- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Η καουμπόϊκη εκδρομή μας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η καουμπόϊκη εκδρομή μας

Τι κάνετε blogo-φιλαράκια μου?  Εγώ μια χαρά, απλά πηγμένη και δεν είχα χρόνο να σας ετοιμάσω την ανάρτηση για την εκδρομή που είχαμε πάει την προηγούμενη Κυριακή όπως σας είχα υποσχεθεί.

Πήγαμε στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας (δεν είναι διαφημιστικό το post μου).  Από πέρυσι το λέγαμε με την ξαδέλφη μου που το είχε ήδη επισκεφθεί και επιτέλους το κανονίσαμε.


Για να διαβάσετε την ανάρτηση αυτή, πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε και την ανάλογη μουσική για να μπείτε στο κλίμα (τέτοια ακούγαμε σε όλο το ράντσο σας προειδοποιώ!!!):


Ξεκινήσαμε με τέλειο καιρό και υπέροχη διάθεση!


Φτάσαμε από Νίκαια, σε max 1 ώρα. Πανεύκολη διαδρομή. Μετά τον ισθμό Κορίνθου, αμέσως στην έξοδο για Επίδαυρο και σε καθοδηγούν οι ταμπέλες.  Το τοπίο μες το πράσινο.  Η είσοδος μόνο 6 ευρώ για παιδιά άνω των 5-6 ετών και μεγάλους.  Εμείς δηλαδή πληρώσαμε 3 Χ 6 = 18 ευρώ.  Ο Παναγιώτης την γλύτωσε! Χε χε χε.  Στην τιμή αυτή είναι όλα όσα κάνεις μέσα στο Ράντσο. Δεν πληρώνεις κάτι έξτρα (o κύριος στην είσοδο πολύ ευγενικός).


Με το που είδαν τα παιδιά τα άλογα, με παράτησαν και έτρεξαν αμέσως.  Η μυρωδιά της κοπριάς διάχυτη σε όλη την ατμόσφαιρα, μας έβαλε αμέσως σε καουμπόϊκη διάθεση.


σύζυγος και τέκνα χαζέυουν ενθουσιασμένοι, εγώ φωτογραφίζω

Τι ομορφιά που έχουν αυτά τα υπέροχα και περήφανα ζώα.


Έχει ένα τεράστιο χώρο με μικρά πόνυ, το καθένα στο δικό του περιφραγμένο σπιτάκι, με ονόματα από την μυθολόγια Δήμητρα, Άρτεμις, Ήρα, Δίας, κλπ και τα πιτσιρίκια μπορούν να τα χαιδέψουν και να τα ταίσουν χορταράκι.  Η κόρη της ξαδέλφης μου, η Κατερίνα τα τάισε τόσο πολύ, που νομίζω χόρτασαν για το 2012 και όλο το 2013!

Εδώ ο Παναγιώτης και η Αναστασία μέχρι να πάρουν θάρρος και να γίνουν κολλητάρια με τα πόνυ

Μέσα στο Ράντσο, έχει γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, τέννις, πίνγκ πόγκ, πισίνα. 
Ο Παναγιώτης ως άλλος Beckam

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που δεν σας ανέφερα.  Όσον αφορά στο φαγητό, εκεί έχει σάντουιτς μόνο αν θες να αγοράσεις και φυσικά καφέ, αναψυκτικά, κλπ.  Οι περισσότεροι όμως, για να μην πω ΟΛΟΙ, έφερναν φαγητό από το σπίτι, πικ-νικ δηλαδή.  Έχει σε όλο το χώρο, σε πολλά σημεία, τραπέζια ξύλινα και κάθεσαι όπου θες.  Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις να κάτσεις.   Εμείς αλλάξαμε δυο-τρεις φορές τραπέζια για να ζήσουμε όλο το χώρο:)

εδώ πριν αδειάσουμε τα φαγητά

εδώ μετά το άδειασμα

εδώ εγώ, η blogger....Δήμητρα αγκαλιά με την κόρη μου

Στο Ράντσο υπάρχει επίσης μια παιδική χαρά που λύσσαξαν τα πιτσιρίκια,


μια καουμπόικη άμαξα που σε πάει βόλτα μέσα στο ράντσο όσες φορές θέλεις (δωρεάν)  και ένα μηχανοκίνητο τρενάκι (δωρεάν επίσης) που ξέχασα να βγάλω φωτογραφία από τον ενθουσιασμό μου! Στην άμαξα και στο τρενάκι μπήκαμε 2,3,4,5 φορές!


εδω μέσα στην άμαξα σαν ένα γνήσιο Cowgirl βγάζω photo από το κινητό η ψωνάρα!

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ ότι μπορείς φυσικά να κάνεις ιππασία, όσες φορές θέλεις μέσα στον ειδικό όμως περιφραγμένο χώρο του αλόγου και όχι σε όλο το ράντσο.  Επίσης χωρίς έξτρα κόστος, απλά περιμένεις στην ουρά να έρθει η σειρά σου.  Έχει άλλο άλογο για τα παιδιά και άλλο για τους ενήλικες.

εδώ ο αντρούλης μου καβαλάει, όχι με χάρη φυσικά σαν και μένα που έκανα αργότερα αλλά δεν έχω φώτο!

Να και τα υπόλοιπα ζωάκια, αγριογούρουνα και ελαφάκια.  Τα αγριογούρουνα ήταν κομματάκι άγρια όπως λέει και το όνομά τους φυσικά και ούτε να απλώσεις χέρι!


ο άντρας μου είπε ότι είμαστε σαν δίδυμα όταν ήρθα μούρη με μούρη με το συγκεκριμένο

τι γλυκούλι το ελαφάκι αυτό, τόσο ήρεμο...
Πολλές διαδρομές για περίπατο μες την φύση.  Λίγος καθαρός αέρας, για μας τους ατυχείς που ζούμε στις πόλεις...
εδώ τρέχουμε και κυνηγιόμαστε

τα ξύλινα τραπέζια που σας έλεγα σε διάφορα σημεία

εδώ πυροβόλησα τον άντρα μου και τον έκρυψα προσεκτικά κάτω από κάτι άχυρα!

η κορούλα μου με το must καπέλο φυσικά που μπορείς να αγοράσεις με 5 ευρώ
Περάσαμε τόοοοοσο όμορφα! Φτάσαμε στις 11 το πρωί (με τις μεγάλες ώρες που λένε) και φύγαμε στις 17:30.  Τα παιδιά δεν παραπονέθηκαν/βαρέθηκαν ούτε για 1''.  Τρώγανε, παίζανε, κάναμε βόλτες, ξανά πόνυ, ξανά άμαξα, πάλι φαί, μετά ποδόσφαιρο, τρέξιμο στην φύση και πάλι απ' την αρχή.

Ο χώρος είναι πολύ όμορφος και απ' ότι είδα, κάνουν εκδρομές σύλλογοι, σχολεία, εταιρικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις, κλπ.  Μπείτε να μάθετε πληροφορίες όσοι θέλετε εδώ.  Έχει και ένα εκπαιδευτικό χωριό, με παραδοσιακό αλευρόμυλο, ελαιοτριβείο, τσαγκαράδικο, κουρείο, κλπ που ήταν κλειστά όμως και ανοίγουν για τα σχολεία.

Επαναλαμβάνω ότι δεν κάνω διαφήμιση στο μέρος αυτό. Ήταν μια προσωπική εμπειρία που πολύ χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας.  Τώρα που είναι δύσκολοι οι καιροί, κάποιοι συνάνθρωποί  μας δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε μια εκδρομή να πάνε γιατι συνεπάγεται αρκετά έξοδα.  Όταν λοιπόν μας παρουσιάζονται ευκαιρίες που μπορούμε να περάσουμε όμορφα με λίγα χρήματα....πρέπει να τις αρπάζουμε απ'τα μαλλιά!

Ελπίζω να απολαύσατε τις φωτογραφίες και φυσικά τη μουσική (είναι λίγο εκνευριστική μετά την μία ωρα ε?).

Σας στέλνω πολλά καουμπόϊκα φιλιά!!!

40 σχόλια:

  1. Τα τεκνά σου ειναι πολύ τυπάκια.
    Θελω και εγω βολτα με τα αλογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε το boyfriend ή τους friends και βουρ για Ranch τότε Beauty Follower. Δεν ξέρω αν έχεις παιδάκια αλλά έτσι κι αλλιώς το μέρος είναι για όλους:)

      Διαγραφή
    2. Δεν εχω παιδακια... αλλα κανω εγω για 10 χα χα!
      Λοιπον με βλεπω μολις χαλαρωσω απο υποχρεωσεις καβαλα στο αλογο.

      Διαγραφή
  2. υπέροχη εκδρομή!!! λατρεύω το concept! έχω κάνει κι εγώ ιππασία, είναι τόσο όμορφα ζώα τα άλογα, φοβερή εμπειρία!!! φιλάκια, πάντα να περνάτε τόσο όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσείς εκεί στο Ηράκλειο θα έχετε σίγουρα τέτοια μέρη για ιππασία και επαφή με φύση. Βέβαια εσείς είστε τυχεροί που ζείτε στην υπέροχη Κρήτη!!!!

      Διαγραφή
    2. τόσο όμορφα με τέτοιο concept όχι (τουλάχιστον δεν ξέρω εγώ κάποιο)! :) φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραίες φωτογραφίες Δημητρούλα! Σκέτη γλύκα είναι η κοράκλα σου!
    Εννοείται ότι σημειώνω την πρότασή σου για μελλοντική εκδρομή! Το μέρος φαίνεται φανταστικό για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε με το καλό να γεννήσεις και την δεύτερη μπεμπούλα και να πάτε όλοι μαζί. Η Φιφίκα σου θα ξετρελλαθεί σου λέω! Είχε πολλά μωράκια νεογέννητα σε καρότσι και είμαι σίγουρη ότι απολάμβαναν την εκδρομή εξίσου με τους υπόλοιπους αραχτά και σκεπασμένα με τις κουβερτούλες τους:) Καλημερούδια.

      Διαγραφή
  4. πολυ ομορφος τοπος φαινεται... και οι φωτογραφιες ολες πολυ ωραιες..το πονυ και το ελαφακι τι ομορφα και γλυκουλια που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια Δελφινάκι. Ναι, ήταν υπέροχα για μας που δεν έχουμε καθημερινή επαφή με το πράσινο, την φύση γενικότερα και τα ζώα. Είναι τόσο αναγκαίο για τα παιδιά και για μας φυσικά να παίρνουμε συχνές "τζούρες" οξυγόνου.

      Διαγραφή
  5. Το βλέπω κάθε φορά που πάμε προς το εξοχικό μας! Θέλω πάρα πολύ να πάω! Νομίζω σε λίγο καιρό, μάλλον προς άνοιξη, που θα είναι λίγο μεγαλύτερη η Αθηνά θα πάμε σίγουρα! Μας τα έδειξες όλα πάντως, έμεινα χωρίς απορία! Η ιδέα για πικνικ τέλεια!
    Να'στε καλά να ξαναπάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, είσαι τόσο κοντά Βέρα? Σε ζηλεύω! Δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι η Αθηνούλα σου (λογικά 1-1,5?), αλλά είχε πολλά μικρά παιδάκια και σε καρότσια φαντάσου και άλλα που μόλις που είχαν αρχίσει να περπατάνε και είχαν λυσσάξει. Έτρεχαν στο πράσινο, στα γήπεδα, βόλτα με την άμαξα και φυσικά στην παιδική χαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιαστεί η Αθηνούλα. Τα παιδιά έχουν αντίληψη και ξεχωρίζουν τα όμορφα πράγματα.
      Χαίρομαι που σου κάλυψα πάντος όλες τις απορίες:) Καλημερούδια και καλή Κυριακή οικογενειακή όπως χτες.

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους σε βλέπω! Είσαι εντελώς διαφορετική απ'ό,τι σε είχα φανταστεί.
    Πολύ όμορφες φωτογραφίες! Θεά η κόρη!
    Θέλω κι εγώ από παλιά να πάω.
    Καλή υπόλοιπη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με είχες φανταστεί ξανθιά όπως μου είχες πει ε? Κι όμως είμαι μια απλή, ταπεινή, καστανή blogger:) Η κόρη φυσικά μου μοιάζει, βλέπεις την ομορφιά από την πήρε ή να σου στείλω γυαλιά???

      Άντε πάρτε τον Μιχάλη και πηγαίνετε ένα Σάββατο ή μια Κυριακή με τον σύζυγο να λυσσάξετε εκεί στο ράντσο. Σάββατο θα έχει λιγότερο κόσμο, εμείς Κυριακή βέβαια όχι ότι ταλαιπωρηθήκαμε. Ήταν μια χαρά.

      Διαγραφή
  7. Τι τέλεια εκδρομή!Έχω αούσει για αυτό το μέρος τα καλύτερα!Όταν έκανα την πρακτική μου στο ΚΑΠΗ του Δήμου μου είχαν πάει και είχαν επιστρέψει κατενθουσιασμένοι.Πόση ώρα απέχει από Αθήνα; Ωραίες φωτογραφίες,ωραία οικογένεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Κατερινάκι? Είπαμε, για όλες τις ηλικίες!!! Μπράβο στα ΚΑΠΗ που ζουν τη ζωή τους!!!
      Από Νικαι που ξεκινήσαμε εμεις, κάναμε 55 λεπτά! Τίποτα για τόσο όμορφη εκδρομή. Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  8. Ωραία εκδρομή!! Εδώ εμείς που δεν είμαστε παιδάκια ζηλέψαμε... Φαντάζομαι τι χαρά κάνανε τα παιδιά σου.. Πάντα τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Χριστίνα! Εσύ που είσαι τσαχπινοκόριτσο, θα ξετρελλαθείς! Θα σε βλέπουν τα άλογα και θα λένε "πάλι η τρελή θα μας καβαλήσει?". χα χα χα. Καλή σου εβδομάδα με τα γιαουρτάκια Κάντζος:)

      Διαγραφή
  9. iiiiiiiiiiiiiiha!!!! που θα έλεγε κι ο καουμπόυ της γνωστής διαφ΄ημησης..Τι πανέμορφο χωίο.Τι τέλεια εκδρομή.Τα παιδιά άίνονται τόσο χατρούμενα και ο μπαμπάς...τόσο καουμπόυ πάνω στο άλογο!!!!! Η μαμά και μπλογκερ Δήμητρα κούκλα...Τι όμορφη που είσια και πόσο χαρούεμνη.Χαίρομαι που σε βλέπω!!! Σαν να σε ξέρω πιά... Τέλεια εκδρομή.Χαίρομαι που την απολαύσατε και χαρίσατε στα μικρά μια τέτοια ξεχωριστή ημέρα μαζί σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο βρε Κατερίνα! Το είχα ξεχάσει το Ihaaaaaaaaaaa να το βάλω για να δώσω έμφαση στην εξιστόρηση! Περάσαμε πολύ όμορφα, όντως και μακάρι να το κάνουμε συχνότερα. Εσείς περνάτε έτσι όμορφα σχεδόν καθημερινά, είστε ευλογημένοι, μες τη φύση.
      Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά κάποιος να σου φέρει τα γυαλιά σου:) Γενικά έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες είναι η αλήθεια, αλλά είναι όμορφο στο blog οι αναγνώστες σου να έχουν πρόσωπο πίσω απο τις λέξεις...
      Χαίρομαι πολύ που πέρασες μια blogo-επίσκεψη.

      Διαγραφή
  10. Δεν είχα ιδέα για αυτό το ράντσο! Υπάρχει τέτοιο όμορφο μέρος τόσο κοντά μας; Οπωσδήποτε θα κανονίσω εκδρομή!
    Όσο για τον άντρα σου, έχει humor βλέπω :) Σου έμοιασε :)
    Όσο για την κόρη σου - κούκλα! (τον γιο δεν τον βλέπω για να σου πω - φαντάζομαι κουκλάκι θα είναι και αυτός!)
    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το τρελοκόριτσο την Ασπασία! Θέλω να μου στείλεις φώτο σου καθώς ιππεύεις το λευκό άτι! Χα χα χα. Αστεία, αστεία, να πάτε με τον αντρούλη σου και την Δάειρα, θα λυσσάξετε!!!
      Και ναι, ο σύζυγος μου έχει τρελό χιούμορ ο άτιμος! Έτσι με "έριξε" να ξέρεις! Αφού κατέκτησε το μυαλό μου (πλούσιο και τεράστιο), μετά πήρε και την καρδιά μου που ήταν αγκινάρα και την άνθισε!

      (Δεν φαίνεται καλά η κόρη, γι'αυτό έβαλα αυτή την φώτο. Είπαμε με τον σύζυγο να μην φαίνονται τα παιδιά κι εκείνος σε κοντινά πλάνα).

      Διαγραφή
  11. Δήμητρά μου τι όμορφα πράγματα μας περιέγραψες. Το μέρος αυτό το γνωρίζω αλλά με χαρά βλέπω ότι το έχουν πολύ καλά διατηρημένο και φυσικά με χαμηλό κόστος! ΜΠράβο τους και φυσικά μπράβο και σε εσάς για την υπέροχη εκδρομούλα. Φυσικά να πω ότι πολύ σύντομα θα έχεις νέα μου για να βρεθούμε. Τι έρχεσαι μέχρι τα μέρη μας και δεν θα πιούμε ένα καφεδάκι; Αρκεί να βολέψουμε τις ώρες μας. Σε φιλώ γλυκά! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Callie ποιήτρια:) Να ζήσετε τον 1 χρόνο σας στο Ανθομέλι, το μελένιο αυτό blog!!!
      Ώστε το ήξερες το μέρος? Εγώ όχι, αν δεν μου το έλεγε η ξαδέλφη μου, δεν θα το μάθαινα... Ναι, το έχουν αρκετά περιποιημένο και καθαρό, πολυ σημαντικό!
      Όσο για το καφεδάκι, μακάρι να τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι είμαστε και οι δύο πηγμένες-πνιγμένες, με οικογένεια, δουλειές και φυσικά blog! Άντε να δούμε πότε θα ξεκλέψουμε λίγο χρόνο. Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  12. Είχα πάει πριν λίγο καιρό λόγω δουλειάς και από τότε έχω βαλθεί να οργανώσω εκδρομή - πικ νικ για όλη την παρέα με τα πιτσιρίκια μας. Είναι πολύ ακριβής και σωστή η περιγραφή σου κι έχεις απόλυτο δίκιο, είναι ιδανικός χώρος για να περάσουν μικροί και μεγάλοι μια υπέροχη μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλααααααααα! Ώστε είσαι η μόνη που έχει πάει. Χαίρομαι που ημουν ακριβής στην περιγραφή, δεν θα ήθελα να πάει κάποιος και να με βρίζει μετά...χα χα χα.
      Είναι ιδανικά για μεγάλη παρέα με μικρά και μεγάλα παιδιά που έχουν πολύ όρεξη για παιχνίδι, ιππασία, βόλτες και φαγητό!!! Γειά σου Polyanna:)

      Διαγραφή
  13. Πολύ καλή περιγραφή.. ολόκληρωμένη.. και για όσους έχουν παιδιά είναι πολύ καλή λύση για να ξεσκάσουν και να ευχαριστηθούν.. μας ξενάγησες πλήρως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μακρινή φίλη αναγνώστρια. Δεν είναι μόνο για παιδιά. Όταν θα ξανάρθεις Ελλάδα, κανόνισε μια εκδρομούλα με τη παρέα σου, για πικ νικ και ιππασία!!! Φιλιά πολλά στο μακρινό Ντουμπάι!!!

      Διαγραφή
  14. Α δεν παίζω! Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωω! Αυτή είναι Κυριακή για μικρούς και μεγάλους! Βρε λες να το προγραμματίσω για αυτή την Κυριακή; Αντε, να πληρώσει το boss, να βάλουμε βενζίνη στο του-του και βουρρρρρρρρρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε να το προγραμματίσεις Μαρία! Ελπίζω να πληρώσει το boss, να γεμίσει το ντεπόζιτο! Φαί από το σπίτι θα πάρετε, οπότε περιορίζουμε και τα έξοδα!!! Μόνο την είσοδο θα πληρώσετε και την βενζίνη που κοντεύει να μετριέται σαν το χρυσό:)

      Διαγραφή
  15. Πολύ όμορφη εκδρομή και φαίνεται πως περάσατε τέλεια! Μπράβο για την απόφαση. Αν θες πέρνα από το blog μας για ένα βραβειάκι. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν αμάν!!!! Τι χαρμόσυνα νέα είναι αυτά! Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κίνηση αυτή! Είναι πάντα υπέροχο να λαμβάνεις δώρα και βραβεία!!! Χε χε χε!!! Θα το παραλάβω άμεσα γιατί έχω και ένα ακόμα από την Beauty and the Mist που δεν έχω αναφερθεί. Βλέπετε ο χρόνος μου για το καημένο το blog είναι περιορισμένος λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων... Σας υπόσχομαι άμεση ανταπόκριση:)

      Διαγραφή
  16. Τί υπέροχη εκδρομήηηηη!!! Πρέπει να περάσατε τέλεια!!!! Μπράβο!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κική, ήταν πραγματικά απίθανα! Καλό σου βράδυ και εσένα.

      Διαγραφή
  17. πω πω πω ..ενθουσιαστικα...ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ................και λίγο το κοστος (βασικο κριτηριο).....δεν βλεπω την ωρα να παμε.....ευχαριστουμε για την σουπερ πληροφοριση....αλλωστε δεν περιμενα τιποτα λιγότερο απο εσενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νιτσάκι! Άντε με το καλό να πάτε και στείλε μου φώτο από Χαριλένα και Σοφία:) Θα είναι τέλειες cowgirls!

      Διαγραφή
  18. Beautiful photos and post!!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)