- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Δήμητρα, η προξενήτρα!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δήμητρα, η προξενήτρα!


Επειδή εσείς το ζητήσατε (λέμε τώρα...), αγαπημένοι μου αναγνώστες, σήμερα θα σας γράψω για  προξενιά.  Όχι γενικά όμως.  Γενικά, είχα γράψει στο Κάντε προξενιά γιατί χανόμαστε.  Σήμερα θα γράψω συγκεκριμένα περιστατικά που έχουν συμβεί, μεταξύ των εκατοντάδων ατελέσφορων προσπαθειών.  Και όχι, κανάτια δεν πετούσα από μπαλκόνια σαν τη συνάδελφό μου Γεωργία!
Δεν θα αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους....κάποια θύματά μου με διαβάζουν και περιμένουν στον τοίχο να με πυροβολήσουν:)


Ετοιμόγεννη πάντα σε ετοιμότητα!

Έγώ από μέρα σε μέρα γεννάω την κόρη μου, περιμένω δηλαδή, με κοιλιά τούρλα. "Κάθεται" ένα καλό timing για να γνωρίσω μια συνάδελφο με ένα γνωστό του άντρα μου, δεν μπορώ να το προσπεράσω!  Τι να κάνω, πάω με το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου στη μασχάλη!  Η κοπέλα λίγο γεματούλα αλλά με πανέμορφο πρόσωπο και πολύ μεγάλη καρδιά.
Εκείνος, πολύ παχουλός (πολύ όμως) αλλά με εξίσου όμορφο πρόσωπο. Καλό παιδί και εργατικό.  Δεν ήθελαν να βγουν μόνοι τους, τι να κάνω, κουβαλώ τον άντρα μου (με τρελή μουρμούρα από τότε για τα προξενιά που κάνω-τώρα απλά...δεν ακολουθεί αλλά κοροιδεύει!), παίρνω και την τεράστια κοιλιά μου και πάμε όλοι μαζί για καφέ.  Η κοπέλα παθαίνει ένα σοκ αρχικά γιατί το παληκάρι ήταν πολύ παχουλό (τι να κάνουμε δηλαδή, οι παχουλοί δεν έχουν καρδιά???), αλλά δεν τον απορρίπτει, κάνει υπομονή, να τον γνωρίσει καλύτερα.  Σωστή.  Ο άλλος, μην σχολιάσω..... Είχε ένα ύφος απαξιωτικό, σα να βαριόταν.  Στο τέλος, όταν χωρίσαμε, ξέρετε τι μου είπε για την κοπέλα  "Είναι παχουλή, μου αρέσουν οι αδύνατες!".  Τα πήρα στο κρανίο και του απαντώ "Τι μας λες καλέ? Εσύ μιλάς που έπρεπε να ανοίξουν και οι δύο πόρτες της καφετέριας για να περάσεις?"! Συγνώμη κιόλας αλλά νευρίασα πολύ! Άκου του αρέσουν οι αδύνατες!  (Δίδαγμα: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!)


Ο ταπεινός ο μάστορας

Πάω στο σπίτι μιας φίλης όπου είχε ένα μάστορα.  Καλό παιδί φαινόταν, όχι πολύ όμορφος εμφανισιακά αλλά δεν πειράζει. Εργατικός, βαρύς και λιγομίλητος. Του πιάνω συζήτηση, κλασσικά, παίρνω και το τηλέφωνό του!  Σκέφτομαι σκέφτομαι, με ποιάν θα μπορούσα να τον ταιριάξω.... Μην πάει έτσι το παληκάρι, μόνο κι έρημο. Όχι παληκάρι δηλαδή...40 φέυγα.  Βρήκα τελικά μια ιδανική περίπτωση....35 κλεισμένα, μόνη, καλό κορίτσι. Ολίγον ιδιότροπη και "βαριά" και αυτή.  Αφού τους πρήζω τα συκώτια, τους πείθω να βγούν.  Βγήκαν τελικά 1-2 ραντεβού, όλα καλά στην αρχή, χαρά εγώ.....στο τέλος μας βγήκε κομματάκι gay ο μάστορας!   (Δίδαγμα: Προσοχή στον άντρα τον βαρύ, τον ντερτιλή!).

Προσοχή στα blind dates

Άλλη συνάδελφος στην ιστορία αυτή (έχω τόσες πολλές=πολλά τα θύματα), παλιός φίλος εκείνος.  Στην ίδια ηλικία και οι δύο 33+.  Εκείνος κανονικός εμφανισιακά, αλλά ολίγον φευγάτος.  Θέλω όμως να τον τακτοποιήσω συναισθηματικά, είναι παιδικός μου φίλος!  Εκείνη με ένα όμορφο παρουσιαστικό, καλή ψυχή.  Τους πείθω φυσικά (γιατί μια Δίδυμος, έχει εξαιρετική πειθώ!) και βγαίνουν για φαγητό.  Περιμένα ως συνήθως sms στο κινητό ως αργά, με τις εξελίξεις.  Μετά από λίγο δεν άργησε να έρθει το πρώτο, για να ακολουθήσουν πολλά και από τους δύο ότι αν τολμήσω να τους ξανακάνω προξενιό, να βρω καράβι να ξενιτευτώ!  Μα τόση απόκλιση βρε παιδί μου?  Τόσο λάθος έκανα?  Ούτε λίγο νερό στο κρασί τους?  (Δίδαγμα: Έχετε πάντα έτοιμα τα εισιτήρια για τυχόν έκτακτη δραπέτευση στα ξένα!)

Προσωπική μαρτυρία

Είμαι ελεύθερη, γύρω στα 24-25, δεν θυμάμαι.  Μια αλλη συνάδελφος σε αυτή την ιστορία μας, μου κανονίζει προξενιό με ένα φίλο της (βλέπετε? αλυσίδα πάει η βλακεία).  Εγώ δεν κολλάω, λέω ναι.  Τον είχα ξαναδεί κάπου, οπότε ήξερα τι θα συναντήσω.  Κανονίζουμε σινεμά (είπαμε, αγαπώ κινηματογράφο!).  Συναντιόμαστε απ' έξω.  Εκείνος ξέρω ότι οδηγεί και έχει αυτοκίνητο.  Τον βλέπω να κατεβαίνει από λεωφορείο όμως.  Σκέφτηκα ότι θα χάλασε το αμάξι του.  Τον ρωτάω και μου απαντά "Δεν ήθελα να κινήσω το αμάξι και να το λερώσω".  Ξεροκαταπίνω και το προσπερνώ.  Περιμένουμε στην ουρά για εισιτήρια.  Φτάνει η σειρά μας.  Εκείνος καμία κίνηση για πορτοφόλι.  Βγάζω εγώ, πληρώνω (σημειωτέον ότι δεν έχω απαίτηση να πληρώνει ο άντρας, αλλά ούτε καν κίνηση?).  Ξανα-ξεροκαταπίνω.  Καθόμαστε στις θέσεις. Θέλω ποπ-κορν και αναψυκτικό. Σηκώνομαι να πάω να αγοράσω και τον ρωτάω ευγενικά αν θέλει κάτι "¨Ναι, πάρε μου ένα μεγάλο ποπ-κορν, μια μεγάλη coca cola και μια σοκολάτα".  Μάλιστα σκέφτομαι, εδώ είμαστε.  Του τα πηγαίνω, με προσοχή μην τον περιλούσω με το αναψυκτικό.  Είδαμε την ταινία αμίλητοι.  Στο διάλλειμα πάω τουαλέτα και παίρνω τηλέφωνο την κολλητή μου.  Συνεννούμαστε.  Επιστρέφω.  Χτυπάει "ξαφνικά" το κινητό μου.  Ποιός να είναι άραγε (χμ)?  Εγώ (με οσκαρική ερμηνεία) "Τιιιιιιιιι? Η γιαγιά? Τι έπαθε μαμά? Έρχομαι!!!!"  Η (συγχωρεμένη) η γιαγιά μου, είχε πάθει εγκεφαλικό!   Έφυγα, τι να έκανα?????  (Δίδαγμα: Η τσιγκουνιά ΔΕΝ είναι μαγκιά!).

Για το τέλος, έχω τραγουδάκι....πολύ ταιριαστό για όσες ελεύθερες ονειρεύονται τον μελλοντικό τους σύντροφο... Αφιερωμένο σε όλες εσας... Ξέρετε εσείς:)


Αυτά λοιπόν ήταν ένα δείγμα 3% των ιστοριών μου.  Έχω άπειρες να διηγούμαι και στα εγγόνια μου! Μην κοροιδεύετε.   Εσείς δεν έχετε κάνει δηλαδή κανένα?  Δεν μπορώ να το πιστέψω!  Περιμένω λοιπόν δική σας ιστορία.  Δεν μπορεί....δεν είμαι η μόνη ζαβή σε τούτο το blogo-κόσμο!

Καλημέρα όλη μέρα στα τρελά μου blogo-φιλαράκια!

Πηγές φώτο: εδώ, εδώ κι εδώ,

55 σχόλια:

  1. Χα χα.. ακόμα γελάω!! πας να κάνεις το καλό και δεν ξέρεις τι θα σου βγει.. δύσκολο πράγμα τα προξενιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχχαχαχαχχαχαχααχααχα!!
    ιστορια δεν εχω να σε πω, αλλα εσκασα στα γελια!! γραψε και αλλα για τις δυσκολες ωρες!!

    εχω βοηθησει ομως ζευγαρακι και κλεφτει γιατι ο πεθερος δεν ηθελε τον γαμπρο!! τωρα ειναι ολοι ευτυχισμενοι και ο πεθερος παιζει με τα δυο του εγγονια!!

    αντε γραφε γραφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλαααααα! Αυτό δεν το έχω κάνει! Έχεις πάει πολύ μπροστά Μάχη! Ζευγαράκι να κλεφτεί???? Εύγε! Ταπεινή θαυμάστριά σου!

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν, εκτός του οτι είσαι η πρώτη μου αναγνώστρια και follower, πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμένα, είσαι και ο πρώτος άνθρωπος που με έκανε να γελάσω σήμερα!!!!! Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει προξενιά, ΑΛΛΑ μου έκαναν με τον καλό μου. Από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια και έχουμε τα παιδάκια μας. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι πως το ζευγάρι που μας έφερε κοντά, χώρισε 6 μήνες μετά και από τότε η κοπέλα δεν έχει σταυρώσει σχέση της προκοπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε τέτοιο δεσμό δηλαδή Μαρία? Ουάου! Χαίρομαι πολύ που σου είμαι ξεχωριστή! Όσο για το ότι σε έκανα να γελάσεις, αυτό είναι ακόμα πιό ευχάριστο για μένα. Προφανώς ξεκίνησε άσχημα η μέρα σου... Εύχομαι να διορθώθηκε στην πορεία.
      Και εγώ με τον αντρούλη μου με προξενιό γνωριστήκαμε και είμαστε 10 χρόνια μαζί! Είδες? Πες τα για να παίρνουν θάρρος όσοι κολλάνε!!!
      Όσο για τη φίλη σου....κρίμα η κοπέλα. Ας μου στείλει @ να την τακτοποιήσω!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία που τα λες!
    Περιμένω κι άλλες ιστορίες!
    Εμένα όλοι μου κλαίγονται να τους βρω ταίρι και όποιον τους πω τους ξινίζει. Και άντρες και γυναίκες.

    (Έχω giveaway χωρίς facebook)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι μια Δίδυμος Demi! Δεν δέχομαι τέτοια! Πείσε τους! Στο χέρι σου είναι:)
      Θα περάσω αργότερα για giveaway, τέλεια! Τώρα θα φτιάξουμε με τα παιδιά κάτι μπισκοτάκια σοκολατένια που είδα στην Ελπίδα (2boys+Hope)!!!!

      Διαγραφή
  5. Το κοινό απαιτεί και άλλες ιστορίες αγάπης και μίσους...

    χαχαχα!!

    Προξενιά δεν έχω κάνει και δε μου αρέσει να μου κάνουν. Συνήθως αυτός που σου διαλέγουν έχει πολύ σοβαρούς λόγους που είναι μόνος του. Ή είναι κουασιμόδος ή τον περιμένουν στο Δαφνί για το απογευματινό τσάι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Χριστίνα έτσι κι αλλιώς έχεις ταίρι νομίζω:) Άρα δεν χρειάζεσαι προξενιό!
      Δεν ειναι πάντα έτσι όμως. Υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι που είναι μόνοι για κάποιο λόγο. Εγώ πχ! Όταν ήμουν μόνη, παρότι ΤΕΛΕΙΑ (και ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ), τύχαινα σε όλους τους ηλίθιους....μέχρι να έρθει ο άντρας μου καβάλα στο λευκό άτι (με προξενιό πάντα!).

      Διαγραφή
    2. Ναι εντάξει πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...

      Πάντως προξενιά δε μπορώ να κάνω, φοβάμαι μη στραβώσει κάτι στη πορεία και με κυνηγάνε μετά και οι δυο.. Αυτό που συνήθως κάνω είναι να κανονίσω να βγούμε όλοι μαζί χωρίς να ξέρουν τα σχέδια μου. Εαν τους κάτσει, τους έκατσε αλλιώς δεν ασχολούμαι!

      Διαγραφή
    3. Μπράβο Χριστινάκι. Κι αυτό αρκεί. Oπως το λες, αν κάτσει, έχει καλώς, αλλιώς τί είχαμε τί χάσαμε:)

      Διαγραφή
  6. Χαχαχα!!!Γέλασα πολύ διαβάζοντας τις ιστορίες περι προξενιών.Δεν μου έχουν κάνει αλλά πριν κάποια χρόνια μου ζήτησε μια φίλη μου να της γνωρίσω ένα γείτονά μου, βγήκαμε έξω οι τρεις μας και τελικά με πρήξαν και οι δυο γιατί κανείς τους δεν έκανε το πρώτο βήμα!Από οτι κατάλαβες δεν έγινε τίποτε στο τέλος!Μα δε μπορούσα να κάνω και κάτι περισσότερο χαχα!!!
    *Περιμένω κι άλλες ιστορίες σου!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Ελένη. Η προσπάθεια μετράει! Αν δεν υπάρχει χημεία....τζίφος τα πράγματα...
      Όσο για τις ιστορίες, θα ανασύρω κι άλλες από την μνήμη μου και θα επανέλθω στο άμεσο μέλλον, εφόσον το κοινό μου το απαιτεί!

      Διαγραφή
  7. Χα χα χα!
    Καλά είσαι φοβερή μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τα γράφεις.
    Σαν να είμαστε στρωμένες στον καναπέ και να πίνουμε τα καφεδάκια μας κάνοντας "κοινωνικά σχόλια"
    Για προξενιά δε θα πω! Ακόμα προσπαθώ να βρω ταίρι σε μια ψυχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Θεανούλα. Έχεις και συ ψυχή να ταιριάξεις? Κατάλαβα... Άσε, έχω και εγώ αρκετές με μία κυριότερη που δεν θέλει να γράψω γιατί θα με αφορίσει! Ας ελπίσουμε να βρουν το ταίρι τους κι αυτοί:)
      Όσο για το άλλο, στρωμένες μαζί μπορεί να μην είμαστε, αλλά τα καφεδάκια μας, εν μέσω "κοινωνικών σχολίων" τα κάνουμε! όλα τα μπορούν οι bloggers!

      Διαγραφή
  8. Εντάξει, το έχεις μέσα σου το προξενιό κορίτσι!
    Απαιτώ ειδική στήλη που να ανανεώνεται τουλάχιστον εβδομαδιαία!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χω βρε Ερμιόνη??? Γιατί όμως δεν τα πετυχαίνω??? Έχω όλη την καλή διάθεση (και περίσσια μπορώ να σου πω) αλλά τα αποτελέσματα άλλα δείχνουν... Που θα μου πάει όμως!!!!
      Όσο για τη στήλη...λες να φτιάξω ένα forum να μπαίνουν οι single αναγνώστες και να τα λένε? Χα χα χα.

      Διαγραφή
  9. Δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα δεν το εχεις με το προξενιο χα χα!
    Μα ετσι βουρ στον πατσα, χωρις να παρεις ενα μινι βιογραφικο και απο τα δτο μερη???? Χωρις να ρωτησεις τα βασικα... τι ζωσιο ειναι, πιο φυλο προτιμουν χα χα.
    Το εχεις ομως με την διηγηση ιστοριων... οποτε προχωρα ακαθεκτη.
    By the way... εβαζα στοιχημα οτι εισαι Διδυμος.
    Δεν θυμαμαι να εχω κανει καποιο προξενιο. Ειχα ομως μια συναδελφο (διδυμο) που μου ειχε κανει τελειος ακυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου το λένε όλοι όπως κατάλαβες αλλά δεν πείθομαι! Μέχρι να παντρέψω κάποιον, δεν θα σταματήσω! Είμαι πεισματάρα!!!
      Εννοείται ότι κάνω ένα μίνι interview στο κάθε μέλος, τι με πέρασες καλέ? Για καμιά χθεσινή??? Ζώδιο πρώτο πρώτο! Για το φύλο...δεν το είχα προβλέψει...άστα! Τώρα πλέον το τσεκάρω ΚΑΙ αυτό!

      Διαγραφή
    2. Να παρεις και να δεις την ταινια EMMA χα χα!

      Να σε ρωτησω, τι ειναι αυτο το βιβλιο με τ χρωματα του ΓΚΡΙ που ολοι διαβαζουν.
      Μεχρι και στο Αμστερνταμ ειδα να το διαβαζουν.

      Διαγραφή
    3. Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι, my dear Beauty! Απορώ ΕΣΥ πώς δεν το ήξερες:)

      Διαγραφή
  10. Χαχαχαχα! Γέλασα σήμερα! Να σου πω; Mήπως να δοκιμάσεις τα κανάτια της φίλης σου της Γεωργίας; Μπορεί να πιάσεις έτσι κανένα ψαράκι στα δίκτυα της νεράϊδας φίλης σου και τούμπαλιν (=καμία νεραϊδα φίλη σου στο στόμα καμίας ψαρούκλας). Χαχαχαχαχα!!! Τι φάση που έχεις!!!
    Άλλαξε "επάγγελμα" γιατί θα πεινάσεις. Δε σε θέλει κοριτσάκι.
    Άντε, πάρε ένα φιλάκι για παρηγοριά.
    Σμουτςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα Ασπασία, κανάτι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί εδώ που μένω δεν κυκλοφορούν πολλοί από κάτω! Μια φορά βέβαια είχε πετάξει ο γιός μου 5-6 πορτοκάλια σε έναν περαστικό και παρατρίχα γλυτώσαμε τη διάσειση και τη μήνυση!!!
      Σ'ευχαριστώ για την παρηγορία:) Παίρνω το φιλάκι σου και ανταποδίδω...σμάτς!

      Διαγραφή
  11. Τα διάβασα όλα γελώντας! Αχ, γράψε μας κι άλλααααα!
    Έχω κι εγώ αρκετά τέτοια προσωπικά.. Μου είπε μια φορά ένας τσιγκούνης ότι θα πληρώσω εγώ επειδή εκείνος ήρθε με το αυτοκίνητο του από μακριά! Μα ποια τον παντρεύτηκε αυτόν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια Βέρα???? Και συ θύμα της τσιγκουνιάς???? Δεν έχω χειρότερο από τσιγκούνη άνθρωπο (και στην τσέπη και στην ψυχή)! Ευτυχώς γλυτώσαμε και συ και γω από τους συγκεκριμένους και βρήκαμε τους (ανοιχτοχέρηδες) άντρες της ζωής μας!

      Διαγραφή
  12. Εδω γέλασα εγώ που είμαι θύμα (παρολίγον).Α!κορίτσια,δεν μπορώ να πω,η Δήμητρα 'μας' πλέρον, με είχε ΠΑΝΤΑ στο μυαλό της!!μεχρι που τον βρήκα μονη μου!Να πω ότι ακόμα και όταν εκείνη ηταν 'τακτοποιημενη" παλι τους φιλους της σκεφτοταν!Καρδια μάλαμα,που το εισπρατεται κ σεις τωρα!!!Φιλια υπεροχη φιλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημενούλα τι έχεις τραβήξει και συ... Τυχερή είσαι που γνώρισες τον αντρούλη σου και γλύτωσες:)
      Σ'ευχαριστώ που είσαι εδώ και χρόνια πιστή φίλη μου.
      Πάντα θα χαίρομαι με τις χαρές των άλλων. Γι'αυτό προξενεύω...για όσους δεν χαίρονται ακόμα, να βρουν την ευτυχία.

      Διαγραφή
  13. Εγώ έχω την γιαγιά μου προξενήτρα αλλά προσωπικά δεν το χω το "ταλέντο" σας! έχω γελάσει πολύ πολύ σήμερα!!
    Το δωράκι σου ήρθες ΄σημερα είναι υπέροχο! Το βραδάκι θα το μελετήσω! Και....αρχίζει η μαγειρική!!!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου γλυκιά Kathy!!! Το πήρες???? Τι καλά! Πολύ χαίρομαι. Περιμένουμε συνταγές. Τι περιμένουμε δηλαδή, μας έχετε μαγέψει στο blog σας η αδελφή σου και εσύ! Πόσο να αντισταθούμε στους πειρασμούς άλλο? Ειδικά οι ιδέες για κολατσιό και branch...αστείρευτες και λιγουρευτικές!
      Όσο για τη γιαγιά σου, να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί από μία....συνάδελφο!

      Διαγραφή
  14. Το περίεργο είναι που συνεχίζεις!!!χαχαχα
    Στο χρυσό κουφέτο ήσουν εξωτερικός συνεργάτης της Αννίτας Πάνια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου κρύβω Κατερίνα ότι σκέφτηκα να πάω στο κουφέτο αλλά 1) Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα και 2) Δεν χωνεύω την συγκεκριμένη κυρία.
      Αυτή η εκπομπή φτιάχτηκε για μένα! Με πολλές βελτιώσεις και παραλλαγές φυσικά ώστε να γίνει κάποιου επιπέδου!

      Διαγραφή
    2. Ναι ούτε εγώ την συμπαθώ και είναι η μόνη που δε μπορώ να ψυχολογήσω!

      Διαγραφή
  15. Ξανά εδώ κυρία προξενήτρα για να σου πω ότι στο διαγωνισμό μου πρέπει να βάλεις το όνομα σου στο κουτάκι πάνω πάνω γιατί αυτό το μαραφέτι θα κάνει την κλήρωση και δεν μπορώ να το γράψω κάπως εγώ. Αν θες βοήθεια πες μου. Αυτή τη φορά είπα να χρησιμοποιήσω πιο εξελιγμένα μέσα για να μη γράφω!
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απίθανη είσαι! Ώστε και προξενήτρα!!! Κι εγώ έχω κάνει και μου έχουν κάνει προξενιό! Αν το καλοσκεφτείς, είναι παραδοσιακός τρόπος γνωριμίας, έχει ρίζες πολύ παλιά, οπότε ζαβή δε θα σε πω!!! χε χε.. θέλω κι άλλες ιστορίες!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι από τις λίγες Ευάκι που με στηρίζεις στο δύσκολο αυτό έργο που επιτελώ! Είδες τις κακούργες όλες που με κοροιδεύουν???
      Χαίρομαι που σκεφτόμαστε το ίδιο στο συγκεκριμένο θέμα.

      Διαγραφή
  17. Χαχαχα! Μα πώς να περάσει άνθρωπος από κάτω; Μαθεύτηκε ότι ο γιος σου πετάει πορτοκάλια και κοιτάνε να φυλαχτούν ο κόσμος. Πρόσεχε το καλοκαίρι μην ανοίξει κανένα κεφάλι κανενός ανυποψίαστου περαστικού. Το καλοκαίρι κυκλοφορούν καρπούζια, πεπόνια, κίτρινες νεροκολοκύθες...γενικά υπερμεγέθη φρούτα :)

    (Αυτά σε συνέχεια της παραπάνω συνομιλίας μας. Εεεεε...δε γινόταν να το αφήσω ασχολίαστο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην άφηνες εσύ ασχολιάστη κουβέντα! Σαν και μένα. Καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω! χα χα χα
      Τώρα μεγάλωσε ο κανακάρης μου, δεν πετάει φρούτα....Είναι 5, χαζεύει γκομενάκια:) Στείλε την Δάειρα μια βόλτα για...κανάτι!

      Διαγραφή
  18. Καλημερα Δήμητρα προξενήτρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς σε βρίσκω Δήμητρα. Κι εγώ από "προξένια" σε βρήκα χαχχααχαα. Πλάκα κάνω. Σε είδα σε ένα αγαπημένο μου ιστολόγιο, της Βέρας "mummy owl" και ήρθα.
    Διάβασα το πρώτο προξενιό, γιατί πρέπει να φύγω για μαθήματα, αλλά μόλις γυρίσω θα ξανάρθω.
    Ε λοιπόν, ξέρω κι εγώ ένα πάαααρα πολύ παχουλό παιδί, ψυχούλα, που όποια κοπέλα μου έδειξε και μου είπε ότι του αρέσει, είναι πανέμορφη και πολύ αδύνατη. Τύπου μοντέλο. Δεν του αρέσει τίποτα άλλο!!!! Και τι να του πω βέβαια; Λογικό δεν είναι να τρώει πάντα χυλόπιτα;
    Φεύγω και θα ξανάρθω να συνεχίσω την ανάγνωση, γιατί πόλύ μου άρεσε το θέμα.
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ροδούλα, γλυκιά δασκαλίτσα. Σε επισκέφθηκα και διάβασα για τα δημιουργήματά σου, τους μαθητές σου, τη μουσική σου. Να είσαι καλά που πέρασες και μπράβο στη Βέρα που μας έφερε κοντά!!! Η blogo γειτονιά, είναι μια μεγάλη παρέα όπως έχουμε άλλωστε πει:)

      Διαγραφή
  20. Α ναι!!!! Με το καλό να δεχτείτε το αγγελούδι που σας στέλνει ο Θεός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα. Δεν είμαι τώρα έγγυος. Ήμουν στην συγκεκριμένη ιστορία. Τώρα πιά η κορούλα μου είναι 6 ετών1

      Διαγραφή
  21. Καλησπέρα Δήμητρα!!!
    χαχαααα πού να το ξέρω η καημένη, έτσι βιαστικά όπως ήρθα!!! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου έτσι κι αλλιώς!!!
    Ξαναγύρισα όπως σου το είχα πει, για να ολοκληρώσω τη "μελέτη" μου. χαχααχαα το συμπέρασμα πάντως είναι, μακρυά από προξενιά χαχαααα. Πολύ ωραίες οι ιστορίες όμως.
    Χάρηκα που πέρασες και από το "σπιτάκι" μου.
    Θα τα λέμε.
    Καλό βράδυ να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευτυχως που ειμαι παντρεμενη Δημητρα μου .Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα, Δήμητρα! Η ανάρτησή σου πολύ πετυχημένη! Είμαι σίγουρη πως σε όσες έχουν κάνει προξενιά, όλο και κάτι ευτράπελο θα έχει συμβεί! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται Αρσινόη! Για να πετύχει κάτι, χρειάζεται πολλές προσπάθειες. Εγώ δυστυχώς έχω περάσει τις 100 αποτυχίες αλλά που θα μου πάει...θα κάνω το απόλυτο match!

      Διαγραφή
  24. Καλώς σε βρήκα Δήμητρά μου!!!! Γέλασα πολύ με τις (παρ'ολίγον) ιστορίες αγάπης!!! Ελπίζω να τα λέμε...φιλιά πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σε παρακαλω κανε και 2ο μερος!!!!!τι γελιο εκανα δεν φανατζεσαι...μάρεσε κ το ηθικο διδαγμα στο τελος καθε ιστοριας!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Αλεξάνδρα μου! Το έχω κατά νου....να δω πότε θα αξιωθώ. Οι αναγνώστες μου παγκοσμίως (εδώ γελάμε) το ζητάνε!!!

      Διαγραφή
  26. Διαβάζω εδώ και ώρες το ιστολόγιο σου και ήρθα να σου γράψω και εδώ....
    Επίσης νομίζω πως και κάποια άλλη στιγμή σε διάβαζα αλλά μετά σε έχασα.
    Αυτά παθαίνεις αν πηγαίνεις απο το ένα ιστολόγιο στο άλλο και μετά απο 10 ιστολόγια δε θυμάμαι απο που μπήκες.
    Γι αυτό και τώρα σε έβαλα στα αγαπημένα μου και ησύχασα

    Πάμε λοιπόν στο θέμα της ανάρτησης σου.
    Έχω κάνει και εγώ την προξενήτρα και μάλιστα τώρα το ζεύγος περιμένει το πρώτο του παιδί....

    Αλλά άλλο ήθελα να σου πω.
    Τον άντρα μου τον γνώρισα απο e προξενιό,
    Μία blogger περιέγραφε σε μια ανάρτηση ένα τριήμερο που είχε πάει. Εκεί που έγραφε την παρέα ανέφερε "ήταν μαζί μας και ο Χρήστος, καλό παιδί, μετρημένο, με καλή δουλειά, όποια ενδιαφέρεται να στείλει μήνυμα"
    Μετά συνέχιζε ένα κατεβατό σχετικό με τις διακοπές της.
    Εγώ αντί να σχολιάσω το βασικό της ανάρτησης στέλνω απλά "πόσο χρονών είναι ο Χρήστος"
    Μου απαντάει αυτή, απαντάω ξανά εγώ , γελάμε,
    Μου στέλνει το ιστολόγιο του στο μσν
    Μπαίνω σχολιάζω, απαντάει
    Αρχίζουμε να μιλάμε.
    Συναντιόμαστε, ερωτευόμαστε, παντρευόμαστε
    Και όλα αυτά απο ένα σχόλιο...σε ένα ιστολόγιο που μόλις είχα αρχίσει να διαβάζω

    Λίγο άσχετα σου γράφω τώρα αλλά δεν πειράζει. Ήθελα να στο πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πω πω.. πως την είχα χασει αυτη την ανάρτηση!!! κι εσυ ρε κοπελιά δε μιλας??? εχω λυθει στο γελιο λεμε!! πολλά φιλια προξενητρα Δημητρούλα... Να ξερεις πάντως αμα-αμα λέμε- βρεθω σε ανάγκη θα έρθω να με προξενέψεις...χαχαχαχαχαχαχαχαχα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)