- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Δύο μπαμπάδες συναγωνίζονται για το βραβείο του καλύτερου!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δύο μπαμπάδες συναγωνίζονται για το βραβείο του καλύτερου!

Χαζεύοντας σε ένα από τα αγαπημένα μου sites το Digital Life, είδα ένα φοβερό άρθρο που μ' έκανε να γελάω με τις ώρες!   Ένας ακόμα γονέας , μπαμπάς αυτή τη φορά, που η μικρή του κορούλα ήταν πηγή έμπνευσής του, τράβηξε ένα σωρό φωτογραφίες και στην ουσία ειρωνευόταν τον τίτλο του καλύτερου μπαμπά του κόσμου, αφού οι λήψεις ήταν ολίγον τι....επικίνδυνες να το πω? Αστείες? Τρελές?  Πρωτότυπες?  Εσείς θα αποφασίσετε αφού τις δείτε.



Θα δείτε ότι σε όλες τις φωτογραφίες, κρατάει μια κούπα που γράφει "Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου"!  Ειρωνικό ε?



Στην αρχή το ξεκίνησε για πλάκα (κι αυτός) αλλά όταν είδε ότι έγινε χαμός στο ίντερνετ με την πρώτη, μετά δημιούργησε ένα ημερολόγιο του 2012 και ετοιμάζεται για το 2013! 


 







Αν σας άρεσαν, έχει κι άλλες εδώ.

Πάντως, δεν ξέρω αν ήταν αυθόρμητη η έμπνευση ή του έδωσε την ιδέα ένας άλλος μπαμπάς που έκανε κάτι παρόμοιο πριν από αυτόν.   Ο Jason Lee, φωτογράφος γάμων, ξεκίνησε να φωτογραφίζει τις κόρες του το 2006 όταν η μαμά του αρρώστησε βαριά και έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο.   Τα κορίτσια ήθελαν να δουν τη γιαγιά τους αλλά επειδή ήταν συνεχώς άρρωστα και δεν γινόταν να την κολλήσουν, ο μπαμπάς τους ξεκίνησε ένα blog ώστε να βλέπει η γιαγιά πως μεγαλώνουν οι εγγόνες της!   Δείτε κάποιες να τρελλαθείτε και τις υπόλοιπες εδώ.




Ποιός πιστεύετε ότι θα κέρδιζε το βραβείο του καλύτερου μπαμπά του κόσμου...αν γινόταν φυσικά διαγωνισμός?

13 σχόλια:

  1. Ωραίες φωτογραφίες, ως μοντάζ βέβαια γιατί αν ήταν αληθινά όλα αυτά θα είχα φρικάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζεσαι να ήταν αληθινές??? Θα τον κυνηγούσε η Πρόνοια να του πάρει την κόρη! Χα χα χα

      Διαγραφή
  2. Ο πρώτος!! Γελασα πολύ με τη φωτογραφία που μαγειρεύει το παιδί του.. Κρατάει και βιβλιο μαγειρικής!!ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως ένας απίστευτος και εφευρετικός μπαμπάς! Μόνο που σκέφτηκε αυτά τα concepts, είναι απίθανος. Εμένα μου άρεσε εκείνη με το χιόνι που είναι το μωρό έξω στο κρύο και αυτός σκεπασμένος με κουβέρτα@

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς που έχει "πέσει" πολύ photoshop, γιατί και εγώ όπως και η φίλη Demi Mist θα είχα φρικάρει στην ιδέα ότι μπορεί κάποιες σκηνές να είναι αληθινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτό τώρα θα τον χαρακτηρίσω "ευρηματικό και ευφάνταστο μπαμπά".
    Αλλιώς, θα τον χαρακτήριζα "ΨΥΧΑΚΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ όταν τις πρωτοείδα...σκεφτόμουν τον άντρα μου σε παρόμοιες πόζες με τα παιδιά και από την μία είχα πάθει σύγκριο και από την άλλη πέθανα στο γέλιο! Αυτοί οι Αμερικάνοι είναι ικανοί για όλα τελικά. Εσύ Ασπασία δεν σκέφτηκες καθόλου τον σύζυγο και την Δάειρα στις ίδιες πόζες και γέλασες μόνη σου?

      Διαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΑ11/10/12

    Ωραίοι και οι δύο μπαμπάδες απλώς ο πρώτος έχει ποιο πολυ φάντασια η καλύτερη φώτο ειναι αύτη που το μώροείναι έξω και κρύωνει και ο μπαμπάς ειναι μεσα ζέστα με το κούβερτακι και πίνει ζέστη σοκολάτα σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω αυτή βρήκα την πιό αστεία/ευφάνταστη! Ακόμα και εδώ συμφωνούμε!

      Διαγραφή
  6. Teleies!!!!!!!!!!
    Θελω και εγω να βγαλω τα μωρα μου ετσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία λοιπόν, ετοίμασε παιδιά και σύζυγο σε αντίστοιχες ή καινούριες πόζες και περιμένουμε τις δικές σας φωτογραφίες!!! χε χε χε

      Διαγραφή
  7. φοβερές φωτογραφίες γεμάτες έμπνευση!!! δεν ξέρω ποιος θα κέρδιζε.. και οι δυο??? είναι διαφορετικές και πρωτότυπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω, είναι και οι δύο πρωτότυπες με μια διαφορετικότητα ο καθένας. Χωρίς να μοιάζουν, είναι εξίσου εφευρετικές και αστείες!

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)