- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/kante-aytomata-ta-exoterika-link-na-anoigoyn-se-neo-parathyro#sthash.CzJeFc1E.dpuf Counting SMiLES: Πρωινό ξύπνημα για το σχολείο...ούφ!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωινό ξύπνημα για το σχολείο...ούφ!

Ξεκίνησαν τα σχολεία και ξεκίνησε και ο πρωινός αγώνας....να ξυπνήσεις τα παιδιά, να πλυθούν, να ντυθούν, να φάνε κάτι και φυσικά να φτάσουμε εγκαίρως στο σχολείο...πριν κλείσει η πόρτα και μείνουμε απ' έξω!
 Όλα καλά...αλλά πώς ξυπνάμε τα παιδιά τις καθημερινές  που ροχαλίζουν μέχρι τις 7:30 και δεν χαμπαριάζουν, αλλά τα Σαββατοκύριακα που δεν έχουν σχολείο ξυπνάνε από τις 7:00??? Και άντε, σηκώθηκαν. Μετά ένα τρέξιμο, ένας πανικός να τα προλάβουμε όλα.


Διαβάζω, ότι πρέπει να κάνουν τα παιδιά αλλά και εμείς ένα καλό και πλούσιο πρωινό! Αυτοί που τα γράφουν, τα έχουν κάνει πράξη???  Ήθελα να ξερα αν προλαβαίνει κάποια μαμά να φτιάχνει αυτά τα υπέροχα πρωινά με τις ευτυχισμένες, όμορφες οικογένειες, στις διαφημίσεις γνωστών γαλακτοκομικών, που όλοι είναι χαμογελαστοί και φιλιούνται, αγκαλιάζονται και ο χρόνος δεν μοιάζει να μετράει!

Στη δική μας πάντως οικογένεια επικρατεί ένας μικρός πανικός κάθε πρωί (μας ακούει όλο το οικοδομικό τετράγωνο!), για να προλάβουμε να φτάσουμε σχολείο πριν μας κλείσουν έξω!  Όπως και έγινε προχτές....καθυστερήσαμε(πολύ) στο Νήπιο και βρήκαμε κλειστή την πόρτα(λογικά)!  Για να μην πάθει λοιπόν ψυχικό τραύμα το αγόρι μας...τον πέρασε ο μπαμπάς μας πάνω από τα κάγκελα (απλά και καθημερινά πράγματα) και μπήκε σεινάμενος κουνάμενος στην τάξη του! Αν από τώρα πηδάμε τα κάγκελα...τι θα δουν τα μάτια μας σε 10-15 χρονάκια????

2 σχόλια:

  1. Στο "πρωϊνό" του κάθε λεγάμενου πότε θα αναφερθείς; αυτό είναι το "πακέτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί...κάνω την κοιμισμένη και ροχαλίζω και γω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε σχολιάκι μόνο αν έχετε χρόνο. Αλλιώς χαίρομαι και μόνο που με διαβάσατε:)