- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Giveaway για τη γιορτή μου!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Giveaway για τη γιορτή μου!

Είχα σπάσει το κεφάλι μου τι δώρο να κάνω για τους αναγνώστες του For my friends ενόψει της γιορτής μου!  Γιορτάζω και κάνω εγώ δώρο θα μου πείτε?  Ε, ναι λοιπόν!  Τρελλάθηκε η blogger και δωρίζει!  Πάντα ξετρελαινόμουν όταν ψώνιζα εγώ δώρα για άλλους, παρά όταν μου έκαναν (όχι ότι δεν μου αρέσουν τα δώρα φυσικά).

Σκεφτόμουν λοιπόν να είναι κάτι που να ταιριάζει σε όλα τα γούστα.  Ρούχο? Αξεσουάρ? Μενταγιόν? Βιβλίο?  Και φυσικά να μην ξοδευτώ πολύ καθότι δύσκολες εποχές....  Πήγα λοιπόν σε ένα βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και όχι από τα γνωστά μεγάλα, έτσι για να στηρίξω τη γειτονίτσα μας.  Δεν είχε μεγάλη ποικιλία, αλλά μετά από αρκετή ώρα, κάτι βρήκα.  Κάτι που πιστεύω θα ταιριάξει σε όποιον το κερδίσει γιατί συνδυάζει δύο αγάπες πολλών....μαγειρική και ημερολόγιο:

Το Ημερολόγιο μαγειρικής του Ηλία Μαμαλάκη 2013.
(οι φωτογραφίες είναι οι πρώτες που βγάζω από το κινητό για το blog μου, οπότε να είστε επιεικείς μαζί μου!  Έψαχνα ένα καλό φόντο και τελικά το ακούμπησα στο πάτωμα!)


 Λίγα λόγια του Μαμαλάκη για το βιβλίο:

"Παρόλο που ο αριθμός 13 θεωρείται ελαφρώς γρουσούζικος, το 2013 θα είναι μια πολύ τυχερή χρονιά για όλη την Ελλάδα. Τα μαθήματα των προηγούμενων ετών έχουν πλέον αφομοιωθεί και μπορούμε να περνάμε πολύ καλά με λίγα χρήματα. Και εδώ έρχεται τούτο το ημερολόγιο, γεμάτο με συνταγές νόστιμες, εύκολες και κυρίως φθηνές, να καθοδηγήσει τις "κουζινικές" ικανότητές μας. Φαγάκια και γλυκά απλά, περίπλοκα, με λίγα υλικά αλλά και με πολλά. Θα περάσετε καλά με τούτο το ημερολόγιο: Θα κρατάτε τις σημειώσεις σας, θα ενημερώνεστε για τις γιορτές και συνάμα θα το χρησιμοποιείτε και σαν βιβλίο μαγειρικής. Εύχομαι όλοι μας να έχουμε μια καλή χρονιά"

Σελίδες: 352
Διαστάσεις: 19x22 εκ. 

Το Giveaway θα έχει ως εξής:

1) Συμμετέχετε όλοι worldwide (ακούς Έρη, ChristinaD, κ.α.), με μία συμμετοχή ο καθένας.

2) Επειδή FB δεν έχω (και ούτε πρόκειται να αποκτήσω), μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω ή να μου στείλετε ένα e-mail στο dimitranik@hotmail.com με θέμα "ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ" γράφοντας το ονοματέπωνυμό σας.

3) Μπορείτε να συμμετέχετε από σήμερα 26 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και το βράδυ της 2ης Νοεμβρίου 2012.  Ο νικήτης θα ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα 3 Νοεμβρίου στο blog μου αλλά και θα τον ενημερώσω και προσωπικά ώστε να του στείλω το δώρο του. 

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν.  Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ευχές και φυσικά για τους 2 υπέροχους μήνες της τόσο ζεστής blogo-φιλίας που μου χαρίσατε!  Ελπίζω να γίνουν 222 οι μήνες και αλλα τόσα τα μέλη!

Να χαίρεστε και εσείς όσους Δημήτρηδες και Δήμητρες έχετε, συζύγους, παιδιά, γονείς, βαπτιστήρια, φίλους, συγγενείς.  Χαμός θα γίνει το ΠΣΚ με γιορτές, επισκέψεις και 28η Οκτωβρίου! 


Υ.Γ. Τα λουλούδια αυτά φαντασιώνομαι ότι θα μου φέρει ο αντρούλης μου!  Γιατί στα γενέθλιά μου το καλοκαίρι επειδή ήταν κλειστός ο ανθοπώλης στη γειτονιά μας, βρήκε απ'έξω έναν που πουλούσε καρπούζια και πολύ απλά.....μου έφερε ένα καρπούζι δώρο!

48 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά συνονόματη! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια μας πολλά Demi!!! Υγεία μας εύχομαι για να κάνουμε πολλά posts για πολλά πολλά πολλάααααα χρόνια ακόμα:)
      Θα σε επισκεφθώ σε λίγο!!

      Διαγραφή
    2. Εννοείται ότι συμμετέχω κι εγώ στο διαγωνισμό σου αν και ίσως δε μου αξίζει. Δεν είμαι και η καλύτερη μαγείρισσα!

      Διαγραφή
    3. Ένα ακόμα κοινό λοιπόν...εκτός από το make up είπαμε.
      Εννοείται πως θα συμμετάσχεις! Αν το κερδίσεις κάν'το δώρο κάπου. Πχ στη μαμά σου, στην κολλητή σου, στην κουμπάρα σου.
      Σε είχα έτσι κι αλλιώς συμπεριλάβει από το πρώτο σχόλιο.
      Καλημέρεςςςςςςςς

      Διαγραφή
  2. Χρόνια σου πολλά να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο αντρούλη σου να σου φέρει μια τεράστια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα..
    Φιλία πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες??? Δεν το νομίζω για τα τριαντάφυλλα....σε κανά ζαρζαβατικό με βλέπω πάλι! Τι είναι της εποχής? Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα.. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη σου φέρει μπανάνες από τα φανάρια!!!

    Θεός ο άντρας σου...χαχαχα. Ωραιότατο πρακτικό δώρο. Τι θα τα έκανες τα λουλούδια? Θα τα βαζες σε ένα βάζο και σε 5 μέρες θα τα πέταγες. Ενώ με αυτή του τη κίνηση σε χόρτασε ο άνθρωπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, πρακτικός είναι έτσι κι αλλιός ο άντρας μου, οπότε τι άλλο να περίμενα:) Σήμερα πάντως με μπανάνες δεν ήρθε γιατί το βράδυ θα κοιμόταν στα φανάρια! Χα χα χα:)

      Διαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και καλά! με περισσή υγεία και αμέτρητες στιγμές ευτυχίας! να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!
    πολύ ωραίο το δωράκι σου! εύχομαι να λάβεις πολλά και σημαντικά δώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σας άρεσε! Καλή επιτυχία σε όλους!
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχές.

      Διαγραφή
  5. χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία και ο αγιος σου να σε προστατεύει πάντα
    γέλασα με το τελευταίο, σου έφερε καρπούζι :))
    δε πειράζει και το καρπούζι καλό είναι, άλλωστε η σκέψη μετράει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλασες ε? Εκείνη τη στιγμή πάντως ήθελα να του σκάσω στο κεφάλι αλλά μετά γέλασα και εγώ! Ευτυχώς το χιούμορ περισσεύει στην οικογένειά μας:) Άλλωστε δεν μετράει η αξία του δώρου αλλά η σκέψη.

      Διαγραφή
    2. ευτυχώς που γέλασες και το είδες και συ με χιούμορ :)
      σου έστειλα εμαιλ συμμετοχής στο giveaway σου

      Διαγραφή
    3. Το πήρα Δελφινάκι μου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  6. Σήμερα ήρθα στο μπλογκοσπιτάκι σου για να σου ευχηθώ! Από το πρωί σκεφτόμουν "Να μη ξεχάσω να ευχηθώ στη Δήμητρα σήμερα! Να μη ξεχάσω...", καθότι περνάω κάτι διαλείψεις τώρα τέλευταία...κενά μνήμης...δε θα το έλεγα πρώωρο Alsheimer (φτου φτου...μακριά μακριά από εμένα αυτό το πράμα). Χαχαχα :)

    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Να ζήσεις πολλά χρόνια, ευτυχισμένα, υπέροχα, αξέχαστα, φανταστικά, μοναδικά...γεμάτα υγεία, αναρίθμητες ευχάριστες εκπλήξεις και πολλή...μα πολλή αγάπη!!!

    Αφού όμως ήρθα και βρήκα τόσο υπέροχο "κέρασμα" για τη γιορτούλα σου, θα πάρω :)
    Θα σου στείλω e-mail οσονούπω και με τη δική μου συμμετοχή!

    Και κάτι άλλο. Μιας και τώρα είναι εποχή των εσπεριδοειδών, μην απορήσεις αν σήμερα σκάσει μύτη ο καλός σου με ένα κοφίνι πορτοκάλια και μανταρίνια. Χαχαχα!

    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ασπασία με την συνονόματη εορτάζουσα κορούλα! Να μας χαίρεσαι και τις δυό...εντάξει την κόρη περισσότερο! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σου. Σιγά, και να με ξεχνούσες δεν θα σε μάλωνα! 40 μέρες γιορτάζω!!

      Περιμένω και το e-mail. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

      Υ.Γ. Δεν έσκασε με πορτοκάλι ή μανταρίνι αυτή τη φορά γιατί...θα κοιμόταν στον καναπέ:)

      Διαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά αγαπημένη μου! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!! Πω, πω χαμός από ευχές σήμερα! Εννοείται οτί θα συμμετάσχω στο give away (να μαθαίνουμε και εμείς). Γιατι? Μια χαρά μου ακούγεται το 2013 και για άλλα θέματα....you know. Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεμένη co-blogger μου σ'ευχαριστώ πολύ!!! Άντε και στο δικό σου Giveaway! Τι πλησιάζει? Έχουμε ακόμα για γενεθλιάκια σου και γιορτή! Α ναι, για Χριστούγεννα!!! Περιμένω το e-mail της συμμετοχής! Ο πιό τυχερός κερδίζει:)

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά, Δήμητρα μου, γλυκά κι ευτυχισμένα !!!
    Εύχομαι πολύ-πολύ αγάπη από τους γύρω σου!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υγεία και αγάπη! Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Δόξα το Θεό, τα έχω οπότε δεν μου λείπει τίποτα! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  9. Δήμητρα!!! Χρόνια Πολλά! Κοίτα να δεις, δεν είδα ότι είχες καινούρια ανάρτηση και ήρθα για ευχές κι έπεσα και πάνω σε δώρο! Χρόνια Πολλά κορίτσι, να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τη φαμίλια σου!
    Πάω να στείλω και το mail για να συμμετέχω!
    Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Βέρα, καλημέρα! Κάνει και ομοιοκαταληξία! Πολύ χαίρομαι να λαμβάνω τόσο ζεστές και φιλικές ευχές!!!
      Άλλαξα τον τρόπο συμμετοχής οπότε συμμετέχεις και με το σχόλιο αυτό. Μην σας παιδεύω. Είμαι πρωτάρα βλέπεις και ακόμα ψάχνομαι!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!! Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο που άφησες στο blog μου, μπράβο για την δυναμική σου στάση!!Τέτοια θέλω να ακούω..!
    Ερχόμουν να σου ευχηθώ ,με μία μέρα καθυστέρηση, και είδα τον διαγωνισμό σου! Σ'ευχαριστούμε πολύ!!
    kverigka@gmail.com
    Να παραμείνεις πολλά πολλά χρόνια γιατί άνθρωποι με τέτοια νοοτροπία σαν τη δική σου είναι απαραίτητοι παντού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερινάκι με την θετική σου ενέργεια!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την επίσκεψη.
      Το ποτήρι το βλέπω πάντα γεμάτο! Η τσέπη μπορεί να είναι άδεια αλλά τα λεφτά δεν μας κάνουν ευτυχισμένους:) Μπορούμε να περνάμε όμορφα απλά και οικονομικά.

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά,χρόνια καλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου.Είμαι καινούρια αναγνώστριά σου,πολύ όμορφο και ζεστό το σπιτικό σου,ελπίζω να τα λέμε να είσαι καλά!!!!Όσο για την συμμετοχή δεν νομίζω οτι είναι σωστό νσα λάβω εγώ μέρος(μια και είμαι νέα)προηγούνται οι παλιότερες φίλες.
    Καλό απόγευμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ροδάνθη. Φυσικά και θα συμμετάσχεις στην κλήρωση! Όλοι άλλωστε είμαστε καινούριοι φίλοι. 2 μήνες ζωής έχει μόνο το blog μου.
      Σ'εχω ήδη συμπεριλάβει να ξέρεις και σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!
      Άλλωστε το δώρο ταιριάζει με το γευστικό σου blog!

      Διαγραφή
  12. Χρόνια πολλά Δήμητρα!! Πολύχρονη και πολύχρωμη..να σε χαίρονται όλοι σ' αγαπούν κι αγαπάς!! Καλώς σε βρήκα..Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την γλυκιά αγορομάνα Θεσσαλονικιά! Την μανούλα του πανέμορφου Νικόλα:)
      Χάρηκα πολύ για την επίσκεψη! Θα τα λέμε συχνά.
      Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  13. Δήμητρά μου να σου ευχηθώ κι εδώ Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία!!! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα και επίσης εύχομαι αυτή τη φορά ο αντρούλης σου να βρήκε ανοιχτό το ανθοπωλείο!!! χα χα.. πολύ γέλασα με το καρπούζι, όμως δε μπορείς να πεις, γλυκό δώρο!!! και πρωτότυπο! :) φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Καλή Κυριακή να έχουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν είχαμε λέλουδα ούτε τώρα αλλά ούτε και ζαρζαβατικά!!! Ήταν σε επιφυλακή εδώ και καιρό για την γιορτή μου!!! Χα χα χα. Με αποζημίωσε είναι η αλήθεια:)
      Καλή, χειμωνιάτικη Κυριακή και καλή ανάρρωση σε σένα. Κάτσε μέσα σήμερα μην αρρωστήσεις ξανά!

      Διαγραφή
    2. χα χα χα... ε, εντάξει τότε!! δεν ήταν ίωση, χειρουργείο έκανα! ευχαριστώ πάντως! :) φιλάκια!

      Διαγραφή
    3. Βρε μπας και έκανες κανά μπότοξ για να γίνεις ζουμπουρλούδα σαν την παιδική σου φώτο και μας δουλεύεις???
      Αστειεύομαι φυσικά. Εύχομαι να γίνεις γρήγορα περδίκι.

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα Δήμητρα και καλώς σε βρίσκω!!! Πολύ όμορφο το μπλογκοσπιτάκι σου!!!! ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ και του χρόνου να είσαι γερή κι ευτυχισμένη! Ελπίζω να έφτασαν στα χέρια σου τα λουλούδια που τόσο επιθυμείς!!!!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Θεία Κική! Καλώς μας ήρθες από την όμορφη Καβάλα (και ας ζεις στη Θεσσαλονική!). Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και εσένα και όλα τα blogo-φιλαράκια μου!
      Λουλουδάκια δεν πήρα αλλά δεν πειράζει. Είχε κανονίσει άλλο δωράκι. Πάμε για τα γενέθλια πάλι...ελπίζω όχι με πεπόνι!
      Καλή επιτυχίααααααα

      Διαγραφή
  15. Χρόνια πολλά κοριτσάκι! Να είσαι καλά να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου! Μόλις επιστρέψαμε από μίνι εκδρομούλα και ήρθαμε να σου ευχηθούμε! Φιλάκια πολλά!
    Σοφία και Φανή, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τα γλυκά κοριτσάκια!!! Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν ρωτάω πώς περάσατε...είμαι σίγουρη FAN-ταστικά!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  16. Είχα δει την ανάρτηση και επειδή δεν είχα χρόνο εκείνη την στιγμή δεν σχολίασα.
    Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ όλα!
    Η συμμετοχή μας από το ανθομέλι για το giveaway είναι δεδομένη! Σου στείλαμε και μέιλ
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφούλες είστε μέσα φυσικά! Μην ξεμαλλιαστείτε αν κερδίσει η μια σας τον Μαμαλάκη:)
      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας.
      Καλή επιτυχία sisters.

      Διαγραφή
  17. Ωχ, Δημητρούλα, είχα ξεχάσει να το αναρτήσω στο σπιτάκι μου... το έκανα, μόλις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια Αναστασάκι (έτσι φωνάζω την κόρη μου).
      Σ'ευχαριστώ για την σκέψη.
      Φιλάκια στα πατουσάκια των αγοριών σου:)

      Διαγραφή
  18. ΔΗΜΗΤΡΑ30/10/12

    Αγαπημένη μου , λατρεμένη μου αν και αργά να μας χαίρονται ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ. Εννοείται οτι θα πάρω μέρος στον διαγωνισμό γιατι θα είναι κατι απο εσένα που ξέρεις τα αισθήματα μου για σένα,φιλακια σαγαπαω παρα πολυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την κι ας άργησε η κουμπάρα μου!!! Κοίτα, αν κερδίσεις εσύ, θα νομίζει ο κόσμος ότι είναι σικέ ο διαγωνισμός και δεν το θέλω!!!
      Aς κερδίσει η πιό τυχερή!

      Διαγραφή
  19. Δημητρούλα μου Χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρονται, και να μοιράζεις απλόχερα αγάπη και ...δωράκια!!! Είσαι η πιο προχωρημένη blogger!! Από τον 2ο μήνα δωράκια;;;; Αντε και καλή μου τύχη! Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και πιό προχωρημένη εγώ! Τώρα που ανακάλυψα το blogging, θα βρεθεί κάτι άλλο και πάλι πίσω θα μείνω...
      Καλή επιτυχία Tsou-li μου, φιλενάδα μου γλυκιά!

      Διαγραφή
  20. Δήμητρα καλό μήνα! Θα δεχτείς τις ευχές μου έστω και κάπως καθυστερημένα?!Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και πάντα να χαμογελάς!Και καλή συνέχεια με το blogging! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Αθηνούλα! Εννοείται ότι τις δέχομαι! Λες και δεν ξέρω τα τρεχάματα μιας blogger και πόσο μάλλον μιας συγγραφέως-blogger!
      Καλή επιτυχία με την επανακυκλοφορία του βιβλίου σου σπό τις εκδόσεις Ψυχογιός!!! Πλησιάζει και η μέρα!

      Διαγραφή
  21. Χιλια συγνώμη που δεν πέρασα, σε σκεφτόμουν όταν δεν ημουν στο πισι, ελπίζω να μη σε πείραξε καθόλου ειλικρινά ήθελα πολύ να σου ευχηθώ. γι αυτο σου εύχομαι έστω και τώρα να είσαι πάντα καλά, να παραμείνεις έτσι όπως είσαι, χαρουμενη και γεμάτη ενέργεια. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Ερούλα!
      Σιγά μην με πειράξει. Δεν μετράω έτσι τις φιλίες, από το πόσα σχόλια αφήνει ο καθένας! Λες και δεν ξέρω τι τρέξουμε τραβάμε όλες οι μανούλες κυρίως-bloggers συγχρόνως! Σου στέλνω υπερατλαντικά φιλιά!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)