- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Κάντε....προξενιά γιατί χανόμαστε!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κάντε....προξενιά γιατί χανόμαστε!

Γιατί δηλαδή να ντραπώ να το θίξω?  Κακό είναι ή ντροπή?  Όλοι έχουμε ένα single φίλο/η που είναι μόνος, έχει περάσει τα 35 και θέλει να κάνει οικογένεια.  Προσέξτε, δεν λέω "θέλει να παντρευτεί" γιατί πολλοί δεν πιστεύουν πλέον στο θεσμό αυτό και θέλουν απλά να συμβιώσουν και να κάνουν παιδί. 

Είναι λοιπόν κακό να φέρουμε δύο ανθρώπους κοντά και να γνωρίσουν τον έρωτα?  


Τον πολυλατρεμένο μου σύζυγο (θα με διαβάσει γι'αυτό τα γράφω), με προξενιό τον γνώρισα, χάρη στο αετίσιο μάτι της ξαδέλφης μου (θα σ'ευγνωμονώ για πάντα Αναστασία)!  Εν αντιθέσει με μένα βέβαια, που έχω κάνει 125.187 γνωριμίες σε τρίτους και ΟΥΤΕ μία δεν έχει καταλήξει σε γάμο!  Εκείνη έκανε δύο στη ζωή της και οι δύο με 100% επιτυχές/ευτυχές αποτέλεσμα!  Δεν πτοούμαι όμως (προς απογοήτευση κάποιων) και θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι να τα καταφέρω! Υπάρχουν πολλά θύματά μου, από αποτυχημένες γνωριμίες....που θέλουν να με λιντσάρουν, αλλά δεν μπορούν γιατί με αγαπάνε!

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχουν δυσκολέψει οι σχέσεις πλέον.  Είναι λόγω της χειραφέτησης των γυναικών και αντίστοιχα του "ευνουχισμού" των αντρών όπως πολλοί υποστηρίζουν?  Δεν είμαι ειδική για να το απαντήσω.  Στο post μου αυτό θέλω μόνο να σας δώσω το έναυσμα να κάνετε προξενιά!  Να φέρνετε κοντά δυό ανθρώπους μόνους.  Να δημιουργείτε δηλαδή....έρωτα!  Ξέρετε πόσο όμορφα θα αισθανθείτε? Love is in the air my friends!  Η μοναξία δεν κάνει καλό.  Η συντροφικότητα όμως σε μια ευτυχισμένη σχέση, ναι, προσφέρει γαλήνη, ευεξία, αισιοδοξία.  Έτσι όπως έχει αλλάξει η ζωή όλων μας και επικρατεί ένα συνεχές τρέξιμο και άγχος, είναι καλύτερα να βαδίζουμε δυο δυο στα δύσκολα.  Αλλά και εσείς οι ορθολογιστές, αν το δείτε από την δική σας σκοπιά, πάλι συμφέρει γιατί θα μοιράζεστε τα έξοδα!

Γι' αυτό λοιπόν, απενοχοποιήστε το προξενιό και:

1) Αν έχετε ελεύθερους φίλους, σκεφτείτε ποιός/α θα μπορούσε να ταιριάξει με ποιά/ον και οργανώστε το έγκλημα!  Είτε εμμέσως (και καλά τυχαία συνάντηση) ή αμέσως (χύμα, ας αλλάξουν τηλέφωνα και ας βγουν μόνοι τους).  Εγώ θα σας τα λέω όλα????



2) Αν είστε ο ίδιος single να δοκιμάζετε να βγείτε ένα blind date και μην κολλάτε πιά! Ήμαρτον! Δεν είναι ντροπή!   Αν δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα και τί έγινε, ένα απλό ραντεβού ήταν και πέρασε.  Αν όμως υπάρχει η σπίθα....ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει...

Σας αφήνω με τις σκέψεις και εγώ πάω για σίδερο!  Μ' αυτά και μ'αυτά...μια ντάνα μέχρι το ταβάνι μαζεύτηκε!! Γλυκές καληνύχτες σε όλα μου τα φιλαράκια...

10 σχόλια:

  1. Ax,τι είσαι πια εσύ? Μάνα, σύζηγος, νοικοκυρά, ταλαντούχα blogger, προξενήτρα??? Θα μας εκπλήσεις έτσι ευχάριστα κάθε φορά και εμείς θα δειψάμε για το τι σκαρφίστικες πάλι. Κ εγώ στα 125.187 απόπειρες σου ήμουν αλλά είδες βρήκα τον δρόμο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλη μου, ήσουν ένα από τα θυματά μου που ευτυχώς επέζησες και βρήκες THE ONE! Χαίρομαι που σας κάνω να περνάτε ευχάριστα και κάποιες κάποιες να καίτε το φαί αφηρημένες! Χι χι χι

      Διαγραφή
  2. Se euxaristo xaderfi gia ta kala sou logia & osoi pistoi proselthete alla den eipes to vasikotero oti to kalytero proxenio to ekana se mena.
    prepei vre koritsia na valete & ligo nero sto krasi sas...ola mporeite na ta petyxete me diplomatia & ypomoni...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όλους υπάρχει το άλλο μας μισό...ή έστω 1/4 κάπου εκεί έξω! Όσοι δεν το έχετε βρει ακόμα, απλά δεν ψάχνετε καλά!

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάλι επειδή τα "φοβαμαι" λίγο αυτά τα τυφλά και τα προξενιά, παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο. Δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή. Λοιπόν, όλοι οι αδέσμευτοι να τα φτιάξετε με τους κολλητούς σας. Οπότε Δημητρούλα, το λύσαμε και αυτό το θεματάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι λοιπόν! Δεν έχουμε λύσει τίποτα διότι δεν έχουν όλοι τέτοιους κολλητούς κυρία μου! Μην κοιτάς που εσύ και εγώ (άντε και κανα-δυο ακόμα), πήραμε τα καλύτερα παιδιά!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/12

    μια απο τα 125.187 θυματα και εγω, ενα εχω να πω.. καποια στιγμη αυτη η αγαπη που σου εχουμε θα σβησει και τοτε το λιντσαρισμα θα ειναι ομαδικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ειδικά ήσουν πάνω από μια φορές θύμα μου! Και μέχρι να σε τακτοποιήσω, θα με λιντσάρεις πολλάκις! Πώς τα λέω ε???

      Διαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ29/9/12

    Πάντως κουμπαρίτσα εχεις δίκιο ακόμα ενα απο τα θυματα σου ευτυχως τακτοποιηθηκε και πολυ σύντομα θα φάμε και κουφέτα ο επιμένων νίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τακτοποιήθηκε αλλά όχι από μένα (τι παράξενο!). Δεν πειράζει όμως γιατί κάποιος άλλος έκανε καλύτερη δουλειά και τώρα δύο άνθρωποι είναι μαζί κ ευτυχισμένοι!

      Διαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)