

      Διαγραφή
  27. ΔΗΜΗΤΡΑ1/12/12

    Μπράβο το κοριτσάκι μου εγώ τώρα τι να πώ μετά απο τόσα συγκινιτικά σχολιά, με κάλυψαν οι blog-φίλες σου αλλα πραγματικά με κάνεις πόλυ περήφανη και θα θεωρώ τον εαύτο μου απο τις πολύ τυχερές που σε εχώ στη ζωή μου τόσα μα τόσα χρόνια και σε απολαμβάνω .
    Οσο για τα παιδάκια μας ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ δεν έχω λόγια να πώ αδυναμίες μου . Σε ευχαριστώ πραγματικά που υπάρχεις στη ζωή μου αν και (ζηλεύω ) λίγουλακι !!!!!!!!!!!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι η αδυναμια μου. Το ξερεις!!! Φιλη μου 30 χρονια και κουμπαρα μου λατρεμενη!!!
      Εισαι μερος της ζωης μου και μελος της οικογενειας μου!!!

      Διαγραφή
  28. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Δήμητρα, υπέροχη μανούλα!!!!!!!!1
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ αυτό με το: "μένουν οι δουλειές πίσω", το έχω κι εγώ χαχαχα. Αλλά τι να κάνω, αφού με συνεπαίρνει η μπλογκογειτονιά!!!!!! Φταίω;
    Τι να πρωτοσχολιάσω εδώ!!!!
    Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα βραβεία σου. Σου αξίζουν και με το παραπάνω!!!!
    Έπειτα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ που μαστορεύεις. Μου αρέσει κι εμένα πολύ, να καταγίνομαι με τέτοιες ενασχολήσεις!!!! χαχαχααααα κι εγώ στη θέση του Παναγιώτη σου, το ίδιο θα έκανα χαχαχααααα Μαζί του κι εγώ!!!
    Και τη Αναστασία σου, τέλεια!!!
    Να τα χαίρεστε τα αγγελάκια σας Δημητρούλα μου!!!!
    Πολλά φιλιά!!! Πρέπει να κάνω ανάρτηση, και εδώ και μιάμιση ώρα τριγυρνάω. Όχι, για να μη νομίζεις ότι είσαι μόνη σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια σου Ροδουλα μανουλα και εσυ γλυκια!
    Σ´ευχαριστω για τα ομορφα σου λογακια.
    Χαιρομαι που συναντω κι αλλες μαστορισσες!
    Η αληθεια ειναι οτι αμα μου μπει κατι στο κεφαλι πρεπει να το καταφερω! Ετσι με τη μαγειρικη και τα μαστορεματα!
    Ελπιζω να καταφερες την αναρτηση! Θα μπω αυριο να σε δω, τωρα με καλει το καθηκον:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο σου, εσύ τα κάνεις όλα και μαγειρεύεις και στολίζεις και μαστορεύεις!Τέλεια!Αυτά τα ασιδέρωτα πονεμένη ιστορία τελικά, όταν τα βλέπω κάτι με πιάνει!Τα παιδάκια σου πάντως το καταχάρηκαν είδα,πάρα πολύ ωραία!!!Μεγιά και τα γραφεία!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελενιτσα μου!!! Ειδες; Συμφερω τελικα η ατιμη!
      Αυτα τα ασιδερωτα ομως αν γινοταν να εξαφανιστουν σιδερωμενα στα συρταρια, θα ηταν το Χριστουγεννιατικο μου δωρο:)

      Διαγραφή
  31. Πολύ γιορτινή η ατμόσφαιρα στο blog σου! υπέροχη αίσθηση! Μπράβο!
    Μ'αρέσει πολύ το 'say something'.. τους είχα δει το 2007 στο OAKA.. ήταν ωραία βραδιά.. ^^
    Α! και τα παιδάκια είναι λατρεία!!! <3
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καινουρια φιλη μου Λυδια! Το ονομα της μικρης μου βαπτιστηρας, ρα αγαπημενο!
      Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα εδω εορταστικη, οπως αλλωστε και στα περισσοτερα blogs οι παρεες ειναι ομορφες και αγαπημενες. Η ζωη ειναι υπεροχη στην blogoland:)

      Διαγραφή
  32. Ααα, εγώ τελευταία τα διάβασα!
    Τι να σου πω; Πρωτομάστορας, μαγείρισσα, τρελομάνα και τι δεν είσαι! Και λέγε λέγε μας κάνεις ΚΑΘΕ φορά και γελάμε! Σκέφτηκες ποτέ να έκανες ραδιόφωνο; Έχεις ακριβώς το χιούμορ που χρειάζεται για πρωινή εκπομπή, ταλέντο είσαι!
    Γράφε εσύ κι εμείς δεν κουραζόμαστε να διαβάζουμε, μην ανησυχείς!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω γυρισες ανανεωμενη απο το ταξιδακι σου κυρια Βερα και με τρελες ιδεες! Αυτο παλι πρωτη φορα μου το λενε!
      Μπααααα. Πρωτον δεν μπορω την δημοσιοτητα και τα φλας των δημοσιογραφων (!) και δευτερον ο χωρος περναει κριση και υπαρχουν ηδη τοσοι πολλοι:)
      Χαιρομαι πολυ που σε ξαναβλεπω στην μπλογκοσφαιρα, μας ελειψες ατιμουλα!!!

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)